Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vatikáni hatalom Vénuszt forgatva a világ felett
  2017-01-27 02:13:58, péntek
 
  Biztos vagyok benne, hogy a világ ura az első görög isten megtámadása óta az egyetlen természeti erőnek üzen egykori Oroszország előtti emberek által élt világának Magas-hegyi újhelyi hét hegynek megfelelő egykor Istenének első pillanatánatától az istenek megtámadásának és meggyalázásának az emberekkel együtt. Így együtt vannak a Bertalan utcáján Miskolcnak, hajtották végre Pszichografológiaként mindig Psziché névhez érve a Zirkuli Kataln könyvben pusztai népek kezdetével a kitermelésüknek isten áldozással, az összes Katijával, Kátyájával, Katikákájával, Catherinéjével, Kátyerinájával, Katájával, Katicájával, egyszer Katalin cárnővel, többszor Alexandriai Katalinnal, Marianna, mint a végéhez tett chirastén virág, Jánosvirág, mint János, Asszony Edit, mint asszonyvirág nélkül. A születésem után nevezték el Katikának Búcs Béláné homlokjeles Orbán Viktor indiai cigány emberré váltam rendszerváltásakor a vasfüggöny felemellésnek hozva ide még élve hagyva.válltörésemmel Turcsányiné földöntúli hatalmának, együtt a genyójával az űrből velük járóknak, ami létrehozta az összes gyillkosát bűnözőii a világrészek felszámolóinak gennyes nemi szervvel szándékosan Bodorné Ágnesei és Ménesi kivételével Ózdnak Müllerékkel, Ízisz nevű Jézus Bodor Iker tornyos pusztítóval nem volt benne Szeleppel együtt, Bródy Időjelekével Urbán Tiborrral, az összes három lépcsőházból származó névvel a Vénusz fogadásban kurvázással, tompalátón a brazil kancsal Isaora indiai cigánytelepe helyetti Vénusz áldozásban, sem a kurvázásuk, amit folytattak anyám sorsaként Benkő Lajos támadásával együtt, amit a vatikáni Kilián hajtott végre anyámon Kovács Erzsi kezdetével a Müller által hozott népeknek, mint kurváknak 81 éve.

A II-es elmeosztály jelenlegi tartóm, ami velük járt mindig elmondása szerint 81 éve kellett volna a Bertalan utcai kíséretnek a három lépcsőház népét megsemmisíteni.

Mikor kezdtem írni kis segítséggel megbénultan teljesen, hogy cipelnek Sátán feleségeként, akik rájöttek, hogy Vénusz vagyok, nem értették, mi köze van az egykori tökéletes istennőnek az állandó világgyilkosokhoz.
Ez Godzsák Ildikó és minden Ildikó és a Katika néven Vénuszt áldozó Erikák, Gabriellák, Mariannák, Gáborok, Palik, Ferencek sorsa lett volna. Ez mind Müller népe, amelyik összeállt 81 éve ózdi cigánytelepével Ménesinek, az egész várossal együtt hajtották végre a mindig hozott magyarnak mondott Benkő angyalok iszonyatos kivégzését, gyalázását felfoghatatlan módon. A II-es elmeosztály megszüntetésre szűnt szörnye Bródyéknak, amelyik szintén 81 éve érkezett az Időjelek részeként, tudta, hogy Vénusz vagyok, ezt vetették be ellenem másodikként Müller mellett. Ő tudta, sugallta nekem még eszméletlenül, hogy mindez Müller Péterék sorsa lett volna.
Amerikában alszik az Időjelekben megrajzolt fekete hadsereg, mint ellenség 130 éve, amióta megérkeztek, a Bertalan utcai három lépcsőház nélküli összes többivel, akiknek segítséget hívva kellett volna a fertelmeket elégetni. Utána kellett volna megszületnem, nem kancsal indiai talmudos légyként, hogy én legyek bár későn az egyik földi tanító anyámmal, apjával, Jancsival, akivel meggyalázták Begalát, mert megtámadta anyámat a kukoricásra épített bulgárföldi utcanéppel, ezek vannak a Győri kapuban Balázs néven tort ülve.

Mikor írtam, hogy szövetséget kötöttem a sírral és a halállal, frigyet a pokollal, senki sem értette rajtam kívül eszméletlenül, hogy kínoznak születésem óta az első kurvájuk embergyalázása kezdete óta a bibliai sátán népe helyett mindig rima Jeruzsálemként, együtt a bibliájukba tett vörös oroszlánnal vaskorként, együtt az ózdi 666 iszonyataival a fertelemnek, együtt az összes tisztátalan lélekkel, együtt a halálnépével Szabó Gábornak. együtt azokkal a római egyházas újszövetséges ufókkal, amik megtámadtak, együtt az összes zsidójával sátán bibliájának minden névvel együtt, ami Müllerékkel jár Simonnal együtt, a három utcai névtárral és az összes halak szülöttjükkel a világon, rengeteg bibliai név van, Pálokkal, melyeket Pázsitra tettek kihalatásra szánva Miskolc, Pálfalviakkal, Keresztesiekkel, Novákokkal, az egész régi Rákóczi térrel Pálháziakkal együtt Pálházával együtt.

Felfoghatatlan volt a meghagyott világegyetem számára, hogy Vénusz, aki örök életű volt, hogyan kötött frigyet az általa nem ismert halállal, ami Szabó Gábor népe Mülleréktől, a pokollal, amit nem ismerhetett, Soros György első pillanattól velük együtt járó régi ördög által, aki tudván tudja, hogy a sátán népe még soha nem gyilkolt istennőket, angyalokat, embereket hogyan állhatott be hozzájuk mindegyikkel együtt, ide tartoznak Müllerékhez.

Születésem óta lettem rima Jeruzsálem sátán teljes bibliájának főszereplője valamennyi kor és általuk végrehajtott első kurvájuk által történő gyilkosság végrehajtásakor létrejött egyre szaporodó tisztátalan lelkével Müller Péter halak szülöttjeinek, amik külön jártak mindig a sátán népeivel, egész Újhellyel.

Nem lehet szóval elmondani, amit végrehajtottak 81 éve maguk helyett megrendezve a saját kivégzésüket tetteik alapján ismételve folyamatosan a fertelmet betegségekkel, azok helyetti csonkításokkal, végig Orbán cigányai helyetti Vénusz, Benkő angyal áldozással. Sajátjuk Gór Nagy Mária teljes belső szervezetet lelohasztó iszonyata az egykori börtönnek, amit Müller szánt nekem maga helyett, végig az ő sorsa volt Bródyékkal és az Időjelekkel, a három lépcsőház és a Révész utcaiak feszülete Sátán népeként.

Nem tudnak gondolkozni, gyilkológépek, nemi csapások Müller népei a három lépcsőházban.

A Vatikán Krisztussal az élen a Rózsái nélkül az egykori sátánnak, mivel őt meg akarták semmisíteni a nekem időben lépegető Vénuszként átadó Devecseri bibliája alapján azokat, amik együtt gyilkolnak Müllerékkel, Szabó Istvánnal, halál népével, Miglécz Nagy Anna végét szánva a szüleiknek még, hogy rájuk szállítsák az ég seregét. A Vatikán Vénusszal az élen akart élni.

A Rózsák, farkasok, állatnevek, Annák, mint Fehér Anna Székesfehérvárral, Erikáival, Ildikóival Müllernek 130 éves Szendrei kurvával kezdődő bejövetelükkel kezdtek születésemkor saját népeikkel, mint Lázárral, összes Szabójukkal, Simonokkal, Benedekekkel, Kolczával, Tálas Julianna bestiájával, parabrutális békával, összes általuk létre nemi csapás vallásával a világnak Tóth neveken berendezve őket 81 éve az utcába, ismételtek azóta folyamatosan, megállás nélkül.

Én vagyok a Sátán bibliája születésem óta, Sátán felesége bennem lévő tudtával kezdet óta, én kötöttem frigyet a halállal, a pokollal, sír népével, aki nem ismerte az embert sem, sem a halált, sem a poklot, sem a sír népét, amit feltettek a rendőrséggel végig járva az utcát az engem ijesztgető zöldségessel a temetőből.

Vénusz a sátán népe születése óta kancsal Isaora brazil legyek helyetti áldozásában az egész világnak kurvájuk sorsával kezdve a Sátánnak születésem óta.

Semmi sem volt benne, amit végrehajtottak rajtam, anyámon és az összes Benkőjén a világnak, nem tudva, hogy honnan erednek, bár le volt írva, hogy Finnországgal függnek össze égi Omegájukkal, Benkő Dániel pinázójukkal Illésékkel, amik járják Luciferrel a világot, mindig bemutatva neki a csillagokat, akiket Lucifer nem ismerhetett üzenve a Magas-hegyi istennek.


A Révész utcai lista Szabó Istvánnal sötétkapus dögjeivel, amit a II-es elme általuk itt hagyott szörnye tudott, 81 évvel ezelőtt került volna megsemmisítésre világ-könyvtárával a II. világháború helyett náci-Hitler talmudosaival együtt,. ahogyan berendezték a filmjeikben saját elégetésüket.

A debreceni biblia írója, akiről a jehova kutyái tudtak, odavittek engem, mivel velem voltak a Kiliánban, mogorva volt, fogadott engem, bár tudta, mi történik velem. Általa megírt feszületeiket hajtották végre Benkő Lajoson és rajtam megállás nélkül ismételve saját kivégzésüket és feszületüket.

Az óvónői sem a Sátán népének anyám támadásával születése óta nem lettek volna benne, sem a betegségei az általuk hozott istennőknek, angyaloknak.

Bodor Iker tornyos pusztítója Ózdnak biztos, hogy nem volt benne a Benkő Lajos és Vénusz fogadásban fogak kiszedésével együtt, a gyalázás meg főleg nem a sátánjukkal az élen, amiért megírták Gelencsér előszavával holt tengeri tekercsek alapján, amiből összeálltak pár Sátán népét kivéve Rózsáikkal együtt a folyamatosan az utcai berendezéssel égi segítséggel a feszületüket, ezt hajtották végre maguk helyett.
Ózdnak meg kellett volna semmisülnie 81 éve végleg Malek szörnyével együtt.

Én végig rima Jeruzsálem voltam születésem óta együtt Benkő Lajossal és anyámmal. Amikor írtam, hogy meg akarok halni folyamatosan olyankor, amikor nem bírtam tovább, már mindenki jött, miért kínoznak sátán feleségeként cipelve a melleimnél fogva Godzsák Ildikó sorsaként, akivel mindig együtt jártak szocialista iskola berendezésével.

Mohamed nagyobbik lányom megszületett volna Malek Andreánál szörnye nélkül egykori halak szülöttként megszületve. Brigitta menekült az istenével együtt. Vénusz nem szülhetett gyerekeket, nem vette észre a fiúkat, mert nem ismerte az embereket, sem mohamed, sem az összes többi istennő, akivel ugyanígy járhattak el.

A Vatikán tette mindezt, Hunnia néven Romániával, akik várták a születésemet, Szelep nélkül és beálltak a Révész utcai világgyilkosok közé deformáló és utánzó csapásukkal bennünk.

A tomboló médiája 81 éve a világnak mind a három lépcsőház névtárát jelenti a benne lévók bibliai nevével, helység, falu, város, község, ország neveikkel, amikkel járták a világot kettős keresztnevűekkel együtt Szajkóikkal, összes Katalinjukkal, Szeleppel, Bródyékkal, Illésékkel, Koncz Zsuzsa halak, Medveczkyvel, Szabó Erzsébetekkel a világ minden részén saját népként, tort ünnepel az utolsó Benkők és Vénusz gyalázásai közben már tombolva. Pók szúrta át a szívemet Szabó István lyukas szíve miatt az egykori sátán népének, ami mindig együtt jár Lázárral együtt.

Egyikünk sem szülhetett, anyám sem, a többi angyal így történő áldozatukkal együtt, sem istennők, sem csillagok, sem angyalok, nem lehetnek elmebetegek sem Szabó Roland helyett az egész földrész láttával cipelve Vénuszt saját betegségeik betegségeivel saját orvosaikhoz.


Hipnózisban voltak az Urbán által megrajzolt Időjelek világvégi Sátán bibliája ellenségei. Nem akartam, csak meghalni, 18 éve tart megállás nélkül a kínzásom sátán feleségeként, ez Vénusz történelme az örökkévalóságig.

A jövő Vatikánja a Holnap Magazinba folyamatosan lépett feszületemmel Vénuszként az összes Tóth néven kezdett feszületével a nemi csapásoknak Rákóczi térként, végig sátán népe feszületével riói nélkül, mivel az a kancsal legyek otthona, mind Derláné bárány műve, Kolcza Máriával, börtönből kitett kiliáni és többi bűnözőjével Balogh és többi orvosuknak, amikkel így gyilkoltak Szelep tompalátóval, amivel indultak születésemkor mindegyik égi hatalmának üzenve, hogy ők tökéletlenek. Derláné vatikáni hatalmával Hitlernek hozta ide Bodorékkal az ózdi központjukhoz, az egész Bertalan utcai listával Hei Hitler Bodor ózdi pusztítóval. Derláné vatikáni égi hatalma bevetette ellenünk tudván, hogy kik vagyunk a deformálóját és utánzóját is.

Dudások is velük jártak végig maguk helyett bénítva ugyanígy, kis fehér kutyásukkal együtt.

Ágnesek egyáltalán nem voltak benne, mindegyiknek meg volt írva a saját könyvük tetteik alapján.

Brigittának meg sem kellett volna születnie, ha Müller 81 éve Puniella nemi csapásuk halottjának kitermelése óta nem hozza létre Paviás Csaba elektromos népét Mexikóban.

Mikor férjhez adtak, Bródynak láttam Ardót, ezt párszor vetették be szemeimben lévő hipnózisos Vénuszos általuk ismert szemmel vakon, amit Eszmeraldában bemutattak Erős Antónia helyett Vénusz áldozásban, méhemben 1971. óta feltételezés szerint sakk-kártyája rajtam történő végrehajtásával az ózdi cigánytelepüknek cigányokkal támadtak meg, hatalmas fájdalmak között napokig, menses meghozatalával Vénuszként, nekem nem lett volna mensesem, mint Mohamednek és csillagmedvének sem. Nem voltam magamnál, amikor a szerbiai Judit sorsát hajtották végre az összes szerbiai hívőivel Ózdnak, Szajkójaival és Kopcsikjaival békülve már Vénusz áldozásával a három lépcsőháznak. Ezt a szemet bevetették Melionnál, ő már tudta, hogy gond van, nem tudva, hogy ki vagyok, hívatta a gyerekeimet, kérdezte tőlük,mióta tart ez.

Amikor Újhelyben 1986-ban a fertelmet végrehajtották közösen a rózsakeresztes rend hatalmas kivégző szörnyetegével, a szemeimben tűz parázslott. Ez a genyójuk. Feltételezés szerint az összes ufót és világmindenséget az első görög isten megtámadása óta a Magas-hegyi Istennek üzenve Lucifert hozva magukkal, mint egykori tökéletest a sátán bibliájába téve Tírus fejedelmeként, együtt kezdtek valamikor, amikor tűzben jártak az égben sátán nélküli égi mennyországgal, amivel az Omega jár azóta Benkő névvel egykori Finnországból.
Kivégző hatalma ez a világmindenségnek, végig gyalázott a saját népével.

Bettinél és Gittinél a mensest Müllerék hajtották végre, már nem voltam magamnál ekkor, a gyerekek szégyellték magukat.

A szemem teljesen vak, feltételezés szerint 1983 óta, azóta vezetnek magukkal, mindig feltámasztva. A bal fülemet összetörő végardói teljes berendezés Ardója által a spanyol Kos nő miatt felfoghatatatlan, mint a Máté helyetti csonkítás, Tircs Mária betegség helyett, Oláh Ibolyája helyett Müllernek, az orrom összetörésével együtt Lázár miatt, a fejem széttörésével a fekete sárkány kurva anyja miatt genyózva a bátyámat, tudván, hogy Joli a sajátjuk.

A Szemetekbe bújok könyve nevei és tettei versekben kiadva, amire soha senki nem jött volna rá, szemre támadó csapásait jelenti Müllernek, ahogyan kivégzett engem, megtámadta a gyerekeket.

A bal fülembe tett hatalmas kígyója Müllernek sátán bibliája olvastatása közben felfoghatatlan, a velük járó fülészekkel együtt.

Ez a végig a sátán bibliája, akinek semmi köze nem lett volna az istennőkhöz, csillagokhoz, angyalokhoz sem, egyedül Lucifert ismerhették.

A Magas-hegyi isten általuk létrehozva a hét hegyével együtt Sátoraljaújhely első görög isten gyalázata kivégzése óta tartja magát, mint hatalma égi teremtő. Nem tudhatta, hogy angyalokat, csillagokat, embereket gyilkolnak többezer éve, mert már ő teremtett volt, maradéka egyetlenként Lengyelország Zsurki Csabával együtt.

Románia jelenleg István bátyámból emberként, akit meg akartak ölni folyamatosan a Rákóczi térrel, nem tudván, hogy kicsoda, Süsüből, aki jött nekem segíteni fát vágáskor észlelve Bodor Tatárdombján, Egry József Majóné Erika iszonyatával gyalázva és szolgáltatva cukrával Majónénak, infarktusával, mert jó ember volt, Majóné Erika Mülleri fertelemnek kacsa szájjal ünnepi tortájukkal, amiről nem tud, mint Müller népe, mint egri hőse Egernek, amikor a magyarokat magyarok ellen uszították áll.

Magyarország Kohut névvel, Piri nénivel örökre megszűnt, egyedük Török Laci jelenti a magyarokat, Jóság Vali testvérével. Nekem mondták el, hogy Jóságot megölték, mert matematikai zseni volt. Jutkát Bírója a Bertalan utcának három lépcsőházával Ózdnak meggyalázata Müller Horvátjával, Dudás Ica Karcsán sajátja volt, kukó cigánynak nevezve minket.

Szaszákok biztonsága végett egykori embereinek a szlovákiai területen Csehország a felelős.

Müller Péter Sziámi kivégző csonkító egykori döglégy a szocializmus kezdete mindig, mint szocialista iskola berendezése Godzsák Ildikóval Müllerékkel és a sátánjukkal mindig állandó volt.
Beletették, hogy József Attila pszichopata volt, amit nem érthettünk, nem tudhattuk, hogy Müllerékkel járó kivégzőgép Józsefvárossal együtt Hornyák Ildikójukkal Mülleréknek. Kevés volt a légy sorsa Vénuszon történő végrehajtása közben, hogy kurvázzák, mert nem ismertem ezt a szót.
Beletették Zádeczkyné saját Müller élővilág órájába a majomból származó ember eredetét, amit nem értettem, nem tudtam, hogy ez darwinizmusa Mülleréknek az Időjelek részeként
Amikor a kivégzőgép Gyuszit megcsonkította Kupai dadogós, liba lábú saját népe helyett, már késő volt minden. Amikor én lettem Bodor Ánges pók helyett a barna bőrú születésemkor, aki elviszi a kurvák fogait, már késő volt.

Vass Tiborék a Kelettel azért hoztak ide, hogy megmaradjanak, szerepüket, sorsukat végrehajtva rajtam, mint egész Felsőzsolcáét, nemi csapásaik helyett tudván, hogy ki vagyok. Ez nem pszichopata, ahogyan mondták nekem Kabdebon Jánossal együtt, aki tudta, hogy én vagyok a Jézuska.
Vass kivégző gépe Müllernek az összes vassal együtt.

Dávid Mónika szörnyeteg koporsója egykori koporsóhegyből létrehozottan Oroszországból jött Müllerékkel, hozzátették Malekkel együtt a Pszichografológiájához a Pszichéjüknek Ágnes néven.
Vénusz gyalázattal maguk helyett akart megmaradni a város, mert itt a Révész utcán egyszer olvasott Észak szerint, a kurvákat gyalázták.

Felfoghatatlan, hogy egykori tökéletes Vénuszt így várták Szelep sorsával Szabó István sátán bibliájával Göncz Árpád meghagyásával. Mindegyik ég népe gyalázat felfoghatatlan az emberek lemászárlásával együtt minden egykori világ tudtával.

Még 130 éve éltek emberek magyarként, mint ahogyan vannak Kohutok Dunántúlon, akik természetesnek vették, hogy az utolsó embereket gyilkolja Magyarország.

Minket a Hitler nácja a talmudnak direkt vitt Újhelybe, a gyilkosok városába kivégezni.

1971-ben Kántorné sakkkártyás házához érve a Bertalan utca akkori összeállásakor, a meggyilkolt cigánylány népe tudta, hogyan kell petét létrehozni a petefészekben, görcsökben fetrengtem vérszagban, amit nem értettem. Végig cigányok és legyek sorsát hajtották végre minden kor főszereplőjének megtéve minket.

Kohut István felvett nevünkkel került az osztályba, tolvajként, Müller Péter Sziámi népeként, gyogyóba vitték, amiért azóta létrehozta az egész világon a gyogyósok eltartartását és taníttatását Gulyás Mária Lengyelországba utazó gyogyósok taníttőjével szőkén, mert minden szőke Ménesi nemi csapását jelenti.

Felfoghatatlan, hogy Müller a saját utcáin járva a saját kivégzését hajtotta végre a többiekkel együtt.

Mivel Derlánéék a három lépcsőházával Bertalannak az ózdi Bodor pusztítót és Ménesi cigánytelepét Havas henriknek uszították ránk kancsal szemével Asszony Editnek Katalin könyvbe téve engem támadtak meg vele együtt.

Jelenleg a Hamvas média tovább üli a torját emberek mészárlása végett, saját politikusaival Müller betegségeinek.

Amikor az utcába tett jelenleg Putyin börtön bűnöző által felügyelt orosz felszabadító nemi hadserege a Pszichografológiának börtönbe zárta Simonékat, tudta, hogy ezek bűnözők, ezeket engedték ki ismételni az 1956-os holocaustukat és szabadságharcukat, hogy legyőzték a saját oroszaikat Miskolcon.

Én lettem volna a jövő tanítója, Betti a növényész és botanikus, Brigitta meg sem született volna óriás bébiként. De már Júlia jósnő az álmosfüzetek szerint itt a postával együtt üzemeltetett boltjában Posta Gusztáv feszületesnek a Sátán népéből Rózsa Judittal rendezte be Müller népeként Brigitta születési támadóját a válla hatalmas fájdalma mellett beleégetése mellett az ujjainak.

Az európai emberek egykori médiának, mint teremtettek három horoszkóp szerint születve megszűntek, én voltam az utolsó tökéletes csillagállással, addig tartott, míg megszülettem.

Az európai megmaradt három emberi családból kell a jövőt felépíteni.

A kancsalság a saját maguk által berendezett világegyetem történelmében első pillanattól fellehető, ilyen volt Kazinczy Ferenc, amelyik a többi Ferenccel együtt Pogány Balázs legyével az Új Bekezdésnek az összes könyvtárosukkal, amit mondtak nekem, csak nem értettem, hogy állandó beavatói a könyveknek Laboda Kálmán Müller Péter Sziámi egykor iszonyatos kínzásokat végrehajtó mezőkövesdi lakosokkal, Cseh Károllyal és feleségével, Kupai Jutkájával Müllernek, férjével a börtön hunniától együtt végrehajtott kivégző sorozatokat hajtottak végre, amiket Müller sátánistája megírt velem, a Holnap Magazin nem közölte le, átírták a történelmet maguknak, mint embereknek. Kazinczy Ferenc Katika néven a többi Ferencével a világnak első pillanattól együtt mészárolnak, a Bertalan utcai pszichografológia három lépcsőháza csapásaival, együtt a Révésszel, Kazinczy kancsalsága Talmud egereként azért volt a többi kancsaljával Miskolcnak évezredeken keresztül, mert szemet vájtak ki Asszony Edittel együtt Karcsán, amit Vénusz áldozáshoz idetettek Katikaként. Minden kancsalja a világnak szemet vájt ki Müller Péter Sziámival.

Szajkó Karcsi tolókocsis vakja Mülleréknek mindkét szemet megcsonkította, vasfüggöny állandó megadója, Gábor testvére a Mülleréké.

Illés doktorral volt berendezve a folytatása Mülleréknek Illés együttessel már egykori antirikusztus Sátor-hegyi elpörölését hajtották végre közösen a Sátánjukkal, ezt rajtam hajtották végre üzenve a Sátor-hegynek Bodorék.

Tehát független volt tőlem az összes kancsalja a világnak többezer éve, valamennyien egeret jelentenek, megsérült a Talmud az állataival. Szemem támadója viszont a Talmud születésemkor, saját betegségükkel kezdtek egerekkel, így jött a kancsal Isaora Szelep sorsával együtt, üzengetve a zöld toll teremtőnek, hogy kancsal szemmel hozták létre. Ugyanolyan felfoghatalan, mint Gyuszi támadása a mészáros Kupai Janika dadogása miatt, ez végig hentessége a két utcának gyilkossága végrehajtásával rajtunk.

Kancsal Isaora legyeket jelent, így kezdték születésemkor kurvázásommal Bodorné Ágnes helyett, ami nem szűnt volna gyalázni az összes kurvája helyett a Sátán bibliájának tisztátalan lelkek helyett.

Utolsó ózdi 666 központ Orbán Viktor indiai légy megjelölt homlokával Bűcs Ferencnének ki a legszebb a világon Katikant járva felfoghatatlan idő óta így, hogy mindenki a legszebbnek lássa Vénusz fogadására készült így ahogy vannak egyben Bodor, Ménesi, Menyhért Orbán Viktor cigánytelepével, minden három lépcsőházhoz tartozó mészárosa nélkül Müllernek.

1997-es kivégzésemkor a parkinson kóros mindig velük járó istennő, angyalok gyilkosaival , mint az autistával Müllernek ilyen formában gyilkolnak, ahogyan kinéznek, ezt tették Piri nénivel utolsó Kohut emberként az Ottó katalógusáruházzal a másik lépcsőházban lakó utcanép egyiptomi beállítása helyett, ez volt a sorsa a kamionosaikkal együtt. Ez mind Ménesi ózdi cigánytelepével Kelet néven hosszabbítóival Jézusként áldozva engem mint Íziszt születésem óta Bodor helyett.

A Ménesiék által rám adott szürke ruha, amitől mindig féltem, mert mindig búcsút jelent Tűzkőre adva ugyanazt a kosztümöt, kezdték közösen együtt Tűzkő Judit MÜller népével együtt a nemi kivégzők kivégzését maguk helyett. Ez járt volna nekik, ahogyan én vagyok, bomolva le.

A búcsúk római egyházhoz téve mindig Demjén Rózsi szürke szőnyegbombáját jelentették, ahogyan körbevette a városokat, országokat, támadva először nemileg a szárnyas betétekkel.

Melionhoz vive utoljára szintén szürke ruhát adtak rám, mert így ölték meg Máriát, napbaöltözött asszonyként együtt a három lépcsőházával Müllernek, saját tetteiket hajtották végre.
Már a szürke ruha használt volt egy turiból, amit szégyelltem. Angliában van feltételezés szerint Müller kivégzője, ami a sorsát rajtam végrehajtotta az egész szeme láttára, végig a kommunizmusnak nevezett Sátán bibliájának vasnépe 81 éve tartó hosszabbítását Sátán Rózsáival, minden feszületével a világnak. Amikor tudván, hogy ki vagyok a méhembe tették Csepregi istenét tudván, hogy ki vagyok, így adtak férjhez Dudás Ica Müller népe kiabálásával,hogy mi vagyunk a kukó cigányok, Ardó kivégzőjükhöz, amelyik Papadimitruval és borsodi cigányokkal, megtámadták a Göncölszekeret. Másképp nem tudtak volna férjhez adni.
Már minden részemben Ménesi ózdi cigánytelepének rontása volt, Bodor pusztító születésem óta saját sorsát és végzetét hajtotta végre a két utcai felvonultatott Sátán bibliája majdnem teljes egészével együtt.

Az összes kommunista kor miskolci berendezéssel Bencsik csk végűjeivel, Lambrozettel együtt, Müller kivégzőjével,mint skizoprenjével a Holnap Magazinnak egy Ferenc nemi társa lépett be, skizoprenezte, ekkor én voltam, mint mindig, aki megmentette őt,mert nem mert nyilvánosságra lépni, mint világ mészárosa és gyalázója. Így vált emberré Vénusz áldozással, költözve egyik városból a másikba, Müller Péter Sziámi miatt, rettegésben élt, az összes költőzővel együtt, mint Barna Gabriella Müllerék által idetett Vénusz áldozó Katika által belőlem ügyvéddé válva Hitler Braun kivégzőjeként, a saját cigányságuk csalással intézgette. A Révészen semmi keresnivalóm nem volt, ezért vitték oda párzani Barna Gabit Adamek Gáborral.

Bakos József mohamed arcának torzításával a vatikáni utánzó atlantiszi mágiájával Latinovitscsnak, Derlánéék által deformálva hozták Mohamed egykori gyikosát már folytatásban végig Vénusz áldozásával a Sátán népének Markovics Erzsébet szőrös kezdetével Tóth Erzsébet szőrössel, Jeneiné Szabó Erzsébet szőrösével a Sátánnak, összes leszbijével Vass főorvos velük járó csanyiki berendezésnek, amik Kovács Gizella Emmanuelle sorsát hajtották végre Pusztai László által észlelten, ekkor hozták Katit a Hunyadi palotából Müller Péter sziámitól, tökéletes hófehér fogsorát mutogatva nekem és mindenkinek a rendőrséggel együtt, amik ott voltak.

Bakos ádámcsutkásan egykori Ádám és Éva népe gyilkosaként kommunikációs csapásként az összes ádámcsutkással együtt, Ménesiék által Betti nyelését megtámadva torkát folytatták elölről Bakos József és ádámcsutkásai sorsát a szőrösökkel, fejemben már Bodor Ágnes pókja a Révész utcai összeállítás óta, ami egyfolytában borzolta, ráncigálta az idegrendszeremet, nem tudtam, mi történik velem, nem akartam ártani a gyerekeknek. Müller a saját kurvái helyett támadott, amik bántották a menhelyi kivégzőit, itt már folytatásban.

Bakos anafabéta volt az összes reformátusával a sátánnak, azért voltak földtúrók állati körülmények között, mert világ felszámolói voltak egykori Romániával.

Hiába nevetett a Mihő Bodorékkal Vénuszt áldozó állandó berendezése Müllerék feleségének, hogy hiába tanulnak angol nyelvet Sitku György sit kurvái a Sátánnak, tudván, hogy ki vagyok, nem hitte a saját Talmud népe már, hogy a Sátán népe Vénuszt áldoz.
Innen Andó Marianna sorsa az összes Mariannájával Müllernek.

Felfoghatatlan, mert végig a sátán bibliáját jelentik összes vaskorával a vasfüggönyösöknek, szereplői helyetti szerepük végrehajtásával rajtam Simon helyetti nem szeretésemmel.

Ménesi ózdi cigány Piiri nénit utolsó Kohut emberként az egész világon múmia formálva aszalva kivégezte kiszívva vérét Bodor Ágnes pókkal a velük együtt járó utcanépe helyett Simon Ilona kutyás ijesztgető barátnőjével, Ottóval együtt születésem óta járnak Müllerrel saját kivégzésüket rajtunk végrehajtva.

Már az újhelyi vérem kiszívása közös támadásuk után Káli Sándor árnyék helyett, ami megtámadta Benkő Lajost velük, ezt ismételve rajtam folyamatosan születésem óta énekével a Volgának felfoghatatlan kivégző gépek gondolkozás nélkül. Révész utcai támadásomkor Bor Éva jövő nemese ózdi Ménesi kurvája és cigány náci kivégzői helyett Müllernek iszonyatos.

Piri néni fogait Bodor szedte ki, nem értettem, miért mozog a szája. Ezzel állt fel a Révész utcai Kállai TV2-je, hogy csúfolta Piri néni szája mozgását. Ennek már 21 éve, folytatták az összes Ágnes helyetti kivégzést, amivel kezdtek születésemkor saját sorsukat megrendezve.

Legyek helyett szedték ki anyám és Piri néni fogait, ekkor került hozzám ismétlésekor a Keresztöltés Weöresék által idetett egykori légy népe Púdernek, aminek a sorsát ismételték rajtunk születésem óta. Púder legyeinek a sorsával kezdtek. Így állították fel Orbánt Mülleréktől Vénusz áldozásból indiai légyként a Keresztöltésből életben hagyva háromágú jelével a szörnyüknek.
Kállai hunnia börtönének Derláné vatikáni erővel bíró fertelemnek, ami állandó bárányként megrendezi folyamatosan saját húsvéti 13 napig tartó éheztetése közbeni biblia olvasását sátán fülében a fülében, ahogyan létrehozták a sátánt, amit rajtam végrehajtottak közösen maguk helyett felfoghatatlan. Kállai a börtön buzijaként a két Kállaival együtt felfoghatatlan, a madárként ablakon repülő gyerekeikkel együtt, saját gyilkosságuk végrehajtása mellett. születésem óta Benkő Lajos sorsa saját gyilkosaik helyetti gyalázással Ágneseiik, Vasné Mártika kurvái helyett, amit velem tettek maguk helyett egriek jelzézésével, hogy Mártikájuk helyett gyaláznak Ménesi ózdi cigánytelepének.

A kommunista idetett egykori felszabadító hadsereg olyan vezetőkkel, akiket Müller kivégzett, mint öreg bölcseket, így kezdhettek bölcs a bölcs öreg rajtunk végrehajtott atlantiszi kívánság-szigettel már Hamvas ózdi cigány Jóni cigányaival együtt járva mindig ugyanígy. Azért zárta börtönbe Gór Nagy Máriával együtt a föld gyilkosait, nem tudván, hogy kik,mert fertelmek voltak.

1956-ot félve tettem fel, hogy kiadták egy könyvben, mi volt 1956-ban, mert már büntettek miatta Müller népével, hogy megölték a semmiről sem tudó oroszokat, akiket behozták Kádárjukkal együtt, Kádár Kata névvel állandóként, ezt hajtották végre Romániában így együtt.
Akkor jöttem rá Visnyei Lászlóné állandóan ballonkabát előttem járó tor fertelmet látva tatárdombi lakosokkal együtt, ahol járt előttem, Müllerrel ismételve a Köztársaság utcai könyvtulajdonosok saját kivégzését megrendezve, hogy Visnyeiné szívkivájója volt az 1956-osoknak teljes Rákóczi téri berendezése mellett a semmiről sem tudó oroszoknak egész Budapest, Miskolc Rákóczi terével végrehajtott csonkítás, saját parasztjaik felakasztása Pesten és Miskolcon a rendőrségével együtt azoknak, akik a börtön bűnözőket börtönbe zárták, s ezt már tudtam kiskoromban, apának volt egy könyve, nem értettem, mikor láttam az akasztott rendőröket, apa elzárta tőlem félve, mert be volt tiltva a könyv. Így ahogyan vannak Miskolcon és Pesten Rákóczi térként szívkivájókkal együtt fertelmes módon gyilkolták le a semmiről sem tudó orosz katonákat. Azért járt előttem ballonkabátjában a szívkivájó, mert Müller engem gyilkolt saját tetteiket végrehajtva.
A semmiről sem tudó orosz katonák szörnyű kivégzése még Müllerék három lépcsőháza nélkül az általam felfedezett Pesten berendezett kék buszosokkal együtt, apácáival a Bestiának, ami Mülleréké, egy sántájukkal, mint régi mészárossal megírva, amivel mindig együtt járnak, Deák Bill Gyula hentessel, a könyvben megírt nevekkel együtt hajtották végre magukat szabadságharcosnak nevezve Vénusz áldozóként Benkő Lajos óta készülve újabb világ könyvtár végrehajtására Müllerékkel már a börtön bűnözőkkel a fogadásomra, Göncz Árpád értelmiség legyőző valdenseivel Szabó István gönci bibliájával Gönczi Csilla újhelyi berendezéssel ratkóként.

Ami megjelent Melionhoz vitelemkor lányom cipőjében, amiről Melionnak tudnia kellett, hogy más cipőjében járok, mutatva a szemeivel Müllernek a cipőt, Müller a Révész utca óta mutogatja a bal szemembe kapott elektromos csapással,melyik kurvája és hentese szerepét hajtja végre.
Az akkor jelentkezés nyelés, amit nem értettem, mint nemi csapás nyelése, ami kívánja a férfit, általam felfoghatatlanul Dávid Mónikája volt, ekkor kezdték sántaként kitermelve Sütőjéükkel együtt a Rákóczi téri senki által nem értett végtelen hosszabbítást, a maradék világrészek nem értették, mikor írtam a neveket, hogy milyen Rákóczi tér hosszabbít 1971.óta Vénusz áldozással. Miután megrendezték Derláné kivégzését Müller kígyójával a bal fülemben, amit összetörtek az összes nagyothallója helyett a világ kommunikációs bénítóinak, bevittek az osztályra Viciánné római egyházas ufó népeként skizoprenként már, leírhatatlan, hogy mit éltem át Tűzkő Judit helyetti fajtalankodásáával Bodor Ágnes póknak. Egyfolytában a melleimet borzolta, nem tudtam menekülni, bennem volt már a pusztítója Bodornak vele együtt egy bokszolót berendezve, mint Talan a mindentudó egri támadóját, egyetlen arab volt ott, aki mondta a képeimet meghagyva általuk szándékosan idejövetemkor Varga által készítve, hogy csak voltam ilyen, tudta, hogy deformálva vagyok, Török Erzsébet spanyol hazugság, amit Túriék vizsgáltak miért hazudik egyfolytában velem olvastatva a meséit Keresztesi pusztító által megölteknek, nyakam köré tettek egy kígyót, így mutattak be a médiájuk által felvetten egykori Vénuszként, Melion tudott mindent végig, mert a napbaöltözött asszonyával ide van téve Vénusz áldozóként, engem prostituáltnak írva Mártikájával együtt az akkor megjelent borsodivánkai csonkító idetett Katika Ildikója helyett Müllernek. Mártika, Melion egykori Máriája, amelyik énekelt állandóan fog nélkül, amiért Müller ismét támadott Ménesiékkel, saját sorsa végrehajtásával. Az arabot megölték. Azután sem vitt senki innen minket, Paduché Török Erzsébet hazugsága a spanyol előtti emberek kivégzőivel telefonon beszélt velem mindig, hogy Melion hol rendel, jár hozzá Vácra, Váci Piroska Vácival selypítve, Müller kommunikációs bénítójaként ment végig Szombathelyen az egykori férfiként élt Váci Piroska Halak szülött összes gyilkosságán a médiájuk által követve a helyszíneket hármunkon végrehajtva már a gyilkosságaikat anyámmal együtt. Váci iszonyata a fertelemnek végig ment az összes Tóth nevén Müllerrel, valamennyi vallásán a világnak, mint saját nemi csapásaik által ltérehozott teljes világ összes nemi csapása helyetti gyalázásommal az összes népe sorsát végrehajtva az egész világon, így rendezte be az általam felismert velük járó egykori Qwelle divatcéget, akiktől vásároltam, ezért nyomorba küldték kivégezni, élvezték közösen saját médiájukkal az összes maguk helyett végrehajtott Vénusz gyilkosságot berendezve a régi kezdeti zenészeket, miközben Müller elmeosztályai terápiát tartottak szőrösssé téve lábamat ismételve a szőrösök gyilkosságait rövid nadrágban, amit szégyelltem Melion előtt már, támadva engem a Nyírő Gyula zsidó elmeosztályán a zenék miatt, amiket rajtam végrehajtottak egykori Vénuszként cipelve holtan Bodor Pusztító által, sajátja Müllernek. Szulák mohamed gyalázója, vissza sem lehet neki adni,mert halottja Ózdnak Ménesivel berendezve nagyfolyásával halál gennyes nemi szervének, ahogyan meggyalázta Müllerékkel szőrös hangon lett kitermelve az összes szőrősével együtt egykori mohamed támadóknak, amit viháncolva maguknak jelentettek be, nem féltek semmitől. A fa hangú Karda Beáta, mint egykori medve kommunizmus utolsóját meghagyva valamiért Somként a Piramisba téve meggyalázta gennyes nemi szervével Müllernek, az összes fáját a világnak Karda Beáta jelenti, amiket a halottak ültettek végig jelül, saját szimbólumokként.
Mindegyik így lett Vénusz áldozással kitermelve, istenek, angyalok, csillagok, emberek felfoghatalan kivégzői, nem bírtam hallgatni őket. Egyetlen hang volt, amit a jövő mérnöke megírt, Csepregi Éva japán yoyojával, hogy befejezték a nagysárkány népének Rákóczi térré alakítását.

Mikor félve leírtam a nevét 2007 körül az általuk üzemeltetett debreceni ufó kongresszusukat felszámolva Vicián Sándor tatár halottja halaként idetéve Müllerék kivégzőjéhez, ránk szállítva az ég seregét a halott helyett, létrehozták a gyömarendrői, vagy hasonló néven egykori ufó kutatók netes vizsgálati központját, megírtam eszméletlenül, mik történtek velem Szentlelken ufó együtt állásával Vad Pál Palikként kiválasztott anyám támadói egyikének Moldován Nóra kivégzését végrehajtva folyamatosan I. emelettel berendezve összeálltak Bodor pusztító nyávogó Zoltán Erikájával folytatva a tor ünnepet, hogy Vénuszt áldoz az ózdi cigánytelepe Bodornak. A gyomaendrődieknek megírtam a tatárdombi összelyuggatását a ruháimnak, leveleknek, újhelyi megjelenésüket megtámadva a házakat ablaktöréssel, amiknek a sorsát hajtották végre megjött Müllerékkel, Harsányi már három gyerekesként megjelölve, egyik hozzászóló elmebetegnek nevezett, a másik azt írta, menjek a római egyházba, ott meggyógyítanak, ne forduljak pszichiáterekhez. Szelep mindent elolvasott, amit írtam, közölte a lányommal, hogy én elmebeteg vagyok születésem óta hajtva végre a sorsát rajtunk a családjával együtt Müllerékkel, hogy kiírtam Vicián Sándor nevét a nekem adott, meg nem hallgatott debreceni ufó kongresszus általuk felvett idegen nyelven beszélő ufóival. Nem lehet visszaadni a tatár halottnak, mert halál Szulák Andreával, Lázárral, Szabóval,Nagy Annával, az összes többi szereplőjükkel együtt. Szulák Andrea szőrös hangú népeinek kitermelését folyamatosan hajtották végre, mióta itt vannak a sántákkal, minden gyilkosával a sátán bibliájának. Amikor eszméletlenül láttam, hogy mennek végig az Erdélyi adventi Tóthhal kezdett teljes bibliai szereplő gárdája helyetti gyalázásommal sátán bibliájába téve valamennyi feszületével együtt az összes Tótnak, nem értettem, ezt Ménesiék kezdték el még a Tatárdombon Erdélyi által adott Jézus és Játék a tűzzel könyv alapján, ellenségük helyett engem ijesztgetve kopogással, a tűzben járó démonjaival New yorknak. Ezért gyulladt ki a paplan rajtam a jéghideg házában Hitlernek és a Rákóczi térnek.Tűzben járnak, másik világban élnek, tűz veszi őket körül, saját démonjaik vannak, Lucifer tökéletes képét tették ki, akinek nevével üzemeltek mostanáig, a világ leggazdagabbjai Müller által, engem bolondnak nevezve az adventi központjával Miskolcnak Vénusz áldozóként. Ugyanígy történt 1992-ben, hogy felhívtam a reiki mester Győri kapu nagy házban élő ózdi 666 mesterét, hogy nem tudok az utcán közlekedni, megkérdezte, hol lakom, már kezdték is a sorsát végrehajtani Bodorékkal végig.

Így járnak együtt ahogyan vannak a világ összes vallásával Varga neveivel Sátán bibliájának, kivégzésre szántan saját nélkül által. Sátánnak semmi köze nem volt Vénuszhoz, az égi Jeruzsálemnek sem Luciferrel, akit cipelnek magukkal az általa nem ismert csillagok, angyalok, istenek mészárlásával krokodil albinójukkal együtt.









 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: keresztnevűekkel, idegrendszeremet, összelyuggatását, felfoghatatlanul, pszichiáterekhez, pillanatánatától, világmindenséget, ballonkabátjában, cigánytelepüknek, felfoghatatatlan, lemászárlásával, sátoraljaújhely, csillagmedvének, végrehajtásával, szimbólumokként, kongresszusukat, kitermelésüknek, keresztöltésből, cigánytelepével, leggazdagabbjai, hosszabbítóival, cigánytelepének, szőnyegbombáját, gyilkosságaikat, latinovitscsnak, végrehajtásakor, lengyelországba, csillagállással, keresztesiekkel, könyvtárosukkal, főszereplőjének, örökkévalóságig, meggyalázásának, megsemmisítésre, felfoghatatlan, csonkításokkal, első görög, egyetlen természeti, istenek megtámadásának, emberekkel együtt, kitermelésüknek isten, összes Katijával, végéhez tett, születésem után, vasfüggöny felemellésnek, űrből velük, összes gyillkosát, világrészek felszámolóinak, összes három, brazil kancsal, vatikáni Kilián, három lépcsőház, Zirkuli Kataln, Alexandriai Katalinnal, Asszony Edit, Katikának Búcs Béláné, Orbán Viktor, Bodorné Ágnesei, Ózdnak Müllerékkel, Jézus Bodor Iker, Bródy Időjelekével Urbán Tiborrral, Benkő Lajos, Kovács Erzsi, Godzsák Ildikó, Müller Péterék, Szabó Gábornak, Szabó Gábor, Soros György, Müller Péter, Sajátjuk Gór Nagy Mária, Vatikán Krisztussal, Szabó Istvánnal, Miglécz Nagy Anna, Vatikán Vénusszal, Fehér Anna Székesfehérvárral, Ildikóival Müllernek, Tálas Julianna, Benkő Dániel, Benkő Lajoson, Bodor Iker, Benkő Lajossal, Malek Andreánál, Koncz Zsuzsa, Szabó Erzsébetekkel, Szabó István, Szabó Roland, Holnap Magazinba, Kolcza Máriával, Hitler Bodor, Paviás Csaba, Erős Antónia, Amikor Újhelyben, Magas-hegyi Istennek, Tircs Mária, Oláh Ibolyája, Lengyelország Zsurki Csabával, Bodor Tatárdombján, Egry József Majóné Erika, Majóné Erika Mülleri, Magyarország Kohut, Török Laci, Jóság Vali, Jutkát Bírója, Müller Horvátjával, Dudás Ica Karcsán, Müller Péter Sziámi, Godzsák Ildikóval Müllerékkel, József Attila, Hornyák Ildikójukkal Mülleréknek, Beletették Zádeczkyné, Bodor Ánges, Vass Tiborék, Kabdebon Jánossal, Dávid Mónika, Pszichéjüknek Ágnes, Göncz Árpád, Kohutok Dunántúlon, Kohut István, Gulyás Mária Lengyelországba, Mivel Derlánéék, Asszony Editnek Katalin, Posta Gusztáv, Rózsa Judittal, Kazinczy Ferenc, Pogány Balázs, Laboda Kálmán Müller Péter Sziámi, Cseh Károllyal, Kupai Jutkájával Müllernek, Holnap Magazin, Kazinczy Ferenc Katika, Asszony Edittel, Müller Péter Sziámival, Szajkó Karcsi, Mülleréknek Illés, Sátor-hegynek Bodorék, Isaora Szelep, Kupai Janika, Kancsal Isaora, Bodorné Ágnes, Bűcs Ferencnének, Menyhért Orbán Viktor, Tűzkő Judit MÜller, Demjén Rózsi, Sátán Rózsáival, Dudás Ica Müller, Holnap Magazinnak, Barna Gabriella Müllerék, Hitler Braun, Barna Gabit Adamek Gáborral, Bakos József, Markovics Erzsébet, Tóth Erzsébet, Jeneiné Szabó Erzsébet, Kovács Gizella Emmanuelle, Pusztai László, Bodor Ágnes, Mihő Bodorékkal Vénuszt, Sitku György, Innen Andó Marianna, Mariannájával Müllernek, Simon Ilona, Káli Sándor, Benkő Lajost, Kállai TV2-je, Keresztöltés Weöresék, Orbánt Mülleréktől Vénusz, Vasné Mártika, Nagy Máriával, Kádár Kata, Visnyei Lászlóné, Miskolc Rákóczi, Pesten Rákóczi, Deák Bill Gyula, Gönczi Csilla, Dávid Mónikája, Tűzkő Judit, Török Erzsébet, Katika Ildikója, Paduché Török Erzsébet, Váci Piroska Vácival, Váci Piroska Halak, Nyírő Gyula, Bodor Pusztító, Ózdnak Ménesivel, Karda Beáta, Csepregi Éva, Vicián Sándor, Moldován Nóra, Zoltán Erikájával, Szulák Andreával, Nagy Annával, Szulák Andrea, Tatárdombon Erdélyi, Miskolcnak Vénusz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Horváth Szilvia tollából  Robert Merle tollából  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  képre írva  "Ez egy csoda"  Szívek  Facebookon kaptam Krisztina b...  Különleges  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Az ember emlékekből áll  39 ígéret  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  József Attila - Kopogtatás nél...  Bornyi Veronika haiku verse  39 ígéret  Alvó cicák  Esterházy Péterre emlékezünk  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Müller Péter tollából  Csend  A Magyar Költészet napja alkal...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péterre emlékezünk  Töröld le  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cicák  Márai Sándor tollából  Walter Chrysler mondta  Andrássy Réka - A bolond Böske  Erdei gyöngyvirág  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Mindig lesz olyan  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Pitypang szökőkút  Pitypang szökőkút  Otthon  Magamnak  Spenót fasírttal  Megígért békesség  ajándék, mellyel meglepem  40 felett  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Robert Merle tollából  Ma van a magyar költészet napj...  Bornyi Veronika haiku verse  Emlékezz  Hogyan válunk hűségesekké?  Megígért békesség  Szép estét  Paul David Tripp Április 12  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Megígért békesség  Horváth Szilvia tollából  József Attila - Kopogtatás nél...  Jó éjszakát  A pitypang legendája  A hagyma antibakteriális hatás...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Minden tavaszból őrizz.. 
Bejegyzés Címkék
első görög, egyetlen természeti, istenek megtámadásának, emberekkel együtt, kitermelésüknek isten, összes Katijával, végéhez tett, születésem után, vasfüggöny felemellésnek, űrből velük, összes gyillkosát, világrészek felszámolóinak, összes három, brazil kancsal, vatikáni Kilián, három lépcsőház, egykori tökéletes, állandó világgyilkosokhoz, egész várossal, mindig hozott, fertelmeket elégetni, egyik földi, kukoricásra épített, első kurvájuk, bibliai sátán, bibliájukba tett, összes tisztátalan, halálnépével Szabó, római egyházas, összes zsidójával, három utcai, összes halak, egész régi, meghagyott világegyetem, sátán népe, sátán népeivel, saját kivégzésüket, fertelmet betegségekkel, egykori börtönnek, három lépcsőházban, egykori sátánnak, nekem időben, élen akart, világnak Tóth, rendőrséggel végig, engem ijesztgető, egész világnak, összes Benkőjén, filmjeikben saját, debreceni biblia, jehova kutyái, általuk hozott, utcai berendezéssel, melleimnél fogva, istenével együtt, összes többi, tomboló médiája, világnak mind, benne lévók, világot kettős, világ minden, utolsó Benkők, szívemet Szabó, egykori sátán, többi angyal, egész földrész, kínzásom sátán, jövő Vatikánja, összes Tóth, nemi csapásoknak, ózdi központjukhoz, egész Bertalan, saját könyvük, ózdi cigánytelepüknek, szerbiai Judit, összes szerbiai, három lépcsőháznak, szemet bevetették, fertelmet végrehajtották, rózsakeresztes rend, összes ufót, sátán bibliájába, égben sátán, saját népével, mensest Müllerék, gyerekek szégyellték, szemem teljesen, orrom összetörésével, fejem széttörésével, fekete sárkány, velük járó, sátán bibliája, magyarokat magyarok, szlovákiai területen, szocializmus kezdete, sátánjukkal mindig, légy sorsa, majomból származó, kivégzőgép Gyuszit, barna bőrú, kurvák fogait, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 3091
  • e Hónap: 5450
  • e Év: 57716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.