Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hozzám értek fertelmei Magyarország névtárának
  2017-02-14 03:20:31, kedd
 
  Hozzám értek egy régi történelme volt népemnek, amikor a máshoz érés olyan súlyos bűn volt, hogy elítélte a bíróság örökké tartó gályamunkára azt, aki máshoz hozzá ért.

Ilyen aljanépet jelent Magyarország. Már kurvának neveztek engem születésemkor, maguk helyett, amit nem értettem.

Romániához, állandó magyar nyelv és minden tantárgy ellenes apokalipszis végrehajtója és szervezőjeként berontottak 130 éve a világ fertelmes állatai űrlényeivel, űrhajósaival azzal a szándékkal,hogy szétdarabolták az egész világegyetemet.

Születésemkor Derláné Vatikáni égi Jeruzsáleme Piros Pirinek füleimbe csapott deformációja űrlénye helyett, felfoghatlan deformáció sorozatait végrehajtva az összes űrlénye ruháinak beállításával, együtt az ózdi 666 halál mágusaival, mágikus hatalmával, hozzám értek állandó világ törvényt egykor megtapodása kezdetével hozzá érve az emberekhez azzal a céllal, hogy bemocskolja őket kezdték az első kurvájuk, Liptai Klaudiai általi ember gyalázását, gyilkolását, amikkel az égi Jeruzsálem elhagyta az űrhajós flottáját, mert senki sem tart a vágóhídján a földanya maradványának, mohamed királyával és magányosságában létrehozott Csillagmedvének. Nem tudták a vatikániak, hogy a kisebbiknek adott lányom hozzám menekült, mert a börtön buzik a vágóhíd vámpírjaival megtámadták a medve népet is.

Derláné állandó bárány nyitva hagyott nemi szervével, rám aggatva ruháját, nem teszi össze a lábát, halál nemi szerves kártyájával többmillió éve már halál népével, köztük az összes sátánéval, űrnépével.

Minden ruhám Kolcza Mari állandó sztriptizes hipnózisban embereket táncoltatva maga helyett kezdő fertelme a világűrnek az emberiséggel együtt, hozzám értek már hipnózisban Nagy Anna halottjaival, keringenek körben a két utcai hozzám érteken, amikkel vágóhidat rendeztek nekünk.


Nagyon bátor tettre vall Keresztesi Nelli egykori űrpók becsülete már rasszizmusként törve a világ minden részébe, hogy kitette az egyik meghagyott arcomat már elviselhetetlenül a Kohut névvel Svájcba a villámhoz, mert még azt sem bírta elviselni,hogy villával ettem a rántottát. Ez a villás hálózata.

A Novák maffiája a Rákóczi térnek Miskolcról összeállítása után a két utcájának Piros Pirinek, fekete pumája kíséretében március 7-es születésnapi partikat rendezőivel az egész világnak megszólított engem földanyaként, hogy mire vágok fel. Ez már régen nem hozzáérése volt egykori Romániának az űrben.

Mikor átléptünk az új évébe a földanyának, januárban megállt az idő.

Mivel halott vagyok a halálnépei helyett állandó kivégzéseim, tömeggyalázásaim, egyszerre támadásaim hipnózisban Kacsa Zsóka ünnepi tortás halak a tortán összes halakjával a sátánnak, együtt ünnepelnek, hogy így gyalázták meg mohamed népét is, halál népével egykori támadásommal kezdve a földre érve az első római emberek mészárosainak könyvei közben minket megtámadó lyukas szívű Szabó István szürkéivel, Lázár egykori jeruzsálemi vérszívójával, a halál népekkel már nem hozzá érteket ismétel Miskolc városa,a csonkító, bénító vérívó központ.

Januárban megállt az idő, ha a szívem nem indul el, amiről folyamatosan gondoskodnak születésem óta, együtt támadva rám az űrpusztítónak az utcájával a Bertlalan egykori okkultista vérfürdősökkel, a Révész Sándor utcai nemi fertelmezőivel a Kiliánnak, már olyan régóta készül a hegyi népe Pirosnak a megalázásunkra, hogy létrehozta gesztenyeszín hajjal anyámként pataki központjukkal folytatva Benkő Lajos angyal kivégzésének hosszabbításában anyámat, saját kivégzőjét Benkő névvel, gesztenyehajjal, felfoghatatlan, egykori Románia tette, hogy engem nem szerethetett senki, lezárt határok mellett, megölve mindenkit, aki szeretett, vagy tisztelt.

Állandó rettegésben tart születésem óta Miskolc városa, azzal, Piros Pirivel az élen, hogy ne legyen senki aki segít nekem, vagy vigaszt nyújt folyamatosan történő kivégzéseik közben a Vatikáni börtönnel, hogy megállítsák a szívemet.
Március 7 nem a pumás fekete űrhajós cigányflottája és Piros Piri kakas taréjos Kohut és Benkő maffia létrehozása óta tervezve föld anya fogadásra ezzel a céllal, hogy ezt végrehajtsák, olyan fertelemmel befejezve, amit csak ő tud egyedül, hogy a többmillió évvel ezelőtti megtámadásomkor megtámadták közösen a világegyetem óráját.

Ezzel a szándékkal rendezte be 81 éve az űrmanós deformációját rajtam Sárospatak népe, hogy ezt a formát hajtsa rajtam végre Románia ismétlésben is.

Miután egykori rovó mánia leszállt az űrből megölve, felaprítva, Szabó István és Lázár állandó sátán népe lyukas szívével járva Illés együttesével, szentháromságként Omegával, Metos kislány gyalázókkal űrnépével a szürke szeműeknek, kékekkel, mint űrlényekkel, zöldekkel mint Benkőkkel, Ómasztánéval, mint állandó kurvájával, nyelvmozgatójával az ufóknak, amikkel megdobott engem is Ómasztáné IIes elméje azzal a szándékkal, hogy közösen végezzünk a pöcegödörje alján.

Szabó István világ könyvtárát cipeli magával költőivel, ál-művészeivel, amiket már loptak, felvették egykori művészek nevét, első görög isten megtámadásakor hozva létre az Időjelek népét Urbánokkal, zöld földanya szemmel rajzolták és hozták létre Szabó-Lázár nemi kivégzők tompalátó mohamed gyalázóját, azzal a céllal, hogy fertelmemmel fogadjanak engem tompalátón, hurcolva körbe saját népükkel, Turai Anna összes Anna népével, mint jelenleg is itt lévő halottakkal, mint kivégző magukat skizoprennek nevező másik világban járó halálvilággal és űrhajós flottákkal, minden csapással, lakásba jövéssel, kivégzőjükkel, lehetetlen állati létforma véggel fejezzem be a földanya végzetemet szelep tompalátása kezdetével készülve Romániával a születésemre.

Már az is felfoghatatlan, hogy a kiliáni Porácsné Dórája népes Tóth vatikáni rokonsággal, engem megszületettet 81 éve földanyaként szolgáltatva Sárospatakon szétlapítva, sátán népének, már örök életűen egykori dögökből tisztulva, mint vérivókkal, a sátán népe születteti meg a görög isten óta az ég seregét iszonyatos kivégző, csonkító, gyalázóival Miskolc teljes névtárának.

Kolcza Mari és a Révész utcai pároztató halálnépei, mint az anglikán egykori rózsakeresztes rend Szerb Antal könyvében kiadott haláljával Vörös Oroszlános Mezőkövesdjével Őrült Johannás Edó és összes halak szülött berendezése mellett várva engem saját kivégzésüket megrendezve engem utolsóként földanyagként Kolcza Mária állandó pároztató űrlény formájára vatikánnal és romániával eldeformálva első görög isten megtámadása óta készülve tompalátással Szabó Roland névvel üzenve a Roland angliai egyetlen nem embergyilkos rózsakeresztes rendi tagnak, üzenve Merionnak Angliába, hogy jöjjön segítsen a két utca ellen, gesztenyehajú Benkők létrehozása óta, zöld szememmel Szelep Mohakán gyalázó összes tengeri és világ mészárosával várva fogadásomra, hogy befejezzék az idő megállítását,ami sikerült is, kirepülnek a világűrbe valamennyien, miután megkapják a világ összes csapását, amit a földön végrehajtottak szabó és lázár világ könyvtárával együtt, az állandó berendezett saját elmeosztályukra vive az áldozatokat, maguk helyett, ahogyan mindig jártak.

Mindenki megölése, aki szeretett és tisztelt engem, mutatta a lezárt határú égi Jeruzsálem egykori Dante Isteni színjátékkal kezdőző örökéletű sátán népe és halálnép sárga rózsás Mária, mitn én előre tervezett összetaposásom után feldarabolásom ismétlésben a sok feszület után Katalin néven egyetlenként egyetlen halak szülöttként, egyetlen március 7-i születésnaposként, előre terveztek hogy megállítják az időt, amit valamennyi korán végrehajtottak az idő folyónak.
Az idő-folyó én vagyok, föld-anyaként, még itt vagyok, bár állandó zaklatásaim közben nyomorultként fényevésen tartva a családomat egykori Románia által. Múlt héten Turcsányi Gyuláné románai kék szemű vatikánként berendezett egykori úrlény szét akart taposni engem égi Jeruzsálemnek Máriának, atom formába téve engem halálom után.

Nem áll meg az idő, ami nem rájuk tartozik,míg én vissza nem kapom a szívemet, még a Német hidegkék szemű berendezése mellett a feltételezés szerint szívembe küldött csapása miatt az egykori Müller Péter halálnépének ónos fejszéjével.

Mivel én vagyok az idő, míg a szívem vissza nem jön, addig körben bolyonganak a föld körül, mint nincsen népek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hosszabbításában, tömeggyalázásaim, mezőkövesdjével, magányosságában, elmeosztályukra, gesztenyehajjal, megtámadásomkor, csillagmedvének, megalázásunkra, megszületettet, rózsakeresztes, felfoghatatlan, végrehajtottak, vérfürdősökkel, rasszizmusként, szervezőjeként, fertelmezőivel, világegyetemet, cigányflottája, szétdarabolták, feldarabolásom, megtámadásakor, összetaposásom, tompalátással, űrpusztítónak, halálvilággal, központjukkal, beállításával, születésemkor, kivégzőjükkel, maradványának, gesztenyeszín, gesztenyehajú, földanyagként, vérszívójával, összeállítása, régi történelme, máshoz érés, bíróság örökké, világ fertelmes, egész világegyetemet, összes űrlénye, emberekhez azzal, első kurvájuk, űrhajós flottáját, földanya maradványának, kisebbiknek adott, börtön buzik, vágóhíd vámpírjaival, medve népet, összes sátánéval, emberiséggel együtt, Születésemkor Derláné Vatikáni, Jeruzsáleme Piros Pirinek, Liptai Klaudiai, Kolcza Mari, Nagy Anna, Keresztesi Nelli, Piros Pirinek, Kacsa Zsóka, Szabó István, Révész Sándor, Benkő Lajos, Piros Pirivel, Piros Piri, Ómasztáné IIes, Turai Anna, Porácsné Dórája, Szerb Antal, Vörös Oroszlános Mezőkövesdjével Őrült Johannás Edó, Kolcza Mária, Szabó Roland, Merionnak Angliába, Szelep Mohakán, Dante Isteni, Turcsányi Gyuláné, Jeruzsálemnek Máriának, Müller Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Megígért békesség  Előfordul, hogy  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Egy gondolat  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Borzasztó  Robert Merle tollából  Alvó cicák  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  ajándék, mellyel meglepem  Magamnak  Azért kaptad  Borzasztó  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Pitypang szökőkút  Hamvas Béla  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Kertem  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Önmaga ellenére  Otthon  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  ajándék, mellyel meglepem  Müller Péter tollából  Ady Endre - Mindegy átka  Bársony székben  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Az ember emlékekből áll  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  40 felett  Önmaga ellenére  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Bársony székben  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Csend  Hamvas Béla  A hagyma antibakteriális hatás...  Csend  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Csend  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Már Gárdonyi Géza is méltatta  39 ígéret  Márai Sándor tollából  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Tanmese  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Ma van a magyar költészet napj...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  képre írva  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  jó reggelt  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
régi történelme, máshoz érés, bíróság örökké, világ fertelmes, egész világegyetemet, összes űrlénye, emberekhez azzal, első kurvájuk, űrhajós flottáját, földanya maradványának, kisebbiknek adott, börtön buzik, vágóhíd vámpírjaival, medve népet, összes sátánéval, emberiséggel együtt, világ minden, egyik meghagyott, villás hálózata, egész világnak, halálnépei helyett, tortán összes, földre érve, első római, halál népekkel, hegyi népe, pumás fekete, többmillió évvel, világegyetem óráját, szándékkal rendezte, űrmanós deformációját, formát hajtsa, űrből megölve, szürke szeműeknek, pöcegödörje alján, földanya végzetemet, kiliáni Porácsné, sátán népe, görög isten, anglikán egykori, világűrbe valamennyien, világ összes, földön végrehajtottak, állandó berendezett, lezárt határú, családomat egykori, feltételezés szerint, egykori Müller, szívem vissza, föld körül, hosszabbításában, tömeggyalázásaim, mezőkövesdjével, magányosságában, elmeosztályukra, gesztenyehajjal, megtámadásomkor, csillagmedvének, megalázásunkra, megszületettet, rózsakeresztes, felfoghatatlan, végrehajtottak, vérfürdősökkel, rasszizmusként, szervezőjeként, fertelmezőivel, világegyetemet, cigányflottája, szétdarabolták, feldarabolásom, megtámadásakor, összetaposásom, tompalátással, űrpusztítónak, halálvilággal, központjukkal, beállításával, születésemkor, kivégzőjükkel, maradványának, gesztenyeszín, gesztenyehajú, földanyagként, vérszívójával, összeállítása, nyomorultként, deformációját, jeruzsálemnek, mészárosainak, földanyaként, valamennyien, kivégzésüket, megállítását, emberiséggel, megszólított, folyamatosan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.