Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Erdogan: "Majdnem minden országban létezik egy titkos állam"
  2012-12-30 20:29:36, vasárnap
 
  2012-12-30. 18:48
Erdogan: "Majdnem minden országban létezik egy titkos állam" - nálunk vajon kik alkotják?

A végéhez közeledő 2012-es esztendő egyik legárulkodóbb fejleménye volt, amikor hazánk cionista gyarmatosítói és kollaboránsaik éktelen rikoltozásba kezdtek Gyöngyösi Mártonnak az izraeli-magyar kettős állampolgárokra vonatkozó kijelentése kapcsán. Pedig nem kell hozzá túl sok ész, és még csak a tűz közelében sem kell lenni ahhoz, hogy bárki észrevegye: nem csupán a nemzetközi színtéren, de a világ számos országán belül is létezik egy titokzatos hatalom - általában a nemzetközi háttérhatalom helyi ,,kirendeltségeként" -, amely élet-halál ura, és diktál a politikusoknak. Hogy ez a titkos erő a legtöbb államon belül jelen van, azt nem más, mint Recep Tajjip Erdogan török miniszterelnök kottyantotta ki.
A saját fejükkel gondolkodó és becsületes emberek szemében Recep Tajjip Erdogan török miniszterelnök tekintélye igencsak lecsökkent az utóbbi években. Az ok pedig nem más, mint a török kormány kétkulacsos politikája, melynek szellemében úgy igyekszik jó kapcsolatot ápolni a palesztinokkal és általában az iszlám világgal, hogy közben szorosan együttműködik a cionista birodalommal is. Azonban még kétszínűsége ellenére is Erdogan azért némileg őszintébb és becsületesebb, mint például hazánk vezető politikusai.
Recep Tajjip Erdogan december 21-én interjút adott a török állami televíziónak. A miniszterelnök a beszélgetés során elmondta, hogy négy lehallgató berendezést fedeztek fel parlamenti dolgozószobájában és az autójában. Négy nappal később a riporterek megjelentek a kormányfő hivatalában. Ekkor kérdéseikre válaszolva arról tájékoztatta őket, hogy egy újabb lehallgató szerkezet került elő ankarai lakásának irodájában.
Vajon kik kémkednek a török miniszterelnök után? A kérdést feltették Erdogannak is, még a december 21-i interjú során. A kormányfő nem beszélt mellé, hanem azt válaszolta, hogy a ,,poloskákat" a Törökországban működő ,,titkos állam" (törökül: ,,derin devlet", angolra a “deep state" kifejezéssel fordítják) emberei helyezték el. ,,Ilyen titkos állam (magyarra talán az ,,állam az államban" kifejezéssel lehetne fordítani, de ez sem egészen pontos) majdnem minden országban létezik" - tette hozzá a miniszterelnök. Aki azt is elárulta, hogy sok mindent megtettek már ennek a ,,titkos államnak" a felszámolása érdekében, sajnos azonban nem jártak sikerrel, mert ezt a titokzatos valamit ,,nem lehetséges teljesen kiirtani".
A ,,titkos állam" vagy ,,államban az állam" kifejezést gyakran használják Törökországban, és a szervezett bűnözés és az ország titkosszolgálatának, valamint a hadsereg bizonyos köreinek az együttműködése nyomán kibontakozó befolyásos szerveződéseket értik alatta. Hogy ebben a bűzös televényben más államok titkosszolgálatai is dagonyáznak-e, arra nézve csak sejtéseink lehetnek.
Egyes feltételezések szerint például az Ergenekon elnevezésű szekuláris, Európa- és iszlámellenes, radikális nacionalista mozgalom tekinthető a ,,titkos állam" egyik szervezetének, melynek vezetői és tagsága is jelentős részben a Törökországban hagyományosan nagyhatalmú fegyveres erők és a titkosszolgálatok soraiból verbuválódott. Az Ergenekon célja a török hadsereg pozícióinak megőrzése, az iszlamista politikai erők visszaszorítása és az Európai Unióba történő belépés megakadályozása. Egy 2009-es rendőrségi vizsgálat felfedte, hogy az Ergenekon ügynökei Izraelből vásárolt (!) lehallgató berendezéseket helyeztek el bizonyos fontosabb személyiségek lakásában és hivatalaiban. De akkora hatalom lenne az Ergenekon, hogy képes a miniszterelnök autójába, irodáiba és lakásába is ,,poloskákat" elhelyezni? (Ami még akkor is nagy teljesítmény lenne, ha tudjuk, hogy ez év szeptember-októberében újították fel a kormányfő parlamenti dolgozószobáját, rúgták ki személyi biztonsági főnökét, és váltották fel új emberekkel 200 fős testőrségének jelentős részét. )
Számos ellenzéki politikus és sajtóorgánum felvetette annak a lehetőségét is, hogy a lehallgató berendezések telepítése csakis valamely külföldi titkos szolgálat műve lehet. (Nem nehéz kitalálni, hogy melyiké.) A Legfőbb Ügyészség mindenesetre ,,hivatalos vizsgálatot folytat", melynek eredményeiről ,,részletes jelentésben" tájékoztatják a közvéleményt.
Gyöngyösi Mártonnak az izraeli-magyar kettős állampolgárokra vonatkozó emlékezetes kijelentése nyomán kirobbant éktelen ajvékolás és jajgatás fényében teljesen jogos feltenni a kérdést: kik alkotják vajon a Magyarországon működő ,,titkos államot"?
Perge Ottó - hurriyetdailynews.com, intelnews.org nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/6/106043/#ixzz2GZ6fn5xW
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szerveződéseket, dolgozószobáját, visszaszorítása, megakadályozása, állampolgárokra, miniszterelnök, törökországban, együttműködése, berendezéseket, feltételezések, palesztinokkal, kollaboránsaik, politikusoknak, magyarországon, verbuválódott, tájékoztatják, iszlámellenes, együttműködik, szervezetének, testőrségének, legárulkodóbb, személyiségek, becsületesebb, eredményeiről, gyarmatosítói, háttérhatalom, hagyományosan, kifejezéssel, rikoltozásba, nacionalista, teljesítmény, berendezések, kétszínűsége, közvéleményt, sajtóorgánum, kottyantotta, titkos állam, végéhez közeledő, izraeli-magyar kettős, nemzetközi színtéren, világ számos, titokzatos hatalom, nemzetközi háttérhatalom, legtöbb államon, saját fejükkel, utóbbi években, török kormány, iszlám világgal, cionista birodalommal, török állami, beszélgetés során, riporterek megjelentek, Gyöngyösi Mártonnak, Recep Tajjip Erdogan, Európai Unióba, Legfőbb Ügyészség, Perge Ottó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Tavaszi este  Dóró Sándor: Embernek maradni  Dóró Sándor: Embernek maradni  Zilahy Lajos mondta  Paul David Tripp Április 14  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  39 ígéret  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  James Allen  Hamvas Béla  Eduardo Sacheri gondolata  Mindent de mindent visszakap  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Töröld le  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Jó nap volt  képre írva  Robert Merle tollából  Jázmin  Müller Péter tollából  Robin Wight pitypang szobra  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Szívek  Hamvas Béla  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Martin Buber, A haszidim meséi  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Vidámság  Sorsunk miatt...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Szép estét kedves látogatóimn...  Isten hűségének mértéke  Önmaga ellenére  Horváth Szilvia tollából  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Eduardo Sacheri gondolata  Egy párkányon  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Bársony székben  Báthory Attila: Sorsom ösvénye... 
Bejegyzés Címkék
titkos állam, végéhez közeledő, izraeli-magyar kettős, nemzetközi színtéren, világ számos, titokzatos hatalom, nemzetközi háttérhatalom, legtöbb államon, saját fejükkel, utóbbi években, török kormány, iszlám világgal, cionista birodalommal, török állami, beszélgetés során, riporterek megjelentek, kormányfő hivatalában, újabb lehallgató, török miniszterelnök, kérdést feltették, december 21-i, felszámolása érdekében, titokzatos valamit, szervezett bűnözés, hadsereg bizonyos, együttműködése nyomán, bűzös televényben, titkosszolgálatok soraiból, török hadsereg, iszlamista politikai, 2009-es rendőrségi, miniszterelnök autójába, kormányfő parlamenti, lehallgató berendezések, szerveződéseket, dolgozószobáját, visszaszorítása, megakadályozása, állampolgárokra, miniszterelnök, törökországban, együttműködése, berendezéseket, feltételezések, palesztinokkal, kollaboránsaik, politikusoknak, magyarországon, verbuválódott, tájékoztatják, iszlámellenes, együttműködik, szervezetének, testőrségének, legárulkodóbb, személyiségek, becsületesebb, eredményeiről, gyarmatosítói, háttérhatalom, hagyományosan, kifejezéssel, rikoltozásba, nacionalista, teljesítmény, berendezések, kétszínűsége, közvéleményt, sajtóorgánum, kottyantotta, felszámolása, televíziónak, mindenesetre, hivatalaiban, birodalommal, tájékoztatta, kétkulacsos, pozícióinak, szellemében, októberében, nagyhatalmú, kapcsolatot, politikusai, berendezést, beszélgetés, kijelentése, kérdéseikre, hivatalában, megjelentek, emlékezetes, vizsgálatot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 709
  • e Hét: 2631
  • e Hónap: 6376
  • e Év: 159872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.