Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Rákóczi téri nyelvgyalázás
  2017-05-17 17:37:54, szerda
 
   
  A Romániából Rákóczi Ferenc idejében, bibliai vaskorként az időket és törvényt megváltoztatni szándékozva kivált jelenlegi Miskolcra 130 éve berontott Rákóczi tér népe folyamatosan hajtotta végre az Bibliákat szerte a világon, s azóta három háborút rendezett, többet titokban Hunnia elme Magyarország néven. Ide került berendezésre a vietnami-amerikai, búr, mexikói, brazíliai, argentin, keleti, sőt valamennyi európai ország egykori és jelenlegi háborúja többek között, mint Hunnia elme skizoprenjeinek világ-könyvtára, mely a Föld teljes egészét érinti. A könyveit a lyukas szívű Hunnia börtön reformátusainak könyvtulajdonosa gönczi kezdettel, Göncz Árpád nevével kezdte el megáldozásommal az egész városával együtt maguk helyett, mint főszereplők helyett, annak ellenére, hogy a skizopreniájuk azt jelenti, hogy valamennyiüknek a lakásaikban, házaikban őket jelentő kíséreteik vannak. A Hunnia börtön Magyarország lopott vatikáni, földöntúli hatalommal bír, melyet folyamatosan felhasznált eddig is titkosan és nyilvánosan végrehajtott háborúihoz, méghozzá úgy, hogy elkezdték a kezdeti történelemmel, haladtak végig a könyveken, így érintve valamennyi egykori kort, Istent, országot és várost, melyek ide kerültek berendezésre szintén, mármint a helység nevűek az egész világon. A Hunnia börtön előre készült ismételten a világ-könyvtárával, melyhez berendezte a Varjú neveket, annak ellenére tette ezt, hogy előtte elégette a Varjús hatágú csillagos zsidó nép könyvíróit, egyedül Göncz Árpádot hagyta életben bizonyítékként, hogy most a lyukas szívű, egykori Vénusz támadó Szabó István lett volna a célpont a sötétkapus kíséretével, valamennyi reformátusával a börtönnek.

1983-ra ért el a hétszeresen hosszabbító, engem Szörnyeteg koporsója Dávid néven szimbolikusan sírba fektető kivégzők helyetti sorsuk végrehajtásával az első tökéletes magyar nyelv elleni helyesírási szabály módosításához, mégpedig úgy, hogy engem magyar nyelvi ellenségként lemészároltak Csernobilkor közösen a sötétség fejedelmeivel. Tehát lezárt határok mellett tették mindezt, az utolsó emberek megáldozása végett, ami azt jelenti, hogy Magyarország nem létezik. Ha a vatikáni Duna tévével képviselt Hunnia Magyarország az elme régi filmeket, könyveket, minden dalt, slágert, valamennyi vaskorával együtt a kommunista és vallási játszótereinek feszületeivel együtt rajtam hajtotta végre, mégpedig szeméremtesti gyalázatával a Rákóczi terének Miskolc képviseletében, úgy elismerte a vatikáni börtön, hogy a magyar nyelven beszélőket meg kell gyalázni, mert ez jár a tökéletesség miatt mindenkinek. Bízom benne, hogy megkeményített szívvel, ahogyan eddig a mészárosok végezték a hentes munkát végre lehet majd hajtani segítséggel a bumerángot rajtuk.


Én nem vagyok költő, a költőket Szepes Mária a Pszichografológiájába helyezte a karmikus okkultistáknak, mint lelki betegeket. Nem értem a verseiket, de minél jobban el van zárva egy írás a józan logikától, annál inkább fut a jelen Hunnia Magyarország területén, minden áldozóm híres ember, vagy celeb, vagy irodalmi vonalon ismertté tették mivel valamennyien Miskolcra vannak berendezve névleg.
Én csak egyszerűen, szabatosan használtan játékként a magyar nyelvet, nekem régen csak nyelvi tehetségem volt, ennek segítségével kértem segítséget, próbáltam megfogalmazni, mit tettek velem Magyarországon a legnagyobb titokban, bár a média folyamatosan leplezett. Minden írásomban igazságot mondtam el, ami a Hunnia elme Magyarországon senkit sem érdekelt, folyamatos támadásnak voltam kitéve, megalázva naponta, tehetségtelennek kiabálva annak ellenére, hogy beiratkoztam a költői iskolába, hogy szép, klasszikus formákban tudjak írni. A szándék kevés, hogy akarok írni, írták nekem, nevetve, csúfolva engem a Rákóczi téri kokottok, híres emberré váltan, futtatva az ország minden irodalmi oldalán mindegyiket a börtön Hunnia által. Az a Rákóczi tér, amelyik publikál fontosabbnak mondott helyeken, megalázva engem, értéktelennek mondva az őket leplező írásaimat, amelyik gyalázattal ölt meg engem a magyar nyelv miatt, felfoghatatlan módon folytatva tevékenységét, nem félve senkitől és semmitől, sőt nyilvánosan szólalnak fel a tériek a magyar nyelv védelmében a tetteik ellenére.

Hiába mutatta be a média, hogy Lendvai Ildikó Hunnia elmeosztályával minden Ildikó helyett engem áldozott meg, senki sem tett semmit, az Ildikók hatalmas jólétben, híresemberként élnek, mint Pécsi Ildikó pécsi szellemtorony tulajdonosként, ahová elhozták a halott Hagia Sophia népét a Rákóczi terével, ezt mindenki természetesnek tartotta, azt is, hogy Szűcs férje idetartozva nem tud gondolkozni rendesen, helyette engem zúztak össze, akár, mint Hámori Ildikó Pandorás hosszabbító a lánya névadójaként. Ugyanígy mutatták az összes Halak szülöttet, reformátust, meg minden vallását a Rózsa nevűekkel berendezetteknek, Horváthokat, Tóth atyafiakat összefoglaló nevével Müllernek, felsorolhatatlan híresség emelkedett áldozással, a fél ország, s valamennyi hozzájuk tartozó ország és város. Még az indián kort is Miskolc ismételte, amire Amerika is felfigyelt, közölve, hogy ők embert nem áldoztak, mint a Hunnia börtön elme Magyarország, ami azt jelentette az észrevételekor a mohikán könyvnek, hogy akkor kezdte Miskolc városa a börtönével az emberek megáldozását, az utolsó mohikán idejében. Mire én megszülettem, már nem voltak férfiak egyáltalán, a pár gyönyörű kislányt megölték kiskorában, mint mindenkit a börtön áldozásában maga helyett, aki megszeretett, vagy tisztelt.
Mivel József Attila és a többi kettő keresztneves idetartozik Miskolchoz, minden lelki betegével a fekete mágusoknak, a Józsefváros teljes egészével, érthetetlen a Költészet fejedelme címe. Még érthetetlenebb volt a képzelt ellenségtől való félelme a Hunnia börtön országnak, hogy még a személyi igazolványokat is kicserélte, ne maradjon a külföldön jólétben élő Miskolc város világ-könyvtár tagja ellen bizonyíték, milyen néven szerepelt régen, vagy hány gyerekkel rendelkeznek, mivel hárommal megjelölte a Vénusz áldozókat az a Magas-hegyi média, amelyik Lengyelország maradvánnyal rendelkezik még, mivel a németeket elvitték meghalni.

Csúfolnak engem irodalmi portálon olyanok, akik analfabétaként már a nagyobbik lányom deformációjával a Hunnia Vatikán részéről kerültek kitermelésre, mint minden református egykori sátán népeként a falvakból kommunista idők ismétlésbe közben főleg. Azt írta nekem az egyikük, hogy az ő tagjai, mint jelenlegi áldozóim kivétel nélkül Varjúval együtt, nem a haldoklóké, én nem tartozom közéjük, nem lépek át velük soha a holnapba, sőt én vagyok a voltam Müller Péter Sziámi helyett, amelyik kivégzett engem többször, legutóbb 2004-ben kommunikációsan, majd lábaimat széttapodta teljesen. 81 éve rendezte meg a saját temetését, sorsát hajtotta végre.

Érthetetlen az összes Ágnes apokalipszise rajtam történő végrehajtása, mint Hantos Ági Ady apokalipszisét folyamatosan ismételve, érthetetlen az Erikák miatti támadása a Hunnia börtönnek gyalázattal, még felfoghatatlanabb Balázsné Győri kapui utcanépének támadása Begala Julianna II. Világháború vége előtti orosz katona általi megerőszakolásának megtorolása végett rajtam, nem lehet ezen túltenni magát az embernek, sem a minden belső testrészt lebomlasztó Gór Nagy Mária Hunnia börtönből szabadon kiengedett csapásán, amivel engem megdobott.

A semmiről sem tudó orosz katonák bezárták a Hunnia börtön több tagját, erre a Rákóczi téri miskolciak szívkivájókkal nekimentek a pár kommunistának, kiengedve az összes börtön bűnözőt, melyeket folyamatosan engedtek ki, mint Markó balettest, egész Svájcban dúlt a fertelem, mint mindenütt, ahol a börtön és a miskolci Rákóczi tér megjelenik népes kínai, japán, thaiföldi, francia, szerb és mindenféle nemi kivégző rokonságával.
Miskolcot Müller kivégzésem után fesztivál várossá emelte, híressé az egész világon. Technikai vívmányokat kaptak az ózdi 666 fekete mágusi űrhajókkal járó központjából a fenevadnak, a hamis prófétának, amik ellopták az egykori japán nép Csillagok háborúja című filmben bemutatott mágiáját.

Mára a vatikáni Szentháromság kezdet, Illés, Omega, Metro áldozásom miatt Kossuth és különféle díjjal került megjutalmazásra, akár a csonkítóim piros autókkal, utazásokkal, hatalmas házakkal, némelyik már napelemmel fűt, elektromos autót vezet. Már csak a robottaxi hiányzik abból, amit egykor megálmodtam. Varsányival kezdett az Omega Benkő sorsot ismétlésben olaszliszkai Lévai forgószéllel, csonkítással, halál utáni gyalázatával a miskolci cigánytelepnek. Varsányi-Varga vasfüggönyös párosként ment el a városból, miután 58 éven át folyamatosan ismételtek vaskort a poltikai börtönükkel, még 1998-ban is, mégpedig sorsukat befejezésül, hogy az járna nekik, mint rokkantkocsisoknak, hogy ki kellene kötni a csípőcsontjukat, meg magukban kellene beszélniük a miskolci Őrház patikájuk előtt.
Tehát a vasfüggöny tavaly került felemelésre, Varsányi-Varga pár elköltözésével Veresegyházára, pedig még az Omegával kezdtek 1962-ben. Már biztos a Hunnia börtön a jövőjében a Hunnia magyar filmeket átdolgozó Vatikánjával a skizoprenjeinek, hatalmas láthatatlan világbeli kíséretükkel, sikeres volt a likvidálás, utolsó német szélesarcú magyar nyelven beszélőt megölték 1999-ben, Kohut Piroska nagynénémet. Nincs többé elméletben Magyarország, én még tartom magam, igaz, hogy skizoprennek nyilvánítva a Hunnia börtön orvosok által, hiába minden szó, ha Dávid Mónika valakit annak nyilvánít, nincs segítség a Rákóczi tér ellen. Nem lehet visszaadni Magyarországnak, hogy a mészárosok már gyerekkoromban járták a világot, ezzel csak dicsekedni tudtak, mint elmebetegek és börtön bűnözők, nemi csonkítók és kivégzők. Ez Magyarország népe, valamennyien tudtak a lezárt határokról.

A vastrágya eszméket elhullajtó Borsod megye valamennyi népművelővel és könyvtárossal hatalmas munkát végzett. A Főnix fedőjeles Rákóczi téri média meggyalázta az egész világot, olyat tettek, amit eddig még senki soha, amiért folyamatosan bosszút állnak, hogy a Rákóczi tér tagjai erkölcstelenül viselkedve félrelépegetnek, támadva emiatt az angyalokat és az embereket. Ez a tisztulása a borsodi médiának felfoghatatlan, mint a börtön gyilkosoké, amiket nyaraltatnak, taníttatnak, mint sátán népeit, amelyik legyőzött engem 1986-ban egyik sötétség fejedelmeként zöld-sárga kezdetével Országszkyéknak a Kex-ből, amik átadtak kivégzésre az őskígyónak kislányként, akár az ortodoxoknak, zsidóknak, ezer éves cigányoknak. Nem lehet megérteni, hogy értelmiséggé tették kommunista időben a világ-könyvtár tulajdonosát az összes többi református prostival, az én áldozásommal, legyőzve és megölve a lett volna értelmiségeket.

Én azért kezdtem el írni 1991-ben, hogy leírjam az életemet, azt, hogy kik helyett áldoztak meg minden kommunista és vallási kor végrehajtásával az én főszereplésemmel. 2007-ben hang és teljes bénításomkor, diszlexiásan, parkinson kórosan, gondolkozás nélkül összezúzott fejjel a szőkék helyetti értelmiség legyőzés ismétlésekor azért kezdtem el gépelni könyveket, hogy segítséget tudjak kérni, megfogalmazni az ésszerűséget túlhaladó kínzóimat. Mindenütt csúfolással, leértékeléssel találkoztam annak ellenére, hogy valamennyien az áldozásommal tanultak, éltek, házasodtak, mivel a menyasszonyi ruha kölcsönző is ide lett berendezve a mészárosok utcájába. Kevés a tehetségem a Rákóczi téri szerkesztők és analfabéták szerint még mindig, nem szedtem össze magam, a szándék megvan, hogy írni akarok, de a kivitelezés nevetségre ad okot.

Az irodalmi portálokról a Rákóczi téri nyelv miatti nemi gyalázók és nyelvi rombolók, melyek bevezették az egész világon a nemi szerveken, testrészeken történő beszédet, trágárságot, érdekes módon kitiltásra kerülnek a csúnyán beszélők, valamint azok, akik a Hunnia politikájával akarnak foglalkozni, vagyis elmondanák az igazságot.

A tökéletes eszmény és magyar nyelv összezúzása, meggyalázása, kínzása folyamatosan 18 éven keresztül felfoghatatlan cselekedet a miskolci Rákóczi tértől és az idetartozóktól szerte a világon, az állandó dicsekvésük mellett autóval, amerikai konyhás házakkal, szép ruhákkal, miután nekem még a csipke fehérneműimet is szétlyuggatták, így vásárolnak maguknak, így élnek az utolsó ember megölése után is emberhez méltó életet, magukat művésznek titulálva. Remélem, minden cselekedete napvilágra kerül Borsod megyének a Hunnia börtönével együtt, s lesz ki vissza adni mindazt, amit a világgal és velünk cselekedtek. Nem kívánok rosszat a semmiről sem tudóknak, csupán azoknak, amik ezt tették velünk. Nem értek egyet a terroristákkal, akik megtámadták az Iker tornyot és a francia központot, azokat, amik Miskolccal engem megáldoztak, mert van internet, vagy másféle fórum, ahol igazságot kellenen kérni a józan még talán létező emberiségnek.

2017. május 24.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszereplésemmel, könyvtulajdonosa, felsorolhatatlan, tehetségtelennek, berendezetteknek, reformátusainak, valamennyiüknek, országszkyéknak, elmeosztályával, végrehajtásával, magyarországnak, skizoprenjeinek, kommunikációsan, megáldozásommal, deformációjával, csípőcsontjukat, megjutalmazásra, félrelépegetnek, észrevételekor, igazolványokat, veresegyházára, érthetetlenebb, terroristákkal, bizonyítékként, gyerekkoromban, felfoghatatlan, szétlyuggatták, megkeményített, okkultistáknak, képviseletében, játszótereinek, idetartozóktól, reformátusával, leértékeléssel, magyarországon, skizopreniájuk, lyukas szívű, egész városával, kezdeti történelemmel, helység nevűek, egész világon, sötétkapus kíséretével, hétszeresen hosszabbító, első tökéletes, sötétség fejedelmeivel, utolsó emberek, vatikáni Duna, elme régi, vatikáni börtön, magyar nyelven, tökéletesség miatt, mészárosok végezték, Kohut Katalin, Romániából Rákóczi Ferenc, Göncz Árpád, Göncz Árpádot, Szabó István, Hunnia Magyarország, Szepes Mária, Lendvai Ildikó Hunnia, Pécsi Ildikó, Hagia Sophia, Hámori Ildikó Pandorás, Mivel József Attila, Hunnia Vatikán, Müller Péter Sziámi, Hantos Ági Ady, Balázsné Győri, Begala Julianna II, Nagy Mária Hunnia, Miskolcot Müller, Omega Benkő, Kohut Piroska, Dávid Mónika,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Annyira tisztelem a szabadságo...  Csend  Paul Éluard - És egy mosoly  Kertem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  jó reggelt  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Alvó cica  Vito Giaquinto gondolata  Töröld le  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  különleges  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Mindent de mindent visszakap  Erdei gyöngyvirág  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Walter Chrysler mondta  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Otthon  Egy gondolat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  A sorsod  Vito Giaquinto gondolata  Ismeretlen: Ikarusz monda  Márai Sándor tollából  James Allen  Jó éjszakát  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Tanácsok egy pszichológustól  Kertem  Hamvas Béla  Ott van  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  jó reggelt  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Jó éjszakát  Egyszerű  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Csend  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Spenót fasírttal  Hogyan válunk hűségesekké?  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Márai Sándor tollából  Töröld le  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából 
Bejegyzés Címkék
lyukas szívű, egész városával, kezdeti történelemmel, helység nevűek, egész világon, sötétkapus kíséretével, hétszeresen hosszabbító, első tökéletes, sötétség fejedelmeivel, utolsó emberek, vatikáni Duna, elme régi, vatikáni börtön, magyar nyelven, tökéletesség miatt, mészárosok végezték, hentes munkát, bumerángot rajtuk, költőket Szepes, karmikus okkultistáknak, józan logikától, jelen Hunnia, magyar nyelvet, legnagyobb titokban, média folyamatosan, költői iskolába, szándék kevés, ország minden, börtön Hunnia, őket leplező, magyar nyelv, tetteik ellenére, halott Hagia, lánya névadójaként, összes Halak, indián kort, mohikán könyvnek, emberek megáldozását, utolsó mohikán, börtön áldozásában, többi kettő, fekete mágusoknak, képzelt ellenségtől, személyi igazolványokat, külföldön jólétben, németeket elvitték, nagyobbik lányom, falvakból kommunista, voltam Müller, saját temetését, összes Ágnes, minden belső, összes börtön, miskolci Rákóczi, hamis prófétának, egykori japán, vatikáni Szentháromság, csonkítóim piros, robottaxi hiányzik, miskolci cigánytelepnek, poltikai börtönükkel, járna nekik, miskolci Őrház, vasfüggöny tavaly, lezárt határokról, vastrágya eszméket, egész világot, borsodi médiának, börtön gyilkosoké, őskígyónak kislányként, világ-könyvtár tulajdonosát, összes többi, lett volna, szőkék helyetti, ésszerűséget túlhaladó, áldozásommal tanultak, menyasszonyi ruha, mészárosok utcájába, szándék megvan, kivitelezés nevetségre, irodalmi portálokról, nemi szerveken, csúnyán beszélők, tökéletes eszmény, idetartozóktól szerte, állandó dicsekvésük, csipke fehérneműimet, utolsó ember, francia központot, főszereplésemmel, könyvtulajdonosa, felsorolhatatlan, tehetségtelennek, berendezetteknek, reformátusainak, valamennyiüknek, országszkyéknak, elmeosztályával, végrehajtásával, magyarországnak, skizoprenjeinek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 270
  • e Hét: 428
  • e Hónap: 2787
  • e Év: 55053
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.