Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az 1989-es államcsőd elhallgatása most bosszulja meg magát
  2012-01-09 21:36:01, hétfő
 
   
  Az 1989-es ÁLLAMCSŐD elhallgatása most bosszulja meg magát igazán!!!

Bűn - hazaárulással felérő bűn - volt elhallgatni 1990-BEN ÉS AZÓTA IS, hogy az MSZMP azért adta át oly ,,békésen" a hatalmat 1989-ben, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét!

Az MSZP-nek, mint az MSZMP utódpártjának, mindezért, nagyon-nagyon HÁLÁSNAK KELLENE LENNIE AZ ÖSSZES - magát rendszerváltoztatónak tartó - PÁRTNAK, így a Fidesznek is!!!
A hála helyett most államcsődről hisztériáznak és lejáratják Magyarország népét, akik ezt nem érzik sérelmesnek!!!

Sőt, mint a felelőtlen hülyegyerek úgy óbégat mindazért az anyagi javakért, amit kizárólag hitelből voltak képesek - már az 1970-es évektől kezdődően - a mindenkori hatalmon lévők biztosítani!!!

Mert, már akkor is attól a rothadónak hazudott nyugattól (IMF) felvett kölcsönből fizették a dolgozók bérét még a legsikeresebb világhírű gyárakban dolgozóknak is.

Hogyan lehetséges ez?

Nagyon egyszerűen, hiszen MSZMP (egypárti) irányítás volt az élet MINDEN TERÜLETÉN! A függetlenített MSZMP bizottságai ott terpeszkedtek MINDEN VÁLLALAT, ÜZEM és INTÉZMÉNY ÉLÉN, FELÉLVE ANNAK MINDEN BEVÉTELÉT!!!

PONTOSAN EZÉRT, az 1990 előtti GÁTLÁSTALAN KIZSÁKMÁNYOLÁSÉRT ÉS AZÉRT A HAZUGSÁGÉRT, HOGY KÖZBEN A DOLGOZÓ NÉP NEVÉBEN GYAKOROLJÁK A HATALMAT...már réges-régen EL KELLETT VOLNA SZÁMOTLATNI MINDEN OLYAN PÁRTVEZETŐT, AKI A MELLÉKELT MSZMP KB jegyzőkönyveiben szerepel, mint olyan, aki ezeken a KB-üléseken úgy nyilatkozik, hogyan kellene átmenteni mindenféle törvénytelen de törvényesnek látszó módszerekkel azt a PÁRTVAGYONT, aminek köszönhetően még a mai napig is meg, illetve le tudják fizetni a média-szolgáikat, azon értelmiséginek tartottakat, akik a diplomájuknak köszönhetik legitimitásukat...
Mindenkit, aki azt hazudta, - főleg 2002 és 2010 közötti években, hogy a nép nevében és a magyar nép érdekeit képviseli a magyarnak hazudott parlamentben.

Mert az NEM LEHET - és soha nem is volt - A MAGYAR NÉP ÉRDEKE, HOGY... továbbra is érvényben legyen az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog

A Tvr. 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető, semmiféle hivatal által Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban.

A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;

A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."


Az Orbán-kormány, pedig ki sem lát a gondokból, mert annyira minden oldalról egyszerre támadják az országot, amit ha lenne rendes népe, akkor gond nélkül visszaverhetne, mert azt mondanák a magyarok, hogy:

,,Legyen, ha nem vagyunk jók, ne legyünk, nem lesz hitelünk, nem is kell, ha nehéz is lesz, minden pénzünket összeszedjük ami van, lemondunk minden luxusról, minden nélkülözhetőről és saját magunk saját kezünkkel felépítjük az országot ahogy nekünk tetszik olyanra. De ehhez évekig le kéne mondani sok mindenről, elvállalni plusz ingyen munkákat és szakadásig dolgozni mindenkinek, akinek még van kis feleslege, annak segíteni a többit..."

De ez nem lesz. Mindenki jól akar élni, sőt most követelőzik legjobban, mintha az elmúlt húsz évben nem ugyanilyen kevés fizetésük lett volna mindenkinek - kivéve a mindenféle képviselőket...

Most jutott eszébe, éppen ebben a két legnehezebb évben mindenkinek zsarolni az országot.

Persze, az MSZMP utódpártjai csinálják mindezt, sőt Gyurcsányék már azzal a nyilvánvaló valótlansággal riogatták a népet, hogy ,,a megtakarított pénzüket is majd zárolja és elveszi a kormány...". A hiszékeny emberek, pedig féltik a pénzüket, mert ki ne féltené az élet munkájával összegyűjtött pénzét?
Mindennel próbálkoznak: a külföldet segítik a kormány ellen és az nem tud mit tenni ellenük, mert a rendszerváltozás kezdetén beleestek ők is a PAKTUMOS CSAPDÁBA.

Az igazság elhallgatásának hazugságával megszerzett hatalom csak újabb és újabb hazugságokkal szerezhető vissza és tartható meg. Ezt a hazaárulással felérő bűnt követte el 1990 óta minden egyes - a hatalmat megszerző - párt!!!

A Fidesz, most hiába igyekszik nem hazudni és egy FÜGGETLEN NEMZETÁLLAM létét megalapozni, ha nem öntött soha tiszta vizet a pohárba, mert NEM HOZTA NYILVÁNOSSÁGRA az MSZMP KB ülések 1989-.es jegyzőkönyveinek tartalmát!!! Sőt, igyekezett azt agyonhallgatni!

Nem tudom mi lesz a vége, de nehéz hónapok elé nézünk, azt biztosan tudom.

Eleve Amerikának most jó alkalma van az eurót gyengíteni, ami a dollárt erősíti, neki minden EU-s tagországot érdemes támadni, de Magyarország mindig is külön célpont volt és lesz, hiszen ha erős, akkor az egyik legnagyobb, sőt legnagyobb egybefüggő régió vezető állama lenne és ezt tudják.

Ott tartunk, ahol az első világháború előtt és idején tartottunk.
A célok ugyanazok. Úgy látszik, hogy a világ semmit se változott és nem is fog.

Az igazi baj, hogy akkor még volt NÉP-nek nevezhető valami, mert az emberek még nem voltak se elbutítva, se nem voltak elkényesedve... Most mindenki csak a könnyű életet akarja, CSAK A PÉNZ SZÁMÍT, SEHOL SEMMI EMBERSÉG! A híradó már csak a pénzről szól, és bár tényleg mind abból élünk, talán más is van még a világon ezen kívül??!
A médiát nem kézbe venni bűn volt, nem is hiba! Bármi áron meg kellett volna tenni és én most is megtenném, de a Fidesz nem fogja. Miért nem?

Az emberek nem abból ítélnek, amit látnak, mert ezek jó része vak a látáshoz...
Amit lát, azt sem érti, hogy mi az és miért van az amit lát.
Bármit el lehet vele hitetni. Akármit, csak eleget mondják...Mint a nyilvánvalóan MEGCSALT szerelmes asszonyok, OLYANOK... Azt HALLJÁK és LÁTJÁK, amit hallani és látni AKARNAK!!!

A HAZAÁRULÓ MSZP-sek meg tudják, hogy hogyan kell eleget mondani és sulykolni a hazugságaikat.
Ezek értik a médiát!!! Úgy értik, ahogy azt Aczél György is elmondta az MSZMP KB 1989. február 10-11-i ülésén: . Majd, 1989 március 29-én Barabás János és mások a jegyzőkönyv 680. 682, és 683. oldalain taglalják a résztvevők. (A jegyzőkönyvi kivonatok itt olvashatók némi nagyítás után: http://furaila.xfree.hu/140848 )

Itt hívnám fel a figyelmet Síklaky István írásaira, melyekben Ő már a reandszeraváltozás kezdetén azt írta és hangoztatta, hogy ,,... krízis elérte a centrum-országokat is. A világ pénzügyi rendszerének az összeomlása nagyon is reális lehetőség, ezért fel kell készülni következményeinek az elhárítására."
Egy ilyen felkészülést szolgál Síklaky Istvánnak azon elképzelése, hogy Magyarország és a sorsában osztozkodó többi kelet-közép-európai nép együtt dolgozzon ki védekezési stratégiát. Nagyon fontosnak tartotta, hogy a kibontakozó válság idején e népek kezében legyen az a térkép és iránytű, amellyel biztonságosan kikerülhetnek a pénzuralmi rendszer romjainak útvesztőiből, s felépíthetik a fenntartható természeti és humán-erőforrásokon nyugvó létbiztonság harmonikus társadalmát a Szent Korona alkotmányos értékrendje szerint...

Pontosan úgy, ahogy azt a Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség
www.tahsz.com
meghirdette még 2010-ben.

Síklaky arra ösztönzött minden írásában, hogy ne legyünk sorsunkba beletörődő borúlátók (pesszimisták), mert az emberiségnek nem kell elkerülhetetlenül pénzrabszolgaságban élnie. De óv a könnyelmű derűlátástól (optimizmustól) is amely szerint elég türelmesen várni, hiszen a végén úgyis minden jóra fordul.
Nem fog magától megszűnni a kamatszolgaság. Szinte biztos, hogy a pénzuralmi rendszer kialakítóit és haszonélvezőit csak kemény és szívós munkával lehet előjogaik feladására kényszeríteni.
Síklaky azt ajánlja, hogy öntevékenyek (aktívak) legyünk és vegyük saját kezünkbe a sorsunkat.

Mint ahogy azt tettük az 1968-as Új Gazdasági Mechanizmus megvalósításakor!!! Ennek a gazdaságpolitikának volt köszönhető, hogy a ,,legvidámabb barakk"-nak számított Magyarország - az 1990 előtti évtizedekben - Európa szívében.

Összeállította, és szerkesztette Bóna Mária Ilona

Bp-en 2012. január 9-én.
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megvalósításakor, rendszerváltozás, jegyzőkönyveinek, jegyzőkönyveiben, nélkülözhetőről, legitimitásukat, tisztségviselői, elhallgatásának, törvényrendelet, visszaverhetne, függetlenített, privatizálható, valótlansággal, magyarországon, kamatszolgaság, haszonélvezőit, kezdeményezhet, értelmiséginek, adómentességet, alkotmányunkat, sérthetetlenek, vámmentességet, nyilvánosságra, agyonhallgatni, összeállította, legsikeresebb, kényszeríteni, optimizmustól, biztonságosan, hazugságokkal, hazugságaikat, hazaárulással, alkalmazottja, hisztériáznak, rendszabályok, nyilvánvalóan, 1989-es ÁLLAMCSŐD, hatalmat 1989-ben, hála helyett, felelőtlen hülyegyerek, anyagi javakért, 1970-es évektől, mindenkori hatalmon, rothadónak hazudott, dolgozók bérét, legsikeresebb világhírű, élet MINDEN, függetlenített MSZMP, 1990 előtti, diplomájuknak köszönhetik, magyarnak hazudott, országot ahogy, AZÓTA IS, HÁLÁSNAK KELLENE LENNIE AZ ÖSSZES, MINDEN TERÜLETÉN, MINDEN VÁLLALAT, INTÉZMÉNY ÉLÉN, FELÉLVE ANNAK MINDEN BEVÉTELÉT, PONTOSAN EZÉRT, GÁTLÁSTALAN KIZSÁKMÁNYOLÁSÉRT ÉS AZÉRT HAZUGSÁGÉRT, HOGY KÖZBEN DOLGOZÓ NÉP NEVÉBEN GYAKOROLJÁK HATALMAT…, KELLETT VOLNA SZÁMOTLATNI MINDEN OLYAN PÁRTVEZETŐT, MELLÉKELT MSZMP KB, MAGYAR NÉP ÉRDEKE, PAKTUMOS CSAPDÁBA, FÜGGETLEN NEMZETÁLLAM, HOZTA NYILVÁNOSSÁGRA, MSZMP KB, Eleve Amerikának, CSAK PÉNZ SZÁMÍT, SEHOL SEMMI EMBERSÉG, HAZAÁRULÓ MSZP-sek, Aczél György, Barabás János, Síklaky István, Síklaky Istvánnak, Szent Korona, Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség, Gazdasági Mechanizmus, Bóna Mária Ilona,
istvan (#1)   2012-02-14 16:29:19
Namostmar,kezdjen elegünklenni.eböl.a.örületes.egymasramugyival.senkinem.kényszeritette.mostani.hat aloméhes-bandat.igéretük.szakértelem.munkahejteremtés.megörizzük nyugdijat.egészségügyet.stb.elenben.30.évet hatraarc.probaljukmar népnyuzas nélkül mult emlegetése nélkül vezetni az orszagot hacsak eretelik.ellehet a nagy ffff.huznimég türelmes eza sok nyomorgo ember.
Bóna Mária Ilona (#2)   2012-02-17 01:49:48
Hazaáruló Göncz Kinga és Tabajdi Csaba
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=97790&n=furaila&blog
,,...nekünk kommunistából is a legocsmányabb fajta jutott. A Hazáját minden normális ember védi. Az ilyen viszont még a szüleit is feljelentené az ÁVH-n, ha lenne."
Az Európai Parlament baloldali frakciói február 15-én benyújtottak egy Magyarországot elítélő határozattervezetet.
Az állásfoglalást az MSZP két képviselője, Göncz Kinga és Tabajdi Csaba is aláírta.
A határozat Magyarország önrendelkezését súlyosan sértő pontokat tartalmaz, és kilátásba helyezi a Lisszaboni Szerződés hetedik cikkelyének alkalmazását is.

Tették ezt annak ellenére, hogy köztudott: a hetedik cikkely alkalmazása esetén Magyarország elveszítheti a szavazati jogát, és veszélybe kerülhet több ezermilliárd forint uniós támogatás is.

Tették ezt annak ellenére, hogy tudván-tudják, ez milyen drámai következményekkel járna hazánk számára.

HAZAÁRULÁST KÖVET EL AZ IS, AKI ILYEN ön-KÉPVISELŐKRE SZAVAZ A VÁLASZTÁSOKON!!!

Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png ház  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A jó emberek mindig szépek mar...  Hazára minden embernek szükség...  Nagyi telefonál  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy bizonyos határt  Egy hatékony szolga  Szabolcska Mihály – Ákác...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete-erdő desszert  Nem számIt  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Reménység és erő Krisztustól e...  Leonardo da Vinci gondolata  Örülök, hogy látlak!  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyökössy Endre - Virágok virág...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Erdőn  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png kutya  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Erdőn  képre írva  Kövesd a cowboyt!  Png virág  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Png nő  Garai Gábor - Takarítás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png rózsa csokor  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png férfi  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Németh László tollából  Nagyi telefonál  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Alázat  Rátalálsz  Jónás Tamás – Végtelen b...  Az engedelmesség miért nem vál...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Egy hatékony szolga  Hazára minden embernek szükség...  Esti kép  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Popper Péter szavai  Kellemes délutánt kívánok  Png férfi  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Albert Einsteinről  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Egy hatékony szolga  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Fekete-erdő desszert  A Megváltó szolgálatában  Egy maradéktalanul uralt világ  Szép napot kívánok  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
1989-es ÁLLAMCSŐD, hatalmat 1989-ben, hála helyett, felelőtlen hülyegyerek, anyagi javakért, 1970-es évektől, mindenkori hatalmon, rothadónak hazudott, dolgozók bérét, legsikeresebb világhírű, élet MINDEN, függetlenített MSZMP, 1990 előtti, diplomájuknak köszönhetik, magyarnak hazudott, országot ahogy, elmúlt húsz, nyilvánvaló valótlansággal, megtakarított pénzüket, hiszékeny emberek, élet munkájával, külföldet segítik, kormány ellen, rendszerváltozás kezdetén, igazság elhallgatásának, hazaárulással felérő, hatalmat megszerző, eurót gyengíteni, dollárt erősíti, egyik legnagyobb, első világháború, célok ugyanazok, világ semmit, könnyű életet, pénzről szól, világon ezen, nyilvánvalóan MEGCSALT, jegyzőkönyvi kivonatok, figyelmet Síklaky, világ pénzügyi, összeomlása nagyon, ilyen felkészülést, sorsában osztozkodó, kibontakozó válság, pénzuralmi rendszer, fenntartható természeti, könnyelmű derűlátástól, végén úgyis, megvalósításakor, rendszerváltozás, jegyzőkönyveinek, jegyzőkönyveiben, nélkülözhetőről, legitimitásukat, tisztségviselői, elhallgatásának, törvényrendelet, visszaverhetne, függetlenített, privatizálható, valótlansággal, magyarországon, kamatszolgaság, haszonélvezőit, kezdeményezhet, értelmiséginek, adómentességet, alkotmányunkat, sérthetetlenek, vámmentességet, nyilvánosságra, agyonhallgatni, összeállította, legsikeresebb, kényszeríteni, optimizmustól, biztonságosan, hazugságokkal, hazugságaikat, hazaárulással, alkalmazottja, hisztériáznak, rendszabályok, nyilvánvalóan, utódpártjának, szerkesztette, erőforrásokon, megtakarított, összegyűjtött, diplomájuknak, terpeszkedtek, kikerülhetnek, korlátozástól, magyarország, helyreállító, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 3528
  • e Hónap: 12132
  • e Év: 48073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.