Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gonosz játék volt a szabadulásom
  2017-07-21 04:08:39, péntek
 
   
  Január közepétől megállás nélkül írták a blogomat a nevem alatt nem vállalva fel engem azok, amik állítólag azért jöttek, hogy segítsenek nekem. Nem voltam magamnál hónapokig szinte, mert miután kiszedték a csapásokat, éjjel-nappal nem hagyva aludni, pihenni sem, kínoztak szívemnél fogva, azt játszva minden nap, hogy visszaadják a fogamat, csak át kell mennem a vizen, van férjem, a megváltóm, akinek a facebookos profilját átjavították egy fonalboltra Angliában. Úgy éreztem magam, mint Vitai osztálytársai az Abigélben, akik férjhez mentek tárgyakhoz.Megőszültem ismét, amikor felfedeztem, nem bírtam ki a felismerését a gonosz játékuknak. Nagyon megcsúfoltak, folytatva a gyalázatát a Mónika Shownak, nem engedve hónapokig hajat, fogat mosni azzal, hogy az ózdi fekete mágiát győzik le. Alul teljesen besárgultak a fogaim a fekete mágiától fogmosás nélkül, még az étel is ráégett, most valóban úgy nézek ki, mint a sziklai nép a kanálisokban, melyeket állatvédők tisztítottak áldozásommal, hogy megváltozzanak. Nyiltan leírtam, hogy megjött egykori népem, a csillagrend, melyek a kékekkel egyáltalán nem állottak ki mellettem, nem vállaltak fel, hiába kértem, hogy kezdjék el a történelmi játékok végrehajtóinak nevével a világ-könyvtár leplezést, tettük, csonkításaik, gyalázataik, saját sorsuk, szerepeik felsorolásával, mellyel senkinek sem lehet visszaadni mindazt, amit velünk tettek. Naponta feladtam a reményt, s hiába űztem őket, hogy hagyjanak békét, azt játszották, hogy én Vénusz, Katalin voltam, meg Atlantisznál egykori apám fogságba ejtve átadott ezeknek, magam maradtam ezzel, amiről nem is tudtam, így képzelt beteg is lettem. Nem hagynak békén, nem mennek el, nem akarják visszaadni azt a szabadságot, amelyet soha nem ismertem, hogy mielőtt feladom, kihullana alul is az összes fogam, mellyel nem tudnék együtt élni, kicsit nyugodtan éljek. Fel fognak menteni, megyek majd kukázni az utcára ilyen állapotban. Egyedül vagyok négy éve a felismerésével az összes titokban végrehajtott cselekedetnek. Azt játszották, hogy elvisznek innen, lesz lakásom együtt azokkal a zeneszerzőkkel, akik szerettek, Zé lesz az apám, aki velem volt 18 évig, milyen ruhákat, tárgyakat vennék, ha lenne pénzem.

Én úgy születtem, hogy a két oldalam nem volt egyforma, mivel két szív-szerelmem volt egykor, Pisti, csodálatos kék szemmel, egykori Illés, akivel nyelvi és zenei játékot játszva Íncselkedtem mindig, de elárult a piros ufók Piros Piri kakastaréjos hálózatával, meg az, amelyik hét hónapja jelentkezett azzal, hogy a férjem az aranyszövetségből egykori fiamként, a volt szomszédom nevét felvéve. Éjjel-nappal a szívemet bántották azzal, hogy a törvényemen mennek át, hogy örök életűek legyenek. . Még soha nem láttam férfit, embert sem, nem ismertem őket, ennek ellenére borzalmas, amit tapasztalnom kell születésem óta, azzal a játékkal együtt, hogy én más voltam, azért voltam tökéletes kívülről és belülről, mert Vénusz voltam, a szerelem, szeretet Istennője. Mivel minden részem tönkre lett téve, feladtam 2004-es kivégzésemkor Müller Péterék által a megyei kórházban, hangom a szabadköműves róka ózdi fekete mágikus központ űrhajóval közlekedő Istene népe, mint filmsorozatban áriásként bemutatott miatti hangbénításkor, állattá tételemkor véglegesen. Mivel minden megváltottnak a betegségét, foltjait egyből megkaptam, az Öregség című könyv végrehajtása mellett, azt játszva, hogy náluk megtámadásamkor Csernobilkor megállt az idő közben, annyi idősek maradtak, amennyiek akkor voltak, egyetlen vágyam az volt csak, hogy a gyalázatukat és kínzásukat fejezzék be, de így torzan nem akarok többé élni, különösen nem ilyen hírrel és sorssal, amit elkövettek ellenem, hogy én voltam a börtön karmikus gyilkosai helyett az áldozat, meg a Rákóczi téri kurva, amelyik megszüli az űrpusztító pók gyerekét folyamatosan ismételve ezt születésem óta.

Két férjem lett volna, mindkettő tönkretett, mint ahogyan apám, meg mindenki bántott az öregeket kivéve, azért, mert nem bírták elviselni a szépséget és a tisztaságot, meg a hangomat. Hét nónapja megállás nélkül szívtam kínzásuk között a füvet, mert arra is nehezen telik, naponta eljátszották, hogy hoznak nekem minőségi cigarettát. A fű nagyon fontos kellék, mert így szokták legyőzni a népeket, a dohánygyárak be is rendezték minden kor ismétléséhez a cigarettájukat, mint a Fecskét együtt a fecske nadrággal, a zeneszerzők gyalázatának ismétléséhez a Szimfóniát és így tovább. A Malhborot a világ-könyvtár részéhez, a chicagói maffiához társították. Egészségem megromlott, erősen fulladok megállás nélkül, majdnem leállt a hormonális működésem a nyakam miatt, vérképem nagyon rossz. Mutogatták a televízióban, mennyi pénzük van, megrendezték a világ-könyvtárt lezáró filmeket, közben azt játszották velem, hogy majd ők kifestenek, rendbe hozzák a szemöldökömet, leszedik a csapás-foltokat rólam, közben mindent a gyerekeim segítségével fizetek kuporgatva. Mivel a fal a Duna tévés Hunnia börtön baktériumaival van tele, hatalmas munka rendbe tenni. Én mindig koldus voltam, fényevésen és feszületre téve, miközben valamennyien a világ gazdagait jelentették minden időben, tudtak az áldozásomról kettő kivételével. Nem értették a facebookos ismerőseim, hogy hogyan lehet, ha van férjem és népem, hogy mindent nehezen én javíttatok a lakásban, lódításra vagyok kényszerítve a gyerekeim előtt is, mivel nyíltan nem vállaltak fel. Két hónapja teljesen egészségesnek nyilvánítottak, 59 év után, minden iszonyat után nem tudom, mi lesz velem.Tudom, hogy inyt nem lehet beépíteni, erre egyedül az a ciprusi mágus volt képes, amelyik könyvének ismétlésekor folyamatosan eljárta Borsod megye Ciprust.

Nem engednek el, hiába könyörgöm, hogy nyugodtan éljek, mielőtt kivégzem magam, azt játszották, hogy megtámadtak a gonosz földönkívüliek, továbbra is szívemet kínozva, azt játszva, hogy nekem isteni nektárom van, meg a két gyerekem egykor tőlem eredt, mint Mohamed és Csillagmedve.
Népeik tovább házasodnak, emelkednek, jólétbe kerülve megtisztultan, megnemesedve élnek, ezért nem látom 59 év után értelmét a leplezésnek, visszaszámlásásnak. Hónapokon keresztül áltattak, hogy Attila, akit megbízott Mohamed népe a lányom felkutatásával elmegy a gyerekhez, felfedi előtte, hogy ki ő, ki vagyok én és mi történt velünk.

Magyarország tetteit soha nem vallja be, tort ül 1995. óta, de már humoros műsorai szerint sokkal hamarabb kezdte, melyekkel szórakoztatta magát, mint a Hofi műsorokkal, melyek szerint már 1973-as hosszabbításukkor író-olvasó találkozókat rendeztek, a lírai karám Ízisz áldozásába beavatta a falvakat, városokat, míg a zenészei az árnyékoknak a Nyomorultak együttes kezdetével mentek végig névtárukkal, dalaikkal, nevükkel az áldozásomon. Így 1990-es ismétlésekor a születésemnek a Vörös Oroszlánjával együtt a miskolciaknak, csokit keresve mindig a zsebeimben a pokol angyalai Csoki temetését átmenve Manhattanba kékek áldozásával folytatták, beletéve az együttesbe Csokit, hogy egykor majd visszaszámlálnak, sokaknak ezt mondták, ezért adtak jeleket rendületlenül 58 éven keresztül. Hofi sem mondta ki a nevemet, amikor arról tudósított, hogy a sánták mennek balettozni, hogy még születésemkor megáldoztak a sátán népe helyett. Nincs kinek a világ-könyvtár országa mellett elmondanom, mi történt, sem visszaszámolnom lehetetlen nekem, mert ellenkezik a szív-törvényemmel minden egyes név és tett leírása, meghasonlok önmagammal, mert még soha nem ártottam senkinek. Az emberek sem ismerték a nemiséget, akiket Várkonyi könyvének állandó ismétlésével felszámoltak végleg azzal a mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Ilyen bemocskolásával az egykori tökéletes törvénynek, a magyar nyelv miatti csonkításuk és gyalázataik mellett, mire vágsz fel mondatuk és a szőkék helyetti fejkivégző sorozatukkal nem találkoztam sehol sem, nem beszélnek nyiltan arról, mit tett Magyarország. Nincs jövőm, a világ-könyvtár országai közül csupán ezer főt érdekel az, mi történt velem.

Azt is játszották, hogy majd át leszek minősítve, mint áldozat, de hiába tettem feljelentést világszervezetnél, a magyar képviselete azt válaszolta, forduljak a Bertalan utcai névtár által emelt Hunnia börtön magyar minisztériumához. Naponta a reményt éltették bennem azzal a játékukkal, hogy a testem át van már szabva a matrix-ban az űrhajójukon, csak a fogam miatt nem lehet egyesíteni.

Nem bírom tovább a kegyetlenséget, nincsen segítség égen és földön. Rengeteg hazugság, ámítás, filmek rendezése mellett, melyeken bemutatták, mit tesznek velem jelentette az elmúlt hét hónapot, nyílt felvállalásával a törvény előtt férjemül adott Attilának, amelyik meggyalázott engem, mint állítólagos megváltóm, annak ellenére, hogy én szerettem és bíztam benne. A szeretet és nagybetűs szerelem ilyen bemocskolása felfoghatatlan tett a kékek részéről, nincs értelme tovább a létezésemnek. Nem lehet rajtam segíteni, meg nem akarok élni így, egyedül vállalva a tetteiket, történteket, történelmi leplezéseket.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: minisztériumához, visszaszámlálnak, visszaszámolnom, bemocskolásával, megtámadásamkor, felvállalásával, felkutatásával, felsorolásával, megváltozzanak, felismerésével, végrehajtóinak, baktériumaival, filmsorozatban, cigarettájukat, zeneszerzőkkel, hangbénításkor, földönkívüliek, nyilvánítottak, kegyetlenséget, felfoghatatlan, megváltottnak, születésemnek, szemöldökömet, cselekedetnek, szórakoztatta, egészségesnek, oroszlánjával, miskolciaknak, szabadköműves, megtisztultan, születésemkor, rendületlenül, osztálytársai, kivégzésemkor, televízióban, végrehajtása, nevem alatt, facebookos profilját, fonalboltra Angliában, gonosz játékuknak, ózdi fekete, fekete mágiától, kékekkel egyáltalán, történelmi játékok, világ-könyvtár leplezést, összes fogam, utcára ilyen, összes titokban, piros ufók, aranyszövetségből egykori, volt szomszédom, szívemet bántották, Mónika Shownak, Piros Piri, Müller Péterék, Vörös Oroszlánjával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  képre írva  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nagyon különös  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy bizonyos határt  s immár én is felragyogva, ért...  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Png kislány  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szívem  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 21  Őrizkednünk kell...  Adakozás  Png nő  Tanuld meg ezt a versemet  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 20  A boldog családok mind hasonló...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Leonardo da Vinci gondolata  Png telefon  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Png telefon  Nem tudhatod  Nagyi telefonál  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png rózsa csokor  Neked tudnod kell  Fekete István - Akác  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png csokor  Png rózsa csokor  Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Egy maradéktalanul uralt világ  Hogy lehet megtartani  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Szívem  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Fehér virág  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nevem alatt, facebookos profilját, fonalboltra Angliában, gonosz játékuknak, ózdi fekete, fekete mágiától, kékekkel egyáltalán, történelmi játékok, világ-könyvtár leplezést, összes fogam, utcára ilyen, összes titokban, piros ufók, aranyszövetségből egykori, volt szomszédom, szívemet bántották, törvényemen mennek, játékkal együtt, megyei kórházban, szabadköműves róka, volt csak, börtön karmikus, öregeket kivéve, fecske nadrággal, zeneszerzők gyalázatának, világ-könyvtár részéhez, chicagói maffiához, hormonális működésem, nyakam miatt, világ-könyvtárt lezáró, csapás-foltokat rólam, gyerekeim segítségével, világ gazdagait, áldozásomról kettő, facebookos ismerőseim, gyerekeim előtt, gonosz földönkívüliek, lányom felkutatásával, lírai karám, pokol angyalai, együttesbe Csokit, sánták mennek, sátán népe, világ-könyvtár országa, szív-törvényemmel minden, egykori tökéletes, magyar nyelv, szőkék helyetti, világ-könyvtár országai, magyar képviselete, reményt éltették, fogam miatt, törvény előtt, kékek részéről, minisztériumához, visszaszámlálnak, visszaszámolnom, bemocskolásával, megtámadásamkor, felvállalásával, felkutatásával, felsorolásával, megváltozzanak, felismerésével, végrehajtóinak, baktériumaival, filmsorozatban, cigarettájukat, zeneszerzőkkel, hangbénításkor, földönkívüliek, nyilvánítottak, kegyetlenséget, felfoghatatlan, megváltottnak, születésemnek, szemöldökömet, cselekedetnek, szórakoztatta, egészségesnek, oroszlánjával, miskolciaknak, szabadköműves, megtisztultan, születésemkor, rendületlenül, osztálytársai, kivégzésemkor, televízióban, végrehajtása, csernobilkor, eljátszották, gyalázatának, ismétléséhez, dohánygyárak, folyamatosan, meggyalázott, gyalázatukat, jelentkezett, csonkításaik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 424
  • e Hét: 1573
  • e Hónap: 7814
  • e Év: 60080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.