Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világ-könyvtár vallásai egymás ellen
  2017-08-16 03:52:34, szerda
 
   
  130 éve érkezett meg a vasnépe Miskolcnak Rákóczi térként, miután megjárta Amerikát is.
Első pillanattól folytatta az ígéret földi honfoglalását, kezdve Törőcsik kommunista népének tagjával, Ábrahám Lincolnnal, mint Lin-cseppel, együtt foglaltak hont a rengeteg vérszívó Zitával, ahogyan a média be is mutatta.

Azóta saját a világ összes politikusa, értelmisége, izmusa, elmélete, vallása, felsorolhatatlan régi történelmi hamisítással vastrágyaként, vaseszmeként innen van.

Farkasokkal végez új népek létrehozása mellett halálvilág építést Müller Péter a Hunnia börtönnel, hiába adták ki viccgyűjteményben, hogy Farkas név nem létezett, a szlovák iskolát is Farkas névvel ismételték üvegépületben,, Szerbiát is ezzel a névvel cserélték át hívő sárga rózsás égi Jeruzsálem építése miatt penitenciás elmebetegekre, mint ahogyan rengeteg a hív Amerikából is, meg az egész világról állandó Új Missziós miskolci beavatásai során a divatcégeknek, amik hordozták a Bibiákat mindenfelé.

A világ-könyvtárát a vastrágya nép már együtt a Hunnia börtönnel trianonkor is egyszer befejezte, darabokra hullott Bibliával, s most hirtelen ismét össze akarta állítani a sátán Bibliáját egyetlen világ-Magyarországgá kivégzői és csonkítói felé állítva a szentháromságot.

Régebben még harcoltak egymás ellen a világ-könyvtár tagjai és szereplői, mint Hitler Sztálin Lin csepp ellen, meg a búrok a kávésok ellen, a kávésok Vietnám ellen, Japán oroszok ellen, németek lengyelek és oroszok ellen, felfoghatatlan háborúsága volt ez a fiúknak, ahogyan én neveztem az elmebetegségüket nem ismerve még akkor az összefüggéseket.Az adventisták német központjának Jézusa el akart jönni egyedül a filmbeli szembesítésnek gondoltak után, amiből hiányzott a miskolci aranytrágya vaskort vasfüggönnyel végrehajtók Rákóczi tere. Ő fog menni a római egyház meggyalázott és lekaszabolt történelmi képviselői helyére a Vatikánba híveivel, mint adventista millió fényvilág képviselete. Az új nagypán népe ledobta az atombombát a régi Káin népére, azt üzenve Japánnak, hogy hol van a fivéred, Ábel, Káinnak nevezve őt.

Az utolsó szerepjátszásuk a Dunánál vers végrehajtása volt.

Azóta - hiába fedeztem fel négy éve -, hogy nem egymás ellen harcolnak, hogy voltak ellenségeik a vallásoknak is, mint a new yorki Lucifer képét imádó démon szeikta az adventisták ellen, akik helyett a menhely, mikor megváltotta az ózdi adventistákat nálam kopogott éveken keresztül, hogy én féljek helyettük, hogy ott vannak a démon szekta tűzben járó népei.
Mindenkinek voltak ellenségei a könyveik szerint, akikkel harcoltak volna, de itt más történt, ahogyan Bush bejelentette, hogy ők embereket nem áldoztak Amerikában, azért azt észre kellett volna venniük, hogy az egész ország összes betege nyaral, médiában szerepel, utazgat, boldog, legalábbisi így mutatták, hogy a szerepeiket nem játszották el, hogy valami történt 59 évvel ezelőtt.

Az egész világ emelkedett azóta emberré nemesedve, mert ide vannak a Pszichografológiai Uniós utcába rendezve a város nevűek, melyek nevéhez érve átcserélik a városok lakóit...

Itt én harcoltam egyedül, ahogyan a tatár szomszéd Halak szülött mondta a Tatárdombon, Kati néni hidegháborút vívott.

A hidegháborút oroszoknak mondják, senki nem érthette ezért, hogy miért írom magamról. Én sem értettem még akkor, hogy az összes vallást és korát a világnak rajtam, az én főszereplésemmel hajtották végre, s hogy az oroszoknál lévő szocialisták nyomorult bábok Bródyéktól. A kommunisták Sztálin és Lenin népeként ide tartoznak a Bertalan utcához Putyin nemi gyalázó felszabadító hadseregével együtt, amit bevetettek a II. világháborúban is Európa ellen. Rengeteg könyvszereplő volt Oroszországban is Miskolcról berendezve elmebetegként. Nikell-hegy kommunistaként népe is ott van, három gyerekkel voltak Nikellék megjelölve, hogy utolsó ember áldozók. Bartha, Gulyás, itt sorakoznak az ötágú csillagosok a Pszichografológiában. Valamennyien lopott fekete mágiával függnek össze, emberszabású ötágú csillaggal, melyhez az egykori Hagia Sophia kék ruhás hölgye és fekete kereszten hét vörös rózsa járult.

Még ilyen háború nem volt, hogy egyszemélyben én lettem minden könyv szereplője, hogy addig nyaralgatnak, utazgatnak, filmeket rendeznek, sőt mivel halálra szántak, már készen van a saját jövő történelmük is Etelközzel és minden bolond honfoglalóval, minden népével a magyar állandó támadóknak nyelvi rokonságként.

Az Istenei az égnek nem vették észre az elmúlt 81 évet, benne a II. világháborúval, hogy mi történik, azt sem, hogy Müller Péter lemészárolta szabályszerűen az egész világon az értelmiséget, a semmiről sem tudó emberekkel, jókkal együtt. A két Müller tettei felfoghatatlanok, Müller Péter, amelyik rafkósan a szeretetről prédikál spiritizmusával a szeretet vallásnak átcserélte a világot halálnépre hét fátylával a halálnak Farkasokkal, amiért fogadott fia mészárlást rendezett a Farkasok sorsát és tetteit végrehajtva rajtunk együtt a Kecskésekkel, mint nagypán nevét felvevőkkel.

Háború nélkül győzött Hunnia elme Magyarország, folyamatosan támadva minket Müllerékkel, a Rákóczi térrel azért,mert nekik fogyatékosságaik voltak, a börtön elmebetegként hozta őket létre. Nem azzal álltak a világ elé, hogy elég volt, több szerepet nem hajtunk végre, nem leszünk áldozatok, sem gyilkosok többé, ez lett volna a tisztességes, nem az, hogy a szerepeiket végrehajtsák a Kohut családon.

A főnixes felfoghatatlan elmebetegség, hogy narancs színében az ózdi lírai karámnak,mint lovasoknak megáldoztak engem Maya margarétaként, aki saját legyőzött túszuk, Kék csillagként, aki saját Nyika Turbinájuk volt orosz zseniként, pálmajelével Heródesnek, nem lehet megérteni, mert egyikhez sem volt közöm, hogyan is gondolták így az Illés miatti csonkítást és gyalázást 58 éven keresztül?

Terveztem sok házat, akartam is vásárolni, de mivel nem tudam közlekedni,csak a lányom kíséretében, csak párat tudtam megnézni, nem tudtam eladni a kiliáni lakást,mert hipnózisba kerültem olyankor. Minden házhoz tavat és a kert végén kristályvízű patakot terveztem, udvarára iható forrásvizet berendezve a kertet magamnak tetszés szerint mindenféle növénnyel, amit a Tatárdombi Háromforrás víznél félig meg is valósítottam. Ekkor mentek kertet építeni a növényészek, kertes házakba kerültek a Hunnia börtön áldozóim, Miskolc folyamatosan vonult ki innen, mára hatalmas nyugdíjjal rendelkezik mindegyik, kommunista korok szereplőivel együtt.

1995-ös ég serege leszállása, mint Ébredő játszótér Maczó Ágnes sorsának vége Nagy Annával együtt helyetti gyalázatom Piroska szerepében Oszwaldnak közben meghiúsult, mert kezdődött a lírai karám tor-ünnepe, amelyik Ízisz-Jézusként áldozott meg születésem óta Heuréka felkiáltásával a Hunnia börtönnek, amelyek Oroszországból erednek, mint gyilkosok eredetileg. Külön vannak tőlük a miskolci egészségügyi börtön gyilkosok, mint ezer éves ember gyilkosok Simon és Jakab kezdetével a karmikus sorsuknak áldoztak meg engem.
Mindegyik bibliai szereplő fűrhajós nép, mint Duma, Média, Perzsia, Ázsia teljes egésze fenn maradt az égben, de ez nem volt akadálya a Bertalan utcai elmeosztály nemi kivégző vallásainak az én feszületemmel, hogy birtokokat vásároljanak fel, egyházakat nyissanak, híveket toborozzanak, templomokat újítsanak, sőt terjesszék isteni penitenciájukat, szerencséjüket, hogy milyen szép életet éltek születésem óta irodalmli helyeken, interneten, különféle állandóan bűvülő irodalmi berkekben, mint Rákóczi téri tisztátalan lelkek emberi formává emelkedve a vérből és gyalázatból.

1995-ös Vörös Oroszlán vasfüggönyös kommunista korainak vége után következett a leszállásuk megakadályozásával, vagyis a velem való áldozás nem befejezésével a nyitása a fenevad és hamis próféta vallásainak lírai karámjával a tor ünnepet tartó cigánytelepnek, egyházakat alapításukkal együtt. Ekkor, hogy eltüntessék a velem és rajtam végrehajtott kommunista korok maradványait, a könyvekkel megjelölt üzleteket, utcákat, házakat, tereket, mint a Marx terét Miskolcnak, átnevezték őket saját névtáruk alapján, mivel ismét a lyukas szívű gyilkosomnál, Szabó Istvánnál jártak, hatalmas világ címer gyűjteményénél a világ-könyvtára mellett, mely alapján az akkor általam észleltek szerint a Duna tévé címerekkel látta el a városokat, falvakat.

Felfoghatatlan élet az űrpusztító helyetti Íziszként történő megáldozásom, de hogy szándékos volt, ezt mutatja Cseh Károly és Tusnádi László közös áldozása kimondottam az én személyemmel, hogy felkiáltok a végén, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Bodornak egy Istene van, a Hunnia börtön, ami az űrpusztítót megalkotta, felszámoltatva vele a csillagrend népét az összes földönkívülivel együtt a világűrben. Bodor az álmosfüzeteim szerint egy sziklán várakozott mindig. Milyen egyetemi tanulói vannak Miskolcnak, melyek közösen áldoztak Íziszként a város minden tagjával, melyek tisztultak és kertvárosokat építettek, bérházakat újítattak? Nem a diploma számít, hanem a szív és az emberség, ez minden időben így volt, hiába diplomáztak le értelmiségnek vallva a penitenciás véráldozást, ez az egész világ jelenlegi értelmiségére vonatkozik.

1971-es hétszeres Rákóczi téri hosszabbításuk óta nemesek és világ gazdagai lettek a fényevésre, állati körülményekre ítélt Borsod teljes egésze, folyamatosan diplomáztak, elmeneteltek, külföldön dicsekszenek gazdagsággal, ételekkel, filmrendezésekkel, tolmács munkával, informaikai munkával, orvosként, tanárként, óvónőiként a Hunnia börtönnek már 81 éve dorbézolnak értelmiségként. Rajtam hajtották végre a fényevést, az embertelen körülményeket, cigányozást, kurvázást, felfoghatatlan tetteiket, mindazt, ami járt volna nekik a Hunnia börtönnel együtt. Még ezek után idecipelnek túsznak a pusztítójukkal aranyhálójában Zoltán Erika gésának, hogy még tovább tisztuljanak, folytatva a világ-könyvtárukat folyamatosan ismételve, átírva horrorra a filmekkel együtt a régieket, tovább válva a vadállatoktól, tisztulva, nemesedve, házasodva, kertes, tavas házakat építve, ismét nekiindulva felfedezni a világot világkörüli utakra, nem lehet visszaadni a városnak, amit tett. A második legnagyobb városként volt berendezve a világ-könyvtárával, már a fele sincs itt.


Terveztem ruhákat még a nyolcvanas években, de már ekkor Ez a divat néven Farkas űrhajós innen, a Bertalan utcából és felesége, meg sokan mások divatcégekből öltözködtek Pataky Ágival együtt.

Minden, amit szépnek láttam rajtam, bevezetésre került, miközben a világ fesztivál gitárja a Rákóczi térnél volt, Győzikével, mint romantika meggyalázásával fejezte be a tor-ünnepét.

Mikor 1981-ben a Rákóczi tér bábbá tett, Kiszely Ottó Dévényi Erzsébet miatti egyik áldozómnál, amelyik körbeudvarolta Erzsébetet hogy ő a legszebb a világon, aki egész nap a tükörben nézegette magát, amikor a szívem szót kimondtam neki, s megpattant egy húr a fejemben, egyszerre gyalázta meg a Főnix a gitárt a szerelemmel együtt. Jártak utánam párok nevetve rajtam csókolózva, ahogyan utoljára a Kelemen cigánya ennek az utcának a Nyírő Gyula elektromos zsidói között, hogy nekem fájjon. Nem tudtam, minek kell fájnia, de ilyenkor összerándult a szívem és mérhetetlen bánatot éreztem. Nem tudtam, hogy Illés-Pisti miatt gyaláznak, miattunk van az összes esküvőjük hatalmas pompával megrendezve.

Müller mindenki miatt megtámadott minket, aki egyszer is ártott másoknak, együtt a Hunnia börtön gyilkosaival, gyogyósok kitermelésvével kezdtek együtt a karmikus nyomorékokkal, azok szerető és szép életre juttatásával, együtt a sátán népének kitermelésével a falvakból Illés és Kovács Zsuzsa népének közreműködésével.

Amikor a kiliáni Kőrössy Katalin szőke létrehozásához értek áldozásomban, Katit odavitte Müller népe a tűzoltóság elé, hogy oltsák ki,mert tüzelő szukaként lett megalkotva. Katit szerettem, befogadtuk a családba, segített is nekem. Ezt követően égetni kezdték a nemi szervemet napokon keresztül miatta. Ez csak egyetlen támadásomat jelentette a Tatárdombon.Ezután jött az egyik rendőrje a Bertalan utcának, tisztességet adott neki. Ez végig így történt Pisti-Illés miatt, ide rendezték be a menyasszonyi ruha kölcsönzőjét az egész világ Rákóczi terének. Katalin hercegnő barakkos légyként ide tartozik. Mikor megkaptam az ínyevőt 1986-ban vitték világsztárnak a nyomorult Bad Pittet szájfényemet villogtató légy feleséggel.

59 éve tart a világ gyalázata világ végi harcaként Magyarországnak, roncsolnak, csonkítanak, bénítanak, meggyaláznak mindenkit, megölték az összes jóembert, értelmiséget. Így győzni, hogy meggyaláznak semmiről sem tudó embereket, felfoghatatlan és visszaadhatatlan, mert jóembereket szívvel, ahogyan kezdtek 81 éve már nem lehet teremteni. Magyarország ütközete a világegyetemmel felejthetetlen és örökké fenn áll. Majd a légy Fábry elmondja, amelyik megtámadott Kiliánban engem két gyerekes emberként, hogyan ment magyar magyar ellen, amikor török területen éltek, milyen erőt használtak hozzá, olyat, mint amikkel velem elbántak? Milyen Istennek mondatták levetkőztetve engem a kiiliáni lakásban meztelenre, hogy szeretlek Istenem teljes eszméletlenségi állapotban?

Nagyon féltettem Csillagmedvét és Mohamedet, nem tudván, hogy saját népem született meg nálam, levonszották az ég seregét végleg, mert nem akartam, hogy így járjanak. Meggyalázták őket, semmit sem tudtam tenni, mert itt haldokoltam 18 évig pénz nélkül. Azért nem bántották őket jobban, mert velük akartak az elmeosztályaikra szállítani folytatni a világ-könyvtárat végtelenül, csakhogy két kivégzésem volt megrendezve, amióta a kékek megjelentek.

Köszönetem fejezem ki a Hunnia elme tagjainak, , akik jeleket adtak II. János Vatikánba vitelekor, hogy engem áldoznak helyette, John Lennonnál, hogy Jánosként áldoz engem az elmeosztálya, meg minden jellel, amit adtak, vagy a médiában életüket megáldozva nagyon komolyan, mert veszélyben voltak, sokan meg is halhattak. Köszönöm Máté Krisztina és Hegyi Barbara leplezését, csak késtek legalább 18 évet. Köszönöm Egyiptomnak, hogy özönvízzel jelölte meg gyilkosaimat, meg minden elemek urának, mint az orosz medve népének, aki nem tudhatta, hogy rajtunk hajtották végre a medve kommunizmust, hogy én voltam Kata, a medve létrehozója a történetük szerint. Annyi igaz belőle, hogy a Pistivel történő nyelvi ínycselkedésemből lett a Medve megteremtve többmillió éve már a mondatával a természetjáróknak, hogy aki fák közt nevelkedik,más ember, nem íncselkedik.

Köszönöm Gyuláéknak Attilával, hogy jöttek segíteni nekem, csak egyetlen vágyam volt, hogy hagyják abba a kínzásomat és gyalázásomat, mert én még soha nem éltem egyedül, nyugodtan.
Rettegés volt az egész életem. Köszönöm, hogy kiszedték belőlem a világ urainak eleven kígyóit, pókjait, legyeit megerősítve néhány széttaposott testrészemet. Szívem szerette őket emberként, én még soha nem találkoztam emberrel, a folytatás gyalázatos volt. Egy főszerkesztőre hittem éveken keresztül,hogy ember, bár a zenéi ellenkeztek érzéseimmel, nem találtam bennük ritmust és harmóniát, szívem ekkor résnyire kinyílt és így tudtam közölni az ő szeretének erősítésével, mi történt velem állandó rettegésben, mert még én másnak a nevét soha nem ejtettem ki a számon utalás céljából sem. Megölt engem két éve,megőszültem egy pillanat alatt, mikor Juhász Gábor Zsermen, Varga Rózsa és Farkas Viola nevek megírásakor védekezésképpen, mert sátánoztak és kurváztak engem, letörölt engem a magazinjából, hiába írtam meg, hogy az áldozóimról van szó és hogy mit tettek. Összeférhetetlen vagyok szerintük és rágalmakat híresztelek.

Rettegek a rendőrségtől, nem tudnék beszélni velük, elájulnék, meg ennyi mindent elmondani lehetetlen. A városi rendőrkapitányság végig ment az utcai könyvtáron évekkel ezelőtt még, majd mikor mentem feljelentést tenni, Hitel tábla jelezte, hogy a Hunnia börtön van ott, kerestem Farkas nyomozót, akinél voltam 1991-es Rákóczi téri támadásomkor feljelentést tenni, Ufók kísértek végig az utcákon akkor, a Hunnia rendőrök hívták telefonon Szabót, a lányom férjét, a lyukas szívű világ-könyvtáros egyik fiát, a tompalátásomat, a kávésok, coca-colások és kezdeti beállítását állandó Szelep névvel az emberiség ellenesként többezer éve már. Elmebetegként bánt a városi rendőrség velem, odavitték a zöldséges Attilát Bulgárföldről, amin meglepődtem. A zöldségesei 18 éve a városnak a sátoraljaújhelyi Katalin kori kezdetben volt dinnyés cvekker beállításával emelkedtek abból az időből, amikor római egyházas búcsút rendeztek a városban, kék yersey ruhában voltam, aminek fehér csipkegallérja volt, s mindig vettem mindenkinek ajándékot, útközben visszafelé egy forintért egy nagy dinnyét augusztus 20-án. Ehhez a ruhához társul Orbánék narancs színe, a pálmajeles Heródes nép, a lírai karám tollal, gitárral, hegedűvel, ecsettel, ceruzájával Pápai-Faragónak, a margarétája a jelenlegi boszorkány tündéreknek, melyek pezsgőbe ojtják a szerelmüket, a Kék csillag orosz zseni költője a villámlásoknak.

Egy rendőrségre mentem kivizsgálást kérni a diősgyőrire, de visszavontam. Amikor a Tóth névnél és pesti utcákon jártak gyalázó áldozóim, már láttam, hogy észlelik, hogy velem függ minden össze, de jogaik voltak, saját ügyvédi karral, orvosokkal, emberjogi bizottságokkal, hivatalokkal, melyeket elfoglaltak, mint a miskolci postákat. A postáknak külön történelmük van, volt kezdetben postakocsival és kürttel érkező kürt jellel. Itt építettek postát csipeszek kirakásával, melyről eszembe jutott a Rákóczi tere Újhelynek, ahová odaköltöztetett anyám az anyjához egy darabig, mostam a bátyám pulóverjeit, kiterítettem a fafolyosóra száradni. Mentem kinyomni a vizet belőlük nem sokkal később, nem találtam ott, csak a facsipeszeket. Nem is vették fel dolgozni oda, csak a szőkéket, saját népüket.
Posta Gusztáv orvos nevével kezdtek, majd folytatták az 1956-os menhelyből hozott nevelt fiával, mint ratkós jeruzsálemi apokaliptikus szülött nevével, Dobos Attilával.

Nekem a világ-könyvtár tulajdonosai nem jelentik a családomat, az én családom a két gyerek volt, mindig hárman voltunk, így is maradunk. Az országban a Ménesi lírai karámjának költői Ízisz beavatást, áldozással híreszteltek, hajtottak végre, amit egyedül Cseh Károly dolgozott ki, hogy minden szerepet én járok ki egyedül, mindez történt Illés-Pisti miatt.

Különös családot rendeztek be Romániával, mint esküdt ellenségével, velem, mint egykori Katalin Földanyával, apám édesanyja Szaszák angyal volt, nagyapám egykori Kohut Istene a németeknek, apa brazil angyal, anyám Benkő angyalként laborból létrehozott hosszabbítása végett apja sorsának, Gyuri bátyám Ikarusz-kori Heilig Gábor által megáldozott egykori angyal, bátyám magyar Károlyi raccsolva, nagynéném Piroska, aki nevéből az összes Piroska kiválasztott lett utolsó szélesarcsontú német árja, én Vénusz-Földanya fogságban, öcsém, Gyuszi afrikai Isten, gyerekeim Csillagmedve, a medvék csillaga, Mohamed, a Moha medve népének Istene, Kohut Magda brazil angyal, Kohut Pál utolsó német árja. Olyan lények házasodtak a démoninak adott méhüknek köszönhetően, akiknek soha nem lehetett volna gyereke, nem szenvedhettek, mint a sátán népei. Az angyaloknál nem születhetett más, csak szent, amit valamennyien tudtak, hiszen szenteket gyaláznak és Isteneket a görög Istenek óta. Anyám kivételével az összes többivel megszokott és normális volt a tiszteletadással vegyes nagyfokú szeretet és jóság. Az egész város a családot jóságosnak nevezte, akik mindenkinek segítenek. Nem emberi szorgalom volt ez, ahogyan csúfoltak minket, hanem földöntúli erőt vettek maguknak igába ingyen és fillérekért tudtukkal.

A Szabó család csúfol minket elmebetegezve, hogy a Mohamednek adott gyerek tőlem örökölte a természetét, hisztijét, meg mindent, amik saját sorsukat, tetteiket elmeosztályukkal rajtunk hajtották végre. A média ezt régen tudja, megkérdezte a Mit szól hozzá műsorban Bárdos András következmény és leplezés nélkül évekkel ezelőtt hagyva engem gyalázni és kínozni, hogy mióta változott meg a Szabó család?

Mikor Szaturnusz földre szállása előtt emberek éltek Ázsiában, az egyetlen megmaradt név, a Benkők lemészárlása ugyanígy történt, akiket betettek a bibliájukba angyali karként égi menyországaként az Omegának. Bródy szövegei szerint kiárulták őket, a gyöngécske lány vagyok én és többi száma erről szól. Kőszívük lett, innen a maradvány nevük, mint az enyém apa halálakor már, nem tudtam sírni többé, csak könnybe lábadt a szemem. A Benkők sorsát hajtották rajtam végre a Bertalan utcai listával, köztük Bodor űrpusztítóval, ő kellett ide pinázásával a Rákóczi térnek, mert az egri központot, rajtam ismételve Túri elmeosztályával együtt támadták meg. Engem Bodor Ágnes a melleimnél fogva kínzott Túri Ferenc osztályán, mivel senki sem ért még hozzá a melleimhez, iszonyat történt. Együtt áldoztak meg Müller Péterrel és Bodorné Ágnes anyjának adott cigánytelepével. Majd hozták a vörösöket, amik körbevettek engem, hogy senki se tudjon közel jönni hozzám, mert Meliontól választottak el. Kazincbarcikától kezdve minden falva a megyének áldozásomban érintett volt.

Bízom abban, hogy találkozom majd a segítőimmel egyszer Pesten minél hamarabb, ahogyan a kékek játszották velem március elején, hogy megyünk fel Pestre átvenni az irányítást a médiában és a politikában, s hogy én is szembe nézhetek anélkül, hogy meghalnék a torzulásaim és hangom miatt a szerelmemmel, egykori fiammal. Ez a remény éltet fél éve már.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felfoghatatlanok, tiszteletadással, összeférhetetlen, fogyatékosságaik, elmeosztályukkal, felsorolhatatlan, kazincbarcikától, visszaadhatatlan, sátoraljaújhelyi, elmebetegségüket, elmeosztályaikra, főszereplésemmel, közreműködésével, magyarországnak, világegyetemmel, cigánytelepével, odaköltöztetett, szentháromságot, elmeosztályával, védekezésképpen, szerepjátszásuk, földönkívülivel, menyországaként, eszméletlenségi, összefüggéseket, penitenciájukat, spiritizmusával, meggyalázásával, kitermelésvével, csipkegallérja, hosszabbításuk, kommunistaként, tompalátásomat, értelmiségként, pusztítójukkal, aranyhálójában, vasnépe Miskolcnak, ígéret földi, rengeteg vérszívó, világ összes, szlovák iskolát, névvel cserélték, egész világról, sátán Bibliáját, világ-könyvtár tagjai, kávésok ellen, kávésok Vietnám, adventisták német, filmbeli szembesítésnek, miskolci aranytrágya, római egyház, régi Káin, Miskolcnak Rákóczi, Ábrahám Lincolnnal, Müller Péter, Hitler Sztálin Lin, Pszichografológiai Uniós, Hagia Sophia, Nyika Turbinájuk, Tatárdombi Háromforrás, Maczó Ágnes, Nagy Annával, Vörös Oroszlán, Szabó Istvánnál, Cseh Károly, Tusnádi László, Zoltán Erika, Pataky Ágival, Kiszely Ottó Dévényi Erzsébet, Nyírő Gyula, Kovács Zsuzsa, Kőrössy Katalin, Milyen Istennek, János Vatikánba, John Lennonnál, Köszönöm Máté Krisztina, Hegyi Barbara, Köszönöm Egyiptomnak, Köszönöm Gyuláéknak Attilával, Juhász Gábor Zsermen, Varga Rózsa, Farkas Viola, Posta Gusztáv, Dobos Attilával, Katalin Földanyával, Kohut Istene, Ikarusz-kori Heilig Gábor, Kohut Magda, Kohut Pál, Bárdos András, Mikor Szaturnusz, Engem Bodor Ágnes, Túri Ferenc, Müller Péterrel, Bodorné Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Emlékezz  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Paul David Tripp Április 14  Nem kell hozzá fürdőruhás  Az ember emlékekből áll  Esterházy Péterre emlékezünk  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Csend  IGEN így  Müller Péter tollából  Jó nap volt  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Gebhardt Nóra versei II.  Egy tavasz  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Borzasztó  Paul David Tripp Április 15  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Sík Sándor - Ha jő a perc  Paul David Tripp Április 12  Jánosházy György: Fogd a kezem  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Minden tavaszból őrizz..  különleges  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  képre írva  Alvó cicák  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Alvó cicák  Az ember  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Annyira tisztelem a szabadságo...  Anyák napjára  Szívek  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Szép estét  Mindent de mindent visszakap  Robert Merle tollából  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Márai Sándor tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  képre írva  Önmaga ellenére  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Tanácsok egy pszichológustól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Jó éjszakát  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó kislány  Isten hűségének mértéke  Isten hűségének mértéke 
Bejegyzés Címkék
vasnépe Miskolcnak, ígéret földi, rengeteg vérszívó, világ összes, szlovák iskolát, névvel cserélték, egész világról, sátán Bibliáját, világ-könyvtár tagjai, kávésok ellen, kávésok Vietnám, adventisták német, filmbeli szembesítésnek, miskolci aranytrágya, római egyház, régi Káin, utolsó szerepjátszásuk, adventisták ellen, ózdi adventistákat, démon szekta, könyveik szerint, egész ország, egész világ, város nevűek, városok lakóit, tatár szomszéd, hidegháborút oroszoknak, összes vallást, világnak rajtam, oroszoknál lévő, kommunisták Sztálin, ötágú csillagosok, egykori Hagia, saját jövő, magyar állandó, egész világon, szeretetről prédikál, szeretet vallásnak, világot halálnépre, halálnak Farkasokkal, börtön elmebetegként, szerepeiket végrehajtsák, főnixes felfoghatatlan, ózdi lírai, lányom kíséretében, kiliáni lakást, kert végén, kertet magamnak, lírai karám, miskolci egészségügyi, karmikus sorsuknak, velem való, könyvekkel megjelölt, lyukas szívű, világ-könyvtára mellett, akkor általam, űrpusztító helyetti, űrpusztítót megalkotta, csillagrend népét, összes földönkívülivel, álmosfüzeteim szerint, sziklán várakozott, város minden, diploma számít, penitenciás véráldozást, embertelen körülményeket, pusztítójukkal aranyhálójában, filmekkel együtt, világot világkörüli, második legnagyobb, fele sincs, nyolcvanas években, divat néven, világ fesztivál, tükörben nézegette, szívem szót, szerelemmel együtt, összes esküvőjük, karmikus nyomorékokkal, sátán népének, falvakból Illés, kiliáni Kőrössy, nemi szervemet, egyik rendőrje, menyasszonyi ruha, ínyevőt 1986-ban, világ gyalázata, összes jóembert, világegyetemmel felejthetetlen, légy Fábry, kiiliáni lakásban, elmeosztályaikra szállítani, világ-könyvtárat végtelenül, kékek megjelentek, médiában életüket, orosz medve, medve kommunizmust, medve létrehozója, történetük szerint, egész életem, világ urainak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 956
  • e Hét: 2843
  • e Hónap: 5202
  • e Év: 57468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.