Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újabb lassú felfogású fideszes: Boldog István "ráébredt", ho
  2013-01-31 19:41:39, csütörtök
 
  2013-01-31. 16:49
Újabb lassú felfogású fideszes: Boldog István "ráébredt", hogy a kábellopás terrorizmus

Legyen terrorista bűncselekmény a fémtolvajlás legveszélyesebb műfaja, azaz a közüzemi kábellopás! - egyebek mellett ezt kezdeményezi a Fidesz jövő heti parlamenti frakcióülésén Boldog István országgyűlési képviselő - számol be róla a csütörtöki Magyar Nemzet.
Boldog István fideszes képviselő beszámolt róla, hogy már az új büntető törvénykönyv (Btk.) elfogadásakor is javasolta a szigorítást, de akkor csak kevesen támogatták. A képviselő úgy vélekedett, hogy a közüzemet, azaz emberek életét veszélyeztető bűncselekményeknél évtizedes börtönbüntetéseket kellene kiszabni. Ha pedig valaki csak egy vödröt visz el egy udvarról, azt is legalább 3-4 évre be kellene zárni, akárcsak az orgazda fémfelvásárlókat. Tanulmányoztam Szent László törvényeit, hasznosak - szögezte le. És bizonyára tanulmányozta portálunkat is, tesszük hozzá mi, bár elég lassú a felfogása: ugyanaz a helyzet, mint Bayer Zsolttal: mi 2007 óta nevezzük folyamatosan állatoknak a cigányállatokat, ő 2013-ben merte ezt leírni - Boldog István is most jutott el idáig, pedig legalább 2008 óta magyarázgatjuk megállás nélkül, hogy ez terrorizmus... Persze jobb később, mint soha, az lenne jó, ha keresztül is tudná vinni javaslatát - lehetőleg a kényszermunka bevezetésével együtt, hogy ne mi etessük 15 évig a börtönbe üdülni járó retkeket.
Zsolnai József (Fidesz-KDNP), a Fővárosi Közgyűlés közbiztonsági tanácsnoka közölte: ők is szeretnék a Btk. szigorítását, továbbá kezdeményezik, hogy az eddig két helyre, a rendőrséghez és a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) telepített nyomozati jogkör egy kézbe kerüljön.
A Fidesz minden közbiztonság-javító lépést támogat, a kérdés kiemelt téma lesz a jövő heti parlamenti frakcióülésen - mondta a lapnak Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója.
(MTI nyomán)
Frissítés: Jobbik: Kábellopás miatt késett a fideszes képviselő vonata?
Úgy tűnik, hogy a Jobbik törvénymódosítási javaslata elérte a Fidesz-KDNP erőfölényben lévő koalíciójának ingerküszöbét, és a téma Jobbik általi folyamatos napirenden tartása után végre belátták, hogy a közösségi közlekedés, az energiaszolgáltatók, valamint a gáz- és villamos vezetékek ellen irányuló szándékos kábellopásokat terrorcselekménynek kellene minősíteni. Arról van ugyanis szó, hogy a közösségi közlekedés és az energiaszolgáltatás biztonságát veszélyeztető színesfémlopások (kábellopások) életveszélyes és tömeges katasztrófahelyzeteket idézhetnek elő.
Szerencsére eddig még nem történt ilyen tragédia, bár a monorierdei halálos vonatbalesetnél történtek kiváltó okát már nyugodtan nevezhetnénk akár terrorcselekménynek is. De az ilyen típusú balesetek mellett előfordulhatnak tetemes késések, bosszús utasok, szolgáltatások hiánya, gázrobbanás miatti kiköltöztetések és sorozatos, a hétköznapi élettől megszokott rendkívüli helyzetek is.
Eddig azonban a kétharmados fülkeforradalmárok sorra leseperték az ilyen irányú törvénymódosítási javaslatainkat. Most viszont tisztán látható, hogy a Fidesz a Jobbik által benyújtott, érdemi törvénymódosítási javaslatokat veszi elő a fiókból és azt leporolás után saját ,,műveként" próbálja eladni.
A Jobbik parlamenti frakciója mellett a Jobbik fővárosi frakciója is fontosnak tartja a fémlopások, kábellopások ügyét, hiszen a napokban érdemi javaslatot nyújtottak be arra vonatkozóan, hogy a közlekedési ágazatoknak álljon rendelkezésre egy elkülönített keretösszeg - nyomravezetői díj - a színesfém-tolvajok gyors kézre kerítése céljából.
Ám ha az általunk korábban benyújtott javaslatot a kormánypártok hatalmi gőgjükben nem söpörték volna le, az utasok bosszúságát megelőzendő számtalan kábellopási esetet megelőzhettünk volna - írja közleményében Korondi Miklós, a Jobbik országgyűlési képviselője.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/107338/#ixzz2Ja1RJfqp
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fémfelvásárlókat, színesfémlopások, kiköltöztetések, cigányállatokat, vonatbalesetnél, előfordulhatnak, legveszélyesebb, kábellopásokat, megelőzhettünk, tanulmányoztam, szolgáltatások, magyarázgatjuk, javaslatainkat, kezdeményezik, vámhivatalhoz, bevezetésével, veszélyeztető, kormánypártok, elfogadásakor, közleményében, életveszélyes, országgyűlési, koalíciójának, ingerküszöbét, frakcióülésen, kommunikációs, nyomravezetői, frakcióülésén, közbiztonsági, bűncselekmény, rendelkezésre, tanulmányozta, kényszermunka, közbiztonság, fémtolvajlás, rendőrséghez, kábellopás terrorizmus, fémtolvajlás legveszélyesebb, közüzemi kábellopás, csütörtöki Magyar, vödröt visz, orgazda fémfelvásárlókat, kényszermunka bevezetésével, börtönbe üdülni, kézbe kerüljön, kérdés kiemelt, jövő heti, lapnak Kocsis, kormánypárt kommunikációs, fideszes képviselő, téma Jobbik, közösségi közlekedés, Boldog István, Magyar Nemzet, Tanulmányoztam Szent László, Bayer Zsolttal, Zsolnai József, Fővárosi Közgyűlés, Nemzeti Adó-, Kocsis Máté, Korondi Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Leonardo da Vinci gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Esti kép  Alázat  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Alvó cicák  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  képre írva  Png férfi  Hogy lehet megtartani  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Hogy lehet megtartani  Png nő  Png ház  Egy maradéktalanul uralt világ  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png virág  Csak a fogyatkozás látható  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Sose bánj semmit  Albert Einstein gondolata  Gonosz démon-álarc  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Egy bizonyos határt  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Elköszönt  Bertolt Brecht -től idézet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Reménység és erő Krisztustól e...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nevem  Png csokor  Paul David Tripp Április 20  Irgalom és ítélet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  s immár én is felragyogva, ért...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Nem tudhatod  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 19  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png férfi  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kábellopás terrorizmus, fémtolvajlás legveszélyesebb, közüzemi kábellopás, csütörtöki Magyar, vödröt visz, orgazda fémfelvásárlókat, kényszermunka bevezetésével, börtönbe üdülni, kézbe kerüljön, kérdés kiemelt, jövő heti, lapnak Kocsis, kormánypárt kommunikációs, fideszes képviselő, téma Jobbik, közösségi közlekedés, monorierdei halálos, ilyen típusú, hétköznapi élettől, ilyen irányú, napokban érdemi, közlekedési ágazatoknak, elkülönített keretösszeg, általunk korábban, kormánypártok hatalmi, utasok bosszúságát, fémfelvásárlókat, színesfémlopások, kiköltöztetések, cigányállatokat, vonatbalesetnél, előfordulhatnak, legveszélyesebb, kábellopásokat, megelőzhettünk, tanulmányoztam, szolgáltatások, magyarázgatjuk, javaslatainkat, kezdeményezik, vámhivatalhoz, bevezetésével, veszélyeztető, kormánypártok, elfogadásakor, közleményében, életveszélyes, országgyűlési, koalíciójának, ingerküszöbét, frakcióülésen, kommunikációs, nyomravezetői, frakcióülésén, közbiztonsági, bűncselekmény, rendelkezésre, tanulmányozta, kényszermunka, közbiztonság, fémtolvajlás, rendőrséghez, szigorítását, kábellopások, törvénykönyv, javaslatokat, kezdeményezi, nevezhetnénk, folyamatosan, erőfölényben, elkülönített, terrorizmus, portálunkat, monorierdei, bosszúságát, keretösszeg, megelőzendő, kábellopási, képviselője, ágazatoknak, közlekedési, szerencsére, gázrobbanás, kétharmados, vonatkozóan, biztonságát, kormánypárt, szigorítást, javaslatát, közlekedés, folyamatos, nyújtottak, megszokott, hétköznapi, javaslatot, törvényeit, vélekedett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1469
  • e Hét: 2956
  • e Hónap: 14067
  • e Év: 167563
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.