Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Piroska kakasa a miskolci tik sem vagytok magyaroknak
  2017-08-30 01:53:40, szerda
 
   
  Négy évvel ezelőtt azt vettük észre többen, hogy a bal szemem, melyből nézett ki a világ ura, őskígyóként, Müller Péter kígyója, Darnyi Tamás patológiája, Szabó Roland állandó tompalátásom és a Duna tévé jelecskéje szerinti mai napig szememben lévő Ufó csapások mellett teljesen oldalra ment és ott megállt. A diabetikus Debrecenbe akart küldeni immunológiára akkor a struma miatt, azzal hozta összefüggésbe, de én ellenkeztem vele, meg mindenféle műtéttel szemben álltam - kivéve a szirmabesenyői Gabriella sorsának végrehajtásaként kapott hangszálpolipot, azt leműttettem az éppen engem cigányok helyett áldozó megyei kórházban -, mert a világ urát nem lehetett volna felvágni, még akkor sem, ha a II-es elmeosztálya a világnak - hiszen idetartoznak az elmebetegei a skizopren könyvtulajdonosoknak mindehonnan - telepakolta Müllerékkel gennyes gócokkal és fekélyekkel, melyek miatt mai napig szednem kell a Metothrynt.

Mikor megállt ijesztően a bal szemem oldalon, jelentkezett Piroska Kmeczkó, vörös kakastaréjos sámánja a II-es elmeosztálynak a családvédelmi intézet szociális munkásaként vezetői pozícióban, sőt művésznőként olyan szülőktől, akik Krisztus energiáját isszák naponta, melyet kezükkel hoznak le az égből.
Éppen a Bertalan utcai sámánoknál jártak a Pszichografológiájukban. Piroska szemei két oldalra állnak, gátlástalan, ilyet még életemben nem láttam, de a városban sokfelé szerepel, állandó meghívottjaként minden rendezvénynek.

Piros tik sem vagytok magyarok szociális temetőbrigádjában a tort ülőknek Pisti - Illés eredeti kakasát jelenti, most lett beállítva.

Engem lenéztek, elmebetegnek gondolt a családvédelmi intézet a gondnokság alá helyezése miatt a bíróságnak,mely a papírokkal be volt adva a szociális hálózatának Miskolcnak. A bíróság és a hatóságok nem írták le, hogy rajtam a Hunnia Magyarország világ-könyvtárát hajtják végre lezárt határokon belül, csak mint írtam, közölték velem, hogy nincs hová adni az ügyemet, Kazincbarcikán is Varjú a bíróság elnöke.

Tóth Margit kirendeltség vezető kijelentette Havas Máriának, mint aki helyett engem áldoztak meg folyamatosan tüdőgyulladással is annak idején, hogy a legkisebb dolog, amit elkövetek elég lesz ahhoz, hogy engem kitegyen innen, mert az elmebetegnek, nekem semmi keresnivalóm nincsen a szociális hálózat skizopren könyvszereplői és tulajdonosai között, amik nem néztek engem semmibe, bár sokan tudták, hogy Vénusz vagyok még roncs állapotban is, mint Nagy Istvánné néven ide tett ismétlő 86 éve már, csúfolva engem folyamatosan Nusi testvérrel Annaként, amelyik öregségi foltjával a bal szemem alatt zártak februárban a Rákóczi térrel, folyamatosan ismételve a szerepét, mint minden Annának visszament időben 130 évre.
Tóth Margit diplomázott éppen Ildikó helyettesével együtt, amelyik egész nap káromkodott, a nagyobbik lányomnak lett miatta betegsége, mert Ildikónak rossz volt a vérkeringése karmikusan.

Pár éve közölte az igazgatónő Margit, hogy ha valaki orvoshoz megy, aznap mondja le az ebédjét, mert ő nem engedi bevinni az ételhordót, hogy beletegyék a konyhások. Megláttam két nap múlva, hogy ott van három ételhordó megtöltve, megkérdeztem, kié, mondták a konyhások, hogy nekik lehet. Margitot megkérdeztem, megerősítette, hogy le kell mondani az ebédet, mikor orvoshoz megyek, ami nálam áprilisban és szeptemberben majdnem egy egész hónapot jelentett állandó felülvizsgálatokkal.
Írtam egy kérelmet szépen megfogalmazva a miskolci szociális hálózat főigazgatónőjének, Müller Péter egyik Juditjának, hogy engedélyezze az ebédet nekem aznapra is, amikor orvoshoz megyek. Eljött Margithoz, ketten egymás ellen hazudtak, amin már nem lepődtem meg az előzmények miatt, hogy a fejétől bűzlő hal ugyanolyan, mint a fej, majd hívták telefonon a nagyobbik lányom családját annak ellenére, hogy már évek óta fel voltam mentve. Mivel az egész szociális hálózat áldozásunkkal elhelyezett skizoprenekből áll, furcsa volt, hogy a város ennyire megaláz engem egyedül, a polgármester, mint Káli és Kriza rendezi nekik a tor ünnepségeket ellátva őket pénzekkel még, melyeknek semmi sem járt volna 1967. óta, azóta fényevéssel kezdve hajtották végre a saját sorsukat. Hatalmas pompára jutottak egyesek, nagykertjükben virágok kevercse, gyümölcsfák, autóval járnak, ahogyan felvonultak vigyorogva mellettem 1995-ben. Kezdetben fájdalmat éreztem, mert az ember nem ismeri az irigységet, már az is megsűsűsödött bennem, annyira sok volt. A családvédelmi intézet fő elmebetegéhez pszichológust járatott, majd elhelyezte más intézetben. A rendelőintézetekben nővérek kérdezték néha, hogy csak orvoshoz járok egyedül? Jakab Klára, amelyik testvére miatt rozsdás szögbe löktek, a Benedek utca 17. szám alatti születései kezdetben lakott, egykori egri csillag központ támadójaként naponta kitámadott káromkodva engem, fenyegetőzve, senki nem védett meg, Jakab ezer éves embergyilkosként ellátva rokkantságival, irigyelt tőlem minden bevételt, bár utolsó ember áldozóként lett kitartva a nyugdíjfolyósítójuk által. Még azért is majdnem megvert, hogy neki beteg Gábor nevű fia született, aki Angliában dolgozva eltartja a másik fiával együtt, de nincsenek a lakásba bejelentkezve, ezért mellette minden egyebet megkap a várostól. Egyszer mondtam neki, hogy ne haragudj, nem bírom hallgatni a káromkodásodat, erre azt kiabálta, hogy kicsinál engem, feljelent, meg hasonlókat. Ez Tóth Margitnál és a klubvezetőnél teljesen normális volt, mert én számítottam egyedül elmebetegnek, mint közös áldozatuk. Jakab naponta terrorban tartott engem ez év február elsejéig, amikor már nem mentem közéjük. Elég volt.

Én hallgattam éveken keresztül, nem mondhattam, hogy az összes Tóth ide van berendezve, hogy Müller Tóth atyafiak néven összefoglalva őket vitte el a városból főállásban a fél telefonkönyvre való Tóthot, mind Kohut ellenesként voltak létrehozva, mindnek más funkciója, szerepe, vallása volt, mint az adventista egyház Tóthjának. Lediplomáztatta őket az ország, jövő szociális munkásának, igazgatóknak, melyek úgy beszélnek, mint a kondás, gyerekeik külföldön diplomával ellátva,amióta Miskolc városa a Hunnia börtönnel idehozott túsznak a városba, hogy tovább emelje a nácikat, börtön gyilkosokat bezárva engem, életszínvonal emelkedése miatt a világ csonkítóinak. Nem mondhattam a dicsekvő Tóthnak, hogy azért tanulhat, dőzsölhet, mert én vagyok az áldozat.

Magyarország magyar nevet felvett Hunnia börtön mészárosainak Piros kakasa megvan, vigyáznak rá, visítozik állandóan, amit gátlástalanul kiélvez. Nem Kohut volt a kakas, ez ebből is nyilvánvaló.

Nem lehet elhinni Magyarország Tóthokkal együtt történő Kohut utolsó emberek lemészárlását csonkítással annak ellenére, hogy a média is születésem óta beállította az utolsó általuk hozott Benkő Lajos nevét Olaszliszkáról, mint okát annak, hogy megáldoztak utolsó finnugor magyarként, velünk, akikről tudták, hogy széles arcsonkítú németek vagyunk, Kohut Magdával állították ezt be egészen apa halálláig, 1980-ig.

1989-ben gondnoknak javasoltak a bulgárföldi általános iskolába, ahol a két öreg gondnok megismert engem, megkérdezték, én vagyok-e a Kohut lány Újhelyből, mert jellegzetes széles arccsontomról megismertek engem. Tehát a lyukas szívű Szabó világ-könyvtár tulajdonos sötétkapus dögnépe tudta, hogy mi németek vagyunk, ennek ellenére eljárták az iskolát a cigánysággal, mára már csak ők járnak oda iskolába, kitarttatva magukat füzetekkel, ebédekkel. MInden bizonyítékot eltüntettek, aki egyszer is ismert minket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tüdőgyulladással, embergyilkosként, végrehajtásaként, hangszálpolipot, meghívottjaként, lediplomáztatta, skizoprenekből, szirmabesenyői, telefonkönyvre, káromkodásodat, nagykertjükben, elmeosztálynak, olaszliszkáról, rokkantságival, könyvszereplői, kazincbarcikán, immunológiára, megsűsűsödött, helyettesével, életszínvonal, rendezvénynek, pszichológust, elmebetegéhez, családvédelmi, megerősítette, összefoglalva, klubvezetőnél, lemészárlását, szeptemberben, megfogalmazva, arccsontomról, gátlástalanul, mészárosainak, összefüggésbe, áldozásunkkal, bejelentkezve, diabetikus Debrecenbe, struma miatt, szirmabesenyői Gabriella, éppen engem, világ urát, családvédelmi intézet, városban sokfelé, tort ülőknek, szociális hálózatának, bíróság elnöke, legkisebb dolog, szociális hálózat, nagyobbik lányomnak, vérkeringése karmikusan, igazgatónő Margit, egész hónapot, Müller Péter, Darnyi Tamás, Szabó Roland, Piroska Kmeczkó, Hunnia Magyarország, Tóth Margit, Havas Máriának, Nagy Istvánné, Eljött Margithoz, Jakab Klára, Tóth Margitnál, Müller Tóth, Magyarország Tóthokkal, Benkő Lajos, Kohut Magdával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szívem tiéd  Sose bánj semmit  Segítsük barátainkat, hogy meg...  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nem tudhatod  Png virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Tanuld meg ezt a versemet  Nem tudhatod  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png lepke  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Irgalom és ítélet  Julian Brass gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png nő  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Adakozás  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  Akik bántanak téged  Mindig jusson idő nevetni  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reggel van  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Akarat  Popper Péter szavai  Png csokor  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Reggel van  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Krisztinától  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Idő  Png kislány  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kerüld el az evangélium örömén...  Leonardo da Vinci gondolata  Nevem  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Julian Brass gondolata  Próbálj meg ...  Png cica  A televizió nem a kultúrát kép...  Png fotel  Fehér virág  Akarat  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
diabetikus Debrecenbe, struma miatt, szirmabesenyői Gabriella, éppen engem, világ urát, családvédelmi intézet, városban sokfelé, tort ülőknek, szociális hálózatának, bíróság elnöke, legkisebb dolog, szociális hálózat, nagyobbik lányomnak, vérkeringése karmikusan, igazgatónő Margit, egész hónapot, kérelmet szépen, miskolci szociális, ebédet nekem, előzmények miatt, fejétől bűzlő, nagyobbik lányom, egész szociális, város ennyire, saját sorsukat, másik fiával, lakásba bejelentkezve, klubvezetőnél teljesen, összes Tóth, városból főállásban, adventista egyház, világ csonkítóinak, dicsekvő Tóthnak, utolsó általuk, bulgárföldi általános, lyukas szívű, tüdőgyulladással, embergyilkosként, végrehajtásaként, hangszálpolipot, meghívottjaként, lediplomáztatta, skizoprenekből, szirmabesenyői, telefonkönyvre, káromkodásodat, nagykertjükben, elmeosztálynak, olaszliszkáról, rokkantságival, könyvszereplői, kazincbarcikán, immunológiára, megsűsűsödött, helyettesével, életszínvonal, rendezvénynek, pszichológust, elmebetegéhez, családvédelmi, megerősítette, összefoglalva, klubvezetőnél, lemészárlását, szeptemberben, megfogalmazva, arccsontomról, gátlástalanul, mészárosainak, összefüggésbe, áldozásunkkal, bejelentkezve, polgármester, kakastaréjos, tompalátásom, cigánysággal, vérkeringése, művésznőként, folyamatosan, jelentkezett, engedélyezze, kijelentette, idetartoznak, elmeosztálya, megkérdeztem, magyarország, igazgatóknak, bizonyítékot, kirendeltség, csonkítással, csonkítóinak, elmebetegnek, keresnivalóm, ünnepségeket, megkérdezték, támadójaként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 534
  • e Hét: 1683
  • e Hónap: 7924
  • e Év: 60190
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.