Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zenészei a világnak - Tor-Rot - Lírai karámok bevégzése
  2017-09-07 16:22:40, csütörtök
 
  Jehova sárga foció kutyájával az egykori bibliai Teremtőnek hozzánk juttatva 1956-ban kezdték el a világ-könyvtárát Miskolcnak az összes lírai karámjával - köztük Faludy sztárjával a nemi gyalázóknak - az apokalipszist. Jehova ellen létrejöttek a pokol angyalaival elméletben a rock-sztárok, ahogyan az adventista irodalomban ki is dolgozták, ők Isten elleni merényletként fogták fel a füvet, kábítószert terjesztő egykori zenészeket, amik tűzben terjednek. Ilyenek a pokol angyalai Az ördögök kénköves szagú csapásai voltak egykor szintén a Jehovának, kutyáikkal együtt, ezért vívott Buksi Jehovaként és Csoki élet-halál csatát egymással. Az ördög és a cigány kültererületen élt egykor, mint emberi testbe lépő állandó szadista és gyilkos tetteket áldozataikon végrehajtók. Ezeket tisztítják az áldozásunkkal, köpködve minket cigányként, csúfolva kukó cigányként férjhez adásomkor a sátán népéhez Karcsára szegénylányként cselédnek, nem engedve miattuk fürdeni, ezzek kezdtek egyből születésem óta, hogy emberré nemesítsék ezeket a cigányokat, meg a szenes temető cigányait a Hunnia börtönnek. Ezek nemesednek,már szőke és kék szemű genetikai mutánsokat hoznak világra az ötvenes évek eleje óta kezdődő Hunnia börtön világ-apokalipszisének részeként, amit Ízisz-Jézusként írtak meg.

Magyarországon nem volt soha rock-zenekar, itt kimondott apokalipszis történt, még azzal az Omegával is, amelyik megközeleítette a rock-sztárok nívóját, mert végtelen áldozást kezdtek el Varsányi vasfüggönyössel egyből születésemkor lezárva a határokat számomra, bár kisbabaként senki nem akart elllopni innen, mikor megszülettem a világ legtöbb tehetségével, legszebb kisbabaként. Debreceni nevével kezdték el a sátán bibliáját egyből a börtön gyilkosaival a Hunnia határlezáróknak, Simon nevével, tettei, sorsa, deformációja, szaga végrehajtásával, nem szeretésemmel, megölésével mindenkit, aki szép és ember volt az egész világon szív küldi szívnek 90 éve kezdődő állandó támadásával a jóknak, még Müller értelmiség legyőző 81 éve kezdődő cigánytelepének gyilkosságai mellett, melyek eljárták az egész Földet, ezért jogos az utcanépe fesztivál tor ünnepe, amit rendeznek már több, mint húsz éve az egész kontinensen, hiszem öcsémet zúzta össze Müller minden füves, alkoholista miatt.
Az Omegával kezdett Kóbor János Katikának keresztelten egyből születésemkor a Talmud denevér állatát jelenti, II-es elmeosztályáról Miskolcnak. A Benkő név vasparasztként ismétlése volt az angyalként hozott finn-ugor olaszliszkai Benkő Lajos sorsának felfoghatatlan mészáros munkával rajtunk.
Ez az együttes csak egy tagja a kezdeti jelen vatikáni penitenciás római egyháznak szentháromságként, ami atya, fiú, szentlelket jelent együtt a reformátusok teljes egészével Illés áldozásával Mákostészta kezdetével a rám adott romániai magyar népviseletével G. Maczó Ágnesnek, Ébredő játszótereként a világ összes vallásának, melyek Rózsa nevekkel voltak berendezve, amikből mára tisztességes nemi csapások lettek, meg elmebetegek megöregedve, Isten hívőként penitenciás spiritiszta Mülleri megtisztultakként szeretet-vallásban.

A Metro atyát ortodox áldozóimmal Ízisz főpappal az élen már nem tettem volna bele avantgard irányzat képviselőivel az áldozóim közé perverz szerbiai II-es elmeosztály elmebetegeivel Miskolcnak. Remegett a hangja Zoránnak, megtámadtak engem ezért két-három éves koromban, mert perverz volt. Minden fajtalankodónak remeg a hangja szerintem.

Mivel Jehova teremtő nincsen - a miskolci feketemágusi egyházat kivéve, amelyik Kati Dental Soft igazgatója helyett megáldozott engem sárga melegítőjében fogsorát mutogatva nekem, rám adva a melegítőjét nemi támadása miatt feltételezés szerint, felfoghatatlan és már többször leírtam, hogy ezek kivégző feketemágusok - nincs ki lezárni a világ apokaliptikus lírai karámjánainak egyetlen nagy közös áldozását, ami én vagyok egyedül. A római egyház,mint írtam a magyar Hunnia börtön világ-könyvtár tulajdonosaié, penitenciás véráldozók Müllerékkel együtt, Farkasok minden országba vitelével építették ki a halál szellemvilágokat Dante Isteni színjátékához Tóth Klára sárga rózsája helyett a miskolci orvosoknak közös szerep áldozatukként Mária mennybemenetelével együtt a Müller által végrehajtott Pszichografológiából, Hantos Ágnes Cerberus pondrós helyetti főszereplőként engem téve születésemkor együtt, amit Gálvölgyi temető hantolással vicces műsorban a mindenről tudó országnak be is mutatott. Gálvölgyi János Katikaként Miskolc ünnepelt kiplakátolt sztárjaként abban az időben, amikor vicces műsorokban ismételte a meséimet, amik eltűntek a kazettával együtt, amihez a világnak semmi köze nem volt, annyira régiek voltak, ebből emelték a nevemen Svájcba juttatva a pókjukat a villám mellett, hogy Vénuszt a kakas csúfoló nevükkel meggyalázták, családját megölték. Tovább ünnepeltek Keresztesiekkel.

Az angol központ híres sztárjai a miskolci II-es elmeosztály sárga elmeosztályát jelentik, ahogyan a Sárga tengeralattjáró cím utalt rájuk, halottként lettek megszülettetve Jehovából, ezért csúfolták John Lennont indiánként, amelyik engem áldozott utolsó emberként, ezért támadták meg János-Katikaként.

A Beat, hippi, punk irányzat külön volt a rock-zenészektől, pokol angyalaitól, azelőtt Jehova ellenségek voltak, nem szövetkeztek a patkányaival New Yorknak, sem Shuszter Lóránd 81 éves Benkő áldozóival a kanális népeknek. Csokival kezdtek kutya berendezésével egykori Jehova ellenes ördögkutya beállításával, amiért temették a Csoki nevű kanális népet New Yorkban, már saját városában Miskolcnak, Iker torony beállítása óta. A Beatot a Rákóczi tere Miskolcnak Pápai Faragó Lászlóval külön beállította a Hunnia börtön vasfüggönyöseinek egyik táncdalfesztiváljába még az ózdi feketevonata mellé a Poóroknak, amely felé illusztrációban odatették az én levágott fejemet fenyőszárnyakkal, Fenyő Miklós légy beállítása ellenére, az összes Fenyőjükkel együtt. Angyalszárnyat is rajzoltak nekem a fej mellé, holott az Angyal nevek is be vannak rendezve, sztárügyvédek, diplomások lettek, mint ahogyan kezdtek 1956. előtt már a zsidók tanárként a kommunista korokat végrehajtó Hunnia börtönnel.

Pápai-Faragó nevéből végtelen apokalipszist rajzoltak meg, hoztak a láthatóba népekkel együtt a Pszichografológiai jelecskék alapján. Mulatnak a beates magyar urak, tort ülnek a vasparasztok együtt a lírai karám tagjaival, csápolnak a gyilkosoknak, melyek engem és az embereket meggyalázták,megcsonkították, megáldozták egyetlen közös áldozásában a 130 éves miskolci összes lírai karámtagnak, mint amik magukat tantárgyi példának tartanak. Mindegyik apokalipszist írt, Ady, József Attila űr kozmosz kommunizmust, melynek részeként maradt a kézzel mosása a józsefvárosiaknak, Hornyák Ildikó Hornyákné Rózsa anya folytatásában engem áldoztak meg a megmentő János Bodnár férjjel maguk helyett, kézzel mosással, folytatva mindazt, amit születésem előtt műveltek az emberekkel, állati körülmények közé téve őket, mindent mindig összezúzva, s még ezeknek jár modern technika, számítógép, ruha pazarlás márkákkal, melyeket a feketék létrehoztak butikokkal kezdetben, dobálása mobiloknak, követelezőzése az utcanépeknek....
Nyugatosok egykori Nyugat történelmét dolgozták ki, Keletesek egész Kelet egykori történelmét, Weöresék Távol-Keletét minden pusztítót felvonultatva ellenem, készülve a nagy közös utolsó felvonulásukra, gyalázatukra, csonkításukra, kivégző sorozatukra tor ünnepükkel együtt.

A Beat egykori Jehova halotti nép, mint Beatles idetartozik a II-es elmeosztályához Miskolcnak.

A skizoprenek megtámadták azokat a tanárokat a gyerekekkel együtt a kezdeti szocialistaként berendezett iskolában, akik gyogyóba javasolták a toljvajokat, renitenseket azzal, hogy szegényeknek a lelkében kárt tesznek, akár Müller Péter népe ismételve itt pár éve üvöltözve a hatvanas évek kori tisztiorvosoknak, hogy Nagy Istvánjaiknak tetves fejét leborotválták kopaszra, mint Révész utcára rendezett Hunnia börtön apokaliptikus tagjainak, terrorral élve ellenünk, bevezetve ekkor az óvodákba, hogy nem lehet megszégyeníteni a tetveseket, így ültünk mi hetekig, hónapokig naponta R-Go tetűírtóban. Minden iskolába járni nem akaró helyett megáldoztak engem az egész világon, kitermelve őket média császárnak, zenésznek, mint elmebetegeit a miskolci II-es elmeosztálynak, akár Scharzeneggert, amelyiknek a kiskunhalasi könyvét megtaláltam akkor, amikor kormányzóvá tették, mert szegény náci csemete lelki beteg lett, amikor az apja bántotta.
A pszichiáterei szerint a Hunnia börtön elmeosztályának, amelyek nyugodtan tovább folytatták tovább áldozásukat egészségügy reformjával azok a gyerekek, akik atarexiával, evés problémával küzdenek, túlintelligensek, azok a gyerekek, akik úgy beszélnek, mint a fertelem alpári módon. Minden betegségnek volt egykor kiindulása - kivéve az áldozatoknál -, mégpedig saját tettük, amit mások ellen követtek el. Ez a karma törvénye lett volna, ha a vasnép nem rúgja fel, hogy véli, hogy megváltoztatja az időt és a törvényt azzal, hogy az embereknek, jóknak kell szenvedniük saját tettük, sorsuk, szerepeik végrehajtásakor rajtuk maguk helyett.

A Tatárdombon jártak Atlantisznál ismétlésben, ekkor Lang Györgyinek és Falusi Marianna Katikaként Rákóczi terével atlantiszi Vénuszként engem áldozónak feltételezés szerint, együtt Friderikusz Sándorjuk orrával kiabálták a Mónika Show Müller Péter népével a plafonon bemutatott arcuknak, hogy tik is lefogyhattok, át kell műteni az orrát Sándornak. Itt megrendeztek egy atlantiszi dallamos filmet, melynek a főszereplő kisfiúját, a Szeretet szimfóniája filmben menhelyükbe helyezték már az utcanépeik közé, nem tudni, hogy miért. A női főszereplője Csekk beállításával nevével II-es elmeosztály része Miskolcról, együtt az állgödörlyukasokkal, a marsi vágásokkal ellátott arcúakkal, amik marsiakat jelentettek volna, az összes homlokrácolójával Túri Ferenc elmeosztályának, bedagadt szemhéjasaival az Időjeleknek, mint világ végét állandóan megadóknak, köztük ismeretlen piros kígyójelével valamelyik népnek, a fekete sárkány, a spanyol sárga halál, görög tigris, kommunista kutyák, s a nagy zöld toll teremtőjük lírai karám tagjaival.
Langékkal találkoztam később az UPC katalógusaiban, melyeket eltettem a rendőrségnek bizonyítékként, de a gyerekek kihordták a szemétbe az összepakolt egy éves cigipapírokkal együtt, hogy tisztulnak a mérgezésemmel. Az UPC katalógusokból párat láttam iszonyodva, a sportolók fenekét X alakban becsinálták, megáldozták a népeket a buzijaikkal a Hunnia börtönnel. Engem is 1998-ban itt a lakásban az egyik Hunnia börtön buzi támadott meg hatalmas erővel, a levegőben kinn fény-fotókat, arcokat bemutatva rajtam hajtotta végre a Máriájának sorsát Melionnak, akit egykor a földönkívüliek öltek meg Mártika saját elmebetege sorsaként a fogaival együtt, melyet valószínűleg megcsonkítottak. Bedöntött az ablakba, rajtam volt hátulról körben a buzija a gyilkosoknak.

Feltételezés szerint Langék atlantiszi mágia tudományával rendelkeznek, ezzel vannak felruházva, akár az ózdiak, mint Csillagok háborúja központ egykori feketemágusai. Hamvas Béla hozta a világra az atlantiszi mágiáját egykori Hermésznek, aki egyiptomi fehér mágus volt háromszor hatalmas törvényekkel, melyet én is kidolgoztam a jelenleg Idő-folyóban élő atlantiszi maradványainak Dórinak és Jóninak, a két vándornak, azzal, hogy bennük él három világ, bennük az erő, tudás. Ennyi maradt a nagypiramissal ellátott, egykor szeretet energiáját sugárzó leszálló pályájából Atlantisznak a magyarok földönkívüli népéből. Sajnos az országban lezárt határokon belül, meg a kiment nyugdíjas áldozóim közül kevesen hallgatják a megmaradt hanganyagok videóit, melyeken ezeket a maradványokat feltettem az internetre Zé segítségével, aki itt maradt bennem, így jártam, ettem, beszéltem, mentem az egyre növekvő betegségeikkel, sebeikkel, fekélyeikkel orvosaikhoz. Eszméletlen voltam, így végeztek ki Balázsné győri kapu utcanépével és Müller Péterékkel Tűzkő Judit nemi csapás II-es elmeosztályával. Zé megbénította először a kezeimben Ménesi szomszéd lírai karámjának gyalázó csapását, könyékig. Egyáltalán nem tudtam a kezeimet használni semmire sem azóta. Boltba menni nem tudtam, mert összezavarodtam, csak vinnyogó hangokat adtam ki sokáig. Most is csúfolnak engem, mikor mondom reménykedve, hogy talán visszajön a hangom egyszer - asszisztenciáikkal, hogy arról ne álmodjak. Nem tudom elmondani, hogy ki lettem volna, ki voltam, hogyan áldoztak meg közösen lezárt határokon belül végtelen apokalipszisben.

Az amerikai halottak tombolnak, amióta kiemelkedett a földrengésből korok végrehajtása után a két utcai csapások részéről, melyek engem áldoztak meg maguk és tetteik helyett, Vénusz szobor, ami Ígéret földjét jelenti Miskolcnak azóta, végtelen szappantisztuló sorozatokkal vándoroltak ki sátán hívó népei mellett, mint az összes többi általuk bemutatott a Dallas szereplőivel együtt, amiért érthetetlen módon 1995-ben támadtak rám, miután itt volt az egyik amerikai rendező-féle, közölte velem, hogy a Dallas hölgytagjai mind beképzeltek, azt sem tudják, mit vegyenek magukra. A támadás oka az elmeosztály részéről, hogy az amerikai elmeosztály kórházakban szokik le a cigiről. Ezt követően a Hunnia skizopren pszichiátereivel átképezve magukat lemészárlásomkor bezárva engem saját pszichiátriájukra kivégezve folyamatosan haladva végig ismétlésben is a Hunnia-világ-könyvtárukon,amit már én is észleltem, hogy a könyveimen mennek végig, de senki semmit nem tett az érdekemben, terápiaként bevezették a torünnepesek rólam írt zenei számait, támadtak valamennyi elmebetegük sorsaként végig menve az ország összes súlyos elmebetegének betegségén. Mindegyiket megkaptam, még a hajtépését is a győrieknek. Müllerék tépték a hajamat, nem tudtam semmit sem tenni ellene, majd dobáltak az ágyon, amit Liptai sztár-démonja mutatott be a sátán bibliájának első férfi gyalázójaként.

A fertelmes lényeket a Föld kiveti magáról, leveti, mint egy fekélyes, pondrókkal, férgekkel, váladékkal, miskolci pöcegödör tartalmával összemocskolt nemi gyalázatot és ruhát. Többé a világegyetem nem viseli el a Hunnia sátán népeit, sem a miskolci Rákóczi téri hantos mészárosokat.


Én zárom le így a saját tor-ünnepi áldozásomat. A tor-ünnepről tudni kell az alábbiakat, ami az emberi szív és a tor-ünnep ellentétjét jelenti minden időben és korban:

Amikor a szívemet jelentő apa, mint egykori brazil angyal meghalt, csak álltam a sírjánál könnyek nélkül, könnybe lábadt szemmel, iszonyat fogott el és hidegrázás a gondolatára annak, hogy kihűlt a teste, nincsen benne élet, hidegen fekszik a sírban, ahol állatok fogják elpusztítani drága testét. Annyira viszolyogtam ettől az állapottól, hogy évekig nem tudtam ételt szinte magamhoz venni, mert rengeteg idő kellett ahhoz, hogy valamennyire enyhüljön a fájdalmam.

Akkoriban olvastam véletlenül egy Hunnia könyvet - rengeteg könyvem volt, kincseknek hittem őket, úgy gyűjtöttem fillérezgetéssel, ahogyan apa tette azelőtt, a könyveket rajtunk hajtották végre többezer éves kezdettel, majd egyszerűen kidobták őket a börtön Budai maffiájával, kifosztva, elvéve tőlünk mindent -, melyben az állt, hogy a magyarok egyik családja,mely szegény volt, halotti tort rendezett egy halott családtagjuk miatt. Meghívták a rokonságot is, szilvásgombócra tellett, mint halotti torra. Nem tudtam, milyen barbár népek ezek, hogy enni képesek akkor, amikor meghal egy szeretett családtagjuk. A sátán népei bibliájában, mely egykori általuk megölt szenvedések tűzkönnyéből íródott írták le, hogy aki kurjongatva őrjöng a halotti toron, az nem normális. A falusiak általában így viselkednek a temetésen, én majdnem nevettem, amikor ezt meghallottam a karcsai egyik temetésen. Ha meghal valaki, a szívünk egy részét temetjük el, ezt csak némán lehet és méltósággal elviselni, hiszen olyankor a szeretett lény arca szemünk előtt, halljuk hangját, mi visszük tovább a szívünkben mindaddig, amíg élünk a szívünk egy részének családtagját. Megretten a szívünk a halál közelsége miatt.

A halotti tor, amit 1971. óta rendez Magyarország a temetésünkre felfoghatatlan, már az is az, hogy születésemkor egyből küldték ki a kommunista tagokat külföldre, nekik kinyíltak a vasfüggönyös határok, sokan kinn maradtak, mint az Aranycsapat tagjai a Hunnia börtöntől a rengeteg skizopren könyvtulajdonossal együtt, meg a lírai karámjával az utolsó kakasként megáldozott nyelvi ellenségként engem áldozóknak a Vénusz áldozók mellett.
Barbár Magyarország akkor volt, amikor a texasi cowboyok játszották a Bodri és a Veres juhász-féle történeteket, könyveket, amikor egymást megölték és a síron lakmároztak.

Most horroros médiájukkal jöttek, Margittai Ági helyetti áldozásommal Zöld Medeiaként, Hantos Ágnes helyetti mennybeküldésemmel féregállatával együtt, amivel engem megtámadtak születésemkor, megáldozva a Gyűrűk urának egyből énekemmel és fehérneműmmel a Rákóczi tér helyett, összes szörnyének Távol-Keletnek, megrettetve Bodort, az Űrpusztítót azzal, hogy oda küldték a szülészetre, mikor megszülettem, ahol megrántotta a bal lábamat valami oknál fogva, de már a sánták akkor a sátán karmikus népéből kiválasztott sztárok lettek az egész világon.

Ez már nem tor-ünnep, sima halotti barbárok tora az emberek temetésének ünnepére, hanem felfoghatatlan győzelmi mámorban úszó kivégzőgépek örömünnepe tüzijátékokkal, lírai karám győzelmével felettünk, meghamisított történelmekkel, melyek miatt támadnak a tagok minden fórumon, féltve megmentett kivégzőgép sorsukat, a fertelmek gyomra olyan ételeket eszik szerte a világban a régi nemesekkel, melyek visszavették a birtokokat annak ellenére, hogy ismételték már a barokk kori sátán bibliájának kezdetével az egri János levelezéseivel együtt jungista aranysasként, a jelenlegi szlovákai Mária mennybemenetelével régebbi lírai karámjától az elmeosztályoknak az összes kommunista korát szocializmussal kezdve a Hunnia börtön sátán bibliájának. Állatok falatoznak finomakat, mint a patológiái az arabjainak a Pszichografológiának, egész Kelet, mint saját kivégző népei, legyek, pókok, dögnyulak, denevérek, felsorolhatatlan kivégzőjével a Rákóczi térnek, együtt a gyilkosaival a Hunnia börtönnek, míg az embereket fényevésen tartották. Ráadásul ők a diplomás ügyintézők mindenhol.

Tehát hippi kommunizmus nincsen, sem budha az áldozásommal, semmilyen keleti vallás a dalai lámás nálunk kerítést összerágó elektromos legyüknek.

A hippikort elölről kezdte a már diplomás, népművelő Kex együttes után Hobo Földes Ferenc, kommunista testvérének védelmében őskígyónak áldozva meg engem 1971-ben zöld-sárga kabátjában Nyúl Icának, akit pinának neveztek a zsidó szövetkezetben, ekkor támadtak meg a sántaként kiválasztott helyett, jött érte a felmentő serege motorral, mint a börtön Hunnia gyilkosa.

Punk kort Amerikában a gennyes szektáinak Nagy Feró nemi csapásainak nem sikerült létrehozniuk, de már ott nem is volt szükség rá, hiszen állatokkal fajtalankodott egész kontinens, melyet eddig le sem lehetett írni, mert rasszistának kiabálták azt, aki elmondja az igazságot.

Poppal mentek tovább az Aranyhálós Zoltán Erika gésájával a fekete napnak Japánból, helyette történő gyalázatos legyőzésemmel 1986-ban, körbe véve engem a kíséretével a kivégzőinek, így hoztak engem Miskolcra.

A végtelen Tor-ünnepük része a végtelen kitermelése a Rákóczi téri nemi csapásoknak, szőkéknek, idetett neveivel a kéj-gyilkosoknak, celebekként ünnepelve velük a Rákóczi téri médiájuk segítségével minden országában a világnak.

A tor szót a német pirosból visszafelé alkották meg, feltételezés szerint szükség volt ehhez a Várkonyi neveken ismétlőire az állandó mondatuknak, hogy embereket nem lehet teremteni, piros ötágú csillagosokként kezdtek,majd tor-ünnepként folytatták Harrison Ford és a Ford állandó saját emberiséget felszámoló cégük nevével.

Magyarország, mint írtam a hüvelyében élvező Kern András légy által kiválasztott Katiként magát elvezező romániai Mónika Show nemi kivégzőjének, Oláh Ibolyának az országaként lett bemutatva a világnak, megáldozásommal penitenciás tisztulóként.

Az utcanép zenészeinek fesztiváljait az egész világon a pokol angyalai rock-kezdete utáni füvesekként, mint miskolci II-es elmeosztály tagjainak kábulatát be kell fejezni, amit gyogyósok kitermelésével kezdett Müller egykor, sztárságukkal együtt. Nem művészet, ami ellen harcolnak többszáz éve, minden tisztességes zenész, hangszerész megölésével, tiszta szívű és hangúak elleni gyalázatukkal, csonkításaikkal, itt le lesz zárva az őrjöngése az utcanépnek az összes miskolci vastrágya vallásának képviselőivel, Jézusos egyházaival együtt a Bertalan utcának.

A lírai karám költőinek a művei itt maradnak örök emlékül, hogy állandóan nagy közös áldozást rendeztek, mint börtön gyilkosok és nemi csapások az elmebeteg festőikkel, összességében valamennyien a miskolci Pszichografológiai elmebetegeket jelentik, melyek betegségeit születésem óta töréseikkel, veréseikkel együtt rajtam hajtották végre, mint a törött orrát a zsidóknak.

Rettegtettek egész életemben, kezdve Bodorral egyből születésemkor, mindegyik miatt támadtak, mint Colombojuk miatt a II-es elmeosztályról, meg Jakab ezer éves embergyilkosok miatt, folytatva a sort az összes sátán bibliai gyilkosával születésem óta megállás nélkül, a kurvák miatti támadással, ahogyan szentté váltak 130 évre visszament időben Miskolccal állandóan, minden félrelépésük miatt támadással, minden szőke nemi kivégzőjük miatti felfoghatatlan csonkítással és gyalázattal.

Nincsen többé elmebeteg festő, mint amit eszményiként ki is tettek maguknak csupasz fák és hasonlóak ábrázolásával csontvázak mellett, ami azért is furcsa nekem, mert én csak a tiszta, szép festményekben gyönyörködtem, nem értettem, hogy minden általuk megrajzolt egyházi rajzocskát ezek az állatok rajtam végrehajtottak,meg az egész világon,mint saját elmebetegségüket, minden feketemágusi dührerista, futurista rajzocskát, nincsenek irányzatai az Artosoknak, ha igazság van, reméljük lesz, valamennyien börtönökben fogják végezni a korok végrehajtása miatt áldozataikon.

Nincsen többé zenésze a világnak, mivel a három zeneszerzője a Földnek a népemet jelenti, akik a tiszta, harmónikus zenét képviselik.
Akiknek megengedték a tiszta dalokat, azok a II-es elmeosztály tagjai Miskolchoz tartozóan.

Nincs többé verse a világnak, mivel a költők Pszichografológiai elmebetegek, megszűnik minden vers, többé gyászolva a Földet, senki nem fog elmebeteg verset írni, ha valakiben megfogan ilyen gondolat, intézkednek róla. A versek itt maradnak Miskolcon márványtáblája mellett a sziklai Bodornak, a tatárdombi Ikerház újraépítése után elhelyezve örök emlékül a nagy közös utolsó ember és Vénusz áldozásukról.

Nem ért véget a vándorlásuk a zenészeknek, itt temetőföld van, posztumusz humusz, Magyarország a neve, bűnjel is a csillag is,mert felragyog és lehull. Magyarország büntetése soha nem nem épülő priusz.

Hermész atlantiszi mágiája miatt a Hunnia börtön gyilkolt, különösen, amikor a nálunk berendezett Mici macska három fiának egyikéről, Latinovitcsáról volt szó a börtön Hunnia skizopren Bodzi urasként iderendelt könyvtulajdonos utolsó ember áldozónak, lopott dallamként lett megalkotva, ami azt mutatja, hogy a titánok amerikai atlantiszi óceánban süllyedését földrengéssel együtt ők hajtották végre, a titánok zeneszerzők voltak.

Senkit sem érdekelt 2007. óta, amit írtam a neten az ózdi feketemágiáról, amivel rettegtettek engem a Kiliánban a Rákóczi terükkel, Cseh Károly kiválasztásának körülményei analfabéta reformátusaként a II-es elmeosztálynak hatalmas fényenergia megjelenésével a kamrában, amitől féltem, amikor elmesélte, meg is támadtak miatta egyből minket a lakás-börtönükben, Cseht vitték művelődési vezetőnek Mezőkövesdre. Senkit sem érdekeltek a kínzásom és gyalázásom közben iszonyatos fájdalmaim mellett feltett videó maradványai a történelmi apokalipszisnek, amit rajtunk végrehajtottak, sem a leplező versek, engem kiabáltak feketének, sötétnek, mikor írtam, hogy minden szerepet rajtam hajtottak végre.

Én lezártam a verírást, ha játszok a szavakkal, csak akkor teszem, ha van mondanivalóm.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisének, lemészárlásomkor, fenyőszárnyakkal, pszichiátereivel, tisztiorvosoknak, felsorolhatatlan, fillérezgetéssel, elmeosztályoknak, túlintelligensek, szellemvilágokat, elmebetegségüket, szappantisztuló, tengeralattjáró, csonkításaikkal, szegénylányként, fajtalankodónak, elmeosztályáról, elmeosztályával, apokalipszisben, könyvtulajdonos, végrehajtásával, szilvásgombócra, szocializmussal, latinovitcsáról, határlezáróknak, cigánytelepének, keresztesiekkel, megáldozásommal, csillagosokként, összezavarodtam, apokalipszisnek, vasfüggönyössel, reformátusaként, megcsonkították, elmeosztályának, megcsonkítottak, egykori bibliai, világ-könyvtárát Miskolcnak, összes lírai, nemi gyalázóknak, pokol angyalaival, adventista irodalomban, pokol angyalai, ördögök kénköves, cigány kültererületen, sátán népéhez, szenes temető, ötvenes évek, rock-sztárok nívóját, határokat számomra, világ legtöbb, sátán bibliáját, Buksi Jehovaként, Kóbor János Katikának, Benkő Lajos, Maczó Ágnesnek, Mivel Jehova, Kati Dental Soft, Dante Isteni, Tóth Klára, Hantos Ágnes Cerberus, Gálvölgyi János Katikaként Miskolc, John Lennont, Shuszter Lóránd, Miskolcnak Pápai Faragó Lászlóval, Fenyő Miklós, József Attila, Hornyák Ildikó Hornyákné Rózsa, János Bodnár, Weöresék Távol-Keletét, Müller Péter, Nagy Istvánjaiknak, Lang Györgyinek, Falusi Marianna Katikaként Rákóczi, Friderikusz Sándorjuk, Mónika Show Müller Péter, Túri Ferenc, Hamvas Béla, Müller Péterékkel Tűzkő Judit, Barbár Magyarország, Margittai Ági, Zöld Medeiaként, Hantos Ágnes, Hobo Földes Ferenc, Nyúl Icának, Nagy Feró, Aranyhálós Zoltán Erika, Harrison Ford, Kern András, Mónika Show, Oláh Ibolyának, Cseh Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A Magyar Költészet napja alkal...  Zilahy Lajos gondolata  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Esterházy Péterre emlékezünk  Emlékezz  Pitypang szökőkút  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Egy tavasz  jó reggelt  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztinától  Horváth Szilvia tollából  Jan Twardowski - Siessünk  Ott van  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Hamvas Béla  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Azért kaptad  Nevelőszülőkhöz adták,  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Egyszerű  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szabó T. Anna - Pitypang  Vidámság  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Szabó T. Anna - Pitypang  "Ez egy csoda"  Paul David Tripp Április 15  Erdei gyöngyvirág  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Spenót fasírttal  Szabó T. Anna - Pitypang  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jó éjszakát  Andrássy Réka - A bolond Böske  képre írva  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Borzasztó  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam Krisztinától  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péterre emlékezünk  Bársony székben  A felvilágosodás...  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egykori bibliai, világ-könyvtárát Miskolcnak, összes lírai, nemi gyalázóknak, pokol angyalaival, adventista irodalomban, pokol angyalai, ördögök kénköves, cigány kültererületen, sátán népéhez, szenes temető, ötvenes évek, rock-sztárok nívóját, határokat számomra, világ legtöbb, sátán bibliáját, börtön gyilkosaival, egész világon, egész Földet, utcanépe fesztivál, egész kontinensen, angyalként hozott, együttes csak, kezdeti jelen, reformátusok teljes, világ összes, áldozóim közé, hangja Zoránnak, hangja szerintem, miskolci feketemágusi, melegítőjét nemi, világ apokaliptikus, római egyház, magyar Hunnia, halál szellemvilágokat, miskolci orvosoknak, mindenről tudó, kazettával együtt, világnak semmi, nevemen Svájcba, villám mellett, kakas csúfoló, angol központ, miskolci II-es, kanális népeknek, ózdi feketevonata, összes Fenyőjükkel, zsidók tanárként, kommunista korokat, láthatóba népekkel, beates magyar, vasparasztok együtt, lírai karám, embereket meggyalázták, kézzel mosása, megmentő János, feketék létrehoztak, nagy közös, skizoprenek megtámadták, gyerekekkel együtt, kezdeti szocialistaként, lelkében kárt, hatvanas évek, kiskunhalasi könyvét, apja bántotta, pszichiáterei szerint, fertelem alpári, karma törvénye, törvényt azzal, plafonon bemutatott, orrát Sándornak, atlantiszi dallamos, főszereplő kisfiúját, utcanépeik közé, marsi vágásokkal, összes homlokrácolójával, fekete sárkány, spanyol sárga, nagy zöld, rendőrségnek bizonyítékként, gyerekek kihordták, éves cigipapírokkal, sportolók fenekét, egyik Hunnia, levegőben kinn, földönkívüliek öltek, fogaival együtt, atlantiszi mágiáját, jelenleg Idő-folyóban, nagypiramissal ellátott, magyarok földönkívüli, országban lezárt, kiment nyugdíjas, megmaradt hanganyagok, maradványokat feltettem, egyre növekvő, kezeimben Ménesi, kezeimet használni, hangom egyszer, amerikai halottak, földrengésből korok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 82
  • e Hét: 3014
  • e Hónap: 5373
  • e Év: 57639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.