Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feljelentés a narancs vaskori Rákóczi tér és városai ellen
  2017-09-16 23:50:40, szombat
 
   
  Feljelentést teszek itt is - már másutt megtettem, még nem kaptam választ - mivel itt az egész Hunnia ország bűnös a sorsomban a narancs színben 1989-ban kommunista korok további folytatása világ-könyvtára részeként Visnyei Lászlóék gondolatok a könyvtárban pokol angyalaival utolsó Kohut embereken kezdett áldozásában folyamatosan ismételt Szabó gönczi bibliájába tett Göncz nevével fémjelzett végrehajtása miatt a borsodi Rákóczi tér ellen, melyek születésem óta cserélték át az országban a városokat, falvakat behozták Kátyis áldozásom kezdetével a városokba mint sátán egykori bibliai főszereplőit, melyeket hagytak földtúró analfabétaként szándékosan, régi történelmet hajtottak a neveikkel végre. 1989-es világ apokalipszisével a miskolciaknak rendszerváltás néven befejezett látványos orosz kiskatonák kivonulásával ledobált ögátú csillagok csak színjátéknak kellettek, mert maguk megmaradtak mai napig, mentek tovább a kommunista korokon Nagy Anna halálreformátus kommunista Illés apokalipszisével, melyekkel egyházakat vásároltak, prédikálnak a templomokban penitenciás gyalázattal történő újjászületésükkel, feltámadásra várva örök életre.

Vaskorként váltak ki egykor a sátán bibliájából, azzal, hogy vélik, megváltoztatják az időt, a törvényt. Akkor egyből vérfölddé vált a világ, így ábrázoltam az egyik Koráll együttesükkel megénekelt nyolcvanas évek elejebeli bibliai átjutást a másik partra vadakkal való lelkek széttépését.
Vastrágya néven adták ki az ezoterikus elsüllyedt világ egykori történelmi könyveit, melyekbe beavatták az egész földkerekséget. Pokol angyalaival, mint égő tűzben járókkal kezdték el születésemkor lezárt határokon belül folyamatosan történő vasfüggönyös Őrház patikájukkal a bibliájuk szerint - mai napig tartott, most számolták fel az Őrház patikás vasfüggöny jelzésüket -, Az égű tűzben járó pokol angyalaival kezdtek a saját patkányaikkal new yorki johannesburgiakkal, manhattaniekkel, szektákkal, utcanépével Miskolcnak az egész világon, ezeket uszították az emberekre. Szétosztották a verseit egykori költőknek hármas koalícióban egyesülve a Hunnia börtönnel, ózdi feketemágusok 666 népével, miközben hidakat, Metrot építettek. A Táncdalfesztiválján a 3. vasfüggönyöknek felvonultatták az összes érintettet a világ történelmi korszakainak ismétlőivel, Majláth Júlia zeneszerzője az elmeosztálynak azt írta meg, hogy rövid az életük, aki ellenök tőr, azt le tudják győzni, ami volt, ami lesz ezután, hogy emberhez méltó sors az övék, ez jár nekik, mint tisztátalan lelkeinek a sátán bibliájából, melyek állandó vérfürdőtől váltak ilyen külsejüvé, tisztulnak csonkítással és gyalázattal folyamatosan végrehajtott megállás nélküli csapásaikkal, saját sorsuk és tettük áldozatokon való végrehajtásával. Mai napig tart a kéjvigyorral médiájukban az emelkedésük a gyalázatos névtáruk alapján.

A politikusaik130 éve emelkednek Miskolc névtára alapján aszerint,milyen történelmet játszanak éppen a lírai karámjuk átal megírt és berendezett könyveikből, tudják a filmbetétek közmondásait, játszanak áldozásommal 1989. óta a Rákóczi terükkel Heródes zsidó pálmajeles népével.


Szeged Szegedinével indult áldozásommal, pinázó Benkő Dániel tetteivel a Mónika Show cigánytelepével, ezek voltak nálunk a két utcai kíséret és a kiláni Hunnia börtön gyilkosai mellett, együtt a cigánytelepével Indiának. Rengetegen voltak a házában Szenci szódás szamarasnak, Istállójából kialakított gyerekszobámban, Istálló-Vénuszt kezdtek el Magyar Irodalom története alapján.

Omegás Debrecenivel kezdték Debrecen és környéke lakosai sorsát, tetteit, szerepeit rajtunk végrehajtani, amit Debreceni nevével a Rózsás koalíciónak ismételtek 1995-ös kezdettel, ismételt Varga vasfüggönyössel, feszületemmel helyettük.

Miskolc városa kiadott kék kisokosok szerint végig ment Vas megye teljes létszámán, névtárával együtt a gyilkosságunkkal, koldultatással, ami nekik járt volna a 81 éves angyal kivégzés hosszabbításáért.

A Duna tévé ment végig a babiloni világ-Magyarország trianoni cimer gyűjteményén, melyet kitettek a falvak, városok, mint Hunnia ország egyetlen nagy közös áldozással 59 éve engem mészároló, embereket felszámoló iszonyatai.

1983-ban már a lírai karám kettévált, az Ágneseket váró 130 éves költők létrehozták az irodalmi történelmi korokat jelentő újságokat, mint szakértői a világ-könyvtáraknak, legendákká váltak, mint állandó mészárosai a Földnek, az analfabéták a Kelet néven létrejött miskolci Rákóczi térrel Íziszként hoztak ide engem Bodor űrpusztító sorsaként azzal, hogy felkiáltok, hogy Istenek, miért hagytatok el engemet.

Együtt álltak fel a miskolci Rákóczi tér narancs színében Heródes többezer éves zsidóival, Vénusz áldozókkal, minden vallásával a perverzeknek együtt Illésék halálreformátusaival, nem tartva senkitől, mint eddig mindig, ahány ébredt a játszótér, a világ végénél újságpapírokat fújt a szél.


Rettegett a világ a főnix fedőneves magyar lírai karámjától az ózdi feketemágusoknak, mint Müller Péter menhelyi hálózatának feketemágusaitól, mint 81 éves értelmiség legyőzőktől, maguk hajtották végre a könyveket 81 éve születésemig is minden országban.

Félt mindenki a miskolci Rákóczi tértől gyalázata miatt, mivel a harcuk csonkítás, gyalázás, hipnózis, cigánysággal való meggyalázása az áldozataiknak, értelmiség legyőző csapásaik mellett, saját náci, saját szocialista, saját kommunista, saját vallás, saját börtön gyillkosok, saját stricik, saját maffia hálózat szerte a világon, saját nemesek, saját városok, felfoghatatlan sokaság tartozik a Rákóczi teréhez a vaskori vastrágya néven egykori Romániának.

Az összes zenész, festő, illusztrátor, költő, hegedűs mint állandó világ-végi Időjelek tort húzó népe idetartozik. Minden könyvét az 1956-os szabadságharcos, szerepeitől megvált skizopren Hunnia börtön tagjainak, minden filmet, sorozatot, zenei számot, írásaikat, ballagó dalokat Ballagi helyett, felfoghatatlan történelmi kort első pillanatától a romániai és Jehova teremtésnek megállás nélkül rajtam végrehajtottak 59 éven keresztül, mindez a börtön által az egész világon be van rendezve helyszínekkel, tagokkal.
Mindezt a Rákóczi tér hajtotta végre stricikkel és kurvákkal, ez a világ történelme, ez a Való Világ, meg a Villája Európának, amit berendeztek. Még a nácinak is bemutattak a másik világba rajzaik szerint, mint Kohut emberi család tagjainak lemészárlását, csonkítását, gyalázását.

Engem 1995. óta ünnepel, mióta az egészségügy karjaiba vittek, folyamatosan történő gyalázatával és kivégző sorozatával a skizopren pszichiátereknek, ezt kellene lerendezni, hogy átminősítsenek valamilyen indokkal, kikerüljek a kezeikből.

Nem tudom a külföldi idetartozó zenei számokat, melyeket a Rákóczi téri filmekbe tettek beazonosítani, mert 1983. óta nem tudtam zenét hallgatni, sem filmeket nézni. Be vannak állítva azok, melyek a Bertalan utcai Pszichografológiához tartoznak, mint egykori szimbólumtárához az Uniós NagyPán utcájának. Együtt kéjgyilkosok 130 éve már. A Rákóczi téri két világ apokalipszis utcájára tett csapások, mint sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai névtárakhoz rendelt apokalipszisek közmondásai, idézetei, Hunnia film mondatai, mint a Ha én egyszer kinyitom a számat Göncz Árpád által képviselt skizopren elme mondata a valdens értelmiség legyőzőnek gönczi bibliájuk jelentésével a romániai reformátusoknak, meg valamennyi mese utalás be van miskolci hovatartozás miatt a külföldi filmekbe rendezve, hogy idetartoznak.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyilkosságunkkal, hosszabbításáért, apokalipszisével, sátoraljaújhelyi, pszichiátereknek, feketemágusaitól, szimbólumtárához, feketemágusoknak, cigánytelepével, végrehajtásával, vasfüggönyössel, halálreformátus, vasfüggönyöknek, szabadságharcos, megváltoztatják, gyerekszobámban, reformátusoknak, manhattaniekkel, végrehajtottak, analfabétaként, földkerekséget, átminősítsenek, apokalipszisek, koldultatással, felvonultatták, felfoghatatlan, újságpapírokat, rendszerváltás, elmeosztálynak, áldozataiknak, feszületemmel, együttesükkel, kivonulásával, miskolciaknak, helyszínekkel, születésemkor, egész Hunnia, narancs színben, könyvtárban pokol, borsodi Rákóczi, városokba mint, neveikkel végre, miskolciaknak rendszerváltás, kommunista korokon, templomokban penitenciás, sátán bibliájából, egyik Koráll, másik partra, ezoterikus elsüllyedt, egész földkerekséget, bibliájuk szerint, saját patkányaikkal, Visnyei Lászlóék, Nagy Anna, Majláth Júlia, Szeged Szegedinével, Benkő Dániel, Mónika Show, Magyar Irodalom, Omegás Debrecenivel, Müller Péter, Való Világ, Villája Európának, Uniós NagyPán, Göncz Árpád,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Walter Chrysler mondta  Walter Chrysler mondta  Ady Endre - Mindegy átka  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Somlyó Zoltán - Orgonával  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  képre írva  Walter Chrysler mondta  Egy tavasz  40 felett  Van néhány kérdés, amin gondol...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Paul David Tripp Április 13  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Nagy és kis csodák  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Különleges  Ady Endre - Mindegy átka  Jánosházy György: Fogd a kezem  Egy tavasz  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Egy tavasz  Horváth Szilvia tollából  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Alvó cica  39 ígéret  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jó éjszakát  Mindent de mindent visszakap  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Vidámság  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Magamnak  Tavaszi este  40 felett  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Töröld le 
Bejegyzés Címkék
egész Hunnia, narancs színben, könyvtárban pokol, borsodi Rákóczi, városokba mint, neveikkel végre, miskolciaknak rendszerváltás, kommunista korokon, templomokban penitenciás, sátán bibliájából, egyik Koráll, másik partra, ezoterikus elsüllyedt, egész földkerekséget, bibliájuk szerint, saját patkányaikkal, egész világon, verseit egykori, összes érintettet, világ történelmi, kéjvigyorral médiájukban, gyalázatos névtáruk, lírai karámjuk, filmbetétek közmondásait, kiláni Hunnia, cigánytelepével Indiának, házában Szenci, lírai karám, irodalmi történelmi, miskolci Rákóczi, perverzeknek együtt, világ végénél, főnix fedőneves, ózdi feketemágusoknak, harcuk csonkítás, vaskori vastrágya, összes zenész, 1956-os szabadságharcos, börtön által, világ történelme, másik világba, egészségügy karjaiba, skizopren pszichiátereknek, külföldi idetartozó, számat Göncz, valdens értelmiség, romániai reformátusoknak, külföldi filmekbe, gyilkosságunkkal, hosszabbításáért, apokalipszisével, sátoraljaújhelyi, pszichiátereknek, feketemágusaitól, szimbólumtárához, feketemágusoknak, cigánytelepével, végrehajtásával, vasfüggönyössel, halálreformátus, vasfüggönyöknek, szabadságharcos, megváltoztatják, gyerekszobámban, reformátusoknak, manhattaniekkel, végrehajtottak, analfabétaként, földkerekséget, átminősítsenek, apokalipszisek, koldultatással, felvonultatták, felfoghatatlan, újságpapírokat, rendszerváltás, elmeosztálynak, áldozataiknak, feszületemmel, együttesükkel, kivonulásával, miskolciaknak, helyszínekkel, születésemkor, beazonosítani, lemészárlását, szétosztották, patkányaikkal, feketemágusok, könyvtáraknak, folyamatosan, kéjvigyorral, feljelentést, főszereplőit, politikusaik, áldozásommal, patikájukkal, apokalipszis, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 2138
  • e Hónap: 4497
  • e Év: 56763
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.