Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1995 - a Bárány és a halottak feltámadása - penitencia
  2017-09-24 22:02:11, vasárnap
 
  Születésemkor kezdődött egyik Annás egykori római egyház főszerepe Adamis Annának mondjuk a Vörös Oroszlánból, Adam Cadmon is Anna jelentéssel. Anna Főnix Idő-folyó elméletesként az én szereplésemmel Kaján, Óhaj és Igazka Istenek találkozása és sorsa beteljesülése után, megtisztulásakor a Vagyok háromágú kézfejjel megjelölt egykori spritiszta Isten kiválasztottjaként, amikor a farkasok még Napisten népei voltak, nem lesz hitvány, aki bánt szavakkal magához fogadva.. Jöttek is tisztulni a már 38 éve végrehajtott bibliai apokalipszishez a halottak és a démonok az Iker new yorki egyik toronyháznak megfelelő Braun Frigyes vörös botos Talmudos Jézus komfort nélküli családi házába hozzám, mivel más Bárányt nem találtak. Innen elméletben elölről kezdődik a biblia, amikor a bárány, ki méltó, mert megöletett felnyitja a hét pecsétet.

Pár emlék: 1995-től megrendezték bibliai olvastatásom, apokaliptikus csapások tisztulása lett vérkéj áldozásukkal a halottak feltámadását filmben, szintén new yorki toronyház berendezésével, a Szellemírtókban, már a csók kulcsomból holtak kapujának kulcsaként szerepelt a kulcsok őre és a holtak kapuja, Gómernek a japán egykori halálnak kellett volna eljönnie, ami már régen japán táblajáték Go néven, most másodszor a II. világháború közben a Gyűrűk urának és a Cerberusnak kellett volna oda mennie az űrbábel városának központjába, ahol az Iker tornyos űrpusztító végállomása volt berendezve Iker torony megjelöléssel. Ott is a miskolci Rákóczi tér győzedelmeskedett jeruzsálemi Lázárnak összehordott gyalázatuk Iker és többi vázájával.

Tutjuk, hogy Bodor űrpusztító maga helyett cipelt engem Íziszként a Kelet és Új Bekezdés fedőnevű Rákóczi téri vasfüggönyös utcanép szerepeinek végrehajtása közben folyamatosan, megállás nélkül, sorsukkal, tetteikkel együtt. Tudjuk, hogy Magyarország néven 1971-ig már a falvakat, városokat beavatták Ízisz áldozásukba azzal, hogy Ízisz-Jézus zöld szemmel minden főszerepet kijár egyedül az irodalom szerint, amivel készültek előre 130 éve a lírai karámtagokkal a lovasoknak megfelelő bibliai János jelenései részeként az alsó pecsétesek a félregombolt halálokkal.

Nézzünk párat a világvégi Új Bekezdés által kiadott jelekből:

Mary Zsuzsa angyala az Időjeleknek, férjhez ment nyugodtan születésem után, szexelt, amiért minket folyamatosan támadtak, meg azért, mert rendetlen volt.

Háború, éhínség nekünk, fényevéssel, míg a bibliai szereplők helyett engem nem szerethetett és tisztelhetett senki sem, Simonok, Jakabok, Lázárok, mint halálnépek, világ-könyvtár tulajdonosok, sötétkapus dögök, halál reformátusok hajtották végre születésem óta rajtam a sorsukat, tetteiket, szerepeiket, mint állandó túlélői Ébredő Játszótér kezdete, mint vallási ébredések ellenére mentek tovább 1995. után vallásokat gyakorolni, birtotokat vásárolni, míg rajtam végrehajttották az összes Időjeleket, köztük az állandó tompalátásomét, lányom férjét, kezdték elölről a Vénuszi kislány életét védetten,, mint ahogyan születésemkor a családja Vénusz áldozását Lázárral mint fekete ruhás halállal és világ-könyvtárával családjának. Göncz Árpád elnökké iktatásakor kezdtek ismétlésben, melynek vége lett 2004-es Müller Péter általi kivégzésemkor megsemmisítve teljesen.

A 7 pecsét négy első lovasa ismert, mint a fehér ló lírai karámtagként, amelyiknek bekötötték a szemét, verte ostrorral a Rákóczi téri narancs cigánytelep királya, a barna ló, mellyel jön az egész lírai karámja a miskolci Rákóczi térnek, melyhez 130 éve dolgoztak elő, melyek tagjai támadnak minket folyamatosan, amikor megsérülnek, vagy bajuk esik, meggyalázta az egész Földet, így tisztulnak gyalázattal ismeretlen penitenciával Bibliás Föld jövője érdekében.
A sárga ló gyalázattal arató félregombolt sliccű halálokat jelent Karádi Katalinnál és híveinél, meg Penelopé Kacsa népénél, meg a pokol népét a pokol angyalaival az élen, ahogyan indultak születésemkor kiosztott versekkel, köztük a Gondolatok a könyvtár Visnyei Lászlójával a Rákóczi térnek, melyek könyörtelenül végrehajtották majdnem az összes könyv főszerepepét rajtunk.
A vörös ló vasfüggönyös kommunista korokat jelentett a Bertalan utcai Pszichografológiai Kata kocsmai Genyó nemi szervűek berendezésével.

Háború hatalmas megtörtént, hiszen ezt a Bibliát folyamatosan kezdik elölről Illésékkel, a világ vége az, amikor már senki sem marad, csak a darabokra hullt Biblia és az újságpapírok.

Földrengések, tűz, járványok, sáskajárás - RTL KLub mutatta, amikor itt jártak az áldozásomban, egyetlen főszereplőként a Hunnia börtön gyilkosok helyett, hogy ültek az argentin síneken a sáskák, nem tudták, kiket kell megtámadni, ugyanis a bibliai elme szereplők védetten vannak, ha bajuk esik, engem támadnak.
Félelmetes hadsereg jő a világ ellen, fekélyek, melyeket én kaptam meg haldoklásom közben helyettük, néztek rám, de orcám nem volt kívánatos, sem alakom, sem formám nem maradt, mint egykori Báránynak, aki testével elhordoztatta a világ betegségeit és bűneit. A csillaghullásom 1991-ben történt Cseh Károly által, ekkor jártak itt az apokalipszisükben.

Még nem történt meg a fekélyeim után, hogy a tenger élővilága elpusztul, sem a vérfolyók megjelenése, de mindent elkövet a Rákóczi tér, hogy kioltsa a Napot az égen, hogy égessen mindenkit, amit már részben elért 1990-re, azóta perzsel a Nap.

Miután én már nem tudom befejezni a Bibliát egyedül az 1995-ös világ vége után, amikor is leszálltak az informatikusok hatalmas technikai robbanással, mint állandó Vénusz áldozók nyugodtan, nem tartva senkitől, Armageddont 144 ezerként nem tudom megharcolni a Hunnia börtön és a kétszarvú hamis próféta Isten gyermekei ellen, melyek kézfején van a fenevad jele, ugyanis ezek az ózdi cigányok lemészároltak engem Müller Péterékkel születésem óta folyamatosan minden csonkító, kommunikációs kivégző tetteit, sorsát rajtunk folyamatosan végrehajtva.

Már a jégesője is megvolt a Hunnia börtönnek sokszor, hihetetlen, hogy a bibliai többezer éves gyilkosok egyáltalán csapást küldenek mások ellen, mint szív vizsgálók, hiszen akinek a szíve tiszta volt, egyszerűen apokaliipszis titokban tartása mellett lírai karámjukkal megölték.

Néztek rám, hogy ez lenne Vénusz, akinek alakja nem kívánatos, formája és arca nincsen....

Remélem, eljönnek a kulcsok őrei, mint égkulcsok, amik elöl menekülni kell, az igazi apokaliptikus lovasok Magyarország és a bibliai szereplő gárdája, skizopren elmeosztálya, mint világ-könyvtár tulajdonosok ellen, megkapják mindazt, amit rajtunk, meg az embereken végrehajtottak tiszta szívük és hangjuk miatt.

Gyerekeim előtt a pszichiátria titokban tartotta a könyveiken történő végighaladásuk közben, mit tesznek velem, nem tudom nekik elmagyarázni, hogy befejezték a Bibliát 1995-re, engem megöltek, ők mentek politizálni az Időjelek szereplőivel, meg minden skizoprenjével a világ-könyvtárnak. Hogy mondjam meg a lányomnak, hogy a férje az Időjelek állandó tompalátása, védetten élt születésem óta a bal szemem állandó támadása közben, hisztije és minden őt ért sérelem miatt minket támadva folyamatosan, hogy a családja mit jelent, hogy a világ-könyvtár és a halál, meg halálreformátus két Gabija a Bertalan utcai romániai halálnépnek, megtámadva engem folyamatosan amiatt, hogy kihasználta egyik a másikat, a halál helyett áldoztak engem születésem óta. A miskolci II-es elmeosztályhoz tartozik az egész apokakaliipszis minden szereplőjével, a világ-könyvtár skizopren tulajdonosaival. Közösen mészároltak le az ég serege leszállítása után.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtisztulásakor, csillaghullásom, apokalipszishez, halálreformátus, végrehajttották, szellemírtókban, tulajdonosaival, apokakaliipszis, főszereplőként, skizoprenjével, berendezésével, szereplésemmel, elmeosztályhoz, végighaladásuk, tompalátásomét, végrehajtották, informatikusok, végrehajtottak, beteljesülése, könyörtelenül, tisztelhetett, karámtagokkal, kivégzésemkor, születésemkor, penitenciával, megsemmisítve, szereplőjével, megjelöléssel, apokaliptikus, apokaliipszis, lemészároltak, kommunikációs, elhordoztatta, elméletesként, folyamatosan, olvastatásom, halottak feltámadását, csók kulcsomból, holtak kapuja, japán egykori, űrbábel városának, miskolci Rákóczi, irodalom szerint, lírai karámtagokkal, lovasoknak megfelelő, alsó pecsétesek, félregombolt halálokkal, bibliai szereplők, összes Időjeleket, állandó tompalátásomét, családja Vénusz, egész lírai, Adamis Annának, Vörös Oroszlánból, Adam Cadmon, Anna Főnix Idő-folyó, Igazka Istenek, Braun Frigyes, Talmudos Jézus, Mary Zsuzsa, Ébredő Játszótér, Göncz Árpád, Müller Péter, Bibliás Föld, Karádi Katalinnál, Penelopé Kacsa, Visnyei Lászlójával, Pszichografológiai Kata, Cseh Károly, Müller Péterékkel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Magamnak  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  képre írva  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szeretem ujjad karcsuságait,  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  James Allen  Jó éjszakát  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  Martin Buber, A haszidim meséi  Hamvas Béla  Különleges  Egy tavasz  Nevelőszülőkhöz adták,  ajándék, mellyel meglepem  Előfordul, hogy  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Ady Endre - Mindegy átka  Reményik Sándor: Pierrot &...  Magamnak  Alvó kislány  Jázmin  Nevelőszülőkhöz adták,  Pitypang szökőkút  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Spenót fasírttal  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul David Tripp Április 13  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten hűségének mértéke  39 ígéret  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Pitypang szökőkút  Egy barátság története  Pitypang szökőkút  Magamnak  Vidámság  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul Éluard - És egy mosoly  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Csend  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Tanácsok egy pszichológustól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam Krisztina b... 
Bejegyzés Címkék
halottak feltámadását, csók kulcsomból, holtak kapuja, japán egykori, űrbábel városának, miskolci Rákóczi, irodalom szerint, lírai karámtagokkal, lovasoknak megfelelő, alsó pecsétesek, félregombolt halálokkal, bibliai szereplők, összes Időjeleket, állandó tompalátásomét, családja Vénusz, egész lírai, egész Földet, pokol népét, pokol angyalaival, könyvtár Visnyei, összes könyv, világ vége, darabokra hullt, argentin síneken, bibliai elme, világ ellen, világ betegségeit, csillaghullásom 1991-ben, fekélyeim után, tenger élővilága, vérfolyók megjelenése, 1995-ös világ, informatikusok hatalmas, kétszarvú hamis, fenevad jele, ózdi cigányok, bibliai többezer, szíve tiszta, kulcsok őrei, igazi apokaliptikus, bibliai szereplő, embereken végrehajtottak, pszichiátria titokban, könyveiken történő, halál helyett, miskolci II-es, egész apokakaliipszis, világ-könyvtár skizopren, megtisztulásakor, csillaghullásom, apokalipszishez, halálreformátus, végrehajttották, szellemírtókban, tulajdonosaival, apokakaliipszis, főszereplőként, skizoprenjével, berendezésével, szereplésemmel, elmeosztályhoz, végighaladásuk, tompalátásomét, végrehajtották, informatikusok, végrehajtottak, beteljesülése, könyörtelenül, tisztelhetett, karámtagokkal, kivégzésemkor, születésemkor, penitenciával, megsemmisítve, szereplőjével, megjelöléssel, apokaliptikus, apokaliipszis, lemészároltak, kommunikációs, elhordoztatta, elméletesként, folyamatosan, olvastatásom, félregombolt, összehordott, megrendezték, magyarország, végrehajtása, áldozásukkal, vasfüggönyös, feltámadását, áldozásomban, földrengések, újságpapírok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 2138
  • e Hónap: 4497
  • e Év: 56763
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.