Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Békemenet január 21-én 16 órára a Hősök teréről...
  2012-01-19 04:20:10, csütörtök
 
   
  Tűrhetetlen a folyamatos hazudozás


2012.01.16.


László Jenő: egészen elképesztő és aljas, hogy Orbán Viktort diktátorozzák, és arról beszélnek, hogy itt dúl az antiszemitizmus

Békemenetet szerveznek január 21-én 16 órára a Hősök teréről indulva az Országházig azok a magyar demokraták, akik hisznek a polgári demokráciában és a nemzet függetlenségében. Felhívásukban kifejezik, ,,saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk".

,,Attól a perctől kezdve, hogy a 2010-es választásokon Magyarországon kétharmados többséget kapott az új, nemzeti kormány, szocialista-balliberális összefogással aljas támadás indult ellene" - mondta a Magyar Hírlapnak László Jenő. A Magyar Alkotók és Gondolkodók Társaságának (MAG) ügyvezető elnöke ezzel indokolta, hogy egyesületük is csatlakozik a január 21-i Békemenethez. László Jenő kijelentette, egészen elképesztő és aljas, hogy Orbán Viktort ,,diktátorozzák", és hogy arról beszélnek, Magyarországon ,,dúl az antiszemitizmus", hogy ,,fasizálódunk", hogy ,,rasszisták és soviniszták" vagyunk. László Jenő szerint ,,egyetlen momentum" sem igazolható mindebből, mindenesetre e hazudozás arra is lehetőséget adott a nemzetközi balliberális köröknek és a médiának, hogy szűnni nem akaró támadást indítsanak hazánk ellen. ,,Ezt nem tűrhetjük, ez ellen minden erőnkkel fel kell lépni! Meg kell mutatni országnak-világnak, hogy sokan vagyunk, akik kiállunk Magyarország és a magyar kormány függetlensége mellett" - fogalmazott László Jenő.

Minden hazájában bízó magyar embernek el kell jönnie a demonstrációra, én is kötelességemnek érzem ezt - nyilatkozta lapunknak György Attila, József Attila-díjas erdélyi író. Hangsúlyozta: egyazon nemzet tagjai vagyunk, még ha az országhatárok által szét is vagyunk szabdalva. Szerencsére ma már nem fegyverekkel kell harcolni, békés tüntetésen is kinyilváníthatjuk véleményünket - fogalmazott a csíkszeredai író, aki aláhúzta, hogy a kormánynak most nincs egyebe, csak a magyar emberek hite.

György Attila valószínűsíti, hogy a nyugati sajtó megpróbálja majd bagatellizálni a demonstrációt, de ,,nekünk magunkkal szemben kell igényesnek lennünk, és nem azzal foglalkoznunk, hogy mit mond a Nyugat".


--------------------------------------------------------------------------------


A szervezők tájékoztatója

A vártnál lényegesen nagyobb érdeklődés miatt a szervezők leegyszerűsítették a programot:

A Hősök terén délután háromtól biztonságos körülmények között lehet gyülekezni. A szervezők arra kérik a felvonulókat, hogy délután négyig hagyják szabadon a Dózsa György utat, hogy a rendezvény aránytalanul ne zavarja a közlekedést. Ugyanez érvényes az Andrássy útra. Ha megtelne a Hősök tere, a rendezők kérik, hogy a gyülekezők a Városliget felé húzódjanak.

Délután négykor, a Himnusz eléneklését követően indul el a menet. Néma és méltóságteljes tüntetést szeretnénk - hangsúlyozzák a szervezők. Bár rendőrök óvják a felvonulás békéjét, és lesznek rendezők is, a szervezők arra kérnek minden résztvevőt, tartózkodjanak a szélsőséges megnyilvánulásoktól. Ha ilyet látnak, a mellettük lévőkkel összefogva szólítsák fel a rendbontót a helyes magatartásra. Ez a Békemenet a Magyarország ellen indított hisztérikus médiaháború, a pénzvilág támadásai miatt indult. Célja, hogy ország és világ előtt a felvonulók kinyilvánítsák, megvédik azt a polgári demokráciát és annak vívmányait, amelyet a 2010-es országgyűlési választáson erősítettek meg. Hogy 2010-ben azért adtak a jobbközép koalíciónak kétharmadot, hogy egyszer és mindenkorra lezárhassa a posztkommunizmus szennyes évtizedeit, és Magyarországot elindítsa a szabad és erkölcsös demokrácia útján. Hogy bíznak az általuk éppen ezért maximális felhatalmazást nyerő kormányban és annak elnökében. Hogy szolidárisak mindazon közéleti személyiségekkel, akik ellen durva lejárató kampány indult. Hogy nem tűrik el idegen hatalmak, a nemzetközi tőke és a globális média beavatkozását belügyeikbe.

Kérik, hogy ne hozzanak fáklyát magukkal, mert a nagy tömegben egymás testi épségét, öltözetét veszélyeztethetik. Mécsest csak olyat hozzanak, amely kézben vihető, ellenáll az eső, a hó vagy a szél hatásának. Az eredeti elképzeléstől eltérően ezeket a mécseseket legfeljebb a Kossuth tér peremén lehet majd elhelyezni az óriási tömeg miatt, ezért kérik, hogy aki ilyet hoz, vegye figyelembe ezt. Délután négykor még világos lesz, de mire a menet vége is a Kossuth térre ér, besötétedik, s akkor a kézben tartott mécsesek fénye világítja majd be a teret.


--------------------------------------------------------------------------------


Hozzászólások

A magyar olyan, mint Orbán. Szókimondó. Nem találnál jelenleg jobbat. Gazdaságilag kitűnően kezelte a válságot, nincs hiány. Nemzeti szempontból is sokat tett a magyarságért. Az idő mindig igazolja. Az unió meg a saját eurójával törődjön inkább. Orbánt azért támadják most, mert nem írta alá rögvest a szerződéstákolmányukat. (kisrigó)

,,...ha szegényen is, de szabadon fogunk végre élni..." Már ennél is sokkal többről van szó! Az elkerülhetetlen, hogy szegényen éljünk. Ha nem ad hitelt az IMF, akkor azért, ha pedig ad, akkor azért. Most már egyenesen az életünkről van szó! No persze nem a hazaárulók, a telepesek és a telepesek kényszerkurváinak életéről, hanem a NEMZET további létéről. (turanida)

Nekünk van valódi viszonyítási alapunk, a Nemzettörvényünk, ami segít eligazodni ebben a káoszban is! (Gondolkodunk)

Pártállástól függetlenül el kell menni a békemenetre, mert óriási a veszélye annak, hogy az USA és az IMF egy helytartót akar az ország nyakára küldeni. (V1P)

Ott leszünk, mint ahogy 2010 előtt is ott voltunk minden tüntetésen! Hajrá Fidesz! Hajrá Orbán Viktor! (baba)


--------------------------------------------------------------------------------


Civil felhívás

A Civil Összefogás Fórum és a Kárpát-medencei civil hálót képviselő Civil Együttműködési Tanácskozás vezetősége ezúton is üzeni minden magyarnak, hogy csatlakozik a Békemenethez. Nem engedhetjük, hogy a történelem szemétdombjáról előkerült vasfüggöny újra leereszkedjék! Visszautasítunk minden olyan törekvést, amely Magyarország szuverenitása és a magyar kormány közjót szolgáló, a hosszú távú nemzeti érdekeket szem előtt tartó gazdasági, társadalmi intézkedései ellen irányul. Bízunk Európa népeinek szolidaritásában és az összeurópai szintű civil kontroll megvalósításában, amely közös érdekünk.

A demokratikus választásokon megválasztott kormány mellé állva egyenlő elbánást, jogegyenlőséget és segítő együttműködést várunk az Európai Uniótól. Ugyanezt kérjük az Amerikai Egyesült Államoktól. A történelem viharaiban mi, magyarok is helytálltunk. Évszázadokig védtük Európa végvárait, és számtalan hősi halállal járultunk hozzá a kommunizmus megdöntéséhez. Európa és a világ nem feledheti 1956-ot és a vasfüggöny lebontását! A Civil Együttműködési Tanácskozás jelmondata Széchenyi István örökbecsű mondása: ,,Nihil de nobis, sine nobis - Semmit rólunk, nélkülünk." Itt az idő, feltámad a civil tenger, megmutatja erejét.

A CÖF és a CET elnöksége

PB, BR


--------------------------------------------------------------------------------


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzettörvényünk, posztkommunizmus, függetlenségében, megvalósításában, szolidaritásában, személyiségekkel, antiszemitizmus, kötelességemnek, elkerülhetetlen, visszautasítunk, szemétdombjáról, jogegyenlőséget, magyarországon, demonstrációra, felhatalmazást, együttműködést, együttműködési, kinyilvánítsák, méltóságteljes, tartózkodjanak, bagatellizálni, magyarországot, függetlensége, szuverenitása, országhatárok, leereszkedjék, választásokon, megválasztott, összefogással, megdöntéséhez, diktátorozzák, véleményünket, valószínűsíti, beavatkozását, elképzeléstől, hozzászólások, folyamatos hazudozás, magyar demokraták, polgári demokráciában, nemzet függetlenségében, perctől kezdve, 2010-es választásokon, január 21-i, nemzetközi balliberális, magyar kormány, országhatárok által, kormánynak most, magyar emberek, nyugati sajtó, szervezők tájékoztatója, vártnál lényegesen, szervezők arra, László Jenő, Orbán Viktort, Magyar Hírlapnak László Jenő, Magyar Alkotók, Gondolkodók Társaságának, György Attila, József Attila-díjas, Dózsa György, Hajrá Fidesz, Hajrá Orbán Viktor, Civil Összefogás Fórum, Civil Együttműködési Tanácskozás, Bízunk Európa, Európai Uniótól, Amerikai Egyesült Államoktól, Széchenyi István,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kaffka_Margit  Png cica  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Örülök, hogy látlak!  Örülök, hogy látlak!  Szép álmokat!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Idő  Hiányzik  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Albert Einstein gondolata  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Esti kép  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Lóhere  Őrizkednünk kell...  Tavaszi kép  Szívem  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Fehér virág  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Png cica  Akarat  Szívem tiéd  Leonardo da Vinci gondolata  Kaffka_Margit  Akarat  Jó éjszakát  Bertolt Brecht -től idézet  Png ház  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Png kutya  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png kislány  Adakozás  Facebookon kaptam  Nevem  Az igazi szeretetért rendszeri...  Paul David Tripp Április 20  Alázat  Png kislány  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Albert Einsteinről  Esti kép  Png nő  Png cica  Png kislány  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png ház  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Reggel van  Minden harmadik...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Png kutya  A kételkedés kezelése  George Byron - Ahogy itt jár -... 
Bejegyzés Címkék
folyamatos hazudozás, magyar demokraták, polgári demokráciában, nemzet függetlenségében, perctől kezdve, 2010-es választásokon, január 21-i, nemzetközi balliberális, magyar kormány, országhatárok által, kormánynak most, magyar emberek, nyugati sajtó, szervezők tájékoztatója, vártnál lényegesen, szervezők arra, rendezvény aránytalanul, rendezők kérik, felvonulás békéjét, mellettük lévőkkel, helyes magatartásra, pénzvilág támadásai, felvonulók kinyilvánítsák, polgári demokráciát, 2010-es országgyűlési, jobbközép koalíciónak, posztkommunizmus szennyes, általuk éppen, nemzetközi tőke, globális média, nagy tömegben, szél hatásának, eredeti elképzeléstől, mécseseket legfeljebb, óriási tömeg, menet vége, kézben tartott, magyar olyan, saját eurójával, telepesek kényszerkurváinak, veszélye annak, helytartót akar, ország nyakára, történelem szemétdombjáról, hosszú távú, összeurópai szintű, demokratikus választásokon, történelem viharaiban, kommunizmus megdöntéséhez, vasfüggöny lebontását, civil tenger, nemzettörvényünk, posztkommunizmus, függetlenségében, megvalósításában, szolidaritásában, személyiségekkel, antiszemitizmus, kötelességemnek, elkerülhetetlen, visszautasítunk, szemétdombjáról, jogegyenlőséget, magyarországon, demonstrációra, felhatalmazást, együttműködést, együttműködési, kinyilvánítsák, méltóságteljes, tartózkodjanak, bagatellizálni, magyarországot, függetlensége, szuverenitása, országhatárok, leereszkedjék, választásokon, megválasztott, összefogással, megdöntéséhez, diktátorozzák, véleményünket, valószínűsíti, beavatkozását, elképzeléstől, hozzászólások, országgyűlési, demonstrációt, tájékoztatója, hangsúlyozzák, foglalkoznunk, felhívásukban, választottunk, demokráciában, akaratunkból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 410
  • e Hónap: 9014
  • e Év: 44955
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.