Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Farkas Flórián indiai cigányai - Lumgo és Hopsz te Zsiga
  2017-10-29 17:29:36, vasárnap
 
   
  Megjelent az egyik sajtóban egy cikk arról, hogy a Lungosok Szolnokon taranak tisztújítást, amin meglepődtem, mivel Farkas Flróiánja az indiai cigányságnak a Hegyközből akkor ment érettségizni már, amikor Elek András házi bácsit 1983-ban a hegyközi cigányok kivitték magukkal, addig itatták, míg meg nem halt, majd elvették a sátoraljaújhelyi Árpád utcai családi házát, ahol addig albérletben laktunk. Már Hofi hirdette, hogy Farkas Bertalan idetartozó Bertalan utcai Müller kommunista népének a nevével állt fel a parlamentbe Farkas Flórián. A vicces könyvek szerint azelőtt nem voltak Vas és Farkas nevűek annak ellenére, hogy épült Farkas név nélkül is a halál hét fátyla Müllerékkkel, a vasfüggönyösökkel együtt vasnép itt volt 130 éve már. A Vas nevűeknek fejre támadó kíséreteik vannak, szögujakkal, szögkezekkel írták meg őket.

Az ötvenes évektől hozták be a Hunnia börtönnel az indiai országokat temető halálcigányságot, egyetlen nagy közös áldozásukhoz, melynek főszereplőjévé engem tettek meg az Ágnesek helyett, egész Kelet és valamennyi cigány köpködésünkkel, fényevésünkkel, állati körülményeinkkel élt és tékozol mostanáig eltartva magát hatalmas halál szaporulattal, akár az új-kígyósi rend termékenységinek mondott halál népei. A Rákóczi téri cigányok külön vannak állandó kíséreteként Lévainak, Ágnes Bodornénak, állandó angyal gyalázókként,a Hunnia börtöné szintén külön van, melyek születésem előtt már Hunnia filmeket hajtottak végre apán is, ez Gáspár Győző népét jelentik kakas frizurásokkal punkácisókkal együtt. A punk műanyag irányzata a narancs Rákóczi térnek, előzőleg a hippikkel Amerikában volt, de ott nem változtatták át értéktelenre a tárgyakat, nem építettek műanyag gyárakat, nem hirdették az értéktelenségüket, mely magukat, mint zenei vonalak teljes összezúzóit jelenti. Ez a punk fogalma irodalomban is.

Magyarországnak az egyetlen baja az volt, hogy az országokat állandóan temető cigányság felvette a világ-könyvtárnyi névtárát a lakosságnak, amik éppen saját könyveiket, szerepeiket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre rajtunk.

A mai cikkhez hozzászóltam, mert szidják az indiai depressziós diagnózissal nem élő cigányságot (Rozmanné Depresszió című könyve) , melynek ott, mielőtt elindították őket 130 éve nem volt értelme az életének, ezt jelenti a diagnózis, melyet rajtam hajtottak végre többedmagaddal Müllerék, mint amik megáldoztak minket még az árnyékok, legyek, patológiák, sünök helyett is.

Ezt írtam:

Nem értem azt sem, miért hívta ide az indiai cigányságot a Hunnia börtön az ötvenes évektől folyamatosan egyetlen nagy közös áldozáshoz, amikor tudták, hogy egy ország felszámolása után ők jelentik a következő népet mindig. Idáig elment, 59 éve éheztetéssel, köpködésével az áldozatoknak, gyalázással, mocskolással, torünnepéllyel kakasfrizurásaikkal ünnepelték az ország halálát az utolsó emberek lemészárlásásakor, de a Hunnia ország tartja magát, megnemesedett lakosaival, így nem lehet temetni, de az áldozatok és becsület, tisztesség, élet visszaadását sem.
Felvették a névtárát folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek, felvették a szappantisztító sorozatokban tisztuló országok névtárát, közben válnak tőlük támadásával az áldozatoknak, felfoghatatlan minden, amit tettek.

Eddig öt választ kaptam a Hunnia börtöntől:

Andrea M. · Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
ebből a jó anyagból adsz el, vagy csak saját használatra van?

Gyula B. · Az Élet Iskolája
Andrea Matos
kohutnál, nem kicsi a baj!!!!

Ági P.
Mi a fenét hablatyol itt össze vissza?!

istvánné K. · Nyugdíjas vagyok, Nyugdíjas
Ági P. Kár erre H Kohutra betüt pocsékolni,mert szerintem ő maga sem érti,hogy mit is akar mondani.Mondanám neki,hogy magyarázza el az álltala leírtakat,de képes megtenni,és még nagyobb katyvaszt zúdit ránk.

Tetszik · Válasz · 1 · 12 órája

László B. · Az élet nagy iskolájába!
"Kedves" kohut!Szerintem magát találták a "mezőn"!Valami tulok ott felejtette!Nem véletlenül!

A kakasként megáldozott nevemet egykori református kakas kezdet óta kisbetűvel írva meg mert szólítani, mikor írom, hogy én vagyok az áldozata az országnak azzal, hogy én füvet szedek és nem kicsi a baj nálam maga helyett. Megjött a pogányok Ágnese is, születésem óta engem áldozva sorsaként, elmebetegezve engem. Mint a Média mutatta, legtöbben Katalin néven vannak átkeresztelve, mint Kurucz Linda a kurucok összefoglaló neveként, Kelemen Katalin....Annák helyett.
Katyvasz az övéké, nem az én sorsom lett volna, amit megpróbáltam megfogalmazni összezúzott fejjel maguk sorsaként, mivel a trianoni biblián történő végig haladás után senki sem maradt volna szinte a lírai karámjuk narancs legendáival együtt. Miért nekem kellett elmondanom, 59 éve játszottak, versenyeztek, jól éltek a Hunniai elmebetegek.
Így még emberiséget senki nem alázott, gyalázott, csonkított, mészárolt,ahogyan tette Hunnia lírai karámja a kurváival, latraival, születésem óta emelkedve.


A Hopsz te Zsiga Rákóczi téri cigánysága Miskolcnak felfoghatatlan rafkós vezetővel nem az én dolgom lenne, hogy a gyalázóim népét jelentik, hanem a hatóságoké.

Miskolc önvédelme megtörtént, hogy itt gyalázzák a dögöket, árnyékokat, kurvákat, azért hoztak, vezettek ide engem, hatalmas hatalommal, erővel, legyenek olyan szívesen összeterelni Miskolc névtárát Borsod megyében, engem elvitetve innen Benkő Lajos angyal gyalázóinak, csonkítóinak utcájából, ahol kezdték elölről koldultatásommal a fényevést a vasnép helyett, ami nekik járt volna.

Én a továbbiakban Hunniáról, amik magyar neveken szerepelnek, 61 óta tartó utolsó emberek, Istenek gyalázóiként, csonkítóiként, szerepeik, sorsuk, betegségük végrehajtóiként lemondtam végleg, itt nemhogy szolidarítása nincsen a sötét lelkű lakosságnak, de nem ismerik az emberséget, a benső törvényeket, semmit, amit egykor népnek neveztek magyar néven. Lehet tovább nézni a szappantisztító sorozatait a sátán országainak, tisztulni, nemesedni, főzőcskézni, celebeket termelni ki az aljanépből, a vasfüggönyösök után 61 évvel, utazgatni, szaporodni, gazdagulni,hiszen büntetlenül tették eddig is.

Miért nem mondták ki születésemkor, hogy a világ-könyvtárát kezdték el az 56-osoknak, a Hunnia elmének, meg megtámadott a Rákóczi tér? Nem Hofit kellett bámulni az 1971-es hosszabbítása óta a narancs életműdíjas lírai karámnak, a mindenkori politikába tett elmeosztály háborúit közvetíteni Keletről, egy nap áldozásom után nyíltan kellett volna beszélni arról, mi történik. 59 év felfoghatatlan egy egyszeri életű ember életében, aki nem karmikus volt, soha többé nem lesznek emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: termékenységinek, halálcigányságot, körülményeinkkel, sátoraljaújhelyi, koldultatásommal, végrehajtóiként, szappantisztító, magyarországnak, élelmiszeripari, fényevésünkkel, köpködésünkkel, főszereplőjévé, felfoghatatlan, torünnepéllyel, többedmagaddal, vasfüggönyösök, csonkítóiként, elmebetegezve, átkeresztelve, megnemesedett, megfogalmazni, születésemkor, punkácisókkal, frizurásokkal, betegségeiket, szaporulattal, hosszabbítása, szolidarítása, áldozatoknak, hozzászóltam, tisztújítást, mocskolással, versenyeztek, müllerékkkel, köpködésével, visszaadását, egyik sajtóban, cikk arról, indiai cigányságnak, hegyközi cigányok, sátoraljaújhelyi Árpád, nevével állt, parlamentbe Farkas, vicces könyvek, vasfüggönyösökkel együtt, ötvenes évektől, indiai országokat, új-kígyósi rend, punk műanyag, narancs Rákóczi, hippikkel Amerikában, punk fogalma, Farkas Flórián, Lungosok Szolnokon, Farkas Flróiánja, Elek András, Farkas Bertalan, Ágnes Bodornénak, Gáspár Győző, Rozmanné Depresszió, Andrea, Élelmiszeripari Egyetem, Gyula, Élet Iskolája, Andrea Matos, László, Kurucz Linda, Kelemen Katalin, Zsiga Rákóczi, Benkő Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Alvó cica  képre írva  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Ott van  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  jó reggelt  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  A pitypang legendája  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul Éluard - És egy mosoly  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  James Allen  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Andrássy Réka - A bolond Böske  Dóró Sándor: Embernek maradni  Pitypang szökőkút  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Egy tavasz  Borzasztó  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam Krisztinától  Egyszerű  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Ma van a magyar költészet napj...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tanmese  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  képre írva  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 13  Ott van  Reményik Sándor: Pierrot &...  Különleges  Ma van a magyar költészet napj...  Alvó cica  Szívek  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Esterházy Péter: Harmonia c...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A sorsod  Vidámság  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Ady Endre - Mindegy átka  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szép estét kedves látogatóimna...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Tavaszi este  A felvilágosodás...  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Egy párkányon 
Bejegyzés Címkék
egyik sajtóban, cikk arról, indiai cigányságnak, hegyközi cigányok, sátoraljaújhelyi Árpád, nevével állt, parlamentbe Farkas, vicces könyvek, vasfüggönyösökkel együtt, ötvenes évektől, indiai országokat, új-kígyósi rend, punk műanyag, narancs Rákóczi, hippikkel Amerikában, punk fogalma, egyetlen baja, országokat állandóan, világ-könyvtárnyi névtárát, indiai depressziós, indiai cigányságot, ország felszámolása, következő népet, ország halálát, utolsó emberek, névtárát folyamatosan, világ-könyvtár szereplőinek, szappantisztító sorozatokban, fenét hablatyol, álltala leírtakat, élet nagy, kakasként megáldozott, országnak azzal, pogányok Ágnese, kurucok összefoglaló, trianoni biblián, lírai karámjuk, gyalázóim népét, vasnép helyett, továbbiakban Hunniáról, sötét lelkű, benső törvényeket, szappantisztító sorozatait, sátán országainak, vasfüggönyösök után, világ-könyvtárát kezdték, 1971-es hosszabbítása, narancs életműdíjas, mindenkori politikába, egyszeri életű, termékenységinek, halálcigányságot, körülményeinkkel, sátoraljaújhelyi, koldultatásommal, végrehajtóiként, szappantisztító, magyarországnak, élelmiszeripari, fényevésünkkel, köpködésünkkel, főszereplőjévé, felfoghatatlan, torünnepéllyel, többedmagaddal, vasfüggönyösök, csonkítóiként, elmebetegezve, átkeresztelve, megnemesedett, megfogalmazni, születésemkor, punkácisókkal, frizurásokkal, betegségeiket, szaporulattal, hosszabbítása, szolidarítása, áldozatoknak, hozzászóltam, tisztújítást, mocskolással, versenyeztek, müllerékkkel, köpködésével, visszaadását, kíséreteként, gyalázókként, értéktelenre, változtatták, sorozatokban, szereplőinek, összefoglaló, éheztetéssel, áldozásukhoz, folyamatosan, megpróbáltam, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 3091
  • e Hónap: 5450
  • e Év: 57716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.