Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: A semmi
  2017-11-03 17:18:41, péntek
 
   
  H.Kohut Katalin: A semmi


Semmi sem jut az eszembe, nem látom értelmét semminek, semmiféle tanácsadásnak saját tapasztalataim, illetve szenvedéseim által, mert nincsen értelme. Azelőtt volt, jólesett, amikor megfogadták, elkerülték vele a bajokat.

Jó volt a problémamegoldó képességem egy darabig, míg volt logikám. Szükséges hozzá, különösen a matematika, az élet minden területére, még a zenéhez is. A számtannal ki lehet számolni egy-egy ritmus hosszát, az időmértéket versekben. Megfosztva lettem minden tehetségemtől, így elveszítettem a ritmusérzékemet is. Semmi maradtam, egy darab esetlen hús, a szív és a meghagyott méhem, egészen véletlenül. Mert már ez sem lett volna mostanra. Nőiségem az egyetlen, ami megmaradt, egy szétroncsolt testben. Kiknek és kinek is üzennék így, meg kinek udvarolnék, bókolnék szépeket, amikor a nő csak a szépeket veszi észre, a többi számára semmi. Semminek tetszenek a szép egyedek, az öblös és lágy hang a szívének érintést jelent, egy-egy ölelést. Mindez nem látható, csak érezhető, hogy fáj, sajog a tökéletes szépség egy szétroncsolt hústömegben szenvedve.

Semmiről írok, mert semmi lettem, megsemmisítve teljesen. Még most is kisbetűvel írják a nevemet, mint nagy semminek Magyarország néven, a valaki miatt lezárva a határokat milliókkal indult a koncert a Földön. Olyan régen, amennyi idős Tina Turner. Szerencséje, hogy Katalin egyik becenevét viseli, az egyik túlélője lehetett így a világ-könyvtárnyi zenei, lírai, futurista, avantgard és sok-sok Art festői apokalipszisnek. A valakiből, akit ennyien jöttek köszönteni semmi lett. A szívemet először szavakkal sértették, míg porcelánná változott, majd összetört, később lett kőszív, jégszív. Tehát pontosan tudták, mikor teljes szépségben pompáztam, hogy ami kívül van, az belül is ugyanolyan, s hogy egyszerre kell a kettőt megszüntetni. A méh a szentély, aki hozzáér, szentségtelenítést követ el, amit pontosan tudtak, hiszen ezt is belevették a közös dáridózásukba, mikor közölték velem, hogy mire vágok fel, addig nézek ki valahogy, míg nem mukkanok, már bizony fejem sem volt, szabályszerűen ketté voltam vágva, leválasztva a törzsemtől nemesnek gondolt homlokkal felruházott személyiségem, ugyanis az arc a személyiség otthona, ahogyan a gerinc a jellemé, akár a fogak az idegrendszeré, teljes testi egészséges felépítés mellett.

Semmiről nem tudok írni, mert a végén még megfogadják az egyébként is védelemmel rendelkezők az én sorsomból levont tapasztalatokat, s emberré nemesednek még jobban, mint ahogyan történik ez 59 éve már. Hát ezért nem írok semmiről, nincs mit közölnöm, meg kiüresítem még a gondolataimat is, egyetlen egyre tudok gondolni most is, mint ahogyan már négy éve folyamatosan: miért nekem kellett lepleznem ennyi év után mindazt, amit velem ők tettek? Miért rám várt a megfogalmazása a számomra lehetetlennek, a leírhatatlannak, a gyalázatnak, a mocsoknak, az ésszerűséget meghaladó tetteiknek? Hogy legyen kit szidni, vagy azért, hogy továbbra is rettegésben éljek tartva attól, hogy milyen következménye lehet a leírásnak apokaliptikus szereplők neveivel? Hogy én szorongjak továbbra is, én szenvedjek az örökkévalóságig?

Semmi lettem, egy szív és egy véletlenül meghagyott Ízisz titokkal rendelkező kéj otthona, amiről soha senki sem tudott, hogy én jelentem a kulcsát mindennek. Nincs hangom, semmi nőiség nincsen a külsőmben, nem tetszhetek, nem szemezhetek szemérmesen a szerelmemmel, nem csacsoghatok neki felemelve időnként incselkedve a szoprán hangomat csengőn. Fekete mágia születésem óta, amit eddig még senkinek sem sikerült legyőznie, ezért megalázkodtak nekik, hozzájuk pártoltak félelemből, mert élet és halál urai többszáz éve a narancs lírai karám apokaliptikus csapásai. A két utcai kísérete a skizopreneknek, mint világ apokalipszisnek külön van, a világ-könyvtárukkal együtt, melynek én voltam minden egyes szereplő helyett egyedül az áldozata.

Nincs témám, mert még így vagyok, még mindig itt vagyok, nem vittek el, nem lehet rám nézni, nem lehet engem hallgatni, borzalmas és siralmas a semmi állapot.

2017. november 3.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: ritmusérzékemet, apokalipszisnek, leírhatatlannak, tapasztalatokat, problémamegoldó, örökkévalóságig, skizopreneknek, tapasztalataim, szabályszerűen, megfogalmazása, tehetségemtől, könyvtárukkal, dáridózásukba, következménye, elveszítettem, lehetetlennek, apokaliptikus, megsemmisítve, megalázkodtak, idegrendszeré, gondolataimat, személyiségem, tanácsadásnak, magyarország, megszüntetni, csacsoghatok, szenvedéseim, folyamatosan, ésszerűséget, szétroncsolt, szerelmemmel, szerencséje, leválasztva, gyalázatnak, szemezhetek, hústömegben, problémamegoldó képességem, élet minden, időmértéket versekben, darab esetlen, meghagyott méhem, szétroncsolt testben, szépeket veszi, többi számára, szép egyedek, szívének érintést, tökéletes szépség, szétroncsolt hústömegben, valaki miatt, határokat milliókkal, egyik túlélője, világ-könyvtárnyi zenei, Kohut Katalin, Tina Turner,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Márai Sándor tollából  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Latinovits Zoltán tollából  Andrássy Réka - A bolond Böske  Azért kaptad  Szép álmokat!  Vito Giaquinto gondolata  Pitypang szökőkút  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Anyámról való emlékek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Nevelőszülőkhöz adták,  Paul Éluard - És egy mosoly  Isten hűségének mértéke  Ma van a magyar költészet napj...  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Sík Sándor - Ha jő a perc  A pitypang legendája  Alvó kislány  Jó nap volt  Nagy és kis csodák  Szép estét  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Jázmin  Sík Sándor - Ha jő a perc  Reményik Sándor: Pierrot &...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Isten hűségének mértéke  Vannak emberek  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jánosházy György: Fogd a kezem  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Robert Merle tollából  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Az ember emlékekből áll  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  különleges  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Jó éjszakát  Borzasztó  Facebookon kaptam  Bársony székben  Különleges  Somlyó Zoltán - Orgonával  Erdei gyöngyvirág  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Márai Sándor tollából  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Bársony székben  Alvó kislány  képre írva  40 felett  képre írva 
Bejegyzés Címkék
problémamegoldó képességem, élet minden, időmértéket versekben, darab esetlen, meghagyott méhem, szétroncsolt testben, szépeket veszi, többi számára, szép egyedek, szívének érintést, tökéletes szépség, szétroncsolt hústömegben, valaki miatt, határokat milliókkal, egyik túlélője, világ-könyvtárnyi zenei, szívemet először, kettőt megszüntetni, közös dáridózásukba, törzsemtől nemesnek, személyiség otthona, számomra lehetetlennek, ésszerűséget meghaladó, leírásnak apokaliptikus, véletlenül meghagyott, kulcsát mindennek, szoprán hangomat, narancs lírai, semmi állapot, ritmusérzékemet, apokalipszisnek, leírhatatlannak, tapasztalatokat, problémamegoldó, örökkévalóságig, skizopreneknek, tapasztalataim, szabályszerűen, megfogalmazása, tehetségemtől, könyvtárukkal, dáridózásukba, következménye, elveszítettem, lehetetlennek, apokaliptikus, megsemmisítve, megalázkodtak, idegrendszeré, gondolataimat, személyiségem, tanácsadásnak, magyarország, megszüntetni, csacsoghatok, szenvedéseim, folyamatosan, ésszerűséget, szétroncsolt, szerelmemmel, szerencséje, leválasztva, gyalázatnak, szemezhetek, hústömegben, felruházott, időmértéket, megfogadták, megfogadják, rettegésben, személyiség, könyvtárnyi, szemérmesen, rendelkezők, incselkedve, megfosztva, véletlenül, meghagyott, belevették, kisbetűvel, egészséges, törzsemtől, porcelánná, félelemből, köszönteni, születésem, szorongjak, rendelkező, kiüresítem, ugyanolyan, matematika, nemesednek, udvarolnék, védelemmel, szenvedjek, képességem, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 1902
  • e Hónap: 4261
  • e Év: 56527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.