Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
misztikus indiai horoszkóp
  2016-03-25 22:09:13, péntek
 
 
-KROKODIL (január 15. - február 13.)
A krokodil szülött küzdelmes életet tudhat magáénak, tele kihívásokkal. Sok akadályt gördít Ön elé az élet, de a sors mindig ad kitartást is a megoldáshoz. A munkahelyén átgondoltan intézi az ügyeit, s nem is marad el a jutalom. Garantált az előrejutás, ám a vezető beosztással plusz felelősség is jár! Önnek egyetlen nagy szerelme lesz élete során, az élet egy olyan emberrel hozza össze, akit soha nem tud feledni.
Feladata: meg kell teremtenie az anyagi biztonságot, a karrier nagyon fontos szerepet tölt be az életében.

KORSÓ (február 14. - március 14.)
Szégyenlős ember, nem sok barátja van. A munkahelyén is visszahúzódóan viselkedik, - nem tolja magát az előtérbe. Ha szereti a munkáját, akkor elkötelezetten, minden erejét bevetve dolgozik. Ha csak kényszerből jár be a munkahelyére, akkor nagyon rossz munkaerő! A magánéletben Önt a végletes érzelmek jellemzik. Vagy imádja kedvesét, vagy megkeseríti az életét.
Feladata: ki kell fejlesztenie magában az egészséges önbizalmat. Ne mások véleményétől függjön!

HAL (március 15. - április 14.)
Kreatív ember, mindig tele van ötletekkel. A munkahelyén is bővelkedik sziporkázó gondolatokban. Sajnos nem elég bátor ahhoz, hogy a jó ötleteket meg is valósítsa. Jobban szeret egyedül dolgozni, a csapatmunka nem az Ön világa! A magánéletben sokáig keresgél, nem elégszik meg félmegoldásokkal. Addig nem nyugszik, amíg meg nem találja az igazit. Már az első pillantásra megismeri Őt!
Feladata: Ön egész életében az igazságot keresi. Fontos Önnek, hogy érdemeinek megfelelően elismerjék, úgy anyagilag, mint erkölcsileg is!

KECSKEBAK (április 15. - május 15.)
Nagyon intelligens ember, az átlagosnál sokkal tehetségesebb. Képességeinek köszönhetően könnyen kerülhet vezető pozícióba. Vigyázzon, ez irigységre adhat okot! Ne hagyja, hogy munkatársai a háta mögött szervezkedjenek Ön ellen! A magánéletben kedveli a szórakozásokat, különösen élete első felében él kicsapongó életet. Ha megtalálja élete párját, akkor hajlandó megállapodni.
Feladata: fel kell ismernie a saját ballépéseit, és tanulnia kell ezekből! Ne kövesse el kétszer ugyanazt a hibát!

BIKA (május 16. - június 16.)
Kedveli a művészeteket, nagyon tehetséges ember. A munkájában is akkor érzi jól magát, ha kreatív területen dolgozhat. Gyűlöli a rendetlenséget, a munkahelyén mindig pontosan látja el a feladatát. A magánéletben rendkívül romantikus, szinte minden nap van egy kis meglepetése szerelme számára. Szinte a tenyerén hordozza Őt. Nem érdeklik a futó kalandok, hűséges kedveséhez!
Feladata: meg kell teremtenie a nyugodt, meghitt családi légkört. Így biztonságban érezheti magát!

EMBERPÁR (június 17. - július 16.)
A jegy szülöttei nagyon sokoldalúak. Ön örökös kételkedő, szinte mindent kétségbe von, amit csak hall. A társaság lelke lehet, humorérzéke és vidámsága ellenállhatatlan személyiséggé teszi. Mivel hangulatember, munkatársai nehezen alkalmazkodnak Önhöz. Vigyázzon, ne bántsa meg a kollégákat, ha éppen dühös! A magánéletben kedveli a színes programokat, amelyeket kedvesével oszt meg.
Feladata: meg kell tanulnia kezelni a konfliktushelyzeteket! Ne meneküljön el a problémák elől!

RÁK (július 17. - augusztus 17.)
Érzékeny ember, de ezt nem mutatja meg bárkinek. Csak a legközelebbi barátai és szerelme ismerhetik ki a lelkét. A munkahelyén becsvágyó, - idővel megcsinálja a szerencséjét. Az eredmények lassabban érnek be, de megszerzi, amire szüksége van. A szerelemben eltéphetetlen kötelékeket alakít ki, s ha már családot alapított, akkor mindig attól retteg, hogy elveszítheti szerelmét.
Feladata: szeretetet kell adnia családtagjainak és munkatársainak. Meg kell tanulnia eligazodni a pénz világában.

OROSZLÁN (augusztus 18. - szeptember 17.)
Mindig képes arra, hogy tiszta lappal kezdje újra az életét. Ha munkahelyváltásra kerül sor, akkor könnyen beilleszkedik az új környezetbe. Előbb, vagy utóbb Ön lesz a munkahelyi közösség lelke. Olyan munka való Önnek, ahol elegendő pénzt kereshet ahhoz, hogy drága hobbyjait, magas igényeit finanszírozhassa. Ha megtalálja az igazit, akkor nagylelkű ajándékokkal kápráztatja el.
Feladata: meg kell tanulnia élvezni az élet örömeit. Fontos, hogy hű tudjon maradni kedveséhez, - könnyen elcsábítják a futó kalandok!

HAJADON (szeptember 18. - október 17.)
Óvatos, visszahúzódó ember, soha nem hoz hirtelen döntéseket. Nem engedi közel magához munkatársait sem. A munkahelyén nagyon sokat dolgozik, két ember helyett állja a sarat. Nem szeret rivaldafényben állni, inkább a háttérből irányít. A szerelemben az egyensúlyra törekszik, a legfontosabb a megbízhatóság. Ha kedvese félrelép, azt soha nem bocsátja meg.
Feladata: nem szabad párjától függenie! Fontos, hogy egyenrangú, biztonságos párkapcsolatban éljen!

MÉRLEG (október 18. - november 16.)
Rajong a kapcsolatokért, egy-egy új ismeretség mindig új energiával tölti fel. Önnek olyan munkahelyre van szüksége, ahol rengeteg új emberrel ismerkedhet meg. Nagyon ügyesen képviseli a cégét, vagy vállalkozását. Jószívű ember, ha szükséges, akkor mindig segít másoknak. Vigyázzon, jóindulatát könnyen kihasználhatják! A párkapcsolatban nagyon ragaszkodó.
Feladata: ne akarja aranykalitkába zárni szerelmét! Adjon neki szabadságot és önállóságot!

SKORPIÓ (november 17. - december 16.)
Tele van energiával, munkatársai nem is tudják Önnel tartani a tempót. Két ember munkáját végzi el, s ráadásul kifogástalanul. Így nem is csoda, ha nagyon hamar feljebb lép a ranglétrán. A szerelmi élete meglehetősen kalandos, - legalábbis addig, amíg meg nem találja élete párját. Ha már megállapodott, akkor elkötelezett és ugyanezt várja el kedvesétől is.
Feladata: meg kell tanulnia megbízni munkatársaiban és családtagjaiban. Így elmélyítheti kapcsolatait.

ÍJ (december 17. - január 14.)
Állandóan megújul, képes arra, hogy gyökeresen megváltoztassa az életét. Örül, ha a munkahelyén képzési lehetőséget kínálnak fel Önnek. Ilyenkor lelkes és teljes erőbevetéssel lát neki a tanulmányoknak. Ha bírálat éri, akkor megvédi magát, - remek vitapartner lehet. A magánéletében figyelmesebben kell viselkednie kedvesével. Ne várja el tőle, hogy mindent Ő intézzen el!
Feladata: meg kell tanulnia másokra is odafigyelni. Tartsa szem előtt, hogy nemcsak Önnek lehet igaza!
 
 
0 komment , kategória:  ezotéria  
Címkék: finanszírozhassa, ellenállhatatlan, félmegoldásokkal, családtagjaiban, párkapcsolatban, családtagjainak, szervezkedjenek, kihasználhatják, kifogástalanul, szórakozásokat, rivaldafényben, elkötelezetten, munkatársaiban, figyelmesebben, tanulmányoknak, visszahúzódóan, munkatársainak, aranykalitkába, alkalmazkodnak, rendetlenséget, megváltoztassa, kapcsolatokért, beilleszkedik, eltéphetetlen, képességeinek, személyiséggé, erőbevetéssel, vállalkozását, megállapodott, hangulatember, magánéletében, megbízhatóság, gondolatokban, tehetségesebb, visszahúzódó, magánéletben, krokodil szülött, sors mindig, munkahelyén átgondoltan, vezető beosztással, olyan emberrel, anyagi biztonságot, karrier nagyon, végletes érzelmek, egészséges önbizalmat, magánéletben sokáig, első pillantásra, igazságot keresi, átlagosnál sokkal, háta mögött, magánéletben kedveli, saját ballépéseit, Fontos Önnek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Vidámság  képre írva  Az ember emlékekből áll  Müller Péter tollából  Magyar költészet napja  Sík Sándor - Ha jő a perc  James Allen  Eduardo Sacheri gondolata  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Emlékezz  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Vannak emberek  Azért kaptad  Szép estét kedves látogatóimn...  "Ez egy csoda"  József Attila – Keresek ...  jó reggelt  Borzasztó  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Anyák napjára  Otthon  Csend  Szép estét kedves látogatóimn...  A Magyar Költészet napja alkal...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Vidámság  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  James Allen  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hogyan válunk hűségesekké?  Megígért békesség  Zilahy Lajos mondta  Tanmese  Egyszerű  Anyák napjára  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Vito Giaquinto gondolata  Megígért békesség  Tanmese  Nevelőszülőkhöz adták,  Jó nap volt  Különleges  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Robert Merle tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Önmaga ellenére  Alvó kislány  Facebookon kaptam  39 ígéret 
Bejegyzés Címkék
krokodil szülött, sors mindig, munkahelyén átgondoltan, vezető beosztással, olyan emberrel, anyagi biztonságot, karrier nagyon, végletes érzelmek, egészséges önbizalmat, magánéletben sokáig, első pillantásra, igazságot keresi, átlagosnál sokkal, háta mögött, magánéletben kedveli, saját ballépéseit, munkahelyén mindig, magánéletben rendkívül, tenyerén hordozza, futó kalandok, jegy szülöttei, társaság lelke, színes programokat, problémák elől, legközelebbi barátai, munkahelyén becsvágyó, eredmények lassabban, szerelemben eltéphetetlen, pénz világában, munkahelyi közösség, élet örömeit, munkahelyén nagyon, háttérből irányít, egyensúlyra törekszik, párkapcsolatban nagyon, szerelmi élete, munkahelyén képzési, magánéletében figyelmesebben, finanszírozhassa, ellenállhatatlan, félmegoldásokkal, családtagjaiban, párkapcsolatban, családtagjainak, szervezkedjenek, kihasználhatják, kifogástalanul, szórakozásokat, rivaldafényben, elkötelezetten, munkatársaiban, figyelmesebben, tanulmányoknak, visszahúzódóan, munkatársainak, aranykalitkába, alkalmazkodnak, rendetlenséget, megváltoztassa, kapcsolatokért, beilleszkedik, eltéphetetlen, képességeinek, személyiséggé, erőbevetéssel, vállalkozását, megállapodott, hangulatember, magánéletében, megbízhatóság, gondolatokban, tehetségesebb, visszahúzódó, magánéletben, elveszítheti, megállapodni, biztonságban, művészeteket, meglehetősen, elkötelezett, ajándékokkal, legközelebbi, legfontosabb, véleményétől, köszönhetően, munkatársait, munkahelyére, szerencséjét, elmélyítheti, fejlesztenie, kapcsolatait, kihívásokkal, sokoldalúak, önállóságot, meglepetése, munkahelyén, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 14
  • e Hét: 1689
  • e Hónap: 2681
  • e Év: 34410
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.