Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csökkentsd munkáltatód rezsijét is!
  2013-03-31 10:55:00, vasárnap
 
 
Csökkentsd munkáltatód rezsijét is!
MariaV | 2013-03-29 09:08:50 | Módosítva : 2013-03-29 11:34:28


Mondj le extraprofitodról, érd be minimálbérrel! Ha Zsiga Marcell meg tud élni 47 ezer forintból, neked is elég lesz egy hónapra a nettó 64 ezer.

Hát mi vagy te? Mocskoskapitalista kizsákmányoló munkavállaló? Aki hazahordja az extraprofitját? Sanyargatja a cégét, aki munkát és kenyeret ad neki? Ugye, te is érzed, hogy ez tarthatatlan helyzet? Az ilyen karvaly-munkavállalókat, mint te is vagy, megfertőzte a rothadó nyugat burzsoá-kapitalista mételye!

Az ilyen karvaly-munkavállalókat, mint te is vagy, kiveti magából a Nemzeti Együttműködés Rendszere!

Magyarországon a bruttó átlagbér 220 ezer forint. Ennek nettója 144 ezer, az adód 36 ezer, járulékod 40 ezer forint belőle. A munkáltatód bérköltsége 283 ezer forint. A bruttó mimimálbér 98 ezer forint. Ennek nettója 64 ezer, az adó 16 ezer, a járulék 28 ezer. A munkáltatód bérköltsége 126 ezer forint.

Ha lemondasz az extraprofitodról, és egyhavi kemény, felelősségteljes munkádért beéred a minimálbérrel, magadnak takarítasz meg havonta 76 ezer forintnyi adót és járulékot, amit nem kell befizetned. Munkáltatódnak pedig megtakarítasz 157 ezer forintnyi bérköltséget!



0329_orange_piggybank



Lásd be, hogy a munkáltatód rezsijének a csökkentésével nem csak a munkáltatód, de te magad is jobban jársz, hiszen a minimálbérből még adóznod és járulékot fizetned is kevesebbet kell!

Írtam is ehhez neked egy munkaválallói extraprofitról lemondó levelet, amit csak alá kell írnod, és be kell vinned a főnöködhöz.



Jobb, ha magadtól írod alá, hogy lemondasz extraprofitodról, vagyis munkabéred minimálbér feletti részéről, ne várd meg, amíg maga Orbán Viktor írja meg, és teszi le a főnököd asztalára helyetted!



Tárgy: Munkaválallói extraprofitról lemondás

Tisztelt Cégvezetés!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Nemzeti Együttműködési Rendszer szellemében lemondok a cégtől húzott extraprofitomról, azaz munkabérem minimálbér feletti összegéről. Kérem, hogy a következő havi munkabéremet már e szerint szíveskedjenek számfejteni.

Indokolás:

Beláttam, hogy Pártunk és Kormányunk az élet minden területén gondoskodik rólam.

Megvédi nyugdíjamat, munkahelyemet, munkabéremet. Gondoskodik gyermekeim iskoláztatásáról, lehetővé teszi ingyenes felsőfokú taníttatásukat. Alacsonyan tartja rezsiköltségeimet, ha lakásomat mégis elveszíteném, ami, lássuk be, szinte lehetetlen, állami lakóparkba költözhetek családommal együtt.

Szezonális időszakban az állam olcsó dinnyét és almát biztosít nekem. Megfontolt gazdasági intézkedései garantálják, hogy bevételeim elköltése a lehető legrövidebb idő alatt megtörténhessen, az utolsó forintnak is szabott helye legyen.

Mi szükségem lenne hát arra, hogy a minimálbér feletti extraprofitra tartsak igényt?

Utazásra nem költök, hiszen bárki találhat magának munkahelyet lakásától öt percre. Autóra nincs szükségem, a BKV, a MÁV és a Volán társaságok szolgáltatása tökéletes. Lakásom frissen felújított, hőszigetelt, a fűtést és a meleg vizet adó készülékeket tegnap vettem.

Extra igényeim - úgymint okostelefon, laptop, internet, kábeltévé előfizetés, színház, mozi, étterem, kirándulás, nyaralás, külföldi utazások, költséges hobbi - nincsenek. Társadalmi státuszomat nem kívánom kifejezni hivalkodó, márkás termékek birtoklásával és viselésével. Ez mind a halódó nyugati kapitalizmus mételye, amelyekkel nem él a Nemzeti Együttműködés Rendszerének embere.

Banki megtakarításaim nincsenek, nem harácsolok, nem ülök a pénzemen. A bankoknak semmi értelme, a ciprusiak is mire mentek vele. Az állam gondoskodása és védelme számomra pont elég a boldog és kiegyensúlyozott élethez.

Mi szükségem lenne hát arra, hogy extraprofitot húzzak és vigyek haza a munkahelyemről? Ne csak rezsicsökkentés, rezsibér-csökkentés is legyen!

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.


Ja, hogy ez a levél hülyeség?

Nem mondod... És a Fidesz-kormány rezsicsökkentő kampányáról mi a véleményed? Aláírtad már a rezsicsökkentő petíciót? Benne vagy már abban a bizonyos tudatos és öntudatos 150 ezerben, akiket nem tudott megfertőzni a kapitalizmus mételye?

http://maria.postr.hu/csokkentsd-munkaltatod-rezsijet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: extraprofitodról, iskoláztatásáról, kiegyensúlyozott, extraprofitomról, felelősségteljes, munkavállalókat, megtörténhessen, rezsicsökkentés, megtakarításaim, extraprofitját, taníttatásukat, extraprofitról, szíveskedjenek, magyarországon, munkáltatódnak, munkahelyemről, rezsicsökkentő, csökkentésével, együttműködési, együttműködés, szolgáltatása, extraprofitra, birtoklásával, munkaválallói, kizsákmányoló, minimálbérrel, munkahelyemet, extraprofitot, megtakarítasz, minimálbérből, tarthatatlan, kapitalizmus, munkabéremet, bérköltséget, intézkedései, munkavállaló, rothadó nyugat, bruttó átlagbér, munkáltatód bérköltsége, bruttó mimimálbér, munkáltatód rezsijének, munkaválallói extraprofitról, főnököd asztalára, cégtől húzott, következő havi, élet minden, állam olcsó, lehető legrövidebb, utolsó forintnak, minimálbér feletti, meleg vizet, halódó nyugati, Zsiga Marcell, Nemzeti Együttműködés Rendszere, Orbán Viktor, Tisztelt Cégvezetés, Nemzeti Együttműködési Rendszer, Nemzeti Együttműködés Rendszerének,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó nap volt  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Paul David Tripp Április 12  Magyar költészet napja  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egy gondolat  képre írva  Egy barátság története  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Otthon  Facebookon kaptam  képre írva  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szép estét  Magamnak  Egy párkányon  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam Krisztina b...  József Attila - Kopogtatás nél...  Töröld le  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Márai Sándor tollából  Reményik Sándor: Pierrot &...  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Zilahy Lajos gondolata  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  képre írva  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  ajándék, mellyel meglepem  A sorsod  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  "Ez egy csoda"  képre írva  Csend  Otthon  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Zilahy Lajos mondta  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Jan Twardowski - Siessünk  Reményik Sándor: Pierrot &...  Mindent de mindent visszakap 
Bejegyzés Címkék
rothadó nyugat, bruttó átlagbér, munkáltatód bérköltsége, bruttó mimimálbér, munkáltatód rezsijének, munkaválallói extraprofitról, főnököd asztalára, cégtől húzott, következő havi, élet minden, állam olcsó, lehető legrövidebb, utolsó forintnak, minimálbér feletti, meleg vizet, halódó nyugati, bankoknak semmi, állam gondoskodása, fentiek szíves, levél hülyeség, rezsicsökkentő petíciót, bizonyos tudatos, kapitalizmus mételye, extraprofitodról, iskoláztatásáról, kiegyensúlyozott, extraprofitomról, felelősségteljes, munkavállalókat, megtörténhessen, rezsicsökkentés, megtakarításaim, extraprofitját, taníttatásukat, extraprofitról, szíveskedjenek, magyarországon, munkáltatódnak, munkahelyemről, rezsicsökkentő, csökkentésével, együttműködési, együttműködés, szolgáltatása, extraprofitra, birtoklásával, munkaválallói, kizsákmányoló, minimálbérrel, munkahelyemet, extraprofitot, megtakarítasz, minimálbérből, tarthatatlan, kapitalizmus, munkabéremet, bérköltséget, intézkedései, munkavállaló, tájékoztatom, elveszíteném, rendszerének, készülékeket, gondoskodása, számfejteni, okostelefon, munkáltatód, gondoskodik, bérköltsége, szellemében, költözhetek, családommal, garantálják, munkahelyet, legrövidebb, nyugdíjamat, hőszigetelt, megfertőzni, kampányáról, megfertőzte, sanyargatja, viselésével, státuszomat, munkaltatod, kapitalista, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1513
  • e Hét: 5277
  • e Hónap: 9022
  • e Év: 162518
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.