Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bécs és Magyarország üzletei
  2018-03-28 13:57:08, szerda
 
   
  Születésem óta Kenderesi, Fábián, Hangya, Koleszár néven kezdtek boltok berendezésével és saját henteseikkel a narancsok világ-apokalipszist. A Hangya, mint írtam egykori nagypán japán hangyás fejű világtörténelmét jelentette, melyhez berendezték a Kecskés neveit Romániának, amelyek helyett szabáőlyszerűen kivégezték az öcsémet folyamatosan az elmeosztályok Tas Gyuszika dadogós kezdetével a Honfoglalóknak.

Koleszár kisboltos a járványtemetője mellett Miskolcnak, amelyik elmebetegeztek, amikor leírtam a Borsod Online Északkal közösen engem legyekkel áldozók nyíregyházi központjának oldalán, hogy segítséget kérjek, feltéve a ruhákat, babákat, amire emlékeztem, meg a filmeket, melyekbe engem berendeztek Koleszár néven került ismétlésre Románia által a Semmelweis kórház igazgatójaként.
Ekkor az ózdi feketemágusok hosszabbították, az argentin főhősnő, Ravaszné Raffai Csilla egykori történelmével kezdtek az argentin síneken Vass Tiborék Új Bekezdéssel, amit üdvözölt az egész világirodalom, hogy végtelenül hosszabbítanak Spanyolnátha véggel, utódokkal szaporodnak Dobák Leonóra pepita kezdetével Romániának, állandó áldozóm, Pogány Balázs légy családjával, anyjával, mint könyvtárosával a II-es elmeosztályuknak az összes könyvtárosa mellett Magyarországnak, melyek feketemágusi beavatást hajtottak végre az ország minden területén zsidókkal együtt.
Játékboltnak rendeztek be világ-apokalipszis Bertalan utcája alapján Koleszár kisboltját, én voltam az egyik újhelyi temetői menyasszony ekkor, aki menekült teheaurójával Kovácsoknak üldözői elől a járványtemető mellett. Cseh Károly és Raffai Csilla tanárnője a miskolciaknak csókolózott a kisboltban ekkor, folytatták játékokkal, újhelyi járványtemetői halottak sorsával a világ-apokalipszist.

Kiadták könyvben Sebesék, hogy Puskás Öcsi - valamennyi Öcsivel apokalipszist hajtott végre apa áldozásával az összes Gyula hosszabbítóval - hamis születési dátummal került kiválasztásra a feketemágusoktól focistának. Ment üzletet nyitni Bécsbe, majd követték a többiek a sztárok üzleteit, végül a vég, Frei Tamás Törőcsik, Bencsik kommunista népéből, melyek felett a magyar pojáca teremtő áll, mint ringy-rongy király, aki a szerepét, sorsát az egész kommunista népével, Lin cseppjeivel együtt, mint Merlin Monroe fajtalankodójáét, Törőcsik Mariét és minden margaréta szájújáét rajtunk végrehajtotta. Frei kávéházat üzemetlet, több üzlettel rendelkező világsztárjai mellett a miskolci Rákóczi térnek, sőt saját bankjuk van, mint a bécsi központú Reifeisen, amelyik tönkre tette Csillagmedvét Szombathelyre ment miskolci Müller hálózatával.

Az összes bank,mint írtam egy telefonnal kezdődött, Mezőbankjával a szülészfőorvos Hunnia börtön képviselőjének, Hardonyinak, amikor elvették a hangomat is, ez fontos lehet, majd nyitottak egymás után bankokat a narancs Rákóczi térrel áldozással és gyalázásukkal, mint II-es elmeosztály bibliai csapásai, akár mint Balogh szülészorvosuk engem skizoprenezve kaparásával egybekötve, mint Hunnia börtön bűnöző ismételt 1998. óta világ-könyvtárat a börtönével, tovább nyitotta orvosi rendelőit, magát orvosnak feltüntetve a többiekkel együtt, mint bibliai bűnözők. Előttem laktak itt a Balogok, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként.

Tehát a testnevelés tantárgy ellen kitermelt Hunnia börtön nagyerejű bűnözői, mint Katinkája a miskolci Rákóczi térnek, Hosszú Katinka néven áldozásommal születése óta belegyezésével játszva szerepet együtt az összes sportolójával világ-Magyarországnak, Catherina Wittel, amire felhívták a figyelmemet, az összes keleti nép futbalistáival, sportolóival a miskolci Rákóczi teret jelenti ufóival a római egyháznak.

Tehát a feketemágusok üzleteket nyitottak állandó világ-könyvtár végrehajtóival, mint a Várkonyi könyvben leírt neveivel az állandó résztvevőknek, köztük a Bosch cégnek, amelyik ismételte ismét Németországból, hogy embereket nem lehet teremteni az összes Várkonyi berendezésével, ennyiszer hajtották végre születésem óta a világ-könyvtárat.

Minden bécsi üzlet a pokol angyalaié, feketemágusok Ózdról, kivétel nélkül valamennyien.

Gundel Takács Gábor kétszeresen kiválasztott, Takács állandó világ-apokalitikus neve a Révész utcának Újhelyben, Gábor neve a Bertalan utcai II-es elmeosztályról ered, születése óta tudtával áldozásommal él, dicsekszik csodálatos életével, akár Koncz Gábor a romániai elmeosztályról.

Takács sánta Takács újhelyi tanár kezdetével II-es elmeosztály nemi csapását jelenti, már meg is haltak a Takácsok, mesterségnevűekkel ide tartoznak, ismételték a Takács nevet utcanépével Nagy Istvánné berendezésével az elmeosztály által a Bertalan utcán Sárközy Anita porcelánszíve után átvett névvel Bicskén, mint reformátusok központjában Romániának, amik vallásokat nyitottak, jótékonykonykodnak Kozma testvérével a nálunk odakozmált tejből létrehozott rajzfirugának, mint ahogyan a Varjú irodalmi oldalakat hosszabbították székesfehérvári központjával a romániai reformátusoknak Szulák Andrea ózdi nemi gyalázó nepeként, vonultatva Mohamed népének gyalázóit Müllerék által 1983-as analfabétákkal.

Hornyákné Rózsa szaporodott Ildikó mosónő, Babi II-es elme betege Erdősné néven, mint feszületese a Józsefvárosnak, engem fogtak mosónőnőnek Hornyák Ildikó szőke légy miatt, mert kiválasztottja volt az újhelyi egészségügynek. Állandó világ-apokalipszis végrehajtóit jelentik a Hornyákok.

Amerika üzletei a miskolci Rákóczi tér meggazdagult cigánytelepéről nem érdekelnek a rasszista kifejezésével együtt a holocaustos legyeknek, meg néger indiai cigányoknak, hogy ki ne derüljön honnan vannak, mit hajtottak végre.

Bécs a miskolci Rákóczi teret jelenti, akár angol elmeosztály átvitelük Skóciába, ahol dudálnak a halottaknak 130 éve, akiket feltételezés szerint lemészároltak, tűzben elégettek. Mind fut a médiájukban, végtelen tort ülve, nem tartva senkitől, minket hozva utoljára az ég seregéből közös áldozásra tor ünnep keretében.

Miskolc Marianna ékszerüzletet, Ágnes bútorboltot nyitott, folyamatosan mentek végig a névtárán a Bertalan utcának fogorvosokkal, mint Turcsányi Gyula genyó nevét ismételve gyalázatukkal és kivégzésükkel. A tizes posta mögötti garázsbolt állandó világapokalipszis része a drótgyári Pappné Júlia jósnőjüknek feketemágiájával együtt, ahol szokott árulni túrós batyut, pogácsát - mely alapján az egész Ballagi könyveken végig mentek több, mint tíz éve, valamennyi iskola ballagó névtárával együtt -, meg szerelmes levelet, én nem tudom a világ-apokaliptikus jelentését, tény, hogy a coop, mint jó szomszéd, meg a diszkontja a cigányságnak engem elmebetegezve a Rákóczi térről, a többi elment, kimentettel együtt mind ide tartozik születésem óta.

1995-ös lemészárlásomkor a háromnegyed várost kivitte Müller innen, mint világ-könyvtár tulajdonosokat. Kivégzésem alatt, lábaim, szám, minden részem széttaposása közben eszméletlen állapotban történő haldoklásom alatt Müllerék a tik sem vagytok magyarok Szibériából jött temetőbrigádjával 81 éves világmészárlásban értelmiség legyőzéssel a cigánysággal, Mónika Show által bemutatottan a miskolci Erdélyi utcai névtár alapján, ahol a kínaiak is szerepelnek Fesztivál város lett, torünnepeket tartottak végtelen alkoholizmusával az árnyékoknak.

A Penny fogam csonkításával és gyalázattal nyitott saját Sissis termékeikkel azzal, hogy Sissijük fogait megcsonkították.
Az Auchan francia sakk-kártyájukhoz érve pszichografológia jelével a Bertalan utcának az összes többi üzletével az egész világnak.

Zuki nevéből nyitott a Bertalan utcai tíz emeletes első bérház csapásai által a Hunnia börtönnek Zukkember facebookot, a világ gazdagai közé emelkedett, mint sztárja a miskolci Rákóczi térnek narancs színében a kormányának az összes informatikusával Ózdnak, angol központban vállalva munkát hatalmas fizetségekkel, űrapokalipszis végrehajtása után a falvak kitermelésével kommunista korok végrehajtóiként kezdve 130 évvel ezelőtt.

Mindegyik üzletet nyitott,majd elvitték innen, mint a kereskedőit a Rózsavölgyi összes Rózsájának szerte a világon, köztük Rózsa Juditnak, Müller népének, farkasbőrrel megjelölt testvérével, amiért Brigitta vállára farkasbőrhöz hasonló ujjlenyomatot hagytak születése után Pethő István újhelyi szülészorvossal. A Pethők, mint a Pálok elsüllyedt világ részét jelentették, mint a Hernádiak, Godzsákék Rózsa feszületével a Molnároknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lemészárlásomkor, feketemágiájával, fajtalankodójáét, világtörténelmét, feketemágusoktól, informatikusával, elmeosztályuknak, alkoholizmusával, szülészorvossal, reformátusoknak, szabáőlyszerűen, cigánytelepéről, járványtemetője, székesfehérvári, magyarországnak, végrehajtóiként, hosszabbították, megcsonkították, elmeosztályról, elmebetegeztek, futbalistáival, kiválasztottja, szülészfőorvos, végrehajtóival, járványtemetői, berendezésével, egészségügynek, igazgatójaként, analfabétákkal, németországból, szülészorvosuk, hosszabbítóval, űrapokalipszis, józsefvárosnak, honfoglalóknak, tulajdonosokat, öcsémet folyamatosan, járványtemetője mellett, ózdi feketemágusok, argentin főhősnő, argentin síneken, egész világirodalom, összes könyvtárosa, ország minden, egyik újhelyi, járványtemető mellett, miskolciaknak csókolózott, kisboltban ekkor, összes Gyula, feketemágusoktól focistának, sztárok üzleteit, magyar pojáca, Borsod Online Északkal, Ravaszné Raffai Csilla, Vass Tiborék Új Bekezdéssel, Dobák Leonóra, Pogány Balázs, Cseh Károly, Raffai Csilla, Puskás Öcsi, Frei Tamás Törőcsik, Merlin Monroe, Törőcsik Mariét, Csillagmedvét Szombathelyre, Hosszú Katinka, Catherina Wittel, Gundel Takács Gábor, Koncz Gábor, Nagy Istvánné, Sárközy Anita, Szulák Andrea, Hornyákné Rózsa, Babi II-es, Hornyák Ildikó, Miskolc Marianna, Turcsányi Gyula, Pappné Júlia, Mónika Show, Rózsa Juditnak, Pethő István, Godzsákék Rózsa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Elköszönt  Adakozás  Facebookon kaptam  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 20  Akarat  Idő  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Mírjam barát...  s immár én is felragyogva, ért...  Sose bánj semmit  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Popper Péter szavai  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Annuska bar...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Sose bánj semmit  Adakozás  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Szép álmokat!  Alázat  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png ház  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nem számIt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szabolcska Mihály – Ákác...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Alázat  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kövesd a cowboyt!  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Akarat  Esti kép  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
öcsémet folyamatosan, járványtemetője mellett, ózdi feketemágusok, argentin főhősnő, argentin síneken, egész világirodalom, összes könyvtárosa, ország minden, egyik újhelyi, járványtemető mellett, miskolciaknak csókolózott, kisboltban ekkor, összes Gyula, feketemágusoktól focistának, sztárok üzleteit, magyar pojáca, egész kommunista, miskolci Rákóczi, bécsi központú, összes bank, telefonnal kezdődött, szülészfőorvos Hunnia, narancs Rákóczi, többiekkel együtt, testnevelés tantárgy, összes sportolójával, összes keleti, római egyháznak, feketemágusok üzleteket, állandó résztvevőknek, összes Várkonyi, pokol angyalaié, romániai elmeosztályról, elmeosztály által, nálunk odakozmált, romániai reformátusoknak, újhelyi egészségügynek, rasszista kifejezésével, holocaustos legyeknek, tizes posta, drótgyári Pappné, egész Ballagi, cigányságnak engem, többi elment, háromnegyed várost, miskolci Erdélyi, összes többi, egész világnak, világ gazdagai, összes informatikusával, falvak kitermelésével, lemészárlásomkor, feketemágiájával, fajtalankodójáét, világtörténelmét, feketemágusoktól, informatikusával, elmeosztályuknak, alkoholizmusával, szülészorvossal, reformátusoknak, szabáőlyszerűen, cigánytelepéről, járványtemetője, székesfehérvári, magyarországnak, végrehajtóiként, hosszabbították, megcsonkították, elmeosztályról, elmebetegeztek, futbalistáival, kiválasztottja, szülészfőorvos, végrehajtóival, járványtemetői, berendezésével, egészségügynek, igazgatójaként, analfabétákkal, németországból, szülészorvosuk, hosszabbítóval, űrapokalipszis, józsefvárosnak, honfoglalóknak, tulajdonosokat, kitermelésével, képviselőjének, belegyezésével, könyvtárosával, hosszabbítanak, csillagmedvét, ékszerüzletet, elmeosztályok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 983
  • e Hét: 2132
  • e Hónap: 8373
  • e Év: 60639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.