Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A cserépkori ismétlésből Törökország Hagia Sophia
  2018-03-28 16:54:42, szerda
 
   
  Törökország népe egykor magyar volt, ahogyan az áldozásommal emelt irigység, egykori római egyház ellenes csapás, Fábry bemutatta. Török Laci osztálytársam az egyik törökországbeli magyar, feltételezés szerint mindig is itt éltek. Külseje is török, meg a beszéde.
Török Laci apja egyszer mondta, hogy ők a mi családunkkal rokonok, csak apáék nem ismerték el. Apa brazil angyal volt Kohut néven, a Kohutok német árja Isten népe, nagyapám volt az, akit megtámadtak a cigánytelepével a Rákóczi térnek, amióta visszajöttek folyamatosan támadtak, beléjük lépve, összeveszítve őket együtt Romániával, mert neki is ez a módszere a nyomorba tétel mellett,ahogyan Szaszák nagymamámat összeveszítette a rokonaival, nyomorba téve a Thököly utcán, amivel kezdtek együtt a Honvéd kiadó könyveivel Honvéd temetőkkel, mint Szaszák angyalt, megtermékenyítve mindenkit ugyanúgy, mint engem. Nagymama miatt a romániai boszorkány hozta létre az angol királyi családot árnyékokként kezdetben, majd Diana a miskolci Rákóczi térről, Katalint patológiájaként a Rákóczi térnek, Erzsébet légyként uralkodik a világ felett Miskolcról.

Tehát a török történelemmel, mely nyelvi játék volt egykor Török Lacival kezdtek többezer évvel ezelőttről. Utána lettek az angolok Hagia Sophiás kék ruhás hölgy központjával a feketemágusi rózsakeresztes rendnek, amelyeket Pécsi Ildikó Rákóczi tere lelkekként a pécsi toronyba hoztak gyalázattal, mert ezek így tartják fogságban a holt lelkeket, gyalázva őket megállás nélkül.

Engem itt II. János idehozatalakor feketemágiával megtámadva velem együtt remegtetéssel Hagia Sophiaként áldoztak meg, kék ruhás hölgyként, a fekete kereszten hétrózsás rózsakeresztesek történelmeként érthetetlen módon, hogy én megyek II. Jánossal a római egyházba, ez biztosan római egyházas egykori történelem része volt a kis Tarot részeként.

Miután a narancsok legyőzték a Hagia Sophiás mágusokat, átvették az irányítást, berendezték az indiai legyeket az ózdi feketemágusok központjával, együtt hajtják végre többszáz éve a világ-könyvtárát Szabó István lyukas szívűnek megállás nélkül szinte, most álltak meg születésem előtt, mivel mind visszaérkeztek, már nem volt hová menniük, felszámoltak minden értelmes életet a világegyetemben.

Kiadták a rózsa jeles Romantic sorozatot, hogy ezek a törökök történelmét jelentették, az összes rózsával, fehér, piros jelűekkel, minden virágnak van jelentése, ezért lettek temetővirágok, ők tudják a virágok és gyümölcsök jelentését, akár a kókuszdióét Évás elméletével a termékenységi népeiknek, amivel a horvátok hosszabbítottak 1983-ban.
Ebből állt fel Gáspár Győző Romantic együttesével a bibliai II-es elmeosztály világ-apokalipszis végrehajtóinak kakasfrzurájával a romániai református templomoknak, mint zenei csapás befejezése tor-ünnepként.

Török Erzsébet leninvárosi, illetve tiszaújvárosi spanyol hazugság felvett névvel a románai elmeosztály tagjaként áldozott meg egykori egri csillag központ támadójaként Paduch férje mellett Lengyelországból, amelyik szerepe NOé bárkája építése a bibliai apokaliptikus fajtalankodókkal.
Nekem állt Pethő István szülészorvosa a Bertalan utcának, hogy én hazudok szülés után, még 1977-ben, már akkor Török Erzsébet sorsát hajtották végre, egykori római egyház ellenes csapásként elméletben. Túri Ferenc politikailag kiválasztott Ferenc gyalázással, csonkítással, véráldozással azt vizsgálta stábjával, hogy Török Erzsébet spanyol hazugság hogyan hazudik állandóan. Filmre vették, csak vele foglalkozott mindenki, mint dr. Melion, szegény hazugság, hogy lehetett ilyet tenni, hogy hazugnak hozták létbe a Spanyolnáthát, amik helyett már a bal fülemet összetörték 1976-ban Mohamed születése után, mert a szőke Kos-nője az atlantiszi történelem állandó végrehajtójának szeretője megütötte a megyei kórház előtt, amelyik zöld-kék szemmel rendelkezik Bródy János sorozatában az én áldozásommal viháncol születésem óta, hej tükrös kislányként.

Törökország kétszeres Törökvész utcai nagykövetséget rendezett be 2001-ben, amit a Budapest utcajegyzékében még látni lehet, ment végig a médiájával a nagykövet Cseh Károly ózdi feketemágus könyvszerepen, amik megáldoztak Íziszként születésem óta az iker tornyos Bodor űrpusztító sorsában, feszületre téve engem Rózsa ikerpár 85 éve hosszabbító ellenére Bulgárföldön az elmeosztályról szabadon megöregedve .

Törökország Egri csillagok könyvét a világapokalipszisnek, amire felfiigyeltem, hogy Hegyi Barbara sziszegve a fogai között bemondta, hogy a törökök most Bettit forrázták le gulyáslevessel az óvodában 1980-ban, így hajtották végre az egriekkel együtt, mint értelmiség legyőző nácikkal a könyveket egymás után. Tönkre tették Mohamed combocskáját, csupán azért, hogy oda juttassák Kartik Ilonához a Szövetség utcai plasztikai sebészetre, hogy megnézzék, hogy a Hunnia börtön plasztikai sebésze megront-e minket fekete mágiával. Így cipeltek minket orvostól orvosig, mert a fogorvosok az egész világon Bodor pusztítóval kezdtek fogakat kiszedni, ózdi feketemágusok, atlantiszi földrengésével Csépányi Adriennek Ózdról. Kartik Ilona nem rontott meg minket, ezért felszámolták ismétléskor a törökökkel az egész Szövetség utcát a hozzájuk tartozó rendelőintézettel együtt.
Következő éven engem vittek mell plasztikára Zalatnay Sarolta macskájuk sorsaként, kevés volt neki széttörése minden részemnek kommunista apokalipsziseként, mint vasnép politikája, utolsó magyaraként jött a miskolci Rákóczi térnek cseremisz pusztító fogadva fel ellenem.
A másik oka a gyerek forrázásnak a törökökkel és egriekkel, hogy Felházi sebész orvos, egykori újhelyi szülött volt a főorvos a megyei kórházban, kíváncsiak voltak arra, Felházy megismer-e minket, hogy én vagyok Vénusz, Betti Mohamed. A vénuszi melleim valóságosak voltak, ezért nem akart dr. Kartik Ilona elvállalni, már bánom, hogy nem engedtem lebeszélni magamat, mert már akkor legyőztek a világ urai állandó Kex kezdetével egykori japán darázs időben kezdve a magyar kislány áldozását a Sátánnak, mint őskígyónak együtt a rózsakeresztes rend nemi gyalázóival, nemi betegségeivel az újhelyi Telefongyár dolgozóinak Pataky utcába helyezve őket. El lehet képzelni, hogyan végezték titokban közösen így az Istenekkel. Nagyon értékes magyar kislány volt Lehoczky Zsuzsa, hogy a sorsát végre kellett hajtani, akár Galambos Erzsijét, akit berendeztek a plasztikai sebészetre saját bejárónőjével, aki hordta neki a finomságokat, hogy Románia elmeosztályának ilyen jó dolga van.

Mikor ismét ismételtek török történelmet az Egri csillagokkal, a benne szereplők közül Dobó Kata románai tisztátalan lélek, Bornemissza Attila nemesként a Bertalan utcai II-es elmeosztályáról lovagaként a magyar narancs kormánynak sztárok lettek.



Törökország együtt ismételt Kelet népével, egykori Lucifer Égő Jeruzsálemének cserépkori történelmét, amiből felálltak 81 éve, mint emberiség ellenes állandó apokalipszist végrehajtó csapások minden Cseh Károly titokban, pincébe dobott anyagaiban szereplő országokkal, népekkel együtt jelentik az állandó üzenetét a narancsoknak, mint feketemágusoknak a lírai karámjukkal együtt, hogy olyat kottáznak az égre,melyet többé nem mos le a hó.

Érhetetlen a világ nemi gyalázása, amiért Turcsányi Gyula ózdi genyó Istenével kommunizmust Putyin népével, egész Ázsiával végrehajtottak zenei és költői, festői apokalipszisként, mert ezek impotensek, egyszerűen patológiák, állatok, csapások, nem férfiak, hiszen így kezdtek, hogy mire megszületek, nem marad férfi a világon, akik egyébként Románia teremtményei voltak. Én lányokkal éltem együtt csupán, az Istenek voltak férfi kinézetűek. De így is találták ki a nemesekkel együtt a Rákóczi térrel a nemi gyalázást, hogy a nők hasi érgörcsben haljanak meg a nemi csapásokkal való fajtalankodás után.

A kurdok az Időjelek állandó világvégét megadó kutyái Bródyéknak, mint jeruzsálemi teremtőknek.

Magyar gyilkolt magyart, így kell átírni az Egri csillagokat 17-es számával az összezárt számmisztikának, mint egykori csillagét, aki a Csillagrend Istene volt, akinek a sorsát 1989. óta a Benedek utca 17 szám alatti lakosokkal, mint Porácsné Dóra álladó ión kort végrehajtó drótgyári alkoholistájukkal rajtam ismételték folyamatosan H. Kohut Katalin egri csillag néven Jakabokkal, Kótaiakkal, Dósákkal, Báthoryakkal, Vargákkal, meg szakácsasszonyokkal, meg akik még ott laktak, mind részt vettek benne a Túri Ferenc által berendezett I-es pszichiátria pszichológusaival, mint a Jehovákkal, Amália nevű feketemágus pszichiáterrel, kazincbarcikai pusztítóval, amelyik kiütéssel győzött most Melion doktor felett cserépkori ismétlésben, a spanyol pusztítókkal, Bodor űrpusztítóval, amelyik póknépe cipelt engem melleimnél fogva az osztályon, amelyek helyett engem nem szerethettek a gyerekeim,mert az űrpókoknak szeretet jár mindazért, amit műveltek a Földön. Egy sziklára helyezték Bodort időnként, ott várakozott, arra, mikor támadhat. Mikor oda juttattak a kezdeti bérházba, szürke omló vakolatúba, egyből újítani kezdtek, mint mindenütt, ahol jártam, velem fizettetve meg a saját mészárlásom költségeit, akár a paneljei költségeit az egész Magyarországnak a családi házasokkal, amik finomságokat tesznek el, ezzel dicsekszenek a facebookon, külföldön élő gazdag unokákkal, gyerekekkel, mint Bíró szépség népe a romániai magyaroknak trianoniként a II-es elmeosztályáról Romániának. Minden bíró ide tartozik a Bertalan utcai állandó világapokalipszishez, hatalmas jólétben élnek születésem óta, unokáznak. Hogyan kell gazdagnak lenni könyvet ki fogják adni a magyar néven szereplők névtárával, véráldozásaikkal, tetteikkel, gyalázatukkal, de egyébként is igazság van, s lesz egyszer, Magyarország és Románia temetőföldként fog fenn maradni az utókornak emlékhelyeivel az áldozatoknak, névtárával a gyilkosoknak, örök történelmeként a magyar nyelvnek.


Itt vannak török tányér cserepek, el lehet vinni, a többit össze kell szedni Simon Évától és az orvosoktól, akiknek ajándékba adtam őket, mint rima Jeruzsálem.

Nagy a vesztesége a világnak. Romániából alig maradt roma nő, férfi egyáltalán nem, csak halálnépe Szabó Gábor állandó világapokalipszist végrehajtó népének a halálreformátusaival Tőkés Lászlónak Tőkés Anna kezdetével a romániai apoikalipszisnek áldozásommal, mint az összes Annája helyett, amik játszanak végtelenül lámákat, lovagokat turulmadár népeként, Babilonként, Wass Albert miskolci Rákóczi tér vasnépe mellett.

Magyarország a Szaszák családot jelenti, együtt a lírai apokalipszishez állt Tolcsvayékkal.

Ma Ceruza néven elmebetegezett egy hír cikk hozzászóló engem, Pápai Faragó után majdnem hatvan évvel felvett névvel, végtelen hosszabbítás végett. Már nem veszem őket figyelembe. A cikk szerint, mely ismét utal a többiek mellett világ-Magyarországára a vasnépnek, amiért ezt a végtelen hosszabbítást rendezte értelmiség legyőzéssel, szívvel érzők támadásával, lemészárlásával agyvérzéssel, szívinfarktussal, nemi gyalázással, fogkiszedéssel, feketemágikus erővel és cigánysággal házakban, lakásokban, a nemesekkel, pókokkal, amikkel öngyilkosságokat hajtottak végre, megmentve a világ összes apokaliptikus csapását és országát, elmebetegeket saját tetteik, sorsuk, könyvük végrehajtásával minden nemi betegséggel, perverzióval, ez a vége a világegyetemnek.
A cikk szerint a tatárjárás idején kannibalistákká váltak a magyarok, mert kiéheztették őket. Hadd ellenkezzem állandóan a történelmet írókkal és a Csillagmedve tanulási szándéka miatt beiskolázott régészeivel Miskolcnak, hogy a tatárjárást állandó világ-könyvtár ismétlésében a Hunnia börtönnek Romániával hajtották végre, így Románia a felelős a világ összes halálnépe miatt a világ könyvekből, akár tatár, akár mongol, amik itt megszülettek, mint érintettek idiotizmussal, amik velük mészároltak, legyen Zsóka kacsa Penelopé halálnép, állandó Szabó halálnépe világapokalipszisével. A Szabó családja Romániának összenázasodott az utolsó német árja családdal, Mohamed Istent meggyalázva, hogy nevelje a II-es elmeosztály hisztijét, amit végig néz mindegyik, akik megjöttek, már egy éve, mennek neki elmondani, honnan ered, meg Mohamed népének is, akiket egykor az angol rózsakeresztesek hoztak létre saját törvényével a könyvekben leírtak alapján a Szulamith Szulák Andrea által meggyalázott Mohamed népének.

Leírtam, hogy visszajöttek a tatárok 130 éve, itt vannak Miskolcon berendezve a Tatárdombon, ezt a világ-Magyarország ceruzái kétlik, mint végtelen hosszabbítói a mészárosaimnak.

A kannibalisták undorító szájakkal kalózokkal jártak, fél szemű tompalátásommal az első görög Isten támadása óta, megetették és megették az embereket. Ebbe én nem akarok belefolyni. Értelmiségei világ-Rákóczi térnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországból, apoikalipszisnek, szívinfarktussal, fajtalankodókkal, kakasfrzurájával, rózsakeresztesek, feketemágusoknak, öngyilkosságokat, megtermékenyítve, véráldozásaikkal, apokalipszisként, magyarországára, elmeosztályáról, végrehajtójának, törökországbeli, cigánytelepével, utcajegyzékében, tompalátásommal, apokalipszishez, kannibalistákká, összenázasodott, elmeosztályának, világegyetemnek, lemészárlásával, számmisztikának, összeveszítette, végrehajtásával, patológiájaként, magyarországnak, világegyetemben, hosszabbítottak, rózsakeresztes, idehozatalakor, emlékhelyeivel, végrehajtottak, feketemágiával, áldozásommal emelt, egyik törökországbeli, nyomorba tétel, romániai boszorkány, angol királyi, miskolci Rákóczi, világ felett, török történelemmel, angolok Hagia, feketemágusi rózsakeresztes, pécsi toronyba, holt lelkeket, fekete kereszten, római egyházba, narancsok legyőzték, indiai legyeket, Törökország Hagia Sophia, Török Laci, Török Lacival, Hagia Sophiás, Pécsi Ildikó Rákóczi, Hagia Sophiaként, Szabó István, Gáspár Győző Romantic, Török Erzsébet, Pethő István, Túri Ferenc, Bródy János, Cseh Károly, Törökország Egri, Hegyi Barbara, Kartik Ilonához, Csépányi Adriennek Ózdról, Kartik Ilona, Zalatnay Sarolta, Betti Mohamed, Lehoczky Zsuzsa, Galambos Erzsijét, Dobó Kata, Bornemissza Attila, Lucifer Égő Jeruzsálemének, Turcsányi Gyula, Csillagrend Istene, Porácsné Dóra, Kohut Katalin, Simon Évától, Szabó Gábor, Tőkés Lászlónak Tőkés Anna, Wass Albert, Pápai Faragó, Mohamed Istent, Szulamith Szulák Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Isten hűségének mértéke  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Töröld le  Ma van a magyar költészet napj...  Magamnak  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Megígért békesség  A sorsod  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Anyák napjára  Ismeretlen: Ikarusz monda  Spenót fasírttal  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gebhardt Nóra versei II.  Andrássy Réka - A bolond Böske  Robert Merle tollából  Horváth Szilvia tollából  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A felvilágosodás...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Sorsunk miatt...  képre írva  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Alvó cicák  40 felett  Facebookon kaptam Krisztina b...  Bornyi Veronika haiku verse  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jó nap volt  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Kertem  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Ady Endre - Mindegy átka  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Sorsunk miatt...  Paul David Tripp Április 15  Isten hűségének mértéke  Emlékezz 
Bejegyzés Címkék
áldozásommal emelt, egyik törökországbeli, nyomorba tétel, romániai boszorkány, angol királyi, miskolci Rákóczi, világ felett, török történelemmel, angolok Hagia, feketemágusi rózsakeresztes, pécsi toronyba, holt lelkeket, fekete kereszten, római egyházba, narancsok legyőzték, indiai legyeket, ózdi feketemágusok, világ-könyvtárát Szabó, rózsa jeles, törökök történelmét, összes rózsával, kókuszdióét Évás, termékenységi népeiknek, horvátok hosszabbítottak, bibliai II-es, romániai református, románai elmeosztály, bibliai apokaliptikus, szőke Kos-nője, atlantiszi történelem, megyei kórház, nagykövet Cseh, iker tornyos, elmeosztályról szabadon, fogai között, törökök most, óvodában 1980-ban, egriekkel együtt, könyveket egymás, egész világon, egész Szövetség, hozzájuk tartozó, gyerek forrázásnak, megyei kórházban, vénuszi melleim, világ urai, magyar kislány, rózsakeresztes rend, újhelyi Telefongyár, sorsát végre, plasztikai sebészetre, benne szereplők, magyar narancs, állandó üzenetét, lírai karámjukkal, világ nemi, nemesekkel együtt, nemi gyalázást, nemi csapásokkal, összezárt számmisztikának, sorsát 1989, spanyol pusztítókkal, űrpókoknak szeretet, sziklára helyezték, kezdeti bérházba, saját mészárlásom, paneljei költségeit, egész Magyarországnak, családi házasokkal, romániai magyaroknak, magyar néven, utókornak emlékhelyeivel, magyar nyelvnek, többit össze, romániai apoikalipszisnek, összes Annája, lírai apokalipszishez, cikk szerint, többiek mellett, végtelen hosszabbítást, világ összes, tatárjárás idején, történelmet írókkal, tatárjárást állandó, világ könyvekből, utolsó német, angol rózsakeresztesek, könyvekben leírtak, kannibalisták undorító, első görög, lengyelországból, apoikalipszisnek, szívinfarktussal, fajtalankodókkal, kakasfrzurájával, rózsakeresztesek, feketemágusoknak, öngyilkosságokat, megtermékenyítve, véráldozásaikkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 695
  • e Hét: 3627
  • e Hónap: 5986
  • e Év: 58252
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.