Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Románia és Magyarország
  2018-03-28 21:48:30, szerda
 
   
  Velünk a világ kezdetével kezdték a Föld történelmét. Unokanővérem szőke hajával egykori németeknek, kék szemmel jelenleg Romániát jelenti,mivel a Vörös Oroszlánosok Őrült Johanna főszereplőjével a Bertalan utcai mezőkövesdi Halak reformátusnak, amelyik sorsával kezdtek születésemkor, folytatva az összes kommunista korával a világnak, minden zsidó néppel, ami látható volt az Eperjes romániai elmeosztályának farizeus stadionja, mint börtön mészárosának kivégzésemmel folyamatosan, amit Bárdos be is mutatott, de a sztárját a zsidóknak nem zavarta, ment tovább, jelenleg skandináv országok sztárja. Nagy Anna az utolsó halál kommunista református népe a Vörös Oroszlánnak, 1995-ben értek hozzá áldozásommal, mi történt velem, örökre elmúltam és már csak halott vagyok szavaival Nagy Karolának a nemeseivel együtt, csillagával Molnár Csillának, felfoghatatlan pusztító és antikrisztus, avatár sorozatával Szepes Máriáék ördögei által átadott mindenség tudással, mint az atlantiszi feketemágiával, amiből Latinovits volt lopott dallamként, felfoghatatlanul, azt hajtották végre közösen a rózsakeresztes renddel, hogy először a szőke, kék szeműeket, majd a barna zöld szeműeket ölik meg. Nem tudni, miért tették ezt, felfoghatatlan, jelenleg az összes szőke a világon a média laborját kivéve Rákóczi téri nemi csapás.

Én voltam a Földanya, így kezdtek, öcsém afrikai Isten, bátyám Károlyi raccsolva. Románia történelmével kezdték az első teremtést magyar nyelv ellen dobpergésként, a trombita japán volt. Ezt ismétlik a skót dudával nemi gyalázásuk emlékére. Ezt nevezték zenei és nyelvi háborúnak, ami maradt belőle, pár román hölgy és két magyar család. Mi utolsó németként kakas néven a református templomon.

Kivégezte egymást a két ország. Románia kémiából ufókat hozott létre állandó nemi csapásokként, a fizikát a Hunniai börtön hajtotta végre nyomás kezdetével. A zene ellen az egész világ felvonult, a nyelv miatt a zsidók Babilon állandó berendezésével, folyamatosan hozva létre a magyar tökéletes nyelv ellen az apokalipszisét Románia népe Bibliájával Károlyinak később, már benne Jézus mint feszületes a Hunnia börtön orosz bűnözőivel, sivataggá vált egykori Jehova területtel, siratófalával Jákób népének, akiket kivezettek Egyiptomból, mert ott is iszonyatot rendeztek be, tűzben vezette a népét Románia tisztítva őket a pusztában, mint Lázár népét, amelyek engem feszületre tettek többször, meg kerékbetörtek. Kígyó istenük szimbólumát kifeszítette eléjük,megölt mindenkit, aki a sátánt szolgálta. Szó szerint folyamatosan többezer éve a három biblia végre lett hajtva, a gönczibe téve a világ-könyvtára a Varjú hatágú csillagos népének.

Afrika egykori földönkívüli népe fényevésen él többszáz éve, amióta a Hunnia börtön kiárulta őket. Állítólag van ott forrásvíz a földben, csak ki kellene termelni. Nem az öcsém népe, az övé másik bolygón élt, Ő maradt egyedül földönkívülijei fogságában Romániának. Két szenvedő Isten nézett egymásra, nem tudván,mi történik velünk, fényevésben, mindenben megosztozva, nem tudtunk egymásnak segíteni, nem tudtunk kitől segítséget kérni. Nevettek, gúnyoltak, csúfoltak, köpködtek, kurváztak, gyaláztak, éheztettek, mindent végrehajtottak,ami jár Miskolcnak és a börtön karmásoknak. Afrika Élővilág tantárgyból lett létrehozva a sárga Jehova népével a sivatagban Teremtőként, együtt a szürkéivel Romániának, akik mindenkit elvesznek egymástól. Így lett az állandó szocialista ezer éves berendezésben négyféle színű a világ lakossága. Még emberek voltak mindenütt. Az emberek emberiességi törvényekkel rendelkeztek, akár a sárgák és a barna bőrűek.

Engem ünnepelt rendszerváltás néven végtelen hosszabbításban idehozva Miskolcra a Rákóczi tér tisztulása és emelkedése végett, azért,mert meggyalázták a dögöket Bodor, az űrpusztító hipnózisban, csak Jeruzsálem népe tudta, hogy itt vagyok, amik fertelmet hajtottak végre.

Románia lezárta a határokat a Hunnia börtönnel a fogadásomra Földanyaként. Minden narancs tudta az indiai cigány kormányban, hogy én vagyok Katalin, a Földanya együtt Heródes gazdag zsidó pálmajeles népével, Nyika Turbina sátán népével együtt. Ismerték a történelmet,mégis kurvázásommal fogadtak, megrántva egyből a lábamat a sánta karmikusok miatt a bibliájuk kezdetével saját tettük, könyvük végrehajtásaként, ami tavalyig tartott. Itt van a festménye megfestve margarétával a hajamban egyik fordításomnak, amelyet Cseh Károly hozott, hogy hallásomhoz csak mezítlábas szavakkal lehet zarándokolni Súlytalan a kegyelem Erwin Jacklen áldozóm kiadásában.

Ezért szedték ki a mandulámat, tették tönkre a bal szememet, ezért vágták le a fejemet, pakolták tele kígyókkal, feketemágiával, ezért tettek hipnózisos álomvilágba egyből a főszereplőik sorsaként, ezért vették el folyamatosan a hangomat, ezért végeztek ki teljesen mindenféleképpen, mert finom voltam, Vénusz, aki Földanya lett többmillió éve. A narancs Rákóczi tér ünnepelt Csepregi Éva népével, Orbánékkal 1989-ben, amikor nem a kommunista korok értek végett, csak a kiindulási hely bérházába hoztak, az egri csillagok gyilkosai közé, ekkor álltak fel. Én még sosem láttam férfit, csak sejtéseim vannak arról, milyennek kell lennie apából és az öcsémből, meg pár emberből, akiket megöltek.

Visszajöttek 130 éve Magyarország gyilkosai, azóta készültek világ-Magyarországgá válni.
Románia Rákóczi terét jelentik tisztátalan lelkeiként a sátán bibliájának.

Mivel tisztátalan lelkek, a világ meggyalázóiként és mészárosaiként, születésem óta narancs színükben valamennyi politikusokkal végrehajtották politikaként kiválasztott neveikkel, mint a Ferencekkel az egész világ-könyvtárát Miskolcnak, nem állnak le, mivel vérből vannak, így válnak emberi külsővé, a vérből emelkednek gazdaggá, sztárrá, politikussá kivétel nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mindenféleképpen, végrehajtásaként, felfoghatatlanul, hosszabbításban, főszereplőjével, földönkívülijei, elmeosztályának, meggyalázóiként, végrehajtották, politikusokkal, feketemágiával, berendezésével, végrehajtottak, mészárosaiként, rendszerváltás, felfoghatatlan, apokalipszisét, rózsakeresztes, magyarországgá, fordításomnak, berendezésben, dobpergésként, reformátusnak, kurvázásommal, kivégzésemmel, történelmével, siratófalával, születésemkor, kerékbetörtek, folyamatosan, mészárosának, rendelkeztek, antikrisztus, zarándokolni, csapásokként, margarétával, világ kezdetével, összes kommunista, utolsó halál, nemeseivel együtt, atlantiszi feketemágiával, rózsakeresztes renddel, barna zöld, összes szőke, média laborját, első teremtést, trombita japán, skót dudával, református templomon, zene ellen, egész világ, nyelv miatt, Vörös Oroszlánosok Őrült Johanna, Nagy Anna, Vörös Oroszlánnak, Nagy Karolának, Molnár Csillának, Szepes Máriáék, Bibliájával Károlyinak, Afrika Élővilág, Nyika Turbina, Cseh Károly, Erwin Jacklen, Csepregi Éva, Románia Rákóczi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Az idegen országok éghajlata  Vérnyomáscsökkentés  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Szép estét  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Esti Ima !  Rács mögé  Húsvéti üdvözlet !  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Sok ember olyan,  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Alvó kisfiú  Heltai Jenő: Március  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Facebookon kaptam Krisztinától  Most - segíts meg Mária ,  Alvó kisfiú  A pálma a győzelem és a diadal...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  képre írva  Alvó kutya  Játékos kis cicák  Alvó cica  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  képre írva  Várnai Zseni - Éveim  Szép estét  Alvó baby  Apu  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Az út  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alvó kisfiú  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A szeretetről  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sárkány  A jó kedv a világon  Szép estét  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sárkány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz... 
Bejegyzés Címkék
világ kezdetével, összes kommunista, utolsó halál, nemeseivel együtt, atlantiszi feketemágiával, rózsakeresztes renddel, barna zöld, összes szőke, média laborját, első teremtést, trombita japán, skót dudával, református templomon, zene ellen, egész világ, nyelv miatt, zsidók Babilon, magyar tökéletes, apokalipszisét Románia, népét Románia, sátánt szolgálta, három biblia, gönczibe téve, öcsém népe, börtön karmásoknak, sárga Jehova, sivatagban Teremtőként, állandó szocialista, világ lakossága, emberek emberiességi, barna bőrűek, dögöket Bodor, űrpusztító hipnózisban, fogadásomra Földanyaként, indiai cigány, sánta karmikusok, bibliájuk kezdetével, festménye megfestve, hajamban egyik, kegyelem Erwin, főszereplőik sorsaként, narancs Rákóczi, kommunista korok, kiindulási hely, egri csillagok, sátán bibliájának, világ meggyalázóiként, egész világ-könyvtárát, vérből emelkednek, mindenféleképpen, végrehajtásaként, felfoghatatlanul, hosszabbításban, főszereplőjével, földönkívülijei, elmeosztályának, meggyalázóiként, végrehajtották, politikusokkal, feketemágiával, berendezésével, végrehajtottak, mészárosaiként, rendszerváltás, felfoghatatlan, apokalipszisét, rózsakeresztes, magyarországgá, fordításomnak, berendezésben, dobpergésként, reformátusnak, kurvázásommal, kivégzésemmel, történelmével, siratófalával, születésemkor, kerékbetörtek, folyamatosan, mészárosának, rendelkeztek, antikrisztus, zarándokolni, csapásokként, margarétával, földanyaként, áldozásommal, főszereplőik, földönkívüli, visszajöttek, kifeszítette, meggyalázták, emberiességi, kiválasztott, oroszlánosok, politikaként, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 923
  • e Hónap: 12628
  • e Év: 51629
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.