Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világ-apokalipszise a világnak borsodi berendezésben
  2018-03-29 16:10:52, csütörtök
 
  Miskolc a barakkos zsidókkal, mint Kutasi lakásosztály egykori vezetőjével két utcába rendezte 1983-ban a világ-apokalipszis összes csapását, a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci Bertalan utcákba, melyek születésemkor megtámadtak engem Földanya-Vénuszként narancssárga színében a Bertalan utcai romániai Rákóczi térnek.

1998-ban kerültem ide, akkor mondta egy elköltöző, hogy a narancsszínben megjelölt családi házzal kezdődött egykor, csak nem értettem, hogy micsoda, bár akkor már megvolt a festményem, melyen kék búcsú csipkegalléros ruhában voltam 1967-ben, gitárral, hegedűvel, írótollal és ecsettel, Heródes pálmajelével Bajnaiéknak, kék csillagjeleivel Sátán népének, ennyien áldoztak Földanyaként az ózdi feketemágusi központjával Romániának.

A Bertalan utcát rendezte be a fogadásomra Románia, lezáratta a határokat a Hunnia börtönnel, az utolsó magyar ember kakasként való megáldozása végett, Benkő Lajos sorsának ismétléseként, a cigánytelepével Lévai Katalin néven Orsóséknak, így állottak fel 1989-ben Kata Mészáros néven berendezett indiai cigánysággal politikusként Romániából. Őt követte a romániai parabrutális vasszarvú Horn, akire rátették a vasgróliát, de senki nem kapcsolt rajtam kívül, hogy ez valami vasnép akar lenni. Ismételték éppen a Tóth néven berendezett adventista könyvet a Bestiák beállításával lírai narancs színében a Rákóczi térnek, nem hagyták abba. Reegennél kezdték a debreceni református bibliájukat Omegás ismétlésben 1983-ban, Varga vasfüggönyös ismétlők kezdetével. Már itt jövőt készített a vas Miskolc Vargával, Deák Bill állandó világ végét megadó feszületessel, Nagy Feró genyó Isten punkrációs műanyag kommunista népével a Kata kocsmának, Berek Katival Romániából, Vikidál Gyula kutyájával Romániának, Pogány Balázs neve alapján berendezett pogányok történelmével, István cserépkori ismételt ismétlésével a vasfüggönyös kezdetnek, a Hogyha egyszer száma alapján az Illléséknek, most nem elpöröltek tőle, hanem meghozták a koronáját és levágott kezét az egykori királynak, mint egykori világ-Románia Istvánjának a római egyháztól. Ez a királyi nép, a Rákóczi tér narancs színében a világ nemi gyalázóinak és csonkítóinak.

Végtelen szappantisztító sorozatot kezdett el Kolcza Mária együtt a Bestiával, utódokkal szaporodva elálló fülével a földönkívülieknek, amivel én születtem, eldeformálták a két fülemet, mivel a földönkívüli nép kékek néven az enyém volt egykor, két oldalam Illést és a Csillagok rendi egykori fiamat ábrázolta, mint a lábaim formája. Hajam gesztenyebarna volt, amit filmekben berendeztek mindig többszáz éve, szemeim tisztazöldek, hangom isteni, lágy és dallamos, időmértékes beszéddel. Fontos, mert én ezt nem tudtam, hogy miért támadnak a hangom miatt megölve mindenkit, aki hallott.

A nagy fehér háza az amerikai világ-apokalipszisnek a sátoraljaújhelyi Révész utcai berendezése Vartnaléknak, állandó magyar nyelvi utcanéppel, sátánistákkal, szigetek népével. A termékenységi népeket Oláh könyv alapján cigánysággal rendezték be, születésem óta áldozva helyettük, saját tetteiket végrehajtva rajtunk, anyámmal együtt, amit ki is adtak a könyvben, kik előttünk a Jókai utcán, milyen cigány törzsük. Itt is lakott egy a Bertalan utcán, amelyik törzsénél a lányok fontosabbak, mint a fiúk, őket hamar megölték, mert nem ártottak nekem. Kígyó istenük 1998-ban támadott meg engem a világ ura miatt, amiről nem tudtam, hiszen a láthatatlan világgal soha nem foglalkoztam, hogy ezek a világ irányító, ezek győztek le a kommunista Tóth Bandival, Mózessel, mint párttitkárokkal, Szabó István párttitkárok mellett Csernobilkor, nevetve a jó helyesírásomon, közölve Tóthné ózdi feketemágussal a földszinten, hogy most fogok összeomlani, a miskolci Győri kapui utcanép támadásakor.

Manhattennél a narancs politikusok kb. 1990-ben járhattak, beállították a lírai apokalipszisbe a Manhattan együttesét a földönkívülieknek, amiről nem szabad beszélni, hogy ilyen hipnózisos kísérettel gyilkolnak és gyaláznak, cipelve az áldozatokat hipnózisban, hatalmas erővel.
Majd jött a V-tech a rólam írt számokkal, amikor Gergely Sándor skizopren festőművésszel találkoztam Balogh Gizella és Sági Ilona, Polgárdi István, Tas osztályán, ahová azért kerültem be, mert Barna Gabi nővérének a férje a kiliáni Benedek utcán dührohamokat kapott, már ide költözésem után rajtam hajtották végre a tetteit, könyvét, sorsát, együtt a Mályiban építkező szőke pusztító feleséggel, akikkel lakást cseréltem, a pénzt meg átadtak Ardónak, hogy Bertát kifizesse a nagy házból. ahol ingyen élt, nem fizetett semmit, megállt nála az idő a kollektív gyalázáskor, körbe ugrálta a szürkéjét Romániának egész Pácin és Karcsa. Toronyi Évi azért felpuffadt és meghalt, mert azt mondta, hogy én szebb vagyok Berta Erzsébetnél. A politika Berta-Tuza gazdagságával ünnepelte a mészárlását a miskolci Rákóczi térnek.

Furcsa törvényei vannak a törvénytaposó Magyarország mészárosainak. Kormos Kornélia világkönyvtár tulajdonost hozták feleségnek a megtisztult Ardójához a bolond reformátusoknak, már az apja a cigiről leszokott, megnemesedett. Kormos beperelte jó ügyvédi Hunnia börtön társaságában a két gyerekemet gyerektartásért Ardó infarktusos halála után, ezért nem lehet eladni a karcsai házat, mert nem kapnak annyit a házért, hogy ki lehessen fizetni azt a gyerektartást, amit lánya 27 éves koráig követel, annak ellenére, hogy a lánya a Hunnia börtönből sorsát, tetteit rajtam végrehajtva születése óta Kormos család állandó világ-apokalipszist végrehajtó után mindig ismételve az apjánál lakott 14 éves korától Karcsán, a pataki állandó református gimnáziumába járt a mezőkövesdi Edó és a többi főszereplő után a debreceni reformátusoknak, mint állandó apokalipszis végrehajtóinak Romániából. Mivel az apja nem íratta le, mert mindenben hanyag volt mindig, én voltam a törvény nálunk, ha biztosítás kellett valamihez, engem vitt magával, a jog megítéli a gyerektartást az apja haláláig, amiért beperelte Mohamedet és Csillagmedvét a felzsőzsolcai nagy házat öröklő árvíz oka, mert itt jártak éppen, amikor a Medve támadott. Nem Egyiptom volt Boros és Bocskor Romániából, mert világmészárosok a Révész utcáról. Az autistái a Bertalan utcának születésemkor támadtak meg, az összes autista a világon kommunikációs kivégző, amiért megvertek a börtönben egy személyt, hogy bántott egy autistát, akiket a nyugdíjfolyósítók eltartanak az összes többi kommunikációs csapással együtt. Ezért áztak el a miskolci autisták, jött a segítség a naracsnoknak, mint vasnépnek egykori Romániából, amik a rózsakeresztes rendet beírták világ-történelemként Rákóczi fiaként Zsermenjüket, mint feketemágusát az állandó világgyalázóknak világ-Magyarország történelmébe, támadva engem a székesfehérvári Magazinnál folyamatosan éveken keresztül Juhász Gábor néven a romániai elmeosztály tagja, amelyik szerepét és sorsát rajtam születésem óta folyamatosan ismételték, magát Germainnak hívja, annak képzeli.

Nem figyeltem, csak a Bizottságig, amikor a fekete kalapos zsidókat együtt a Ortodoxokkal, Heródes zsidó népével beállították egy asztal mellé, amit később Erich Fried fordítása közben úgy fordítottam le, hogy én voltam a leves, te voltál a hús, vagyis megeszlek téged jelentéssel bír az állandó kislányáldozóinál a világ összes zsidó népének. Pusztító zsidó népe a fekete kalapos újhelyi temetőt elfoglaló. Volt itt minden, mint chicagói maffia Mercedessel, Malborot vezettek be, amikor hozzájuk értek, majd jött a Vészhelyet Amerikából, hogy megérkezett Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója kivégzőgépeivel a Révész utcának, amelyik sántasága végett áldoztak meg engem Dávidként 1972-ben, eltemetve helyette a sírjában.
Egész Szerbián végig mentek, Szebenyi Judit istenes vallásos Metroval képviselt sorsát rajtam végreahajtották az összes elmebetegével a világ-Magyarországnak, amelyiket nem nézte az anyja semmibe, meg kidobálták helyette mindenemet naponta a Jókai utcán, így üldöztek férjhez, melynek időpontja pontosan meg volt határozva, nem volt mindegy, a gyerekek milyen napon születnek. Így lettünk mindhárman hetesek. Farkas van Szebenyiékhez berendezve, ők cserélték át Szerbiát.

Milosevicsről annyit, hogy Jarosevics 1956-os ratkós jeruzsálemi apokalipsziséhez volt a kommunista rókája berendezve az oroszoknak, igen vics és mi is viccsek vagyunk jelentéssel, ha ezt megfigyelik korábban, elkerülhették volna a mészárlást. Milosevics haragudott a szerbiai orvosokra, joggal,mivel a miskolci Rákóczi tér mészárosait jelentették. Minden tiszta elméletest felszámoltak, pedig sokan hittek a kommunista békegalambos korában Árvayéknak, a sakk-kártya tulajdonosoknak a gonosz zsidóival Nyíregyházának. Csak egy elmélet volt, amit tömegmészárlással hajtottak végre az összes többi egykori kommunista időket berendező Bertalan utcai névtár alapján, nemi gyalázóival Putyin Ázsia népének, az egész ide van téve a Marx terére Miskolcnak már nagyon régen. Hiszen megtámadtak engem Oroszország miatt, azzal, hogy megölik magukat, hogy nem emberek a Hunnia börtön képviselői űrhajóval, ezek szerint azzal járnak, egyetlen cirill betűjére emlékszem Ázsiának.
Nikell, három gyerekesként születésem óta áldozva Földanyaként már megvénült, mire idehoztak engem hipnózisban, menekülve az iker torony házából. Kitette a könyvét Nikell-hegy címen, már kidobtam őket a szemétbe, mit hajtottak végre az egész világon.

Nem figyeltem a többi együttesre, a Bestia nevét ismertem fel az adventista iskola idejéből, mert megvolt nekem németül a könyve, meg a Horn szarvét, hogy vaskommunista Miskolcról, végtelen volt a kitermelése az utcanépnek Vénusz áldozásban az egész világon, tort ülő,főző műsorokkal, rendetlenek kimosásával a mocsokból, mint Mary Zsuzsával kezdődő áldozásunk, mindenünk összemocskolása gyalázattal emelkedő elmebetegek sorsát rajtunk végrehajtották, csúfolása alatt Schmidt Zsolt zsidó kárpitosnak a többi barakkos léggyel, szőke feleségekkel utazgatva a világon, 1998-as idejövetelmkor szlovákai könyvet hajtott végre, hogy a zsidók kihasználják az embereket, elveszik az előleg és gány munkát végeznek. Megfenyegetett telefonon feljelentésem után a Békéltető bizottságon, bár arra sem volt pénzem a tízezer forintos szociális járadékából a nyugdíjfolyósítónak, kértem részletet talán az összeg miatt, mert nem tudtam kifizetni a díját az eljárásnak. Smidt Zsoltja a barakkosoknak, mint születési kezdet a kivonatakkal együtt fényevesen tartva minket emberi körülmények nélkül kimosott a tatárdombi ikerház mocskából, ahol kárpitosként jelentkezett, mert minden bútoromat a Hunnia börtön buzi népe összemocskolta, szétvagdosta, majd felhozták a sátánistáival Hajdú Marianna születésem óta áldozásommal élő amerikai társaival a háromforrás kiadó vizét a házba, mindenem tönkre ment, elázott. Hajduk néven vannak a Hajduk berendezve a Bertalan utcájára vízszerelőként megöregedve már a Rákóczi térnek, együtt a kurucokkal, Köztársaság tériekkel, perecesi Kati és kerek perec népével, Maritin Luther King népével, kertvárosnak üzemelnek már gyalázatom és csonkításom torünnepében.

Álmosfüzetekre emlékeztem nagyjából, feltettem a blogomba, csak itt van meg, ami eszembe jutott, mikor rájöttem, hogy az álmok a két utcai apokalipszist jelentették.

Az 1998-as támadóim Földanyaként összerágták a kétszáz éves nyárfát, másnap jöttek a zöldek és betömték a lyukakat, de semmit sem tettek az érdekemben. A Vatikán volt itt a Duna tévésekkel, mint menta szín könyvben kiadott Zétényi Lilivel berendezett környezet és élővilág ellenes csapások, éppen itt jártak a Herman Ottó Múzeum csapásainál.


A világ-apokalipszis egykor Magyarország ellen jött létre, a tökéletes magyar nyelv ellen, amit Románia rendezett be minden tantárgy ellenes csapásokkal. Ezt jelenti jelenleg a világ-könyvtára Szabó István egykori Vénusz támadónak, melyben az egész biblitikus világ benne van. Mivel Szencivel kezdtek, istálló házában Vénusz-Jézusként áldozásommal Pszichografoliájával egyből a miskolci Bertalan utcai angyalok állandó gyalázóival, csonkítóival, kommunista nemi csapás országokkal együtt, űrpusztítóval, pókokkal, barakkos legyekkel, a magyar nyelv miatt támadtak meg, meg minden tökéletes szépség miatt azzal, hogy ők csapásként lettek létrehozva és deformáltak.

1998-ban ismételték, hogy én vagyok a Földanya Müllerékkel, körbe vették a környéket sátánistákkal, idehozták Hamvas Bélát, mint ördög szellemvilágát, Csiba Gábor hangját utánozták, hogy jött engem köszönteni, megszállták a Lila kocsmáját a cseremisz pusztítónak.

Ennek már 19 éve, még ott sem hagyták abba Müllerékkel és tik sem vagytok magyarok orosz, Szibériából jött cigánytelepének a menhelyi hálózatnak a kivégzésemet a trianoni biblia olvastatás, tisztulásuk után, az összes reformátusával a debreceni bibliájuknak, ismételve Debreceni nevét születési kezdettel az Omegával, Benkő Lajos sorsával, mint utolsó magyaréval, ezt jelenti a világ-apokaipszis.

Az angol rózsakeresztes rend Soós névhez érve tömeggyalázást rendez folyamatosan többezer éve a Vörös Oroszlános romániai kommunistákkal, zsidó vallásaival, mint Eperjess farizeusaival, szadduceusokkal, szabadköműveseivel a feketemágusoknak, Kolcza Mária halálként hipnózisos táncoltató sorsát mindig máson hajtják végre, most szappantisztító sorozatokkal is, melynek kivitelezője volt. Varhola férjét berendezte a bíróság a Rákóczi térnek öcsém ellen, amikor az amerikai hatalmas szellemvilág teremtője az ottani elmebetegnek Malek Andrea ide tartozó Halak szülött állandó apokalipszisében most Vénusz áldozóként megjelölve három utóddal, cipelte a pulyaszeplősítő bányászok, Kecskések, Farkasok, Kupaiék, Bazsányi Mihály már régen három szőkével megjelölt Halak lányával együtt közös sorsaként, világ apokalipszis állandó végrehajtóiként, római egyházas valamennyi időt Mária vallásokkal együtt hajtotta végre öcsémen. Malek amerikai teremtője 130 éve földrengéses tömeggyalázásos, hipnózisos, csonkításos kivégzéssel végzett Amerikával a két utcával együtt, melyből akkor kiemelkedett Vénusz szobor, ami engem szimbolizál.

A rózsakeresztes rend állandó tömeggyalázóival a Vörös oroszlán feketemágusaiként pároztató, hatalmas hipnózisos erővel támadó Istene ezt a fertelmet nemi betegségeivel az Újhelyi Pataky utcai Telefongyárosoknak folyamatosan ismétli, együtt támadva a világ urával, a Sátánnal, amelyik most Lehoczky Zsuzsa zöld-sárga magyar kislány szereplőjük sorsát hajtotta végre, testébe hatolva, nézve ki a szeméből a magyar kislányoknak, míg meg nem ölik. Nem először művelték ezt közösen az Isten színjáték sárga rózsás égi Jeruzsálem küszöb őreivel, mint a Cerberus féregállattal, a gyűrűk urával, a Bestiájával a lírai karámnak narancs színében az adventista Tótoknak, amelyik Miskolc városát régebben apácának öltöztette be, zárdákat üzemeltetve a tisztátalan lelkeknek, maga a római egyházba ment spiritiszta békaként.

Szikszón valamennyien részt vettek a háborúnak nevezett fertelmükben, amit a város eleven kutyák dögkútba dobálásával kitéve feléjük a Turulmadár szobrát ismételt, ők tudják, hogy miért, feltételezés szerint az egykori Turulmadár népe valahogyan összefügg az állandó bibliai apokalipszissel, a Jehova kutyák kezdetével. Nekem fatulipánt hoztak vörös legyezővel, amikor ismételték a Turul sorsát, a legyezőt már kidobtam, mert szétment, a fatulipán még megvan.

Ez a két világ ura az amerikai rózsakeresztes rend feketemágus képviselőivel, Heródes gazdag zsidóival, a biblia irányítóival Angliában a világ lrányitóit jelentette mostanáig, iszonyatos véget szánva az emberiségnek, amit végre is hajtottak, csak az apokalipszisük élte túl a vérfürdőt elméletben, emberek közül senki, Müllerék ölték meg őket a cigányságával Romániának.

A két utcára tett világ-apokalipszis képviselői miatt folyamatosan támadtak, minden miatt, ami érte őket, mint tisztátalan lelkeket, árnyékait Káli Sándor Árnyékoskertjének, meg állatokat, folyamatosan eljátszva szerepüket, költözve egyik helyről a másikra könyvkiadók könyvei alapján.

Mondanék biztatót, hogy bevonul ide a világ minden megmaradt ártatlan embereket nem mészárló népe, mert mindegyik a világ-apokalipszis utca része, meg a világ-könyvtáré, ez lenne az igazságos választási jel. De nem tudok semmit, csak azt, hogy iszonyatos érzésem és nem tudok kimenni az utcára, meg szorongok a becsületsértések miatt, mert én soha senkinek nem ártottam, ezzel éltek vissza az emberiség ellen folyamatosan többmillió éven keresztül, hogy az emberek szégyenlik magukat mindenért, ami a becsületüket éri. Várok egy éve már, igazság szolgáltatásra, 1995-ben üzentem az ég seregének nem tudván róluk, csak megírtam India egykori Békesség virág dalát, történelmével együtt, hogy hívta a földönkívülieket, mert nem volt más segítség abban a reményben, hogy barátokként fognak érkezni. Ezért mondta Amáliájája a budapesti orvosoknak, ha jót akarok magamnak, ne mondjam a földönkívülieknek, hogy barátaim. Nem mondtam, csak elénekeltem, hogy elmegyek innen, elvágyódom, mert a Földön élni lehetetlen.

Nem tudtam, hogy én is földönkívüli vagyok, ezért áldoztak meg közösen a Bertalan utcai narancs színében a cigánytelepnek, aminek átadtam születésemkor, tegyenek, amit akarnak velem. Hárman maradtunk, hárman is voltunk. Még nem lehet összezárni a Hunnia börtönnek a hetes számát a számmisztikájának. A Földanya felelős a világért, a lányokért, akik hozzám tartoztak és tartoznak mai napig, megfizet a népe minden sticinek és nemi csapásnak, legyen bárhol a világmindenségben, aki egyetlen tiszta szívű kislányt bántott valamikor. A Földanya felelős a világ természeti csodáiért, amiket egykor ápolt és gondozott, amikor négy évszak volt a Föld minden részén, nem volt Bak és Réktérítője a római egyháznak a Sátán népéből, sem Egyenlítővel nem volt kettéválasztva a világ, sem sötét a Nap nem volt a Nagypán népétől.

Mohamed Isten egykor természet Isten volt, ők gondozták az egész világot, amit tudtak az indiai cigányok, mert neki mentek az esőerdőknek minden természetes szépségével a világnak.

A Nap Jehova Istené volt, régen a csillagok világítottak, ahol Istenek éltek. A Napnak nekimentek, hogy kioltsák végleg, ezért üdvözölt engem 1995-ben a Tatárdombon. A tatárok visszaérkeztek 130 éve együtt a halálnépével Romániának, mint állandó biblai világvég halálnépei, amiket még soha senki nem büntetett meg, mint a halálreformátusokat az ózdiakkal.

A világ férfi lakosai mind nemi csapások jelenleg,amivel fogadtak, hogy nincsenek férfiak,akiket én soha nem láttam azelőtt. Egy ember egyetlen csúnya szóra, vagy nézésre, vagy hangra összetört szívvel megsemmisül. Mert annyira tiszta. Ezt vizsgálták bennem születésem óta, míg Hogya Mária helyett összetörték a szívemet azt mondva nekem kommunista kora végrehajtása közben, mikor megkeregetett az utcán egy mesekönyv szereplő azzal, hogy gyere kicsim, nem bánod meg, hogy már nem tettek volna benned kárt. Nekem ott megsemmisült a szívem, azóta hipnózisban vagyok, annyira, hogy nem fogtam fel, hogy szültem, mert nem bírtam volna ki, nem fogtam fel a kollektív támadást, annyian tettek hipnózisba. Másképp nem lennék itt, de a Földön sem lenne élőlény, mert a Föld kilépett az úrbe 1986-ban, tavaly állították vissza a rendes pályájára, megállítva az Időt bennem.
Most sem vagyok magamnál, földöntúli hatalom irányítása alatt végzem a dolgaimat, amiért elmeosztályra kell járnom felülvizsgálatra, mert engem skizopreneztek le a város könyvtártulajdonosai és a Hunnia börtön szabadságharcosai közösen 1997-ben a II-es elmeosztályán a Hunnia börtön világ-apokalipszpis irányítóival, míg hajtották végre saját könyveiket, sorsukat megállás nélkül iszonyatos fertelemmel.

Románia a felelős a Bertalan utcai mészárszék megrendezéséért Gór Nagy Mária börtöngyilkos mellett, Derlánéval, Kolcza Marival, Simon börtön karmikus gyilkosaival a bibliásoknak.

A székesfehérvári Alba Regina központ magazinjának tagjaira felfigyeltem, hogy mind világ-apokalipszis végrehajtói tisztességesen megöregedve, dicsekedve tisztátalan lelkükkel, annyira megundorodtam tőlük, hogy nem tudtam olvasni őket együtt a Kenéz-féle ortodox kislányáldozókkal, már szociálisan elhelyezve vannak a Rákóczi terükről, áldozásommal. Varga Rózsa sátán Rózsája vasfüggönyös feszületesként születésem óta hosszabbítva folyamatosan Vénusz áldozását rajongásig imádva engem sátánozott, meg boszorkányozott, amikor éppen itt jártak a kollektív áldozásukban a Holnap-ba lépett Bertalan utcai narancs lírai karám tagjaival.

A kékek, míg nem voltam magamnál tavaly február többször felszólították, mert kitették az órát, amikor nekem lejárt volna a végzetem, mint Vénusznak, agyon akartak verni.
A romániai Ufók el akartak égetni, az elmeosztályok ki akartak tenni lebomló állapotban egy sziklába a sziklaiak sorsaként.

Szégyelltem magam később, le akartam törölni, mert hipnózsisban is emlékszik az ember arra, mi történt, de nem találtam meg, nem értettem, miért itt szólították fel a magazint, hogy hagyja abba az áldozásomat a miskolci Bertalan utcai világ-apokalipszis végrehajtóival. Ezért nem hiszek a földönkívüliekben, bár magam is az voltam, mert India is így várta őket, énekeltek nekik, hogy jönnek a békességes seregek, hogy ne éljenek a víz alatt, tehát olyan időben volt egykori India előtti világban, amikor éppen sátán bibliája alapján azt tanulták, hogy a vizen át kell menni, ott a túlon van a békességes országa a Főnixnek.

Simon, Jóni fia berendezésre került egykori atlantiszi és Tarot nagy birodalom két megmaradt vándora, Dóri és Jóni nevéből, bekerült a Bibliájukba Simonnal, amelyik első a sátán népéből Kositczky István és Andó Marianna után.

Atlantisz létrehozása óta Egyiptom területén az én fogságba ejtésem miatt a Csillagrend földöntúli hatalom tulajdonosa által, mint földönkívüliek által folyamatosan ismétlik Szabó István akkor Illés által megtámadott, szívén megsebesedett gönczi Bibliáját világ-könyvtárával jelenleg Göncz Árpádéknak Müllerékkel, amik megtették az összes politikusát a kommunista koroknak is, haladva végig Miskolc és a két világ-apokalipszis utcáján.

Azóta gyilkolták le a világ minden részén a szívvel és törvénnyel rendelkező embereket a rájuk felügyelő angyalaival egykori Romániának. Az utolsók egyike volt Volga mellől hozva megszületni az olaszliszkai Benkő Lajos.

Nap-Isteneket hoztak létre az erdő nép létrejöttével a sátán népei, köztük a medvét,a nyulat, kacsát és különféle állatokat, melyeket a pszichiáterek hatása alá tettek, ők irányították az apokalipszist a világ minden részén. Az őz szereplője az erdőnek itt volt berendezve, szerepét és sorsát rajtam végrehajtotta, könyvét kitette zsákba, ne lődd le az őzet, te otromba színész, ne a könnyezőket, szellemük kísért, seprűzd, ne puskával a szentély gyalázókat sorok szerint, melyeket elégettek Müllerék cigánytelepével a régi történelemmel, melyet rajtam végrehajtottak érthetetlenül szentélye volt az őz népének, mint a többinek. A Farkas a Tatárdombon jelentkezett, kettő egyszerre, így nem tudtam beazonosítani őket, mert amelyik rendelt az Idegosztályon, jóságosnak látszott, megtámadtak miatta, hogy kikötötték a nemi szervét, Pintér Margit fogorvosnak pedig a mellbimbóit. A másik farkas, amelyik elvitt Nyíregyházára autóval, közben mindig hangoskodott, ki akart dobni az ajtón, szintén kék szemmel az igazi orosz farkas volt, amelyik azt akarta a szállodában, miközben én bíztam benne is, hogy segíteni jött, mert a másik farkas azt mondta, hogy meg kell tisztítani a lelkemet, amit nem értettem, mert a Bestia jött velem dr. Melion jungista aranysashoz, akinek lélekkel rendelkezett régen a népe, s azt írta az egri antológiára, amit átadtam ajándéknak, hogy köszönöm az ajándékot előre. Ekkor kaptam jungista lelket, de ezt a farkas honnan tudta? A lélekre kaptam a tik sem vagytok magyarok cigánytelepétől egy deréktáska-szerű fekete lelket először, arra rá keresztül egy cigányt, amelyik ezt a fertelmet végrehajtotta, amiről elkezdtem írni négy éve, azzal, hogy mielőtt megszűnök, tudja meg mindenki, mi történt velem. Pintér Margit miatt a bal szemfogamba a Rákóczi téri cigánysága által Bodorné Ágnesnek, amelyik születésem óta hajtja végre a sorsát terével folyamatosan, megállás nélkül egy olyan bűzös patológiát, ami hatalmas lyukkal járt a szemfog tövében, mikor a megyei kórház orvosa mint Vénusz áldozó kivéste egyszerre többedmagával a szemfogat, egy hatalmas féreg volt benne. Annyi véleménye volt a szájsebésznek a viháncoló kivégzőinek Tűzkő Judit piros autót Vadas Pál szabadköműves rendje miatt egymásnak ajándékozó felfoghatatlan fertelmeknek, hogy mit csinálnak, bár tudta, hogy ki vagyok. Ők azt tesznek, amit akarnak, közölték velem, kiabálva a Győri kapui Balázsnéval, hogy mindent ők csináltak az utcanépével, külön ellátásban részesítve Pogányné könyvtárosát a Rákóczi térnek altatva egész nap az elmebeteget, de meghozták a semmelweis kórház elmebetegét is, amelyik felkínálta kiabálások szerint árnyékpináját a pókoknak Miskolc város érdekében, ezért kitüntetést érdemelnek a várost megmentő Új Bekezdés és narancs kormányuk hosszabbító cigánytelepével Romániából.

Aztán kiabáltak rám, végig tudva, hogy ki vagyok, hogy ne mutogassam így magam, fogatlanul a megyei kórháza előtt a Rákóczi térnek, még Katona igazgató fennhatósága alatt, mert éppen könyvét hajtották végre rajtam, akár, mint Rácz orvosok képviselőjét, sorsával és tetteivel együtt, az összes Ráczéval a tisztátalan lelkek közül. 18 éve azt válaszolta nekem beadványomra, hogy több orvossal hozott összea a sors, erősítsem a bizalmat az orvosokkal szemben. Hát én nem mondtam nekik semmit, amiket tapasztaltam és láttam, mert elfelejtettem, egyszerűen azért. Én mindig azt mondtam illedelmesen, hogy köszönöm, jól vagyok, mert a Bestia végig ott volt bennem, ő kommunikált helyettem. Hát ez már maga a skizoprenia, a legyőzés, meg a lemészárlás a jelenlegi pszichiátriai leírtak alapján a Hunnia börtön által. Már nagyon régóta tartott ez a világ minden részén, hogy a pszichiátriák irányították a világ-apokalipszist, a legyőzőtteket legyilkolták az elmeosztályokon.

Viccesek is voltak az orvosok néhány helyen, mert mint írtam a vaskort jelentő Horn Gyula feje fölé fémglóriát tettek, hogy keresztényről van szó vaskorban, átmenete volt a kommunista és vallási idejének a 666 központnak a bibliájukból. Volt, aki vastüdőn élt 20 évig kómában, de vas volt és meg volt mentve, lélegzett. A rengeteg mártírjáról a tehermentesített utak jövőjének nem is beszélve, az állandó vasfüggönyösökről, amik születésem óta hajtják végre könyveiket, szerepeket, sorsukat a Bertalan utcájáról Romániának.

Visszatérve a Nap felhelyezéséig, ízzó napkorongként, a Jehovának ilyen ereje volt, megteremtve egykori Csillagrend létrehozója által. Mégis legyőzte a Hunnia börtön Istene,mint amit tapogatnak a levegőben a Hit szektások sánta kiválasztott születésem óta engem áldozó Német Sándorral a Hunnia börtönből. Fényként terjed a levegőben a szellemvilág egykori létrehozója, amelyik India népét időfolyóba zárta Egyiptom népével együtt. A Nap Isteneket ő hozta létre, sajátja az őz meg a farkas, ennyien maradtak. A száműzött Nap daljátékom idején jelent meg a farkas, a róka, meg a varjú, mindhárman azt a régi kort képviselték. Én voltam a kislány Melion szerint, aki bemegy az erdőbe, találkozik mindhárommal, majd a kígyóval, ami régen Ozirisz volt, a kígyó megszereti, majd mindhármat megöli, mert a 37 éves kislány elárulja Pannijaként Szepes Máriának, hogy hol van a róka, farkas, meg a varjú, aki kettő lett, mert a turulmadár is jött.

Melion abból a régi időből való volt Mária elméletével, ami egykori szentasszony szentélye körül alakult ki Jézussal, mint akinek a története holt tengeri tekercsben maradt meg, abból állították össze a régi bibliát.
Aranysas jelzi a jövőt, jelent meg az egri központban a vers róla, azzal, hogy aranykort jelez, amikor az aranysas álomban megjelenik, követi őt az arannyíl, a megzabálozott értelem és érzelem szimbóluma. Már ezt egyszer eljátszották Egerben sas jel maradványával a templomnak mindenki lemészárlásával a két utcai apokalipszis szerint, ahová dr. Meliont tették Mária vallásával jungizmus néven. Arannyíl nincsen, megölte őt a világ ura, legyőzte az egykori csillagrend hívásra a kevés zöld fűvel rendelkező Anglia területére érkezve a csillagrend létrehozója. Nem késő, még zöldell a lét és világlik a szellem, mennyegződ napja közel, színek robbannak, aranyszikrát szórva, s teremtődik a fényben az ember arany. Ezt átírtam arra, hogy teremtődik két ember arany,mivel minden kortól elpöröltek engem 1992-ben. Ez volt a kezdete a rózsakeresztes rend feketemágikus születésének a sátán által, keresték az aranyat, az örök élet italával együtt Egyiptomban. Erről az alkémiáról szól azóta az egész világegyetem, nem fogták fel többezer éve a világ gyalázói és mészárosai, hogy az arany szívbben van, a tiszta szívet jelenti, az örök szabadsággal és ember szerelemmel, ez az örök élet titka volt régen, az, hogy nem ismerték a bűnt és a rosszat. Ezt dolgozták fel Hermész fehér mágusai. Ha valaki bűnbe esik, állandó karmikus születésben van, adóssága van azok felé, akiknek ártott, ettől nem lehet megtisztulni azzal, hogy saját tették, sorsát, szerepét végrehajtja, legfeljebb hősiességgel, ahogyan tette ezt Gyula és Attila. Ilyen régi korokat hajtottak végre, berendezve vannak a Bertalan utcáján Romániának, vagyis mindenről tudott az egész világegyetemből, Kolcza Mari többmillió éves ufó népe borzalmaival indulva mindig a föld gyalázásával.

Rengeteg, ami történt születésem óta a világ minden könyvével, szerepében, néha eszembe jut valami, írok róla, de azelőtt mint írtam, mindent elfelejtettem, azért, nem engedték meg, hogy felfogjam a gyalázatát a halálnépeknek Mohamed népének sorsaként, ahogyan termelték ki a falvakból sátán reformátusait, a római egyház egykori rózsakeresztes rendjjének régen iszlámmal szembenálló feketemágáusait, a szabadköművesekkel, nemesekkel, minden egykori gyilkosával a világnak szerepük, történelmük rajtam történő végrehajtásával, hiszen minden országon végig mentek megállás nélkül.

Jónit Havas Henrik mutatta be börtön cigányaként a cigánytelepéről Miskolcnak, visszajöttek, felvették a névtárát a halottaknak, valamennyien halottak nevét viselik. Havas Henrik születésem óta mészárol az ózdi cigánytelepével, a Hócipőmet állították be óvodás korom óta, együtt jártak Müller Péter tik sem vagytok magyarok kivégzőivel és sátánistáival.

Havast azért iktatták ki tisztátalan lelkekkel, amik ide tartoznak valamennyi könyvből felvett nevű szereplőjével az RTL Klubnak, mert közölte, hogy ismét a régi kezdeti kommunista kornál járnak időben, így is énekelte meg az Internationálét Heródes zsidó népe képviseletében Barjai Gordon, Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, mint győzője a jövőnek, együtt Vonával Ricséről, öcsém arcának megszüntetésével, amelyik nem cigány és zsidó üldöző náci, hanem együtt van egy utcába rendezve a Bertalan utcájukra állandó világapokalipszisként a narancsoknak. Ezért nincs kit választani.

Nem tudom milyen ötlet volt a barakkos legyektől a két utca összetétele világ-apokalipszisként, támadva az árnyékok, patológiák, pusztítók sorsát végrehajtva tetteikkel együtt, felfoghatatlan Magyarország gyilkosaitól Románia néven, ahogyan kezdődött Károlyival egykor, amit a bátyámmal ismételtek.

Attilának a nevét azért vetették fel, mert ő volt a világ megáltója, úgy érkezett karmikus családból, Szerdiéktől, amik születésem óta áldoztak saját sorsuk, tettük végrehajtásában, apját felakasztották 1987. körül, amikor engem ismétlésben megtámadtak együtt az anyja és testvére sorsát és világ-apokalipszisét végrehajtva rajtam. Meg a gyerekeim ismerik Újhelyből. Nem értettem én sem, miért vetetik fel, aztán törlik tavaly nyáron, fonalboltot nyitott a facebookon a neve helyén, hogy férjhez mentem egy fonalbolthoz, hasonlatosan az Abigélhez Romániából, melyben a lányok férjhez mennek képekhez. Attila népe, a kékek vették fel a harcot a narancs feketemágusi lírai karám ellen, eljátszva, hogy a fenevadat, a hamisi prófétát, meg a halálnépet a genyó istennel együtt elvitték Oroszországba űrhajójukat körbe véve. Nem értettem a március elején megérkezett Csillagrend tagját, aki a férjem lett elméletben, hogy lehet, hogy hozzám ért, s azt éreztem, hogy a férjem volt mindig. Egyek vagyunk ketten, egy szív tavaly március eleje óta, de nem láthatom, mert meghalnék, ha meglátnám, vagy megtudná, milyen a hangom, meg a külsöm. De lehet, hogy csak gonosz játék volt az egész, egy nagy álmodás, ahogyan kezdték Presser Gáborék saját sorsukat, tettüket végrehajtva a narancsokkal, hogy Napraforgó szép virág, az álomból már nyisd ki két szemed!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszüntetésével, feketemágusoknak, apokalipszisében, tömeggyalázóival, apokalipsziséhez, világgyalázóknak, földönkívülieket, becsületsértések, tehermentesített, apokalipszisként, sátoraljaújhelyi, felülvizsgálatra, csillagjeleivel, világmészárosok, pulyaszeplősítő, szappantisztító, végrehajtóiként, boszorkányozott, székesfehérvári, megrendezéséért, végrehajtásában, tömeggyalázásos, kivégzőgépeivel, apokalipszissel, reformátusoknak, magyarországnak, internationálét, cigánytelepével, cigánytelepétől, apokalipszisnek, végrehajtásával, elmeosztályokon, párttitkárokkal, cigánytelepéről, cigánytelepének, lemészárlásával, barakkos zsidókkal, sátoraljaújhelyi Révész, miskolci Bertalan, narancsszínben megjelölt, ózdi feketemágusi, fogadásomra Románia, utolsó magyar, cigánytelepével Lévai, romániai parabrutális, debreceni református, vasfüggönyös kezdetnek, egykori királynak, római egyháztól, világ nemi, enyém volt, lábaim formája, Benkő Lajos, Lévai Katalin, Kata Mészáros, Miskolc Vargával, Deák Bill, Nagy Feró, Berek Katival Romániából, Vikidál Gyula, Pogány Balázs, Kolcza Mária, Tóth Bandival, Szabó István, Gergely Sándor, Balogh Gizella, Sági Ilona, Polgárdi István, Barna Gabi, Toronyi Évi, Berta Erzsébetnél, Kormos Kornélia, Bocskor Romániából, Juhász Gábor, Erich Fried, Vészhelyet Amerikából, Dávid Mónika Szörnyeteg, Egész Szerbián, Szebenyi Judit, Putyin Ázsia, Mary Zsuzsával, Schmidt Zsolt, Smidt Zsoltja, Hajdú Marianna, Maritin Luther King, Zétényi Lilivel, Herman Ottó Múzeum, Mivel Szencivel, Földanya Müllerékkel, Hamvas Bélát, Csiba Gábor, Vörös Oroszlános, Malek Andrea, Bazsányi Mihály, Újhelyi Pataky, Lehoczky Zsuzsa, Káli Sándor Árnyékoskertjének, Mohamed Isten, Jehova Istené, Hogya Mária, Nagy Mária, Kolcza Marival, Alba Regina, Varga Rózsa, Bibliájukba Simonnal, Kositczky István, Andó Marianna, Göncz Árpádéknak Müllerékkel, Pintér Margit, Bodorné Ágnesnek, Tűzkő Judit, Vadas Pál, Horn Gyula, Német Sándorral, Pannijaként Szepes Máriának, Kolcza Mari, Jónit Havas Henrik, Havas Henrik, Müller Péter, Internationálét Heródes, Barjai Gordon, Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, Vonával Ricséről, Abigélhez Romániából, Presser Gáborék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Vérnyomáscsökkentés  Sok ember olyan,  Az erdőterápia egészségre gyak...  Paul David Tripp Március 28  Aki belekortyol  Minden kedves látogatómnak sze...  Manna OWell tollából  Leereszkedés és olvadás  Esti Ima !  Jó éjszakát  J. Donald Walters  Szép estét  Alvó kutya  Mire jók ?  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Rács mögé  Sonka vásár  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Manna OWell tollából  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó kutyák  képre írva  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Odaadja  Rács mögé  Az izmaink nem csak testmozgás...  Alvó kutya  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Sárkány  Szép álmokat!  Boldog virágvasárnapot minden...  Esti képek  Alvó kisfiú  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Képes idézet !  képre írva  képre írva  Aki belekortyol  Húsvéti üdvözlet !  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Mire jók ?  Jó éjszakát  Vérnyomáscsökkentés  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép estét  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után 
Bejegyzés Címkék
barakkos zsidókkal, sátoraljaújhelyi Révész, miskolci Bertalan, narancsszínben megjelölt, ózdi feketemágusi, fogadásomra Románia, utolsó magyar, cigánytelepével Lévai, romániai parabrutális, debreceni református, vasfüggönyös kezdetnek, egykori királynak, római egyháztól, világ nemi, enyém volt, lábaim formája, hangom miatt, nagy fehér, termékenységi népeket, lányok fontosabbak, láthatatlan világgal, világ irányító, kommunista Tóth, narancs politikusok, lírai apokalipszisbe, áldozatokat hipnózisban, kiliáni Benedek, nagy házból, kollektív gyalázáskor, szürkéjét Romániának, politika Berta-Tuza, miskolci Rákóczi, törvénytaposó Magyarország, megtisztult Ardójához, bolond reformátusoknak, cigiről leszokott, karcsai házat, apjánál lakott, pataki állandó, többi főszereplő, debreceni reformátusoknak, törvény nálunk, apja haláláig, felzsőzsolcai nagy, összes autista, világon kommunikációs, nyugdíjfolyósítók eltartanak, összes többi, miskolci autisták, rózsakeresztes rendet, állandó világgyalázóknak, székesfehérvári Magazinnál, romániai elmeosztály, fekete kalapos, asztal mellé, állandó kislányáldozóinál, világ összes, összes elmebetegével, anyja semmibe, gyerekek milyen, kommunista rókája, szerbiai orvosokra, kommunista békegalambos, sakk-kártya tulajdonosoknak, gonosz zsidóival, elmélet volt, iker torony, könyvét Nikell-hegy, egész világon, többi együttesre, adventista iskola, utcanépnek Vénusz, többi barakkos, zsidók kihasználják, tízezer forintos, összeg miatt, kivonatakkal együtt, tatárdombi ikerház, sátánistáival Hajdú, háromforrás kiadó, 1998-as támadóim, kétszáz éves, tökéletes magyar, világ-könyvtára Szabó, egész biblitikus, magyar nyelv, környéket sátánistákkal, cseremisz pusztítónak, menhelyi hálózatnak, trianoni biblia, összes reformátusával, debreceni bibliájuknak, angol rózsakeresztes, amerikai hatalmas, ottani elmebetegnek, pulyaszeplősítő bányászok, rózsakeresztes rend, fertelmet nemi, világ urával, magyar kislányoknak, gyűrűk urával, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 111
  • e Hét: 873
  • e Hónap: 12578
  • e Év: 51579
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.