Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Krisztus és a jungista aranysas szentlélek Mária vallással
  2018-05-21 14:43:31, hétfő
 
   
  Többmillió évvel ezelőtt érkezett ide a világűrből a jelenlegi Hunnia börtön felettes tűzIstene, amelyik egyidőben jött meg körülbelül a csillagok teremtőjével, aki csillagrendjével és dr. Melionnal, mint aranysasával érkezett a földönkívülieknek. Innen van az állandó aranykori elmélet.

Megfestettem a rajzát, amikor ismételték a földre jövetelésük idejét, egy trapéz aranykeresztet aranyhegy felé, aranysas jelével a jungista Mária elméletesnek, aki belekerült az Újszövetségébe a Talmudosok Mária Magdalénás Jézusához abban az időben, amikor a zsidók ördögök voltak csak, tisztátalan lelkek és gonosz démonok uralkodtak Európában. Már a Talmudot démon istenekkel a tűzIsten megalkotta, nem tudni, milyen okból, de mivel felszámolták az emberiséget azóta az állandóan létrehozott karmikus népekkel, látható a végeredménye az ember gyűlöletének.

Jézusa a holt tengeri tekercsnek, amiből az összes vallást létrehozták, mindegyik híveit a bibliai részeknek megfelelően beavatra, létrehozva állandó apokalipszisnek, Illésék, mint halál népek állandó ébredő játszóterének kezdetével élesztett vallásaival a Rózsa neveknek, mint a vallások feszületeinek.

A Talmud Jézusát gyilkolták le egyedül az ördögök, akiknek prédikált, űzte a tisztátalan lelkeit a vasvárosnak, meg a démonjait Romániának. Ilyen tisztátalan, emberi testekbe hatoló csapásokat hozott létre a tűzisten, majd folytatta a munkáját az orosz bűnözők kiválasztásával, így került be az Újszövetségbe János levelezéseihez, mint jungista vallásához az aranysasnak Barabás és a többi bűnöző, együtt Lázárral, a feketeruhás haláljával a Vénusz feszületeseknek. A megtisztított, férgektől hemzsegő Lázár Hantos Ágnes zsidó népének Cerberus féregállatát jelentette, mint egyik küszöb őrét az Isteni színjátéknak.

Jehova nevet meghagyták valamiért, pedig az apokalipszist állandóan jehova futballal kezdik, meghagyva Jehovát a másik világ focistájaként a tűzIsten által, amelyik népe sárga színben született meg Japánban, a megtisztult lelkek pedig kutya formában, amiért kínozzák őket állandóan.

Miután Jézust megölték, megjelent halála után a Jehova Isten Krisztus formában, hogy végtelen apokalipszist hozzanak létre, lerakva együtt a menyország elméletét, ahová Krisztus vérén keresztül jutnak a gyilkosok, mint ahogyan a két feszületese a Hunnia börtönnek. Ezer éve tart ez a mészárlás, hogy állandóan az embereket áldozzák meg, amit elneveztek penitenciás véráldozásnak. Engem tettek keresztre Atlantisz óta többször a jeruzsálemi zsidók Vénuszként. Jelenleg is én vagyok a székesfehérvári központtal bíró Időjeként a Földnek világfeszületese Magyarországnak, mint emberiség ellenes vérfürdő állandó végrehajtóinak.

Melion, jungista aranysas többmillió éves Mária elméletével hozták létre az összes vallást, a Talmud Máriájával együtt, Braun Frigyes sánta vörös botos Jézusával az ikerháznak, amelyik sorsát rajtam végrehajtották a többi valláséval együtt Rózsa nevekkel születésem óta.

Melionnak lelke van, ez került bele a Jézusos evangélumokba, hogy beleszúrt a római egyház katonája és víz csorgott ki belőle. Ez a szentlelke a szentháromságnak, mint amit Omega, Illés, Metroja jelent a Hunnia börtönnek.

Ezer éve Luther megalkotta a három bibliát, melybe folyamatosan tették bele az állandó világkönyvtárát a lyukas szívű Szabó Istvánnak, állandó világberendezés mellett elmeosztályokkal hajtották végre, amit maguk találtak ki háborúkkal együtt, mint a Napoleon kártyáját a franciáknak állandónak, együtt a zöldasszonyával az olasz vas Rákóczi térnek, együtt az angol rózsakeresztes rendjével a szörnyeteg pároztatójuknak, együtt a világ urával állandó zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka áldozásával a kígyójának, mivel több formában tudott megjelenni. Végtelen egy világapokalipszis, amit rajtam kezdtek el születésemkor a csapások sorsaként, szerepeként, betegségeként, tette végrehajtásával 58 éve folyamatosan, megállás nélkül, míg a szerepjátékosok, csapások utazgattak, nyaralgattak, unokákkal szaporodnak, amik mimelik a szeretetet, mint tisztátalan lelkei az ördögi bibliájuknak.

Ha megfigyelik, a legtöbb Krisztus többszáz éve vasrácsos megjelöléssel van, hogy ezeket a tiszta embereket a vaskommunista vallásai tették feszületre a világ minden táján. A Hunnia börtöné a római egyházban van, annál az Istennél, amelyik a hatágú csillagos Varjú népét trapéz keresztjével, aranysas jelével, együtt a Púder pókjelével elégette, míg a barakkosok nácik és fasisztákként vettek részt a háborúban.

Izrael régen Jákób országa volt, aranylétrás menybe vezető úttal ábrázolták a kabbalisták, aki birkózott a tűzIsten angyalával. Mindegyiket felszámolták, egyedül Heródes népe él a tűzIsten Noé ideje óta. Jelenleg vaskommunista internatonálés eszméket hirdettek, szerepet játszanak végtelen apokalipszis végett, mint pálmajeles narancsokkal együtt engem Földanyaként megáldozók születésem óta.

A biblai névtár a Hunnia börtön ember gyilkosait jelenti, már karmikus hét fátyol elhelyezéssel, mint amik állandóan újból kezdik a bibliai apokalipszist, végtelenül hosszabbítanak utódokkal a gyilkosok.

Pünkösdkor megbolondította a Talmud szentjeit a tűzIstene a Hunnia börtönnek, leszállt rájuk az égető tűz és össze-vissza kezdtek beszélni egymás ellen, a világ minden nyelvén, tűzzel égetve a lelküket, így prédikáltak szerte a világban káosz kezdeteként egykori Neptun bolygón történtek folytatása képpen.

Azóta a miskolci börtön Hunnia új missziói állandóak a világ minden részén, miután felszámolták a földrészeket, ismét egy-két túlélővel mentve a bibliát, mint amiben az egész világ benne van, kezdték elölről őskorról a világapokalipszist, amihez létre van hozva Frédy és Béni, állandó kőkori kezdethez, akik állítólag nekem nem ártottak, sőt nem is értek el a kőkorhoz, bár a Kővári, többi kő név berendezve volt. Nem is érhettek el,mivel az ország világ-Magyarországot épített, már nem volt hová menniük, új történelmet alkottak meg, honfoglaló elmebetegekkel, hét vezérrel sólyom szárnyán Atlantisznak, az én főszereplésemmel, Sólyom berendezével a Pszichografológiába elvéve a hangomat szerepeként 1971-ben és 2004-ben, feltételezés szerint 1991-ben is a Hunnia börtön elmebeteg elméleténél jártak Atlantiszban, melyek ismeretlenek számomra, mint az atlantiszi aranyhalak Gina Lolobrigidaként, a Halak szülöttjeivel együtt. Várkonyinál már csak egy motoros túlélő van általában a mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Ez a tűzIstene a túlvilági hálózatnak a sátán spriritizmusával együtt, ez a Pünkösd napja égi tűzzel, amivel elégeti az eljövendő napot, mint ahogyan akarta tűzzel felperzselni a Földet állandó özönvizei mellett.


Izrael, mint egykori kiválasztott népe Jákóbnak eltűnt, nem tudjuk, mi történt velük, a jelenlegi Izrael barakkosaival a náciknak és fasisztáknak népesült be, meg a Hunnia börtönnel, Müller Péter perverzei mellett fényevésemmel menetelve ki 1967-ben a Bertalan utcai előttem itt lakó képviseletében.

Göncz Árpád, mint egyetlen életben hagyott világ-könyvtár összepakolója valdensként lett bemutatva, a mondatával a skizopreneknek, hogy ha én egyszer kinyitom a számat értelmiség legyőzőként, beázással, ahogyan mutatták a médiában, csak volt kinek. Müller Péterrel volt együtt, ő tette meg köztársasági elnökké, együtt mészároltak a vas Rákóczi térrel 83 éve megállás nélkül. Az egészségügye Pataky Attila miskolci börtönének elektromos szemekkel teli fekete hatalmas árnyék Istenével és a Hunnia börtön együtt mészárolt minket Müller Péterékkel, az orvosok közreműködésével Földanyaként, afrikai Istenként, angyalokként.

Az ultraordodoxok áldoztak meg engem a Bizottság együttes beállítása szerint együtt a pusztítójával az újhelyi Jehova temető kisajátítójának, mint Kun református könyvében kiadott holt tengeri tekercs Jézus vallásából új népként elmeosztály keretében áldozó fekete kalapos, szakállas zsidó népével a Pszichografológiának, az összes jelét jelentő zsidó népével a Bertalan utcának. 83 éves zsidók, mint a Főnixes Rákóczi tere Csepreginek és Végvárinak feketemágusokkal, amik engem Vénuszként gyaláztak végig, mészárolva és csonkítva maguk helyett, saját főszerepeikben, együtt Vonával, Sárossy Katalinnal, akiért a Hunnia börtön harcolt Kiliánjával, mint állandó gyalázóival anyámnak Kovács Erzsiék kezdetével a szőke Hunnia börtön nemi gyalázóinak.

A Csillagrend tűzIstenét tavaly márciusban legyőzték együtt a földönkívüliek, azért, amit tett velem.

Ez a valósága az állandó bibliai apokalipsziseknek, de ha kéri valaki, mellékelem az aláhúzott szerepeimmel a darabokra hullott debreceni és jehova bibliákat.

Az Oroszország előtti emberek által törvényben élő emberiséget szinték a Hunnia börtön mészárolta le a lyukas szívó Szabó állandó villágkönyvtárával, a szentháromsággal, berendezve a vallási káoszt Jézus vallásokkal, kommunista koraival a vasvárosnak. Gyöngécske lány vagyok én, piros és kék a ruhám, jelenlétét jelentette az igazi ég csillaga Illésének piros és a kék földönkívüliekkel, amik Uramnak szólíttatták magukat. Itt a vaskommunista korok végrehajtásában vettek részt kék és vörös háromszögű úttörőnyakkendőjével az állandó hippi kutyáknak, mint skizopreneknek, az állandó beat mozgalmával a sárga tengeralattjárónak, köztük a dakota John Lennonnak, ahonnan feketemágusi Jehova rendeket fürdős alulról tisztulóként avatták be szerte a világban, mint elmebetegeit a kurváknak és szerepjátékosoknak. A punkok nem régiek, a világ minden részén megvannak a skizoprenek, mint zenei csapások, melyeket a szocialista iskola ének-zene osztálya ellen hoztak létre. Itt a Tádé egykori Talmudos szent népének genyó nemi szerves gyalázói hajtották végre Főnix néven a punkrációs műanyag kommunizmust, nemi felszabadító gyalázóival Putyin orosz hadseregének, sztálinizmusával Törőcsik Mari népének, mint Lin cseppjével Linné nevéből létrehozva a Földanya Katalinnak. Így osztották meg a nevemet születésemkor, Lindákkal, Linákkal, Katyerinákkal, Tinákkal, Katicákkal, Katkatokkal, Katikákkal, Katikkal saját kurvaságuk miatti állandó támadásukkal.

A két darabokra hullott bibliájukat Fatimei jóslatként, Trianonként dolgozták fel Cseh Károlyék, ez a valósága Ttrianonnak, névsorolvasása a vasvárosnak, ahogyan Pataky Attilája a börtönnek megénekelte, ők számolták fel a zsidókat nagy-Magyarország néven, romániai címerekkel, amiket kipakoltak ismétlésekor a Duna tévés elmeosztályukkal szerte a világban.
1995. óta olvastatták velem a bibliáikat, megmenve a szereplőket ismétlésben születési kezdetemként Simon Évát hozva, aki helyett anyámnak, mint saját bábjuknak Familia KFT beállítása szerint Cilikeként kiskora óta hisztisként és magas vérnyomásúként le kellett nézni és semmibe venni az összes börtön gyilkosával és Rózsa feszületesével Miskolcnak. 2004-es kivégzésemig tartott a bibliai olvastatása a cigánytelepének Müller Péternek. Hiába nem akartam vele foglalkozni, a szívemet nyomogatták, égették, szurkálták egyfolytában. Nem volt segítségem, mert a Hunnia börtön skizopren orvosaival együtt működtek, nevettek rajtam a gyógyszerészei a szőkéknek, amikor megláttak, gúnyolva és csúfolva engem. A trianoni bibliai olvastatás során létrehozott vallásai a Rózsáknak feszületemmel, meg Illésék reformátusainak dorbézolói, mint állandó Föld temető brigádjai, az összes berendezett egykori tranoni helyszínek elmebetegeivel jelentik a békesség virágos Napisten turulmadarát világ-Magyarország néven.

Kupaiékkal kezdték a Pszichografolóiai kivégző sorozatát az Ororszország előtti emberek lakta világnak rajtunk végrehajtva a vérfürdőiket, libás történelemmel a gyöngécske lányos felkontyolásuk mellett, Koncz Zsuzsa szaturnuszi állandó kommunizmusával. Kiárulták az embereket, akiket a kék földönkívüliek cipeltek, mint engem hatalmas hipnózisos energiával. Szerencsés esetben első gyalázásuk után meghaltak, mert az ember, mint én is, amikor hallottam, hogy valakihez hozzáértek, undorodik, taszítja a meggyalázott is a tisztaságot, mert ismeretlen a gyilkosok karmikus népe tettei visszakapásakor az ég serege számára.

A vörös és kék földönkívüliek szerepei is alá vannak húzva, a Rákóczi tere húzta alá Miskolcnak a darabokra szakadt bibliájukat aszerint, mikor következnek.

Tehát a kereszten rózsa jeles Annás állandó világapokalipszis Krisztusai Miskolcon vannak, még senkit nem sikerült átvinniük az Időn túli menyországba, mert ők maguk ki vannak léptetve az élők közül. Nem tudtak segíteni, mint ahogyan senki sem az árnyékvilágából a bibliájuknak.

Az összes Király, King idetartozik a Herman Ottó Múzeum Hunnia bibliai apokalipsziséhez, egyetlen nagy közös áldozásukban.

Mária mennybemenetele már ismétlés, Európában megtalálható a maradványa az Isteni színjátéknak, sárga rózsájával Bródyéknak, Tóth Klára körzeti orvosával az állandó szereplőjének, amelyik saját szerepét rajtam 1998. óta ismételte szégyentelenül. Ezt tették bele az antiszemita Weöresék Radnótiékkal a Pszichografológiájukba, ezt ismételte Müller Pétere a hungária kormánynak a gyalázásom és kínzásom, kivégzéseim közben.

Az antiszemitizmus ezek szerint kimondottan emberiség ellen, tiszta emberek ellen irányul, ezért vezették be az indiai cigány négerekre, a Rákóczi téri gyalázó cigányságra, állandó kisány áldozó zsidókra a rasszista kifejezést, mint fertelmekre és perverzekre, állandó világapokalipszis végrehajtóira.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: spriritizmusával, szentháromsággal, szentháromságnak, sztálinizmusával, feketemágusokkal, közreműködésével, főszereplésemmel, elmeosztályokkal, világfeszületese, apokalipsziséhez, elmeosztályukkal, csillagrendjével, székesfehérvári, apokalipszisnek, kisajátítójának, végrehajtásában, megbolondította, árnyékvilágából, zöldasszonyával, visszakapásakor, lolobrigidaként, cigánytelepének, világkönyvtárát, világberendezés, antiszemitizmus, kommunizmusával, mennybemenetele, kiválasztásával, pároztatójuknak, végrehajtásával, magyarországnak, szerepjátékosok, reformátusainak, feszületeseknek, újszövetségébe, felkontyolásuk, jelenlegi Hunnia, csillagok teremtőjével, állandó aranykori, földre jövetelésük, trapéz aranykeresztet, jungista Mária, zsidók ördögök, tűzIsten megalkotta, emberiséget azóta, állandóan létrehozott, ember gyűlöletének, holt tengeri, összes vallást, bibliai részeknek, vallások feszületeinek, tisztátalan lelkeit, Talmudosok Mária Magdalénás Jézusához, Talmud Jézusát, Újszövetségbe János, Lázár Hantos Ágnes, Miután Jézust, Jehova Isten Krisztus, Talmud Máriájával, Braun Frigyes, Szabó Istvánnak, Gina Lolobrigidaként, Müller Péter, Göncz Árpád, Müller Péterrel, Pataky Attila, Müller Péterékkel, Főnixes Rákóczi, Sárossy Katalinnal, Kovács Erzsiék, John Lennonnak, Törőcsik Mari, Földanya Katalinnak, Cseh Károlyék, Pataky Attilája, Simon Évát, Familia KFT, Müller Péternek, Koncz Zsuzsa, Krisztusai Miskolcon, Herman Ottó Múzeum Hunnia, Tóth Klára, Weöresék Radnótiékkal, Müller Pétere,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Png csokor  Nem számIt  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Lóhere  Fehér virág  Popper Péter szavai  Mai harmónia kártyám  Mai harmónia kártyám  Soha ne kedvezz...  Esti kép  Paul David Tripp Április 19  A kételkedés kezelése  Garai Gábor - Takarítás  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Az engedelmesség miért nem vál...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Julian Brass gondolata  Minden harmadik...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Png lepke  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Reggel van  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png fotel  Kellemes délutánt kívánok  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Jó éjszakát  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png ház  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png virág  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Erdőn  Illyés Gyula - Milyen hamar.  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Akarat  Nem számIt  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  Paul David Tripp Április 21  Png férfi  Albert Einstein gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi Hunnia, csillagok teremtőjével, állandó aranykori, földre jövetelésük, trapéz aranykeresztet, jungista Mária, zsidók ördögök, tűzIsten megalkotta, emberiséget azóta, állandóan létrehozott, ember gyűlöletének, holt tengeri, összes vallást, bibliai részeknek, vallások feszületeinek, tisztátalan lelkeit, démonjait Romániának, orosz bűnözők, aranysasnak Barabás, többi bűnöző, feketeruhás haláljával, apokalipszist állandóan, másik világ, tűzIsten által, megtisztult lelkek, menyország elméletét, embereket áldozzák, jeruzsálemi zsidók, székesfehérvári központtal, többi valláséval, római egyház, három bibliát, állandó világkönyvtárát, lyukas szívű, franciáknak állandónak, angol rózsakeresztes, szörnyeteg pároztatójuknak, világ urával, csapások sorsaként, ördögi bibliájuknak, legtöbb Krisztus, tiszta embereket, vaskommunista vallásai, világ minden, római egyházban, hatágú csillagos, barakkosok nácik, tűzIsten angyalával, biblai névtár, bibliai apokalipszist, világban káosz, miskolci börtön, egész világ, hangomat szerepeként, atlantiszi aranyhalak, motoros túlélő, túlvilági hálózatnak, sátán spriritizmusával, eljövendő napot, jelenlegi Izrael, számat értelmiség, egészségügye Pataky, orvosok közreműködésével, ultraordodoxok áldoztak, újhelyi Jehova, összes jelét, szőke Hunnia, állandó bibliai, aláhúzott szerepeimmel, darabokra hullott, lyukas szívó, vallási káoszt, vaskommunista korok, állandó hippi, állandó beat, dakota John, szocialista iskola, punkrációs műanyag, nevemet születésemkor, valósága Ttrianonnak, börtönnek megénekelte, zsidókat nagy-Magyarország, szereplőket ismétlésben, összes börtön, bibliai olvastatása, cigánytelepének Müller, szívemet nyomogatták, trianoni bibliai, összes berendezett, békesség virágos, gyöngécske lányos, gyilkosok karmikus, darabokra szakadt, kereszten rózsa, élők közül, összes Király, állandó szereplőjének, antiszemita Weöresék, hungária kormánynak, antiszemitizmus ezek, indiai cigány, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 535
  • e Hét: 2857
  • e Hónap: 9098
  • e Év: 61364
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.