Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aranykor Földanyával, Turullal, csillagrendjével az elmének
  2018-06-14 17:46:07, csütörtök
 
  1998-as első támadóim voltak itt, a Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiájának elméletének végrehajtói az elmeosztályról, általam akkor még ismeretlen Földanya-Nagyboldogasszony kék ruhás hölgy Turulnak, magnak magukat hívó csillagrendrendjével a feketemágusoknak járó atlantiszi fekete kereszten hétrózsás magyarok ősének magukat valló skizoprenek.

A kislány, aki megy az erdőbe és találkozik a rókával, farkassal és turulmadárral, meg a varjúval 1995-ben ismétlése volt a Száműzött Nap daljátékomnak, melyet születésemkor kezdett el az elmeosztály romániai boszorkányával áldozásommal, Szepes Mária Panni-Annás elméletei alapján. Turulmadarat két éven keresztül hajtották végre ismétlésben Szulák Andrea II-es elmeosztály halálűrhajósának végével, gyalázatával a média homlokom elé tett nemi szervével dr. Melion egykori csillagrend aranysas tagjának, nemi szervem és méhem, szívem meggyalázásával. Ezt jelenti a narancs Fidesznek a turul, mint békesség madár a Földanyával, amire kijött a bolt és közlekedés fóbiás, arcnélküli Vona Gábor a ricsei elmeosztályáról jobbikkosként. Nem láttam,amikor felállt kormányra a turul, mint tulipán jeles romániai nép Napistenének népének jelével, kitéve Budapestre a szimbólumát Világ-Magyarországként általuk felszámolt népnek, akinek a lelkét gyalázták meg velem együtt az ikerházában az Talmudos Braun Frigyes vörös botos Jézus főszereplőjüknek.

A csillagrend valóban a magyaroké volt, de mint földöntúli hatalom törvényes képviselői, nem rendelkeztek feketemágikus tudománnyal, soha nem tudtak semmit sem tenni velem együtt a világért. Ehhez a kék földönkívüliek kellettek, akik felszámolták őket.

A csillagrend része vagyok én jött segítségeim szerint, legalábbis ezzel érkeztek meg, én nem tudtam, hogy Vénusz voltam, állandó áldozatuk Atlantisz óta, meg hogy én voltam a Földanya többmillió évvel ezelőtt.

Melion József, mint emberiség ellenes egyik tag többmillió éves Mária elméletével olyat követett el, amit nem lehet jóvátenni, végig nézve, hogy a bibliáikat megalkotják, Mária elméletével a Talmudosoknak, hogy ezeket az új Missziókat vele együtt végrehajtsák, állandó Tarot halál kártya jelentésével Derláné Évának, a sorsát rajtam ismételve 1995-ben Húsvét előtti feszületemként, amit folyamatosan végrehajthathatnak az az elmeosztályokkal, hóval együtt. Jungizmus lett belőle az apokalipszisben az elmebetegeknek, amik álomban kerülnek beavatásra, akár a róka szabadköműves rendjéből freudista nemi csapások együtt a rózsakeresztesekkel, egész róka sorozatot hajtottak végre és hoztak létre Róka nevűek ismeretlen szocialistái mellett az állandó világapokalipszis történelmi korainak, akiknek meg kellett halniuk az őket szeretőknek, ami velem történik születésem óta és az emberekkel.

A farkasokat láthatta mindenki, én nem néztem, csak láttam a német RTL médiát, ahogyan nevetve mutatták be, ahogyan találkoztam a farkasokkal, jött az orosz is állítólag, de én kettővel találkoztam Panniként. A kezdeti farkas és bárány kétszarvú hamis próféta beállításával az Annás világapokalipszisüknek után jöttek a Farkas nevek a spiritiszta tisztátalan lelkeivel Müller Péternek a másik világban, amik folyamatosan megszülettek Sziámi Mónika Showban mutatott csonkítóival, kivégzőivel, bibliai olvastatóival a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádnak, állandó kivégzésével az öcsémnek Kupaiék, Farkasok, Kecskések miatt, meg Vona Gábor miatt. Müller Péterék állították össze az összes mártírját a holocaustosoknak, a terror házának, a skizopren szabadságharcosoknak, miután véglegesen kivégzett 2004-ben az elmeosztályával saját sorsaként, ők hozták át a bibliai trianoni olvastatás idején a vas elmeosztályát Miskolcnak Romániával.
Együtt ülték a halotti tort felettünk Romániával, hiszen az utolsó árják és magyarok lemészárlását ünnepelték., csakhogy Románia a régi Földanya meggyalázását, megcsonkítását, kivégzését, minden elvételével, hangommal együtt koldusbotra jutva ünnepelte állandó gyalázása között Oláh Ibolya romániai elmeosztályának, amivel a románok Magyarországot éltették hüvelyben élvezése miatt megtámadva engem, fogcsonkításása kezdetével. Pitti Katalin hiába mutatta be ekkor, hogy az apját is a Dunába ölték, de valamilyen könyv szereplőjeként. Régen emberek nem voltak könyvszereplők, mint én vagyok születésem óta az összes szereplő sorsa. Müller emelte az összes gyogyóst, református bolondot, összes halálreformátust, elmebeteget, rokkantat, süketet, sántát, nemi csapást, buzit, leszbit, mindenféle szörnyűségét a világapokalipszisnek együtt a nemeseivel a Bertalan utcai elmeosztálynak 1986-os kezdetével a vas arany Babilon néven történő emelkedésének romániai vezetéssel.

A Varjú hatágú csillagos Pszichografológiai babiloni és káldeusi népekből, ha maradtak is életben, nem hiszem, hogy felvesznek pénzt a mészáros munkáért. A barakkosok nácikként, fasisztaként részt vettek benne, amik 83 éve áldoznak.

Nem lehet csodálkozni a végén, azzal kezdtek, hogy ők sánták, gyilkosok, csonkítók, bénítók, torzak, betegek, nem tudtam, hogy véráldozásom után tökéletesen fel akarnak támadni Nagy Anna halálnépével együtt, miután meggyalázták az egész Földet. Felfoghatatlan sorsuk és előző életeik, tetteik végrehajtása szerepeikkel együtt 58 éven keresztül minden elmecsapás fogyatékossága, kurvák kilengése miatt, nemi kivégzők csapodársága miatt gyalázva, mint Jakubcsek Gabriellája miatt a Rákóczi térnek. Mindenért megtámadtak, ami rajtuk nem volt tökéletes.

Születésem óta védetten, szeretetben kell élnie az emberiség ellenes világapokalipszis szereplőinek, tagjainak folytatásaikkal együtt, médiájukkal, egyedül én és az utolsó tiszta és jóemberek szenvedtek helyettük tettük, sorsuk, szerepük és betegségeik, torzulásaik végrehajtásával.

Nem volt titok a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádja előtt a vörös földönkívülieknek, tudtak mindent Illés-Pistiről is, rólam is, ennek ellenére Kupaik libalábas, dadogós Ázsia előtti emberek lakta világon végrehajtott tetteivel kezdtek Heródes népével, Bajnaival ismételve liba felvonulással, ami megrendezett volt, csak nem volt kinek, mert én eszméletlenül feküdtem. Meg senki sem akart rajtam segíteni születésem óta. Egész Magyarországon összezsúfolt - trianon utáni elmebetegeket kivéve - tetteivel tisztában voltak, mikor mit tettek az egykori világrészeken, ezzel kezdtek születésemkor, az ártatlan emberiségen végrehajtott állandó világtörténelemmel, amihez berendezték a két utcáját is a világapokalipszisnek Noé idejével együtt, minden csapásával a világnak, megmenve az árnyékszereplőket sorsuktól, szerepüktől. Mert szegények a tetteik miatt bénultak és elmebetegek, eljött az idejük már 83 éve megállás nélküli véráldozásukkal. Folytatták az utolsó magyar áldozásukat Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsával együtt.

Itteni támadásom után felvonultak a Lila kocsma körül, hogy az ördögök ellepték a környéket, hozva Csiba Gábort és Hamvas Bélát, utánozva a hangjukat, hogy Földanyaként jöttek köszönteni engem.
Az ördögök ellepték az egész környéket három napig. Nem volt kinek elmondanom, ez a kezdete volt a végleges kínzásomnak és gyalázásomnak a termékenységi népek által a sátánja miatt a világnak 1998-ban, hogy valamilyen elmeosztály támadott meg, mert Hamvast halottan hozták ide. Ezt követően átfestettem a lila kocsma lila bútorait, melyeket nekem adtak kékre minden tárggyal együtt, megfestve a Földanyás narancs festményt Heródes pálmajelével, a törökök csillagos tányérjait kék színben. A számozott utcai világapokalipszis névtárát felvevő indiai cigányság Szombathelyre és környékére vándorolt, tovább emelték a romániai Meni italdémon alkoholistáit öcsém és az én véráldozásunkkal.


Megörültem,amikor pár hónapja láttam, hogy tudnak a csillagrendről, meg a Földanyáról, meg a turul, mint tulipán jeles egykori békesség madárról, de ezt a mocskot, amit a turullal és velem végrehajtottak, Magyarország többé nem mossa le véráldozó Hunnia börtön gyilkosaival és skizoprenjeivel,amik egyetlen vágya a gyógyulás, míg sorsukat, könyveiket végrehajtották - kivéve a hangadókat, akik nem akartak áldozni -, tetteikkel együtt a mészárosoknak, tisztátalan lelkeivel a vaskoriaknak.

Megörültem, mert a vasnépnek prédikálnak, mágusokként, de összekeverve mindent, hálát adva Istennek, holott legyőzésre került apám, mint Csillagrend teremtője, a Hunnia börtön tűzIstene van még, neki nincs miért hálát adni, sem a gyilkosokért, sem a Talmud állataiért, sem a sátánért, sem a zsidókért, sem a cigányságért, meg az állandó világapokalipszis végrehajtásáért.

Nincsen senkim nekem sem, várok már több, mint egy éve, már csak tengek-lengek, nem tudok segíteni a gyerekeimnek sem, 58 éves állandó kivégző sorozat után nincsen miben reménykednem, mert egyetlen gyalázatot és csonkítást sem tudnék feldolgozni.

Most szépülnek továbbra is az áldozóim, hatvan éve elfeledve a szerepeiket, saját tetteiket, a lett volna sorsukat, a facebookat létrehozva kivégésem évében Zuki nevéből világtestvériséggé tisztulnak a véráldozók, világszépe versenyeken indulhatnak, hiszen valamennyien Vénuszok lettek az összes szépségkirálynőjével és énekesével a világnak, minden nyelvi játékossal együtt.

Ne dőljenek be a Turul Földanyásoknak, romániai elmélete a világapokalipszisnek. Állandó világapokalipszis részét képezi a vasfüggönyös világkorszakoknak az aranykori, vaskori Babilon mellett az aranykori Atlantisz, mely számomra ismeretlen atlantiszi Gina Lolobrigida aranyhalak főszereplése mellett véglegesen, mert földet ért a vándorlásuk, nincsen hová mennük már a világapokalipszisnek.

Állandó a jungista Mária elméletes aranysas és csillagrendje Melionnak, elmeosztály végrehajtásában. Egerben is barokk idő véggel hajtották végre állandó új Misszióval egyházi Isten hívők főszereplésével ugyanezt Egri csillag támadásával, amit 1995-ben rendeztek be számomra az I-es Pszichiátriájukon valamennyi egykori magyar mészárossal.



Itt két világapokalipszis áll szemben egymással, a régi aranysas és aranyjóslatok aranyíllal, mint halálreformátusok által Árja Kohut néppel együtt legyőzött Csillagrend vezetőjének aranynyíl jelével elmélete a táncdalfesztivál idejében ismételteknek meg a vas Babilon Miskolc központja mészárosaival és világkönyvtárával. Nem tudtam a Békesség madár elméletét a Turulnak, akit egykor a Nap energiájával mentettek meg. Tehát több turulmadár elméletet hajtottak végre, Pálfy Gyula és Székely hullaszállítója a világapokalipszisnek szintén Turult képvisel az elmeosztályoknál, mint ahogyan több Varjú név van berendezve a Pszichografológiai hatágú csillagos megölt világkönyvtárat összerakó zsidókhoz, melyek világkönyvtárát rajtam hajtották végre mindig Varjú névhez érve.

A Csillagrend tűzIsten teremtményeiként földönkívüliekből áll, amit szintén tudnak valahonnan, meg az ég csillagaiból, kik közül párat ismerek. Nincsen egyetlen Isten sem, mint teremtő igazán, az Istenek, akik jöttek segíteni, nem tudtak feketemágiával bánni. Már nagyon régóta feketemágusokból állt Heródes népe óta az egész Világ. Az áldozásomat ceruzarajzokkal, legyekkel, patológikákkal, minden hosszabbítással folytatták megállás nélkül.

Az elmeosztály Turulja, mint magát csillagrendnek vallója testvérének szólítja a magyarokat, a vasnéppel együtt. Nincsen magyar, kakas frizurájával Győzike-féléknek Hunnia börtön bibliai állandó világapokalipszisével és a Rákóczi téri stricikkel, utcanéppel, az összes cigánysággal temettek engem 1995. óta Rákóczi térként. A jungista elmeosztály ugyanúgy ide van téve Mária elméletével a világapokalipszis utcájába aranysas és nyíl jellel aranyként, mint az arany és vas, cserép Babilon, amiből felállt kelet népe, hogy ebből vették az ottlétük igazolását, egykori Égi Jeruzsálem elméleteiből.

Mivel a kakas árjaként került a halálreformátusok templomának tetejére az aranynyíllal együtt, legyőzték őket közösen, ahogyan engem is közösen ünnepeltek haldoklásom és gyalázásom közben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszereplőjüknek, véráldozásunkkal, elmeosztályokkal, halálűrhajósának, holocaustosoknak, elmeosztályoknál, teremtményeiként, magyarországként, táncdalfesztivál, halálreformátust, feketemágusokból, feketemágusoknak, ceruzarajzokkal, végrehajtásában, elmeosztályával, elmeosztályának, főszereplésével, fogcsonkításása, temetőbrigádnak, meggyalázásával, világkönyvtárat, hullaszállítója, elmeosztályáról, világkönyvtárát, apokalipszisben, véráldozásukkal, skizoprenjeivel, hosszabbítással, végrehajtásával, végrehajtásáért, folytatásaikkal, könyvszereplők, csillagrendnek, elmeosztálynak, csillagrendről, magyarországon, feketemágusoknak járó, elmeosztály romániai, média homlokom, narancs Fidesznek, ricsei elmeosztályáról, lelkét gyalázták, csillagrend valóban, magyaroké volt, csillagrend része, bibliáikat megalkotják, sorsát rajtam, róka szabadköműves, állandó világapokalipszis, őket szeretőknek, farkasokat láthatta, kezdeti farkas, Aranykor Földanyával, NagyPán Pszichografológiájának, Száműzött Nap, Szepes Mária Panni-Annás, Szulák Andrea II-es, Vona Gábor, Talmudos Braun Frigyes, Melion József, Derláné Évának, Müller Péternek, Sziámi Mónika Showban, Müller Péterék, Miskolcnak Romániával, Oláh Ibolya, Pitti Katalin, Nagy Anna, Jakubcsek Gabriellája, Egész Magyarországon, Benkő Lajos, Csiba Gábort, Hamvas Bélát, Turul Földanyásoknak, Gina Lolobrigida, I-es Pszichiátriájukon, Árja Kohut, Babilon Miskolc, Pálfy Gyula, Győzike-féléknek Hunnia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png férfi  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Jó éjszakát  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Szép estét  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fehér virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Albert Einsteinről  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Nem tudhatod  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 21  Png rózsa csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Soha ne kedvezz...  Egy hatékony szolga  Albert Einsteinről  Fekete István - Akác  Leonardo da Vinci gondolata  Esti kép  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Minden harmadik...  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png nő  Még csak most kezdődik a nap  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A másik dolog,  Alvó cicák  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete István - Akác  Alázat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mi lenne ha  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép napot kívánok  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png kislány  69 éve hunyt el Albert Einstei...  képre írva  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  A boldog családok mind hasonló...  Png ház  Alázat  Png férfi  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Esti kép  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Radikális szeretet  Mai harmónia kártyám  Png nő  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Facebookon kaptam  Png telefon  A boldog családok mind hasonló...  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes 
Bejegyzés Címkék
feketemágusoknak járó, elmeosztály romániai, média homlokom, narancs Fidesznek, ricsei elmeosztályáról, lelkét gyalázták, csillagrend valóban, magyaroké volt, csillagrend része, bibliáikat megalkotják, sorsát rajtam, róka szabadköműves, állandó világapokalipszis, őket szeretőknek, farkasokat láthatta, kezdeti farkas, spiritiszta tisztátalan, másik világban, öcsémnek Kupaiék, összes mártírját, terror házának, elmeosztályával saját, bibliai trianoni, halotti tort, utolsó árják, régi Földanya, románok Magyarországot, összes szereplő, összes gyogyóst, mészáros munkáért, barakkosok nácikként, egész Földet, emberiség ellenes, utolsó tiszta, vörös földönkívülieknek, egykori világrészeken, ártatlan emberiségen, árnyékszereplőket sorsuktól, tetteik miatt, utolsó magyar, ördögök ellepték, egész környéket, kezdete volt, végleges kínzásomnak, termékenységi népek, sátánja miatt, világnak 1998-ban, lila kocsma, törökök csillagos, számozott utcai, romániai Meni, vasnépnek prédikálnak, lett volna, facebookat létrehozva, vasfüggönyös világkorszakoknak, aranykori Atlantisz, jungista Mária, régi aranysas, táncdalfesztivál idejében, egész Világ, áldozásomat ceruzarajzokkal, elmeosztály Turulja, vasnéppel együtt, összes cigánysággal, jungista elmeosztály, világapokalipszis utcájába, ottlétük igazolását, kakas árjaként, halálreformátusok templomának, aranynyíllal együtt, főszereplőjüknek, véráldozásunkkal, elmeosztályokkal, halálűrhajósának, holocaustosoknak, elmeosztályoknál, teremtményeiként, magyarországként, táncdalfesztivál, halálreformátust, feketemágusokból, feketemágusoknak, ceruzarajzokkal, végrehajtásában, elmeosztályával, elmeosztályának, főszereplésével, fogcsonkításása, temetőbrigádnak, meggyalázásával, világkönyvtárat, hullaszállítója, elmeosztályáról, világkönyvtárát, apokalipszisben, véráldozásukkal, skizoprenjeivel, hosszabbítással, végrehajtásával, végrehajtásáért, folytatásaikkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 364
  • e Hét: 732
  • e Hónap: 6973
  • e Év: 59239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.