Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Romániai mészárlás 58 éven keresztül démonjával
  2018-06-16 14:44:33, szombat
 
  Románia a Hunnia börtön gyilkosaival születésemkor Varsányi névvel, Omegás kezdetével a Benkő Lajos angyalok égi hangversenyének sorsbeteljesülését berendezte az országot, kollektív gyalázással, belső részek lebontásával, szentháromságával, mint Illés ébredő játszótérrel, mint vallásai ébredésével kezdődő világapokalipszisével a halálreformátusainak árja kakas néven történő megáldozásával történelmi ismétlésként egykori csillagrend aranynyíl jelével sátoraljaújhelyi hét hegy alapján létrehozott Szörnyeteg koporsója, Dávid Mónika sánta kiválasztott egyik kivégzőm, Pszichografológiájába Szepes Máriának tett összes távol-keleti pusztítójával Ízisz nagy közös áldozásommal fogadó Istálló Vénusz kezdetével Jézus feszület sorozatait hajtotta végre Müller Péterékkel, mint állandó haláfátyol létrehozójával és fiával, Végh Péter világkönyvtár állandó főszereplőjével, a Mónika Showban bemutatott tik sem vagytok magyarok bibliát is folyamatosan velem olsastató trianont és valamennyi történelmet rajtam végrehajtó, pusztítókat tisztító temetőbrigádjával, együtt Liptai Klaudia első embergyilkos démonjával, amelyik ágyban történő dobálásomat a brazilok tisztításával Branyiczky házaspár kíséretével, mint mókus rendi kommunista kivégzőimmel bemutatták, hogy igen, engem temet Románia Földanya ellenségeként születésem óta.

Andy Vajnája és sláger és többi médiája közben mulatva ünnepelte a kínzásomat és gyalázásomat a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe által, saját a Feketevonat cigánysága Miskolcnak, melyekkel ismételték az Urbán Tibor által Északban és többi újságban megjelent romániai hatalmas szellemvilág rajzait a feketemágiával legyőzött egyházak feletti óriásokként, melyekkel kezdte Miskolc az áldozásomat születésemkor. Románia temetőbrigádja felfoghatatlan az utcanépével és sátánistáival az űrbábelnek, amik nemcsak az ágyon dobáltak eszméletlenül, meg a hajamat tépték 2004-es médiában történő felvonulásuk idején, hanem rajtam körben voltak, égették és gyalázták a szívemet, amiből templomokat újítottak Jézus szíve néven, fogdostak a tik sem vagytok magyarok cigányai a lakásban, amit a médiájukban torünnepként mutattak be, hogy ők ezt szabadon megtehették Kern András Hunnia börtön legyének kiválasztottjaival, mint Katijával Oláh Ibolyájának, mint az ország felé tett jövőjével világ-trianoni elmeosztályának, amit létrehozott a Mónika Show temetőivel. Világ gazdagait jelentik a temetőbrigádjával, mint engem temetőivel Miskolccal együtt, mint vasbabilonnal a médiának, valamennyi meggazdagultjával együtt.

Mary Zsuzsa, születésem óta angyalként maga helyett áldozó torünnepe mutatja, hogy mi a média valójában, állandó áldozói a Földnek, amik véglegesen földet értek születésem óta megállás nélkül tisztulva, nemesedve, szépülve.

Romániát jelenti a Bertalan utcai Pszichografológia fogadásomra három lépcsőházával az állandó világapokalipszisnek megtoldva, mint 83 éves mészárosainkkal vasváros történelmével és világkönyvtárával a Varjúnak, köztük az Űrpusztító Bodor Íziszként megírva nap és holdjelével az összes pusztítójuknak, melyek helyett engem és dr. Meliont 1995-ös ismétléssel megáldoztak és összezúztak Müller Pétereivel. Románia Magyarországot temeti velem megállás nélkül Bangó Margit régi romániai indiai cigányával, kereszténydemokrata Hegedűs és Tőkés nevekkel, Anna nevekkel berendezett állandó világapokaipszis rajtam Katalinként történő végrehajtásával.

A Szomszédok és valamennyi világapokalipszise a Bertalan és Révész utcáknak Romániát jelenti, melyek saját sorsukat, tetteiket, szerepeiket végrehajtották rajtunk Vénusz áldozással.

Liptai berendezése a Pszichografológiájához a romániai berendezésnek fontos, mivel az első démon, amelyik embert ölt, vele kezdték az összes bibliája végrehajtását tisztításukkal, szerepeikkel a világ állandó apokalipszis végrehajtóinak. A romániai démon sztársága nem ismer határokat, Pataki nevével a miskolci börtönnek, szaporodva a jövő világ-Romániájának, akár Andy Vajna temetőbrigádja a miskolci Hunnia börtön nemi frigyével jövőre készülve nyugodtan felvásárol mindent, hiszen Magyarország Románia számára a finnugor Benkő Lajos volt utolsóként, engem Földanyaként temet mulatós hadsregével a Duna tévés vatikáni vasvárosnak, vasnépével a romániai birtokoknak.

Hozzátették a három lépcsőházat az előző világapokalipszisükhez, melynek része volt az I-es és II-es Világháború is, azokat, amik megölték a Varjú népét, amik végrehajtották trianont, amik megtámadták az olaszliszkai központot, amik új világ-Magyarország vas-Rákóczi téri történelmet írtak maguknak kettős keresztnevűekkel, helységnevűekkel, mesterségnevűekkel, Hunnia börtön Ildikóival, Erikáival az utcanépnek, Gabrielláival, Zsókáival a romániai Penelopé halálnép gyertyás gyalázóinak egykori kommunista kacsa népéből létrehozva őket, Mariannáival az utcanépnek magukat nemesnek beírva az összes elmebetegével Romániának szerte a világon, amiket Müller Pétere emelt a cigánysággal a gyalázatommal, nem engedve megtanulni nekem a nyelveket, csak a németet olvasni a Hunyadi nemese Nagy Karola sorsaként. Összes Rózsája állandó feszületete a vallásainak az Illés együttesének ébredő játszótere kezdetével Bródy Jánosának, együtt Lázárjával, mint rima Jeruzsálemével, amik Atlantisz óta tettek feszületre Vénuszként, világkönyvtárával, a lyukas szívű Szabó Istvánjával, amelyik saját sorsát sötétkapus dögjeivel Romániának könyveikkel, szerepeikkel rajtunk végrehajották T. Asztalos Ildikó kiárulásával együtt, sakk-kártyájával, mint Rákóczi tereivel az országoknak, Olaszország, Franciaország, mint egykori Benkő emberek gyalázói Woode Allen kezdetével, amelyik sorsát és tették rajtam hajtották végre megállás nélkül, állandó kommunizmusa, a szaturnuszi sakkja mellett Koncz Zsuzsájának, váraival, melyekkel berendezte a négy bástyás várakat, ahol a magyarok harcoltak egymás ellen. Kossuthja sátoraljaújhelyi berendezés, de végig nézte, hogy a Vénusz gyalázók Kossuth-díjakat vesznek át. Ágnesei a Pszichografológiának kurváit jelenti az állandó világapokalipszisnek, állatokkal szaporodnak, mint pusztítókkal, pókokkal, főszereplői lettek volna Íziszükkel együtt a magyar politikának.

Oláh nevű fiatal hozzászóló szerint beszívott a néni, miután végtelenül hosszabbítanak a nemzetiségiek torünnepével a diafilm kezdete óta Kósa nevekkel Fiúk, lányok évkönyve könyv alapján, másik Bertalan utcai csapás szerint drogozok, mert nekem kell egyedül felderíteni az elmeosztályok politikai áldozásait, amiket rajtam és az egész világon végrehajtottak.

Románia megáldozott engem Földanyaként az összes Gáborja főszerepében, köztük a halálokéban Koncz Gábor kezdetével Gábor áron rézágyúi néven.
Valamennyi halálnépe sorsát, tettét és szerepét végrehajtotta koldultatásommal kivive halálnépét a megyéből, azzal a Nagy Annai kommunista vég mondatával, ébredő játszótér leszállításakor földönkívüliekkel együtt rám helyette, tisztítva és nemesítve őket gyalázatával a halál űrhajósoknak, hogy feltámadni akarnak a halottjai a vatikáni Hunnia börtönnel, amik mindig azzal szereztek előnyt és gazdagságot, hogy egykor frigyet kötöttek a halállal és a pokol népével misztikával kezdve az állandó bibliai apokalipszist Annás főszereplőivel, nem Katalin volt a világapokaliptikus főszereplő, amit Annái mentésével és szaporításával hajtott végre mint állandó szocialista iskola ellenes világapokalipszis minden tantárgy ellen létrehozva.

Románia olyat hajtott végre a temetőbrigádjával, amit leírni is szörnyűség saját tetteit, szerepeit, torzulásait, némaságát, süketségét, deformációit az összes bibliai szereplőnek, mint állandó világ-apokalipszisnek. Románia elvette a hangomat Müller Péterével, folyamatosan történő kivégzései és csonkításai közben, lábaimat tönkre tette, pókhasammal jártam az utcáin a vasnépnek, nevetségességükre, a fogaimat Müllerék születésem óta csonkították főbb szereplőik helyett, majd a szomszéd sorsaként ismétlésben,amivel születésemkor kezdtek, hogy a pusztítók elviszik a kurvák fogait terhesség alatt. Mindezt a Mónika Showja hajtotta végre temetőbrigádjával Benkő Dániel nemi csapása kezdetével a Benkő sorsnak. Együtt vannak az ózdi 666 központ kétszarvú hamis prófétájával, bárányos áldozásom születésemkor kezdett óriás halotti világával a rajzok alapján, együtt vannak az ózdi fenevaddal, amelyik felruházta feketemágiával a cigánynépét a romániai utcanépnek és menhelynek, 83 éves értelmiség legyőzőséssel végrehajtott jóemberek kivégzése végett, amiért rendezik közösen a narancs vas Rákóczi terével Miskolcnak a temetői ünnepséget.

A romániai vasnépét Győr központjának a Győri kapuval tette ide a vasnép a genyó utcanépével együtt az orosz felszabadító hadseregnek, háromjelű homlokával Orbán Viktornak az ózdi 666 központjuk feketemágusaival.

Románia három lépcsőházba tette a világapokalipszis mészárosait, távol-keleti Pszichografológiájával együtt a nemi csapásainak, halálnépeinek, Ágneseinek, nemeseinek, Illés együttesével indult világapokalipszisének ébredő játszótere összes kereszténydemokrata vallásásával, amik tartják magukat erősen temetői ünnepével a cigánytelepnek narancs színében a Pszichografológiai Bertalan utcának. Miskolci Illés együttesével a városnak ismételtek a dalok berendezésével.

A testenyészetei az Időjelek világvégét állandóan végrehajtóknak, Deák Bill Gyula egylábbal megrajzotl állandó feszületesüknek, Mary Zsuzsa angyali főszereplőjük helyetti szám csonkításával, feketemágiával történő legyőzésemmel a számban és minden részemben szerepeként, a tompalátásom oka, Szelep, mint a Mohamed Istene férje sorsa születésem óta II-es elmeosztályáról, amik helyette engem vittek be magukhoz Íziszt játszó pszichiátereivel a Hunnia börtön elmeosztályának, sumerek, kutyák, spanyol pusztítók, vörös és fekete kommunisták, bermudások, űttörő nyakkendős Hobo és kutyái, majmok, békák, G. Maczó Ágnes hintás magyar kislánya Bródy Jánosnak, amelyik sorsát 1962. körül kezdte el rajtam végrehajtani, hegedűs cigányok, zsenik, amik helyett én számoltam a fűszálakat, felsorolhatatlan ratkósokkal együtt a megmentettek száma a két biblia tagjaival együtt, ami a feketemágiáját jelenti a narancs kormányuknak lírai karám tagjaival, Rákóczi téri utcanépeikkel.
Ezek valamennyien tort ültek felettem, mint a kukó cigányok, Gáspár Győző, valamennyi Bertalan utcai névtárával a világapokaliptikus csapásoknak.

Ezt hajtották végre az összes református főszerepében születésem óta, kezdve a mezőkövesdi Edójuk, mint őrült Johannájuk szerepét születésemkor egyből, Eperjessel, rózsakeresztesekkel, szabadköművesekkel, antikrisztusokkal, avatárokkal, szadduceusokkal, pusztítókkal, kígyókkal, mint Isteneivel a szigeteknek, Rákóczi térnek, világ urának Kex száma alapján Lehoczky Zsuzsa szerepében együtt Madonna helyetti folyamatosan történő kivégzésemmel szexszimbólumként már 1997-ben a II-es pszichiátria utcanépével és cigánytelepével, amik a kíséretét jelentették rózsás sapkája kezdetével együtt Fridijével a Rákóczi térnek, összes állatjával, legyével, pókjával, maffiáilval az olaszoknak, Sophia Loren zöldasszony Rákóczi terével.

Illésék tartják magukat, mint állandó világapokalipszis berendezői és végrehajtói haláljaiként egykori Romániának az Anna főszereplőivel együtt. Még a sziklai nép is Romániát jelenti Gabriellákkal, Karády Katalin halálnépével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: koldultatásommal, sátoraljaújhelyi, feketemágusaival, helységnevűekkel, keresztnevűekkel, felsorolhatatlan, pszichiátereivel, világapokaipszis, végrehajtásával, apokalipszisnek, főszereplőjével, feszületesüknek, elmeosztályáról, elmeosztályának, hangversenyének, cigánytelepével, leszállításakor, mészárosainkkal, szadduceusokkal, testenyészetei, berendezésével, végrehajtóknak, cigánytelepnek, feketemágiával, végrehajtottak, magyarországot, pusztítójuknak, temetőbrigádja, végrehajtóinak, végrehajtották, tisztításukkal, jeruzsálemével, szaporításával, főszereplőivel, hosszabbítanak, létrehozójával, brazilok tisztításával, szomszéd Rákóczi, feketemágiával legyőzött, áldozásomat születésemkor, ágyon dobáltak, hajamat tépték, médiájukban torünnepként, ország felé, média valójában, összes pusztítójuknak, romániai berendezésnek, első démon, összes bibliája, világ állandó, romániai démon, miskolci börtönnek, Benkő Lajos, Dávid Mónika, Pszichografológiájába Szepes Máriának, Istálló Vénusz, Müller Péterékkel, Végh Péter, Mónika Showban, Liptai Klaudia, Románia Földanya, Andy Vajnája, Urbán Tibor, Kern András Hunnia, Katijával Oláh Ibolyájának, Mónika Show, Mary Zsuzsa, Űrpusztító Bodor Íziszként, Müller Pétereivel, Románia Magyarországot, Bangó Margit, Andy Vajna, Magyarország Románia, II-es Világháború, Müller Pétere, Nagy Karola, Összes Rózsája, Bródy Jánosának, Szabó Istvánjával, Asztalos Ildikó, Woode Allen, Koncz Zsuzsájának, Koncz Gábor, Nagy Annai, Müller Péterével, Mónika Showja, Benkő Dániel, Orbán Viktornak, Pszichografológiai Bertalan, Miskolci Illés, Deák Bill Gyula, Mohamed Istene, Maczó Ágnes, Bródy Jánosnak, Gáspár Győző, Lehoczky Zsuzsa, Sophia Loren, Karády Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nem méltó hozzád  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Elköszönt  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Mai harmónia kártyám  Paul David Tripp Április 20  Elköszönt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 19  A Megváltó szolgálatában  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A másik dolog,  Hiányzik  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png cica  Png rózsa csokor  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Alázat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Png nő  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kaffka_Margit  Png csokor  Sose bánj semmit  Png csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Adakozás  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einsteinről  A jó emberek mindig szépek mar...  Még csak most kezdődik a nap  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png csokor  Nevem  Őrizkednünk kell...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Szívem tiéd  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép napot kívánok  Elköszönt  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nem tudhatod  Rátalálsz  Reménység és erő Krisztustól e...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Fehér virág  Szép álmokat!  Idő  Facebookon kaptam  Elköszönt  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
brazilok tisztításával, szomszéd Rákóczi, feketemágiával legyőzött, áldozásomat születésemkor, ágyon dobáltak, hajamat tépték, médiájukban torünnepként, ország felé, média valójában, összes pusztítójuknak, romániai berendezésnek, első démon, összes bibliája, világ állandó, romániai démon, miskolci börtönnek, miskolci Hunnia, finnugor Benkő, romániai birtokoknak, három lépcsőházat, olaszliszkai központot, romániai Penelopé, utcanépnek magukat, összes elmebetegével, németet olvasni, lyukas szívű, szaturnuszi sakkja, négy bástyás, magyarok harcoltak, magyar politikának, nemzetiségiek torünnepével, diafilm kezdete, elmeosztályok politikai, egész világon, összes Gáborja, halálokéban Koncz, halál űrhajósoknak, vatikáni Hunnia, pokol népével, állandó bibliai, összes bibliai, hangomat Müller, fogaimat Müllerék, szomszéd sorsaként, pusztítók elviszik, kurvák fogait, rajzok alapján, ózdi fenevaddal, romániai utcanépnek, temetői ünnepséget, romániai vasnépét, genyó utcanépével, orosz felszabadító, világapokalipszis mészárosait, nemi csapásainak, cigánytelepnek narancs, városnak ismételtek, dalok berendezésével, megmentettek száma, feketemágiáját jelenti, narancs kormányuknak, kukó cigányok, összes református, mezőkövesdi Edójuk, kíséretét jelentették, koldultatásommal, sátoraljaújhelyi, feketemágusaival, helységnevűekkel, keresztnevűekkel, felsorolhatatlan, pszichiátereivel, világapokaipszis, végrehajtásával, apokalipszisnek, főszereplőjével, feszületesüknek, elmeosztályáról, elmeosztályának, hangversenyének, cigánytelepével, leszállításakor, mészárosainkkal, szadduceusokkal, testenyészetei, berendezésével, végrehajtóknak, cigánytelepnek, feketemágiával, végrehajtottak, magyarországot, pusztítójuknak, temetőbrigádja, végrehajtóinak, végrehajtották, tisztításukkal, jeruzsálemével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1405
  • e Hét: 3727
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 62234
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.