Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Atlantiszi aranyhalak feszülete a Megváltónak
  2018-06-17 16:19:20, vasárnap
 
   
  Atlantisz óta kerültek fel az égre az állatövi jegyek, kettéválasztásra került a világ Bak és Ráktérítővel. Újabb népeket hoztak létre az európai horoszkópnak megfelelően, mely bekerült a kommunista asztrológiájába a vasnépnek, zseni és különféle főszereplőjével, sőt valamennyi könyvébe a világapokalipszisnek, mint Toni Curtist is csillagnak mondták, amelyik sorsát és főszerepét rajtam végrehajtotta a Bertalan utcai Pszichografológiájából Antológia Humana zsidó népének főszereplőjeként.

Az egykori Neptun bolygón lévő vallási káoszt lehozta Róbert atyával a Földre a Sátánja a világnak, feketekereszten hét rózsás mágiájával, amely az egész világé valamennyi rendjével, kék ruhás hölgyével, mint Máriával, Ízisszel, Hagia Sophiával.

Miután a bolygók népeit felszámolták, állatjegyeit kitette az égre a Csillagrend teremtője, amelyik feltételezés szerint részt vett folyamatosan az emberi létforma teremtésében a csillagok által leírt külsőkkel, ami felfoghatatlan volt, s ezt az egész világon berendezték, mint Kínában az állatokat, Japánnal együtt, sárkányokat, kígyókat, kutyákat, lovakat, bivalyokat, nyulakat.... Létrejött az asztékkal egyidőben a három világ horoszkópja szerinti születés Európában fehér ember formájában.
Születésemkor a három világrész horoszkópjának megfelelően születtem meg, Föld-kutya évében, talán szélként azték horoszkóp szerint és Oroszlán-Halakként.
A régi szocialista elméletek valamennyien asztrológiai jóslatokra épültek fel, szivárvány jelével a bibliájuknak: megmutattad a jellemem, szivárvány-lépcsőn lépkedem, fényed kápráztatja a szemem, tenger csillag az életem, s míg egyre feljebb szárnyalok, alant hagyom a Földgolyót, tudatom új világot lel: hajnalló ébrenálmot.
Ezek szerint minden régi Istentől elpöröltek, földöntúli lopott hatalom volt az övék. Plútó ura is részt vett ezekben az apokalipszisekben, gúnyos szemmel nézve a Halak Megváltóikat, mint bolygók együttállása szerint született zseniket.
Ez mind én voltam egyedül, melyeknek az írásait, mint rajtam végrehajtott világapokalipszist Müller Péter sorsaként elégették, de a könyégetés állandó volt a világapokalipszisükben.

A Halak minden könyvébe a világapokalipszisnek bekerült, mint Krisztus szimbóluma kenyérrel együtt, néhol öt kenyér, két hal szimbolikus beavatásával, akár a Sátán bibliájába Jézusuk bemutatója szerint.

Halak szimbóluma az atlantiszi mágiájuknak feszülettel én lettem Gina Lolobrigida főszerepében születésemkor visszament időben Molnár Rózsa és Gina születési kezdetéig, a Rózsa a feszületet jelenti a vasvárosnál.

Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület, munkahelyi üldözésekkel volt megírva a szőke spanyol pusztító Kos nő üldözésében, sorsaként a sátoraljaújhelyi rendőrségének egykori Romániának, saját bibliai apokalipszisüket hajtották végre, amit jöttek nekem mondani, hogy a rendőrség beszélte, hogy most fognak engem összezúzni a párttitkárjaival Újhelynek. A vers vége, hogy fényben fogan és hal az igaz ember, s mind ki Hal volt, Szepes Mária fő apokalipszist író mágikus elmélete alapján.

Így lettem én egyszemélyben a Krisztusa és Megváltója a világnak, valamennyi Halak szülöttjük sorsában és főszerepében, mint Medveczky Ilonáéban, amelyik a Vörös Oroszlán határozatlan Halak Megváltója lett volna, akár az összes többi Halak szülött Rózsa nevek berendezésével Megváltója volt népének.

Valamennyi kereszten rózsa jeles Krisztusa a Hunnia börtön vallásainak atlantiszi földöntúli hatalomból van létrehozva.

Az atlantiszi lopott dallam, melyet Hamvas Béla átadott nekik, mint Földanya áldozóknak Atlantisz óta van a birtokukban, zenészeké volt, mint titánoké, egykori elsüllyedt világ és Vénusz elméletből már, amiből hippi és skizopren elméletei szerint a zenei csapásoknak Vénusz állandó áldozásával kommunista elméletek jöttek létre együtt a budhizmussal.

Az atlantiszi lopott dallammal kezdtek születésemkor Müllerékkel, vagyis már létrehozta a tisztátalan lelkek, halottak, árnyékok hét fátylához az atlantiszi energiából teremtett Latinovits Vénusz áldozó halottjainak másik világát a sátánjukkal, ezt jelentette a Kígyó és a kereszt.


A feketemágusok számmisztikát is használtak születési napokként, így zárták össze a legyőzött csillagokat megszámozva, így lettem én állandó hetes Atlantisz óta Vénuszként.

Magyarország a kisvasúttal apa szocialista kirándulását temetői ünnepségben ismétlő narancsai a Fidesznek készült 2030-as tokaji központtal bíró apa szőlőjének összezúzásából gazdaguló bortermelőkkel a jövőjére Borsod megyének, együtt a Bertalan utcai névtárával a csonkítóimnak és bénítóimnak, sátoraljaújhelyi gyalázóival a csernobili medve üzenet óta. Lendvai Ildikó születésem óta áldozó narancs színében a Földanya gyilkosoknak Heródes pálma jelével és a Tóthjai a szlovákoknak, mint árja kakas állandó áldozók most is készülnek a hosszabbításukra, visszament időben a hatvanas évek elé együtt a Kárpáti nevet ismét felvevőkkel. Mészáros három gyerekkel megjelölt világ gazdaga a földönkívülieknek, amik odatették tavaly, felfoghatatlan, mivel a medve szocializmust ezen a néven hajtották végre, Mészáros Ágnes sorsaként.

Ebből a temetői magyar neveket használó országból kétszázat érdekel, sőt az egész világból, hogy mi történt és történik velem. Gondolom valamennyien velem együtt azonnali segítségben bíztak, kiderült, hogy egyedül vagyok, megtámadtak tavaly a földönkívüliek, mivel Vénuszt ők nőnek látják, nem szellemi lénynek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: párttitkárjaival, sátoraljaújhelyi, apokalipszisüket, főszereplőjeként, kettéválasztásra, hosszabbításukra, főszereplőjével, asztrológiájába, feketekereszten, horoszkópjának, felfoghatatlan, földönkívüliek, bortermelőkkel, berendezésével, összezúzásából, születésemkor, végrehajtotta, apokalipszist, csonkítóimnak, szocializmust, számmisztikát, feketemágusok, egyszemélyben, rendőrségének, bibliájuknak, asztrológiai, megváltóikat, együttállása, végrehajtott, valamennyien, teremtésében, felszámolták, állatjegyeit, feltételezés, folyamatosan, horoszkópnak, állatövi jegyek, európai horoszkópnak, kommunista asztrológiájába, egykori Neptun, egész világé, bolygók népeit, emberi létforma, csillagok által, egész világon, asztékkal egyidőben, három világ, három világrész, régi szocialista, könyégetés állandó, atlantiszi mágiájuknak, feszületet jelenti, Toni Curtist, Pszichografológiájából Antológia Humana, Hagia Sophiával, Halak Megváltóikat, Müller Péter, Gina Lolobrigida, Molnár Rózsa, Szepes Mária, Medveczky Ilonáéban, Vörös Oroszlán, Halak Megváltója, Hamvas Béla, Latinovits Vénusz, Lendvai Ildikó, Mészáros Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Varga János Veniam - Fontos sz...  Neked tudnod kell  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Akarat  Paul David Tripp Április 20  Fehér virág  Akarat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kislány  Akik bántanak téged  Alázat  Png cica  Németh László tollából  Akarat  Kaffka_Margit  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Idő  Mai harmónia kártyám  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kellemes délutánt kívánok  A kételkedés kezelése  Erdőn  Sose bánj semmit  Fekete-erdő desszert  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Adakozás  Idő  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  A sors  Akik bántanak téged  Fehér virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy maradéktalanul uralt világ  Tóth Ágnes - Szervusz pad  s immár én is felragyogva, ért...  Nagyi telefonál  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bounty krémes  Nagyi telefonál  Éretlen vers  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mi lenne ha  Idő  Próbálj meg ...  69 éve hunyt el Albert Einstei... 
Bejegyzés Címkék
állatövi jegyek, európai horoszkópnak, kommunista asztrológiájába, egykori Neptun, egész világé, bolygók népeit, emberi létforma, csillagok által, egész világon, asztékkal egyidőben, három világ, három világrész, régi szocialista, könyégetés állandó, atlantiszi mágiájuknak, feszületet jelenti, szőke spanyol, sátoraljaújhelyi rendőrségének, rendőrség beszélte, párttitkárjaival Újhelynek, vers vége, igaz ember, összes többi, atlantiszi lopott, zenei csapásoknak, tisztátalan lelkek, atlantiszi energiából, feketemágusok számmisztikát, legyőzött csillagokat, jövőjére Borsod, csernobili medve, hatvanas évek, medve szocializmust, néven hajtották, temetői magyar, egész világból, párttitkárjaival, sátoraljaújhelyi, apokalipszisüket, főszereplőjeként, kettéválasztásra, hosszabbításukra, főszereplőjével, asztrológiájába, feketekereszten, horoszkópjának, felfoghatatlan, földönkívüliek, bortermelőkkel, berendezésével, összezúzásából, születésemkor, végrehajtotta, apokalipszist, csonkítóimnak, szocializmust, számmisztikát, feketemágusok, egyszemélyben, rendőrségének, bibliájuknak, asztrológiai, megváltóikat, együttállása, végrehajtott, valamennyien, teremtésében, felszámolták, állatjegyeit, feltételezés, folyamatosan, horoszkópnak, gyilkosoknak, főszerepében, határozatlan, halottjainak, budhizmussal, ráktérítővel, magyarország, beavatásával, üldözésekkel, kirándulását, szlovákoknak, szimbolikus, megfelelően, sárkányokat, üldözésében, birtokukban, gyalázóival, csillagrend, mágiájuknak, sátánjukkal, horoszkópja, bénítóimnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2285
  • e Hét: 4607
  • e Hónap: 10848
  • e Év: 63114
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.