Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bankok, uzsora kamatosok, végrehajtók
  2018-07-03 15:05:17, kedd
 
   
  Tudjuk, hogy a jog soha nem a becsületes embereket képviselte, akár a büntetésvégrehajtók sem. Egy ember életét és meghurcolását nem lehet megfizetni semmivel sem. Ha a tisztességes embert bíróság elé citálják, összetörik a szíve, majd halálba kergetik a szégyenében megsemmisített embert.

A jogi ügyek így mindig a hitványak ügyeit képviselték, az ő érdekükben járnak el, már csak attól függ az ügyük kimenetele, mennyi gazdagsággal rendelkeznek, hogy egyre jellemtelenebb ügyvédet fogadhassanak fel maguk védelmében.

Holott a bíróság és a jogászok, ügyvédek bátran viselik Justicia, az igazság Istennője szimbólumát, büszkék arra, hogy diplomával rendelkeznek. A fekete kocka szimbólumos diplomasapkájuk mutatja, hogy a JHVH Antikrisztus bibliai apokalipszsisét jelentik és képviselik.
A szívtörvénnyel rendelkező embereknek soha nem lehet megalkudniuk egyetlen tisztességtelen lénnyel, egyetlen hazugság már elég ahhoz, hogy az ember lezárja az ilyen törvénytaposóval a kapcsolatot örökre, már amennyiben lehetséges, mert ezek egyfolytában azon törik a fejüket, miképpen ártsanak másoknak, hogyan tegyenek szert aljas módon pénzre, vagy bármilyen tulajdonra.


Az áldozásommal 1995-től létbelépett bankok valamennyien vasvárosát jelentik Miskolcnak.

A törvénytisztelő bankok az ügyfeleik érdekét is képviselik, illetve egyedül az övékét, amire szerződést is kötnek. Szerződésszegés esetén, ha az ügyfél fizetésképtelenné válik, megértve a helyzetet többszörös kísérlete után a szerződés helyreállításának sem adják át uzsora kamatra behajtási cégeknek az adósságot, hanem saját követelésrendezőikkel későbbiekben rendezik le a megállapodásaikat.

Az egyik neves bank devisa hitelt adott egy ügyfelének évekkel ezelőtt. Majd mikor az ügyfél fizetésképtelenné vált, aláíratta vele a felvett összeg dupláját, majdnem tízmillió forintot, szavát adva, hogy ezután havi fix összegben törleszheti az ügyfél az általa megadott összeggel. A fizetési szándék ellenére az aláírt dupla összegről szóló devisás hitelt a neves bank eladta egy uzsora kamattal dolgozó behajtási cégnek, mely a vasvárosi bíróságon pert nyert. A bíróság az uzsora (napi kamatos) kamatot helytállónak gondolta, a fizetési szándékot, hogy hajlandó részletekben fizetni az ügyfél semminek tekintve. Még megterhelte a kamatos kamattal számolva soha el nem évülő idejű követelését végrehajtási költségekkel.

Az uzsora kamat az országban elfogadott, a tisztességtelen jogi ügyek nem kerülnek felülbírálásra, meg nincs hozzá a kevés pénzű ügyfeleknek jogi képviselőjük.

Apát annak idején megkörnyékezte egy olyan lény, amelyik rokkant férfiakkal házasodott az öröklés miatt. Rengeteg ilyen némber létezik Magyarországon.
Miután a házat megszerezte, mint haszonélvező, eladta egy romániai asszonynak, a szőlőt nem sikerült, csak a pincét akarta velünk megfizettetni. Beperelt minket azzal, hogy ő készítette a pincét a szőlő alá. Apa volt munkatársai felvonultak a bíróságon, nagyon rendesek voltak, hogy bizonyítsák, együtt készítették a vasbetonból készített pincét, mely többször beomlott, apa mindig kezdte elölről az ásást. A vasajtót maga készíttette, melyről nem volt bizonyíték, ezért az asszony végrehajtást kért ellenünk, mint koldusok ellen. A végrehajtója Sátoraljaújhelynek nagyon rendes férfi volt, ideges volt, hogy nem tehet semmit, ezek olyanok - mondta -, hogy pénzért házasodnak. Tehát a jog tehetetlen a hazugsággal és csalással szemben. A jog képviseli a bűnelkövetőket.

Volt férjem második felesége végrehajtást kért a gyerekeim ellen a jogtalan gyerektartása végett,mivel közös gyerekük az apjánál lakott, Karcsán. A végrehajtók állítólag úgy dolgoznak, hogy bárki bemehet hozzájuk és végrehajtást kérhet bárki ellen. Nem érdekli őket az igazság, csak az, hogy minél több pénzt keressenek, mint a bűnözőket képviselő ügyvédeket sem. A végrehajtók jogellenesek működnek. A tisztességtelen jog addig számolta a gyerektartását a második feleségnek, míg meg nem halt a volt férjem, a közös gyerek harminc éves koráig, ez jogilag helyesnek és jogosnak találtatik itt, annak ellenére, hogy az apjánál lakott és 18 éves korában abba hagyta a tanulmányait.
A mások kiforgatása, szándékos nyomorba döntése, nyomorában is megkárosítása Magyarországon teljesen joggá vált az elmúlt hatvan évben.

Ez csak három példa volt, de rengeteget lehetne sorolni, az a különbség, hogy ezek a tisztességtelen ügyek becsületes embereket értek, akik tehetetlenek a törvénytaposók ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvénytaposóval, tisztességtelen, törvénytisztelő, szerződésszegés, apokalipszsisét, diplomasapkájuk, gyerektartását, törvénytaposók, magyarországon, megkörnyékezte, megsemmisített, felülbírálásra, jellemtelenebb, bűnelkövetőket, szívtörvénnyel, megfizettetni, fogadhassanak, megkárosítása, meghurcolását, gyerektartása, helytállónak, későbbiekben, gazdagsággal, részletekben, valamennyien, áldozásommal, rendelkeznek, antikrisztus, megalkudniuk, egyfolytában, képviselőjük, végrehajtást, jogellenesek, tisztességes, végrehajtója, haszonélvező, becsületes embereket, ember életét, tisztességes embert, szégyenében megsemmisített, jogi ügyek, hitványak ügyeit, ügyük kimenetele, igazság Istennője, fekete kocka, szívtörvénnyel rendelkező, ember lezárja, ilyen törvénytaposóval, kapcsolatot örökre, áldozásommal 1995-től, törvénytisztelő bankok, ügyfeleik érdekét, JHVH Antikrisztus,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívek  Különleges  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  39 ígéret  Paul David Tripp Április 12  Ismeretlen: Ikarusz monda  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Jánosházy György: Fogd a kezem  Robert Merle tollából  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Alvó kislány  40 felett  Jan Twardowski - Siessünk  képre írva  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Szívek  ajándék, mellyel meglepem  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép estét  képre írva  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Anyák napjára  Somlyó Zoltán - Orgonával  Mindig lesz olyan  Hogyan válunk hűségesekké?  ajándék, mellyel meglepem  Borzasztó  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét  Szívek  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Különleges  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó nap volt  Segíts neki dicsérni Téged  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam Krisztina b...  Különleges  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  Eduardo Sacheri gondolata  Ma van a magyar költészet napj...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  IGEN így  Borzasztó  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Krisztinától  Horváth Szilvia tollából  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Magamnak  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Spenót fasírttal  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Szeretem ujjad karcsuságait,  Horváth Szilvia tollából  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű 
Bejegyzés Címkék
becsületes embereket, ember életét, tisztességes embert, szégyenében megsemmisített, jogi ügyek, hitványak ügyeit, ügyük kimenetele, igazság Istennője, fekete kocka, szívtörvénnyel rendelkező, ember lezárja, ilyen törvénytaposóval, kapcsolatot örökre, áldozásommal 1995-től, törvénytisztelő bankok, ügyfeleik érdekét, ügyfél fizetésképtelenné, helyzetet többszörös, szerződés helyreállításának, egyik neves, ügyfelének évekkel, felvett összeg, általa megadott, fizetési szándék, aláírt dupla, neves bank, uzsora kamattal, vasvárosi bíróságon, fizetési szándékot, ügyfél semminek, uzsora kamat, országban elfogadott, tisztességtelen jogi, kevés pénzű, olyan lény, öröklés miatt, házat megszerezte, romániai asszonynak, pincét akarta, vasbetonból készített, vasajtót maga, asszony végrehajtást, gyerekeim ellen, jogtalan gyerektartása, apjánál lakott, végrehajtók állítólag, bűnözőket képviselő, végrehajtók jogellenesek, második feleségnek, volt férjem, közös gyerek, mások kiforgatása, elmúlt hatvan, tisztességtelen ügyek, törvénytaposók ellen, törvénytaposóval, tisztességtelen, törvénytisztelő, szerződésszegés, apokalipszsisét, diplomasapkájuk, gyerektartását, törvénytaposók, magyarországon, megkörnyékezte, megsemmisített, felülbírálásra, jellemtelenebb, bűnelkövetőket, szívtörvénnyel, megfizettetni, fogadhassanak, megkárosítása, meghurcolását, gyerektartása, helytállónak, későbbiekben, gazdagsággal, részletekben, valamennyien, áldozásommal, rendelkeznek, antikrisztus, megalkudniuk, egyfolytában, képviselőjük, végrehajtást, jogellenesek, tisztességes, végrehajtója, haszonélvező, tehetetlenek, végrehajtási, tanulmányait, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 346
  • e Hét: 504
  • e Hónap: 2863
  • e Év: 55129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.