Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Történelem Magyarország kegyhelyeiként
  2018-08-29 10:58:36, szerda
 
  Én nem tanultam történelmet, nem értettem az egészet, két érdekes volt számomra: a Nagy Októberi Szocialista 1848-as forradalom és Petőfi szabadságharca. A történelem tanárok mesélték az életüket órán, nem akartak hazugságot tanítani. Ránk bízták, mint értelmiségként megjósolt kutya évében szülöttettekre, hogy kibogozzuk az igazságot.

Lenin ezer éve élt, folyamatosan ismélik a nemeseivel az elmeosztályoknak és a miskolci Rákóczi térrel, Sátánjukkal az élen, Godzsák Ildikó, dr. Szmisz és asszisztensnője, Margitka, Káli Sándor szocialistái, árnyékoskertje nemi gyalázóival a szocialista iskola megsemmisítését. Ez volt 1848-ban is, Lenin saját berendezésük volt akkor is már, akár Sztálinja mellett az ötágú emberszabású csillagosoknak, ami azt jelenti, hogy ember formában születnek meg a nemi csapások, amik a vaskommunistákat jelentik. Kutyaként maradt fenn a kínai horoszkópban.

Petőfi Sándort is helyettesítették nemi fajtalankodóval, megtaláltam bizonyítékként a Rákóczi téri ismétlőjét, fotójával együtt. Az igazi Petőfi Csillagrend tagja volt, Szerbiában. Kossuthja Sátoraljaújhelynek minden államfővel együtt romániai berendezés. Gábor Áron magyar volt, ezért rendezte be Miskolc az összes Gábort születésem óta Katalin Földanya áldozásból véráldozással, Koncz Gábor kezdetével. Penitenciás vértisztulók valamennyien kivétel nélkül, Gábor Áron rézágyúja néven. Gábor Áronnak a szülőházát is a Rákóczi tér kiárulta, majdnem összerombolta magyarnak nevezett politikájukkal.

A többi világtörténelem közös: Hunnia börtön és a vasváros berendezése világkönyvtáraik alapján, mindig elölről kezdve a háborúkkal együtt a játékaikat szexuálisan, mivel kéjgyilkosok valamennyien. Bertalan utcai berendezésben áldoztak meg engem Woddy Allen kezdetével a francia Eifel vastorony nemi csapásai helyett, ami zsidó kéjgyilkosokat jelent, az idetett 1971-es Napóleonos sakkkártyájukkal együtt. Nem ismerem ezeket a sakkkártyákat, azt tudom, hogy valamennyit rajtam hajtották végre, mint a vörös királyné asszonyuk csapásait, úgy, hogy majdnem megbolondultam sorsaként, együtt az olasz Rákóczi terével a magyar nevű Hunnia börtön politikának Sophia Loren zöldasszony idegösszeroppanásával, ami a végzete lett volna 1986-ban.

Egyszer kihúztam az őskort, az I. tétel volt. Mindenki mondta, hogy de jó nekem, ennyire könnyűt húztam. Semmit sem tudtam róla. Üldögéltem egy darabig, aztán feladtam. Mesélni kezdtem, hogy vándoroltunk, vándoroltunk, egyszer csak letelepedtünk. Aztán bogyókat gyűjtöttünk és vadászni kezdtünk. Ez a zsidók történelme volt, amik idejöttek bibliai Jeruzsálem berendezése végett, állandó apokalipszisével a debreceni református bibliának, ahogyan Luther is leírta az ország veszedelmének baját, hogy ide van szabva minden bűne a világnak.

Nem hittem a kőkorban, aranykorban, különböző korában a Föld történetének, biztos voltam benne, hogy minden meg van hamisítva. Ez éppen olyan, mint amikor a romániai laborból készült Ufók azt állítják, hogy tűzből állott elő a Föld, mert ők úgy készültek valóban. Nem tudtam, hogy állandó világapokaliptikus szereplő Fraddy és Béni, hogy van ahol senkit sem hagynak életben, elölről kezdik teljesen a korokat. Ez volt Amerikában és Indonéziában is, sőt Ororszország előtti világban is. Tény, hogy állandó bibliai apokalipszisük maradványait Jókai Mór is megírta, talán ez bajuk vele, azon kívül, hogy rendes volt, hatalmas vaskapu díszeleg régebbi vaskori idejéből Romániának, sajátja a vasnépe Borsodnak. Aranykor, mint Babilon zsidóival a debreceni bibliájuknak állandó, most is a könyvszereplő skizopren elmeosztályok lovagként és nemesként képviselik, büntetlenül.

Kurucai Miskolcnak, egész Kuruc utcai berendezés mellett Labancz Annája ellen Romániának felfoghatatlan világapokalipszise a 83 éves Vona Gábor ricsei elmebetegnek Turulmadár jel kitételével, míg eszméletlenül feküdtem 1995-ben Pöttyös Panniként történő meggyalázásom óta turulmadárral együtt, ezek tort ültek a nácijaival az értelmiség legyőzőknek, amelyek felújították a bérházaikat is, mert meg voltak jelölve beázással. Én úgy tudom, hogy a kurucok kurvák, ezt mutatták a médiában, Lina néven Földanya áldozással kerültek berendezésre. Labancz Anna is én voltam az összes Annájával Romániának, míg ők Anna bálokat rendeztek, engem mészároltak a világapokalipszis főszerepeiben őrült Johannájuk kezdetével születésem óta, állandó ismétlésben. Én feküdtem a két világapokalipszis utcájában dr. Megadja Sándor mellett az orvosi szobában, nem értettem, hogyan kerültem oda.

Gálvölgyi Jánosa a Földanya áldozó Katalinnak ismételte az összes mesémet, melyek megtörténtek, mint a Johanna a farkaskutya Afrikában, ezen nevetett a tortülő kéjgyilkosok fél országa. Még a kazettát is ellopták tőlem, amire felvettem a mesék anyagait, a mesékből emelkedtek a Keresztesiek, mint elsüllyedt világ részei. 17 könyvanyagban írtam meg a magyarok egri csillagának megfelelő apokalipszisét a Hunnia börtönnek, melyet a vastáncdalfesztiválos elmeosztályával hajtott végre rajtam a Hunnia elme, én megírtam az igazat minden korról és időről, az álmosfüzetek pedig a két utcai apokalipszist jelentették. Minden bezúztak, elégettek a régi könyveivel együtt az asztrológiának, csillagoknak, egyiptomi koroknak, kis tarot könyvekkel együtt, mivel Müller Péter Sziámi döglégy elégette a verseit, mint többszáz éves állandó mészárosa a Hunnia börtönnek, 83 éves értelmiség legyőzést, csonkítást, bénítást, feketemágiával való összezúzást, kígyókkal, békákkal, patológiákkal való legyőzésével a tiszta embereknek végrehajtásával a menhelyi hálózatával. 1983. óta szervezte már a gyermekvárosokat együtt a nemesek újra emelkedésével, mint az összes elmeosztálynak. Döglégy végzett ki engem, kiviháncolva a fogaimat, eszméletenre. Soha többé nem jöttem magamhoz. Paul sátánistája maradt mellettem 2004. óta együtt Zee-vel, de reménytelenül, mert senkije nem volt Vénusznak, bár Presser Gábor Földanya áldozó Katalin néven születésem óta a többiekkel együtt, lírai karámjával Cseh Károlyéknak áldozott engem minden szerepében a feketemágusoknak. A kékek meg semmit sem tettek, akik többezer éve tudtak az állandó áldozásomról. Pszichiáterek kivégzése alatt, saját kivégző gárdájukkal, szerepeik végrehajtásával nem volt hová mennem kivizsgálást kérni, már csak azért sem, mert a rendőrség elmeosztálya is áldozott, meg narancs torünnepet tartottak a haldokásom és gyalázásom miatt.

Elrontották a szocialista iskolát a darwinizmusával az elmeosztálynak, mely szerint én és az emberek a majomból származunk. Nem hittem el. Nem tudtam, hogy a majmok állandó elmeosztály elméletét jelentik, vannak majmok miskolci berendezéssel a másik világban járó csapásokként, akkor értek hozzájuk, amikor éppen angyalként áldoztak 1977 körül és azt mondta Zsigájuk, mikor nevettem valamin, hogy mi van majom, látod az angyalkádat?
Négyféle embertípust különböztettek meg, nem értettem a szürkéket, nem tudtam, hogy ezek szürke szemekkel születnek már meg, elválasztják a szeretetben élő embereket egymától, romániai Ufókként, tehát ez is hamis volt, többmillió éves az eredetük.

Nem értettem az isteni teremtést, nem tudtam, hogy Mária jungista elmélete az elmeosztálynak, állandó világapokalipszis részeként, aranylegendájával a csillagok rendjének, amit az elmeosztály hajt végre Földanya áldozással. Ezek lopták el az atlantiszi mágiáját az ördögöknek, mint Hamvas Bélának, amibe beavatták az egész világ cigánytelepét is, együtt az ózdi Fenevad feketemágiájába, amivel a láthatatlan világban lakásaikban gyilkolták le a tiszta szívű embereket. Nem lehet visszaadni Nigériának, mint cigánytelepének Indiának, sem Dalai Láma népének, hogy patológiáikkal lemészárolták a világot, Várkonyi könyvét is motoros felvonulók bemutatása szerint végrehajtották folyamatosan többszáz éve atlantiszi történelmekkel, azzal, hogy embereket nem lehet teremteni.
Az evangélisták valamennyien engem áldoztak Földanyaként narancs színben.

Nem értettem a freudizmusát az elmeosztálynak, hogy nemi csapásokat hoztak létre a láthatatlan világban mészárló földönkívüliekkel, mint feketemágusait Ózdnak és a korokat végrehajtó bibliai régi országoknak, mint Dumának, Edomnak, Babilonnak, hogy ébredő játszótér leszállításakor jöttek vissza, de megmenekültek Müllerék elől, amik kivégzőikkel várták nálam Nagy Anna állandó kommunista halálreformátus sorsaként, hogy leszállítsák őket az apokalipszis végén 1995-ben.

Ha tökéletes Isten lett volna bármilyen időben, nem hozott volna létre ember formában egyetlen lényt sem, örült volna annak, hogy tiszta szívű törvényekkel rendelkező emberek laknak a világon.

Mivel az I. és II. Világháború a vasnép történelmét jelenti az elmúlt többszáz éve emberiséget felszámoló történelmével véráldozókkal, nemi kivégzőkkel, csonkítókkal, bénítókkal koalícióban a Hunnia börtönével a Vatikánnak, ezért gondoltam úgy, hogy a tetteiket történelmi korszak végrehajtásával együtt névtárával a mészárosoknak, nemi kivégzőknek, melyeket tisztítanak férjekkel, utódokkal szaporítva a véráldozókat születésem óta, végtelen időhúzás végett, Magyarország kihalt helyeinek, várcsatáinak valós történelmével együtt, mint állandó romániai apokalipszisekkel jegyezzék fel.

Már csak azért is, mert a Hunnia börtön lezárt határokon belül végrehajtotta rajtam Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsát mindent lebontó csapásával együtt a börtön mészárosaival, mint Gór Nagy Máriájával, ismétlésben 1995-ben a II-es elmeosztály ínyevő baktériumával. Mindent Miskolc hajtott végre születésem óta Ágnesei szerepeiben, meg Annái szerepeiben Romániának világmindenség apokalipsziseként, penitenciás véráldozással.

Amerika történelmét a vasváros hozta létre, rendezte be az előző pusztulás óta folyamatosan a börtön bűnözőkkel együtt, mint Németországét Uniós központnak, Trianoni Sátán népével együtt, egész Ázsiával.

Mai napig az idetartozó állandó világapokalipszis Halak szülöttjei diplomáznak, iskolákat hoznak létre, ahol hipnózist, meg különféle másokat befolyásoló feketemágiát reikivel együtt oktatnak, amit régen büntettek az egész világon Müller Rózsa románai boszorkány feszületesem feketemágiájával együtt.

A háborús diktárorokat, harcosokat a vasvárosa Borsodnak patológiákkal rendezte az egész világon, meg törzseivel az új-kígyósi Istenének, hívőivel Lévainak, amik feketemágiával űzérkednek, így győzik le egymást, mint Liptai Klaudia első embergyilkos démonja a Bertalan utcának, sztárjaként a vérfürdősöknek. Vérből vannak, tisztátalan lelkek a bibliai tagok, gyilkosságból és gyalázatból jöttek létre többezer éven keresztül, ezért nemi csapások és állandó mészárosai a tiszta szívű embereknek. Egész Ázsia, Korea, minden baktériumos országával a Vatikánnak harci csapásait jelenti a háborúk megrendezőinek. Utolsó háború Szűcs néven, ahogyan filmen is berendezték a vietnami patológiák elleni harca az amerikai kávés elmeosztálynak, ezt már összeházasodásával a facebooknak világtisztulással gyalázatból felépített létszámmal ismételték. Sorosék a Pszichografológiájával a Bertalan utcának, ahol lakom, 19 éve kezdett kínzásommal vérből született és emelkedett tisztátalan lelkek névtárának központjában zsidóként a világot összeházasítja, káosz állandó létrehozójaként, emberiség felszámolójaként, ami ellen védekeznek a tisztátalan lelkei a narancs Földanya áldozóknak kerítéssel, mint vérevők és nemi gyalázók magyar felvett nevekkel, kivéve azokat, akik ezzel nem értettek egyet és ezt ki is mondták.

Székesfehérvár a Bertalan utcai Pszichografológia okkultista véráldozóival, amik előtt Kati néni húzta mindig a zöldséges kocsit hosszú éveken keresztül, hogy saját sorsaikat, tetteiket végrehajtották, annyira biztos a dolgában világfeszületem ellenére, mely alapján a világ összes bűnét velem hordoztatták el Ízisz-Jézusként, hogy Holnapba lépett tagjaival végtelen hosszabbításban könyveket kiadva az idetartozó kivégzőkkel azt is levették az internetről, hogy engem az orosz Takács tanár úr kukurikúnak szólított, mert éppen szlovákiai irodalmi szövetségben vannak az utolsó ember áldozó Rákóczi terével a vasvárosnak.

2004-es kivégzésem egyidőben a német Uniós Pszichografológiai központhoz való csatlakozás idejével, Ázsia és a cigányság emberré emelésének torünnepével, még a Mu betűjeles emberré váló és új-kígyóssy rend termékenységi népeinek emberré válása előtt befejezték az életben való cipelésemet. Vadas Pál szabadköműves feketemágus feketekereszten hét rózsás Vénusz áldozó, akár az evangélisták, pünkösdisták lopott feketemágiájával az ördögöknek nem jött a segítségemre földönkívülijeivel az ózdiaknak, hogy Müller Pétert és sátánistáit elpusztítsák, annak ellenére, hogy ő vett fel a megyei kórház II-es pszichiátriájára, miután tépték a hajamat a lakásban, dobáltak a brazil mókus rendi kommunistákkal az ágyban, média torünnepében, kiszedték a hátsó fogamat letöréssel először Oláh Ibolya romániai nemi csapás miatt, amelyik nemi gyalázatát ezt követően is folytatták média kíséretében emelt szőke és cigány nemi kivégzők sztárrá tételével. Müller Péter döglégy volt, az ózdi fenevadnak, amelyik felruházta hatalommal, el kellett volna égetnie menhelyi cigánytelepével együtt, mielőtt kárt tesznek valakiben. Ez a világ történelme, hogy a borsodi Rákóczi tér kurvázással fogadva a Földanyát meggyalázta, tort ülve gyalázta éjjel-nappal, fényevésen tartva, saját tettét, sorsát, torzulását, betegségeit végrehajtva megállás nélkül, állatokkal és utcanéppel kivégezve folyamatosan, mert váltak az apokaliptikus csapások egymástól. Paul, Müller sátánistája arra figyelt fel a megyei kórházában Tűzkő Judit nemi csapásnak, hogy a Talmud népe, melyeket idehoztak valamiért, kislánynak szólítanak, lökdösték be őket elém a szobába, hogy menj az emberhez. Nem tudták, milyen emberről van szó, még senki sem látott embereket. Müller népe üzent a Magyar Nemzeten keresztül a fórumon, hogy itt maradt hányás söpredék a népe, meg én vagyok a nulla, a Hulla a halál reformátusok sorsát cipelve a székesfehérvári feszületre lányommal történő eltartásom közben, míg ők mentek ki nagy házakba más megyékbe, diplomázó utódokkal szaporodva. Tehát a másik világban nálunk voltak ezek a Talmud csapások, mikor kislány voltam.

A szimfóniára visszatérve, mint a sátoraljaújhelyi dohánygyár által régi történelemként játszott időre, a zenei világapokalipszis, melyek árja áldozással kezdtek violinkulcsos kék villámlás nyakkendőben vége többszáz éve látható volt, amikor a genyónak mondott halálnemi szerves baktérium fegyverekkel ellátott nemi gyalázókat a vasváros megalkotta, így harcolva az emberiség ellen az ének és zene miatt.

Ismerik az igaz történelmet, mert rajtam azt hajtották végre, így kell átírni a történelem könyveket az egész világon, egykori emberek lakta világ megsemmisítésével, meg hogy kik támadták meg a békés lakosságot a belső emberiességi törvényük miatt. Mivel ez mind a törvény ellen van, ami emberséget és tisztaságot jelentett minden időben, mert megváltoztatta a Hunnia börtön és a vasváros az Időt és a törvényt minden törvényszegéssel, minden szerepük és tettük végrehajtásával, ártatlanok megtámadásával ok nélkül. Le lehet győzni ellenséget, amint én az voltam a romániai boszorkánynak, de nem csonkítjuk és nem gyalázzuk meg. Mindig a gonoszabb az erősebb, tehát igazságtalan így minden csata.

Felfoghatatlan számú másik világ pusztítója és küszöb őrei, sárkányai vannak jelenleg megszelídülve, azok, akik nem ártottak nekem, mert az elmeosztály így tisztította a sátánkájával együtt, mint világ nemi gyalázójával, valamennyi fajtalankodójával a világnak születésem óta a másik világot.

Teremtői hatalommal, mint földöntúli erővel folyamatosan történt a visszaélés többmillió éven keresztül. Így jöttek létre a sárkányok, őskígyók, felfoghatatlan óriás lényei a világegyetemnek. Értelmetlen életre hozták őket létre a teremtők pusztítás céljából, amit a saját teremtmények véghez vittek, mert úgy működnek, mint a bumerángok. Még szelíd teremtés volt akkor a média részéről, amikor a falvakat ceruzarajzokból létrehozott királyi kastélyokkal, hercegekkel népesítette be, meséket hajtott végre. Ugyanilyen teremtői hatalommal jött létre az összes csapása a világnak, ákombákom íráspaca féle kezdet lehetett, de mindent, amit látnak, vagy amihez hozzáérnek, életbelép. Nincs értelme valóban ember formában a szív nélküli életnek, ahogyan engem megtámadtak itt a lakásban ismeretlenek, hogy az oroszok katapultálnak, mert ők nem emberek együtt az ausztráliaiakkal, mert sáskák, ahogyan a média be is mutatta.
Ezzel is kezdték a megtámadásomat születésemkor, hogy ők csapások, ezért én vagyok a hibás, minden miatt engem támadtak meg. Rajtam hajtották végre a földönkívüliek háborúját is, megengedve a gonoszoknak azt, hogy tegyenek, amit akarnak, hatalmas energiával, amivel ezek cipeltek engem, mint egy rongyot az utcákon. Valóban nincs értelme a pacáknak, amiket Amerikában is létrehoztak emberi formában, városokkal, nőkkel együtt, genetikailag szülnek, de rajzfigurák, ahogyan Ceruza és Faragó nevekkel folyamatosan hosszabbítottak végtelen kínzásom végett.
Elég volt egyetlen meséskönyvet látnom, mert nem szerettem a meséket, ez is kiábrándító volt, mert egy fiókból egy dülledt szemű báb nézett a hajasbaba szoknyája alá. Már létbe is hozták a dülledt szemű fickót, megkergetett engem Újhelyben egyik kommunista idő részeként, gyere kicsi nem bánod meg szavakkal. Nem lehet felfogni a szexuális teremtményeit a világnak, ki ellen hozták létre őket, amikor már nincsenek emberek, egész földrészeket benépítettek velük, amik nem bírnak a szexualitásuk erejével, ezért támadnak mindenkit. Meg emberek megtámadása miatt miért hoztak létre csapásokat? Meggyalázzuk őket, fényevésen tartjuk, megcsonkítjuk, tort ülünk a gyalázása és kínzása közben, az egész világ médiájával. Nem lehet felfogni a Zöld medeiája tetteit a Pszichografológiai Margittai Ági népének, mint vérivó médiának. Olyan házasságokat hoztak létre utódokkal, hogy az apa cseremisz pusztító, az anya barakkos zsidó légy, a világ gazdagai közé emelték őket az áldozásunkkal, gazdag informatikusok szexuális szövetségében.

Még én soha nem gondolkoztam saját magamtól, születésem óta tartottak földöntúli hatalommal hipnózisban, feketemágusaival a lírai karám zenészeinek, költőinek. Ezt követően 1986-os világ ura legyőzése óta folyamatosan kaptam a szőke nemi kivégzők miatti Gábor Zsazsával ismételt gondolkozás nélküliségük miatti fejtámadásokat szünet nélkül azzal a mondatával Moldován Nóra szabadköműves népének, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. Élettelen báb lettem, így cipeltek a kék földönkívülijeivel a világapokalipszisüknek. Hatalmas csapásokat kaptam folyamatosan, Dudás Sándoro állandó költő az olajfák hegyén Krisztus feszületes helyetti hatalmas polipot a fejembe, 1991-ben az Idegosztály felgyorsította betegeivel a gondolkozásomat, hogy írjam a történelmi világapokalipszist, 1992-ben, mikor megírtam a Vörös Oroszlános kommunista korait Romániát, szabályszerűen kivégeztek, többé nem tudtam magamról 1994-es költözésemig. Eszméltem dolgokra, mint az amerikai média felvonulására horrorként, robothangokra, hörgésekre a fejem felett, mikor fűrészelték ki alattam a lágy lábát, felgyújtották a lámpát felettem, rám égették a paplant, ugráltak éjjelente a tüdőmben, leállítva folyamatosan, miközben a Rákóczi téri Ménesivel itt berendezett nácik minden részemet gyalázták folyamatosan a halálnépével Karády Katalinnak. Itt végeztek ki folyamatosan. Ezek jelentik a narancsokat Földanya áldozókkal, cigánytelepükkel.
1972-ben jelölték meg szégyenfolttal a homlokomat, melyet egy orosz professzor bioenergetikus természetgyógyász mosott le 1991-ben, mely azt jelentette a Vörös Oroszlán kommunista korában, hogy nemi szerv. Menhelyeiket és Kovácsok sorsát hajtották végre. 1994-ben a családi iker házban jógáztam, nap és holdenergiával tisztítottam magam reggel és este, nem tudva, hogy világ urai vannak bennem. Ezt követően az utcanép minden részemet becsinálta feketemágiájával Miskolcnak, minden csakra központját egykori indiai népnek, akik ilyen energiaközpontokkal rendelkeztek. Mary Zsuzsa ellenes angyali támadást folytatták 1992-ben, feketemágikus kígyót kaptam a fejtetőmre is, mikor hajat mostam, mozgott a törülköző alatt a fejemen. Majd egy állomásukban az egyik cserepet hajtották végre, melyen kígyók vannak, sátán népeként. Ekkor minden részembe kígyókat kaptam, lebénítva teljesen a hátamat, nyakamat, gerincemet, két karomat, mászkáltak rajtam rengetegen, így feküdtem eszméletlenül. 1998-ban megbénítva hatalmas hipnózisos erővel a feketesárkány népének egyike, amit suttogó nagy hangon mutattak be a médiájukban az összes értelmiséglegyőző miatt sorolva a neveiket a fejemet, testemet támadta hatalmas erővel, feldugva Tina Turner miatt a hatalmas keresztet az eltört bal arccsontomba, amit miatta törtek el 1976-ban.

Tehát nem tudom, hogyan kell szabadon gondolkozni, új ismeretekre szert tenni, berögzíteni, még nem jöttem rá a nyitjára tavaly február óta, amióta kiszedték belőlem az összes csapást.

Tehát a világ megtisztult, ketté választották születésem óta azokra, akik ártanak az embereknek, meg akik nem bántanának mást az ellenségükön kívül.


A kegyhelyek addig állnak majd fenn, míg egyszer normális csillagrendi magyarok élnek valóban Magyarország néven, embereket nem lehet teremteni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyermekvárosokat, ausztráliaiakkal, felszámolójaként, világkönyvtáraik, elmeosztályoknak, feketemágiájával, sakkkártyájukkal, törvényszegéssel, feketemágusaival, apokalipszisével, vaskommunistákat, pszichiátriájára, sátoraljaújhelyi, feketemágusoknak, helyettesítették, cigánytelepükkel, ceruzarajzokból, cigánytelepével, fajtalankodóval, világtörténelem, hosszabbítottak, asszisztensnője, elmeosztályával, halálreformátus, feketemágiájába, leszállításakor, végrehajtásával, hosszabbításban, megsemmisítését, feketekereszten, cigánytelepének, világfeszületem, gondolkozásomat, darwinizmusával, létrehozójaként, világegyetemnek, történelem tanárok, életüket órán, miskolci Rákóczi, szocialista iskola, ötágú emberszabású, nemi csapások, vaskommunistákat jelentik, kínai horoszkópban, igazi Petőfi, összes Gábort, többi világtörténelem, vasváros berendezése, háborúkkal együtt, játékaikat szexuálisan, francia Eifel, idetett 1971-es, Történelem Magyarország, Nagy Októberi Szocialista, Godzsák Ildikó, Káli Sándor, Petőfi Sándort, Petőfi Csillagrend, Kossuthja Sátoraljaújhelynek, Gábor Áron, Katalin Földanya, Koncz Gábor, Gábor Áronnak, Woddy Allen, Sophia Loren, Jókai Mór, Kurucai Miskolcnak, Labancz Annája, Vona Gábor, Pöttyös Panniként, Labancz Anna, Annájával Romániának, Megadja Sándor, Gálvölgyi Jánosa, Müller Péter Sziámi, Presser Gábor Földanya, Cseh Károlyéknak, Hamvas Bélának, Dalai Láma, Nagy Anna, Benkő Lajos, Nagy Máriájával, Mindent Miskolc, Németországét Uniós, Trianoni Sátán, Müller Rózsa, Liptai Klaudia, Egész Ázsia, Uniós Pszichografológiai, Vadas Pál, Müller Pétert, Oláh Ibolya, Müller Péter, Tűzkő Judit, Magyar Nemzeten, Pszichografológiai Margittai Ági, Gábor Zsazsával, Moldován Nóra, Dudás Sándoro, Vörös Oroszlános, Karády Katalinnak, Vörös Oroszlán, Mary Zsuzsa, Tina Turner,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindent de mindent visszakap  Szép estét  A hagyma antibakteriális hatás...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Paul David Tripp Április 15  A sorsod  Szabó T. Anna - Pitypang  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Szép estét kedves látogatóimna...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam Krisztinától  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Különleges  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Kertem  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  IGEN így  Töröld le  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Sok ember olyan, mint a kaméle...  James Allen  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Előnyök, amelyeket a meditáció...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  képre írva  Tanmese  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Ott van  Latinovits Zoltán tollából  Robert Merle tollából  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  különleges  IGEN így  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam Krisztinától  Tanácsok egy pszichológustól  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  képre írva  Segíts neki dicsérni Téged  Pitypang szökőkút  Magyar költészet napja  Latinovits Zoltán tollából  Ott van  Paul David Tripp Április 12  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  James Allen  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Különleges 
Bejegyzés Címkék
történelem tanárok, életüket órán, miskolci Rákóczi, szocialista iskola, ötágú emberszabású, nemi csapások, vaskommunistákat jelentik, kínai horoszkópban, igazi Petőfi, összes Gábort, többi világtörténelem, vasváros berendezése, háborúkkal együtt, játékaikat szexuálisan, francia Eifel, idetett 1971-es, vörös királyné, olasz Rákóczi, magyar nevű, végzete lett, zsidók történelme, debreceni református, ország veszedelmének, romániai laborból, vasnépe Borsodnak, debreceni bibliájuknak, könyvszereplő skizopren, értelmiség legyőzőknek, kurucok kurvák, összes Annájával, világapokalipszis főszerepeiben, orvosi szobában, összes mesémet, farkaskutya Afrikában, tortülő kéjgyilkosok, mesék anyagait, mesékből emelkedtek, magyarok egri, igazat minden, álmosfüzetek pedig, régi könyveivel, tiszta embereknek, menhelyi hálózatával, gyermekvárosokat együtt, nemesek újra, összes elmeosztálynak, többiekkel együtt, állandó áldozásomról, rendőrség elmeosztálya, szocialista iskolát, majomból származunk, majmok állandó, másik világban, isteni teremtést, csillagok rendjének, elmeosztály hajt, atlantiszi mágiáját, egész világ, ózdi Fenevad, láthatatlan világban, tiszta szívű, evangélisták valamennyien, korokat végrehajtó, apokalipszis végén, vasnép történelmét, elmúlt többszáz, tetteiket történelmi, véráldozókat születésem, börtön mészárosaival, vasváros hozta, előző pusztulás, börtön bűnözőkkel, idetartozó állandó, egész világon, háborús diktárorokat, vasvárosa Borsodnak, új-kígyósi Istenének, bibliai tagok, háborúk megrendezőinek, vietnami patológiák, amerikai kávés, facebooknak világtisztulással, világot összeházasítja, tisztátalan lelkei, narancs Földanya, zöldséges kocsit, dolgában világfeszületem, világ összes, idetartozó kivégzőkkel, orosz Takács, utolsó ember, német Uniós, cigányság emberré, életben való, megyei kórház, brazil mókus, hátsó fogamat, ózdi fenevadnak, világ történelme, borsodi Rákóczi, apokaliptikus csapások, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 895
  • e Hét: 2782
  • e Hónap: 5141
  • e Év: 57407
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.