Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
János jelenései Magyarország szentháromság végével
  2018-09-09 10:24:25, vasárnap
 
   
  A bibliai könyvecskékhez, melyeket művészek állítottak össze, Szepes Mária szerint a legtöbb írója János nevű volt, egy régi világ megtörtént helyszíneivel és általuk megöltekből szedték az információkat össze, melyek addig holt tengeri tekercsekben maradtak fenn. Az igazságalapja a Mária vallásnak a jungista dr. Melion többmillió éves aranysasként látható elmélete, állandó világapokalipszis részeként a világ ellen bevetve lelkekkel, mint szentlelkek fogalmával napbaöltözött asszony Máriájával. . Jeruzsálem temploma Annás eredettel bír, nem a zsidóké, Jézus megölésének helyszíne európai területen volt. A barakkos jelenlegi zsidóknak, amik a Bertalan utcai Pszichografológia részei, semmi közük nincsen hozzá, nácik és fasiszták 83 éve Vona Gáborral az élen, saját teremtményeiként az állandó világapokalipszpisnek. A szentháromsággal kezdték a bibliai áldozásukat sátán népeként, de születésemkor már a börtön karmikus sánták sorsával,hogy őket le kell nézni, futniuk kell mindig, mert vér terheli őket, ez a karma törvénye lett volna, nem az én sorsom tettük következményeként világfeszület létrehozása végett, a világ bűneinek elhordoztatásával.

Másik mai napig új missziókra okot adó Krisztus elméletük a Talmud keresztre feszített Jézusa, akit Heródes zsidói, farizeusok és ördögök öltek meg, mert ezek voltak a Hunnia börtön kezdetleges nemi gyalázásból született tisztátalan lelkei, meg az ördögök első csapásai kénköves szaggal, melyek a láthatatlan világban élő, hatalmas erővel, tűzben járó élet és halál urait jelentették már. Ezek erejét használják a jelen bibliai apokalipszis képviselői atlantiszi feketemágiaként, kereszten hét rózsás, kék ruhás hölgyes áldozóim.

Illés-Pisti bekerült a bibiába, mint aki megjelent Mózesnek, tehát állandó világapokalipszis végrehajtója lett a földönkívüliekkel együtt. Bekerült a bibliájukba Jeruzsálem néven az égő Jeruzsálem, egykori Lucifer kígyó,mint akkori sátán uralma idejéről, mely mai napig új missziós térítés oka véráron, melyen Krisztushoz lehet jutni a jelen Magyarország bibliai Jeruzsálemének, mint Lázár halál népének, Illés romániai református halálnépének, tatár halálnépeknek, Kacsa Penelopé halál népének, üzbégeknek, türköknek, törököknek, Mexikónak, Brazliának, meg minden országnak, ahol halálnépek és állatok vannak emberformában a vasvárosi tisztátalan lelkeivel Borsod megyének, amik ilyen hatalmas létszámra szaporodtak nemi gyalázásából a jóembereknek.

Rima Jeruzsálem cserepeit letöltöttem az oldalról, melyeket az egész sivatag ismételt, ezekből állottak fel véráldozással, a média közvetítette, mikor ismételték az írásaimat a megmaradt anyagokkal együtt. A tíz éves anyagokat, köztük példázatos történeteket, nevek jelentését, Talmudot, meg rengeteg munkámat, melyeket kommunikációs összezúzásom után írtam, nem tudom letölteni, mert hatalmas munka és engem megvisel az elolvasása is a történteknek. Én a gyenge embere vagyok a Talmud teremtőinek, amiért azt mondták a cigányok megteremtésekor, hogy erős nép kell a világnak, mert az emberek szíve túl gyenge. Remeg minden részem, ha bármiféle jellemtelenség ér engem. Eszméltem folyamatosan, a nekem mondott üzenetekből építkeztem. Én voltam a Szabó család szopós kurvája, kohlinka néven Csisztu, Bea és a cigány pinák, állatokkal fajtalankodók helyett gyalázva éjjel nappal Magyarország néven, miközben ezeket sztárrá emelték Staller Ilona tisztításának kezdetével a nemi kivégzőinek a Pszichografológiájuknak. Én voltam az egyetlen elmebeteg is Magyarország helyett,kizáró gondnokság alá helyezve feljelentésemkor, míg Felcsútot kisvonattal és focipályával építették, több oldalra oszolt állandó világapokalipszis elmeosztályának politikusaival, vallásaival. A legtöbb, ami elhangzott, hogy a tatár halálnép már megtisztult gyalázásom és kínzásom közben, vagyis ez járt volna nekik. Mocsok a legszebb szó, amit Magyarországra mondani lehet. Mindezt az elmeosztály által végrehajtott mocskot a blog üzemeltetője törölni fogja, pedig felfoghatatlan volt felsorolni is, ami éppen az eszembe jutott, mit és hogyan hajtották végre.

János evangélista megálmodta Jézusa ellenségeinek végét, melyek jelenleg és kétezer éve Magyarországot jelentik az összes hozzá tartozó néppel, mint a Jelenések végével: ózdi 666 fenevad energiájával 83 éve értelmiség legyőzést, csonkítást, bénítást, mészárlást lakásokban végrehajtó menhelyi cigánytelep Müller Péter Sziámival, 666 kétszarvú hamis prófétája a jelen bibliás földjének az ózdi feketemágusainak Cseh Károlynak, amik születésem óta engem a világ összes szerepében megáldoztak, elpörölve mindenkitől Vénuszként Illés-Pisti miatt.

Bibliai jelenések vég, szintén elégetésre szánva trianoni Magyarország királya, a sátán, mely Kex együttes zöld-sárga hangyák lejárata kezdetű dala szerint állandó magyar kislány gyilkos és gyalázó azóta, amióta János egykor meghalt, darazsak harcoltak Japánból a kislányokért, akikről nem is tudtak. Hatalmas címergyűjteményüket be tudom mutatni a világ-Magyarországnak, amiket ki is tettek a városokba a Vatikánja segítségével a tort ülő népeknek.

Bibliai jelenések vég megszüntetésre szánva a romániai szentháromság tagja, Illés együttes halálreformátusaival, állandó ébredő vallási játszótérrel kezdett világapokalipszisével, világkönyvtárával a lyukas szívű Szabónak, sötétkapus dögjeik mészárlása mellett.

A cigányok véráldozásuk tetőfokán saját bibliát adtak ki Indiának, mint állandó világapokalipszis végrehajtói és országok elfoglalói.

Metro szerb pulyaszeplősítő szentháromsági tagja a Hunnia börtönnek ismert, ugyanúgy, mint az Omega égi koncertjével Magyarország által meggyalázott, megcsonkított és kiárult embereknek és angyaloknak. A Metro fajtalankodói állandó kislányáldozókat jelentenek a Hunnia börtön bűnözői által.

Az Újszövetségbe bekerültek a velük közösen űrapokalipszist végrehajtó ufók, amik kitermelték Kátyis áldozásom mellett a falvakat és a tanyákat, értelmiséggé és sztárrá téve őket, lehozták az informatikai robbanást a patológiáknak, utcanépnek.

Ebből következik, hogy Magyarország néven futó Hunnia börtön hatalmas elmeosztályának, mint véráldozóknak, amik így tisztulnak emberré nemesítés végett áldozásunkkal születésem óta, mint utolsó csillag és ember áldozatuk egyedül volt iszonyatos helyzetében, világ-Magyarországnak, mely kétezer éve folyamatosan berendezi a földrészeket, saját képére formálva már nagyon régen nincsenek ellenségei, mivel a Talmud Jézusa Krisztussá vált a másik világban a többi vallás mellé létrehozott Jézusuk melletlt, akik helyett engem Varga Rózsa vasfeszületére tettek születésem óta megállás nélkül az összes vallásával a cigiről szokó perverzeinek a Pszichografológiának. Feltételezés szerint ezeket a fajtalankodókat is börtönből engedte ki a Rákóczi tér születésem óta fokozatosan, ahogyan tette ezt Erdélyben. A Hunnia börtön robotgépe Orbán Viktor formájában látogatja sorban az orosz népeket, melyeket létrehozott kőkor kezdetével Ázsia bibliai apokalipszise után. Így lettek az Antológia Humana és a többi nyelvi rokonság ősei a türkök, cseremiszek, számtalan népcsoportjával a finnekkel együtt a vasvárosnak. Én egyedül egy robotgéppel és az indiai cigánysággal, Teve utcai képviseletben a barakkos legyekkel nem tudom felvenni a védelmemben a harcot, sem a vallásai ellen a feszületemmel emelt Bertalan utcai 130 éves apokalipszisnek.

Cigány halálnépet, romániai halálnépet nemesítenek születésem óta az összes reformátusával a haláloknak, áldozásommal vitték ki őket a megyéből, koldultatáson tartva, megtámadva azért, mert kihasználták a férjeiket. Benne volt sajnos az elméletében Nagy Anna halottjuknak, mint kommunista koruk végének, hogy feltámadásra készülő állapotban van, hogy mire készült Magyarország, miért áldozott meg minket az összes karmikus elmebeteg és halott helyett.

Mákostészta volt a magyar jelmezes kezdete a hét halálfátyol feltekerési tervének, amit mindig eljátszhatnak a halálvilágukkal Bródy Jánosékkal.

A Sátán és Hunnia börtön bibliájában rengeteg Jézus van, legtöbb vasrácsos feszülettel berendezve, a Talmudé a római egyházban van, a riói és többi feszület Miskolcé. De a legnagyobb feszületem a világ bűneinek elhordozása mellett a székesfehérvári.

Valamennyi elméletnek kezdete volt, amivel emelkedtek az elmeosztály tagjai, mint Böjte Csaba Dévai Nagy Kamilla szereplő helyetti áldozásommal 1993. óta, ferences rendi világapokalipszis ismétlésével, ezért kapott kitüntetéseket, mivel én voltam egyedül nyomorban és szeretetlen állapotban az utcanépe helyett Romániának. Ki szeret? versem volt a Déva vára kezdete áldozásommal, minden utcanép a Hunnia börtöné, az az Isten felettük, az orosz gyilkosok népe. A gyilkos gyilkológépet hoz létre a saját képmására.

Remélem, miután velem felszámolták az emberiséget, lesz méltó ellenfele az állandó jelenések végének, bár már nincs mit berendezni, mindent összezúztak, felszámoltak, lemészároltak, meggyaláztak, megcsonkítottak azért, mert szépen beszéltek az emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: teremtményeiként, szentháromsággal, feketemágusainak, feljelentésemkor, kislányáldozókat, halálvilágukkal, feketemágiaként, magyarországnak, elmeosztályának, pulyaszeplősítő, székesfehérvári, fajtalankodókat, apokalipszisnek, megteremtésekor, népcsoportjával, megcsonkítottak, űrapokalipszist, reformátusával, vasfeszületére, magyarországot, jellemtelenség, jeruzsálemének, könyvecskékhez, politikusaival, felfoghatatlan, magyarországra, megszüntetésre, szentháromsági, kitüntetéseket, fajtalankodói, megcsonkított, helyszíneivel, koldultatáson, emberformában, világfeszület, újszövetségbe, bibliai könyvecskékhez, legtöbb írója, régi világ, információkat össze, világ ellen, barakkos jelenlegi, szentháromsággal kezdték, bibliai áldozásukat, börtön karmikus, karma törvénye, világ bűneinek, ördögök első, láthatatlan világban, jelen bibliai, földönkívüliekkel együtt, bibliájukba Jeruzsálem, Szepes Mária, Vona Gáborral, Kacsa Penelopé, Rima Jeruzsálem, Staller Ilona, Müller Péter Sziámival, Cseh Károlynak, Vénuszként Illés-Pisti, Talmud Jézusa Krisztussá, Varga Rózsa, Orbán Viktor, Antológia Humana, Nagy Anna, Bródy Jánosékkal, Böjte Csaba Dévai Nagy Kamilla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Egy lelki imádság  Nagyon különös  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Reggel van  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 21  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png fotel  Mindig jusson idő nevetni  Szabolcska Mihály – Ákác...  Irgalom és ítélet  Mi lenne ha  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó éjszakát  George Gordon Lord Byron: Inez...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Zilahy Lajos gondolata  Nem tudhatod  A jó emberek mindig szépek mar...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kutya  s immár én is felragyogva, ért...  Éretlen vers  Minden harmadik...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Png nő  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Németh László tollából  Irgalom és ítélet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Garai Gábor - Takarítás  Őrizkednünk kell...  Tavaszi kép  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Reggel van  Tanuld meg ezt a versemet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png telefon  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Bertolt Brecht -től idézet  Png csokor  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép álmokat!  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
bibliai könyvecskékhez, legtöbb írója, régi világ, információkat össze, világ ellen, barakkos jelenlegi, szentháromsággal kezdték, bibliai áldozásukat, börtön karmikus, karma törvénye, világ bűneinek, ördögök első, láthatatlan világban, jelen bibliai, földönkívüliekkel együtt, bibliájukba Jeruzsálem, jelen Magyarország, vasvárosi tisztátalan, egész sivatag, média közvetítette, megmaradt anyagokkal, gyenge embere, cigányok megteremtésekor, emberek szíve, nekem mondott, cigány pinák, nemi kivégzőinek, egyetlen elmebeteg, tatár halálnép, elmeosztály által, blog üzemeltetője, eszembe jutott, összes hozzá, jelen bibliás, ózdi feketemágusainak, világ összes, romániai szentháromság, lyukas szívű, cigányok véráldozásuk, velük közösen, informatikai robbanást, másik világban, többi vallás, összes vallásával, cigiről szokó, orosz népeket, többi nyelvi, finnekkel együtt, indiai cigánysággal, barakkos legyekkel, vallásai ellen, feszületemmel emelt, összes reformátusával, elméletében Nagy, összes karmikus, magyar jelmezes, halálvilágukkal Bródy, római egyházban, legnagyobb feszületem, elmeosztály tagjai, utcanépe helyett, orosz gyilkosok, gyilkos gyilkológépet, saját képmására, állandó jelenések, teremtményeiként, szentháromsággal, feketemágusainak, feljelentésemkor, kislányáldozókat, halálvilágukkal, feketemágiaként, magyarországnak, elmeosztályának, pulyaszeplősítő, székesfehérvári, fajtalankodókat, apokalipszisnek, megteremtésekor, népcsoportjával, megcsonkítottak, űrapokalipszist, reformátusával, vasfeszületére, magyarországot, jellemtelenség, jeruzsálemének, könyvecskékhez, politikusaival, felfoghatatlan, magyarországra, megszüntetésre, szentháromsági, kitüntetéseket, fajtalankodói, megcsonkított, helyszíneivel, koldultatáson, emberformában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 3121
  • e Hónap: 9362
  • e Év: 61628
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.