Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tudatmódosítás
  2019-01-17 09:49:31, csütörtök
 
   
  Project MKULTRA

Miután a CIA és a Nemzetbiztonsági Tanács megszilárdította helyzetét, 1947-ben beindult egy szigorúan titokban tartott kísérletsorozat az "agymosásnak" nevezett tudatbefolyásolás technikáinak a kidolgozására. Ezt a Project CHATTER nevet viselő kísérletsorozatot válasznak szánták a Szovjetunióban végzett ún. "igazság-drogok" sikereire. A kutatás azonban elsősorban arra összpontosított, hogy kipróbálja azokat a kábítószereket, amelyeket hatékonyan lehet használni a titkosszolgálati ügynökök felvételekor. A Project CHATTER-t 1953-ban leállították.

A Központi Hírszerző Szolgálat ekkor döntött úgy, hogy fokozza erőfeszítéseit a magatartás megváltoztatása terén. E célból dolgozták ki a Project Bluebird-öt, amelyet Allen Dulles hagyott jóvá 1950-ben. A Bluebird céljai közé tartozott olyan eszközök felkutatása, amelyek segítségével úgy lehet kondícionálni személyeket, hogy azoktól nem lehet megszerezni titkos információkat. Másik célja az volt, hogy különleges kihallgatási technikák alkalmazásával fokozzák az adott személy kontrollját. A harmadik cél volt az emlékezet kapacitásának a megnövelése. Egy negyedik cél pedig arra irányult, hogy az ügynökség alkalmazottait ellenséges szolgálatok ne tudják ellenőrzésük alá vonni. A Bluebird-öt 1951-ben átnevezték Project ARTICHOKE-nak. Ennek keretében kiértékelték azokat az agresszív kihallgatási technikákat, amelyeknek a keretében hipnózist és kábítószereket is alkalmaztak. Ez a program 1956-ban befejeződött, de még 1953-ban beindult egy másik program, a Project MKULTRA, amelyet Richard Helms, a CIA akkori helyettes-igazgatója kezdeményezett. A kutatók az MK szó jelentését, a "Mind Kontrolle", vagyis az angol-német keverék elnevezésre vezetik vissza (A Kontrolle németül ugyanazt jelenti, mint az angol control, vagyis ellenőrzést.)

A kísérlet-sorozatban számos német orvos vett részt, és az egykori német koncentrációs táborokban folytatott kíséreletek, valamint az MKULTRA egyes részprogramjai szorosan kapcsolódtak egymáshoz. Az MKULTRA keretében az emberi viselkedést olyan módszerekkel befolyásolták, mint a besugárzás, az elektrosokk, a pszichológiai, a pszichiátriai, a szociológiai, az antropológiai módszerek. De használták a grafológiát is, és olyan anyagokat is, mint az akkor már létező LSD. Az MKULTRA külföldi programjainak az ellenőrzésére létrehozták az MKDELTA eljárást.

Project MONARCH

Az MKULTRA keretében 149 kisebb programot tartottak nyilván. A címben megjelölt program nem szerepel a hivatalosan azonosított kormánydokumentumok között, mert ezt valószínűleg egyfajta becenévként használták a bennfentesek, akik közé a túlélő kísérleti alanyokat, a terapeutákat, valamint a lehetséges "beavatottakat" számítjuk. Feltételezhető, hogy ez a program az MKSEARCH alprogramból ágazott el, amelynek a neve "Operation SPELLBINDER" volt. Az elnevezés a kulcsszavakkal való irányításra utal. A SPELLBINDER célja az volt, hogy olyan "alvó" ügynököket képezzenek ki ("Manchurian candidates"), akik bizonyos kulcsszavak vagy szófordulatok útján aktivizálhatók egy ún. poszt-hipnotikus transzállapot után, azaz hipnózis utáni önkívületi állapotot követően. Az "Operation OFTEN" című tanulmány kísérletet tett az okkult erők bekapcsolására a kutatásba, azzal a céllal, hogy álcázásként elfedje a Project MONARCH valódi célját és természetét.

A MONARCH szó itt nem valamiféle monarchiára vagy uralkodóra, hanem egy Monarch nevű pillangóra utal. Amikor egy személyt elektrosokkal okozott pszichés traumának vetnek alá, akkor gyakran olyan könnyedséget, lebegést érez, mint egy repülő pillangó. De ezen túlmenően a Monarch szó jelképesen utal arra a minőségi átalakulási folyamatra is, amelyen a lepke keresztülmegy. Először hernyó alakban létezik, majd begubózva alvó, inaktív állapotba kerül (például a selyemgubó) míg, végül is visszatér a szárnyaló pillangó formájába. Az okkultizmus további jelképes értelmet is adhat mindehhez, ha a lelket, amely szárnyalni képes a pillangóhoz hasonlítjuk. Egyébként a reinkarnáció, vagyis a lélekvándorlás okkult tanításai szerint az emberi lélek pillangó alakban keresi azt az új élőlényt, amelyben reinkarnálódva tovább folytatja életét.

A gnoszticizmus ősi misztikus tanításai szerint a pillangó a romlandó test szimbóluma. A gnosztikus művészetben "a halál angyalát" az összepréselt pillangóval ábrázolták. A tudat-befolyásoló programok ismertetésekor fontos szerephez jut a marionett, vagyis a zsinóron rángatott bábu, azaz az olyan ember, aki idegen akarat vak és engedelmes eszköze. A MONARCH kísérletekben gyakran szerepel a "marionett-szindróma", valamint az "Imperial Conditioning" (birodalmi kondíciónálás). Egyes terapeuták, vagyis kísérletező elmegyógyászok ezt "Conditioned Stimulus Response Sequences"-nek nevezték, azaz Kondícionált Inger-válasz Szekvenciáknak.

A Project MONARCH úgy is leírható, mint az összehangolt agyműködés struktúráinak a felbontása és más szerkezetű újra-integrációja azért, hogy az emberi agy tudati működését egymástól elkülönülő autonóm egységekre lehessen bontani (angolul: compartmentalize) és ezáltal az adott emberben többféle személyiséget lehessen egy meghatározott pszichés rendszer keretében kialakítani. Ez rendkívül bonyolult folyamat, amelynek a keretében a sátánizmusban ismert rituálékat is felhasználják, valamint a kabalista miszticizmust. Ennek az a célja, hogy egy meghatározott démont vagy démoncsoportot lehessen hozzákapcsolni az emberi tudatban mesterségesen létrehozott önálló rekeszekhez. Több kutató ezt a magyarázatot erős kétellyel fogadja és az agyműködés "file"-okra, elkülönülő állományokra bontását a kísérleti alanynak okozott lelki-trauma fokozásának tekintik. Ezek a kutatók tagadnak minden irracionális magyarázatot, elutasítják a démonok és más misztikus vonatkozások jelenlétét.

Az emberi tudat mesterséges "fülkéi"

Megközelíthetjük a test és a lélek eme kificamodott befolyásolásának a megértését, ha egy komplex komputer-programhoz hasonlítjuk. Egy "file" (egy állomány) - vagy ahogy mi korábban írtuk, egy rekesz vagy fülke - a trauma segítségével, vagyis lelki sérülés vagy fájdalom okozásával hozható létre, amelyhez még szervesen hozzátartozik a rendszeres ismétlés és újra-megerősítés. Azért, hogy az így leválasztott és önálló életet élő "file" aktivizálható legyen, meghatározott kódokra, jelszavakra, vagyis kioldó, beindító parancsokra van szükség. Ezeket angolul "triggers"-eknek nevezik (trigger = elsütő billentyű, ravasz, elsütő szerkezet, indító jel). A kísérleti személy, akit "victim"-nek (áldozatnak) vagy "survivor"-nak (túlélőnek) neveznek valójában az ő irányítójának ("programmer" vagy "handler") a rabszolgája, mert teljesen tőle függ. Ezért a rabszolga ("slave") az irányítóját mesternek ("master") vagy istennek ("god") tekinti. A "slave"-ek 75%-a nő, ugyanis a nők általában jóval magasabb tűrési küszöbbel rendelkeznek, jobban elviselik a fájdalmat és ezért sokkal könnyebb egységes tudatuknak az önálló részekre való felbontása (angolul: dissociation), mint a férfiaknál. A kísérleti alanyokat főleg titkos műveletek elvégzéséhez, illetve prostitúcióra és pornográfia készítésére használják. A szórakoztató ipar bevonása a kísérletekbe éppen ezért jelentékeny.

A MONARCH kísérleti személyei az élet minden területén megtalálhatók az utcai csavargótól a legmagasabb körökben mozgó személyekig. Egy már nyugdíjazott CIA-munkatárs arra is utalt, hogy a beprogramozott kísérleti alanyokat beépített ügynökökként is használták azért, hogy "téglaként" információkat gyűjtsenek, illetve az adott csoportban a kapott utasításoknak megfelelő zavaró feladatokat végrehajtsák. A kísérleti alanyok magatartása aszerint változik, hogy tudatuknak melyik leválasztott része van éppen aktivizálva. Szakértők ezt úgy írják le, hogy létezik egy ún. light-side vagy good (világos vagy jó) oldal; és létezik egy dark-side vagy bad (sötét vagy rossz) oldal. Az ehhez tartozó "file"-ok pedig összefonódva a tudatban egy tengely körül végeznek rotációs mozgást. Az egyik legfontosabb struktúra az adott "file" rendszerén belül hét szintből álló kettősspirál található. Minden ilyen rendszer egy belső programozóval rendelkezik, amely figyeli a "gatekeeper"-t, vagyis a "kapu örzőjét", mert ez a mini-program utasítja el vagy engedi be a különböző kívülről jövő impulzusokat az adott lelki parcellába.

A kísérleti alanyok elmondása szerint egy részük egyfajta életfát ("Tree of Life") lát, amelynek meghatározott gyökérrendszerei vannak, számos göcsörttel és szúrágta vájattal, ősi szimbólumokkal, levelekkel, pókhálókkal, tükrökkel vagy maszkokkal, tengeri kagylókkal, lepkékkel, kígyókkal, szalagokkal, csokrokkal, órákkal, robotokkal, parancsnoki diagramokkal és komputer áramköröket tartalmazó kapcsolótáblákkal.

(Dr. Drábik János)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyökérrendszerei, compartmentalize, megszilárdította, megközelíthetjük, titkosszolgálati, befolyásolásának, nemzetbiztonsági, összpontosított, megváltoztatása, kísérletsorozat, ismertetésekor, hozzákapcsolni, kulcsszavakkal, részprogramjai, alkalmazásával, feltételezhető, szimbólumokkal, reinkarnálódva, kábítószereket, szekvenciáknak, szovjetunióban, aktivizálhatók, erőfeszítéseit, bekapcsolására, beprogramozott, démoncsoportot, elmegyógyászok, alkalmazottait, lélekvándorlás, kezdeményezett, pszichiátriai, pszichológiai, kísérletekben, aktivizálható, megtalálhatók, ellenőrzésére, szigorúan titokban, kutatás azonban, titkosszolgálati ügynökök, magatartás megváltoztatása, adott személy, emlékezet kapacitásának, ügynökség alkalmazottait, agresszív kihallgatási, keretében hipnózist, program 1956-ban, másik program, angol-német keverék, angol control, egykori német, emberi viselkedést, antropológiai módszerek, Project MKULTRA, Nemzetbiztonsági Tanács, Project CHATTER, Project CHATTER-t, Központi Hírszerző Szolgálat, Project Bluebird-öt, Allen Dulles, Project ARTICHOKE-nak, Richard Helms, Mind Kontrolle, Project MONARCH, Operation SPELLBINDER, Operation OFTEN, Imperial Conditioning, Conditioned Stimulus Response Sequences, Kondícionált Inger-válasz Szekvenciáknak, Drábik János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Azurit és malahit  Flavonoidokban gazdag étkek  Szép estét  Png nő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Örülnünk kellene..  Mai napi mosoly......  Rózsa pillangóval  Kellemes nyári napot  Nyári képek  Jó éjszakát!  Vörös rózsa  Wulfenit ásvány  Nyári képek  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Kislány  Csodás szépség és egészség gör...  Nyári képek  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cseresznyéből  Nyári kép  Margaretták  Pokoli hónap van mögöttük: A f...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fülöp szigetek.......  Petőfiné szobra Koppenhágában  Kellemes napot  Facebookon kaptam  Nyári kép  Pipacs csokor az ajtón  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pipacsok  Kellemes nyári napot  Facebookon kaptam  Szép virágok......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Margaretták  Eprek  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Wulfenit ásvány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyári képek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki vigasztalja a vigasztalót?  A napfény  Vezuvianit  Elejtetted a napot  Facebookon kaptam  Nyári képek  Nyári kép  Szerelmes asszony........  Hány hívő érte el az égi célt  A kaktusz virága.......  Szép estét  255 az új fertőzött, elhunyt ...  Aranyosi Ervin: Mit is kéne te...  Amikor nincs pénzed......  Mi történik a testünkkel és az...  Fotó: Farkas Attila, szöveg la...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Lufik  Jó reggelt!  Kellemes napot  Korhatár nélkül  Vörös rózsák  Mondd  Pipacsok  Kellemes hetet  Valamikor régen  Szerelmes asszony........  Csodás szépség és egészség gör...  Facebookon kaptam  Drón vizsga II.  Örülnünk kellene..  Facebookon kaptam  Ki vigasztalja a vigasztalót?  Facebookon kaptam  Azt mondják...  Muskátli.......  Kedvemre simogat a nyári naps...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nyári kép  Szedek neked virágot . . .  Napsütés,... zivatar,...szél  Nyári kép 
Bejegyzés Címkék
szigorúan titokban, kutatás azonban, titkosszolgálati ügynökök, magatartás megváltoztatása, adott személy, emlékezet kapacitásának, ügynökség alkalmazottait, agresszív kihallgatási, keretében hipnózist, program 1956-ban, másik program, angol-német keverék, angol control, egykori német, emberi viselkedést, antropológiai módszerek, ellenőrzésére létrehozták, címben megjelölt, hivatalosan azonosított, túlélő kísérleti, kulcsszavakkal való, okkult erők, személyt elektrosokkal, repülő pillangó, minőségi átalakulási, lepke keresztülmegy, szárnyaló pillangó, okkultizmus további, pillangóhoz hasonlítjuk, lélekvándorlás okkult, emberi lélek, romlandó test, gnosztikus művészetben, halál angyalát, összepréselt pillangóval, tudat-befolyásoló programok, zsinóron rángatott, olyan ember, összehangolt agyműködés, adott emberben, meghatározott pszichés, sátánizmusban ismert, kabalista miszticizmust, meghatározott démont, emberi tudatban, magyarázatot erős, kísérleti alanynak, kutatók tagadnak, emberi tudat, rekesz vagy, trauma segítségével, rendszeres ismétlés, kísérleti személy, irányítóját mesternek, önálló részekre, kísérleti alanyokat, szórakoztató ipar, kísérletekbe éppen, élet minden, utcai csavargótól, legmagasabb körökben, beprogramozott kísérleti, adott csoportban, kapott utasításoknak, kísérleti alanyok, dark-side vagy, ehhez tartozó, tengely körül, egyik legfontosabb, belső programozóval, mini-program utasítja, különböző kívülről, adott lelki, részük egyfajta, gyökérrendszerei, compartmentalize, megszilárdította, megközelíthetjük, titkosszolgálati, befolyásolásának, nemzetbiztonsági, összpontosított, megváltoztatása, kísérletsorozat, ismertetésekor, hozzákapcsolni, kulcsszavakkal, részprogramjai, alkalmazásával, feltételezhető, szimbólumokkal, reinkarnálódva, kábítószereket, szekvenciáknak, szovjetunióban, aktivizálhatók, erőfeszítéseit, bekapcsolására, beprogramozott, démoncsoportot, elmegyógyászok, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 14
  • e Hét: 237
  • e Hónap: 2888
  • e Év: 20186
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.