Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Monarch-programozás
  2019-01-17 09:55:11, csütörtök
 
   
  A Monarch-programozás egy emberi személyeken, elsősorban kisgyerekeken alkalmazott trauma alapú tudatalatti programozási technika. Fizikai szinten legfőbb módszere a bántalmazás, extrém mennyiségű fájdalom okozása, lelki szinten az állandósult trauma és sokkos állapot fenntartása, szellemi-verbális szinten pedig az ismétlés mágiája. A programozás célja egy hasadt (többszörös) személyiségű, parancskódokkal irányítható rabszolga létrehozása. A Monarch-programozást az Irányítók alkalmazzák, bár a rendszeren belül egyes technikákat, módszereket különböző "vallási" szekták is átvettek.

A Monarch-programozott rabszolgák az esetek nagy részében egészséges embernek tűnnek a külső szemlélő számára, és általában ők sem tudják magukról, hogy programozva vannak, legalábbis a testet általában irányító "front alterek" - kivéve azokat a személyeket, akik a programozásban valamilyen szerepet töltenek be, ám maguk is programozottak. Ugyanakkor, bár a módszert évszázadok óta fejlesztik, a mai napig sem tökéletes, és néha előfordulnak hibák - akár kisebb "leakadások", akár nagyobb összeomlások - a programozott agyban.

Története

Az Irányítók a történelem kezdete óta kísérleteznek az ember manipulálására, programozására irányuló technikákkal. Már maguk az Atlantisziak is szándékosan hagytak olyan ún. kulcsokat az emberi pszichében, agyban, melyek lehetővé teszik az emberi faj irányítását.

Az Illuminátusok megalakulásuktól fogva kísérleteztek disszociáció alapú programozási technikákkal, és azonnal rájöttek, hogy a trauma a "legjobb" (leghatékonyabb) módszer az önkéntelen (az alany tudta, akarata nélküli) disszociáció létrehozására, illetve önvédelmi mechanizmusként állandósult viselkedési mintává tételére. Azt is felismerték, hogy a tanult disszociációs képesség öröklődik - ha egy családban egy többgenerációs bántalmazási minta elindul, pár generáció után a gyermekek magasabb szintű disszociációs képességgel születnek. Az Illuminátus dinasztiák így kivétel nélkül többgenerációs bántalmazási mintát hordoznak, ma már tulajdonképpen önkéntelenül (bővebben lásd ott).

Az igazi áttörést a XX. századra Dr. Joseph Mengele hozta el, aki Auschwitz-Birkenauban zsidó gyerekek tucatjain végzett brutális kísérleteket. Miközben azt próbálta megállapítani, pontosan milyen mennyiségű fájdalom az, amibe már belehal az alany, neki sikerült először permanens disszociációval létrehozott személyiséghasadást mesterségesen előidézni. Mengelét azután a II. Világháború elvesztésekor, 1945-ben a JIOA Amerikába szállította több más náci tudóssal együtt a gémkapocs hadművelet (operation paperclip) keretén belül, ahol "Dr. Green" fedőnéven folytatta tovább kutatását.

MK-Ultra

Az MK-ultra a CIA titkos kísérletsorozata volt 1953 és 1973 között, Sidney Gottlieb vezetésével. Első tudományos főmunkatársa Dr. Joseph Mengele volt - a projekt nagyrészt Mengele auschwitzi kutatási kísérleteire épült. Húsz év alatt a CIA több tízezer emberen kísérletezett, elsősorban gyermekeken 0-7 éves koruk között, más, az Irányítók közvetlen ellenőrzése alá tartozó intézmények, elsősorban az amerikai légierő és a Disney bevonásával.
A Disney és más Hollywoodi filmgyártók bevonása lehetővé tette, hogy a programozás elengedhetetlen részéül szolgáló ún. programozási témákat (pl. Alice csodaországban programozás, Star Trek programozás, Csillagok háborúja programozás, Mátrix programozás, Harcosok Klubja programozás) nyíltan, nagy költségvetésből is rentábilisan dolgozva elő lehetett állítani, "szórakoztatás" álcája alatt. A Disneyland egyes játékai is programozási célokat (is) szolgálnak. A tömegmédiában megjelenő programozási témák azt is lehetővé tették, hogy a rabszolgákat tömegesen lehessen távirányítani univerzális parancskódok (triggerek) elrejtésével a filmekben és TV-sorozatokban.

Az MK-Ultra kísérleteinek keretén belül fejlesztették ki a Monarch programozást, bár a projektnek egyéb, másodlagos fejlesztési céljai is voltak (a dőlt betűvel szedettek a Monarch-programozásban is használhatóak):
* a vallatás különböző technikái
* különböző igazságszérumok
* olyan drogok, amelyek illogikus gondolkodást és viselkedést okoznak
* olyan gyógyszerek, amelyek az alkohol hatását erősítik vagy gátolják
* olyan gyógyszerek, amelyek a gyermekkori fejlődést vagy éppen az öregedést, illetve annak egyes tüneteit gátolják vagy elősegítik
* "agymosó", maradandó agykárosodást okozó, végleges memóriatörlő, illetve átmeneti amnéziát okozó anyagok
* agymosással, programozással, hipnózissal, alvásmegvonással, kínzással szembeni ellenállást növelő szerek
* stigmát, seb nélküli vérzést okozó szerek
* személyiségtorzító, kodependenciát okozó/erősítő szerek
* depresszáns, az ambíciót, lelkesedést, munkakedvet rontó drogok
* átmeneti látás- vagy hallászavart okozó drogok

Az MK-Ultra véget érésével a kísérletek, illetve az emberprogramozás nem szűnt meg, csupán a projektet zárták le hivatalosan. A Monarch-programozás technikáját a CIA átadta a brit, a szovjet, a kínai és a jezsuita titkosszolgálatoknak is. A világon jelenleg mintegy 3-5 millió programozott rabszolga él.

Az MK-Ultra létét az amerikai állam évtizedeken át tagadta, az igazságot kutatókat vagy szóvá tevőket a tömegmédia-hatalom együttműködésével nevetségessé próbálta tenni, illetve más módokon üldözte. 1977-ben mindazonáltal több ezer, a projekttel kapcsolatos dokumentum a Freedom of Information Act következtében az amerikai szenátus elé került. 1995-ben Bill Clinton elnök nyilvánosan bocsánatot kért az amerikai állam nevében az emberkísérletek áldozataitól. 2001-ben minden fennmaradt dokumentum titkosságát feloldották (habár a nagyrészüket a CIA már megsemmisítette, a Disneyhez és egyéb magáncégekhez kiszervezett kísérletekre pedig az állami igazságszolgáltatás és törvényhozás szerveinek semmilyen rálátásuk nincs a mai napig).

Magyarországon a köztudatban csak elhanyagolható mértékben van jelen a Monarch-programozás problémaköre. Jószerivel az egyetlen ismertebb közszereplő, aki szót emel az ügyben, Dr. Drábik János jogász.

Szintek

A programozás szintjei azonosítják a szolga ,,funkcióit" és az Elektroencefalográfia (EEG) agyhullámokról lettek elnevezve, amik összefüggésben állnak velük.

Alfa programozás

Az Alfa programozást tartják az általános vagy ,,szokásos" programozásnak. Jellemzője a rendkívül kifejezetten visszatartott memória, lényegesen megnövelt fizikai erő és látásélesség. Az alfa programozást úgy érik el, hogy felosztják az alany személyiségét, ami lényegében jobb-bal agyfélteke elkülönülést okoz, ami lehetővé teszi a jobb és bal programozási egységét, idegúti stimuláció által.

Béta programozás

A Béta (más néven Kitten, azaz Kiscica) a szexuális programozás (szexuális szolganők "nevelésére"). Ez a programozás eloszlat minden tanult morális meggyőződést és a primitív szexuális ösztönöket stimulálja, tiltások nélkül. Ezen a szinten jönnek elő az ún. ,,Macska" alterek. Ez a legnyilvánvalóbb programozási forma, amelyről a hétköznapi emberek is könnyen felismerhetik, hogy némely női celebet, modellt, színésznőt és énekesnőt is alávetették ennek. A populáris kultúrában a macskafélék szőrmintáival díszített öltözékek gyakran jelzik a "szexcica" programozást. A Szórakoztató-iparon túl a pornó-iparban is jelentős lehetőségeket hozott el az irányított normalizáció folyamatában.

Delta programozás

A Delta a ,,gyilkos programozás" néven ismert és eredetileg különleges ügynökök és elit katonák részére fejlesztették ki (pl. a Delta Force, a First Earth Battalion, vagy a Mossad-nál, stb.), titkos műveletekre. Az optimális adrenalin termelés és a kontrollált agresszió kézzelfogható. Az alanyokban nincs félelemérzet, és nagyon szisztematikusak megbízásaik kivitelezésében. Az önpusztító vagy öngyilkos instrukciókat a programozók berétegezik ezen a szinten.

Théta programozás

A Thétát tartják a ,,telepatikus" programozásnak. Nyilvánvaló korlátai miatt sokféle elektronikus-, és elmeirányító rendszert fejlesztettek ki, és mutattak be ennek segítésére, például bio-medikus emberi telemetria eszközöket (agyi beültetések), illetve irányított energiájú lézereket, amik mikrohullámokat és/vagy elektromágnességet használnak. Állítólag ezeket együtt használják meglehetősen fejlett számítógépekkel és kifinomult műholdas követőrendszerekkel.

A Monarch-programozásban bármilyen fokon érintett szervezetek, csoportok

Az amerikai légierő, különösen hírszerzése (Air Force Intelligence)
AC/DC rockegyüttes
A marylandi Bethesda kórház, Amerikában
Boeing
CIA
CIC
China Lake "tengerészeti kutatóállomás", Kalifornia - a legnagyobb programozó központ a világon!
Cosa Nostra
DEA
DIA
FBI
A Jezsuita rend titkosszolgálata
Disney (Disney Land, Kalifornia és Disney World, Florida)
Paramount
Warner Bros.
Universal Studios
Az Illuminátusok
KISS rockegyüttes
Ku-Klux Klán
L. A. Dodgers
MI-5
MI-6
Mossad
Mormon "Egyház"
NASA
NSA
Neonácik (Az amerikai földalatti neonáci hálózat)
Ordo Templi Orientis
Spetsburo
Sátánisták (Világméretű földalatti sátánista/pedophil hálózat)
Szabadkőművesség
Paralatomális (a Szabadkőművességgel rokon, de hivatalosan nem a Szabadkőművességhez tartozó) páholyok (Masonic Lodge)
Szcientológia "Egyház"
Roxette rockegyüttes
Vatikán
Vérfarkasok Rendje
Wicca, Discordia és egyéb okkultista divat-"egyházak"
Valamint rengeteg nemzetközileg ismert filmrendező, színész és popsztár (pl. Madonna, Michael Jackson, Marilyn Monroe, Elvis Presley, Jay-Z, Rihanna, Lady Gaga, Beyoncé, stb.) - ők elsősorban áldozatként érintettek.

Az amerikai politikai elitből is számos ember érintett, pl. az idősebb George Bush, Bob Hope, Henry Kissinger

A név eredete

A Pompás Királylepkéről (Monarch butterfly) nevezték el - egy rovarról, amely hernyóként kezdi életét (ki nem fejlődött lehetőséget reprezentálva) és a bábozódás (programozás) ideje után gyönyörű pillangóként (Monarch-szolga) születik újjá. Néhány karakterisztikai vonás, ami a Királylepkére jellemző, szintén alkalmazható az elmeprogramozásra. Az egyik fő oka, hogy a Monarch programozást a Királylepkéről nevezték el, az az, hogy ez a lepke megtanulja, hogy hol született (a gyökereit), és átadja ezt a tudást genetikailag az utódjának (generációról generációra). Ez az egyik kulcsállat, amely elárulta a tudósoknak, hogy a tudás genetikailag átadható. Az Új Ember megalkotásában ennek a tulajdonságnak nagy szerepe lesz, mivel a Borg-project egyik célja az hogy minden egyed Monarch-programozott legyen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szisztematikusak, legnyilvánvalóbb, titkosszolgálata, szabadkőművesség, megalakulásuktól, karakterisztikai, kísérletsorozata, alvásmegvonással, emberprogramozás, elengedhetetlen, kivitelezésében, disszociációval, parancskódokkal, költségvetésből, igazságszérumok, számítógépekkel, mechanizmusként, mikrohullámokat, megsemmisítette, emberkísérletek, programozásban, programozásnak, tulajdonságnak, többgenerációs, tulajdonképpen, leghatékonyabb, programozással, programozására, összefüggésben, megalkotásában, agyhullámokról, programozottak, magyarországon, elhanyagolható, királylepkéről, kodependenciát, emberi személyeken, állandósult trauma, ismétlés mágiája, programozás célja, rendszeren belül, esetek nagy, külső szemlélő, testet általában, programozásban valamilyen, módszert évszázadok, programozott agyban, történelem kezdete, ember manipulálására, emberi pszichében, alany tudta, tanult disszociációs, Joseph Mengele, JIOA Amerikába, Sidney Gottlieb, Star Trek, Harcosok Klubja, Information Act, Bill Clinton, Drábik János, Delta Force, First Earth Battalion, Force Intelligence, China Lake, Cosa Nostra, Disney Land, Disney World, Warner Bros, Universal Studios, Ku-Klux Klán, Ordo Templi Orientis, Masonic Lodge, Vérfarkasok Rendje, Michael Jackson, Marilyn Monroe, Elvis Presley, Lady Gaga, George Bush, Henry Kissinger, Pompás Királylepkéről,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Rodokrozit pirittel és szfaler...  Nevess tavasszal,  Shabbat Shalom * Áldott legye...  Emésztésre ható gyógynövények  Facebookon kaptam  Szép mai napot !........  Az idők fordulópontja  Szeretet.......  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Közeleg a hét vége......  Kobalt és kalcit  Harmónia......  Facebookon kaptam  Elgondolkodom csendes magányom...  Szép jó reggelt kívánok!  Facebookon kaptam  Zöld pirimorfit  Amikor túl sok  A nap világosítson a szívedben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ametiszt geódák  Jó kívánságom !  Rodokrozit és pirit  Jó reggelt mindenkinek  Facebookon kaptam  A nyugalom és a megelégedés  Facebookon kaptam  Ebédfőzés.....  Facebookon kaptam  Az idők fordulópontja  Ady Endre : Sorsunk  Facebookon kaptam  Látogatóimnak,- szeretettel ! ...  Harmonia.......  Utas panasz  Ady Endre : Meg akartalak tart...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Vágyakozás  Ballada május első napjáról  Az álom magában véve gyógyít. ...  Ebédfőzés.....  Utas panasz  Kék tanzanit kristály  Esti kép  Ady Endre : Meg akartalak tart...  Gombák  Szép jó reggelt kívánok!  Nincs Cím  Kinek nem ajánlott az AstraZen...  Ady Endre : Meg akartalak tart...  Facebookon kaptam  Realgar és kálcit  Bartimeushoz  Rodokrozit pirittel és szfaler...  Szép jó reggelt kívánok!  Nyers kék gyémánt  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  Facebookon kaptam Krisztinától  További szép napot mindenkinek  Ó légy ma vendégünk  Facebookon kaptam  Jó reggelt szép napot  Bőrtápláló tusfürdő készítése ...  Hallgatni kell a szívedre  Ametiszt geódák  Ló és lovasa........  Füst Milán - A légen át szerel...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem tudom, mit tartogat számom...  Ady Endre : Meg akartalak tart...  Rodokrozit pirittel és szfaler...  Emésztésre ható gyógynövények  Jó reggelt mindenkinek  Facebookon kaptam  Nyers kék gyémánt  Facebookon kaptam  A nagy urak  Tanzanit  Szép mai napot !........  Facebookon kaptam  Jábavaló  Ady Endre : Meg akartalak tart...  Gombák  Hívök közössége  Papp Ádám: ...a lelkem Valakin...  Ó légy ma vendégünk  Érik a ropogós cseresznye  Nátrolit kristály  Szép napot kedves barátaim ! ....  Facebookon kaptam  Bartimeushoz  Szép estét kívánok !  Ballada május első napjáról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
emberi személyeken, állandósult trauma, ismétlés mágiája, programozás célja, rendszeren belül, esetek nagy, külső szemlélő, testet általában, programozásban valamilyen, módszert évszázadok, programozott agyban, történelem kezdete, ember manipulálására, emberi pszichében, alany tudta, tanult disszociációs, többgenerációs bántalmazási, gyermekek magasabb, igazi áttörést, gémkapocs hadművelet, projekt nagyrészt, amerikai légierő, programozás elengedhetetlen, tömegmédiában megjelenő, rabszolgákat tömegesen, projektnek egyéb, dőlt betűvel, vallatás különböző, alkohol hatását, gyermekkori fejlődést, projektet zárták, világon jelenleg, amerikai állam, igazságot kutatókat, projekttel kapcsolatos, amerikai szenátus, emberkísérletek áldozataitól, köztudatban csak, egyetlen ismertebb, programozás szintjei, szolga &#8222, általános vagy, rendkívül kifejezetten, alfa programozást, alany személyiségét, szexuális programozás, programozás eloszlat, primitív szexuális, szinten jönnek, legnyilvánvalóbb programozási, hétköznapi emberek, populáris kultúrában, macskafélék szőrmintáival, irányított normalizáció, optimális adrenalin, kontrollált agresszió, alanyokban nincs, önpusztító vagy, programozók berétegezik, marylandi Bethesda, legnagyobb programozó, amerikai földalatti, amerikai politikai, idősebb George, lepke megtanulja, tudást genetikailag, egyik kulcsállat, tudás genetikailag, tulajdonságnak nagy, hogy minden, szisztematikusak, legnyilvánvalóbb, titkosszolgálata, szabadkőművesség, megalakulásuktól, karakterisztikai, kísérletsorozata, alvásmegvonással, emberprogramozás, elengedhetetlen, kivitelezésében, disszociációval, parancskódokkal, költségvetésből, igazságszérumok, számítógépekkel, mechanizmusként, mikrohullámokat, megsemmisítette, emberkísérletek, programozásban, programozásnak, tulajdonságnak, többgenerációs, tulajdonképpen, leghatékonyabb, programozással, programozására, összefüggésben, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 59
  • e Hónap: 1530
  • e Év: 15819
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.