Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
x'D
  2019-02-28 07:00:02, csütörtök
 
   
 Jobbos is balos is, egy vályúból esznek. So epic!

...... ........... ........


...... .....


...... .....


LinkLink

(A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából)

A Dark Souls egy akció-szerepjáték melyet a FromSoftware fejlesztett majd a Namco Bandai Games adott ki PlayStation 3, Xbox 360 és Microsoft Windowsra. A Dark Souls az a már korábban készített Demon's Souls című játéknak az utódja és ezzel a második kiadott játék lett a Souls szériákban. Amikor még fejlesztés alatt állt a játék akkor Project Dark néven futott. A játék elsősorban japánban lett kiadva 2011 szeptemberében, majd a Namco Bandai egy hónappal később az egész világban elérhetővé tette.

2012 augusztusában megjelent egy "Prepare to Die" című kiadás PC-re amely további tartalmat adott a játékhoz. Ez a kiadás csak két hónappal később októberben jelent meg Playstation 3, és Xbox 360-ra ahol "Artorias of the Abyss" néven lehetett megvásárolni. A Dark Souls egy fikcionális világban játszódik Lordran Királyságában. A játékosok egy elátkozott élőholt (Cursed Undead) szerepét veszik fel aki az élőholtak börtönéből (Undead Asylum) kezdi meg az utazásait hogy kiderítse az élőholtaknak a sorsát.

A játék nagy elismerésben részesült, amikor megjelent és az egyik valaha megjelent legjobb videójátéknak tartják, kritikákkal melyek dicsérik a bonyolult harcrendszerét, világ felépítését, és a mélyen kidolgozott történetét. Minden dicséret mellett viszont más-más vélemény alakult ki az emberekben a játék nehézségét illetően. Sokan örömmel fogadják, hogy van kihívás a játékban, mások úgy gondolják, hogy fölöslegesen tették ilyen nehézzé a játékot és számukra ez rontja a játék élményét. A játék PC verzióját nem halmozták el dicséretekkel, a konzolos verziókkal ellentétben, mivel elsősorban konzolra készült a játék és onnan lett átírva, hogy PC-n is lehessen játszani. Ennek eredménye képpen jelentős mennyiségű technikai hiba bukkant fel a játékban. 2013 áprilisában a FromSoftware kijelentette, hogy 2.37 millió példányt sikerült eladni a játékból. A PC verzió volt a második legnépszerübb játék Windowsra 2012-ben. A játék a későbbiekben két új folytatást is kapott Dark Souls II és Dark Souls III néven, melyek 2014 majd 2016-ban jelentek meg.

Játékmenet

A játék meghatározó mozgatóeleme a világ felfedezése. A játék bátorítja a játékosokat, hogy figyelemmel haladjanak előre, tanuljanak a hibáikból és alternatív részeket fedezzenek fel a világból. A Dark Souls egy nagy és nyílt világban játszódik, melyet egy központi helység köt össze (Firelink Shrine). A játékosok tetszőlegesen vándorolhatnak a nagyvilágban és fedezhetnek fel alternatív utakat az új területekhez. Viszont vannak olyan helységek a világban ahova vannak követelmények a bejutáshoz.

A Dark Souls kegyetlen világában egyféle könnyítő elemként és ellenörzőpontként (checkpoint) működnek a kisebb tábortüzek, amelyek mellett a játékosok megpihenhetnek és visszanyerhetik az elvesztett életerejüket és újratölthetik gyógyital flaskáikat. A tábortűz ugyanúgy funkcionál egyféle fejlődési pontként mivel a játékosok itt elkölthetik a begyűjtött pontjaikat (lelkeket), hogy tovább fejlesszék és erősítsék a karakterüket. De mindennek ára van, és azért cserébe, hogy a játékos visszatöltse életerejét és frissen indulhasson útnak, egy ilyen tábortűz használata minden ellenséget (kivéve fő, és kisebb főellenséget) feléleszt, és ismét le kell küzdeniük őket hogy tovább juthassanak.

A játéknak még egy meghatározó fontos eleme van, amit szemmel kell tartaniuk a játékosoknak, és ez nem más mint az Emberség (Humanity) rendszere. A játékosok ugyan egyféle élőholtként kezdenek (Hollow) de a játék során több féle módja is van annak hogy visszanyerjék emberségüket, de nem kötelezi őket a játék arra, hogy emberek legyenek ahhoz, hogy tovább haladhassanak a történetben. A játékosok minden egyes halásnál minden begyűjtött pontjaikat (lelkeket) elveszítik, és ha korábban már visszanyerték az emberségüket akkor azt elveszítik és visszanyerik az élőholt státuszukat. De a játék az ad még egy kis esélyt az ilyen helyzetekben és miután valaki meghal, a legutóbbi tábortűznél élednek újra és ha sikeresen vissza tudnak térni oda ahol életüket vesztették akkor vissza tudják szerezni az elvesztett lelkeiket. Viszont ha útközben ismét meghalnak, akkor az a halásuk felülírja az előzőt és elvesznek a lelkek amiket otthagyott előzőleg.

Ha van jelen internetkapcsolat akkor a játékosok képesek egymást megidézni és kommunikálni, de csak nagyon limitáltan. A megidézett játékos egyféle fantomként jelenik meg a játékos világában és csak limitáltan tudja befolyásolni az idéző játékos világában az eseményeket (ellenségek legyőzése, főellenségek elleni küzdelem). A játékban semmiféle beszélgetési lehetőség nem elérhető és csak a játékba beépített és használható gesztusokkal tudnak egymásnak utasításokat adni (meghajlás, integetés, mutogatás stb.). Ezek mellett a játékosok, képesek egy tárgy használatával limitáltan írásokat hagyni a földön mely minden játékosnak megjelenik a játékában, még ha a két játékosnak semmi köze sincsen egymáshoz. Ezek az írások tudnak segíteni más játékosok figyelmeztetésében, ha valami csapda felé közelednek, titkos átjárót nem vettek volna észre vagy hasonlók.

A játék során sokszor ütközhetünk nem játékosok által irányított karakterekbe (NPC) melyek hozzá adnak a játék történetéhez a saját vagy más karakterek történetének elmesélésével, küldetéseikkel, egyéb kérésekkel a játékoshoz, vagy akár egyfajta árusként működnek, hogy felszerelést vagy egyéb hasznos tárgyakhoz jussanak hozzá a játékosok. Nem kötelező ezekkel a karakterekkel bármiféle kapcsolatot teremteni (pár kivételével), hogy tovább haladhassunk a történetben. Azzal, hogy ezeknek a karaktereknek segítséget nyújtunk, azzal képesek vagyunk szert tenni ritkább tárgyakra, varázslatokra, vagy akár felajánlják a segítségüket egyes főellenségek ellen, és ugyan úgy megidézhetők lesznek mint más játékosok.

Történet

A játéknak ez a része az, ami igazán elkülöníti egy hagyományos szerepjátéktól mivel a Dark Souls világába úgy lép be egy játékos, hogy nagyjából semmi tudása sincsen a történetről, semmi célja sincsen és nem tudja, hogy mi is lenne a feladata. Mivel a játék az nem meséli el a történetet a játékosoknak és csak azok a játékosok érthetik meg igazán a játék történetét, akik foglalkoznak is vele. A történet az úgy épül fel a játékosokban, hogy meghallgatják a különféle játékban elhelyezett karaktereknek a mondandóit, akik mesélnek magukról és történeteket mondanak a játékosnak, minden tárgynak van egy leírása melynek az elolvasásával többet tudunk meg annak eredetéről, használatáról és fegyverzet esetén annak eredeti használójáról.

Ahogy elkezdenénk vándorlásunkat a nagyvilágban úgy egy kis előtörténetet elmesél a játék: A világot régen szürke köd borította be és a sárkányok uralták. Ebben az időben Qwyn rálel az első tűzre és abban egy Úrnak (Lord) a lelkére. Qwyn és a szövetségesei összefognak és legyőzik a sárkányokat, és így eljött a Tűznek a Korszaka. Idővel viszont a tűz az elkezd kimúlni és Gwyn föláldozza magát és a lelkét, hogy meghosszabbítsa ezt a korszakot. Ahogyan múlik ki a tűz, úgy az élőholtak átka is erősödik, ezzel néhány ember folyamatosan feltámad halála után is.

A karakter melyet irányítunk az az egyike ezeknek a megátkozott élőholtaknak, és az élőholtak börtönében (Undead Asylum) kezdjük meg a kalandunkat. Miután megszökik a börtönből, Lordranba utazik, hogy megszólaltassa az Ébredés Harangjait, melyek felébresztik Kingseeker Frampt-ot aki elmondja a játékosnak, hogy utazzon el Anor Londoba. Anor Londoban Gwynevere, Gwyn-nek a lánya utasítja a játékost, hogy legyen Gwyn utódja és teljesítse a próféciát. Hogy mindezt megtehesse, ahhoz meg kell szerezni a nagy uraknak a lelkeit melyek Gwyn közelebbi társai voltak a tűz korszakának születésekor és vissza kell őket vinnie a tűzhöz.

Ezek után a játékos visszatér az első tűzhöz melyet Gwyn őriz, és legyőzésével két opciója is van a játékosoknak: vagy föláldozzák magukat, ezzel teljesítve a próféciát és meghosszabbítja a tűz és az isteneknek korszakát, vagy elsétálhatnak és hagyhatják kialudni a tüzet, hogy ezzel egy sötét korszakot hozzanak a világra.

Artorias of the Abyss

A múltban egy Manus nevezetű lény ismét tudatra ébred és elkezdi a sötétséget (Abyss) terjeszteni Oolacile földjén. Gwyn négy lovagja közül Artorias-t küldték ki Oolacilére, hogy állítsa meg a sötétség terjedését, de megbukott a küldetésében és megrontotta a sötétség. Mindeközbenn Manus kétségbeesetten keresi a rég elvesztett nyakékjét térben és időben. Amikor a játékos rálel a nyakékre, Manus berántja a múltba ahol Artorias fogadja, aki már nem önmaga. A játékosnak le kell győznie Artoriast és meg kell állítania Manus-t hogy ne terjessze tovább a sötétséget.


...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ...... ........... ........... ........


Eposz megjegyzés:

- Hm...

Kéne sütögetni élőben is, többen, de most éppen arra gondolok, ami nyilvánvaló...

9|11 (LaVey-i sátánizmus: 9 főbűn és 11 törvény)

Persze még sokféle más jelentése is van amit tulajdonítanak neki, mint minden számnak egyaránt, pozitív is akár negatív is, énnálam semleges, de én a fentibb utalt vallásból szoktam kiindulni, általában.

2+9=11

2+11=13

11+22=33

3+3=6

2+2+2=6
1+1=2

6+2=8 (Mert ez sem maradhat ki... Szinte főfogás.)

9+2+2
9+4 =13 (Kedvencem, nem is, vagy az egyik, egyébként a Tűz az.)

Hogy legyen valami "extra bónusz" is, az nem más mint a 0, vagy nem is nulla hanem Kör, O, így. Ezt gondolom senkinek sem kell részletezni, ezt sem, mi minden jelentése lehet, nagyon sokféle szintén.

Már annyi XP-t (TP-t, Tapasztalati Pontot) összegyűjtöttem már, lehet el fogok hízni, de remélem nem ilyen módon fog megnyilvánulni, mert a zsírt is el kell égetni, mint mindent, mert úgy olyan szép látvány...

Hogy egészen "badass" legyek, szerintem nem vagyok az, egyáltalán nem, de az elgondolás lehet, de lehet nem, nézzük meg a játék horoszkópját, mert ugye a megjelenése, az amolyan "megszületése" is egyben, lehet ez az elgondolás sokaknak abszurd, de énnálam ez egyáltalán nem az, sőt, már-már természetes...

2011-es év az nem más mint a Macskusz! Szóval Macska, a kínai zodiákusban mint szimbólum. Egyébként Szűz vagy Nyúl a keresztényben, az európaiban, az általunk jobban megszokott ábrázolásban akár. Amerikaiba, avagy az indián zodiákusban Medve. Tetszik...

Ez az aszcendens. Ha nem tudjuk pontosan az órát és a percet, akkor így érdemes szemlélni az aszcendenst, mindenféle kalkulátor igénybevétele nélkül. Én úgy szoktam, megfelelő kulcsszavak ismerete és fantázia birtokában, hogy:

Bepötyögöm Google nevezetű keresőbe az évszámot, és mellé gépelem azt hogy "kínai horoszkóp", aztán az a gomb következik aminek az a neve hogy: "Enter". Oké... Kidobta, de nem a kukába...

Ugye a kínai szimbólumokat, át lehet "váltani" keresztény verzióra...

Ugyan sok keresztény "szekta", szebb és őszintébb szóval nem tudom illetni őket, de még a római verzió is az, ez alól még a LaVey-i féle sem kivétel, csak amiatt említem meg, hogy legyenek egálban egymással. Szóval a keresztény szekták többsége, ők tiltják a tanítványaiknak a horoszkóp megismerését is! De még az olvasását is. Nem véletlenül, hülye keresztény a "jó keresztény". Nem így van? Bizonyos érdekkörök szemében, akár távoli "tesók" szemében pontosan így van. Ők így vélik, hogy az úgy a "jó". Nem úgy a "hülyéknek", ő nekik lehet "rossz", de ha nem tudnak róla lehet "jó" nekik, nem érdemes biztosra állítani, egyik oldalt sem. Lehet ha túl sok mindent megtud némelyik szegény széplélek, akiknek olyan a lelkiviláguk is amilyen, nem tudja jól feldolgozni, némely tapasztalatot akár, lehet depressziós lesz, vagy akár öngyilkos, de ezek szélsőségek, de nincsenek kizárva ezek az opciók sem, én nem zárom ki ezeket sem...

Nah...

09.22. szintén Macskusz, avagy a Szűz, de mivelhogy a határon van... 23-ig az, utána kezdődik a Mérleg... kínaiba az hogy, hogy nem, pont a Sárkány...

Egészen "véletlenül", márpedig véletlenek nem léteznek, énnálam biztos hogy nem. A játékban egyébként kell Sárkányokat is ölnie, persze csak annak aki belekezd és megvan hozzá a képessége, de sokszor ők ölik meg a játékosokat, mivelhogy a játékban nem lehet nehézséget állítani, alapból hardcore...

Tulajdonképpen aki profibb, ő ezt a dátumot, ha a hónapot és napot vizsgáljuk, ő Szűz|Mérleg-ként fogja értelmezni a csillagjegyet, hiszen pont a határon van.

Én ezt a "játékot" régebben végigjátszottam, erősen személyiségfejlesztő vagy ledegradáló, vagy szellemi fogyatékos lesz tőle az illető, akár bedilizik, vagy megvilágosodik tőle. Nem nagyon van középút ebben szerintem, mármint magában a folyamatban. Nem idegbetegeknek találták ki ezt a "játékot", ha egyáltalán érdemes-e "játéknak" nevezni, inkább programnak, virtuális "Matrix"-nak, "virtuális dimenziónak"...

Azt nem állítanám hogy mindenkinek ajánlanám, mert nem, mazochistáknak és fakíroknak mindenféleképpen. Szűzeknek és Oroszlánoknak is, ebben biztos vagyok, ne hozzanak szégyent egymásra. Szerintem Skorpióknak és Mérlegeknek is, bár nem mindegy kiknél milyen az "ötvözet". Ha már ez a 4 összetart, probléma nem lehet. Aztán Nyilasoknak, ők egyébként is a "Keresztes Vizézek". Egy próbát tán megérhet mindenkinek. Ha esetleg mégis elakadna valaki benne, "csalás" gyanánt tudom javasolni bizonyos játékosok végigjátszásait vagy trükkjeit, youtube-on (is) lehet nézni őket videók formáiban vagy akár élő adásban. Mert ebben a játékban ha nincs valakinek kellő esze, sokszor többet ésszel mint erővel, kis túlzással, de tényleg így van, nagyon-nagyon sokszor el fog halálozni az általa irányított virtuális test, avagy karakter. Piszok nehéz irányítása van, mert én klaviatúra és egér használatával tanultam meg régebben vért izzadva szó szerint irányítani, de azt jól begyakoroltam, át is configoltam hogy kicsit kényelmesebb legyen az irányítás, a standard bomb beállításokat át állítottam másra, például én a Q betűt használtam vetődésekhez és bukfencezésekhez, mert én a klasszikus WASD gombokhoz vagyok szokva, előre-hátra, balra-jobbra...

Énnálam controller használatával lett volna nehezebb irányítani, soha nem fogtam még a kezemben olyat, és nem is fogok, nem áll szándékomban.

Dark Souls (2011.09.22.)

........

Realtime Fireplace - Relaxing Fire Burning
Real Wood Burning Fireplace With Crackling Fire Sounds
Birchwood Crackling Fireplace
Fire In Fireplace
Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mindenféleképpen, bukfencezésekhez, enciklopédiából, végigjátszottam, meghosszabbítja, tanítványaiknak, meghosszabbítsa, visszanyerhetik, összegyűjtöttem, végigjátszásait, kétségbeesetten, harcrendszerét, küldetéseikkel, idegbetegeknek, vándorolhatnak, vándorlásunkat, tulajdonítanak, megszólaltassa, szeptemberében, megnyilvánulni, megpihenhetnek, tulajdonképpen, megvilágosodik, mazochistáknak, szerepjátéktól, elolvasásával, karaktereknek, tapasztalatot, karakterekkel, augusztusában, dicséretekkel, használatával, meghallgatják, előtörténetet, keresztényben, igénybevétele, vályúból esznek, szabad enciklopédiából, akció-szerepjáték melyet, második kiadott, játék akkor, játék elsősorban, hónappal később, egész világban, kiadás csak, fikcionális világban, elátkozott élőholt, élőholtak börtönéből, utazásait hogy, játék nagy, egyik valaha, bonyolult harcrendszerét, Dark Souls, Namco Bandai Games, Microsoft Windowsra, Project Dark, Namco Bandai, Lordran Királyságában, Cursed Undead, Undead Asylum, Dark Souls II, Dark Souls III, Firelink Shrine, Ébredés Harangjait, Kingseeker Frampt-ot, Anor Londoba, Anor Londoban Gwynevere, Mindeközbenn Manus, Tapasztalati Pontot, Szóval Macska, Egyébként Szűz, Bepötyögöm Google, Szerintem Skorpióknak, Aztán Nyilasoknak, Keresztes Vizézek, Realtime Fireplace, Relaxing Fire Burning, Real Wood Burning Fireplace With Crackling Fire Sounds, Birchwood Crackling Fireplace, Fire In Fireplace,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Pandamaci  Krisztus követése  Ha jó dolgokat próbálsz csinál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jól néz ki  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok !.......  Rózsaszin rózsa  Király  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kedves barátaim ! ....  Strengit kristály  Hit  Facebookon kaptam  Könnyedén  Lásd, kedvesem  A tavasznak virága van, az ősz...  Isten szeretete  Ha jó dolgokat próbálsz csinál...  Boszorkánytánc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyal  Foszfor és vas ásvány  Világ  Facebookon kaptam Mírjam barát...  India...Meenakshi Amman látván...  Király  Epres szép napot!  Májusi szellő  Facebookon kaptam  A mi világunk  Krisztus követése  Meditáció  Isten  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Egy könyv  Keresztyén ember  A természet szépsége......  Sugulit  Isten szeretete  Facebookon kaptam  Perui oázis.....  Katicavirág gif  Facebookon kaptam  Hogy vártalak  Csak egy kérdés mindenkihez......  Ne üss sebet embertársaid lelk...  Halál és szeretet  Boróka  Krisztus  Vidám napot  Kisfiú cicával  Dr. Gyökössy Endre: A Boldogmo...  Márai Sándor: "Májusnak dallam...  Isten igéje  Kellemes teázást  India...Meenakshi Amman látván...  Facebookon kaptam  Délutáni mosoly.......  Ezen a Földön a karommal nem ö...  Perui oázis.....  Nehéz  Kávé - tea és a reflux  Kína......  A szerelem olykor  Facebookon kaptam  Saját készítésű képem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beszámoló  Gondolataim . . .  Facebookon kaptam Krisztinától  Halál és szeretet  Facebookon kaptam  Igaz ember  Hit  Facebookon kaptam  Táncolj velem!  Anyák napi liliom  Áldott napot !........  Boszorkánytánc  Ne üss sebet embertársaid lelk...  Ne üss sebet embertársaid lelk...  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Krisztus követése  Egy könyv  Facebookon kaptam  Világ  Perui oázis.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolat........  Szivárvány fluorit  Rózsaszín rózsa gif  Facebookon kaptam  Ha jó dolgokat próbálsz csinál... 
Bejegyzés Címkék
vályúból esznek, szabad enciklopédiából, akció-szerepjáték melyet, második kiadott, játék akkor, játék elsősorban, hónappal később, egész világban, kiadás csak, fikcionális világban, elátkozott élőholt, élőholtak börtönéből, utazásait hogy, játék nagy, egyik valaha, bonyolult harcrendszerét, mélyen kidolgozott, játék nehézségét, játék élményét, konzolos verziókkal, második legnépszerübb, játék meghatározó, világ felfedezése, játék bátorítja, központi helység, játékosok tetszőlegesen, világban ahova, kisebb tábortüzek, játékosok megpihenhetnek, elvesztett életerejüket, tábortűz ugyanúgy, begyűjtött pontjaikat, játékos visszatöltse, ilyen tábortűz, meghatározó fontos, játékosok ugyan, játék során, játék arra, játékosok minden, emberségüket akkor, élőholt státuszukat, ilyen helyzetekben, legutóbbi tábortűznél, elvesztett lelkeiket, lelkek amiket, játékosok képesek, megidézett játékos, játékos világában, idéző játékos, játékban semmiféle, játékba beépített, tárgy használatával, földön mely, írások tudnak, játék történetéhez, saját vagy, karakterekkel bármiféle, karaktereknek segítséget, segítségüket egyes, hagyományos szerepjátéktól, játékosok érthetik, játék történetét, különféle játékban, leírása melynek, elolvasásával többet, világot régen, sárkányok uralták, időben Qwyn, első tűzre, szövetségesei összefognak, elkezd kimúlni, élőholtak átka, karakter melyet, megátkozott élőholtaknak, élőholtak börtönében, lánya utasítja, nagy uraknak, lelkeit melyek, játékos visszatér, első tűzhöz, isteneknek korszakát, sötét korszakot, sötétség terjedését, játékos rálel, múltba ahol, fentibb utalt, elgondolás lehet, játék horoszkópját, elgondolás sokaknak, kínai zodiákusban, általunk jobban, indián zodiákusban, kínai szimbólumokat, római verzió, keresztény szekták, horoszkóp megismerését, játékban egyébként, általa irányított, standard bomb, klasszikus WASD, kezemben olyat, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2
  • e Hét: 790
  • e Hónap: 852
  • e Év: 15141
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.