Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezt olvastam!
  2020-11-19 00:01:22, csütörtök
 
   
  [


Ezt olvastam!
Covidide, Covidoda...
Vírust öl-e a fokhagyma?

Minden ember otthonában ott a Covid vakcina.
Kérdéssel kezdem. Tudtátok e, hogy a Taskenti (Üzbegisztán) medicina megérdemelten első volt a Szovjetunióban? A második világháború ideje alatt az egész orvosi tudomány legjobbjai tevékenykedtek Taskentben. Még 2020 tavaszán, az első hullám idején az egész világra megjelentek tudományos alapú és rendkívül fontos információt a Covid - ról.
EZT FONTOS TUDNI MINDENKINEK! ⠀Taskent. 21.03.2020
Suhrat HALILOV (orvostudomány kandidátusa)
- A Covid vírus legfőbb veszélye, hogy első sorban az immunrendszert támadja. És azután a tüdő szövetet károsítja. Időben a kettő tevékenysége közti időszakot úgy hívjuk, hogy "lappangási időszak".
Gyakran szoktuk használni az "erős" és "gyenge" immunrendszer
kifejezést. Egyébként az átlag ember gyakorlatilag egyáltalán nem
tudja, hogy ez mit jelent. Az orvosok nagy része is csak gyengén
tudja elképzelni az immunrendszer struktúráját, és a külön részei
működését.
Viszont, ez a része a felkészületlen olvasónak nagyon bonyolult.
Igyekszem maximálisan leegyszerűsitve és tételezett formában
elmagyarázni a Kovid vírus hatásmechanizmusát az emberi szervezetre.
80% az immunrendszerünknek a vékony bél nyálkahártyájában helyezkedik el lymphoid szövetekben és csomókban - Peyer lemezkékben. A lymphoid szövet antitesteket termel (lymphocyták T-, B-, G-, stb.), és azon kívül különböző immunoglobulin fajtákat. Az antitestek a nyirok rendszeren keresztül kerülnek az alsó véna, a szívhez, és a kis vérkeringési körön áthaladva, bekerülnek a nagy vérkeringési körbe, és ezáltal az egész szervezetünkbe eljutnak. Ezáltal erősödik a szövet immunitás, beleértve a tüdő szövet immunitása is.
Covid, elvegyülve az ételekkel evés közben, bekerül a bél rendszerbe, és kezdi pusztítani a limphoidal szövetet. Mint eredmény, a fertőzött limphoid szövet leállítja a lymphocyták és immunoglobulinok termelését. Így károsodik az immunrendszer, és mint következmény, hirtelen gyengül a tüdő szövet immunitása is.
Ettől a pillanattól kezdődik a vírus második támadása a meggyengült tüdő szövettel szemben, ami jelentkezik súlyos tüdőgyulladással, ami elhalálozást is eredményez. Az adott időben az összes járvány ellenes tevékenység azon van, hogy a kórokozót ne engedjük bejutni a tüdőbe, ami végül is, eléggé drága, és gyakorlatilag hatástalan.
Az összes gyógyászati tevékenység pedig csak a szövődmények
elháritását célozzák meg, mint a tüdőgyulladás. Emellett érteni kell, hogy a Covid hosszú évekre vagy évtizedekre fenyegethet. Ami van az adott időszakban, az csak a járvány első hulláma. És sok ilyen hullám lesz.
Emellett, az összes megelőzési-gyógyászati tevékenység a tüdőben
elhelyezkedett koronára irányul, viszont semmit nem tesznek a korona ellen, ami a belekben van. Másképpen fogalmazva, "a szekeret a ló elé teszik".
Sok természetes dolog létezik, aminek nem csak baktericid hatása van,de közvetlen hatnak a vírusokra, megsemmisítve azokat. A leghatásosabb ezen a téren a FOkHAGYMA.
Ha naponta iszunk 2/3 pohár vízben áztatott fokhagyma italt, az
azonnal (!) bekerül a vékonybélbe, és azonnal kezdi a Kovid
pusztitását (!).
Emellett a következő hatások jelentkeznek:
- az «elpusztitott» COVID-19 nem rombolja tovább a vékonybél lymphoid szövetét. Ezáltal a lymphoid szövet folytatja a helyes funkciók végzését - termeli az antitesteket és az immunglobulinokat;
- a sérült immunrendszer gyorsan megújul és erősödik, ami jelentős
szövet immunitás erősödését jelent a tüdő szövetben.
Egy erős gát jön létre a koronával szemben, de ugyanakkor a mikrobák (staphylococcus és egyéb) és a gombák számára is, amik jelentősen veszélyt jelentenek a Covid tüdőgyulladás megjelenésekor;
- a "fokhagymás víz" hatására érdekes esemény sorozata zajlik le a vékonybélben. «Halott» és legyengitett Covid a "fokhagymás víz" hatására nem jelent mást, mint természetes vakcinát, amely az emberi szervezetben természetes úton jön létre.
Ahogy köztudott, a mesterséges vakcina előállításához szükséges
szuper felszerelt és drága labor, és magasan képzett szakembergárda.
Mesterségesen előállított vakcina előállítására 6-9 hónapot is
rászánnak, és az ipari előállítására szükség van sok pénzre és időre.
A "fokhagymás víz" bevétele után természetes vakcina termelődik a
vékonybélben már 30-40 perc elteltével és teljesen ingyen;
- a természetes vakcina kezdi aktívan formálni az immunrendszert
közvetlen a Covid ellen.
Ily módon, a romboló patológiai esemény az emberi szervezetben, amit okozott a korona, megszakad és pusztitásnak indul még a legelején, és nem folytatódik. A szervezet a legtermészetesebb módon, úgy mond, napi rendben küzd a korona ellen és legyőzi azt.
Emellett teljesen kizárt a stresszes üzemmód (citokin vihart
értelmezem) kialakulása a szervezet részéről, és ellenáll a vírus
ellen a normál üzemmódban.
Eredményeképpen a kialakult járvány megszűnik néhány nap alatt.
A "fokhagymás víz" fogyasztása, mint járvány elleni protokoll,
fogyasztható egy egész nap folyamán az egész lakosság körében országszerte. Az alap morfológiai patogén táptalaj teljesen eltűnik egy- két nap alatt.
A "fokhagymás víz" elkészítése roppantul egyszerű.
1. Egy (!) nagy gerezdet megtisztítunk a héjától és keresztbe vágjuk,
belerakjuk a feleket kerámia edénybe, felöntjük szoba hőmérsékletű vízzel. Ezt csináljuk meg reggel. 0.5 liter vízre lehet közepes méretű fokhagyma gerezdet használni, ha a családban 2-3 ember lakik. ⠀
2. Estére a "fokhagymás víz" kész a fogyasztásra.
Fogyasztani kell 2/3 pohárnyit evés után 3-4 óra elteltével, este,
elalvás előtt. ⠀
3. A következő napon az előkészítést el kell végezni egy friss
fokhagyma gerezddel.⠀
4. Egy hónapon keresztül kell fogyasztani a fokhagymás vizet. Ez idő alatt létrejön a korona elleni immunitás. R. M. Haitov, B. V. Pinegin. (ez az ember megírta az első, illetve a legelső közötti könyvet immunológiából)
(P.S. 1. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elindultam fokhagymás vizet készíteni)
(P.S 2. Osszátok a rokonok és a közeli ismerősök körében, csoportokban. Mielőtt továbbküldöd töröld ki az email címét, akitől kaptad
Természetesen, ha tényleg (!) akarjátok, hogy egészségesek legyünk.
Facebookról hoztam
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkért  
Címkék: immunoglobulinok, tüdőgyulladással, eredményeképpen, leegyszerűsitve, immunoglobulin, szovjetunióban, immunológiából, felkészületlen, előállításához, elhelyezkedett, tevékenykedtek, megjelenésekor, szakembergárda, staphylococcus, szervezetünkbe, immunrendszert, előállítására, mesterségesen, természetesen, gyakorlatilag, immunrendszer, orvostudomány, tüdőgyulladás, megérdemelten, leghatásosabb, megsemmisítve, megtisztítunk, elhalálozást, vékonybélben, hőmérsékletű, struktúráját, elmagyarázni, fogyasztható, előkészítést, antitesteket, pusztitásnak, második világháború, egész orvosi, első hullám, egész világra, immunrendszert támadja, tüdő szövetet, kettő tevékenysége, átlag ember, orvosok nagy, immunrendszer struktúráját, külön részei, felkészületlen olvasónak, emberi szervezetre, lymphoid szövet, nyirok rendszeren, alsó véna, FONTOS TUDNI MINDENKINEK, Suhrat HALILOV,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Szép álmokat!  Heltai Jenő: Szabadság  Őri István - Dal az életről  Csörög a telefonom  Kokárda  Nem kellett volna!  A kávé  Akinek vaj van a fején...  Március  A nemzet csak akkor...  A gyász  Sajnos ezt elBalogozták  Könnyáztatta asszonysorsok  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Esti kép  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Nagy László - Szerelem emléke  Törött csészék  A gyomorrontás tojással is kez...  Keresd azt a valakit,...  Jóga férfiaknak  A gyomorrontás tojással is kez...  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Egyet értesz?  A magukat nyílt és őszinte emb...  A szív és a cselekvés egységes...  Müller Péter tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Nem mindegy  A Mindenható Istenben bízva  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Cicus virággal  A magyar sajtó napja március 1...  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne engedd el kezem!  Esti kép  1848. március 15-én  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  Benned is ezerféle szín van  Alvó cica  A gyomorrontás tojással is kez...  Az embernek fiatal korában van  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Március 15-re emlékve  Meghitt estéken . . .  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Intelem  Szent-Györgyi Albert gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Házi botox  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Vágy, élet és sugár  Alvó baby  Facebookon kaptam  Esti kép  Március 15-re emlékve  Isteni zsebkendők 
Bejegyzés Címkék
második világháború, egész orvosi, első hullám, egész világra, immunrendszert támadja, tüdő szövetet, kettő tevékenysége, átlag ember, orvosok nagy, immunrendszer struktúráját, külön részei, felkészületlen olvasónak, emberi szervezetre, lymphoid szövet, nyirok rendszeren, alsó véna, nagy vérkeringési, egész szervezetünkbe, szövet immunitás, tüdő szövet, ételekkel evés, limphoidal szövetet, fertőzött limphoid, pillanattól kezdődik, vírus második, meggyengült tüdő, adott időben, összes járvány, összes gyógyászati, adott időszakban, járvány első, korona ellen, leghatásosabb ezen, következő hatások, vékonybél lymphoid, helyes funkciók, sérült immunrendszer, tüdő szövetben, koronával szemben, gombák számára, emberi szervezetben, mesterséges vakcina, ipari előállítására, természetes vakcina, romboló patológiai, legtermészetesebb módon, stresszes üzemmód, szervezet részéről, normál üzemmódban, kialakult járvány, egész lakosság, alap morfológiai, feleket kerámia, következő napon, hónapon keresztül, fokhagymás vizet, korona elleni, ember megírta, legelső közötti, közeli ismerősök, email címét, immunoglobulinok, tüdőgyulladással, eredményeképpen, leegyszerűsitve, immunoglobulin, szovjetunióban, immunológiából, felkészületlen, előállításához, elhelyezkedett, tevékenykedtek, megjelenésekor, szakembergárda, staphylococcus, szervezetünkbe, immunrendszert, előállítására, mesterségesen, természetesen, gyakorlatilag, immunrendszer, orvostudomány, tüdőgyulladás, megérdemelten, leghatásosabb, megsemmisítve, megtisztítunk, elhalálozást, vékonybélben, hőmérsékletű, struktúráját, elmagyarázni, fogyasztható, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 97 db bejegyzés
e év: 420 db bejegyzés
Összes: 8876 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 771
  • e Hónap: 7027
  • e Év: 66176
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.