Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ma 14 éve, hogy meghalt Bubik István
  2018-11-28 16:32:53, szerda
 
   
  TUDOM, MA ADVENT-KEZDET VAN. Ennek ellenére ismét a HIRTELEN-HALÁLLAL HALT emberekről írok. Nem tehetek mást, hiszen számomra még NEM JÖTT EL A BÉKÉS- ÜNNEPI VÁRAKOZÁS IDEJE.
Az alábbi, korabeli tudósítást olvastam a halálának körülményeiről: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/20041129/autobalesetben_meghalt_bubik_istvan
LÁTOM, HOGY MÁR EZ IS ELTŰNT AZ INTERNETRŐL. Pont, mint minden más, amire hivatkozva eddig írtam valaha is! MIÉRT?
Na, látjátok, erre sincs válasz évtizedek óta!
Ezért sem hagyhatom abba a TÉNYFELTÁRÓ OKNYOMOZÁST!
Még szerencse, hogy nem csak a linket mentettem el, hanem a szöveget is kimásoltam, amit most megkeresek és megosztom veletek.
Nagyon figyelmesen olvassátok el a tudósítást, mert vannak benne olyan kérdések, amire én már azóta megadtam a válaszokat! A következő posztban majd azt is közzéteszem.
Bóna Mária Ilona
*
*
*
""Autóbalesetben meghalt Bubik István

2004-11-29 00:10:29

Szerző: Sebes Erzsébet, Máté Sándor, Csupor Réka, Ábrahám Dolly
Ceglédbercel - Autóbalesetben elhunyt Bubik István ( 46).


A színész tegnap kora reggel autóval igyekezett Budapestre Szolnokról, amikor frontálisan ütközött egy szembejövő Forddal. Bubikot egy órán keresztül próbálták újraéleszteni - mindhiába.


Bubik István szombaton azért utazott le Szolnokra, hogy megnézze a Táncjáték című darab premierjét, amelyet régi barátja, Funtek Frigyes rendezett. Mint a társulat tagjaitól megtudtuk, nagyon tetszett neki a produkció, és jókedvűen csatlakozott kollégáihoz az előadást követő banketten. Jó hangulatban szórakoztak, majd Bubik még elment pihenni a Tisza Szállóba, ahol szoba volt foglalva számára.
Azt egyelőre senki sem tudja, hogy Bubik miért hajnalban indult haza. Tegnap ugyanis nem volt előadása az Új Színházban, ahol egyébként öt darabban játszik.
Barátságtalan, ködös, nyirkos hajnal volt, amikor beült imádott, öreg bogárhátú Volkswagenjébe. Talán arra gondolt, hogy szeme fényét, 3 éves kislányát ő ébreszti majd. Akkor még nem sejthette, hogy a sors milyen igazságtalan. Hogy valahol Cegléd és Ceglédbercel között, a 4-es főúton véget ér egy ragyogó színész karrierje. És élete is.
Reggel 6 óra 50 perckor a nedves-jeges úton valószínűleg megcsúszott - lehet, hogy elaludt? - és áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Ford Focussal.
A borzalmas csattanás után Bubiknak nem volt esélye: nem volt bekötve, így szörnyethalt.
A Volkswagen az oldalára fordult, a régi, 1966-os kasztni a darabjaira hullott.


A baleset helyszínén némán helyszíneltek a rendőrök. Ôk is megdöbbentek a látottakon: Pista legendás kalapja most a hideg betonon hevert. A kesztyűtartóban a színész személyes tárgyai, az ajtóban egy kötött pulóver. Az utastér harmonikaként nyomódott össze. A művészt tűzoltók vágták ki a roncsból, a mentők egy órán keresztül küzdöttek az életéért, de már nem tudtak segíteni rajta. A színész mostantól csak lélekben jár majd haza kislányához.
Bubik István, nyugodj békében!


(A tragédiáról készült képriportot tekintse meg címlapunkon!)


"Csak a ceglédi kórházban tudtuk meg a férjemmel, kivel is karamboloztunk"
A Fordot Papp László (60) vezette, mellette felesége ült. A légzsáknak köszönhetően a sofőr karcolás nélkül szállt ki az autóból, feleségét a biztonsági öv mentette meg, őt kulcscsonttöréssel szállították a ceglédi kórházba. A Blikk kórházi ágyánál kereste fel a karambol egyik túlélőjét, Papp Lászlónét (56):
- Seattle-ben élő lányomat, Emíliát vittük Ferihegyre, onnan tartottunk hazafelé, Karcagra - idézte fel a baleset előtti pillanatokat Pappné. - Jeges volt az út, a ködben alig lehetett látni, ezért az uram lassan és nagyon óvatosan vezetett.


Gyorsan hajtott a művész?
Lukácsi Zsuzsa, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Blikknek elmondta: az elsődleges vizsgálatok szerint Bubik István nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezetett. Egyelőre vizsgálják a baleset pontos körülményeit, így azt is, fogyasztott-e alkoholt valamelyik sofőr.
Tegnap kora délelőtt szomorú, sírással küszködő színészek gyűltek össze az Új Színházban. A színház Bubik Istvánt saját halottjának tekinti.
Egy konvojban haladtunk, egyszer csak a szemközti sávban feltűnt a Volkswagen, nagy sebességgel közeledett, majd minden előzmény nélkül áttért a mi sávunkba. "Mit csinál ez az őrült?!" - kiabálta a férjem, mindketten megkapaszkodtunk, de többre már nem maradt idő, a következő, amire emlékszem, a nagy csattanás. Csak a kórházban tudtam meg, hogy Bubik művész úrral ütköztünk. Szerettük őt, nagyot alakított az István, a királyban, higgyék el, nem tehetünk a haláláról - nyelte könnyeit a túlélő.


A barátok még nem tértek magukhoz:
• Eperjes Károly: - Nagyon szerettem őt. Hiszem, hogy a lelke továbbra is itt van köztünk. Aki szereti és szerette őt, azt kérném, imádkozzon érte, mert most van a legnehezebb úton, és hitem szerint egyben a legfinomabb úton.
• Rudolf Péter: - A tévéből tudtam meg. Szörnyű, hogy ez az elpusztíthatatlannak tűnő férfi nincs többé. A hír nagyon megviselt. Bár sohasem játszottunk együtt, nemrég megnéztem az önálló estjét. Akkor megbeszéltük, hogy hamarosan együtt kávézunk.
• Császári Attila: - Utoljára Mizsér Jenő temetésén találkoztunk, és most ő is halott. Az 1989-es pesti öttusa- világbajnokságon Eperjes Szamócával olyan hangulatot teremtettek, amelyről azóta is beszélnek. Bubik dobolt. Ott volt minden öttusaversenyen.
• Gáspár Sándor: - A barátaim hívtak reggel. Nem szégyellem, sírva fakadtam. Most sem tudom leplezni a könnyeimet, és nem is akarom. Már a főiskolán jó barátok voltunk. Az utóbbi tíz évben egy öltözőnk volt a Tháliában is, és itt az Új Színházban. Nagyon szerettem.""
*
A másolat hiteléül: BMI
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világbajnokságon, megkapaszkodtunk, kesztyűtartóban, öttusaversenyen, körülményeiről, autóbalesetben, karamboloztunk, autobalesetben, volkswagenjébe, újraéleszteni, főkapitányság, helyszíneltek, barátságtalan, harmonikaként, pillanatokat, viszonyoknak, megbeszéltük, megdöbbentek, szörnyethalt, találkoztunk, valószínűleg, igazságtalan, ceglédbercel, köszönhetően, szállították, körülményeit, csatlakozott, szórakoztak, halottjának, megfelelően, sebességgel, frontálisan, internetről, teremtettek, figyelmesen, fogyasztott, halálának körülményeiről, linket mentettem, következő posztban, színész tegnap, szembejövő Forddal, órán keresztül, társulat tagjaitól, előadást követő, sors milyen, 4-es főúton, ragyogó színész, nedves-jeges úton, szemközti sávba, borzalmas csattanás, oldalára fordult, darabjaira hullott, Bubik István, ADVENT-KEZDET VAN, HIRTELEN-HALÁLLAL HALT, JÖTT EL BÉKÉS- ÜNNEPI VÁRAKOZÁS IDEJE, HOGY MÁR EZ IS ELTŰNT AZ INTERNETRŐL, TÉNYFELTÁRÓ OKNYOMOZÁST, Bóna Mária Ilona, Sebes Erzsébet, Máté Sándor, Csupor Réka, Ábrahám Dolly, Budapestre Szolnokról, Funtek Frigyes, Tisza Szállóba, Ford Focussal, Fordot Papp László, Papp Lászlónét, Lukácsi Zsuzsa, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Bubik Istvánt, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Császári Attila, Utoljára Mizsér Jenő, Eperjes Szamócával, Gáspár Sándor,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Egy maradéktalanul uralt világ  Éretlen vers  Adakozás  Szép napot kívánok  Szívem  Png csokor  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Bertolt Brecht -től idézet  Julian Brass gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Nagyon különös  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tavaszi kép  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nagyon különös  Kellemes délutánt kívánok  Nem méltó hozzád  Png fotel  Nevem  Radikális szeretet  Nem méltó hozzád  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem tiéd  Adakozás  Egy hatékony szolga  Png ház  Nem számIt  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alvó cicák  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Sokan azt tartják  Akarat  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hiányzik  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Idő  Esti kép  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  Sose bánj semmit  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Png virág  Szabolcska Mihály – Ákác...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Alázat  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
halálának körülményeiről, linket mentettem, következő posztban, színész tegnap, szembejövő Forddal, órán keresztül, társulat tagjaitól, előadást követő, sors milyen, 4-es főúton, ragyogó színész, nedves-jeges úton, szemközti sávba, borzalmas csattanás, oldalára fordult, darabjaira hullott, baleset helyszínén, hideg betonon, színész személyes, kötött pulóver, utastér harmonikaként, művészt tűzoltók, színész mostantól, tragédiáról készült, ceglédi kórházban, légzsáknak köszönhetően, sofőr karcolás, ceglédi kórházba, karambol egyik, baleset előtti, ködben alig, uram lassan, elsődleges vizsgálatok, baleset pontos, színház Bubik, konvojban haladtunk, szemközti sávban, nagy csattanás, kórházban tudtam, lelke továbbra, legnehezebb úton, legfinomabb úton, tévéből tudtam, önálló estjét, 1989-es pesti, barátaim hívtak, öltözőnk volt, másolat hiteléül, világbajnokságon, megkapaszkodtunk, kesztyűtartóban, öttusaversenyen, körülményeiről, autóbalesetben, karamboloztunk, autobalesetben, volkswagenjébe, újraéleszteni, főkapitányság, helyszíneltek, barátságtalan, harmonikaként, pillanatokat, viszonyoknak, megbeszéltük, megdöbbentek, szörnyethalt, találkoztunk, valószínűleg, igazságtalan, ceglédbercel, köszönhetően, szállították, körülményeit, csatlakozott, szórakoztak, halottjának, megfelelően, sebességgel, frontálisan, internetről, teremtettek, figyelmesen, fogyasztott, vizsgálatok, játszottunk, legfinomabb, tényfeltáró, legnehezebb, közzéteszem, megcsúszott, oknyomozást, kislányához, címlapunkon, tragédiáról, hangulatban, kollégáihoz, képriportot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 271
  • e Hét: 548
  • e Hónap: 9152
  • e Év: 45093
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.