Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A teljes üzenet
  2020-06-29 21:02:04, hétfő
 
  A teljes üzenet

,,Én mindenki vérétől tiszta vagyok, mert nem vonakodtam attól, hogy hirdessem nektek az Isten teljes akaratát." (ApCsel 20,26-27)

Ha Isten azt mondja egy gonosz embernek, hogy ,,meg kell halnia", de Isten prófétája elmulasztja a figyelmeztetést továbbítani, akkor az a próféta bűne. ,,Az a bűnös meghal ugyan bűne miatt, de a vérét tőled kérem számon." Ezt mondja Isten Ezékiel könyvében, a 3,18-21. versekben. Isten annyira szereti a bűnösöket, hogy megtérésüket akarja. Nem akarja, hogy meghaljanak.
Olyan ,,zord hírek szállingóznak", hogy Isten pusztítja el az embereket azáltal, hogy a pokolba veti őket. Ezzel szemben az a bibliai igazság, hogy az emberek maguk sietnek a pokolra, és pusztítják önmagukat. És Isten bármit kész megtenni annak érdekében, hogy meggátolja az embereket az önpusztításban. Egészen addig elment, hogy halálra adta saját Fiát, hogy megmentse azokat, akik őt gyűlölik. Továbbá Isten figyelmezteti népét, egyházát és annak lelkipásztorait, hogy meg fogja büntetni őket, ha nem adják át üzenetét az összes elkóborolt juhnak.
A keresztyén egyház nincs eléggé tudatában felelősségének. és nem emlékezteti magát elég gyakran arra, hogy Isten számon kéri az elveszettek vérét azokon, akik nem mondják azt, amit mondaniuk kell. Az Újszövetség hírnökeinek nem szabad elfeledniük ezt az ószövetségi figyelmeztetést. Pál nem felejtette el.
,,Tiszta vagyok a véretektől - mondta Pál -, mert én Isten teljes akaratát hirdettem." Amikor azt mondja, hogy ,,teljes akaratát", akkor ezen Isten kijelentésének egészét érti. Nem hamisította meg az igazságot, és nem volt egyoldalú. Amikor mi féligazságokat tárunk az emberek elé, nem szolgáljuk vele Isten dicsőségét, és nem szolgáljuk vele az emberek érdekeit.
Ha rendelkezésünkre áll egy gyógyszer a rák ellen, miközben a rákos betegek sorra halnak meg körülöttünk, akkor a gyilkosság bűne terhel bennünket, mert nem segítettünk. Nem hozhatjuk fel mentségünkre, hogy mindig kedvesek voltunk a haldoklóhoz.
Nem tanúsítottuk irántuk azt az egyetlen kedvességet, amelyik igazán fontos volt. Visszatartottuk azt, ami megmenthette volna őket.
Nehéz és kínos az embereket olyan veszélyekre figyelmeztetni, amelyeket nem látnak. De meg kell tennünk. Akik megvetik az Isten Fiának szeretetét, el fognak veszni.

Napi gondolat
Tekintsd át, hogy gyülekezeted hogyan próbálja meg elérni a közösségetekben élő hitetleneket. Imádkozz buzgón és rendszeresen, hogy Isten áldása legyen ezeken az erőfeszítéseken.

Andrew Kuyvenhoven
 
 
0 komment , kategória:  Áhítatok  
Címkék: rendelkezésünkre, erőfeszítéseken, lelkipásztorait, figyelmeztetést, közösségetekben, visszatartottuk, kijelentésének, féligazságokat, figyelmeztetni, önpusztításban, felelősségének, figyelmezteti, szállingóznak, megtérésüket, rendszeresen, mentségünkre, gyülekezeted, hitetleneket, megmenthette, tanúsítottuk, kedvességet, továbbítani, veszélyekre, körülöttünk, elfeledniük, hírnökeinek, elveszettek, ószövetségi, emlékezteti, haldoklóhoz, újszövetség, hamisította, meghaljanak, segítettünk, kuyvenhoven, elmulasztja, teljes üzenet, gonosz embernek, figyelmeztetést továbbítani, vérét tőled, embereket azáltal, pokolba veti, emberek maguk, összes elkóborolt, keresztyén egyház, elveszettek vérét, ószövetségi figyelmeztetést, emberek érdekeit, rákos betegek, gyilkosság bűne, egyetlen kedvességet, embereket olyan, Isten Ezékiel, Továbbá Isten, Isten Fiának, Andrew Kuyvenhoven,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Szívem  Kövesd a cowboyt!  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Alázat  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  képre írva  Egy bizonyos határt  Akarat  Png telefon  Gonosz démon-álarc  Esti kép  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alázat  Soha ne kedvezz...  A kételkedés kezelése  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 20  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Alázat  Radikális szeretet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nem méltó hozzád  Próbálj meg ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat  Png ház  Ágai Ágnes – Csendélet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  képre írva  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A sors  Idő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Mai harmónia kártyám  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png fotel  Bounty krémes  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  képre írva  Éretlen vers  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  A másik dolog,  képre írva  Zilahy Lajos gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Nem számIt  Png nő  A másik dolog,  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
teljes üzenet, gonosz embernek, figyelmeztetést továbbítani, vérét tőled, embereket azáltal, pokolba veti, emberek maguk, összes elkóborolt, keresztyén egyház, elveszettek vérét, ószövetségi figyelmeztetést, emberek érdekeit, rákos betegek, gyilkosság bűne, egyetlen kedvességet, embereket olyan, rendelkezésünkre, erőfeszítéseken, lelkipásztorait, figyelmeztetést, közösségetekben, visszatartottuk, kijelentésének, féligazságokat, figyelmeztetni, önpusztításban, felelősségének, figyelmezteti, szállingóznak, megtérésüket, rendszeresen, mentségünkre, gyülekezeted, hitetleneket, megmenthette, tanúsítottuk, kedvességet, továbbítani, veszélyekre, körülöttünk, elfeledniük, hírnökeinek, elveszettek, ószövetségi, emlékezteti, haldoklóhoz, újszövetség, hamisította, meghaljanak, segítettünk, kuyvenhoven, elmulasztja, gyilkosság, vonakodtam, pusztítják, dicsőségét, szolgáljuk, meggátolja, elkóborolt, szeretetét, véretektől, keresztyén, felejtette, érdekében, pusztítja, embereket, bennünket, hozhatjuk, gyógyszer, egyoldalú, hirdettem, tudatában, mondaniuk, hirdessem, igazságot, megmentse, bűnösöket, önmagukat, versekben, prófétája, könyvében, amelyeket, tekintsd, miközben, akaratát, üzenetét, próbálja, gondolat, megtenni, gyűlölik, egyházát, büntetni, megvetik, mindenki, érdekeit, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 103 db bejegyzés
e év: 365 db bejegyzés
Összes: 35930 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3396
  • e Hét: 5768
  • e Hónap: 35080
  • e Év: 222882
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.