Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Táncoló szem
  2019-03-17 06:56:12, vasárnap
 
 



3 HATÉKONY TIPP A SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSÁRA

A szem alatti sötét karikák sokak életét nehezítik meg. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a jelenség mögött számos ok húzódhat meg a kialvatlanságon túl. Ne csak a késő estébe nyúló munkát okoljuk tehát a karikákért, hanem keressük meg a probléma valódi gyökerét, hogy hatékonyan fel is tudjunk lépni ellene.

A köznyelvben csak "táskás szemként" emlegetett bőrproblémát a keringési zavar, a dehidratáltság és a nem megfelelő kozmetikumok használata is okozhatja. Így első lépésként azt javasoljuk, vizsgáljuk meg napi rutinunkat! Ha azt látjuk, hogy túlságosan kevés folyadékot fogyasztunk, máris megtaláltuk a problémánk egyik gyökerét. Napi 2-2,5 liter folyadék fogyasztásával sokat tehetünk a szem alatti karikák csökkentéséért.

Emellett azonban érdemes hetente 3-4 alkalommal speciális kezelést beiktatnunk arcápolási rutinunkba, melynek során fokozzuk a keringést, hidratáljuk az érintett területeket, majd megfelelő hatóanyagokkal tápláljuk szemkörnyékünket.

1. LÉPÉS - A KERINGÉS FOKOZÁSA

Vegyünk elő két kisméretű tálat, az egyikbe engedjünk kellemesen meleg vizet, a másikba, pedig hűvöset. Fogjunk két vattát, tegyük elsőként a meleg vízbe, nyomkodjuk ki kissé, majd helyezzük a szemünkre fél percre. Ezt követően tegyük ugyanezt a hideg vízzel is. A folyamatot ismételjük meg háromszor. A hideg-meleg vizes borogatás felfrissíti a szemkörnyéki erek vérkeringését. NE használj forró vagy jéghideg vizet, a mértékletesség itt különösen fontos!

2. LÉPÉS - BŐSÉGES HIDRATÁLÁS

Számos alkalommal cáfoltunk már meg bőrápolás szempontjából üres ígéreteket tartogató házi praktikákat, az uborka jótékony hatását azonban nem tudjuk megkérdőjelezni. Helyezzünk egy-egy karika kígyóuborkát a szemünkre úgy, hogy az lebegjen a csukott szemgolyónkon. Vágjunk félbe egy karikát kissé ívesen, az így kapott két kis félholdra hasonlító zöldségdarabot tegyük a szemünk alá 15 percre. Amíg az uborka hidratálja szemkörnyékünket, hallgassunk relaxáló zenét, így az idegeink is csodálatosan kisimulnak majd.

3. LÉPÉS - A VARÁZSSZÓ: KOFFEIN

Éjszakára vigyünk fel a szemkörnyékre magas koffein tartalmú hialuron gélt, amely az éjszaka leple alatt egészen reggelig serkenti a keringést, apasztja a táskákat és halványítja a sötét karikákat. TIPP: használjunk 2% koffein tartalmú szemkörnyék ápolót, ez bőségesen elegendő a megfelelő hatás érdekében, ha ennél többet tartalmaz akkor azt a bőr már nem tudja megfelelően beszívni és kiülhet a felszínre.

Vessük be csodafegyverünket, a Natics HYDRA-N YEUX hialuron esszenciát, amely azon túl, hogy fokozza a keringést, hidratál és táplál is. A két százalék koffeint tartalmazó készítményt óvatosan, vékonyan vigyük fel a szem körüli területekre. Fontos, hogy ne akarjuk belemasszírozni a bőrünkbe, hagyjuk, hogy magától, természetes módon beszívódjon. A benne lévő hialuronsav megköti a nedvességet, ezáltal hidratál, és halványítja a szem alatti karikákat, miközben csökkenti a ráncok mélységét is.

Ne feledjük, legyünk türelmesek! Eltérő gyorsasággal reagál bőrünk a szemkörnyék kezelésére, van, amikor már az első alkalom után látszik az eredmény, másnál viszont kissé több idő kell a látványos javuláshoz, a siker azonban következetes arcápolással nem fog elmaradni.






 
 
0 komment , kategória:  Egészség 2.  
Címkék: szemkörnyékünket, belemasszírozni, megkérdőjelezni, kialvatlanságon, dehidratáltság, hatóanyagokkal, csökkentéséért, fogyasztásával, zöldségdarabot, mértékletesség, szempontjából, vérkeringését, szemkörnyékre, szemgolyónkon, kozmetikumok, arcápolással, bőrproblémát, kígyóuborkát, szemkörnyéki, gyorsasággal, csodálatosan, következetes, területekre, használjunk, halványítja, szemkörnyék, praktikákat, megfelelően, természetes, készítményt, hidratáljuk, köznyelvben, fogyasztunk, felfrissíti, területeket, beiktatnunk, szem alatti, jelenség mögött, késő estébe, probléma valódi, köznyelvben csak, keringési zavar, problémánk egyik, érintett területeket, egyikbe engedjünk, meleg vízbe, hideg vízzel, folyamatot ismételjük, hideg-meleg vizes, szemkörnyéki erek, uborka jótékony, csukott szemgolyónkon, HATÉKONY TIPP SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSÁRA, KERINGÉS FOKOZÁSA, BŐSÉGES HIDRATÁLÁS, Natics HYDRA-N YEUX,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Soha ne kedvezz...  Csak a fogyatkozás látható  Alázat  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Fehér virág  Tavaszi kép  Akarat  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Lóhere  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nevem  Png csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png ház  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fekete István - Akác  Idő  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  A kételkedés kezelése  Egy bizonyos határt  Png lepke  Csak a fogyatkozás látható  s immár én is felragyogva, ért...  Hogy lehet megtartani  Tavaszi kép  Akarat  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Csak a fogyatkozás látható  Png cica  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png kutya  Adakozás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png fotel  Png fotel  Akarat  Alázat  Gonosz démon-álarc  Tanuld meg ezt a versemet 
Bejegyzés Címkék
szem alatti, jelenség mögött, késő estébe, probléma valódi, köznyelvben csak, keringési zavar, problémánk egyik, érintett területeket, egyikbe engedjünk, meleg vízbe, hideg vízzel, folyamatot ismételjük, hideg-meleg vizes, szemkörnyéki erek, uborka jótékony, csukott szemgolyónkon, karikát kissé, uborka hidratálja, szemkörnyékre magas, éjszaka leple, sötét karikákat, megfelelő hatás, szem körüli, benne lévő, ráncok mélységét, szemkörnyék kezelésére, első alkalom, látványos javuláshoz, siker azonban, szemkörnyékünket, belemasszírozni, megkérdőjelezni, kialvatlanságon, dehidratáltság, hatóanyagokkal, csökkentéséért, fogyasztásával, zöldségdarabot, mértékletesség, szempontjából, vérkeringését, szemkörnyékre, szemgolyónkon, kozmetikumok, arcápolással, bőrproblémát, kígyóuborkát, szemkörnyéki, gyorsasággal, csodálatosan, következetes, területekre, használjunk, halványítja, szemkörnyék, praktikákat, megfelelően, természetes, készítményt, hidratáljuk, köznyelvben, fogyasztunk, felfrissíti, területeket, beiktatnunk, megtaláltuk, hallgassunk, hialuronsav, nedvességet, beszívódjon, alkalommal, rutinunkba, arcápolási, kisimulnak, hidratálja, rutinunkat, túlságosan, folyadékot, problémánk, vizsgáljuk, kellemesen, javasoljuk, használata, emlegetett, türelmesek, nyomkodjuk, hatékonyan, tartalmazó, hidratálás, karikákért, kezelésére, javuláshoz, ígéreteket, esszenciát, ismételjük, folyamatot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5933
  • e Hét: 13504
  • e Hónap: 35771
  • e Év: 168325
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.