Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Soha nem költöttem ilyenekre
  2024-07-09 17:16:15, kedd
 
  Éjszaka egyig elaludtam videó hallgatás közben, nagyon rossz volt. Álmokat láttam, csókolózó ügyvéd fiút egy nővel mellettem, én meg nem tudtam sem beszélni, sem tartani magam, látni a szemeimre, csak akkor ha beveszem a frontint. Nem tudom, kinek a sorsát hajtják most végre, de máskor is volt ilyen.

Rendeltem házhoz élelmiszert, sokat kihuzigáltam, mint a jutalomfalatkát, mert a Pedigréset nem eszi a kutya, csak a marha szeletkéket, meg a sárga dinnyét, mert drága volt. Nem tudom, mi lesz velem, mert én soha nem költöttem narancsra, citromra, zellerre, joghurtra, kefírre, mogyoróra, folyadékokra. De rendbe jött a májfunkcióm, ami több, mint 100 volt a citromos zellertől egy év alatt. Nekem ennyi mindenre nem telik, mint corsodyl, lacalut fogkrém, sana lábápoló, gingisol, műkönny, mert nem bírja a szemem a negyven fokot, betadine, ami egy üveggel elment a lábamra, oxicort. Kész vagyon és minden gyógyszerről majdnem elvették az állami támogatást. A Metothryn is teljes áras. Elaludtam, míg vártam a futárra, sokáig kellett csöngetnie. Mondtam neki, hogy bocsánat, elszunyókáltam. Kb. 9 kg volt a súlya az áruknak. A múlt héten ötszáz forintot adtam, meg is köszöntem. Most ismét zavarban voltam, mert csak kétszázasom és ötszázasom volt itthon, odaadtam a kétszáz forintot és elfelejtettem megköszönni. Lehet, hogy jobb lett volna, ha nem adok semmit.

A lábam még gyógyul, a var még nem jött le róla, a lányom azt tanácsolta, még ne induljak el vele. Szerencsére most nem kell menni sehová, majd hónap végén gégészetre, pedikűröshöz, kozmetikába. Nem kapok levegőt, nem tudom ,hogy miért nem segít senki, nyugodtan vannak az ország szereplői születésem óta, a németekkel 88 éve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borzalmas éjszakák érzékenyítésként
  2024-07-08 06:46:19, hétfő
 
  1992-ben arra figyeltem fel a miskolci-kiliáni erkély nélküli lakásban, hogy mikor feküdtem az ágyon, velem szemben megjelent egy nagy kockaforma a levegőben, s abban nevetgéltek különféle emberek. Nem voltam magamnál, hiszen ki-beugráltak éjjelente a tüdőmben, amit minden éjjel sokszor leállítottak. Volt olyan, hogy hörgéseket hallottam az ágy felett, azóta alszom villany mellett. Meg többször kigyulladak dolgok a lakásban, mint az atlantiszi lámpa felett a kendő, vagy a tatárdombi Talmud házban rajtam éjszaka a paplan. Ennyit mondtam Dávid Mónika főszereplő igazságügyi elmeszakértőnek, s már ez is az én hibám volt. Sokáig tartogattam a bizonyítékokat, mint a kiégett paplant, aztán apránként mindent ki kellett hordani a szemétbe. Hiszen soha nem hagyják abba.

Azóta is borzalmas minden éjszakám. Van, amikor egy órakor már felkeltenek. Ma éjszaka háromkor, aztán óránként felkelt cigarettázni, mert adja a képkockákat, filmek peregnek a homlokom előtt. Ma éjjel arra riadtam, hogy két műfallosz jelent meg, aminek én levágtam a tetejét és álmomban gondoltam,hogy így nem lehet használni. De addigra már fel is riadtam arra, hogy a nemi szervemben is benne van és iszonyatosan megfájdult a fejem, felment a vérnyomásom. Hát így érzékenyítik 1990 óta a három gyerekkel megjelölt Vénusz áldozókat. Tűzben terjed, a lakás teljes egésze tűzenergiával van tele. Nem tudom, mit lehetne tenni ellene, ha ez a perverz Istenük, meg kellene kötözni valahogy, ha a nagypán népét jelenti, akkor is, mert roncs vagyok és már nem bírom a tüdőfullasztását sem. És ezt nevezték el a szereplők skizopreniának, hogy ők áldoznak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Móra Ferenc: „Esti imádság A háborús gyermekszobában
  2024-07-07 19:27:34, vasárnap
 
  Móra Ferenc: ,,Esti imádság
A háborús gyermekszobában

Ki fényesebb vagy, mint a csillagok
S oly nagy, amilyen kicsi én vagyok,
Én nem tudom, mi az a háború,
De látom, hogy mindenki szomorú.
A katonák dolgát se értem én,
Csak a könyűt édes szülőm szemén
És reszketek, mint a fiókmadár -
Uram, a háborút parancsold vissza már!

Hogy miért bocsájtottad szabadon,
Szent akaratod én nem kutatom -
De ládd, azóta meghalt a derű,
A kenyerünknek íze keserű,
Még a kakas-szós hajnal is setét,
Hallgatni félek este a mesét,
Álmomba mindig ég a babavár -
Uram, a háborút parancsold vissza már!

Térdelve kérlek, szóm zokon ne vedd,
Hisz hogy szállhassak pörbe én veled:
De fű, de fa, de sok madárhalott,
Jó isten, téged mivel bánthatott?
S örömed abba néked lehet-e,
Hogy árvával van a világ tele,
Ki azt se tudja, hogy ő árva már? -
Uram, a háborút parancsold vissza már!

Ki ott villámlasz a kardok hegyén,
Mint a nagyoktól sokszor hallom én,
Az emberszívbe költözz már bele -
Az istennek csak ott lehet helye.
Nőjjön virág a holtak sírjain,....."
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Kutya felügyelet
  2024-07-07 19:16:02, vasárnap
 
  Már harmadik hete gyógyul a lábam. A héten nem mentem sehová, múlt héten házhoz rendeltem másik áruházból a termékeket, de ez már elég drága hely, csak egyszer kipróbáltam. Egyedül a szállítási költség kedvező.
Jó lenne megvárni, míg leesik a var a sebről, utána elindulni a boltokba. Jövő héten viszont még melegebb várható.

Még a közös képviselő semmit sem intézett a beázás ügyében, a biztosítótól sincsen semmi hír. Kértem, hogy zárják le a másik lépcsőházban lévő tetőfeljárót, mert múlt héten is délután kettőkör kaparás féle hangokat hallottam, azt hittem, javítják a tetőt, csodálkoztam is, hogy ilyen késő kezdtek hozzá.

Tegnap én felügyeltem a lányomék kutyáját, mert diplomaosztóra utaztak el. Nagyon tartottam tőle, mert velem szemben nagyon fegyelmetlen attól a pillanattól kezdve, amióta a menhelyről kihozták. Ezért azt szokta meg, ha meglát engem, követeli a jutyalomfalatkát egyfolytában. Kellemesen csalódtam benne, elvolt egész nap késő éjszakáig. Nem cirkuszolt, néha jött hozzám simogatásért. Persze, sétálni nem tudtam levinni, a lányom barátnője jött érte.

Hát ennyi történt, úgyhogy ma kellett porszívóznom, most még szárad a hajam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szív az egyetlen vallás
  2024-07-07 19:06:24, vasárnap
 
  Szeretem a csöndet. Életemben többször előfordult, hogy rosszul döntöttem (míg magamnál voltam is), mikor nem a szívemre hallgattam. Éppen ezért mióta az eszemet tudom, kedvenc zenéim a szívhez szólóak, filmslágerek voltak, meg a régi bújdosók hajlított népdalai.Gyerekeim tanítását A kisgalamb ott messze, hova, hova szállsz, hosszú utad lesz-e, hogy itt meg sem állsz, béke szent ügyében járok, nékem nincsenek határok, gyorsan szállok, mint a szél kezdetű dallal ismertettem meg először. Mindig énekeltem, vasaláskor, mikor ebéd után altattam őket, délutáni közös játékként, este az altatásukkor. Milyen szép életünk lett volna, ha nem itt élünk!

A csönd, vagy kellemes zene megnyugtató légkörében jó tevékenykedni. Engem doppingol a hangos zene, olyankor elveszítem a kapcsolatot a szívemmel. De van, amikor hetekig nem hallgatok zenét, mert míg hangom volt, a saját hangommal vígasztaltam magam, számomra nem volt más vígasztaló. Ezért borzalmas élni hang nélkül, csúfolására mindenkinek, kommunikációs tehetetlenséggel. lebontott szájszerkezettel a tökéletes nyelv és az ének miatt. Meg persze az ország egyetlen és legfőbb ellensége a szívtörvénnyel rendelkező ember, minket mészároltak utoljára.

Egyetlen vallás van, ahogyan ezt már mások is megállapították, az, amelyik a szívben helyezkedik el. A többi vallás állandó világapokalipszis végrehajtóit jelenti, olyan Istenekkel, amik miatt az egész világegyetem szégyelli magát. Amik nem tudnak csak nemi népeket, meg szívnélkülieket teremteni, meg elmebetegeket, ami ok volt arra, hogy születésem óta megtámadjanak minden miatt, ami rajtuk nem emberi. Maguk szívvizsgálóak, látják, tudják Magyarország mondarchiájának egykori tetteit, amit ismételtek könyörtelenül, mint bűnök elhordoztatását. Sajnos ezek az Istenek nem alkalmasak arra, hogy bárkiről ítéletet alkossanak, mert így érzékenyítenek., megváltási elméletével a világnak.

Tehát nincsen rajtuk kívül szívvizsgáló Isten, mégis a Föld érdeke azt kívánja, hogy a törvénnyel rendelkező jóembereké legyen a világ, ha egyszer is valaki ezt a gyalázatot le tudja zárni. Aki az emberséget jelenti, melynek egyetlen útja a szenvedés a bűnök miatt, a jóvátétel és bocsánatkérés az áldozattól. Más vallást a szív nem tud elfogadni, sem elismerni a rengeteg hazugságot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beszédkészség javítás - egészségügy
  2024-07-07 07:55:04, vasárnap
 
  Nekem 1971 óta, amióta a nemzetiségeket termeltek ki nagypán utcájához folyamatosan vették el a hangomat. Olyankor teljesen megnémultam. Legutolsó hangelvétel 2004-es kivégzésemkor és széttaposásomkor, legyógyszerezésemkor történt kínzása közben az RTL klubnak, nemi gyalázásával a Rákóczi térnek. Egyáltalán nem jött ki hang a torkomon, de folyamatosan zúzták össze, tették tönkre, megölték azokat, akik hallották a hangomat. Engem egyszer sem küldtek beszédkészség javításra, hazalöktek roncsként, megcsonkítva a számat, közölve, hogy ne mutogassam magam a kórházudvaron. Már az arcomból csak az arcsont és alatta egy kis rész maradt, a többi lebomlott, Bródy apokalipszis végrehajtásával. Úgyhogy sokáig tart még a kommunikációs csapásoknak a zenei és nyelvi játékuk.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cukkini tócsni
  2024-07-02 18:43:59, kedd
 
  Sikerült ma végre időpontot kérnem a gégészetre, reggelre kértem, míg nincsen kánikula. De olyan rossz érzésem van, rossz emlék a 2012-es hangszálpolip műtét, a kitámadása a főorvosnőnek a cigaretta miatt. Megkértem, hogy műtsön meg engem, de egyszeren átadott egy arab orvosnak. A hangszálpoliposok betegségét hajtották végre, a média énekeseit védve mindentől, mint saját elmeosztályukat. Engem az egészségügy a családommal nem kímélt 88 éve. Lehet, hogy ismétlődni fog a sok rossz élmény, a nevető cigányokkal együtt, amikkel együtt voltak a kórházban. Meg a másik, hogy megkérdeztem, vigyem-e pajzsmirigy előjegyzéshez a papírokat és azt felelte, amit jónak látok, azt vigyem. Szerintem ez sima gégészeti vizsgálat lesz, a gégészet nem műt strummát. Megint magamra vagyok utalva vele, mert ha sima vizsgálat, nem kellett volna olyan messzire menni, a megyeibe, ahol egyáltalán nem vagyok járatos, meg tudtam volna humánusabb gégeorvost, akinél már jártam.

Lassan gyógyul a lábam, még mindig egy kicsit el van színeződve körbe és nem akar nőni a bőr. Nagyon rossz helyen jött le a bőr. Mindegy, a hetet rászántam a gyógyulásra, rendeltem haza magamnak tejet, vizeket, kenyeret, meg apróságokat.

Most sütöttem cukkini tócsnit, már két hete, hogy megvettem akciósan a cukkinit. Nagyon finom lett. Lereszeltem a két cukkinit, besóztam, lereszeltem kb. 5 dkg sajtot, előkészítettem 4 cikk fokhagymát. Kicsavartam a sóból a cukkinit, beletettem a sajtot, 2 tojást, borsot és annyi lisztet, hogy szaggatható masszát kapjak, amit simán be lehet kanalazni a forró olajba. Kanállal tettem a masszát az olajba, ellapítva a tetejüket, megpirítva mindkét oldalukat. Készítettem hozzájuk fokhagymás natúr joghurtot mártogatni. Sok lett a 4 cikk fokhagyma, 2-3 bőven elég bele.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1995-ös Pannis főszerep és kínzás
  2024-07-01 03:15:28, hétfő
 
  1995-ben bementem a megyei kórház Idegosztályára kérni orvosi felülvizsgálathoz papírt. Erős doktornő átkísért a pszichiátriára dr. M-hez, a jungista aranysas pszichiáterhez, aki szólított a nevemen, amit általános iskola óta nem hallottam senkitől. Én voltam a genyó 1976 óta, amióta a vasnépet emelték, érzékenyítve tetteik ismétlésével. Meg a nyanya, mióta a boszorkányokat kitermelték szintén érzékenyítve, tetteik ismétlésével. Meghatódtam, a szívemhez szólt a hangjával is. Megigértem neki, hogy fogok járni hozzá ambíció terápiára, hogy tudjam magam érvényesíteni. Sokat gondolkoztam,felhívjam-e, gondoltam, nem veszítek semmit és a pesti orvosi bizottság meghagyta a havi ötezer forint rokkantsági járadékot annyit kérdezve, van-e kire számítanom. Kölcsönkértem a lányom ismerősétől telefonkártyát, amit akkor vásárolt, hogy felhívjam, de a telefonkártyáról egy pillanat alatt eltűnt minden, teljesen lemerült. Meg is kérdezte, milyen sikerrel sikerült telefonálnom. Mint ahogyan azt is, milyen sikerrel tanulom a német nyelvet, meg minek érzem magam. Mondtam, hogy talán művész lehettem volna. Kiállította az orvosi kartonomat a tatárdombi földönkívülit gyerekkorában látott, általuk kiválasztott szomszéd címére. Úgy éreztem, látja a gondolataimat. Legközelebb úgy mentem, hogy hallottam egy idétlen hangot, hogy megyek én is és felkúszott az orromon valami. Próbáltunk beszélgetni, de a fejemben nagy feszültséget éreztem, lehajtottam a fejemet és abban a pillanatban kicsapott a bal szememből egy hatalmas tűzláng az orvosra, aki tudta fogadni a támadást, visszaverte. Ekkor adott 13 nap eltávot, Húsvét előtt, amikor leesett a nagy hó. Elkezdték a Bárány főszerepét Derlánénak, a bibliát olvastatták velem éjjel-nappal. a János levelezései kezdetével, a bal fülembe tett hatalmas boakígyót ütögetve, ott, ahol a spanyol pusztító helyett a hetvenes években Illés apokalipszisben összetörték a bal fülemet. A Jehova öreg házaspár jött hozzám imádkozni, kopogástól kezdve minden volt ott. Elkezdték a Johanna a farkaskutya Jehova apokalipszis végrehajtását. Jött a reikis, amelyik feleségét úgy hívták,mint engem a szirmabesenyői postáról és közölte, hogy a démonok, szellemvilág és halottak tisztulni jöttek, terelgette őket ki a házból, vegyek fel magamra valamilyen bárányszőrt és hogy az újhelyi gázszerelő, amelyet csernobili győzelemként Mészárosékkal mai napig ünnepelnek ott ül a fotelben és azt mondja szeret engem és bocsánatot kér tőlem. Meg is kérdezte dr. M, mikor meglátta a bal oldalamon, hány férjem volt és kihez mennék férjhez. Mondtam, hogy mindegy, mert nem voltam magamnál. Én egyáltalán nem akartam férjhez menni.A reikis azt mondta, ott hagyja Jézust, alkoholos szagot éreztem és végrehajtották vele egyidőben Ady apokalispzisét Cerberussal, a féregállattal. Pondrók hamzsegtek minden részemen, ha a kályha fölé hajoltam, rápotyogtak megdögölve. Azt mondta dr. M., ha a gyerekeim most ott hagynak, akkor nem is szeretnek, bár annyit kérdezett tőlük, mióta tart ez az állapotomra mutatva. Ezt Sárközy Anita főszereplővel be is mutatták a médiájukban, pondrókban nyúlkáltak.

Nem tudtunk befekvés után egyáltalán beszélgetni, mert ők ott a kórházban a bent lévő betegeket az egri csillagok egykori központ támadóival rendezték be és mentek végig folyamatosan az érzékenyítésükön Magyarország felszámolóiként. Az egészségügy csak velük foglalkozott. Mártika, a napbaöltözött asszony, mint Mária főszerepét földönkívüliekkel hajtották végre, ők vittek haza a kórházból olyan erővel véve körbe engem, hogy dr. M. csak guggolva tudta átadni a zárójelentést. Még annyit elmondott,hogy a kislány megy az erdőbe, találkozik a rókával, farkassal és a turulmadárral, itt nagyot sóhajtott, majd a kígyóval, elárulja, hogy a többiek hol vannak, a kígyó megöli őket, aztán átmegy a vizen. Mai napig tart a felfoghatatlan az elmebetegek részéről az ózdiakkal együtt a sátán végett, 1998 óta cipelve sátán feleségeként a melleimnél fogva, hatalmas kísérettel kísérve be a megyei kórházba villamossal és busszal, a levegőben szikrázott minden. Nem emlékszem, a turulmadárral mikor találkoztam, mert fertelmet hajtott végre a miskolci elmeosztály Szulák Andrea sorsaként, képet vetítve a homlokom elé, úgy gyalázva engem. A kígyóval már nem is volt időm találkozni, nem emlékszem rá. 1998-as támadóim azt játszották, és ezek biztos isten gyermekei voltak a Fenevadtól, hogy mentek Szentlélekre várni a szabadköműves űrhajóját és lefeküdtek a hegyen Isten gyermekeiként. Hét éve is azzal támadott meg egy éjszaka hétszer is, hogy át kell mennem a vizen. Nincsen segítségem, ez itt teljesen normális, így végeztek a magyarokkal világ-Monarchiaként. Azt ismételték születésem óta a szereplők helyetti áldozással. Magyarország a világapokalipszis állandó végrehajtóit jelenti spanyol, amerikai, siavatagi, mexikói, brazíliai kommunistákkal, valamennyi vallásával az ébredő játszótérnek, másik világban lévő kivégzőivel Mülleréknek, mint romániai emeosztálynak. Ózdért harcol a magát értelmiségnek feltüntetű romániai pokolnép, Bagoly Katalin hét hónapos kezdetével a pokluknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2024.06 2024. Július 2024.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 104 db bejegyzés
Összes: 7298 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 49
  • e Hét: 388
  • e Hónap: 3345
  • e Év: 116535
Szótár
 
Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.