Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Rokkantsági ellátottság kezdete
  2024-05-29 16:54:24, szerda
 
  Ma találtam a facebookon ezt a régi beírást:

Miskolcon láttam
2012. február 3.

Kohut KatalinÉszak Írató
· Miskolc (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) ·

Rokkantsági ,vagy rehabilitációs járadék?
Januárban mindenkinek kiküldték a Nyugdíjfolyósító levelét, valamint a tavalyi összegről kapott ún. "zöld papírt".
Az enyémre azt írták, rehabilitációs járadékos vagyok, a többiekére azt, hogy rokkantsági járadékos, ezek között vannak a védett korúak is, akik 1955. januárja előtt születtek. Én elméletben 65 éves koromban mehetnék nyugdíjba, úgyhogy még a következő felülvizsgálaton sem leszek védett korú. Egy életnyi szenvedés, évek óta diagnosztizált súlyos betegségek mellett rehabilitációs járadékosnak írtak orvosi felülvizsgálat előtt. Előre döntöttek a sorsomról?
1998-ban a Szentpéteri kórház II-es fokú orvosi bizottságánál voltam, ahol az orvos megkérdezte: - Fájdalmai vannak? Azt feleltem igen, s hogy megsérült a koncentráció képességem is. - Minek a háziasszonynak koncentrálni? - felelte az orvos, majd felemelte a kezét, s elkezdett egy mondatot: - Göncz Árpád nevében...
Nem értettem, kik közé kerültem? Régen az embereknek semmi közük nem volt az orvosokhoz, soha nem voltak betegek. Hagytak 1991-es kórházi lerobbanásom óta, amikor egy éjszakai benn tartózkodásom után a II-es Idegosztályon nem tudtam leszállni az ágyról, kezeim ütemesen jártak fel-alá, csak vinnyogás hagyta el a torkomat - ötven százalékon. Soha többé nem tudtam elhagyni a lakást, kommunikációs képtelenséget diagnosztiált az ideg akkori főorvosnője, azt mondta, ne erőltessem a beszédet, mert gyorsabban pörög a gondolatom, minthogy tudnám követni. Ráment az életem az egészségügyre, s gyorsan elszalad az élet, a fiatalság. Azóta keresőképtelen lettem, a csanyiki szanatóriumban való tartózkodásom fenyegetései is bejöttek, parajelenségek jelentkeztek gázos részletekre vásárolt lakásomban. Volt, hogy a kapu előtt álltam, mert nem mertem a lakásba bemenni. Nem erről szól az élet. Én nem mehettem férjhez, nem lehetett harmónikus otthonom, munkám, nem tanulhattam tovább és még sorolhatnám azokat, melyektől megfosztott lettem. Nem magamtól élősködöm a társadalmon, nem is igaz ez a sors, ilyen élet nem volt megírva a nagykönyvben.
Ismételten döntöttek, rehabilitációs járadékos vagyok, vagy mindenkinek ezt írták?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jack Kornfield: A bölcs szív
  2024-05-27 18:00:17, hétfő
 
  Néhány évvel ezelőtt hallottam egy középiskolai tanárnőről, aki a táblára felírta mindenki nevét, majd megkérte a diákokat, hogy másolják le a listát. Az óra hátralévő részében az volt a feladat, hogy mindenki neve mellé írják oda, hogy mi az, amit a legjobban szeretnek vagy csodálnak benne. Az óra végén a tanárnő beszedte az írásokat.
Hetekkel később mindenkinek a kezébe nyomott egy lapot. Mindegyik lapon egy diák neve szerepelt, alatta pedig az a huszonhat jó dolog, amit az osztálytársai írtak róla. Annyira sok szépet és jót fedeztek fel egymásban, hogy csak mosolyogtak, és szóhoz sem tudtak jutni az örömtől.
Három évvel később a tanárnőt felhívta az egyik volt diákjának, Robertnek az édesanyja. Robert nem volt jó magaviseletű gyerek, mégis egyike volt a tanárnő legkedvesebb diákjainak. Az anya rettenetes hírt közölt: Robert elesett az öbölháborúban. A tanárnő elment a temetésre, ahol Robert barátai és volt középiskolai osztálytársai is beszédet mondtak. A szertartás végén Robert anyja odalépett a tanárnőhöz, elővett egy viharvert papírlapot, amelyet a tulajdonosa láthatólag sokszor szétnyitott, majd újra összehajtott. Elmondta, hogy ez volt az egyike azoknak a tárgyaknak, amit Robert zsebében a halála után találtak. Az a lista volt, amelyet a tanárnő olyan nagy alapossággal állított össze.
A papírlap láttán a tanárnő szemét elfutotta a könny. Ekkor egy másik volt diák, egy lány, aki ott állt a közelben, elővette a saját gondosan összehajtogatott lapját, és elmondta, hogy mindig magánál tartja. Egy harmadik diák bevallotta, hogy az ő listája bekeretezve függ a konyhában, egy következő pedig azt, hogy a felsorolást az esküvői fogadalmába is beépítette. Ez a tanárnő annak idején arra kérte a gyerekeket, hogy vegyék észre a jót egymásban, és álmában sem gondolta volna, hogy ezzel valósággal átalakítja a belső világukat.

 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Nyugodt pszichikum
  2024-05-26 22:34:38, vasárnap
 
  Születésemkor fogadott berendezve Szenci szamaras, szódás zsidó istállós házát messze a kúivíztől a fogadásomra a világjátékot berendezők ég serege, Istálló-Vénusz kezdetéhez a világmindenség apokalipszisének. Anyámmal Cilikeként lengyel történelmet kezdtek el, a kommunista 88 éve hosszabbít jelenleg, Ugyanez a náci. 1989 óta felfoghatatlan nemi népek és cigányságuk vonultatásával nemi szervek nyelvén, hatalmas erővel bíró újságírókkal. Ezek a liberálisok, melyek 1983-ban kétfelé váltak. Az Istálló-Vénusz egy új jóslata volt a világnak, Jézus vallási sorozatok végrehajtásához ismétlésben, a világtörténelem korszakaival együtt. Szintén akkor fogadott az 1945 óta apa családját áldozó miskolci elmeosztály skizopren világkönyvtárának szereplőivel együtt a németekkel, meg az űrpusztító népe fogtalanításával a családnak. Állítólag az ózdiak mai napig bennem vannak, senki sem tud segíteni rajtam. Ők öltöztettek be a ruháiba a szereplőknek, ők hajtották végre az összes feketemágus szerepet, valamennyi egykori bibliai elmélet ismétlésével Földanyás kezdettel. Atlantiszi feltámadást akarnak végrehajtani a Fenevad vallásaival, Keletjével Borsod megyének együtt a spiritisztákkal.

Most találtam meg egy régi rajzomat, magam sem tudom, hogyan rajzoltam, mit is akartam ábrázolni. Talán az égből lefelé álló gyertyát, mint világosságot, ami most úgy tűnik, mint egy hatalmas fallosz, már ami a mennyországát jelenti a világnak. A németek, anyám kommunista népe és a skizopren Hunnia egészségügy utolsó szlovák kakasként berendezett emberi családot áldozott, így történt meg, hogy kivégzéseik közben a sátánistákkal és Müllerékkel nyugodtan paranoid skizoprennek nyilvánítottak, legyógyszerezve, leinjekciózva, széttaposva, megcsonkítva, miközben haladtak végig a világ összes szerepén mindig kezdve elölről, torzulásaik, betegségeik, erkölcstelenségeik, érzékenyítésük miatti támadással, ami náluk már többezer éve tart. A legnagyobb gond, hogy ezt mondták a gyerekeimnek is, hogy én veszélyes elmebeteg vagyok és így járatnak magukhoz, hogy közben érzékenyítik és vonultatják a világot sorozatokban, a másik világ halálnépével együtt. A gyerekeim azt hiszik hosszú évtizedek óta, ha kezdem mondani, mi van velem, hogy mindent képzelek. Az égi fallosz, ami az én pszichés problémámat jelenti az RTL Klubbé, amelyik még a Ferike börtön baszógépei helyett is tömeggyalázást rendezett, valamennyi Gabriellája, Erikája, Ildikója sorsát végrehajtva. Mónika Show romániai elmeosztályával mészárolt a média, őket is érzékenyítve nemi gyalázással és kivégzéssel, tetteik folyamatosan történő ismétlésével.

Nyugodt pszichikumnak írták le az állapotomat első pillanattól, annak ellenére, hogy iszonyatos kínzást és nemi gyalázást hajt végre az egészségügy, pedig legszívesebben üvöltenék a fájdalomtól, mert egy pillanatot sem lehet kibírni normális esetben ilyen iszonyatos erővel történő cipelésével az elmeosztályuknak.

A múlt héten, ahogy álltam a buszmegállóban, odajött közel hozzám egy cigány férfi egy pillanatra, kezét kinyújtotta az engem kínzó Isten felé, majd gyorsan eltávolodott. Hogy is tudtak ilyet tenni, négyszer végrehajtották a világ összes szerepét Szabó világkönyvtárként, mint skizopren egészségügy, maguk helyett leírva saját diagnózisukat, kivégzéseik végtelen hosszabbításával és érzékenyítésével a világnak tetteik és deformációik állandó ismétlésével, támadva minden miatt, ami rajtuk nem emberi, ezt ünnepelni Győzővel győzelemként 1997 óta?

Mindezt megtetézi a koldultatásos nyomor, fényevés, ahogyan élni engedtek minket, kiárulásukkal együtt a nácikkal Jeruzsálemmel 1990-ben, amelyek minden szőke miatti nemi gyalázást hajtottak végre Iker torony népével, Ágneseik berendezésével, emberré nemesítési terveik és elméleteik végrehajtásával, az egész sivatag megváltásával, romániai cigánysággal együtt.

1995 óta áldoz a miskolci elmeosztály a római egyház földönkívüli népét látó skizoprenjei helyett, kiállítva a tatárdombi szomszéd címére az orvosi kartonomat, 2004 óta Naninak hívatva engem a lányom gyerekeivel az ufósok helyett, ahogyan mondták is a kórházban végleges megnémításomkor, kivégzésemkor, hogy ott már csak az ufósok voltak. Azóta az egészségügy tagjai elhagyták az országot, hiába üzent nekik egyikük, aki mosogat Amerikában, hogy ő ebben nem akar részt venni.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kihasználás megváltási tervével a nagypán népének
  2024-05-24 07:25:04, péntek
 
  Tegnap aludtam délig, nem tudtam magam összeszedni. Nagyon rossz érzés a hatalmas erő, amivel a melleimnél fogva áldoz az ország, érzékenyítésével a nemi csapásoknak, amiket vonultatnak arcnélküli nemi népeik és állatokkal fajtalankodók, liberálisaival a francia elméletnek Vénusz áldozással, betegségeivel a nagypán utcájának.

Kettő után elindultam hatalmas betéttel, protézis beragasztásával a kevéske szájpadlás maradványra a postára befizetni a csekkeket, majd a villamos megálló felé. Két villamos haladt el egymás után utasokat nem szállítunk felirattal, meg egy busz. Álltak a villamosmegállóban, ki volt írva, hogy jön a villamos, de beállt a villamospótló busz is. Felszálltam rá, a Marx térig járt csak, ott vissza kellett szállni a villamosra, ami a Szent Anna téren ismét megállt és leszállítottak minket, azzal, hogy menjünk a villamospótló buszt várni a buszmegállóba. Jó sokáig vártunk, egyszer csak látom, hogy szállnak fel a villamosra, a villamos pedig indult. Szaladni kezdtünk felé, ekkor megállt és bevárt minket. Mint kiderült, felsővezeték szakadás volt Diósgyőrben, ez éppen az első villamos volt több órás kimaradás után.

Bementem a Centrumba a fotóshoz, aki azt mondta a múltkor, hogy háromezer forintért rendbe hozza apámék házassági fotóját. Most alighogy el kezdtem mondani, miért jöttem, odajött a fotós és mondta, hogy háromezer egy óra munkadíj, ezzel legalább három óra munka van. Úgyhogy végül kilencezer forintba kerül a képfelújítás. Nem tudtam soha kiállni magam mellett, hogy megmondjam, utólag kellene fizetni, ha kiderül, mennyi időbe kerül a restauálás.

Bementem a mosdóba, aztán elindultam a villamossal visszafelé. Leült mellém valahol egy idős férfi, aki beszélt mindig a villamosvezetőnek. Mikor megszólalt mellettem, mondta, hogy zárva a vasgyári piac. Kérdem tőle, hogy végleg? Azt felelte nagy hangon, hétfő van. Majd tovább folytatta a beszédet a villamos miatt. Bulgárföld előtt fel akartam szállni az ülésről, kiabálni kezdett, hogy ő is le akar szállni, csak rossz a lába, odaszólt nekem: Mehetsz a Pennybe kaját vásárolni.

A Pennyben éppen az utolsó 7 akciós citromot vettem el, zellert nem kaptam. Löncshúst vettem kettőt akciósan és három joghurtot. Azelőtt ilyenekre soha nem költöttem, egyszerűen nem telik rá.
Itthon beléptem a banki oldalamra összeegyeztetni a blokkokkal a levonásokat, hát 12-i nyugdíjszerű ellátás óta, ami 122.000,-Ft költöttem 150.000,-Ft-ot. 11 nap alatt, mivel majdnem mindenért tíz és húszezres felett fizettem, kiszámoltam, minden fillérrel el tudtam számolni. Ennyi, ha a gyerekeim nem lennének, nagyon nagy bajban lennék.

Mondtam a lányomnak este telefonon, mert kaptam a t-comtól egy hét ingyen beszélgetést, hogy több a kiadásom, mint a bevételem. Erre azt felelte a lányom, hogy keressek munkát magamnak. Nem tudja, mi van velem. Főorvos barátnője pár éve takarítónői munkára akart felvenni, nem értették, hogy én télen egyáltalán nem tudok széttaposott lábaimmal kimenni az utcára, meg hogy iszonyatos fájdalmaim vannak, így nemesítik emberré a világot, hogy engem áldoznak születésem óta. Meg hogy az ő családja miatt teszik ezt velem. Erre a lányom a rengeteg munkája, naponkénti kikészítése mellett a skizoprenek betegségeinek végrehajtása közben a nagyobbik gyerekén elvállalta pluszban a főiskola mellett a takarítást. Most is áldoznak a spiritiszták az egykori értelmiség legyőző támadóimat, amelyek ide vannak rendezve az utcába érzékenyítve, akikről gondoskodik a lányom, hatalmas, naponkénti kiborító munkát végezve. Nem tudom, hogyan lehet ebből kilépni, hogy ne használják ki kevés fizetésért, nem bírom már elviselni, mennyit dolgozik. Ő szeret dolgozni, mert az emberek ilyenek, szorgalmasok, de ezzel Babylon mindig is visszaélt, kihasználják.

Még mindig semmi hír nincsen arról, hogy nyugdíjba tudok-e menni.

Nem mentem el az áruházba a vevőszolgálatostól akkumulátort rendelni, illetve megmutatni a mobil akkumulátorját, hogy rendeljenek hozzá, mert nagyon gyenge a mobil, nem bírja a két sim kártyát, elromlik, ha süt a nap, ha esik az eső, szintén tönkremegy. Muszáj lesz új mobilt is venni, vagy azt kérni a névnapomra.

Megyek tízkor pedikűröshöz, majd kozmetikába arctisztításra. Nem tudom, hogy fogom kibírni a felragasztott protézis mellett, meg a vízszintesen fekvést ilyen állapotban.

Kibírtam a kozmetikát, bár alig kaptam levegőt, míg puhult az arcom a gőzben. Bal oldalon egy rakáson volt 6 miteszer, legalább azok ne virÍtsanak rajtam, elég az öreg bőr, löttyedt áll és sárga alsó fogak, felül az ínycsont nélküli arc. Tavaly novemberben, mikor megbeszéltük a tisztítást, elértettem az árát, 6.600-ra emlékeztem. Szemöldökszedéssel 9.700 volt, teljesen kiürítettem a pénztárcámat és még adós maradtam ötszáz forinttal.

Mindig abban reménykedtem, hogy csoda történik és egyszer csak békét hagy nekem mindenki, nyugodtan tudok élni és akkor elmehetek feljelentést tenni Magyarország ellen valahová, meg elköltöznék innen. Évek óta úgy élem a napjaimat, hogy ez az utolsó.

Megyek, beáztatom a kádba a ruháimat, ismét kézzel mosok. Az az igazság, hogy a kényes nadrágjaimat és tunikákat, ruhákat nem is lehet gépbe tenni, csak kézzel átlötyfölni. Remélem, a centrifugát nem vonják ki a forgalomból. Ide nem lehet betenni automatát, volt egy darabig az orrtörésem ismétlésekor mosógép... De vitte ki a wc kagylót, kicsi a hely, át kellene mindent cserélni a fürdőszobában is. Meg 2004-es kivégzésemkor Freddy Mercury mama dalával, ezer éves szocialista iskola támadóinak ismételt torülése közben elfelejtettem mindent, amit tudni kell egy háztartásban. Így elromlott a mosógép, mert kétszer rosszul pakoltam bele a ruhákat. Azt sem tudtam, hogyan kell a centrifugába helyezni a ruhákat, a vízszerelő mutatta meg jóval később. Nem merem a sütőt sem szétszedni, hogy tönkre teszek valamit. Nem tudom rendesen használni a kezeimet sem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét letöröltek
  2024-05-22 19:55:20, szerda
 
  Nagyon szomorú vagyok, mert lassan mindent letörölnek a netről is, ami velem kapcsolatos. Az elmeosztály elégetette az összes írásomat, daljátékomat, gyerekversemet,mesémet, novellámat, versemet az újságokban, magazinokban megjelentekkel együtt 1995 után. Mindent, amit addig világtörténelemként az én főszereplésemmel végrehajtottak kész könyvanyagokkal, drága könyvekkel együtt. 2004-es végleges kivégzésem és hangelvételem után 2007-ben keltem fel a géphez, tanultam ismét írni, megpróbáltam vázolni fejből lebombázott és körben becsinált fejjel azokat, amik eszembe jutottak.Mindent beküldtem egy Magazinnak, ahol letörölték az összes írásomat, videómat, amikkel segítséget reméltem, meg bizonyítéknak tettem fel őket. Három éve 2013-ig az összes írásom eltűnt új gépre való telepítéskor. A facebook letörölte az összes követőmet, a követési lehetőséget is.

Kerestem a paksi alkotó energia pályázatomat, a fésűtartót és előszoba garnitúrát, amit a világkönyvtár főszereplőjének barna bőrkabátjából készítettem, letörölték a netről. Nem szabad megtudniuk, hogy így tisztul a világ, érzékenyítésével a világ legyőzőinek. És még mindig tart, még mindig hallgatnak és világ-Magyarországként akarnak élni, amiért ezt mindet berendezték 88 éves hosszabbításban.

Ha meg is engedik egy helyen a megjelenést, olyan fotóval teszik fel az írásomat, mint áldozatának a világ összes szerepének, hogy van rajta egy nő és egy férfi, a férfi mondja, megőrjítenek a szemeid, a nő erre azt feleli: És akkor a seggemet nem is láttad. Én a szívemet írtam, nem értem, hogy lehet ilyen kegyetlen és érzelemnélküli a város. Máskor csúfolnak, össze akartak hozni egy Kakamutyinak csúfolt személlyel vénasszonynak nevezve engem. És a szerkesztő minden sértést megjelentet. De a többi médiánál nem engednek írni, mert ők játszanak hosszabbítást.

Nem véletlenül, hogy rettegtem anyámtól is a csúnya beszéde miatt, hiszen a világ ezt mind a tökéletes magyar nyelv ellen hozta létre, kommunikációs kivégzésével a járványtemetőt létrehozók helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem sok minden történt - Orrfájdalom
  2024-05-21 00:25:26, kedd
 
  Megérkezett csütörtökön a rendelésem, s mivel nem érte el a 25 ezer forintot, fizetnem kellett a kiszállításért. A borravaló miatt mai napig örlődöm, mert szerintem sokat adtam, elméletben az ajtóig kell hozni a rendelést ingyen. Viszont ez a legfelső emelet és kétszer fordult a futár. Nekem az ezer forint olyan, mint a szegény asszony két fillérje a templomban.

Hétvégén kénytelen voltam káposztás kockát készíteni, mert elnéztem rendelésnél, nem állítottam át a darabszámot kilóra, így 2 db hatalmas káposzta érkezett. Még szerencse, hogy akciós volt. Felet elvitt a lányom, felet felaprítottam - eddig reszeltem, mióta az eszem tudom hatalmas munkával, most rászoktam az aprítógépre szerencsére -, egy csomag tésztával összeraktam a megpirított káposztát, Jó sok lett belőle, szombaton és vasárnap jártam rá, de maradt hétfőre is. Nem is mertem megmérni a cukromat. Még maradt egy káposzta, abból majd hétvégén paradicsomos káposztafőzeléket főzök. Mivel mini a hűtő, csak szójakockából tudok rá feltétet tenni, elég lesz a főzeléket elhelyezni benne.

Alig tudom elvégezni a házi munkákat, nagyon nagy kínom van. Így nemesednek emberré tovább az Új Föld népei, amik atlantiszi lopott dallamból akarnak Babyloni feltámadást rendezni azzal a Rákóczi térrel, amelyik támad dögökkel.Ők a végtelen hosszabbítók 88 éve már.

Nagyon fáj az orrom töve és az orrcimpa alatt. Addig van lebomolva a benső berendezésem, attól tartok, az orrom is megtámadja az ínyevő baktérium.

Tönkrement a mobilom akkumulátorja, írtam levelet az üzletnek, ahol vásároltam, tudnak-e adni hozzá újat és beleteszik-e. Nem tudom még, ilyen állapotban hogyan fogok bemenni a városba.Holnap el szeretnék pár dologért menni a Pennybe, remélem, hogy sikerül megjárnom, sajnos, nem rajtam múlik, hogy áldoznak az elmebetegek helyett betegségeik végrehajtásával.

Bevettem már a frontint, kezdek álmos lenni, ezért kikapcsolok. Majd holnap reggel folytatom, remélem, jó hírekkel.

Megjártam a Pennyt. Direkt nem mentem hajnalban, hogy legyen idejük kipakolni az eladóknak a tegnapi ünnep után, hát az akciós joghurtokat még csak akkor húzták ki a kocsival a raktárból, már nem volt időm megvárni a kipakolást, lehet, hogy alul voltak a joghurtok. Elnéztem a cérnametélt árát, akciós ár volt aláírva. Jó sokat fizettem, de voltak olyanok, amiket a biztonság miatt vettem, hogy legyen itthon. Nem szeretem, ha valami elfogy. Cipekedtem, vettem almát és narancsot is. Már a héten nem megyek, bár akciós lesz a citrom csütörtöktől, nem tudom, meddig fog tartani a citromos zeller, amit hajnalban szoktam fogyasztani éhgyomorra egy kanállal. Fel tudtam jönni a lépcsőn, bár mikor beléptem a lakásba, már mennem kellett a mosdóba.Nem bírom ki sokáig.

Lemerült a pár éve vásárolt ok. OMP 90-1 mobilom akkumulátorja. Felhívtam az üzletet, ahol vásároltam, saját gyártmányként adták el nekem, de még cikkszámot sem találok a papírokon. Írtam levelet, azt válaszolták, hogy nem árulnak ilyet. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, utána nézett, azt mondta, hogy nekik nincs ilyen márkájú mobiljuk, biztos, hogy tőlük vettem? A miskolci vevőszolgálat telefonszámát szerettem volna megkapni, hogy megrendeljem a mobilba az akkumulátort, de már nem lehet megadni, központosították a számot. Be kell menni személyesen a héten valahogy, de ha kivonták a forgalomból ezt a készüléküket, gondban leszek. Ráadásul nincs meg a blokkja, hogy tőlük vettem, bár az ok. telefont ők árulják. Ki tudja, mennyibe kerül egy új akkumulátor?
Mérges vagyok, hogy mindig történik valami és állandóan fillérezgetni kell.

Felhívott telefonon az áruház vevőszolgálatosa, hogy nincsen már ehhez a mobilhoz akkumulátor. Mit tehetek kérdésre azt felelte, venni kell újat. Nagyon rendes volt, hogy telefonált, ne menjek be hozzájuk feleslegesen. Majd kérek a névnapomra új mobilt, remélem, ha mindig töltöm, addig kitart ez a nagymama telefon.

Most találtam meg a neten az áruház által most is árult Ok. OMP 90-1 mobiltelefont, Li-ion akkumulátor kell bele, csak az enyém dual sim-kártyás, úgyhogy kénytelen vagyok személyesen bemenni az ügyfélszolgálatra holnap. Nem értem az egészet, mert az ügyfélszolgálatos egyáltalán nem talált ilyen típusú készüléket maguknál.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kegyelmi ajándék a világ megváltása
  2024-05-19 23:39:28, vasárnap
 
  Németország az ózdi adventistákkal Fenevad Bibliás földjének részeként a médiában közvetítette a miskolci elmeosztályukkal az igét jópár éve már. Mivel az ózdiak összes vallásának főszereplőjének engem tettek meg, a vallások ellenségeinek átengedve a családomat, akiket 88 éve támadtak meg árjaként, lehetetlen felfogni a kegyelmi ajándékát az ördögfiakhoz egyszer született Jézusnak bűnbocsánataként a világnak, mivel folyamatosan elölről kezdik Ébredő játszótér vallásaival a Jézus várást magyar jelmezes kislány főszereplővel, ami szintén én lettem a hatvanas évek elején. Nincs kegyelmi ajándék, csak ember gyilkosság véráldozásával az egyházaknak, ózdi központjukkal és a Vörös Oroszlán egyházaival, köztük a nemi gyalázó rózsakeresztes renddel. Hiába szentesültek meg a vértől, ez közönséges mészárlás volt, amit a világ rendezett megmaradása érdekében a világkönyvtár szereplőinek, vonultatva Krisztus szivárvány-szövetsége jelével a pokol és halál népeket, emberré nemesítésük érdekében, érzékenyítéssel. A miskolci Hunnia elme pápája megáldotta Orbán Viktort és családját, mindketten szerepük végrehajtásával akarnak világ-Magyarországot. S mivel lemészárolták az emberiséget, akik nem tudtak róluk és nem tudtak tenni ellenük - a Feketevonat cigányságával együtt, felfoghatatlan az a hatalom és erő, amit bevetettek ellenem és a családom ellen hosszabbításával a gyalázatuknak a nagyobbik lányommal, akit iszonyatos sorsra szántak, érthetetlenül szenvedtetve egy életen át, mivel mindenkit megöltek és tönkre tettek, aki szeretett és tisztelt engem. Ez lenne a Babylon szeretet vallása, vagy a spiritiszta lopott atlantiszi dallamos tisztátalan lelkek mennyországáé? Születésemkor rendezték be a Szencis szamaras istálló helyén a gyerekszobában a helyemet, Istálló-Vénuszos áldozásuk miatti fogadásomra, a világ összes szerepének végrehajtásához, megváltási elméleteivel a Babylonnak, érzékenyítésével a világ betegeinek, deformáltjainak, erkölcstelenjeinek, pokol és halálnépeinek. Már csak a feltámadás hiányzik, miután ünnepelték a legyőzésemet 1997 óta , Magyarország legyőzésével együtt.

Ha Krisztus elhordozta a világ bűneit, mi szükség volt arra, hogy elölről kezdjék a lengyel Isten, Jehova és román teremtéssel Illésékkel a teremtéstörténetüket, támadva minden miatt, ami rajtuk nem emberi, a gyilkosok, nemi gyalázók kitermelésével tetteik végrehajtásával, érzékenyítés néven?

Emberiség ellenes csapások valamennyien, még akkor is, ha kegyelmet hazudnak maguknak, mivel olyat kottáztak az égre, amit többé nem mos le a hó előre kitervelten, szándékosan. Amit kegyelemnek neveznek a saját tettük ismétlése és végrehajtása, ahogyan felszámolták a szenteket, csillagokat,angyalokat, tündéreket, embereket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Halálvilág megbotránkoztatása
  2024-05-19 16:36:34, vasárnap
 
  Sátoraljaújhelyen születtem 1958. március 7-én folytatása
képpen az olaszliszkai 88 éves Benkő angyali sorsnak cigányság nemi gyalázásával, Woode Allen kezdetével érzékenyített állandó nemi gyalázók kitermelésének kezdetével, tettük ismétlésével. Anyám nevével beállították a Benkő angyalokat, apámmal az árja németeket, így kezdődött el a világmindenség apokalipszise a már megszületett ratkósok szereplőivel, tökéletes magyar nyelv elleni csapások érzékenyítésével, világ-Monarchia szerepeinek végrehajtásával német szövetségében az RTL Klubnak. A Hecskén, a Honvéd utcában éltünk, így a Honvéd kiadó könyveivel is kezdtek. Járványtemető volt a Hecskén, összeépítve a Jehova focipályává alakult zsidó temetővel. A hecskei helyszín a berendezett szereplőkkel, mint a törpe Katival állandó világkönyvtár berendezés kezdetét jelentette a temetői halottakkal együtt. Koleszár kisboltja volt a temető mellett, ami 1992-ben már erkölcstelen játékbolttá vált, így közvetítettek szappantisztító sorozataik mellett a régi világnak, akár oroszban az akno egyetlen semleges ablakon keresztül az aranyföldbe vonult erdőnépnek.
A temetői halottak történelmeit sorozatokban írták meg, a török és a többi nép halottjainak történelmével együtt. A járványtemető kriptájában honvédek feküdtek a koporsókban puskájukkal együtt. A hatvanas években Miskolczi felakasztotta magát a temető legnagyobb fájára, ezt követően elrendelték a temető megszüntetését. Kidobták a csontokat, aranyakat gondolom eltették maguknak. Így azok a népek, akik nem részei a világkönyvtár karmikus purgatóriumának, melyek mindegyikéhez egy-egy küszöb őre tartozik, sem a Babylon tisztátalan lelkeinek fekete világához nem tartoztak, nyugodalom nélkül maradtak, mint azok is, akiket megöltek. Új lakótelepet építettek a járványtemető helyére, új Babylon létrehozásához a Hecskére.Miskolc lassan felszámolta az épületeket, melyek a világkönyvtár végrehajtására utaltak, mint a Passuth-féle mexikói könyv ábrájával kirakott Stadion éttermet.

A bibliai apokalipszist állandóan végrehajtó ózdi központ, mely hatalmas erővel bír missziókat hajtott végre a világ minden részén, majd amikor megtisztultak és fehér ruhákba öltöztek a hívek, egyszerűen megölték őket. Mielőtt leszámoltak velük, s eljárták őket földönkívüli és mindenféle csapásukkal elfelejtettek még gondolkozni is, darabokra hullottak az újságok, világvégét hajtottak végre, akár a csuvasoknál, ahogyan kiadták a Kelet sorozataiban. Ugyanígy jártak el engem 1995-ben a piros Holdnál, amikor már ott voltak a tatárdombi Braun vörös botos házában velem a halottak és a démonok, melyek tisztulni jöttek Strukkerné szirmabesenyői reiiki oktató egyik tanítványa szerint, amelyik az egyik legnagyobb erővel bírónak tartotta magát az országban. Ő terelgette a halottakat, démonokat, szellemvilágot.

Iszonyatos fertelmet hajtottak végre az RTL Klubbal a halottak, másik világ szereplői előtt, majd cipeltek a melleimnél fogva 1998 óta sátán feleségeként, így érzékenyítve a sátán népeit, vonultatva őket együtt a skiizopren világ-Monarchiával. Főnix feltámadást hajtottak végre Csepregi Éva főszerepében.

A halottak, melyek nem tartoznak a sátán népéhez, nyughelyet keresnek maguknak. A média nekik közvetített többször a temetőkbe, egyszer teljesen eláztatva a sírokat. Gyerekkori iskolatársam, Nagy István miatt, akinek a haját a tisztiorvos leborotválta tetvesség miatt, kiabálták a temetőbe a tisztiorvosnak, mit tett, mint érzékenyítők. A kétezres évek elején pedig a köztemetőt járták el, szétlyuggatva találtam meg a kriptákat, áthantolták a sírokból a halottakat másik helyre. Senki semmit sem tett ellenük.

A halottak semmit sem tudnak tenni az élőkért, sem a kíséretei a borsodi világapokalipszisnek. És őket ugyanúgy megbotránkoztatják gyalázva előttük az élőket, mint az emberiséget egészen addig, míg én maradtam egyedül. Legyőzésemet ünnepli a Hunnia elmeosztály a cigánysággal Yosé berendezésével 1997 óta. Hamvas elméleteivel akart a Babyloni pöcegödör feltámadni aranyföldbe, véráldozással a Kelettel együtt kosztümös beöltöztetésemmel születésem óta az összes feketemágus szerepében a világ urának. Népeik tisztátalan lelkeivel Mülleréknek mennyország-szerű másvilágban él, jelenleg vízöntő korként Krisztus elmélettel, Jóistennek adva hálát jósorsukért, amit kaptak végtelen hosszabbítókként dőzsölnek szerte a világon. Ágneseik is feltámadni akarnak.Közösen éneklik Vénusz dalát, a Tavaszi szél vizet áraszt kezdettel, mint amik betegségekkel támadnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fenevad bélyege még a kézjel mellett
  2024-05-19 15:51:19, vasárnap
 
  Digitális adattárca a személyi azonosításhoz.

Igaz a hír: aki nem fogadja el a Fenevad bélyegét nem fog tudni adni-venni
Aki nem fogadja el a Fenevad imádatát azokat el kell pusztítani. Az emberek még mindig álomvilágban élnek, és fogalmuk sincs arról, hogy ez mit jelet.
Eddig egyszerű volt minden mert készpénzzel fizettél.
A jövőben aki nem ért a technológiához annak annyi mert az ujjlenyomatos azonosítások miatt senki nem tud a másik helyett ügyet intézni se bevásárolni se semmit.

Disztópia: anyuka leküldi a gyereket a boltba, gyerek fizet, majd anyuka átutalja neki a pénzt? Nyilván minden pénzmozgás rögzítve van. Mindent tudni fognak az emberekről- A BANKOK! Ahogy eddig is tudtak a bankszámlakivonatot kell csak kikérni és azon ott van minden: mikor hol mennyit mire fizettél!!!!
Ujjlenyomat: hasonlóság miatt bárkit megvádolhatnak "vélhetően igazolhatóan" elkövetett bűncselekmény miatt! Az EU oldal linkje.

És hogy mire megy ki a játék, és milyen szép új világot álmodtak meg nekünk a globalista pszichopaták az az alábbi videón található. Vége az emberi világunknak ahogy Harari megmondta és Schwab is.
A világ vezetői az emberi faj robotokkal és mesterséges intelligenciával való felváltását szorgalmazzák. Emellett a maradéknak egy olyan megfigyelő és felügyeleti rendszert vezetnek be világszerte, amely életünk minden apró részletét rögzíti, még azt is, hogy mit gondolunk és mit érzünk.

A WEF globalistái által diktált új világrendben számukra az ember csak egy ,,meghackelhető" állat, ami csak arra való, hogy őket kiszolgálja!
https://www.napitema.com/2024/05/a-fenevad-belyege-megerkezett-digitalis.html

A Fenevad központja Ózd 666 néven, sátán népeként, amik világ-Magyarországot jelentik honfoglalóival az ezer éves történelemnek. Az értelmiség legyőző esőemberekként megszületett autisták, mint Müller Péter Sziámi másik világban mészároló kivégzői a Fenevad földöntúli hatalmával 88 éve hajtják végre az értelmiség legyőzést az egész világon, Babylon létrehozásával együtt, trianoni biblia olvastatással, érzékenyítésével a pokol népeknek, megváltási tervével Magyarországnak nagypán népével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érzékenyítése a világ legyőzőinek
  2024-05-15 23:33:53, szerda
 
  Nem tudom, mi történik velem hét éves folytatásban. Szégyell engem mindenki, amin nem csodálkozom, mivel úgy fogadott a megye, hogy én vagyok a kurva, majd 1983-tól a pettingelők, 1986-tól az egész világ helyett gyaláztak nemi lyukként, így vonulnak a szivárványosai Mülleréknek, együtt a kommunistákkal, ugyanis a spiritiszták földönkívüli Syriusi hatalommal és a tisztátalan lelkeikkel megváltják véráldozással az egész világot, világ végét hajtva végre, miután legyőzték az értelmiséget és meggyalázták a tisztességes embereket, lemészárolva őket. Ez a kormányuk, Orbán kerék, mint Katalin kerék főszereplővel, amelyik szerepét a Rákóczi tere születése óta hajtja végre reformátusainak tetteivel, szerepeivel, összes mészárlásával, amit eddig rendeztek a Földön Szabók kezdetével, amelyek világkönyvtárát az RTL klubja a miskolci elmeosztálynak négyszer ismételte a világ összes szerepével és egészségügyi berendezéssel, tetteik végrehajtásával, nemesítésükkel emberré. Ők Magyarország gyilkosai, engem utolsó emberként mészároltak, s mai napig áldoznak az ózdiakkal állítólag, még a Babylonja mellett a református keréknek.Pótkerék, akad mindig egy kerék állandó folytatásával nemesítették Orbánt emberré a Feketevonat cigányságaival együtt, romániai zsidóság áldozásának kezdetével.

A medve helyett nagyon sokáig végeztek ki, dobáltak az ágyon és kiabálták a médiában, hogy roncs már a medve, miközben az orosz cigányok levágva a medvék karmait táncoltatták őket. A Medvetánc antiszemita elmélet szintén része a Babylon megváltási tervének. Ugyanez volt a ringy-rongy királyként megírt koronás kislány szerepem a kommunista helyett. Érzékenyítették őket, végrehajtva tetteiket és természetüket. Valamiért ezeket a videókat már nem engedik megnézni, sőt az Alexandriai Katalint le is tiltották a youtuben.

Borzalmas, amit a nagyobbik lányommal műveltek, hogy Csernobil óta Csepregi Éva főszerepében legyőzve vezettettek a nácik kitermelésével bolt és közlekedés fóbiával, utcanépek gyalázatával, miközben legyőztek folyamatosan az állandó kislány áldozói a világapokalipszisnek. A lányom járt cigiért is a boltokba, ő harcolt a rózsakeresztes rend fiúi ellen, mert én csak feküdtem, amikor otthon voltam legtöbbször rossz ízzel a számban. Képesek voltak férjhez adni a világkönyvtáros és rima Jeruzsálem főszereplője tompalátó Hunnia elme fiához, hogy meggyalázzák és én tehetelenül nézem ezt 1998 óta a végtelen kikészítésével együtt. Meg vele tartattak el Nagy Anna halálnép főszerepében a piros Hold óta 1995-ben a bibliájuk alapján, mikor várták,hogy a világ népe leszálljon a Tatárdombi Braun ikerházban, Bárány főszerepében Derláné Évának.
Képesek voltak eljátszani hosszú évekig Kósa Fiúk, lányok évkönyve ismétlőjével a Csengery örökösnő, Szabó Gáborné vitáját, míg vitték ki a megyéből folyamatosan érzékenyítve a Szabó családot, amelyek nagyon nagy szeretetben élnek, világ-Magyarországra várva, az összes reformátussal. Annyira veszélyes a miskolci elmeosztályuk, hogy senki sem mer semmit sem tenni. Ő kívánt nekem további jó puffadást.

Ez olyan, mint a Kormos elmeosztály szereplői kitermelése folytatásképpen 1981 körül. Már akkor ki volt szemelve a volt férjem második felesége. Elhatároztam, hogy ott hagyom a férjemet, mint szadista kivégzőmet, összepakoltam és elindultam anyámhoz a gyerekekkel. Éppen otthon volt, ami nem volt szokása és felajánlotta, hogy elkísér. Megérkeztünk, hát tiszta korom volt az egész ház és anyám az ágyban feküdt részegen. Zsigája a Hunniának azt mondta, hogy ez a te anyád! Elmondta Kormosné mondatát. Mint kiderült, az Ezermester boltban, ahol Kormos volt a tulajdonos, rossz, szűkebb kályhacsövet adtak el, hiába püfölte, nem akart összeállni semmi, csak a korom szállt a levegőbe. Közben talált pálinkát, járt rá és megártott neki. Kitakarítottam, rendbe szedtem anyámat és mentem vissza az Árpád utcai albérletbe a volt férjemhez este. Soha nem számíthattam senkire. Hát így választottak szívem átszúrásakor, az ezer éves aszkéta ünnepi cirkusz elkezdésekor Reegen választási beszédekor feleséget a volt férjemnek Kormoséktól, aki egyszer csak megjelent vigyázni a gyerekekre a legyőzésem után, mikor kórházba kerültem vérszegénységgel és hajhulással, medve miatti nemi támadáskor.. Azt mondta az apja, Kormos a volt férjemnek, őt már ütheted.

Hát így lettem én a Szabó családnál a sz@pós kurva, csernobili kezdetével az emelkedésüknek.Ezt is a nácik hajtották végre a Rákóczi terükkel, Nagy Feró népével, amelyik nem árulja el a Csepregi Éva miatti nemi gyalázót. Úgyhogy nem csodálom, hogy a miskolci újságírók szégyellnek engem, s mikor megkérdezem, így van-e, egyszerűen nem válaszolnak, hanem kiteszik mindenki elé a kérdésemet. A többi média meg nem engedi, hogy nyilvánosságra kerüljön,mit tettek, ők tor temetői és nemi gyalázó ünnepségből élnek már nagyon régóta, Hócipős kezdetükkel, futtatva a szereplőket és a celebeket.

Kedden elmerészkedtem pénzt levenni, elmentem egy szerelvényboltba mosógépcső-végért. Három nagy darab férfi ült a boltban, az egyik felkelt megkérdezni, mit kérek. Mikor elmondtam, hogy Hajdú mosógépcső-véget szeretnék, ideges lett és közölte, hogy a mosógépet és centfirugát ki fogjuk vonni a forgalomból. Tehát a termékeket gyártó cég nevében nyilatkozott. Más nem kell, csak ennyi? - lekezelés után jöttem el a zsákmánnyal, egy új mosógép csővel, mivel véget csak az interneten lehet rendelni és nehéz kicserélni. Én vagyok a mosónője a világnak, Elwis Presley Józsefvárosának Hornyák Ildikó szőke főszereplője helyett. A Szabó családja a lányomnak megkapta a mosógépét az egykori magyaroknak 1977 körül, amit játékmosógépként kapott a nagyobbik lányom és a bátyám gyereke egyből földhöz vágta. Akkor törte el a volt férjem az orromat is a főszereplője miatt Jeruzsálemnek azt kiabálva, hogy olyan lettél, mint mi vagyunk. Müllerék érzékenyítik az egész világot, tettei ismétlésével mindenkinek. És ennek soha nem lesz vége, sem a kivégzésemnek, betegségeiknek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2024.04 2024. Május 2024.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 72 db bejegyzés
Összes: 7267 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 1339
  • e Hónap: 19651
  • e Év: 96167
Szótár
 
Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.