Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Tettek pár kört teremtési történetükkel
  2024-06-12 19:20:33, szerda
 
  Tegnap ismét magas volt a vérnyomásom reggel. Kaptam a Co Prenessa vérnyomáscsökkentő mellé egy másikat, Tenaxumot. A labor eredményeim között a vesebetegség kimutatója normál vese érték mellett, a mikroalbin 361 és csak 30-ig jó. Megy tönkre a vesém is a kínzásától a Rákóczi térnek, amelyik az Ágnes asszony Iker tornyos népét Gábor Zsazsa óta hozza létre, angyal gyalázóival a népeknek, szájlebontásuk mellett. Így nem tudok menni semerre feljelentést tenni, nem kapok levegőt, a huhogók a tüdőmben vannak, az ózdiak mellett. Fejemben lüktet a szívem állandóan.

Alig tudok valakit fogadni, megvannak a szertartásai, mint az utcára menetelemnek, hogy tartsam magam mások előtt valamennyire, bár már nem megy, erősen kapkodom hangosan a levegőt. Ma megjött a havi élelmiszer rendelésem. 6 db magyar tejet nem szállítottak, mert nem tudták mivel helyettesíteni. Háromszor fordult a futár, aki előzőleg nem küldött sms-t sem. Még mindig örlődve az ötszáz és ezer forint között, átadtam az ezer forintot és elfelejtettem megköszönni. Átvette a pénzt, rám nézett és ő sem köszönte meg.

A média szerint az akarja lezárni ezt a mocskot, a világtörténelem összes apokalipszisének, vallások világvégi jóslatainak végrehajtásával négyszeres világkönyvtárnyi szereplőgárda szerepének és nemi gyalázók sorsának végrehajtásával, amelyik elkezdte. De hallgatnak valamennyien, járatnak így, iszonyatos kínok között. Meg ha le is zárja valamelyik, itt vannak az emberiség felszámolói, amik tetteiket érzékenyítéssel hajtották végre.

Én még soha nem szavaztam. 18. születésnapomra adta a Hunnia a nagyobbik lányomat, hogy vezessen engem, míg a szerepeiket hajtják végre bolt és közlekedés fóbiájával a Varjú népe gyilkosainak, ismételt kitermelésükkel Müllerék által, amik így kivégeztek engem. 1976-ban elment a volt férjem szavazni helyettem, akkor úgy tudom, egy jelölt volt. Mindegyik hosszabbítás, politikai szereplő megváltási tervéből van a németeknek, Ágnes főszereplőik helyetti kivégző sorozatukkal, az egész világ vonultatásával. Furcsa lenne, ha valamelyik áldozómra szavaznék, szegény Magyarországnál, amelyik 88 éve így építi a trianon előtti világ-Monarchiát a németekkel együtt.

1990-ben jártak együtt Az ember tragédiájánál főszereplői helyetti áldozással Bródy Valakinek le kell győzni a sötétséget dalánál.István a királyukkal Szendrei Klaudia néven írt novella alapján hozzák létre a világ-Monarchiát, az összes szereplőjükkel, végtelen hosszabbításukkal. Minden írásom róluk szól minden Jézusos, Krisztusos dallal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Honnan születtem én?
  2024-06-09 22:44:58, vasárnap
 
  Nagyon sok videót meghallgattam, melyek különféle eredetéről beszélnek az embereknek, de egyiket sem érzem igazságnak. Sem a földönkívüli eredetet, legfeljebb teremtést, Krisztus játékukkal együtt, misztikával és asztrológiával, ami a római egyház díszletei között az erkölcstelenséggel együtt megtalálhatók. Mivel II. Jánossal egy általam ismeretlen lengyel növényi teremtéstörténelmet hajtottak végre, megvan az eredete a lengyel népnek, ami Magyarország szemében volt szálka, mivel ez az elmeosztálya a világ összes szereplőjének, többek között II. Jánosnak is, Hunnia eredettel. Az egykori lengyel egyházat a törökök, románok és a feketevonat cigánysága győzte le, ahogyan ismételték folyamatosan az ünneplésével a meggyalázásomnak bezárva egy sötét lakásba 1991-es kezdetükkel az angyal gyalázásuk folytatásának olaszliszkai Lévai forgószél cigányságával együtt. Most jött el Weöreséknek köszönhetően, megváltási elméleteik végrehajtásával 66 éve India hatalomátvétele Babylonként a sivatagi népeivel együtt a fanatikusoknak, állatokkal fajtalankodó népek kitermelésével. Én nem vagyok rasszista, de ezek, amit műveltek velem születésem óta, meg a világ összes angyalával, nem maradhat titokban és torünnepüket, nemi gyalázásukat nyilvánossá kell tenni. Születésem óta voltak velem egy házban, megtámadva az egész rokonságot, értelmiség legyőzést hajtva végre Müllerékkel, cigányozva minket maguk helyett. A lengyel cár és ortodox ellenségek szintén a római egyházas teremtéseket jelentették, de erre már biztosan régen rájöttek. A két vasfüggönyös támadó meg a nagypán vérutcájához tartozik, amik bolt és közlekedés fóbiámmal kerültek cigányság által kitermelésre. És ez végig érinti a spiritizmust, mivel a tisztátalan lelkek, amiket Jézus űzött, meg démonok nemi gyalázásból jönnek létre a másik világban. Müller Péter őket születtette meg, Farkas nevek berendezésével városokat, országokat, népeket cserélt át, amikből létrehozta Babylont.

Jehova teremtés más ismert, tűznépek és pokol angyalai. Népét kutyává varázsolták. Tehát az erkölcsi fertő, mellyel kezdetét vette a nők nemi gyalázása a földönkívüliek és a pokol angyalai megteremtésével kezdődtek. Kígyója a Jehovának Lucifer volt, bibliai része szerint tökéletes angyali formában, Tírus fejedelmeként.

A többit az orosz bűnözők teremtették meg Hunnia szentháromság néven, mint Talmudot, a sátánt.

Felmerül a kérdés, hogyha engem misztikus jóslat alapján születtettek meg Istálló-Vénuszként Romániával, hol voltam addig és hogy kerültem a tökéletes magyar nyelvvel megjóslásra minden vallásnak? Ki születtette meg apa első házasságából Gyurit angyalként Ikarusz kor ismétléséhez, meg hármunkat kezdetnek, vagy utolsókként: bátyámat a román teremtéstörténethez, öcsémet afrikai történelemhez. Mivel a család német eredetű volt és már régóta genetikailag halatttak ki minket, érthetetlen Magyarország utolsó ember mészárlása az egészségügyi berendezésével, hogy orvosok, művészek, mindenki ezzel teljesen egyet értett, hogy ennek így kell lennie. Ebben benne van a jelenlegi világ összetétele, majmaival együtt a miskolci elmeosztálynak, meg minden csapásnak, amit apokalipszisként megteremtett. Magyarország üzen a medvének, Fábry irigységgel az élen, amelyik szintén lengyel egyházat győzött le egykor.

És még felmerül a kérdés, ki teremtette Vénuszt, hogy ilyen iszonyatos, kivégző sorozatot hajtatott végre nemi gyalázással megállás nélkül, a világ bűneinek az elhordozásával érzékenyítés néven?

Ki az Istenek Istene? Hogyan engedték meg valamennyien, hogy az ország legyőzői lemészárolják az emberiséget és ezt ünnepeljék évtizedeken keresztül?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét beáztam, Turul és a vízbe fúlás
  2024-06-07 22:44:47, péntek
 
  Megkaptam ma a határozatot az öregségi nyugdíjról, lehet, hogy a halálomra. Belemegyek a struma műtétbe így, kínzás közben, hátha meghalok és akkor végre vége a szenvedésemnek. Már akkor meg kellett volna halnom, amikor kiskoromban a bátyám és barátja elvittek a Bodrogra fürdeni, s magamra hagytak, mert szégyellték, hogy kövér vagyok. Nem értettem, mert én a külsőmmel soha nem foglalkoztam, nekem természetes volt a szépség, az meg, hogy egy kislány jó húsban van, természetes, meg voltam magammal biztosan elégedve. 33 éves koromban mondták először, hogy azért bámulnak annyiran, mert szép vagyok. De ezt nem lehet felfogni, mert mint írtam, a szépség és arányosság a tökéletes egészséggel együtt természetes.

Egyetlen lépést tettem a Bodrognak a szélén és egy hatalmas, mély gödörben találtam magamat. Lebegett a hosszú hajam a vízben, így akadt bele egy gumicsónakban ülő nőnek a lábába. Nagyon rossz érzés volt, mintha minden részemen áramlana be a víz. Mint jóval később kiderült, a Benedek utca népével jártak, Dóra néni, a toronydarus előző életében vízbe fúlt. Hát ha akkor nem mentenek meg, nem lett volna folytatása az egyetlen áldozatuk végtelen kivégzésének.

Beáztam ismét, most a most kifestett fürdőszoba és a kisszoba, amelyet pince és spájz híján tárolásra használok. Még ott is van egy tévé, amit lomtalanítani kellene, de az távkapcsoló nélküli, nagyon régi. Nincs segítség. Hétfőn telefonálok a közös képviselőnek, aki kiadta a papírt arról, hogy megjavítattatta felettem a tetőt. Nekem már ehhez végképp nincsen erőm.

Holnap remélem, hogy át tudok menni a Pennybe zöldbabért, ugyanis főzeléket szeretnék főzni, a tejföl a hűtőben majdnem egy hónapos, muszáj elhasználni. Majd nézek hozzá csirkemellfilét feltétnek, hátha lesz kisebb csomaggal.

Hétfőn meg jó lenne elmenni laborba. Már a kiliániba nem tudok, mert új épületet adtak át és nekem az a gyaloglás már túl hosszú. Elmegyek villamossal a Marx térig, onnan talán egy órában egyszer jár busz a vasgyári kórház felé.

Mivel a miskolci elmeosztály a világ összes vallásának főszerepét hajtotta végre egykori vallási népek gyilkosainak kitermelésével értelmiség legyőzőkkel együtt az én megáldozásommal , a spiritiszta Turulja a csillagrendnek, amelyek feltételezés szerint 1995-ben jöttek a Száműzött Nap mesére a Tatárdombra elméleteit hajtották mostanáig végre a Rákóczi terével a Bertalan utcának Ágnes asszony főszerepében. Arról szól a régi romániai történet, hogy Panni megy az erdőben és találkozik a rókával, a farkassal és a varjúval, ami most névleg Varjú név lett kivégző sorozatukkal, meg turulmadár. Olyan fertelmet művelt az elmeosztály szentlélek gyalázással együtt napbaöltözött asszony, Mária főszerepében, amit nem lehet leírni. Mivel valamennyi főszereplő én voltam, én lettem a békesség madár is, aki békességben akar élni a vassal, meg mindenkivel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márai Sándor a lelkiismeretről
  2024-06-06 17:53:30, csütörtök
 
  “Csak a lelkiismeret lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más! Ha írsz, csak a lelkiismeretnek tartozol számadással, senki másnak. Mindegy, mit várnak tőled, mindegy az is, mivel büntetnek, ha nem azt adod nekik, amit remélnek tőled, vagy amit hallani szeretnek! A börtön és a szégyen, a pellengér és a meghurcoltatás, a hamis vád és a nyelvelő megalázás, a szegénység és a nyomorúság, mindez nem érint igazán. Csak lelkiismereted tud büntetni, csak ez a titkos hang mondhatja: ,,Vétkeztél." Vagy: ,,Jól van." A többi köd, füst, semmiség."
(Márai Sándor: Füves könyv - A lelkiismeretről)
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
Ismeretlen: Balaton keletkezése
  2024-06-06 03:49:21, csütörtök
 
 
Valamikor réges-régen élt Bakony erdejében egy hatalmas sárkány, akinek huszonnégy feje volt. Mind a huszonnégy fejéből lángcsóvák csaptak ki, ha nem kapta meg napi táplálékát: huszonnégy gyönyörű lányt.
Egy napon aztán a környék legerősebb legényének, Balatonnak a mátkájára került sor:
Nem, a mátkámat nem adom a szörnyetegnek, megvédem tőle az életem árán is!
Eltelt egy nap, eltelt kettő, három, a lány csak nem érkezett, és ezért az egész vidék zengett a sárkány üvöltésétől, beleremegtek a Bakony összes fái is.
A tizenharmadik napon aztán a förtelmes állat tüzet okádva kitört barlangjából, és a földet kaparta.
Szempillantás alatt hatalmas meder keletkezett, melyből forrás tört fel. Másnapra a hegyek aljában kis tavacska kéklett. A megdühödött sárkány követelte Balaton mátkáját. A legény elbúcsúzott mátkájától, mind két kezébe szablyát fogott, csónakba ült és átevezett a sárkányhoz:
Ha közelembe jössz, az életeddel fizetsz, Balaton!
De a vitéz nem fordult vissza, és hamarosan ádáz küzdelem kezdődött.
Hulltak a sárkányfejek, nagyot csobbant tőlük a víz, de a maradék fejek lángnyelvei mindig jobban égették az ifjú testét.
Az utolsó levágott fejjel együtt Balaton is holtan zuhant a habokba.
Az emberek egyik szeme nevetett, mert megszabadultak a zsarnoktól, a másik szemük sírt, mert elvesztették a hőst, és az ő tiszteletére elnevezték a tavat Balatonnak.
A leány mátkája elvesztése miatt kedvese után ugrott.
Most is a tó mélyén fekszenek csendesen, örök nyugalomban
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Életmentő műtét, elvett hörgőtágító
  2024-06-05 14:48:47, szerda
 
  Van egy örömhírem, remélem, nem kiabálom el, nem lesz semmi probléma. Nyugdíjba mentem. Nem sok, de legalább így nem kell rokkant határozattal igazolnom magam, lesz nyugdíjas határozatom.

Ma hajnalban indultam negyed hét után a tüdőgondozóba. Ott voltam hétre, de bementem a mosdóba a rendelőintézetben, majd a patikába kiváltani a pszichiátriai injekciót, frontint. Mert itt a patikába nem adják ki arra hivatkozva, hogy nekik nincsenek ilyen súlyos betegeik.

Elmondtam a főorvosnak, mi történt tavaly karácsony óta, erre létfontosságú műtétként javaslatot adott struma műtétre. Kérdeztem, hogy ilyen tüdő mellett hogyan lehet az altatást végrehajtani? Meg fognak ölni. Elvette hörgőszűkület diagnózis mellett a Theospirex hörgőtágítót azzal, hogy nem kell szednem. Nem látják a röngenen, mi van a tüdőmben, vagy a tüdőmön? Hová menjek segítségért?
Ha benne van az áldozóm a szívemben és a tüdőmben, bármikor elájultat, bevizeletet, azt tesz, amit akar, miért játszik velem az egészségügy, ha tudják, hogy érzékenyít Babylon a spiritisztákkal?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2024-06-04 16:59:00, kedd
 
  Szeretetteljes mondatok:

--Örülök, hogy találkoztunk!
--Már hiányoztál nekem!
--Sokat gondoltam rád!
--Te igazán jó barát vagy!
--Büszke vagyok rád!
--Mi a te véleményed?
--Ahogy szeretnéd.......
--Nagyon szépen köszönöm.
--Hálás vagyok Neked!
--Teljesen egyetértek Veled.
--Ez egy nagyszerű gondolat!
--Te nagyszerűen érted a dolgod!
--Amint a múltkor bölcsen megjegyezted....
--Rád gondoltam, milyen okosan tetted.
--Igazad Van....
--Nagyon ügyes kezű vagy.
--Hasznát vettem tanácsodnak...
--Légy szíves!
--Aranyszívű vagy!
--Tudom, hogy benned nem csalódom...
--Üdvözlöm a családodat!
--Kézcsókom az Édesanyádnak!
--Alig várom, hogy újra találkozzunk!
--CSAK PÁR SOROS TUDOMÁNY AZ EGÉSZ, DE FELÉR EGY DOKTORÁTUSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Érzékenyítése a tüdőbetegeknek
  2024-06-04 16:33:06, kedd
 
  Holnap megyek a tüdőgondozóba. Hogy mondjam meg a főorvosnak, hogy érzékenyítik a tüdőbetegeket, haladva végig a kartonjaikon legalább négy éve. Közben nyomogatja a méhemet, alsó részeimet a tüdőmmel és szívemmel együtt. Nincs segítség és nincs kegyelem a világtól.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Struma műtét lehetetlen így
  2024-06-03 01:17:54, hétfő
 
  Nagyon piros évek óta a strumám, meg nagyon meg van dagadva, de a citológia ki is mutatta, hogy gyulladt. Nem igaz, hogy nem lehet rá valamilyen gyulladásgátlót szedni. Hogyan mondjam meg a struma orvosnak, hogy bennem vannak a világ gyilkosai, mennek végig a betegségeken, érzékenyítve a világ szereplőit, nemi népét születésem óta? Így nem lehet megműteni, hogy a teremtője a miskolci elmeosztálynak Babylonként azt tesz velem, amit akar.Már benne lennék a műtétben, szedjék ki az összes pajzsmirigyemet, de ilyen állapotban lehetetlen!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Másik világ energiájának lemérése
  2024-06-02 03:27:36, vasárnap
 
  Két napig hívogattam a nyugdíjfolyósítót, de mindig más telefonszámot kaptam meg. Átköltöztek a Mindszent tér 3. szám alá, ahol az Egészségbiztosítás van, de ezt sehol nem tüntetik fel. Végül második nap felhívtam a tavalyi ügyintézőt, aki közölte, hogy hatvan nap most az elbírálás, tavaly még a 30. napon igyekeztek lezárni az ügyet. Kaptam egy telefonszámot, a hölgy megnézte az ügyemet, azt mondta, már le van zárva, csak jóváhagyásra vár, de többet nem tudtam meg, hogy sikerül-e nyugdíjba mennem. Nem tudom, hová forduljak az egészségügy ellen, 1995 óta többször tettem feljelentést, kivizsgálást kérést a velem történtekről, hogy be lehessen bizonyítani, ők hagytak nyomorban, meg nem engedtek munkát végezni, miközben bezúzták mindig mindenemet, meg kihasználtak majdnem ingyen dolgoztatással. Nehéz, mert azért áldoznak, hogy megbénítsanak, meg érzékenyítik továbbra is a világ gyilkosait. 1995-ben azt felelték, hogy a miskolciaknak kell lerendezni az ügyemet, a többiek nem tettek az Ombudsmannal együtt semmit, sem a nemzetközi emberjogi bizottságok, amelyek feleltt a spiritiszták állnak a cigánysággal. Nem tudtam, mindig elfelejtettem, hogy az egészségügy a skizopren elmeosztály összes szereplőjével a világnak, s hogy ők az emberek lemészárlói azokkal, akiket érzékenyítenek.

Mondtam a lányomnak, aki már hetek óta dolgozik hétvégén is, ismét hatalmas munkát végezve, mert a turisztikai felelős munkája is ráhárul vendégek fogadásával, rendezvényekkel, táboroztatással, gyereknappal, szóval minden benne van még a mindenféle vezetői, döntési, ügyintézési munkája mellett, hogy a főnöke érzékenyít. Jobb, ha nem mondom el, mit jelent. Azt felelte, azért, mert zagyvaság. Mondtam neki, hogy a Jáksó-álladon a Heti hetessel nevetett egy egész ország. Ő meg azt hiszi, hogy tőlem örökölte az állát. Még az ádám-csutkásai miatt is őt áldozta meg az egyik elmebeteg, nem engedve a kilencvenes években nyelni rendesen, meg Marsi Anikó beszéde miatt, amelyik a zöldjeit, marsijait jelenti a világapokalipszisnek. Aztán jött a melltámadása Kupaiék miatt, meg a nyaki erének a tönkre tétele Ildikó kivégzője miatt a szociális hálózatnak, még a lábai tönkre tétele mellett a pincérnők miatt, szemei megtámadásával együtt.. Hiába mondom neki, hogy nekem már születésem után megrántották a bal csípőcsontomat a sánták miatt, s ezen nevetett az ország szereplő gárdája, Hofit nézve állandóan. Az az érzékenyítés, hogy támadnak minden miatt, ami rajtuk nem emberi, tetteik, mint betegségeik végrehajtásával.
7 éve kutyás berendezéssel és anarexiával hosszabbít a kommunista népe a Rákóczi tértől, a skizopren V. Viktória pedikűrös sorsát és betegségeit hajtották végre a nagyobbik gyerekén többek között a lakásban lévőkkel. Viktóriát, aki annak idején szintén magántanuló volt az iskolában, ekkor férjhez vitték Németországba, kapott egy hosszabbítást. Véráldozók.

Paxelt kellene valahogy elérni, hogy lemérje, mi van körben rajtam és bennem. Írtam a videója alá, hogy 1998 óta szenvedek hatalmas fájdalmakkal, egyre rosszabb az állapotom, már az utcára sem tudok kimenni. De biztos, hogy nem olvassa el. Neki van olyan készüléke, mellyel mérni lehet a másik világot. Még 1995-ben mondta nekem egy pszichológus, ha furcsa dolgokat észlelek, hívjam ki a parakutatókat. De az egész megye apokalipszist jelent, saját szerepeiket hajtották végre betegségeikkel együtt, feketemágusaival a cigányságnak, mint kíséretüknek, amik nevetnek rajtam. Míg Orbán Magyarország felszámolását ünnepelte a nemi gyalázásukkal Csernobilkor Mészáros gázszerelővel, szőkéik helyetti fertelmeikkel, addig a Hunnia elme utolsó ember legyőzést az elmeosztályokkal, a kommunista állandó hosszabbítása mellett liberálisként. Örök életűek akarnak lenni, át akarnak menni a vizen.

A számítógépszerelő azt mondta, hogy itt anomália van.


Jövő héten megyek a tüdőgondozóba, de nem tudom, mi lesz, hiszen tele van a tüdőm csapásokkal. Remélem, nem fektetnek be a kórházba. Ezért nem használnak a gyógyszerek sem. Magyarázkodhatok a cigijük végett is.

Ismét eltűntek anyagaim, ma reggel nézi meg a számítógépes ismerősöm. J-Zs-ig eltünt a külső wincesterről az összes dokumentum.

Hát mindenhonnan letörlik az anyagaimat. Itt is töröltek videókat, meg befelé vannak fordítva, a youtube az Alexandriai Katalint törölte és az összes videóm és hanganyagom törlődött a külső wincesterről, nem sikerült visszahozni őket. Nem tudom, meddig tart ez a sziszifuszi munkája az elmeosztályoknak, hogy mindig mindent letörölnek.

Van egy örömhírem, le tudtam tölteni a youtuberől az összes videót, az Alexandriai Katalin is megvolt, csak letiltva. Rengeteg van hang nélkül a tiltások miatt, vagy bugyuta általuk kínált zenékkel átszerkeszve. Nagy boldogan szedtem elő a miskolci laptopot, hogy azon van a videókészítő, biztosan rajta van az összes videó, csak le kell törölgetni, hát ki volt cserélve két éve nagyobbra az alaplapja. Születésem óta vagyok kommunikációsan kivégezve, aki csak szépnek hallotta a hangomat, iszonyatosan elbántak vele. Köszönöm szépen, hogy a tiltás ellenére meghagyták az Aleandriai Katalint is, rengeteg munkám volt benne, míg tanultam írni. Egyszer már tüdőhangon fel akartam lépni egy ünnepségen a Földes Gimnázium előtt gitárral. Az Amír és a legyek dalomat akartam elénekelni. Mikor rám került a sor, hatalmas szél támadt, olyan vihar volt, hogy senki sem hallotta az előadást. Mindenki bevonult a sátrak menedékébe. Megnézi a számítógépes ismerősöm, ha lesz ideje, hová tűntek a külső wincesterről az anyagok, meg hátha megtalálja a régi anyagokat is 2013-ig.

1997-ben hárman juttattak a miskolci elmeosztályra a mentősökkel együtt, akiknek mondtam, hogy az orvosok Íziszesdit játszanak, már vártak a fogadásomra nap és hold ízisz kapcsos táskám kiborítása mellett, rácsapra a radipon köhögéscsillapítóra. Pataki Attila érzékenyített Istene jelent meg két napig felettem a Braun házban, egy hatalmas árnyék, tele elektromos szemekkel. Kiszaladtam az udvarra, a bolha-hegyi csillag formájában égen pattogó ufói a városnak hatalmas elektromossággal odaszegeztek a földhöz, úgy, hogy a fejtetőmön ment be az energia. Ez állandó lehetett Pataky Attiláék börtönénél. Parkinsonos lettem. Megjelent az egri ZIZI magazinban egy légy illusztrációja horkolva, amiért kaptam egy hatalmas rontást a torkomba, hogy fulladozni és hörögni kezdtem. Szenes Andreát érzékenyítették, a szerepét hajtották végre az elmeosztállyal. A mentős először a gégészetre akart vinni, majd beszállítottak a lányommal és a férjével a saját elmeosztályára, ahol legyógyszereztek, mesterséges klimaxot állítottak elő haladva tovább Medveczkyékkel a szereplők sorsán és szerepein, leinjekcióztak úgy, hogy többé nem tudtam magamról. Íme a rajz:

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2024.05 2024. Június 2024.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 7277 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 8633
  • e Hónap: 10948
  • e Év: 107876
Szótár
 
Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.