Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az utolsó szó jogán
  2018-11-15 18:08:52, csütörtök
 
   
  Rájöttek a jövőt szerepjátékosaikkal terápiaként űző pszichológusok és pszichiáterek, akik csak saját játékosaikkal foglalkoznak, hogy a sérelmeket ki lehet írni magukból, biztatván is a megmentett elmebetegeiket, hogy írjanak, zenéljenek, fessenek, vagy akár gyurmázzanak szobrokat. Ez a tendencia rendszerváltás néven kezdődött, miután másodszor kezdték el aszkéta ünnepi cirkusz néven az ezeréves életcirkuszukat Busta verse alapján az én bibliai református szereplők helyetti gyalázásommal, megáldozásommal ismétlésben minden Annás és valamennyi apokalipszisében Magyarország néven a világapokalipszisnek.

Mivel Csernobilkor kivégeztek, üzenve a medvének, hogy olyat kottáztak az égre, melyet többé nem mos le a hó, a világ urával, amelyik neve a Sátán Kex együttesük száma alapján kezdett kislányáldozásom után 28 évvel, együtt a rózsakeresztes angol rend pároztató szörnyetegével, valamennyi Isteni színjáték küszöb őrével, az egészségügy, mely lezárva a határokat lemészárlásunkra alakult meg, bátran nyithatott a jövője felé a világ elmebetegeinek, mint állandó apokalipszis végrehajtóival, a lírai karámtagokkal együtt.

Hiába kértem kivizsgálást a budapesti orvosi kamarától 1995-ben, amik megmenthettek volna engem még, majd a borsodi orvosi kamarától már a tik sem vagytok magyarok szívemben történő bibliai olvastatása közben együtt a Rákóczi téri cigánytelepével a kurváknak, amiről tudtak az orvosok azzal együtt Kovács Gabriella idegfőorvosnő szavai szerint, hogy feketemágia kísér engem, neki elmondása szerint már neve is volt az utcanépnél. Így nevezték ki feketemágusként idegosztály vezetőnek.
Hiába küldtem el a feljelentésemet a szerepek lefénymásolásával, darabokra hullott trianoni bibliákkal az Ombuchmannak húsz éve, mai napig nem vizsgálta ki a világkönyvtár összes szerepének rajtam történő végrehajtását.Csak az Urbán Tibor által rajzolt illusztrációkon ismertem fel a testem betegségeit, akkor jöttem rá, hogy ezek fektemágikus rontások, meg annyit tudtam, hogy a kórházban tönkre mentem egyetlen éjszakák alatt, meg mindenki megfenyegetett valamiért elmondva nekem a saját mondataikat szerepeikről, amit nem érthettem.

Hiába írtam az egészségügyi minisztériumnak levelet 2001-ben, hatalmas cipeléses kínzásom közepette a termékenységi népek új-kígyós istene által, gyalázatával a cigánytelepnek, a Győri kapui utcanépével Balázsnénak, a sátánistáival Müller Péternek, annyit értem el, hogy kérték a gondnokság alá helyezésemet annak ellenére, hogy semmiről sem tudtam. Katalin nevű bírónője a miskolci elmeosztálynak folytatta Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója főszereplője általi gondnokság alá helyezésemet, közölte velem a tárgyaláson, hogy nincs hová adni az ügyemet, mert a kazincbarcikai bíróság vezetője Varjú. Nem tudhattam, hogy ő tisztában volt azzal, hogy a hatágú csillagos általuk megölt világkönyvtárát hajtják végre ismétlésben Göncz Árpádéknak.
Négy éve kezdtem felfogni, mi történt velem, az utolsó szó jogán, lemondva mindenről, haldokolva kértem segítséget, tudván azt, hogy lehetetlen, senki semmit sem tud tenni az érdekemben. Sátán nézett ki a bal szememből, együtt Müller csapásával, Darnyi Tamás régi csapása mellett. Paranoid skizoprennek könyveltek el, mint gyilkosaim, mentek végig a könyvein a skizopreneknek megállás nélkül. Tudták, ha én tudnám, annak könyvelnének el, megelőzték azt, hogy egyszer is kiderüljön, milyen hatalmak gyilkolnak engem. A folyamatosan történő kivégzése az orvosoknak az ő skizopren kíséretüket jelenti, a lemészárolt nem lehet elmebeteg, mert megbénították minden részét, ilyen indokkal kellett volna rokkanttá nyilvánítani, hogy nem tudom magamat ellátni, nem tudok gondolkozni, beszélni, járni, enni, vagyis emberi funkciók nélkül vegetálok. De én nem lehettem rokkant, velem játszott az elmeosztálya a világapokalipszisnek, Nagy Anna szerepében egész életnyi éhezés után semmi nélkül hagytak, a gyámügyével a városnak eltartatva a nagyobbik lányommal.

Hiába írtam a NATO magyarországi követének, hogy az ország megáldozott engem világkönyvtárának egyetlen főszereplőjeként, a narancs miskolci áldozó kormányhoz javasolt panaszra. Pedig minden ország nagykövete előtt nyilvánvaló, hogy itt egyetlen nagy közös áldozás történik torünnepével a Hunnia börtönnek, amelyik felettese a szentháromságával az Illés-Metro-Omegának, mint állandó világapokalipszis végrehajtóinak a tűzIstene a világnak.

Müller Péter Sziámi 2004-ben a II-es elmeosztályán a bibliai szereplőknek kivégzett engem eszméletrenre a Rákóczi terével Miskolcnak, amelyik torünnepét láthatták 1997. óta a politikában Orbánék kezdetével és a médiában.
Müller elvette a hangomat véglegesen feketemágiájával, megcsonkította a számat, minden részemet telepakolta sátánistáival mozgó eleven csapásokkal, majd ezt is kevesellve háromszög alakú sebbel átszúrva egy éjszaka a két bokámat tönkre tette a lábaimat. Ennek ellenére Magyarország sztárja, amelyik kinyilatkozta magáról börtön nélkül a 83 éve tartó cigánytelepével a tik sem vagytok magyarok Mónika Show műsorában bemutatott sátánistákkal értelmiség legyőzést végrehajtva az egész világon a nácikkal, valdensekkel, mint Göncz Árpáddal, akit felemeltek köztársasági elnökké, a józsefvárosiakkal, hevesiekkel, utcanépekkel, melyeket sztárrá tettek. Egyetlen embernek sem lehet visszaadni a lemészárlása miatti családi sérelmet, emberek megölését azért,mert jók voltak és becsületesek.
Müller szerint vannak rosszak és jók, mint ahogyan a magyar politikában is ez a tendencia, hogy a karmikus gyilkosokat iskolázták be, tették sztárrá, politikussá tetteik végrehajtásával a semmiről sem tudó embereken, hogy a rosszak nem tehetnek arról, hogy gyilkolnak megállás nélkül, a jókat, a semmiről sem tudókat, ezért kitermelésre, segítségre és gazdagságra, pazarlásra szorulnak.
Müllerék rossznak gondolják magukat, amik a jók ellen titkon, lakásaikban támadtak, ezt nem gyilkosságnak könyvelik el, hanem természetesnek veszik a magyar politikával együtt.

A jó és a rossz természetet jelent, örökölt genetika alapján a legtöbb lénynél. Kivételek a karmikus szülöttek, amik előző életeikben, vagy születésük előtt, akár a betegségként születettek, megtámadták az ártatlanokat. Önmagában nem bűn a rosszaság, vannak vásottak, akiket fegyelemmel és példamutatással kellett volna nevelni. Az emberek tudják, mit szabad és mit nem, nincs szükségük őket megváltoztatni kívánó okításra. Tudják, mert a szívükben van az emberiességi törvény. Őket mészárolták le többszáz éve a vasnépei a miskolci névtárnak, világkönyvtár szereplőkkel együtt.

Mikor egy embert megbántanak, félreáll, nem veszi fel az őt gátlástalanul túlharsogó, nagyszájú kesztyűjét, mert a becsületes emberek ellen támadóknak egyetlen vágyuk az, hogy kihozzák az emberekből a legrosszabbat, amit nálam sikeresen elértek ezelőtt négy évvel. Egész életemben hallgattam, mert a szenvedés és kiáltás néma, megszáradt könny mutatja az óriási fájdalmat, amit az ártatlan szenvedő tiszta szív hordoz magában. Fontos az, hogy ártatlan, tiszta szívű szenvedő, mert a bűnösök sérelme jogosan visszakapott tettei alapján, betegségeivel együtt.
Az ember nem lehet beteg, mert nem követett el olyat, hogy bármi is egészsége ellen forduljon.

Négy évvel ezelőtt írtam le felismerve a névtárát a celebeknek és politikusoknak az első nevet, hatalmas félelem és rettegés közepette, mert én soha senkinek nem ártottam, magam voltam a szeretet .Ezt megelőzte 56 év folyamatos szenvedés, kínzás, kivégzés az ország politikája részéről, gyalázásával a média kurváinak, szerepeik végrehajtásával együtt. Mivel feladtam, kínoztak. gyaláztak éjjel-nappal, csak jeleket kívántam hagyni, hogy mindenki megtudja, mi történt az emberekkel, velem.
De jól tudom, hogy vannak jogaik a tulajdonosoknak, illetve csak nekik vannak, valamint lehetetlenség egy világkönyvtárra való utcanépet bíróság elé állítani, ha lenne itt törvény. Írtam külföldre feljelentéseket a magyar felvett nevűek ellen. Orbánék hangsúlyozzák annak ellenére, hogy Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsát a Bertalan utcai mészárosokkal ismételték rajtam anyám és az ő anyja sorsával együtt, hogy ők magyarok, magyarnak vallva magukat, még amellett, hogy Zalatnay Sarolta egyik kor kommunista főszereplője utolsó magyarként került védett helyzetbe felfogadva ellenem a cseremisz pusztítót, meg ismételték Lévai Anikó cigánytelepével az olaszliszkai központú forgószél hadműveletüket is áldozásommal.

A bíróságnak vissza kellene néznie az összes média bemutatóját valamennyi történelem, bibliák ismétlésével együtt, ahogyan emelték a celebeket és politikusokat, ahogyan bemutatták mindazt, amit a lakásban velem tettek, születésem óta folyamatosan ismételve a történteket, elmondták saját mondataikat arról, amit tettek velem.

Ahhoz, hogy az ember leírja valamelyik áldozójának, gyilkosának a nevét, fel kell adnia minden reményt, egy más állapot felülírja a méltóságos hallgatást, tűrést. Ez a más állapot a haldoklás, éhezés és gyalázás felfoghatatlan tetteinek végeredménye.

Két éve lesz februárban, hogy skizopren lettem, mikor megjöttek Attiláék Sátoraljaújhelyből, azt játszva, hogy nekem jöttek segíteni. Mindezt csak a testi érzékeimmel éreztem. Nem voltam magamnál, míg kiszedték belőlem a Sátánt, meg a feketemágus kígyókat, csapásokat, patológiákat. melyekkel telepakolták a testemet Müllerék 1997-ben, minden egyes fogamba csapásokat téve, a strumájára a kígyónak, amiről a körzeti orvos azt mondta már régen, hogy magának nem strumája van, drága, nem szabad orvoshoz menni vele. De a baktériumai Sziáminak leállítják a szervezetem működését, egyfolytában meg akarnak műteni. Aztán jöttek a világkönyvtár apokalipszisének folyamatosan történő írásával, de az én nevem alatt. Mai napig nem álltak ki mellettem nyíltan, láthatóan semmi sem történt, gyerekeimnek nem jöttek mindent elmesélni, hogy becsületet adjak leírt és megcsúfolt nevünknek. Az egészségügy földönkívülieknek küldözgette jelentéseit mindenkiről születésem óta, az egyetemen kerültek beavatásra mindenféle tudományába az ózdiaknak. Ezért kiáltották ki skizoprennek azt, akinek Ufós élményei vannak, amit sehol a világon nem büntetnek.
Mert ők valósak, így kerültem be az egri egykori csillag központ támadóival berendezett pszichiátriájára az aranysassal együtt Túri Ferenc stábjának, a szomszéd címére kiállított kartonommal, akinek római egyházas Ufó kísérete volt kiskorában. Az Újszövetségbe kerültek a római egyházas állandó evangéliumi beavatottak kíséretei, mint állandó világapokalipszpis végrehajtói, együtt az ószövetségi kékekkel és pirosokkal. Ezt szerepek szerint aláhúzatták velem kékkel és pirossal a darabokra hullott bibliájukban, melyhez nekem, mint egyetlen kívülállónak semmi közöm nem volt.Feszületre tettek valamennyi kereszten égi rózsás vallás Jézusa helyett, ebből emelték állandó média bemutató szerint egész Keletet, meg a pulyaszeplősítő, fajtalankodó vallásait a Bertalan utcának Rózsa nevek berendezésével, Demjén Rózsi betétekkel járó, szürke szőnyegbombás emberiség ellenes kiválasztott Ferenc nevűje mellett a véráldozóknak.

Talán csoda történik, abban reménykedem Tolcsvay egyik utolsó magyar, neve alapján kiválasztott állandó lírai karám tag barátjává fogadott Müller Péter Sziámi csúfolása szerint, magamhoz tértem, ami neki mindegy, hiszen élet és halál ura többszáz éve eredeti formájában döglégyként.

Csodák pedig nincsenek, hiszen erről szól a játék egyetlen nagy közös áldozásában a világapokalipszisnek, együtt a kíséretével a földönkívülieknek, amik Kátyis áldozásommal kitermelték a falvakat, tanyákat, informatikai robbanással jelentkezve a vörös holdjánál a bibliai végnek 1995-ben. Számomra nincsen segítség valóban égen és földön, a tűzistene a Hunnia börtönnek apám népével együtt játszik. Csak ennyit szerettem volna mondani, az általam felsorolt főszereplők névtára miatt, hogy együtt tettek bűnössé engem, s a vádló a szívem, mint emberiségi törvénnyel rendelkező, másnak sohasem vétő egyetlen ember Magyarországon.

Az emberiség ellenes bűnök többszáz és többezer év múltán sem évülnek el, ez vonatkozik a miskolci névtárra, mint narancs vasnép Rákóczi terére együtt a Hunnia börtön orosz bűnözőivel, szentháromságukkal,az ózdi állandó lírai karám tagjaikkal.
Maguk kezdték el a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel a romániai cigányságnak Kupai Janika,dadogós libalábú egykori Ázsia előtti emberek bénításával és kommunikációs csonkításával rajtunk a világ történelmét saját tetteik végrehajtásával, hogy ők deformáltnak, betegnek és nyomoréknak születnek meg. Velük jótékonykodnak is.
Mesélhetném életem minden pillanatát azzal együtt, mikor, melyik percben melyik bénító, kommunikációs csapás, kurva helyett áldoztak meg, de ezt, mivel az egész világot érinti a sorsom, rábízom a bírákra.

Ellopták a földöntúli hatalmat, áthágták előre kitervelten bibliai soraik szerint, hogy vélik, megváltoztatják az Időt és a törvényt, feketemágiájukkal az emberség törvényét, megcsonkították fogait a jóembereknek születésemkor azért, mert a kurváknál születnek meg a pusztító csemeték, melyek elviszik a Rákóczi téri állandó mészáros szereplők fogait. Atlantiszi feketemágiájukba Szepes Mária II-es elmeosztály elmebetege, mint beavatója az ország teljességének leplező kiadott könyvei mellett, együtt Hamvas Béla ördögével a régmúlt tudományainak beavatásával, Fenevad atlantiszi feketemágus energiájával, mellyel felruházta a Csillagok háborúja ózdi sztárja Müller Péter Sziámit a Mónika Show cigánytelepével, olyan elméletek létrehozása mellett, mint Új-Atlantisz tűzenergiájával az ördögöknek, főszerepemmel Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak, médiában bohóckodó feszületes sorsának végrehajtásával az egész világot a Hunnia börtön állandó bibliai túlélőivel végrehajtotta. Álfeszültséget míveltek akkor, amikor az Antológia Humana közös népek beavató könyvéhez értek, mivel az Istene a cseremisz pusztító. Ez volt a nagyfeszültségem, ami rázott egész nap 1992. óta, csakhogy én nem voltam beavatott egyetlen tudományba sem, nem tudtam, hogy a fél ország végigment az ezoterikus és mágikus könyveken, melyek végén általában jelentkezik a könyvek démon, vagy Hunnia börtön istene. Ez a feketemágia jelenti jelenleg az ország értelmiségi tudományát a boszorkánytudományok mellett.

Emberség ellenes bűn a hipnózis, amiben engem tartottak születésem óta a média főszereplői helyetti áldozásomban, bolt és közlekedés fóbiájával a Pszichografológiájának a véráldozóknak.
Emberiség ellenes bűn az ember gyalázás, olyat akartak tenni, üzenve mindenkinek, hogy jöjjenek segíteni előre kitervelten szándékosan, hogy többé ne lehessen a sérelmeket semmivel lerendezni, ugyanez az emberi test csonkítása is. Nincs mentsége a lírai karámjának a világnak, melyek ezt előzetesen megírták, könyörtelenül végrehajtották annak ellenére, hogy páran tiltakoztak, hogy ezt a XX. században nem lehet kivitelezni Ízisz néven. Emberség ellenes bűn a szándékos nyomorba döntés, a rettegtetés, mindig minden elvétele, kifosztás, minden összezúzása, írásaim állandó letörlése, ár szabásával együtt.

Mivel élet és halál urai valamennyien, nyugodtan vannak, soha nem volt okuk szorongásra, vagy félelemre, hiszen ők a világ vezető irányítói összességében.

Tisztulnak születésem óta egyetlen nagy közös áldozásommal az összes elmebetegével a miskolci II-es elmeosztályuknak, mint állandó világapokalipszis végrehajtóival, valamennyi pusztítóval, akik helyett kivégeztek, nemesítve őket emberré, mint az értelmiség legyőzők helyett összepakolták a Bertalan utcai beázást számomra egyedül, míg lemészároltak sorolva a neveiket a suttogójával a médiájuknak, ahogyan bemutatták temetői ünnepségként. Megtisztult egész Ázsia a kínai elektromos néppel együtt, Oroszország szaturnuszi népe együtt vasaival Putyinnak, valamennyi kommunista és hívő országával a szappantisztító sorozatok országainak kancsal Isaora kezdetükkel. Már tisztitják éve óta a Vekerdy névvel lírai karám és apokalipszis névtárát felvevő folyamatosan tódult indiai cigánytelepét a Dalai Lámának Yosé képviseletében narancs miskolci politika részeként torünnepeként a politikának, együtt a bibliai olvastatókkal, csonkítóinkkal, bénítóinkkal, betegségek adóival, a Mónika Show népével, emberré válnak valamennyien, mint Majka, Andy hozzájuk tartozó temetői ünnepséget rendező véráldozással, ami külön van a pulyaszeplősítő Zorán penitenciás áldozásától.

A székesfehérvári központ véráldozóinak világfeszületeseként, valamennyi Jézus vallásai helyetti feszületesként kereszten rózsa szimbólumával cserép bizonyítékaimnak, egykori égő Jeruzsálem Luciferi idejéből eredeztetve őket Varga Rózsa vasfüggönyös Vénusz áldozásával feszületemmel a vasfüggönyösök helyett állandó kivégzéseikkel Varga nevekhez érve, valamennyi véráldozójával a szerepjátékosoknak, melyek saját tetteiket, szerepeiket, torzulásaikat, kurvaságaikat, betegségeiket, öregségi foltjaikat, deformációikat, méhembe tett pókjával az Ágneseknek születésem kezdete óta engem áldozó Pszichografológiai Bertalan utcai csapásoknak visszaadni emberség és emberiség ellenes bűnként a fertelmet nem lehet, rettenet és iszonyat a vér, amiből tisztulnak és nemesednek emberré indiai cigányteleppel, Rákóczi téri cigányaival az Ágnes asszonyoknak.

Hogy mit jelent a politika egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak trianoni feketemágusként ózdi 666 központjuk mellett a romániai halálreformátusokkal, Sátán népeként, világ címerei alapján az egykori nagy-Magyarországnak, amit rajtam végrehajtottak fatimei jóslataként Máriás áldozásommal az elmeosztályoknak, valamennyi népével a felvonuló Sátán szappantisztuló sorozatainak a népének, Vénusz áldozással szépülve a sorozatszínészeikkel, média tagjaival Zöld Medeiaként áldozva engem Margittay Ágnes helyett gyalázatával a népének, mint valamennyi, amit hosszabbításként hétszeresen a miskolci Rákóczi tér berendezett 1971-es kezdetével Friderikusz Sándornak minden műsorban bemutatott lírai karám csapással, mint főszereplővel, Madonna vörös rózsás sapkájának, zöld-sárga kabátjában a Kex együttesnek, Lehoczky Zsuzsanna helyetti sátáni támadással, utcaseprők kesztyűjével, termékenységi népek szörméjével a kabátomon folytatták a kurvák helyetti áldozást férjhez adásukkal, tisztításukkal. Szegény Staller Ilona nemi csapásként született meg az új-kígyósy istentől, ezért támadtak meg engem és valamennyi nemi csapása helyett Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Oláh Ibolya utcanépének és felsolhatatlan nőstény, nemi kivégző helyett, mert szegények a szőkéivel együtt a náciknak nem tehetnek arról, hogy nem tudnak gondolkozni és csapásként hozták őket a másik világból megtámadni a tisztességes lényeket. Már úgy kezdték, hogy az Erikák és az Ildikók úgy kapták a neveiket az apokalipszis tagjaitól - akár a pandorás Dórák végtelen apokalipszisként -, hogy karmikus kurvák voltak előző életeikben. A fertelmet nem lehet felelősségre vonni, sem a döglegyét a 83 éves világmészárosnak cigánytelepével együtt.

Márai Sándor: Olyan világ jön...

Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van...

A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!...

Mert most ők jönnek...
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.

És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályoknak, pszichiátriájára, elmeosztályuknak, hosszabbításként, lemészárlásunkra, nagyfeszültségem, apokalipszisként, apokalipszisének, feketemágiájával, feketemágiájukba, bizonyítékaimnak, apokalipszisében, főszereplőjeként, világmészárosnak, kislányáldozásom, megcsonkították, tűzenergiájával, szappantisztuló, világkönyvtárát, végrehajtásával, tehetségtelenek, cigánytelepével, megáldozásommal, szappantisztító, pulyaszeplősítő, feketemágusként, magyarországnak, életcirkuszukat, feljelentéseket, székesfehérvári, illusztrációkon, feljelentésemet, tulajdonosoknak, példamutatással, minisztériumnak, világkönyvtárra, megmentett elmebetegeiket, tendencia rendszerváltás, ezeréves életcirkuszukat, világ urával, rózsakeresztes angol, határokat lemészárlásunkra, jövője felé, világ elmebetegeinek, lírai karámtagokkal, budapesti orvosi, borsodi orvosi, orvosok azzal, szerepek lefénymásolásával, világkönyvtár összes, testem betegségeit, kórházban tönkre, Mivel Csernobilkor, Sátán Kex, Kovács Gabriella, Urbán Tibor, Müller Péternek, Dávid Mónika Szörnyeteg, Göncz Árpádéknak, Darnyi Tamás, Nagy Anna, Müller Péter Sziámi, Mónika Show, Göncz Árpáddal, Benkő Lajos, Zalatnay Sarolta, Lévai Anikó, Attiláék Sátoraljaújhelyből, Túri Ferenc, Demjén Rózsi, Kupai Janika, Szepes Mária II-es, Hamvas Béla, Müller Péter Sziámit, Gina Lolobrigida, Antológia Humana, Dalai Lámának Yosé, Jeruzsálem Luciferi, Varga Rózsa, Pszichografológiai Bertalan, Zöld Medeiaként, Margittay Ágnes, Friderikusz Sándornak, Lehoczky Zsuzsanna, Szegény Staller Ilona, Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Oláh Ibolya, Márai Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Pipacsok  Pokoli hónap van mögöttük: A f...  Jókai Anna - Perc-emberkék dár...  Voltaire : Értekezés a türelme...  Göldner Ildikó verse: Virágzik...  Társkereső hirdetés  Facebookon kaptam  Jókai Anna tollából  Vörös rózsa  Frissítő délutánra  Az Úr az én oltalmam  Nyári képek  Szép estét kedves látogatóimna...  Az Úr az én oltalmam  Szép estét  Nincs egy rongyom se ........  Facebookon kaptam  Vörös rózsák  Egy bizonyos határt...  Harmónia..........  Facebookon kaptam  Itt a nyár  Nyári képek  Jó reggelt!  Gondolatok nő és férfi viszony...  Facebookon kaptam  Lufik  Szerelmes asszony........  Facebookon kaptam  Wulfenit ásvány  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Margaretták  Png virág  Soha ne becsüld alá  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Szép estét  Fogyózni kellene......  Napsütés,... zivatar,...szél  Szép napot kívánok  Látogatóimnak- szeretettel.......  Nyári kép  Png nő  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Itt a nyár  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Fogyózni kellene......  Soha ne becsüld alá  Facebookon kaptam  Vörös rózsa  Társkereső hirdetés  Fülöp szigetek.......  Lila virágok  Szedek neked virágot . . .  Facebookon kaptam  Szép napot mindenkinek !.........  Kellemes hetet  Zápor dal  Facebookon kaptam  Png kutya  Kedvemre simogat a nyári naps...  Png kutya  Rózsa csokor  Kedvemre simogat a nyári naps...  Már a cica is.......  Png nő  Nincs egy rongyom se ........  Lufik  Arany és kék szavakkal  Vízesés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot mindenkinek !.........  Az Úr az én oltalmam  Majd villámot verek  Szép napot mindenkinek !.........  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Balga utak  Fehér gerbera  Png rózsa  Nyári kép  Png nő  Öntöző kanna  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lufik  Nő pipacsokkal  Ne siess kérlek . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy nagyon szép kastély.....  Omnia mea mecum porto  Szűrke cica 
Bejegyzés Címkék
megmentett elmebetegeiket, tendencia rendszerváltás, ezeréves életcirkuszukat, világ urával, rózsakeresztes angol, határokat lemészárlásunkra, jövője felé, világ elmebetegeinek, lírai karámtagokkal, budapesti orvosi, borsodi orvosi, orvosok azzal, szerepek lefénymásolásával, világkönyvtár összes, testem betegségeit, kórházban tönkre, saját mondataikat, egészségügyi minisztériumnak, termékenységi népek, sátánistáival Müller, miskolci elmeosztálynak, kazincbarcikai bíróság, hatágú csillagos, folyamatosan történő, városnak eltartatva, nagyobbik lányommal, ország megáldozott, narancs miskolci, bibliai szereplőknek, politikában Orbánék, hangomat véglegesen, egész világon, lemészárlása miatti, magyar politikában, karmikus gyilkosokat, magyar politikával, rossz természetet, legtöbb lénynél, karmikus szülöttek, betegségként születettek, emberek tudják, emberiességi törvény, miskolci névtárnak, embert megbántanak, becsületes emberek, óriási fájdalmat, ártatlan szenvedő, bűnösök sérelme, első nevet, ország politikája, média kurváinak, világkönyvtárra való, magyar felvett, cseremisz pusztítót, olaszliszkai központú, bíróságnak vissza, összes média, lakásban velem, ember leírja, méltóságos hallgatást, testi érzékeimmel, feketemágus kígyókat, testemet Müllerék, körzeti orvos, baktériumai Sziáminak, szervezetem működését, világkönyvtár apokalipszisének, egészségügy földönkívülieknek, egyetemen kerültek, egri egykori, aranysassal együtt, szomszéd címére, római egyházas, ószövetségi kékekkel, darabokra hullott, játék egyetlen, bibliai végnek, általam felsorolt, emberiség ellenes, miskolci névtárra, ózdi állandó, romániai cigányságnak, világ történelmét, egész világot, földöntúli hatalmat, emberség törvényét, jóembereknek születésemkor, kurváknál születnek, pusztító csemeték, ország teljességének, régmúlt tudományainak, cseremisz pusztító, könyvek démon, feketemágia jelenti, ország értelmiségi, média főszereplői, ember gyalázás, sérelmeket semmivel, emberi test, lírai karámjának, szándékos nyomorba, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 1063
  • e Hónap: 7058
  • e Év: 61788
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.