Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A szeretete a gazoknak megvehető
  2018-12-18 13:18:48, kedd
 
   
  Gyerekkoromban voltak amolyan igazi, kisembereknek való karácsonyok, amikor jók voltunk nagyon, meggyónva apró vétkeinket a templomban, vártuk Jézuska szeretet-ajándékait, amit egy igazán jógyermek megérdemel. Hittem benne, hogy ajándék Jézustól csak a tiszta szívű embereknek jár, ahogyan ezt a mesékben be is vezették az emberek között. Jézus az egyetlen ember volt többszáz éve a bibliai apokaliptikus csapások között, akinek a nevében térítenek szerte a világon különféle vallási tagjaival az apokalipszisnek, azzal, hogy Jézus a gyilkosságot megbocsátja nemi gyalázásokkal együtt. Ilyenről szó sincsen, soha nem volt, a római egyház tanai szerint is vannak bocsánatos és nembocsánatos bűnök.

Tehát Jézus szerint egyedül a tiszta szívű embereknek jár emberi életforma a Földön, emberi ételekkel,tiszta és egészséges italokkal, gyümölcsökkel, mert nekik jár minden, ami a tökéletes természetben megterem.

Mivel az ország Íme az ember felkiáltásával a csőcselékének és téri utcanépének tor halotti ünnep rendezésével ismételve valamennyi szerepét és tettét a láthatalan világbeli csapásaikkal, kínzással, gyalázással világfeszületessé tett engem, betegségek ismerőjévé és torzzá, csúffá bárányaként a Talmudnak Évájuk állandó Tarot 13-es halálkártya főszereplője helyett, mutatja Várkonyi állandó mondatát, hogy embereket nem lehet teremteni, hogy felszámolták közösen az emberiséget abban a tudatban, hogy ők, mint bibliai csapások, mint teremtmények emberek, mert a karmikus gyilkosok és tisztátalan lelkek emberi formában születnek meg állatokkal, démonokkal, elektromos sátánistákkal, maffiákkal együtt. Mivel gyilkosok valamennyien, mint állandó emberiség ellenes csapások, nagy közös áldozásukban engem áldoznak véráldozással hatvan éve, azt hiszem, semmilyen ajándékot nem érdemelnek, sem ennivalót, sem tiszta forrásvizet, sem gyümölcsöket, amikkel jutalmazzák magukat hatalmas anyagi gazdagság tékozlásával, mivel minket fényevésen tartottak, hogy nekünk semmi jár helyettük, megtámadva a nemi szervünket minden kurvájuk tetteként. Ez olyan, mint a régi rabszolga történet arról, hogy a rabszolga kapta meg a rossz gyerek büntetését. Csakhogy ezek Istennőt áldoztak közösen, Vénusz voltam, tökéletes benső törvényekkel és külsővel, mindennel, ami ezzel együtt járt.
Az elmeosztályuk és Müllerék Mónika showban bemutatott sátánista népe folyamatosan hajtotta végre Zalatnayék sorsát kezdve azzal, hogy felpofozták, Hollóházán egyszerűen felpofozott engem sorsaként egy alkoholista. A többiek kilengéseit ugyanígy megtorozták, még a világkönyvtárnyi főszerepük végrehajtása közben.

Engem nem az ajándék érdekelt kiskoromban, hiszen elbújtam a diófa asztal alá, hogy ne adjanak semmit, ha nem szeretnek, hanem a szeretet, mely a szívben lakozik. Én ugyanúgy voltam megáldozva Magyarország néven utolsó német árja emberként, mint Jézus a bibliai csapások között, egyetlenként. Afrikai Isten öcsém többmilliló éve szenvedett fogságában Romániának, nem érdemelte meg a további fényevést, feketebárány szerepét, meg a karmikus összes történelme végrehajtását a római egyháznak Malek Andrea állandó kíséretétől, sem a feketemágus Müller sátániástáinak támadását a saját házában, amit nem értett egyikünk sem, hogy repkedtek a tárgyak a levegőben. Még az utcán is kifosztották, elvéve a kevés pénzét, szétsokkolva a fejét Vona Gábor népének emelésével. Két szenvedő szívembert áldoztak közösen Borsoddal, tudván arról, hogy kik vagyunk.

Nagy Anna bibliai vasreformátus kommunizmusának végén, 1995-ös leszállításakor a G. Maczó Ágnes helyett velem elkezdett vallási apokalipszis állandó végrehajtóit rám, mint közös célpontjára trianoni sátán bibliájának olvastatása közben áthozott Rákóczi téri romániai elmeosztályával főleg a reformátusoknak, a lányom tartott el, a város tízezer forintot adott nekem az egészségügyével, mint nagy közös áldozatuknak .A lányommal tartattak el, akinek a férje megtagadta a segítséget, mert leírtam, hogy a világkönyvtáros apja egyik áldozómat jelenti az anyjával együtt, mint Jeruzsálem fekete ruhás képviselőjével. Azt mondták Tűzkő Judit szőke nemi kivégző pszichiáterükkel, hogy én skizopren vagyok és a borsodivánkai elmeszanatóriumba akart zárni a médiájával, ami szintén hozzájuk tartozik. A gyerekeim ezért nem hisznek nekem, hiába magyarázom, hogy ez mind megtörtént és én is materialista vagyok, de szembe néztem valamennyi skizopren szereplő kíséretével, mint Pataky Attila elektromos szemű szellemvilágával.

Pár évig odajártam a Szabó családhoz viliakor, a lányom megvette a nevemben az ajándékokat a gyerekeinek. Még így embert nem aláztak meg soha a méltóságában, de ő jót akart ezzel. A férje, mint tompalátásom az állandó világapokalipszisből, akinek a II-es elmeosztálya tett tönkre engem ismételve a hisztijét és minden rossz természetét, emberré nemesítve az összes Szabójával a világnak, a bal szemem megtámadásával az első görög Isten támadása óta külön bánásmódban részesül, mint zöld szemem képviselője. Mindig duruzsolta a lányomnak, hogy minek járok oda, mikor lesznek már egyedül. Megtesz mindent, amit a lányom kér tőle, ezért egy szavam nem lehet rá, de tönkre tette a lányomat, meg az én családomat, véráldozásukkal.

Mikor a cigije miatt egymás után feketemágiával áldoztak a vallások és a Pszichografológiai tagok leszokásával és tisztításával a narancsok ismétlésében, itatva velem napi tíz kávét is, amikor azelőtt egyet sem tudtam meginni szívdobogás nélkül, állandó napi szelepkiégéséseivel a lányom férje, Szelep szerepében a kávéfőzőknek az elmebetegek betegségein haladva végig, koldultam a lányomtól cigire, amiért dühös volt, kiabált rám állandóan és lenézett engem. Megromlott a kapcsolatunk, különösen azután, hogy a II-es elmeosztályra szállítottak 1997-es kezdetével a leinjekciózásomnak Ízisz főszerepében a NagyPán Pszichografológiának, férjével
együtt, saját népének kíséretével Kiss Kálmán budhista kommunista Medveczky Ilona és az összes halak főszereplőjük sorsát végrehajtva Halakként áldozva ismétlésben Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdetével, amivel kezdtek születésemkor visszament időben Molnárok Rózsájával, valamennyi Rózsájukkal. Telepakolták az elfekvőben, ahová befektettek egy injekciójuk után kiiktatva engem az élők közül minden részemet a tik sem vagytok magyarok Mónika show Oláh ibolya népével gennyes csapásokkal, sátánisták kígyóival. Marofka Eszter, mint cigányok pszichiátere ezt követően zaklatni kezdett leveleivel, majd mikor egyszer elmentem hozzá a gondozóba, közölte velem, hogy majd kivizsgálja, mi van a fogaim alatt betokozódva, vagyis mindent ők hajtottak végre, mindenről tudtak, engem kivéve.

2004-ben, amikor a brazil vaskommunista kivégzőik itt dobáltak az ágyban Liptai bemutatója szerint a romániai démonnak a Talmudból, jártam leszedni a plakátokat az utcákon borzalommal és undorral, hogy engem ünnepelnek az egész országban tor temetői ünnepként, felvonulva a médiában, elmondva a saját tetteiket, szerepeiket, cibálva a hajamat, Földanya áldozásukban szívemet nyomogatva kiabálták a szomszédnak, hogy genyó, ismételve az 1976-ban kezdett genyóként való szólításomat és megáldozásomat az utca helyett, mivel nemi gyalázóként vannak itt berendezve Putyin orosz vaskommunistái. Segítségre lett volna szükségem. Elindultam az utcán, kértem a szomszédtól kölcsön egy cigit, majd a szomszédok jelentése alapján a család bevitetett a bibliai apokalipszis RTL Klubbal képviselt II-es elmeosztályára végleges kivégzésre hangelvétellel, megcsonkításommal együtt a Győri kapu utcanéppel, amelyre utalt Tűzkő Juditja a nemi csapásoknak, hogy a fehér frissen festett falon is sárnyomok voltak felettem, engem megszidva miatta,amit nem érthettem, hogy ők áldoztak éppen az Imre nevekkel berendezett Hunnia börtön feleségcserés és különféle könyveinek végrehajtásával, nekem kakukkolva az egyik könyve szerint a lírai karámnak. Különféle utcanép vonult fel itt a lakásban hosszú éveken keresztül széttaposva, deformálva minden részemet, összemocskolva mindent, ahogyan tették a házunkban születésem óta, mert így váltak emberré, tik sem vagytok magyarok cigánytelepével Müller Péternek.

A két gyerekem azzal indokolja a bevitelemet az elmeosztályára a világkönyvtárnak, hogy koldultam az utcán. Soha többé nem jöttem magamhoz, nem tudtam gondolkozni egyáltalán, sem beszélni, sem írni, sem mozogni, még azelőtt sem, hogy Müller tönkre tette a lábaimat.

De már azzal kezdtek születésemkor, hogy a Pszichografológiai távol-keleti pusztítók miatt támadtak meg engem űrpusztítója bevetésével a szomszédnak azzal, hogy náluk elviszi a fogakat a pók szülött, amit 1995-ben ismételtek öngyilkossággal hipnózisban, pókot téve a méhembe, beledöfve a katétert a húgyhólyagomba, hogy kipukasszák saját tetteik végrehajtásaként. Így jártam több, mint húsz éven keresztül a szomszéd Rákóczi téri népe sorsaként, miközben temetői ünnepséget rendeztek, gazdagultak, szaporodtak, mert megjött a felmentő sereg nácik képében 1989-től folyamatosan végtelen véráldozásuk és tisztulásuk végett.

A lányom idegrendszerét megviselte mindaz, ami velem történt, de nem akarja megtudni és felfogni a valóságot, hogy mindez igaz, a kisebbikkel együtt, azt hiszik, hogy elmebetegségem miatt hiszem azt, hogy nekem sokan ártottak, mert azt mondták a vaskommunista pszichiátereik a világkönyvtárosoknak.

1967. óta nem volt karácsonyom, fényevésen, ruha, meleg nélkül éltem, mert minden vasnép helyett megáldoztak, akinek nem volt cipője, kabátja, ennivalója, mindenkit megházasítottak, jólétbe tettek, így szaporodnak hosszabbításaival a világapokalipszisnek politika részeként.

Én jószívű voltam, adtam mindenkinek ennivalót, azzal, hogy ahol négynek jut, ott másnak is. Kivételt képeztek mindig a ruhák, melyekhez ragaszkodtam, míg össze nem lyuggatta őket a náci legyek népe az ikerházában az űrpusztítónak összes csipke fehérneműmmel együtt. Mindent nehezen vettem meg fillérezgetéssel, ezért nem szívesen váltam meg a soha a ruháimtól, mindennek megvan a hozzáillő darabja, kiegészítője. Ezen nevetett a lányom a férjével, hogy én harmónikus vagyok, szint színnel pároztatok..

Magamra hagytak érzelmileg teljesen, a kisebbik lányom gyűlölt engem Szombathelyen, mert nem volt pénzem támogatni anyagilag, nem tudtam fizetni a tanulmányaikat sem. Mindkettőt kocsmába tette 16 óráztatni a Rákóczi tér, miközben ők születésük óta diplomáztak.

Megpróbáltam évekkel ezelőtt, ahogyan tért vissza a gondokozásom visszacsalogatni őket magamhoz, ehhez minden fortélyt bevetettem, mint a sütemény sütést, amit nem néztek semmibe, pedig nekem minden fillér számít, nehéz megvennem minden élelmiszert. Ruhákat is vásároltam, amiket nem értékeltek. Teljesen érzelem nélküli báb lettem, ahogyan a lányom férje a média torünnepekor kiabálta a lábaim megsebesítése után, hogy ha ő báb, akkor én is az vagyok, s hogy forgószél ellen semmit sem tehetek. A kisebbik lányom nagylelkűen megbocsájtott nekem, ami fáj, hiszen nem voltam bűnös, azért, hogy védtem őket a feketemágiától, nem szólva arról 1992-es észlelésem óta, mi történik a lakásban, szolgáltam őket szeretet és tisztelet nélkül a szomszéd Ágnesek sorsaként iszonyatos állapotban, gondoskodva róluk.

Tehát a karácsony a tiszta szívű emberek ünnepe lett volna, pénzzel és ajándékkal csak megvenni lehet a tékozló Föld őrjöngését, amelyet ragaszkodásnak és szeretetnek hisznek.

Nekem az ajándék hosszú évek óta jelenti azt, amire nincsen pénzem, ahogyan sokan mások is ebben a cipőben járnak, mint szegényei az emberiségnek. Ezeket tanultam meg értékelni.

1990-es legyilkolásomkor vasfeszületére téve Dávid Mónika szörnyeteg koporsója pszichiáter főszereplőjük helyett a Rákóczi terüknek kaptam először ajándékot Gergely Sándor szikszói festőtől, egy moher sálat. Nem tudtam elfogadni, nem tudtam,hogyan kell, mert én még addig senkitől sem kaptam semmit. Nagyon zavarba jöttem. Még nagymamához sem mentem át, amikor évekig forrásvizet ittam, mert szégyelltem magamat. A Bestia, amelyik népe az adventi egyházhoz tartozik, mint spritiszta volt békepápa hipnózisba tett, velem volt a fényevés alatt, öcsémmel együtt tartott életben minket.


Az Írisz fenyőjével berendezett szeretetfa csak az emberek szívét jelenti a Földön, csak a tiszta szívűeké a Talmud Jézusos ajándéka, íme az ember felkiáltásával a népeknek, amikor néha megszületnek a békesség képviselői. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fillérezgetéssel, világkönyvtárnak, végrehajtásaként, pszichiáterükkel, visszacsalogatni, legyilkolásomkor, szellemvilágával, világkönyvtárnyi, világkönyvtáros, megházasítottak, reformátusoknak, egészségügyével, elmeosztályával, apokalipszisnek, cigánytelepével, kommunizmusának, öngyilkossággal, véráldozásukkal, végrehajtásával, leszállításakor, feketemágiával, feketemágiától, ragaszkodásnak, tanulmányaikat, felkiáltásával, húgyhólyagomba, idegrendszerét, összemocskolva, vasfeszületére, megáldozásomat, vaskommunistái, megtámadásával, pszichiátereik, sátániástáinak, elmebetegségem, elmeosztályára, igazán jógyermek, tiszta szívű, emberek között, egyetlen ember, bibliai apokaliptikus, nevében térítenek, világon különféle, gyilkosságot megbocsátja, római egyház, tökéletes természetben, ember felkiáltásával, láthatalan világbeli, emberiséget abban, karmikus gyilkosok, nemi szervünket, régi rabszolga, Tehát Jézus, Talmudnak Évájuk, Müllerék Mónika, Afrikai Isten, Malek Andrea, Vona Gábor, Nagy Anna, Maczó Ágnes, Tűzkő Judit, Pataky Attila, NagyPán Pszichografológiának, Kiss Kálmán, Medveczky Ilona, Gina Lolobrigida, Molnárok Rózsájával, Marofka Eszter, Tűzkő Juditja, Müller Péternek, Dávid Mónika, Gergely Sándor, Talmud Jézusos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ki érti?  Png nő  Vezuvianit  Majd villámot verek  Eperből állatok  Egy bizonyos határt...  Pipacs csokor az ajtón  Muskátli.......  Png virág  Vörös rózsák  Sűrűsödik  Facebookon kaptam  Kodolányi János szavai fonyódi...  Keserű a Mára vize  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Petőfiné szobra Koppenhágában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Délutáni nassolás.....  Az Úr az én oltalmam  Sírva, dalolva  Fogyózni kellene......  Keserű a Mára vize  Harmónia..........  Jó éjszakát!  Png pillangó  Szép virágok......  Png pillangó  Nyári képek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rózsaszin rózsa  Nyári kép  A napfény  Png nő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Keserű a Mára vize  Kislány kalapban  Nyári kép  Eprek  Facebookon kaptam  Amikor nincs pénzed......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eprek  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mi történik a testünkkel és az...  Aranyosi Ervin: Mit is kéne te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Már a cica is.......  Valamikor régen  Fehér gerbera  Facebookon kaptam  Napsütés,... zivatar,...szél  Azurit és malahit  Fejenállva  Jókai Anna tollából  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csodás szépség és egészség gör...  Egy bizonyos határt...  Délutáni mosoly......  Zápor dal  Pipacsok  Balga utak  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Png nő  Png virág  Facebookon kaptam  Png rózsa  Facebookon kaptam  Elejtetted a napot  Png virág  Kislány kalapban  Nyári képek  Zápor dal  Én befejeztem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne becsüld alá  Nyári , hűsítő italok !  Fogyózni kellene......  Facebookon kaptam  Szép virágok......  Facebookon kaptam  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Kislány  Nyári képek  Facebookon kaptam  Png rózsa  Png virág  Petőfiné szobra Koppenhágában  Már a cica is....... 
Bejegyzés Címkék
igazán jógyermek, tiszta szívű, emberek között, egyetlen ember, bibliai apokaliptikus, nevében térítenek, világon különféle, gyilkosságot megbocsátja, római egyház, tökéletes természetben, ember felkiáltásával, láthatalan világbeli, emberiséget abban, karmikus gyilkosok, nemi szervünket, régi rabszolga, rabszolga kapta, rossz gyerek, többiek kilengéseit, világkönyvtárnyi főszerepük, ajándék érdekelt, diófa asztal, szívben lakozik, bibliai csapások, további fényevést, karmikus összes, római egyháznak, feketemágus Müller, saját házában, kevés pénzét, fejét Vona, lányom tartott, város tízezer, lányommal tartattak, férje megtagadta, világkönyvtáros apja, anyjával együtt, borsodivánkai elmeszanatóriumba, gyerekeim ezért, lányom megvette, összes Szabójával, első görög, cigije miatt, lányom férje, elmebetegek betegségein, lányomtól cigire, összes halak, injekciójuk után, élők közül, fogaim alatt, brazil vaskommunista, ágyban Liptai, romániai démonnak, utcákon borzalommal, egész országban, saját tetteiket, 1976-ban kezdett, utca helyett, szomszédtól kölcsön, szomszédok jelentése, család bevitetett, bibliai apokalipszis, nemi csapásoknak, fehér frissen, egyik könyve, lírai karámnak, lakásban hosszú, házunkban születésem, szomszédnak azzal, szomszéd Rákóczi, felmentő sereg, lányom idegrendszerét, kisebbikkel együtt, vaskommunista pszichiátereik, náci legyek, űrpusztítónak összes, hozzáillő darabja, kisebbik lányom, gondokozásom visszacsalogatni, sütemény sütést, média torünnepekor, lábaim megsebesítése, szomszéd Ágnesek, tékozló Föld, ajándék hosszú, cipőben járnak, moher sálat, adventi egyházhoz, fényevés alatt, emberek szívét, tiszta szívűeké, békesség képviselői, fillérezgetéssel, világkönyvtárnak, végrehajtásaként, pszichiáterükkel, visszacsalogatni, legyilkolásomkor, szellemvilágával, világkönyvtárnyi, világkönyvtáros, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 97
  • e Hét: 1053
  • e Hónap: 7048
  • e Év: 61778
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.