Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világ-Magyarország szilveszteri tüzijátéka
  2019-01-01 15:02:44, kedd
 
   
  Világ-Magyarország sátán címereivel kirakva városait, falvait világ-könyvtára alapján a lyukas szívű halálreformátusának Göncz Árpád utolsó főszereplőjével a könyveket összerakó Varjú népének 1989. óta felemelt narancs vasfüggönyöseivel a miskolci Rákóczi térnek tüzijátékokkal, István a királyával megírt saját történelmének lírai karámjával a narancsoknak, valamennyi pártjával a világnak, amik polikája hozzájuk tartozik, mint világtörténelmi korszakokhoz, felemelt perverz csapásaival a világnak és börtön népével ujjongó temetői torünnepet ül kivégzésem és meggyalázásom miatt, sátánjuk legyőzése utáni idő óta.

Állandó volt az utcanépének a vasnépnek Kex együttesük zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka áldozásuk, csakhogy Lehoczky Zsuzsa lett volna az áldozatuk. Mivel a Talmud állatai és romániai reformátusai a denevér köpenyeseknek engem áldozott születésem óta bárányként Évájuk szerepében, a sátánjuk állandó farkas és bárány áldozásában szintén ismétlésben az elmúlt többszáz évüknek közösen, bal szemem megtámadásával a tompalátó szereplőjük helyett az első görög isten megáldozásakor még, az elmeosztályai a főszereplőknek feltételezés szerint a megcsonkítottakat, meggyalázatokkat elmeosztályukra szállították állandóan.

Így kezdődik az én újévem is, mivel aki számítana nekem, mint a két gyerekem, a nagyobbikkal együtt, akit a vaskommunisták túszként hoztak magukkal megszületni azzal, hogy társam legyen a kommunista korok végrehajtása közben az én áldozásommal a szereplőik helyett, nem tudnak semmit, pedig én már nem tudok ránézni egyik szomszédomra sem, sem nevére a net világának, amelyek folyamatosan Benkő Lajos utolsó finn-ugor angyal sorsát ismételték rajtam hatvan éven keresztül Bródy János Katika néven áldozó sorozata alapján.

Kacag a fél ország az idetartozó állatneveket képviselő Sas József torünnepén, nem értettem, miért nem mondja ki a nevemet, hát a kommunista szereplőket képviseli az összes humoristájával a II-es elméjének Miskolcnak, akikhez Koós János, Gálvölgyi János, Bajor Imre és valamennyi narancs elmebetege tartozott az engem megáldozóknak, ezért csak néha utalnak arra kerekesszékben és hasonló titkos eszközök, viccek bemutatásával, hogy ők áldoznak, Staller Ilona, Kurucz Linák és mindenféle nemi kivégzője sorsaként a népüknek. Ez teljesen normális dolog Magyarország néven Magyarországot utolsóként velem, mint német árja nép tajgával felszámolóknál.

A fele ország a bal-jobb oldali játékából a végtelen időhúzó elmeosztály politikusainál annyit tud felfogni a humoros műsorából Sas Józsefnek, hogy szexuális párzó szerve van a nemi csapásnak, ami őket jelentette, hatvan éve kitermelten jólétbe. Pedig Sas József, akár mint Gálvölgyi János és a többi média tag mindent tud a hamis történelmével a narancs Rákóczi térnek, valamennyi áldozóm nevével, szerepével, világ-könyvtárának szereplőinek neveivel a bemutatott torünnep résztvevőinek műsorai szerint, csak végtelenül meggazdagodtak, mióta 1997-ben a saját elmeosztályukra vittek engem kivégezni a sátánistáikkal, amióta elkezdték ismételni folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek összes könyvét politikai szereplők és celebek szünetnélküli kitermelésével.

Sas József ugyanonnan ered, mint Sólyom László, akit megtettek emberjogi bizottság vezetőjévé kivizsgálásomkor kérésekor, a II-es elmeosztályáról Miskolcnak. Hogyan is vizsgálná ki az ügyemet egy éppen világapokalipszist végrehajtó apokaliiptikus tag? Innen ered az összes amerikai elnök éppen esetleges főszerepe végrehajtásakor 130 éve.

Nem számít tehetségnek az, hogy valaki mindent tud és ebből kabaré, vagy humoros műsor címen jól megél, hanem cinkos hallgatásnak és gyilkosságnak minősül. Ugyanez vonatkozott Hofi Gézára, amelyik mulattatta az ország 83 éve áldozó népét, amelyik kisebb része meg akart szabadulni örökkké a szerepétől, mármint nem akart ártatlanokat áldozni saját sorsaként és tetteként maga helyett, ez a kisebb része az apokalipszpisnek. A többiek már a Dunánál vers mártírjainak, mint szereplőknek a mártírként történő kikiáltásával, magukat árva ellátással ellátva honvéd és különféle világ-könyvtár történelmi korszakait végrehajtó szüleik helyett, mártírként beállítva magukat, mint a Varjú hatágú csillagos nép mészárosai Füst Milán nevét végrehajtva, felfoghatatlan vérfürdő rendezése közben a skizopren '56-os világ-könyvtár tulajdonosaival együtt, amik magukat szabadságharcosnak nyilvánították.

Felfoghatatlan, akár mint a politikája az ébredő játszótér vallásainak a Talmud Tőkés Lászlójával és G. Maczó Ágnesével az összes Ágnese mellett a Pszichografológiájuknak, magyar ruhás nőnek beöltözve nyugodtan, titokban engem gyalázva és kínozva éjjel-nappal a perverz cigiről leszokó vallások emelésésével a II-es elmeosztályával az RTL Klubnak, amelyik hosszabbít 1971 óta hétszeresen a Rákóczi terével. Együtt mind, a ricsei elmeosztály Vonája, mint jobbikus turulmadár felvett jelével a békesség madarának Romániának a náci legyeivel a barakkosoknak 83 éves tetteiket ismételve az elmeosztályukkal, mint a baloldali vas és többi szocialista iskola ellenes Káli Sándorral, dr. Szmisszel és Godzsák Ildikóval, Bajzáthttal állandóan berendezett iskola ellenes csapásai az országnak egyedül ellenem irányulva születésem óta liberális jelmezben.

Felfoghatatlan, mint II. János Katikaként történő Hunnia elmeosztály összes magyar filmekben feldolgozott áldozása a vatikánjuknak, Ferencével a Ferencvárosnak a miskolci Rákóczi térről, valamennyi 130 éves vallásával a Bertalan utcai áldozóknak. Nem volt ellenségük, az én főszereplésemmel Rózsáik berendezése mellett engem támadtak meg a saját ellenségeik, mint az amerikai sátánista egyház ellensége az adventistáknak, melyeket most is tisztítanak emberré nemesítve Kolcza Mária szappantisztító sorozat főszereplőjük helyett Isaora brazil kezdetével a világ összes sátán népének.

Felfoghatatlan a 83 éve áldozó ország nemi csapásainak jóléte a medve törvényei miatt, aki állandó apokalipszis tagjaként Soós névnél történő nemi gyalázáskor válaszolt a sátán és rózsakeresztes rend, Isteni színjáték küszöb őreinek közös támadásakor hóval és jéggel. Piros és kék földönkívüliek nyakkendőjét magukra véve éltek gondtalanul, táborozva, csillebérci kisvonattal, külföldi tanulmányútjaival főleg az orosz vasnépnek, a Bertalan utcai könyvei alapján Putyin népének. a külföldre távozott vasnépekkel történő kapcsolatfelvétellel együtt a szabadeurópa és különféle rádiók révén a sátánistákkal, utcanépeivel a lírai karámnak, patkányaival Romániának, hogy micsoda mozgalommá vált Allen utolsó hippi meghozatalával véráldozásommal megtisztult és emberré vált Rákóczi tér beöltöztetése öltönybe, kimosása, megtisztítása emberré vérrel. Ez a mindenkori politikája Magyarországnak, élén az összes véráládozó Ferencével, valamennyi kettős keresztnevűjével, mint Balázs Fecójával, Klárijával, Demjén Rózsi szürke szőnyegbombás, szárnyas betétekkel harcoló és író véráldozójával Miskolcnak.

Megöregedtek a véráldozó penitenciásan tisztuló szentháromság tagjai, 83 éve mészárolnak, csonkítanak, gyaláznak, emberré emelkednek egész Kelettel, amikkel politizálást folytatnak és valamennyi cigány országával a világnak termékenységi népeivel együtt a kínzó áldozóm Új-Kígyóssy népének. Minden utcanép és nemi csapás miskolci elmeosztályt jelenti az egész világegyetemben.

Hát ennyit a Sasfészekkel sátoraljaújhelyi berendezésével Fábiánéknak kezdődő összes világvallást képviselő sas jeléről és névtáráról az állatnevűeknek a Pszichografológia véráldozó tagjai közül Farkasaival Müller Péternek, állandó halálvilágot építő új lakosaival az országok átcserélőinek.

Nincs értelme a további jellemábrázolásnak bármelyik művészeti irányzatban, mert ez 130 éve meghaladja az ésszerűséget fertelmeivel, bizonyításával együtt szörnytetteiknek, melyeket az elmeosztályok saját hatáskörül alá tettek, bíróságok nem ítélhetik el a könyvek szereplőit, mint pusztítókat, kígyó isteneket, kétszarvú hamis prófétát, fenevadat, amelyik beavatta a cigányságot feketemágiába, gyűrűk urát, cerberust, valamennyi sárkányával a másik világnak, földönkívülijeivel a Rákóczi térnek, amik kinn várakoznak az űrben, felfoghatatlan ítéletet jelent, amelyet a világnak kell lerendeznie azzal a szétválasztással, amit adtak lehetőségként születésemkor, hogy ki fog ártani és ki nem, hiszen előre tudták, hogy ki támadná meg a semmiről sem tudó embereket.

Boldog Új Évet Kívánok a senkit nem áldozóknak, teljen úgy minden percük, ahogyan tetteik szerint megérdemlik a világ tagjai külön-külön szívük és lelkiismeretük szerint!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyalázatokkat, kivizsgálásomkor, szörnytetteiknek, főszereplésemmel, apokalipszpisnek, sátoraljaújhelyi, szétválasztással, elmeosztályukkal, keresztnevűjével, tulajdonosaival, elmeosztályáról, elmeosztályukra, elmeosztályával, főszereplőjével, végrehajtásakor, világtörténelmi, világegyetemben, véráldozásommal, magyarországnak, szappantisztító, kitermelésével, politikusainál, véráldozójával, felszámolóknál, meghozatalával, rózsakeresztes, felfoghatatlan, ferencvárosnak, sátánistáikkal, meggazdagodtak, megtámadásával, megáldozásakor, főszereplőknek, földönkívüliek, adventistáknak, nyilvánították, lyukas szívű, könyveket összerakó, miskolci Rákóczi, királyával megírt, denevér köpenyeseknek, sátánjuk állandó, elmúlt többszáz, tompalátó szereplőjük, első görög, főszereplőknek feltételezés, nagyobbikkal együtt, vaskommunisták túszként, kommunista korok, szereplőik helyett, idetartozó állatneveket, kommunista szereplőket, Göncz Árpád, Lehoczky Zsuzsa, Benkő Lajos, Bródy János Katika, Koós János, Gálvölgyi János, Bajor Imre, Staller Ilona, Kurucz Linák, Pedig Sas József, Sólyom László, Hofi Gézára, Füst Milán, Talmud Tőkés Lászlójával, Maczó Ágnesével, Káli Sándorral, Godzsák Ildikóval, János Katikaként, Kolcza Mária, Balázs Fecójával, Demjén Rózsi, Farkasaival Müller Péternek, Boldog Új Évet Kívánok,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Kislány cicákkal  A hűség  Szeretet.......  A barátság  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Kobalt - kvarc és pirit  Facebookon kaptam  De az igazság az, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Ápolók Nemzetközi Napja  Minőségi időt adj!  Látogatóimnak,- szeretettel ! ...  Az igaz barátság  Füst Milán - A légen át szerel...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Kinek nem ajánlott az AstraZen...  Rózsaszín kálcit  Pirit és kálcit  Szeretettel Mindenkinek !  Mai harmónia kártyám  Másokért élünk, és másokkal él...  Kislány cicákkal  Maszk  Kellemes hétvégét !.........  Facebookon kaptam  Nevess tavasszal,  Különleges mini rózsa, teljes...  Harmonia.......  Tavaszi kép  Ó légy ma vendégünk  Mindenki életében eljön a pill...  Alföldi emlék  A barátság  1416 az új fertőzött, elhunyt ...  Harmonia.......  Böröczki Mihály - Pacsirtaröpt  Szép mai napot !........  Bartimeushoz  Az igaz barátság  A barátság  C-vitaminnal a szív és a bőr e...  Rodokrozin és kálcit  Nagy a május hatalma:  Alföldi emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyers kék gyémánt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A barátság  Jó reggelt mindenkinek  Senki sem tökéletes  Facebookon kaptam  Jó reggelt mindenkinek  Facebookon kaptam  Orgona bokor  Virágos csendélet  Nászéjszaka  Harmonia.......  Szép májusi napokat!  Rózsaszín kálcit  Az igazi  Csodás természet  Dioptáz  A természet szépsége......  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A szeretetről  Érik a ropogós cseresznye  Png nő  Virágos csendélet  Vízcseppes rózsa  Esküvő  Facebookon kaptam  Ezekből a szavakból szövődik a...  Png nő  Harmonia.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Barátság  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Rutil kristály  A házasság jogi egyezség  Az állomás  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nátrolit kristály  Üde piros gyönyörű kis virágom...  Nátrolit kristály  Fluorit  Az állomás  Nyers kék gyémánt  Png kislány  Facebookon kaptam  Azurit kristály  Virágos csendélet  Png kislány 
Bejegyzés Címkék
lyukas szívű, könyveket összerakó, miskolci Rákóczi, királyával megírt, denevér köpenyeseknek, sátánjuk állandó, elmúlt többszáz, tompalátó szereplőjük, első görög, főszereplőknek feltételezés, nagyobbikkal együtt, vaskommunisták túszként, kommunista korok, szereplőik helyett, idetartozó állatneveket, kommunista szereplőket, összes humoristájával, engem megáldozóknak, fele ország, bal-jobb oldali, végtelen időhúzó, humoros műsorából, nemi csapásnak, többi média, hamis történelmével, narancs Rákóczi, bemutatott torünnep, saját elmeosztályukra, világ-könyvtár szereplőinek, összes amerikai, kisebb része, mártírként történő, ébredő játszótér, összes Ágnese, perverz cigiről, ricsei elmeosztály, békesség madarának, náci legyeivel, országnak egyedül, saját ellenségeik, amerikai sátánista, világ összes, medve törvényei, orosz vasnépnek, külföldre távozott, lírai karámnak, mindenkori politikája, összes véráládozó, véráldozó penitenciásan, világnak termékenységi, kínzó áldozóm, egész világegyetemben, országok átcserélőinek, ésszerűséget fertelmeivel, elmeosztályok saját, könyvek szereplőit, cigányságot feketemágiába, másik világnak, világnak kell, világ tagjai, meggyalázatokkat, kivizsgálásomkor, szörnytetteiknek, főszereplésemmel, apokalipszpisnek, sátoraljaújhelyi, szétválasztással, elmeosztályukkal, keresztnevűjével, tulajdonosaival, elmeosztályáról, elmeosztályukra, elmeosztályával, főszereplőjével, végrehajtásakor, világtörténelmi, világegyetemben, véráldozásommal, magyarországnak, szappantisztító, kitermelésével, politikusainál, véráldozójával, felszámolóknál, meghozatalával, rózsakeresztes, felfoghatatlan, ferencvárosnak, sátánistáikkal, meggazdagodtak, megtámadásával, megáldozásakor, főszereplőknek, földönkívüliek, adventistáknak, nyilvánították, magyarországot, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 111
  • e Hét: 111
  • e Hónap: 3763
  • e Év: 51868
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.