Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Apokalipszis vége
  2020-02-04 16:25:05, kedd
 
   
  1995-ben kezdték el Sziámiék a Mónika Showban bemutatott sátánistákkal egészen 2005-ig olvastatni velem a Jehova és a debreceni bibliát, éjjel-nappal nyomogatva a szívemet, hipnózisban hangosan kiabáltatva, hogy pusztító, ha bevégzed a pusztítást, el fogsz pusztíttatni, meg hasonlókat. Tik volt a szóhasználatuk a ti helyett. II-es elmeosztályával együtt mészároltak minket a bibliai szereplőknek, megmentve mindegyiket a saját szerepétől, végzetétől születésem óta. A II-es elmeosztályhoz tartozik szinte az egész világ, világkönyvtár összes berendezettjével együtt. 1997-ben megjelent a plafonon Friderikusz Sándor és Lang Györgyi arca, együtt Somlyai pszichiáterével a II-es elmeosztálynak, amelyik lemészárolt Müllerékkel, patológiát téve a strumába, fogaimba, minden részembe 1997-es kezdetével a nemzetközi ünnepének az elmebetegeknek, miután a jungista orvostól megtudták, hogy a világ ura legyőzött engem. A pszichiáterek végig mészároltak az összes Halak szülött, Medveczky Ilona kezdetével a népüknek, határozatlan Halaknak nevezve engem, utcanépek és nemi csapások sorsát végrehajtva, az indiai halálnépet elhelyezve szociális otthonokban. Mesterséges klimaxot hoztak létre az egyik cigányasszony állapottartósító injekcióját beadva nekem. Semmit sem tehettem az ember gyilkosok intézkedése ellenére.

1995-ös bibliai olvastatás kezdetén a jungista pszichiáter napbaöltözött asszonyának János levelezéseit kezdték el úgy, hogy Müller a spanyol pusztító miatt hetvenes években Illés apokalipszis állandó sorozata szerint összetört bal fülembe óriás boakígyót küldött, azt ütögették a Hunnia börtön halálnépével körbe véve engem, együtt a kék földönkívüliek egyik űrhajójával, melytől halálhidegség volt - együtt szokták az apokalipszist a kékekkel, ide rendezett szabadköművsekkel, rózsakeresztesekkel, edomitákkal, elámiakkal, melyektől Diána eredt, végrehajtani. Ha nem olvastam a bibliájukat, ütögették a bal fülemből lengedező kígyójukat. Müller ugyanilyen kígyót tett a sátán mellé a bal szemembe, mely a bal szemfogamba állt be. Végig együtt csonkított a feketemágus ózdi fogorvosokkal, atlantiszi földrengést okozva a fogaim között, majd mikor kiviháncolták a miskolci megyei kórház központjában a fogaimat, aranyhálót tettek Vénusz áldozásképpen protézisként a számba. Kiválasztott volt ismételten az összes szőkéje a világnak, így iskolázták be őket 1983. óta azzal a mondatukkal kezdve, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. A lírai karám kösztümös beöltöztetésének egyik táskája a nap és holdzáras Ízisz néven elnevezett összes pusztítója helyetti áldozás volt születésem óta Bodor, Űrpusztító kezdetének, melynek a szimbóluma az Iker torony volt. Velük, történelmükkel kezdődött az életem, hogy én vagyok a kurva, kiszedve az emberek fogait a Rákóczi téri anyák miatt, akik szaporították őket. Kiválasztottak lettek így a kis pusztítók, gyerekeim például a Bodor űrpókjai sorsaként nem szerethettek és tisztelhettek engem. De ez már születésemkor kezdődött Simon Éva II-es elmebeli szerepével és sorsával, hogy engem mindenkinek le kell néznie. A Medúza zeneszerző írta meg a dalokat azzal, hogy majd visszaszámolják azokat, akiket áldozásommal emeltek fel. Úgy megijedt az űrpusztítótól, hogy velem együtt bújt rettegve a diófa asztal alá kicsi koromban. Somlyai a nap és holdzáras táskát kiborította, rácsapva elmebeteg módon a Radipon köhögéscsillapítóra azzal a váddal, hogy én gyógyszerezem magam, majd felszívott beszélgetés nélkül egy injekciót, beadta nekem - így zajlódott minden velük való találkozás, míg mentek végig közösen a világkönyvtáron együtt -, soha többé nem tudtam magamról. Nagyobbik lányom elmondása szerint a mentősök mondták, akiket kihívtak, hogy fulladok, hogy nem a gégészetre kell vinni, ez pszichipátriai probléma. Valóban pszichiátriai, hogy a Hunnia börtön kígyót tett a torkomba, mert Szenes Andreát légy formában lerajzolták a ZIZI Magazin borítóján, hogy horkol, miatta kaptam a csapást ismételten. Csakhogy nem az én elmebetegségem, hanem Magyarországé, én voltam a nagy közös áldozata a nagy-Magyarország összes elmebetege és csapása helyett Ízisz összefoglaló néven a Keletesek lírai karámjának kivitelezésében Földanyaként, narancs színnel együtt Heródes népének áldozásával.
A lányom férje azt sorolta, hogy én írogatok népekről az interneten mindenkinek, holott a családja világkönyvtárát hajtották végre, az ő sorsával együtt a bal szemem megvakításával születésem óta. Somlyai hányt majdnem, amikor meglátta a nagyobbik lányomat terhesen. A férjébe karoltatta a II-es elme az egyik elmebeteget, nekem erről tudnom kellett, hogy a férje oda tartozik. Túlérzékeny Katikaként volt tartva kislányként vigyázva rá születése óta, akinek a szerepe a coca cola és kávés szelepnép elmebetegeivel hosszabbodott, cserélgetve az üzletelet, kitéve a coca cola táblát mindenhová. Ezek valamennyien ózdi eredettel bírnak.

Behozták a mentősök egymás után a szereplőket a környező falvakból, a megyei kórház utcákra és körzetekre rendezte a várost, mentek végig a sötétkapus világkönyvtár kíséretek könyvein, engem csúfolva és elmebetegezve a Rákóczi téri cigányság által.A cigányasszonyok hangosan kiabálták az engem áldozó szőke főorvosnőnek, hogy én nem vagyok kurva. Nem tudtam, hogy születésem óta a kurvák helyett mészárolnak engem. Öcsémet szeneskamrába vitték lakni, miután meggyalázták a nevünket, összehűzasítva a feketemágus felsőzsolcai menhelyi népével, aki fontosabb volt Kósa Emese személyiség összezúzó sátoraljaújhelyi pszichiáternek, mint az ember, akit éppen Müllerékkel és a Nyírő Gyula kórház elektromos zsidóival összezúzott. Malek Andrea Halak szülött, állandó mészárosa áldozását kezdték el ismétlésben az ameriakai hatalmas szellemvilág teremtőjével, Az egyik miskolci nő, akit alkoholos állapotban hoztak be, közölte velem, nyilván leplezés és visszaszámlás végett, hogy Tátrai Gabi Ofotért tulajdonos lett. Mint az összes többi utcanépe az ózdi lírai karámnak. Születésem óta áldoztak Tátrai Mari kezdetével azok helyett, akik erkölcstelenek voltak, így állította össze őket a média őket név és aszerint, éppen mit hajtottak végre.

Szelep, a lányom férje az Időjelek ismétlői közül görög szín hellenizmusából, tompalátójaként a viágkönyvtárnak azt mondta a Nyírő Gyula kórházban a rokkantkocsi jelzéssel járó Németh főorvosnak odaszállításomkor, hogy én írkálok az internetre. Almása nevetve kérdezte, hogy ki vitt engem. Nem beszélgettek ismét velem, bár párszor felkerestem Almási pszichiátert a rajzaival Urbán Tibornak, melyek engem ábrázoltak feketemágikus csapásokkal testemben. Csepegő nőgyógyászt is felkerestem, hogy nő a hasam, mert a szomszéd sorsát hajtották végre 1995-os cserépkori Mixpón történő bemutatásom után, öngyilkossággal, mivel bábjuk voltam születésem óta. Csepegő kivizsgálás helyett genetikai vizsgálatot hajtott végre tudtomon kívül. Hatalmas erők ezek földöntúli hatalommal. Én még soha nem voltam magam, nem tudom, milyen szabadon és szabad akarattal élni. Olyan zárót írt Almási, amit át sem adtak nekem, csak ide küldték a nyugdíjfolyósítónak, mely szerint nekem agyi defecttől kezdve mindenféle elmebetegségem van, beszélgetés és mindenféle kivizsgálás nélkül. Ezzel és dr. Marofka Eszter, mint cigányok pszichiátere által küldött feljelentés alapján tettek gondnokság alá a miskolci Somogyiné gyámügyével. Azt mondta nekem, hogyha nem fogadom el a depresszió diagnózisát a a jungista aranysas osztályának, akkor gondnokság alá helyeznek. Meg kértem a kivizsgálását a velem történteknek. A miskolci ANTSZ-t bízta meg a kormány, hogy kivizsgálja,mi történt a kórházba. Az ANTSZ dr. Kovács Gabriella idegorvoshoz küldött, aki feketemágiával foglalkozott, s közölte, hogy a májam meg van duzzadva, meg hogy neki már nevei is van Müllerék népénél. Tehát valamennyien tudták rajtam kívül, mik küldik belém folyamatosan csapásokat, hogy mi a testvéremmel kivégzés alatt állunk. Kovács azt jelenthette vissza, mivel mondtam, hogy olyan, mintha kígyó lenne a bal fülemben, hogy én skizopren vagyok. Mivel alkoholista volt a főorvosnő, a májam tönkre tétele elkezdődött. Én nem ismerhettem, sem egyetlen ember sem az elmebetegségeit Magyarországnak, sem a tetteiket, amellyel megtámadták le lemészárolták titkon az egész viágon az embereket, amit Kupai Janika, dadogós, libalábas kezdetével Ázsia előtti világ emberein végrehajtott tetteik ismétlésével, az ő kitermelésükkel rajtunk hajtottak végre.

Katik lettek a cigányok is, Katijukat beszállították a megyei kórházba, akit kórusban Katit kiabálva kértek vissza, ki is engedték. Még a sünös rendőrség is kivonult a helyszínre. Az utcákon kiabáltak a Katiknak, mint kiválasztottaknak, sőt az egész világ Katalin néven került berendezésre földterületekkel együtt, akár Katalinja az angol királyi családnak, a sportolóival együtt a szocialista iskola ellenes csapásoknak, mint fizikai munkásoknak, akik helyett nekem kellett a családot összetartani, mert ez a sors állandó apokalipszis végrehajtásáért soha nem járt volna nekik.

Közölte egy nagy darab szőke női elmebetege a II_es elmeosztályuknak, hogy fizessék meg az orvosok a kávéikat és cigijüket. Mérgeztek éjjel-nappal, mely mai napig tart. Mérgezésemmel szoktak le magukat dicsőítve, mint saját akaraterejüket 1973. óta a cigiről, a kávésokat áldozásommal emelték a coca cola összes utcanépével.

Születésem óta tartott a Pszichografológiája alapján Szepes Mária II-es elmeosztály tagjának az áldozása, mely szerint a halálnépet és egész Ázsiát nagy közös áldozással kell emberré emelni. Ez a nagyPán Uniójának a politikája, így emelték Orbánékat is. Senki semmit nem köszönhet magának az egész világban 83 éve, amit elért. Például Sophia Loren sorsát Csernobili sátán és a rózsakeresztes rend, küszöb őrei általi legyőzésem után hajtották végre Fűzérradványban, ahol engem neveztek Sophia Lorennek, Elmeosztályra kellett volna jutnia ismétlésében is az emberiség felszámolásának a sakk-kártyájuk zöldasszonyaként, egész olasz Rákóczi teret beleértve. Gina Lolobrigida sorsát születésem óta hajtják végre Molnár Rózsa kezdetével, atlantiszi aranyhalakként, az összes Halak szülött ide rendelésével az egész világról. Be is is öltöztették arany halruhába, az ide tartozó Antal Imre és Vitray Tamás mutatta be őt az országnak, mint egyik szereplőjét a világapokalipszisnek.

Ők jelentik az apokalipszist, a négy lovas a lírai karámot. A sárga ló,melyre a Bojtorjánnal vártak a nyolcvanas évek elején halálnépeket jelentett. Az ördögök meghozatalát a Kex együttessel kezdték 1971-ben. Ők tartják magukat, mint állandó titkos embermészárosok legendának.

Mivel a fehér ló Christian Morgenstein vezetőjét jelenti, őt tették bele a Jelenésekbe, hogy rajta ül Krisztus, a ló tomporára írva, hogy királyok királya, megcsúfolva a fehér lovat, akit mindig ostorozott az ózdi feketemágusok vezetője, a Fenevad, mint a jelenlegi világ Star Waterje, amelyiknek mindez köszönhető, hogy Mülleréket beavatta földöntúli feketmágikus hatalomba a cigány utcanépével.

Még nem volt lezárva a bibliájuk, minden Várhegy arról árulkodik, hogy mindig újra várnak az Illésék sorozatai alapján Krisztusra, valamint én is megírtam a dalait, verseit a vallások Jézusainak, akiknek szivárvány szövetségük volt a jövő elképzelt tökéletes embereivel. Ezt gyalázza az ózdiak perverz népe, amiket születésem óta emeltek az áldozásommal. A sátán, az ózdi 666 központ és a halálreformátus valamennyi halálnéppel várakoznak, állandó mészárlás megrendezése mellett kétezer éve. Nem tartanak semmitől és senkitől, mint látható, élet és halál urai valamennyien. Kislány áldozók.

Mivel az apokalipszist Borsod megye két utcába rendezte be, kukoricás helyére felhúzva az Uniós országok és csapások névtárát, ahol jelenleg is lakom, össze kell fogni az egész világnak Magyarország, mint világkönyvtár sátán népe, Hunnia börtön szentháromsága ellen, melyet Omega, Metro és Illés apokalipszise jelent, együtt az ózdi 666 központjukkal. A kukoricás berendezése jelentette, hogy ismételni akarják folyamatosan a tetteiket, ugyanis a Győri kapui Évájukat ott gyalázták meg Jancsi név közlésével, amelyik összefüggött az oroszok nemi csapásaival, mint felszabadító hadseregével Putyinnak, hogy meggyalázta Sztálin népét. Lehetett látni, mire készül Borsod megye, hogy engem meggyaláznak az orosz vaskommunista névtár ismételt berendezésével az utcában.

Ahogyan olvastatták velem trianoni ismétlésként a darabokra esett bibliákat, úgy emelték az egyházakat, főleg reformátusokkal, mint halálnépekkel, melyek helyett kollektív gyalázást hajtott végre az RTL Klub Szulák Andrea tetteiként és kivégzéseként, mivel az RTL KLub jelenti a miskolci II-es elmeosztályt az összes bibliai szerepjővel a viágnak. Lehetett látni, ahogyan haladtak végig közösen a bibliákon, sáskacsapásokkal és minden újításával, tisztításával a csapásaiknak.

Öcsémet Müllerék rontották a cigánysággal, aki helyettük lett a cigányozva, kamrába téve, hidegben, fényevésen, fogtalanítva, haladva végig a megírt világtörténelmi írásaimon, Malek Andrea óriás amerikai elmeosztály teremtő szellemvilágának cipelésével, imádkoztatásával nem vallásos embernek, valamint végig haladásával összes római egyházas koron ismétlésben, Egész Borsodivánka részt vett ebben,Müller elmeosztályaként. Nevünket gyalázták, öcsémnek adott feleségét Müllernek cigiért vitték párzani. Öcsém iszonyatos fájdalmakat élt át, állandóan elzuhant a hatalmas erővel történő deformációs cipelése közben, melyről mindannyian tudtak. Mikor utaztam Szombathelyre 2001-ben, Buda Botond II-es elmeosztály pszichiáterét kerestem fel segítségül. A vonaton végig égették a cigányokkal a nemi szervemet, a melleimnél fogva cipelt sátán feleségeként 1998. óta a termékenységi nemi csapások Új-Kígyós Istene, amelyek együtt támadtak meg Müllerékkel a lakásukban. Az volt a kezdete Varjú névvel a világkönyvtár folytatásának, Miskolc városa kollektív ismétlélt áldozásának minden könyvük és elmebetegségük végrehajtásával. A szombathelyi Inter Sity vonat vezetője bemondta, hogy Ízisz és öccse vonat. Így lettünk ketten mészárolva a világ által, amelyik tort ült. Szombathely éppen ismételte a darabokra hullott biblia iolvastatását politikájaként a narancsoknak, Fatimei ünnepet tartott, ahová már díszmagyarba öltözött apokaliptikus csapások utaztak.

Amik szocialistának vallják magukat, valójában francia eredettel bíró nemi csapások vas liberalizmusa, valamennyi szocialista nép a szocialista iskolai berendezés összezúzóját jelenti. Sátoraljaújhelyen rendezték be a szocialista iskolát, állandó főszereplőivel, a megmentett sátán felesége Godzsák Ildikóval és Bajzáth férjével, dr. Szmisz körzeti orvossal, Margitka asszisztensnőjvel, ahogyan ezt a média be is mondta meglepődve, hogy ezt is végrehajtották.
Franciaország a Napóleon kártyájával az állandó világapokalipszisnek Woode Allen tetteinek kezdetével ide van berendezve a Pszichografológiai okkult népek feketemágusaihoz.

Tehát senki ne vegye magára a szocialista szót, mert én voltam egyszermélyben a szocialista ember, aki ellen bevetették minden tantárgyból létrehozott csapásait a világnak, mint a világkönyvtárat, a nyelvi és zenei csonkítást és bénítást. Nem titok, hogy kivégeztek a magyar nyelv miatt Szency kezdettel, meg áldozásommal termelték ki az egész világon a sztárokat folyamatosan, megállás nélkül a Rákóczi téri tisztátalan lelkekkel.

Nem embernek kellett belefolynia, hogy honnan van az eredetük, hogy a Hunnia börtön lányokkal szembeni nemi gyalázatából léptek létbe a tisztátalan lelkek, majd megszülettek emberi formában. Ezeket űzte az egyszeri életű Jézusa a Talmudnak Heródes örfogfiai között a démonokkal együtt. A tisztátalan lélek vérből van és gyalázatból, vagyis ettől nemesedtek emberi formává Liptai Klaudia első embergyalázójával az élen Romániának. Onnan kezdtek, az első embergyilkosságtól és gyalázásról.

Jelenleg nagyon rosszul vagyok, Müllerék tönkretették a gyerekeimet, különösen a nagyobbikat a hosszabbításával a világkönyvtár családjának. II-es elmeosztály van itt továbbra is, amelyik tette kiszámíthatatlan, s megmentette az egész bibliai apokalipszist a semmiről sem tudó emberek megáldozásával. Nem bírom elviselni a kínzását, amit művel júniusától három éve a megmentő seregként jötteknek. Kutyát szolgáltat a családdal, így akar elérni valamit, felfoghatatlan módon, holott csak le kellett volna írni a kutyák eredetét. Égő tűzben vagyok, még egy nyarat nem bírok ki, ráadásul velem fizettetnek meg mindent. Most teljesen kivagyok idegileg. Milliószoros sebből vérző szívemet legyengítette egy ruha rendelés. Nekem még ez sem megy simán. Volt pár ezer forintom, mert elmaradt a vízóra csere, melyre tavaly novemberben tettem el pénzt, rendeltem egy kék ruhát az egyik katalógusáruházból. Egy kapcát küldtek német néven helyette, mivel a közpnntja a cégnek Németországban van. Csereként megrendeltek egy másikat telefonos megrendelésként a nevemben, megjött tegnap, azzal, hogy ismét fizessem meg az árát. A visszaküldött ruha árát nem térítették meg arra hivatkozva, hogy a lengyel raktárba három hete nem érkezett be. Lehet, hogy ugyanazt küldték vissza, nem bízom bennük. Vérzik a szívem és iszonyatos fájdalmam van. Miközben az áldozóm koncerteket rendeznek, életműdíjakat vesznek át, filmekben szerepelnek, sportolnak, politizálnak.

Főnix Rákóczi terének beállításaival kezdtek, elénekelve a Vénusz áldozó apokaliptikus dalokat, menve Japánba is azzal, hogy be kell mutatni, hogy Magyarországon nemcsak a főnix gálya mája éjszakája utcanépei vannak, van egy tiszta hang, Csepregi Éva személyében, akit 83 éve hoztak létre azzal, hogy "attól" szépül, amit már az egész világon fertelmesen végrehajtottak, meggyalázva mindenkit. 1980-ban áldozóim már Evitát mutattak be a hétszeres Rákóczi téri hosszabbítókkal, elkezdődött a nemesítése az utcanépnek, zenével. Ekkor törték szét a fejemet hátul a kurvája miatt a népüknek, amelyik a feketesárkány leányát szülte meg. Mikor a fejedelmük, a Sátán legyőzött Csernobilkor, már Szegeden mutatták be a Jézus Krisztus szupersztárt. Nem beszéltek arról, mi van a háttérben, hogy ők penitenciás véráldozást hajtanak végre, mint ahogyan mai napig sztárkodnak az egész világ utcanépével. A magyar felvett nevű világapokalipszis népe végleges nyitásra készült a nagy közös játéknak nevezett kivégző és gyalázó sorozatuk közben.

A végtelen Csillag születik, valamennyi tehetségkutatóval, kezdve a Ki Mit Tud-dal, vasfüggönyös Tándalfesztivál főszereplőkkel arról szólt, hogy halálomat eltitkolva földet ért vándorlással a csapások világ-Magyarországot nyissanak, büntetlenül megúszva az emberiség felszámolását Istenekkel, angyalokkal, csillagokkal, akiket megszámozva számmisztikába tettek - együtt. Tudták, hogy a tériek minden erkölcstelen, meg deformációjuk, sorsuk és szerepük miatt áldoznak, de 61 éven keresztül nyugodtan élték sztár életüket.

A szépségkirálynő választás ugyanúgy, mint a sztárok kitermelése Vénusz miatt történt az egész világon, jelenleg különféle betegségekkel. Nekik van joguk élni, de a tökéletes Magyarország által megvetett eszményi embereknek nem volt joguk még élelemhez sem. Miskolc városa ismételte a fényevést, a gyámügyével és nyugdíjfolyósítójával az egészségügynek Nagy Anna halálnépe sorsát hajtotta végre lányommal tartatva el engem majdnem tíz évig. Emésztésem ismét tönkrement, bármikor beadhatják az insulint, mert nem hiszem el, amikor főzök, hogy nem fog elfogyni az élelem. Meg nincsenek fogaim, sem csontozat a számban, nem tudok étkezni. Így vásárolták meg a magyar narancs tisztátalan lelkek a sztárságukat, dorbézolásuk közben egyetlen pillanatig sem gondolva a tökéletes emberre, akit gyaláztak és kínoztak maguk helyett, temetési ünnep rendezésével ünnepelve Magyarország és az ember feletti győzelmüket, árja temetést Győzike kakasfrizurásaival.

1983-ban Illés apokalipszisével a Talmud reformátusainak nyugodtan bemutatták Szegeden a Rákóczi tér István a királyát. Ez volt a kezdete Gábor Zsazsáéknak ismétlésben Cilikével együtt, l azoknak, amiknek állandó férfihiányuk volt, mint Jakubcsek Gabriellának. Illésék véglegesre rendezkedtek be utolsó ember áldozókként azzal az Illéssel, amelyik mindezt kivitelezte Földanya kezdetével a világtörténelemnek, Bródyval, amelyik állandó angyal csonkító, áldozó és gyalázó életművét végrehajtotta a II-es elmeosztályával Miskolcnak. Az ország ünnepelt, kívánságműsorok kezdetével, vonultak a börtön gyilkosokkal együtt, amiket kitettek folyamatosan egyre nagyobb gyalázat és folyamatosan történő gyilkosság sorozatok végrehajtásához, mert ezek gyalázatból és véráldozásból válnak emberré. Ezt vezették be bűnbocsánat elméleteként az egyházakba a narancsokkal, ugyanis a római egyházat a Feketevonattal legyőzték, amit folyamatosan ismételtek a sorsommal, II. János Hunnia elmeosztályról való kitermelése óta történelmi kor ismétléséhez.

Két akarat volt egymással szemben a halálnép cigányságával kapcsolatban. Egyik az emberré nemesítésük, eltartásukkal, jólétbe tevésükkel egyetlen nagy közös áldozással nagyPánUniója által német központban, borsodi Bertalan utcai névtár és kíséretük végrehajtásában. Másik a miattuk való nemi gyalázása a térieknek. Domján Edit volt a második Zorán után, aki miatt meggyaláztak engem, mert Szécsi Pállal állt szóba. Történelmi korát a média szerint Magdi anyus ismétlte a Rákóczi térről. Katona Klári miatt 1986-ban ugyanilyen gyalázást hajtottak végre élettársa miatt, annak ellenére, hogy az engem csúfoló tériek emelték Katonát azzal, hogy nekem mondta Zsigájuk, hogy túl komoly vagyok hozzá. Mindegyiknek elmondta a Sztálin médiája a saját mondatát. A kurvák miatt támadtak, amik összeadják magukat mindenkivel, születésem óta, pusztítókkal, halálnépekkel, arabokkal, mindenkivel, akire éppen felgerjednek. Soma Mamagésa kitermelését, pesti autókázását Friderikusz műsorában bemutatott szemezéseivel a férfiaknak autókázása közben hajtották végre a sátoraljaújhelyi Borbarlangban. Mindez teljesen normális volt az ország lakosságának, hogy a Rákóczi téri tisztátalan lelkek hétszeresen hosszabbítanak 1971. óta. Ez a végeredmény, amit létrehoztak, annak ellenére, hogy a világnak szép arcukat mutatják valamennyien. Közben az ózdi lírai karám cigánysága születésem óta jelmezekbe öltöztetett a főszereplők helyett, Kelet néven Íziszként feldolgozva Ízisz-Jézus áldozásomat Földanyaként, amit valamennyien tudtak, mint az egész Földkerekség. Az űrpusztító feleségének kísérete többszáz éve az a cigányság, amelyik folyamatosan megcsonkítva a szenteket, haláluk után is gyalázta őket. Ez történt velem Benkő angyal főszerepében Illéséknek. Ők ültek tort, az indiából emberré válás végett jött halálnépével együtt Yosénak, melyet Dalai lámájuk kezdett el a hatvanas évek elején.

A boszorkányok, mint a pácini Ádám család, Máté Krisztina - aki miatt a szemfogaimat kivették tönkre téve Brigitte Bardot miatt előtte - sorsát előző életük történéseivel együtt ismételte a miskolci II-es elmeosztály. Látni lehetett, az RTL Klub hogyan mutatta be, miket tett a németekkel koalcíióban, minket áldozó trianoni és Talmudos, Rákóczi Uniós német néppel. Tudták, beállították filmekben a két család egyesítését, hogy mi vagyunk az árják, nekik semmi közük nincs a német névhez.

Minden büdös miatt áldoztak, így a végére már tele pakolták a számat patológiákkal, ismétlésében a sátán népe LKM és DIGÉP felszámolásának, együtt a halálnépeivel a világnak. A TV 2 a Hunnia börtön szentháromsággal rendelkező orosz gyilkosait jelentette felállásukkor, melyek ismételték a médiában történő bekiabálásukkor a mindent lebontó Ínyevő baktériumukat. . Minden csatorna tort ült szinte, ismételve a saját tetteiket, szerepüket, világkönyvtárát a bibliáknak.

Nincs erőm, már nem tudok kimenni csontozata nélkül a számnak az utcára, tartani magam ilyen hatalmas erőkkel a szívemen. A gyalázóim három éve a kékek voltak, atlantisziként támadták meg a méhemet, ők írták ezt az összevisszagot szerepekkel együtt a blogban, én nem tudhattam róluk. Ahelyett, hogy nyilvánosan felvállaltak volna engem Vénuszként,amit tőlük tudtam meg, meg megírták volna a szerepekkel együtt tetteiket az országnak, három éve kínzás lett a sorsom. Naponta eljátszották legalább tízszer, hogy átmegyek a vizen az Isteni színjáték részeként Mária miskolci főszerepében, amit Tóth Klára körzeti orvos ismételt ide költözésem után sárga rózsájával. Mária sorsát fogcsonkításával együtt születésem óta hajtották végre, mert szőke volt, meg állandóan betegségeit az áldozatokon hajtják végre, mint Gyurcsány Ferenc idegbetegségét. A víz feltételezés szerint a halál fátylát jelenti, mivel engem Atlantisz idején legyőztek, azóta állítólag mindig megszülettettek feszületesként.

Hogy hogyan lesz vége az apokalipszisnek, melyek vártak születésemkor a szülészeten rám, nem érdekel. Zárják le azok, akik ebben nem vettek részt. A Biblia Íme az ember állandó felkiáltásukkal az egész világkönyvtár szereplő gárdájával és csapásaival az emberiség ellenes állandó világapokalipszist jelenti. A világ gyilkosainak és csapásainak bűneivel székesfehérvári világfeszületes lettem. Ugyanolyan csapások, mint az ál-Mohamed népe, Allah indiai népével együtt. Az ember jelenti az ellenséget a főszereplőknek többezer éve.

Kérem, ne gondoljanak rám haraggal, bocsánatot kérek, ha valakit megsértettem. Én azelőtt soha senkinek sem ártottam szavakkal sem, mindenkivel kedves és udvarias voltam. Fertelem történt velem, 2005-ös kivégzésem óta meg akarok halni. Lehet, hogy nem kellett volna jeleket hagyni, hogy mi történt velünk, meg segítséget kérni. Jobb lett volna, ha senki semmit sem tud semmiről, hiszen most is hallgatnak valamennyien. Csak nevekkel, amik ide vannak berendezve, amik névtárán a narancsok mennek végig 83 éve tudtam mindent bebizonyítani, mert mindez számomra is felfoghatatlan és érthetetlen, miért tették ezt, hát még a temetői torünnepet. Magyarországot temették velünk, meg az utolsó embereket, közben tisztultak és nemesedtek emberré.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, fogcsonkításával, beöltöztetésének, állapottartósító, apokalipszisével, kiszámíthatatlan, elmeosztályuknak, elmeosztályaként, szentháromsággal, feketemágusaihoz, imádkoztatásával, szellemvilágának, berendezettjével, hosszabbításával, zöldasszonyaként, földterületekkel, sáskacsapásokkal, fűzérradványban, felkiáltásukkal, apokalipszisnek, megszülettettek, elmebetegségeit, hosszabbítókkal, világkönyvtárát, székesfehérvári, végrehajtásában, öngyilkossággal, halálreformátus, magyarországnak, felszámolásának, kitermelésükkel, embermészárosok, világkönyvtáron, bekiabálásukkor, megrendelésként, világkönyvtárat, debreceni bibliát, bibliai szereplőknek, saját szerepétől, egész világ, plafonon Friderikusz, nemzetközi ünnepének, jungista orvostól, pszichiáterek végig, összes Halak, indiai halálnépet, egyik cigányasszony, ember gyilkosok, jungista pszichiáter, spanyol pusztító, sátán mellé, feketemágus ózdi, Mónika Showban, Friderikusz Sándor, Lang Györgyi, Medveczky Ilona, Simon Éva II-es, Szenes Andreát, ZIZI Magazin, Túlérzékeny Katikaként, Kósa Emese, Nyírő Gyula, Malek Andrea Halak, Tátrai Gabi Ofotért, Tátrai Mari, Urbán Tibornak, Marofka Eszter, Kovács Gabriella, Kupai Janika, Szepes Mária II-es, Például Sophia Loren, Sophia Lorennek, Gina Lolobrigida, Molnár Rózsa, Antal Imre, Vitray Tamás, Christian Morgenstein, Star Waterje, Klub Szulák Andrea, Öcsémet Müllerék, Malek Andrea, Egész Borsodivánka, Buda Botond II-es, Új-Kígyós Istene, Inter Sity, Godzsák Ildikóval, Woode Allen, Liptai Klaudia, Főnix Rákóczi, Csepregi Éva, Jézus Krisztus, Nagy Anna, Gábor Zsazsáéknak, Jakubcsek Gabriellának, János Hunnia, Domján Edit, Szécsi Pállal, Katona Klári, Soma Mamagésa, Máté Krisztina, Brigitte Bardot, Rákóczi Uniós, Tóth Klára, Gyurcsány Ferenc, Biblia Íme,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Angyalok  Kellemes napot kívánok  Facebookon kaptam  Már a cica is.......  Facebookon kaptam  Shigeaki Hinohara szavaival ...  Naplemente  Se veled, se nélküled.......  Jó éjszakát!  Nagyon szép.......  Világító torony  Fogyózni kellene......  Gyurkovics Tibor: Minden levél  Legyőzhető a cukor utáni sóvár...  Világító torony  Facebookon kaptam  Szép ásvány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Shigeaki Hinohara szavaival ...  Omnia mea mecum porto  Az emberi lélek  Alvilági  Áldott Vasárnapot kívánok Mind...  Boldog hétvégét! Szeretetben, ...  Vegyes viccek  Boldogság sziget.......  Facebookon kaptam  Szép mai napot !........  Shigeaki Hinohara szavaival ...  Már a cica is.......  Facebookon kaptam  Macim  Jó pihenést ! ......  Harmonia.......  Fehér gerbera  Nagyon szép.......  Magányos ének, zengő, lázadó!  Facebookon kaptam  Áldott Vasárnapot kívánok Mind...  Fehér gerbera  Mi történt Friderikusz Sándorr...  Facebookon kaptam  Szép hétvégét !........  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tiz hasznos tanács pollenszezo...  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Pirosan libben  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Fogyózni kellene......  Június egy szép fotóval  Kislányok  Az én kutyám  Virágének  Facebookon kaptam  Kellemes napot kívánok  Csokor vázában  Pipacsok a hold fényében  Fáradtságunk okai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet zajló tengerén . . .  199 az új fertőzött, elhunyt 8...  Kórus a Naphoz  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsafüzér Szűz Mária Szent Sz...  Két szépség.........  Nagyon szép.......  Ragyogó szép napot kívánok ked...  Mi történt Friderikusz Sándorr...  Mai napi mosoly.....  Látogatóimnak- szeretettel.......  Mai harmónia kártyám  Két szépség.........  Tiz hasznos tanács pollenszezo...  Szelíd varázsló  Eprek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legegészségesebb táplálékok(...  Harmonia.......  Harmonia.......  Facebookon kaptam  Június egy szép fotóval  Facebookon kaptam  Délutáni mosoly......  Nyári kép  Kellemes pihenést.....  A jó pásztor  Látogatóimnak- szeretettel.......  Legyőzhető a cukor utáni sóvár...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kislányok  Frissítő délutánra  Magányos ének, zengő, lázadó!  Pipacsok a hold fényében 
Bejegyzés Címkék
debreceni bibliát, bibliai szereplőknek, saját szerepétől, egész világ, plafonon Friderikusz, nemzetközi ünnepének, jungista orvostól, pszichiáterek végig, összes Halak, indiai halálnépet, egyik cigányasszony, ember gyilkosok, jungista pszichiáter, spanyol pusztító, sátán mellé, feketemágus ózdi, fogaim között, miskolci megyei, összes szőkéje, mondatukkal kezdve, lírai karám, emberek fogait, dalokat azzal, diófa asztal, világkönyvtáron együtt, mentősök mondták, gégészetre kell, csapást ismételten, nagy közös, nagy-Magyarország összes, lányom férje, interneten mindenkinek, családja világkönyvtárát, férjébe karoltatta, egyik elmebeteget, coca cola, mentősök egymás, környező falvakból, megyei kórház, sötétkapus világkönyvtár, cigányasszonyok hangosan, engem áldozó, kurvák helyett, feketemágus felsőzsolcai, ameriakai hatalmas, egyik miskolci, összes többi, ózdi lírai, média őket, rokkantkocsi jelzéssel, rajzaival Urbán, szomszéd sorsát, miskolci Somogyiné, depresszió diagnózisát, velem történteknek, miskolci ANTSZ-t, testvéremmel kivégzés, májam tönkre, elmebetegségeit Magyarországnak, egész viágon, megyei kórházba, sünös rendőrség, utcákon kiabáltak, angol királyi, sportolóival együtt, szocialista iskola, családot összetartani, sors állandó, nagy darab, kávésokat áldozásommal, egész világban, rózsakeresztes rend, emberiség felszámolásának, sakk-kártyájuk zöldasszonyaként, egész világról, négy lovas, lírai karámot, nyolcvanas évek, ördögök meghozatalát, fehér lovat, ózdi feketemágusok, jelenlegi világ, cigány utcanépével, vallások Jézusainak, jövő elképzelt, ózdiak perverz, halálreformátus valamennyi, apokalipszist Borsod, egész világnak, kukoricás berendezése, oroszok nemi, orosz vaskommunista, darabokra esett, miskolci II-es, összes bibliai, megírt világtörténelmi, hatalmas erővel, vonaton végig, nemi szervemet, melleimnél fogva, termékenységi nemi, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 14
  • e Hét: 187
  • e Hónap: 4111
  • e Év: 58841
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.