Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sebek öt éve - tetőződött a baj
  2012-12-22 07:51:26, szombat
 
   
  Hat esztendeje kerültem a Szentpéteri kórházba, előtte már majdnem koldultam az utcán. Mentem keresni a családvédelmi központot, hogy kölcsön kérjek tőlük pénzt, találkoztam a kiválasztott árnyékként könyvben ábrázolt szomszéddal, kértem tőle kölcsön egy szál cigarettát. Felhívta a lányomat, hogy anyád koldul az utcán. Elmentem az álmoskönyvem ismétléséből garázsboltból emelt börtön cigány boltjába, a diszkontba hitelbe vásárolni, mutatta a kezével, hogy én bolond vagyok. A Berci boltos adott kétezer forint kölcsönt, amit a kórházból visszaküldtem neki.

Akkor utolsó dalaimat énekeltem, míg Káli Sándor 1998-tól pompázott polgármesterként az Árnyékoskertből, vitte a szőke képviselőnőket az Unióba, ekkor alapította az Észak-Magyarország Látókör és Hétszínvilág megjelent írásait ismételve a bemutatkozásomból, a Gyémánt vagy hullócsillag-ból a Miskolci Gyémántok díjat. Káli Sándor miatt még a nyolcvanas években támadott meg a börtön, azóta vagyok hipnózisos, megszállásos állapotban. Néztem a polgármesteri hivatal közgyűléseit, s közben énekeltem a Nyomorultak emelkedésének dalait, amiből kitermelték őket ember áldozással.
Ezt követően miskolci Kata kártyát adott ki a városban maradottaknak, Kata gyümölcsei kommunista emelkedők verse alapján.

A gyerekeim anyámmal együtt összegyűltek a szomszéd telefonálása miatt, hogy én koldultam az utcán és bevitettek a kórházba, ahol dr. D. Mónika sánta 1972 óta orvosnak taníttatott megmentett dr. M. felesége fogadott, cinikusan és utálva, majdnem kilökve az ajtón azzal, hogy neki hasmenése van, még a sütemény is kijön belőle. A szabadköműves dr. V. Pált hivatták át orvosként, ő vett fel és megkérdezte tőlem, felismerem-e anyámat. Nem értettem a kérdést, miért ne ismerném fel. Befektetésem után megkaptam a születésem óta emelt cigányok Ciszerdinolját, Risperdánját és injekciókat. A gerincem majdnem lebénult, a hangom teljesen elment, azóta sem jött vissza. Dr. T. Judit epilepszia és parkinson kór ellenes gyógyszereket is beadott nekem. A cigányok összegyűltek az ablak alatt, Kati nevű cigánylányt követelték ki a kórházból, már a cigányokat emelték villámgyorsan Zirkuli Katalin egykori történelmi könyv alapján a Mariannák, Jánosok mellett. Egyesek üvöltötték, hogy ők nem kurvák, ezeket nem is tudták felvenni. Már ekkor születésem óta emelték a Rákóczi teret az összes kurvával és fajtalankodóval, itt ekkor az Ufósok és a Talmud szülöttjei voltak a betegek.
A nővérek viháncoltak, nem akarták az esti altatót beadni nekem. Egyik esetben olyan injekciót kaptam, amelytől az 1986-ban kapott elmeosztály csapása a bal arcüregemben teljesen bedagadt. Ekkor a viháncoló nővér átvitt a szájsebészetre és kivésette a fogaimat felül, majd azt kiabálták, hogy ne járjak ilyen külsővel a kórház udvarán. A betegek olyanokat beszéltek, hogy itt már csak az Ufósok maradtak, az egyik leány egyfolytában kakukkozott, aminek a könyvét később megtaláltam, egyik Imre nevű börtön képviseleté lett volna. Nem értettem, a börtön miért ismételi ismételten az összes megjelent könyvet, nekem mi közöm van az ő sorsukhoz? Sáros cipőnyomok voltak a kórházban a tiszta tapétán, amiért a doktornő és a takarítónő engem szidott meg, sőt a cigány takarítónő, mikor másik szobába költöztem, azt kiabálta, hogy mamika hogyan engedhette meg, hogy bekerüljön a szobájába ilyen rendetlen, mint én, s hogy egyáltalán fürödtem-e.
Király doktor szerint a média éppen Király Linda sorsát hajtotta végre. Mindenki tudta, mi történik velem rajtam kívül. dr. T. Judit a borsodivánkai szociális otthonba akart vitetni. Igaza volt dr. S. Ilonának 1991-ben az Idegosztályon, hogy ember belőlem már sohasem lesz.

14 éve járok úgy, hogy a média megszállottságában élek, testem egyre jobban puffad, arcom feldagadt, körben melleim alatt az Időjelek testenyészeti szülöttek iszonyata szorongatja szívem és tüdőm, gyomromban nem tudom, mi van, de iszonyatos fájdalommal jár. Tisztulnak a nyomorultak, miután a Biblia darabokra szakadt trianoni verse alapján Cs. Károlynak, amit éveken keresztül olvastattak velem. A szomszéd egyensúlyzavara miatt az elmeosztály, mert szőke a nyolcvanas években támadta meg a fejemet, a férje genyózó szomszédja miatt a volt férjem hívott engem így, ezt is hat éve ismételték hárman a lakásban hatalmas nagy erővel rajtam.

Örökre elhallgattam, elkezdték a nyomorultak és karmikusok zenei kitermelését végtelenül amerikai börtön társaikkal.

A melleim alatt körben fojtogató iszonyat állandóan mozog testemen, de a menhely által rám kötött valami már 1995 óta van a szívemen. Egyik rontáson a másik, a szívem már alig érzem.

Sok idő eltelt a Bródy János Időjelek Mákostésztás hintás magyar kislány jelmezes kezdete óta, valamennyi egyházat felemelték, gazdaggá tették, szülöttjeiket kitermelték. Hatalmas erő ez, amelyik alkoholistává tesz bárkit, cigarettáztat és bárkiből dührohamot hoz elő, ez vitt be annak idején az Idegosztályra is mentve a dr. B. Gabriella már ügyvédnővé tanított és családja sorsát, akik helyére költöztem Kilián lakótelep tégla börtönének lakásába, ahol az apokalipszis végig járt engem Cs. Károly költő szerint, ők így lettek túlélők az egész megyével.

A szerető életre juttatott hívő emberek dicsekszenek sorsukkal, gazdagságukkal, jólétükkel. Tőlem még az álmaimat is irigylik. Megemlítettem, hogy három hete be kellett gipszelni a kezemet, nem tudok kórházba menni, mert a börtön kormány elvette tőlem az utazási kedvezményt, gyalogosan kellett a kórházból hazajönnöm a hidegben, egymás után jönnek ki rajtam a sebek már öt éve, s egyetlen bőrgyógyász sem hajlandó szövettant venni, kivizsgáltatni az eredetüket. Hatalmas foltok maradnak a nyomukban. Egész nyárom a lábammal jártam kötözésre, azt fekélynek tűntették fel. Aznap, amikor levették a kötést a kezemről, újabb seb jött ki a jobb combomon, ma reggel a jobb karomon felül. A szobafestő összegányolta a lakást, a fürdőszoba beázás helyét bekente zománcfestékkel, lerobbant a számítógépem, ráz a régi mosógépem, bútoraim tönkre mentek a szétment Talmudosok házában a Tatárdombon. Anyám áldozásából emelkednek már több, mint hetven éve, ezt ismétlik 1998 óta az összes adventista cserépkori egykori vallásokból emelt egyházakat létrehozva, megmentve a bábkirályokat. Pesszimista vagyok, mindenben a rosszat látom és ehhez hasonló tanácsokkal látnak el, építsem fel magam, lássam meg a jót, hogy a harmónia kialakuljon nálam, amit elvettek tőlem. Nekem nincsen jövőm, senki sem tud segíteni rajtam, mert ezt ép ésszel felfogni sem lehet, hogy például miért ismétlik a szomszéd B-né Ági Halak szülött sorsát rajtam 1995 óta? Miért mentek végig az összes Halak szülött deformációján s sorsán egykori Atlantiszi Halak vers alapján? Miért mentek végig az összes megjelent könyvön, slágeren, hunnia és a nagy média filmjein? Miért kapom meg az élővilág ellleni csapásokat, a kinövéseket, szemölcsöket, anyajegyeket, sebeket folyamatosan, miért tették tönkre lyuggató háromszög alakú sebbel a lábaimat?
Erika megmentett asszisztensnő szerint a hangom árulkodik arról, hogy beteg vagyok, mégpedig lelki beteg, mert aki mindenért megsértődik, az csak lelki beteg lehet. Nincs értelme semminek, valóban arra várok, hogy én is meghaljak, mint apa, nagynéném, nagymama, nagyapa, az öcsém.
Ha ezt nevezik, a reménytelenségnek, a valódi kiúttalanságot pesszimizmusnak, akkor én egy pesszimista eltorzított ember lettem. Tegnap, amikor megláttam az egyik születése óta jólétben élő, világot beutazó elmeszülött tanácsát, lebénultak a kezeim szabályszerűen. Megírtam neki, távol áll tőle a nyomor és a betegség, mindenki által köztiszteletben állóként élte le életét jólétben, gazdagságban. Azt felelte, hogy neki ez már sok, nekem kellett bocsánatot kérnem tőle, mert nem képes átérezni az anyagi és betegség problémáimat. Az álmaimat, melyeket 1991 óta vezettem, 1995-től ismétlik kiforgatva. Például az atlantiszi földrengés álomból földrengés lett a szájban, mozogni kezdtek a fogak a hatalmas erő következtében.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: polgármesterként, fajtalankodóval, egyensúlyzavara, zománcfestékkel, pesszimizmusnak, köztiszteletben, árnyékoskertből, gazdagságukkal, szabályszerűen, kivizsgáltatni, ciszerdinolját, képviselőnőket, szájsebészetre, kiúttalanságot, szülöttjeiket, deformációján, következtében, visszaküldtem, családvédelmi, polgármesteri, bábkirályokat, szabadköműves, villámgyorsan, garázsboltból, idegosztályon, megemlítettem, asszisztensnő, testenyészeti, alkoholistává, maradottaknak, borsodivánkai, cigarettáztat, összegányolta, emelkedésének, gyógyszereket, idegosztályra, családvédelmi központot, kiválasztott árnyékként, szál cigarettát, álmoskönyvem ismétléséből, diszkontba hitelbe, kórházból visszaküldtem, szőke képviselőnőket, nyolcvanas években, polgármesteri hivatal, városban maradottaknak, gyerekeim anyámmal, szomszéd telefonálása, ajtón azzal, gerincem majdnem, hangom teljesen, cigányok összegyűltek, Káli Sándor, Észak-Magyarország Látókör, Miskolci Gyémántok, Zirkuli Katalin, Király Linda, Bródy János Időjelek Mákostésztás, B-né Ági Halak, Atlantiszi Halak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Fotó: Farkas Attila, szöveg la...  Nyári kép  Wulfenit ásvány  Szerelmes asszony........  Rózsa pillangóval  Jókai Anna - Perc-emberkék dár...  Facebookon kaptam  Az Úr az én oltalmam  Mi történik a testünkkel és az...  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Gondolatok nő és férfi viszony...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy nagyon szép kastély.....  Mi történik a testünkkel és az...  Mai napi mosoly......  Véna - Vénás Betegségek  Pokoli hónap van mögöttük: A f...  Nyári kép  Pokoli hónap van mögöttük: A f...  Kodolányi János szavai fonyódi...  Kellemes pihenést.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyári kép  Nyári kép  Facebookon kaptam  Petőfiné szobra Koppenhágában  Pipacsok vázában  Én befejeztem  Facebookon kaptam  Fehér gerbera  Mi történik a testünkkel és az...  Szép estét - - jó éjt kívánok ...  Napraforgó  Jó éjszakát!  255 az új fertőzött, elhunyt ...  Egy bizonyos határt...  Egy nagyon szép kastély.....  Facebookon kaptam  Png nap  Kellemes délutánt kívánok!  Muskátli.......  Facebookon kaptam  Göldner Ildikó verse: Virágzik...  Facebookon kaptam  Szedek neked virágot . . .  Arany és kék szavakkal  Png virág  Pipacsok vázában  Petőfiné szobra Koppenhágában  Majd villámot verek  Eperből állatok  Egy nagyon szép kastély.....  Szép napot mindenkinek !.........  Boldog születésnapot a ma ünne...  Pipacsok  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zöld vivianit  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Lila virágok  Muskátlik az ablakban  Talicska virágokkal  Kedvemre simogat a nyári naps...  Szűrke cica  Nyári kép  Boldog születésnapot a ma ünne...  Délutáni nassolás.....  A napfény  Fejenállva  Facebookon kaptam  Nyári kép  Nyári kép  Drón vizsga II.  Harmónia..........  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  Nyári varázs  Wulfenit ásvány  Szép estét  Nyári kép  Facebookon kaptam  Napsütés,... zivatar,...szél  Boldogság sziget.......  Szép napot mindenkinek !.........  Jókai Anna tollából  Szép estét  Facebookon kaptam  Png rózsa  Vörös rózsa  Facebookon kaptam  Vegyes viccek  Jókai Anna - Perc-emberkék dár...  Png nő  Facebookon kaptam  Ha Isten békéje lakja szívemet 
Bejegyzés Címkék
családvédelmi központot, kiválasztott árnyékként, szál cigarettát, álmoskönyvem ismétléséből, diszkontba hitelbe, kórházból visszaküldtem, szőke képviselőnőket, nyolcvanas években, polgármesteri hivatal, városban maradottaknak, gyerekeim anyámmal, szomszéd telefonálása, ajtón azzal, gerincem majdnem, hangom teljesen, cigányok összegyűltek, ablak alatt, cigányokat emelték, összes kurvával, nővérek viháncoltak, esti altatót, 1986-ban kapott, viháncoló nővér, fogaimat felül, kórház udvarán, betegek olyanokat, egyik leány, könyvét később, börtön miért, összes megjelent, tiszta tapétán, takarítónő engem, cigány takarítónő, szobájába ilyen, média éppen, borsodivánkai szociális, szomszéd egyensúlyzavara, férje genyózó, volt férjem, lakásban hatalmas, melleim alatt, menhely által, apokalipszis végig, egész megyével, szerető életre, börtön kormány, utazási kedvezményt, kórházból hazajönnöm, lábammal jártam, jobb combomon, jobb karomon, szobafestő összegányolta, fürdőszoba beázás, régi mosógépem, szétment Talmudosok, összes adventista, rosszat látom, harmónia kialakuljon, szomszéd B-né, összes Halak, nagy média, élővilág ellleni, hangom árulkodik, csak lelki, valódi kiúttalanságot, pesszimista eltorzított, egyik születése, kezeim szabályszerűen, atlantiszi földrengés, polgármesterként, fajtalankodóval, egyensúlyzavara, zománcfestékkel, pesszimizmusnak, köztiszteletben, árnyékoskertből, gazdagságukkal, szabályszerűen, kivizsgáltatni, ciszerdinolját, képviselőnőket, szájsebészetre, kiúttalanságot, szülöttjeiket, deformációján, következtében, visszaküldtem, családvédelmi, polgármesteri, bábkirályokat, szabadköműves, villámgyorsan, garázsboltból, idegosztályon, megemlítettem, asszisztensnő, testenyészeti, alkoholistává, maradottaknak, borsodivánkai, cigarettáztat, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 69
  • e Hét: 985
  • e Hónap: 4909
  • e Év: 59639
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.