Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar elme csapások elhagyják diplomásan az országot
  2014-01-31 18:37:58, péntek
 
   
  Születésemkor kezdtek a reformátusok romániai Ébredő játszótér vallások újraélesztésével a Johannás karmikus szülöttje helyetti kommunizmusával Koncz Szaturnuszi korával az én tönkre tevésemmel.Koncznak Bródy János elmeosztálya írta folyamatosan a számokat, amit 20 éve az egészségügy a súlyos elmebetegekkel ismétel és a cigánysággal, amelyeket már a szomszédba költöztettek Vekkerdi kezdetével Pszichografológiai Kelet és cigányság egyetlen ember áldozással történő tisztulása miatt. Így támadtak meg engem születésemkor azért, mert a Vekerdi cigánylányt nem fürösztötték, így anyám idegrendszere felmondta a szolgálatot. Tegnap derült ki, hogy még az ózdiak sorsát is végrehajtották, amikor anyám azt kiabálta, hogy olyan vagyok, mint apám, olyan hülye becsületes. Mára nyugdíjasok, megöregedtek azok, akik belőlem éltek emberi életet sorsuk elhordoztatásával, meg kihaltak. Marika a klubban Havas Henrik unokatestvére, aki helyett anyám szintén nem szerethetett. Az ózdiak kitermelése ide lehet beállítva, akár Kállainé Marianna baba pusztító népe a média irányítójának, amelyik végig kurvázott és genyózott a nyolcvanas évektől. Ő tette Járay Zsigmondot és Bertát, Tuzát is a rendőrségre, kormányra. Babáival kezdtek, a mentésükkel, mint Varga Évával a Hecskén, Mohácsinéval, Benedek Éva ember áldozó anyjával, tanítójével Miskolcnak, a börtönnek. A babáit a Bocskor neve alapján beállított orosz medvekor medvéivel egyidőben rendezték be a gyerekeim születése után, mint az orosz Marika járóbabát és Zsanettet, amit a rendőrség ismételt, Jutkát, Betti menyasszonybabával együtt, amelyik a járványtemetőbe került, Tünde baba is volt, Baba Miklós a Hegyaljában dolgozott. Már születésem után indultak a mini szőke lófarkos és néger babával és a zuki becenévvel. A pusztítója a médiának az SS volt, az egész világra szétmentek, mint járványos csapások adói.
Amikor a volt szalagvezető, Csomós András nevéhez értek, Csomós Katalin néven ment Újhelybe egy doktornő praktizálni. Végvárit kilökték az emeletről, innen volt a Végvári név felvéve egykor. Romániai sánta Sütőé lett a Herukon, legyőzte a régi egykori zsidó kezdetét a Szabó Ktsz-nek a cigánysággal. Balogh Tibor vízszerelő összeverekedett a karcsai Sz. Ferenccel a kazánházban, ezt ismételte Joshé a cigánysággal, amikor parasztozta a falusi férfit. Ennyien maradtunk. A régi uradalmi cselédségei egykori egyházaknak és a dunántúli emberek, meg itt mi. Gyöngyösi névvel mentek végig Gyöngyös városán pár évvel ezelőtt, akkor a nemrég elhunyt egykori buszvezetőről kiderült, hogy parkinson kórja miatt én kaptam csapásokat a lábamba 1997-ben, meg sem tudtam állni a lábaimon egyetlen pillanatra sem, annyira remegtek, vinnyogóvá vált a hangom. Így adtam el a szétberhelt házat, ami nem sokkal azután felrobbant régi Jeruzsálem teljes begyűjtéséhez érve, amiből ekkor Izrael kártalanította magát, bár egyesek tiltakoztak ellene. Dr. H. András szülészorvost hívtam fel 1995-ben, aki akkor kölcsön felvételéhez fürdőszoba készítéséhez a Mezőbankot ajánlotta, s már ekkor a hangom, ami miatt mindez történt születésem óta rekedtté vált. Utána emelték a multikat és a többi bankot.

Földiné Vaszily Mária betege, fia már növényvédelmi diplomával rendelkezik, így mennek el a szülöttek azóta, amióta engem 1983-ban értelmiség legyőzés miatt összezúztak először a magukat esernyővel védők helyett. Ez Dolly a Józsefvárossal, ez Szandi az orosz kelet náci cigányaival, ez Hevesi és az egész Rákóczi tér, mely Rákóczi miatt jött lére 130 éve, amikor megtámadták a régi Magyarországot. A menhely Unióval kezdett támadásunkkal minden kurva helyett 1971-ben.
Az infoirmációt Maria Duval 1992-es jóslata után rendezték be a nyomorultakkal, amit bemutattak nekem egyik kórházban, ezek már külföldön élnek gazdagságban, ugyanis ez volt a születési képletem, informatika, gyógyítás, nyelvtudomány, így születtem. Én soha nem vettem észre a fiúkat, férfiakat, ember voltam, amire dr. Sági Ilona azt mondta, hogy belőlem már soha többé nem lesz ember és az Idegosztályával újabb apokalipszist kezdett el, ekkor Krisztusként kerültem az egészségügy börtöne részéről legyilkolásra az osztályán hatalmas erővel, amit Cseh meg is jelentetett az Északban ezután. 1983. óta vagyok hipnózisban, ufókkal voltak a lakásban a médiával, valamint a borsodi Főnixesek iszonyatával, amihez Csepregi Éva is tartozik a az egész megyével. Ezek tettek Derláné helyett báránnyá engem 1983-ban. Éva rokonsága már Németországban élt, oda házasodott, hiába adták nekik a három gyereket, folytatták tovább az ember áldozást. Ezt mutatta be Dudásné fia, amikor kiült az ablakba és kiabálta, hogy kurva az anyja a Révész utcán. Akkor már nálam ott voltak a lakásban.


A Pusztító Lila kocsmai ismétlése átment Szombathelyre, a volt SS.-ek már üzleti vállalkozók.
A kezdeti Rózsák külföldön élnek, Miskolc népe külföldre költözött Nagy Anna református helyetti teljes begyűjtésem ideje óta már unokákkal együtt.

1971-ben a Rákóczi térnek és a kávés elmeosztálynak, a Kereszöltés pók népének, mely nyilast jelentett, meg kellett volna szünnie, akár Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának 1972-ben, 1995-ben a teljes médiának vissza kellett volna mennie az elmeosztályra, ehelyett Marsi Anikó és minden nyomorult, mivel ezek Zöld medeiát jelentik külföldre költözött.

Kositczky István volt rendőr fia jelentette itt a Kígyó és begyót, az ő Ádám és Éva nemzetközi zsidó népe mexikóiakkal együtt, amerikai almás filmekkel is beállítva jelentette a nyakörvemet az elmeosztály Révész utcájában. Révész Sándor számait a medúza írta, mint amik a szív küldi szívesen néprádióval kezdték közösen a szívvel rendelkező emberek elleni apokalipszist, gyilkosságot, ezt is a média ismételte. Minden szívhez szóló számot a medúzája írt a Ferikés Időjeleknek. Fábry újhelyi névlistán ment végig Hantos Ági helyetti támadásom kezdetével még a bölcsődében, a temető felforgatásakor tíz éve ismételték braziliai mókusrendiekkel az újhelyi temetői halottak könyveit. Hernádiék onnan vették a nevüket, Hernádi németek elleni csapást jelentett egykor, Újhelyben három gyerekesként kerültek a Hecskére, Ildikó és Babi megmentve, Babi a Pázsit e mese elsüllyedt világ képviselete. Egyszer ufók támadták meg őket, meg a szemben lakókat, összelyuggatták az ablakokat még a hatvanas évek elején. Az Ufók végig kísértek egy életen, mivel a régmúlt kezdeti történelmével indítottak magyar és német teremtői beállításával a sárga Jehova létrehozóinak. A Heti hetes valamennyi szereplője nemzetközi elmeosztály képviselete Staller Ilona forgószeles Vass Tibor által kiadott szörnyetegével a könyv szerint, az elmebetegei az országnak nevetnek rajtuk már húsz éves felállásuk óta, mint ahogyan nevették azt is, hogy a zsidói Kellernek maffiáknak kínáltak fel engem gitárral a kezemben kislány koromban.

Kositczky megmentése tehát 1986. óta történik, itt futatta az Új Hírnök Antal masszőrrel együtt, amelyik bejárta egész Thaiföldet szexmasszázs miatt. Élettársa a perecesi A. Marianna sorsát végrehajtották, megtisztították, mert szőke kos nő volt, pusztítóé. Állandó apokalipszist jelentenek, álmoskönyveim szerint bécsi szállodában is tevékenykedtek és féltem tőlük.

Szilágyi Újhelyből, Elzett igazgatójából vette a nevét, mikor színésznek beállították, láttam, hogy összehúzza a száját, hallgat, mintha sokat tudna arról, hogy a magyar kommunizmus a Vörös Oroszlánt jelentette Annás beállításokkal, helyettük történő áldozásommal, s ezt elnevezték hidegháborúnak, az egyetlen orosz medve ellen, aki nem volt beállítva elmebetegnek és a börtön utcáiba. Medve Marianna, akit innen vittek ki Pestre zsidó Rákóczi téri leszármazottként jelenti népével a miskolci áthozott lincselők kommunizmusát. Neve miatt sorsát rajtam hajtották végre.

A zsidó pestiek ócska ruháit Kiskati adta anyámnak, már a hetvenes évek óta én lettem Tátrai Mari és Kati helyett a nemzetközi Rákóczi tér kurvája, amit anyám is már kiabált nekem. Jelenleg Bicskére jár N. Istvánhoz, aki már nyolcvan éves elmúlt, rajtam és rajta tartósították, nevelt menhelyi leszbikus lánya ócska ruháit hordja nekem, nem tudja felfogni, nem tudom megértetni vele, hogy belőlünk éltek mostanáig. A leszbikus menhelyi jelenleg Izraelben él testi kapcsolatban egy nővel. Devisás hitele miatt Vas megye a nemzetközi miskolci elmeosztállyal áldozott. Ez nem tartozik a nyilvánosságra, hogyan tettek tönkre embereket egy életre, az utolsó emberi borsodi családot. Hantos névvel lett Fábry óta ismétlésben Bicske is berendezve. Nevéhez érve hantolást kezdtek el, itt hullaszállítók versengve hordták a hullákat, iszonyat volt tíz éve. 1991-es cserépfestésem óta világhírűvé váltak ikon és különféle festészetből az addigra megszüntetésre került kommunisták. Nem kell mondani, hogy a nemesek Nagy Karola egykori hunyadi nemes könyvéből az én Annás kommunista Vörös oroszlános könyvből lettek felemelve az álmoskönyveimet ismételve, mert így is kezdődött.

1983-ben állították össze a hetven éves kezdetüket ember támadókkal, folyamatosan elhordoztatva sorsukat, a menhely járt végig rajtuk. Itt rendezték meg a hatvanas évek Valakinek meg kell válnia életétől Bródy dala alapján az István a királyt, ennél a cserépnél jártak éppen. Beállították a borsodi amerikai punkrációs műanyag kommunista kort végrehajtó Nagy Ferót, akik berendezték a műanyag gyárakat a nyolcvanas években, pár évvel ezelőtt Feró kocsmába lett beállítva, mivel a Kata kocsmai miskolci lincselő kommunistákat jelenti, Kata gyümölcsei versemet hajtották végre új elmebetegek beiskolázása, kiemelése, elvitele mellett. Kata gyümölcsei vicc volt a Kelettől, mivel ezt a címet adták a Kata élete kezdetnek, amikor emberként az erdőbe kerültem Medvéhez, Kökényhez és Somhoz, itt ismétléskor még a Harkály gépíróiskolát is berendezték, ezek is elhagyták a megyét.
Én nem vagyok teremtő, nem tudtam az erdő kommunistáit létrehozni, Kata nevet adták a világ Sátánjának. Az egész megye ebből él, az én gyilkolásom mellett ismételte a Kata gyümölcseit Kata kocsma berendezésével. Som megtámadásával, ugyanakkor velem iszonyat végrehajtásával együtt.


Ugyanez volt Földes miskolci elmeosztályról kommunizmust végrehajtó egykori miniszter testvérrel, amerikai néger bluzt ismételt folyamatosan, bár az elme kislány áldozásáról szólnak a dalai Fenyő Mikós a vas erdélyi fenyő feketevonat sorozatot kezdte mindig előlről, amelyből a nemzetközi cigánysága állott fel a világnak, orosz cigányságot is mozgósítva mentették Madonnát is a megyei kórház elmebetegeivel. Fehér Annából a számozott utcai lincselő cigányság lett beállítva, gondolom, másutt is. Alföldire nem mutogatni kell, hogy a vasas perverz börtönt jelenti, hogy már az István a királyt a nemzetközivé vált miskolci pervezrek és füvesek rendezik, amióta az elmeosztályl ezeket tisztítja emberek megáldozásával 1972. Dávid Mónika és Szelep kávésainak kezdete óta, ezek is kommunista járványtemetőt jelentettek.

Szintén az értelmiségek helyetti összezúzásomkor vezették be 1983. után az és előtti vessző kitételét. Egert Rózsáinak már leszármazottjai, unokái vannak szép helyeken, jólétben, nyugalomban, akik állandó apokaliptikus időjel megadók.

Demjén szép számait démonok írták, Presser zsidója 1958-ben kezdett Izraelnek, kiváncsi volt rá, amelyik népe végig üldözött és lyuggatott mindenemet, ide van képviselete beállítva az utcába tanárnőként, már nyugdíjasan, hogyan írják a dalokat. A képzelt riport dalát énekelték nekem pár évvel ezelőtt, meg a 67-es utcát.
Medúzát kb. öt-hat éves koromban hozták a házunkba Fábry Zöld Medeiájával. Minden elmebeteg miatt támadtak emberekre, minden torzulásuk miatt, így rontották meg a gyerekeket is Marsi Anikó szája miatt is a kilencvenes években, meg az ádámcsutkás elmebetegek miatt. Erdély nincsen, Feketevonatként került ábrázolásra az Északban, amiért a nagynénémet megölték 1999-ben, mert leplezőek voltak a rajzok, s mentek végig a megjelent írásokon, írásaimmal, álmoskönyvem álmaival együtt. A maffia együtt támadott rám 1998-ban a Zöld Media suttogójával és Dávid Mónika nemzetközi Rákóczi terével, mai napig kínoznak éjjel-nappal, cipelnek, mint Ketten kertben párban áldozunk Cseh könyvének megfelelően Király Lindának járó sorsa végrehajtásában 18 éves kihalatásom, megcsonkításom, eldeformálásom mellett az összes elmeosztály orvosának közreműködése mellett.


Nem volt elég, hogy a szomszéd T. Gyula miatt a volt férjem 1980. óta genyónak szólított, mert a pusztító ezt kiabálta a szomszédnak, Gyula sorsát 1995-ben kezdték előlről megmentve és tartósítva őt, emberré nemesítve. Most én vagyok az elmebeteg az elmeosztályok helyett, akik elhagyják diplomásan az országot a nemzetközi Rákóczi terével Borsodnak és az olaszoknak. Ez volt a diktárorok állandó apokalipszise. Magyarországot 130 éve számolják fel, hetvennégy éve már sikerrel jártak.

A leszbik helyett 1992-ben áldoztak meg, már ekkor J.né Szabó Erzsébetnél jártak már ismétlésben, szemöldöke miatt az én szemöldököm is leborotválásra került 1980. körül. Minden deformáció miatt rontottak. Halak szülött anyja irigysége helyett is engem támadva. Minden Szabó Erzsébet halál népet jelentett szerte a világon, ez volt Liy Taylor is, szintén halként megmentve. A Kuruc utcai - rengeteg kuruc van berendezve Diósgyőrben, akár, mint Árpád - Szabó Erzsébet miatt azért bántottak engem, mert édeskés halál szaga volt, már ekkor a halálnépet emelték.

S.né D. Erzsébet Hegyalja Ruházati Szövetkezet karmikus zsidója miatt 1983-ban gyilkoltak le a főnixes Csepregi Éva népével, mert a karmikus szülött combja kiáll felül.
Már nyugdíjas, szép életet él, amit rajtam ismételtek. 1998. óta megy végig a menhely a sátoraljaújhelyi munkahelyeken, viszi a médiába a neveknek megfelelő játékosokat, elmeosztály politikusait. Így számolták fel a munkahelyeket is. D., Erzsébet nevét Dévényi Tibor vette fel már régen. Ő a börtönt jelenti Gór Nagy Máriájával együtt, aki helyett én verekedtem össze dr. I. László elmondása alapján 1986-ban. Ki kellett volna szedni Mária fogait, neki járt volna, mint az összes miskolci Kata és Lila kocsmás iszonyatoknak.

Ezek voltak a miskolci elme kiválasztottjai, megmentettjei, csak ezek a túlélői a vasországnak. Nem volt vasfüggöny, a Képes történelem leninistái és a róka és a medve legyőzése történt, a többi a vas utcáiban volt beállítva és romániai börtönhöz. Nem értem, hogy Milosevits népe miatt miért kellett mindenkimnek meghalnia, aki szeretett. Ellensége Jarosevits a Pázsitra volt költöztetve Újhelyben. Ez talán megmagyarázza hirtelen halálát, Pázsit a Mese hihetetlen pusztítóitól. Én voltam Ady Könnyek Szfinx asszonya is, könnyekkel tisztul a világ. A török nagykövetséggel ment a média végig Cseh Károly Kelet könyvein, amire az országból senki sem reagált, mert nem ismerte a versekben megírt 130 éve kezdődött vallási korokat, mely a csuvasokkal kezdődött. A nyolcvanas é vektől új történelmet írtak maguknak. Nem igaz, a 130 éves Borsodban volt beállítva az egész világra vonatkoztatva.

Posta Gusztáv nevével indult a postai kürt egy dal alapján egykori amerikai történelemmel, majd váltottak hollóra. Nevelt fia az orvosnak Dobos Attila volt. Dobos nevével a termékenységi népek emelését kezdték el.

Most az ember áldozással létrehozott bankok elhagyják az országot, mint a maffiák is. Francois, a Tigáz mérnöke Franciaországból közölte velem a három gyermekes szőke szikszói Évával való nemi kapcsolata idején, hogy én beteg vagyok, s állandóan bibliával járt. Tisza volt akkor a kirendeltség vezetőjük. Éva azt mondta Francoisra, hogy büdös volt azután, majd én ismét hipnózisba kerültem Éva helyett, szerencsére nem érték el ekkor a céljukat, csak megaláztak.

1992. óta Horváth Gyula és Furhmann Imre, Furhmann Zsóka nevéből ismétlik a börtön könyveit és a Vologda utcai rafinált Rákóczi tér beiskolázását. Páran kiáltottak fel, hogy Furhmann Imre a börtönnel jön ki Miskolcról, a börtön emelkedik, ami még Pataki Attilával kezdődött. Én már soha többé nem tudtam elhagyni a börtön lakást, majd a ikertorony házába kerültem nácik és Nagy Anna helyett. Azóta a lányom tartott el, a város tovább költözik karmikus szülöttjeivel, Sátán népével, amivel kezdtek is születésemkor. Ildikók és Erikák karmikusak, Magyarország ellenesek voltak régen is, így kapták sugallatra a neveiket, mint valamennyi szereplője a Sátánnak, megmenve, szép életre juttatták őket, diplomássá téve, már nyugdíjba vonulnak.

Domján Csaba a Hecskére kitett veszélyes Erika családjával,akiknek kezdetét is felszámolták, magas kőkerítés volt Csordás fuvarossal szembeni házukban 1973-ban gyalázott meg szexuálisan, amiben ketten és a miskolci Bestia, amit béka formában ünnepelnek, Imre börtönt jelentette Ufós könyvével, amelyek kakukkolnak a könyvben közösen áldoztak meg.

Kocsis tanár fia folytatta, amelyik apja már külfödet járta a kommunistákkal együtt, mint vasakkal.

Révész Sándor nyomorult, ezek tették tönkre Kata gyümölcsei kezdeti kommunista erdőbe kerülésem történetét ismételve Somot is, a 170 éves zsidó NyÍrő Gyula elmére került, mint én. Ott van Erich Fried osztrák zsidó könyvéből fordításaimnak megfelelő, melyeket bezúztak Csepegő szülész és az ádámcsutkás Almássy főorvosként berendezve a börtönből. Ezektől kértem segítséget 2001-ben a Rákóczi tériek és menhely 666 Korláti központ és sátánistáinak iszonyata közben, ami a Mónika Showwal került beállításra..

Az egész média miskolci csapásokkal a Tatárdombról állott fel 1995-ben. A Duna tévé valamennyi környezet ellenes csapást jelenti a Hermann Ottó kiadványai szerint.

Végvári neve egyébként nagyon régi eredettel bírt, a véget jelenti, mint ahogyan a Vasvári a vaskorszak kezdetét, a Kővári a kőkorszakét. Ezeket most nyomorultakkal rendezte be a város. Gulyás író is ide van állítva az utcába, mint ahogyan Lengyel is, aki az Oldás és kötést írta. Móricz Zsigmond megírta magáról, akit a pusztából választottak ki az ördögök annak idején, hogy nem magától ír, felülről jön, mint a villámlás az ihletadója.

Csodálkozom a református kezdeten, mivel a reformátusok az adventista kiadó sorozatában régi kálvinizmussal indultak egykor Debrecenben. Még iszonyatosabb a borsodi Kelet műve, hogy engem magyar paraszt kislánynak öltöztettek be négy éves koromban és az Időjelek ébredő egyházi játszóterei elé csüngettek, megrajzolva, melyik egyházból milyen csapások erednek, de valamennyit felszámolva, bekötve ábrázolták, kihaltként. Érthetetlen, hogy a nyolcvanas évek óta az összes református sorsát egyesével mentették, s engem tettek célpontnak helyettük hetven éves ismétlésben. Valamennyi egyház elméről emelkedett jelenleg, ez a Hunnia filmekből emelkedett Vatikánt és a római egyházas ufósokat is jelenti az összes többivel, mivel a bibliájuk olvastatásával egyidőben meg kellett volna szünniük, mint elmeosztálynak.

Csordás fuvarosék előtt álmosfüzeteim szerint állt egy láthatatlan ház. Álmomban odavittek engem, egy hűtő volt a fekete-fehér csempés konyhában, egy retek volt benne. Braun házban székletbe ültették a növényeket, mint a burgonyát, kaport és társait és ez alapján is népeket hoztak létre, dögöket. Ezért mondták a románok, hogy a magyarok szarból vannak.

A láthatatlan házat, melynek a falain átláttam 1996-ban ismételték körülbelül, hörgő suhogásokat hallottam, amikor körbevették a házat. Amikor nem akartam olvasni a bibliájukat, alulról felfelé ütögetni kezdték a kezemben, meg a bal fülemben lévő misztikus rontást, mely hatalmas volt. Az összetörése miatt kaptam a pusztítónak, mert a börtön a pusztítót ismételte, a menhely tisztította.

Nem sokkal ezután szétlyuggatták teljesen. 1996-ban, vagy 1997-ben állott fel Göncz Árpád a börtönnel. Ekkor szilveszteri köszöntőt mondott és egy éles hangot hallottam, szabályszerűen a plafon el lett vágva a fejem fölött és rám hullott a vakolat. Göncz Árpádot tartósították. Egyedül az skinhedek tüntettek ellene, mint amerikai szekta tagja ellen az adventista sorozat végrehajtói közül.

A Kilián telepi Noé bárkája a börtönnek átment amerikai négerekhez már a média elmeosztályával. Noé bárkának rendezte be magát a börtön, vagyis ők a túlélők. A Kilián telepi börtön misztikus kígyó formában jött a lakásba, vagyis ami itt kezdődött 1998-as ismétlésekor a média kezdetnek anyám életével, amit folyamatosan minden utcában ismételtek az anyja sorsával együtt velük történt, maffiákkal együtt elektromosként tudnak a másik világból megjelenni bárhol.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: újraélesztésével, leszármazottként, sátoraljaújhelyi, franciaországból, végrehajtásával, idegosztályával, álmoskönyveimet, összezúzásomkor, felforgatásakor, feketevonatként, megtisztították, mókusrendiekkel, összelyuggatták, leszármazottjai, elmeosztályával, összeverekedett, kiválasztottjai, járványtemetőbe, nagykövetséggel, végrehajtásában, kommunizmusával, szörnyetegével, végrehajtották, elmeosztálynak, németországban, nyomorultakkal, magyarországot, szabályszerűen, józsefvárossal, tevékenykedtek, szétlyuggatták, kártalanította, megszüntetésre, eldeformálásom, megcsonkításom, járványtemetőt, reformátusok romániai, súlyos elmebetegekkel, szomszédba költöztettek, ózdiak sorsát, klubban Havas, ózdiak kitermelése, média irányítójának, nyolcvanas évektől, gyerekeim születése, orosz Marika, rendőrség ismételt, járványtemetőbe került, mini szőke, zuki becenévvel, egész világra, volt szalagvezető, Koncz Szaturnuszi, Koncznak Bródy János, Pszichografológiai Kelet, Havas Henrik, Kállainé Marianna, Járay Zsigmondot, Varga Évával, Benedek Éva, Baba Miklós, Csomós András, Csomós Katalin, Szabó Ktsz-nek, Balogh Tibor, Földiné Vaszily Mária, Maria Duval, Sági Ilona, Csepregi Éva, Pusztító Lila, Nagy Anna, Dávid Mónika Szörnyeteg, Marsi Anikó, Kositczky István, Révész Sándor, Ferikés Időjeleknek, Hantos Ági, Staller Ilona, Vass Tibor, Hírnök Antal, Szilágyi Újhelyből, Vörös Oroszlánt, Medve Marianna, Tátrai Mari, Jelenleg Bicskére, Nagy Karola, Nagy Ferót, Fenyő Mikós, Fehér Annából, Dávid Mónika, Egert Rózsáinak, Fábry Zöld Medeiájával, Zöld Media, Király Lindának, Szabó Erzsébetnél, Minden Szabó Erzsébet, Szabó Erzsébet, Erzsébet Hegyalja Ruházati Szövetkezet, Dévényi Tibor, Nagy Máriájával, Ellensége Jarosevits, Könnyek Szfinx, Cseh Károly Kelet, Posta Gusztáv, Dobos Attila, Horváth Gyula, Furhmann Imre, Furhmann Zsóka, Pataki Attilával, Domján Csaba, NyÍrő Gyula, Erich Fried, Mónika Showwal, Hermann Ottó, Móricz Zsigmond, Göncz Árpád, Göncz Árpádot,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Sárga rózsa  Frissítő délutánra  Örülnünk kellene..  Vízesés  Aranyosi Ervin: Mit is kéne te...  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Kislány kalapban  Kedvemre simogat a nyári naps...  Lila virágok  Nyári kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Png nő  Nyári , hűsítő italok !  Hány hívő érte el az égi célt  Isten Igéje - az egyház egység...  Nyári , hűsítő italok !  Sírva, dalolva  Elejtetted a napot  Arany és kék szavakkal  Muskátli.......  Napraforgó  Zöld vivianit  Örülnünk kellene..  Facebookon kaptam  Png nő  Sírva, dalolva  Sűrűsödik  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép napot mindenkinek !.........  Facebookon kaptam  Keserű a Mára vize  Öntöző kanna  Jókai Anna tollából  Nyári kép  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Riasztó.......  Szemüveges  Facebookon kaptam  Nyári kép  Sűrűsödik  Valamikor régen  255 az új fertőzött, elhunyt ...  Szép virágok......  Rózsa pillangóval  Mai napi mosoly......  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Lufik  Facebookon kaptam  Kislány  Riasztó.......  Elejtetted a napot  Png nő  Szép napot kívánok  Itt a nyár  Jókai Anna tollából  Fülöp szigetek.......  Valamikor régen  Topáz  Png virág  Lufik  Kellemes kávézást  Az Úr az én oltalmam  Délutáni mosoly......  Mai napi mosoly......  Fogyózni kellene......  Amikor nincs pénzed......  Frissítő délutánra  Gondolatok nő és férfi viszony...  Délutáni nassolás.....  Kellemes napot  Fejenállva  Már a cica is.......  Png nő  Fogyózni kellene......  Napraforgó  Png kutya  Mi történik a testünkkel és az...  Talicska virágokkal  Png pillangó  Flavonoidokban gazdag étkek  Délutáni mosoly......  Facebookon kaptam  A kaktusz virága.......  Kellemes kávézást  Muskátlik az ablakban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pihenő cica  Szedek neked virágot . . .  Azt mondják...  Riasztó.......  Azt mondják...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kodolányi János szavai fonyódi...  Balga utak  Kislány kalapban  Szép virágok......  Voltaire : Értekezés a türelme...  Már a cica is....... 
Bejegyzés Címkék
reformátusok romániai, súlyos elmebetegekkel, szomszédba költöztettek, ózdiak sorsát, klubban Havas, ózdiak kitermelése, média irányítójának, nyolcvanas évektől, gyerekeim születése, orosz Marika, rendőrség ismételt, járványtemetőbe került, mini szőke, zuki becenévvel, egész világra, volt szalagvezető, doktornő praktizálni, régi egykori, falusi férfit, régi uradalmi, dunántúli emberek, nemrég elhunyt, lábamba 1997-ben, lábaimon egyetlen, szétberhelt házat, többi bankot, szülöttek azóta, magukat esernyővel, orosz kelet, egész Rákóczi, régi Magyarországot, menhely Unióval, infoirmációt Maria, születési képletem, egészségügy börtöne, osztályán hatalmas, borsodi Főnixesek, három gyereket, ember áldozást, kezdeti Rózsák, kávés elmeosztálynak, teljes médiának, elmeosztály Révész, medúza írta, szív küldi, szívvel rendelkező, média ismételte, temető felforgatásakor, újhelyi temetői, szemben lakókat, hatvanas évek, régmúlt kezdeti, sárga Jehova, könyv szerint, országnak nevetnek, zsidói Kellernek, kezemben kislány, magyar kommunizmus, egyetlen orosz, börtön utcáiba, miskolci áthozott, zsidó pestiek, hetvenes évek, nemzetközi Rákóczi, leszbikus menhelyi, nemzetközi miskolci, utolsó emberi, addigra megszüntetésre, nemesek Nagy, álmoskönyveimet ismételve, hetven éves, menhely járt, cserépnél jártak, borsodi amerikai, műanyag gyárakat, címet adták, erdőbe kerültem, erdő kommunistáit, világ Sátánjának, egész megye, elme kislány, nemzetközi cigánysága, megyei kórház, számozott utcai, vasas perverz, nemzetközivé vált, elmeosztályl ezeket, értelmiségek helyetti, utcába tanárnőként, képzelt riport, 67-es utcát, házunkba Fábry, kilencvenes években, ádámcsutkás elmebetegek, nagynénémet megölték, megjelent írásokon, maffia együtt, összes elmeosztály, volt férjem, elmeosztályok helyett, diktárorok állandó, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 97
  • e Hét: 1053
  • e Hónap: 7048
  • e Év: 61778
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.