Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az elmeosztály Újhelyben készül a jövővel
  2014-04-02 07:48:32, szerda
 
   
  Miután a sátoraljaújhelyi náci munkahelyekkel és ismétlőikkel, a Szörnyeteg koporsójával, Müllerékkel felszámolták a várost az emberek megölésével, megcsonkításával, kínzásommal a börtön és elmeosztályok részéről, köztük Szamosvölgyi Péter nemi csapás sorsát elhordoztatva ismétlésben is a Pszichografológiai apokalipszisből Hörcsig Rihárdéval együtt Hörcsig Mária utcai kezdetével az újhelyi börtönnek, felesége Hörcsigné Teréz kontyosként anyám támadóit jelentette, így kerültem vele egy gyors-gépíróba, mint butával együtt, amelyet mesterségen emeltek a kommunisták az elmeosztályról. Hörcsig Richárd ismételte a születésem utáni történelmet.

Hörcsigné Teréz és börtön férje sorsát születésem után kezdték el rajtunk a Mária utcából Tátrai Mari asztalon táncoló elvittel együtt. Hörcsignénak ugyanolyan kék szövetkabátja volt a hatvanas évek elején, amilyet anyám kapott apámtól. Másnap arra lettünk figyelmesek, hogy anyám az egy hetes mosogató vízbe nyomta a kontyát fejével együtt,ami ugyanolyan volt, mint Terézé és belenyomta a zsíros lébe az új kabátját. Apa sírt, átmosta a kabátot mosógépben, nem tudtuk, mi van anyámmal. Akkor minden szőke és zsidó helyett, Rákóczi tér és boszorkányok helyett minket támadtak meg, Kovács Erzsi szív küldi médiája kezdetével a féltékenységnek, Berdnárikné férjét kihasználó sorsával együtt, amiért összeállították rajtam ismétlés miatt a Révész és Bertalan utcákat és mennek végig rajtuk születésem óta. Én nagyon féltem, nemcsak a Medúza miatt a VÍzi táncsorból, hogy nem szerethetett senki, rettegnem kellett anyámtól Simonok helyett kezdetben, sírva szaladtam a kontyos kék kabátos Hörcsigné után az utcán, mert féltem felismerni, de mégis csak az anyám volt, aki rettegésben tartott hipnózisban a két elmeosztály és a zsidók által. Ekkor megfordult anyám kontyával és kabátjában és Hörcsigné Teréz nézett rám a Mária utcából. Ezt ismétlik Hörcsig nevűekkel a Hegyközből is, még varróleány időszakomban a hatórások mentésével, Nyúl Ica kezdetével, mert a főmeós pinának szólította, jött a motoros utcanép férjnek, de a többi hatórás és menhelyi sorsát is rajtam kezdték el Pán-Európai Unióval Unió együttes Biborszárnyú alkonyat kezdetével.

1985-ben Sütő László és Dévényi Erzsébet kommunista megtagadása után jogi egyetemen való tovább tanulásomnak Ostváhné Réti Mária elnökké lett külvárosi kommunistának zöld szemem miatti dührohamaival - nem írt alá semmit, amit én vittem fel az elnöknőnek - szabályszerűn kiutáltak a romániai sánta csapás és a zsidó nép a zsidó Ktsz-ből, azzal, hogy tirhuljak el onnan és ne engedjem, hogy másutt is kihasználjanak, mert mindenki munkáját én vegeztem a legkevesebb fizetségért, én tanítottam be a számviteliseket is volt főnökömmel együtt.

Ezt követően az újhelyi Pályafenntartás, a MÁV ígért magasabb fizetést és azt, hogy ott továbbtanulhatok. Itt már megtámadtak a 666 miskolci csapásai, naponta elaludtam, taxival mentem dolgozni, mert Szabó Pistike párttitkár kezdetével a Zsidó Ktsz-ből közölte, hogy én kihasználtam a volt férjemet, nem ő engem. Itt már Varholáné, Berdnárikné és Szabóék börtön szirmabesenyő reformátusainak sorsát hajtották végre az ide berendezett genyóval, akit kihasznált szőke felesége, ezt folyamatosan ismételték visszamenve időben majdnem száz évet korokkal és mindenkori politikával.
A Mávnál visszamentek időben a Spartacus futballcsapat római egyházas kezdetéhez a meghaltaknak, járványtemetőben feküdtek a római egyház bibliai játékosai. Cselényi dolgozott a Pályafenntartásnál a Spartacusból, ahová apát emberként beállították annak ellenére, hogy a focisták valamennyien szerepet játszanak Jehova focistáiként a temetői történelem folytatásaként. A Máv-ra jött a szőke Kosnő Vera néven, miután befejezte a működését, a főmérnök férje infarktusban meghalt. Már akkor Mötyike dr. Lámer asszisztensnője Pirigyiné alkoholistát mentették ember áldozással. Utána ott volt az Elzettben is a pusztító, Deutsch György új temetői név keze alatt dolgoztam, odamentek a Hecskére felszámolva az eredeti helyszíneket. Deutsch Tamás már Pesten be volt rendezve zsidó névvel. Deutsch kiabálta Jenő bácsi zöld-kék szemű fiának képviselője előtt, hogy a Katit nem engedni összezúzni Szilágyiné igazgatónőnek és társainak, mégis megtörtént. A Telefongyárban zöld szemű boszorkánynak szólítottak. Hraboszkyék voltak ide berendezve a korláti központból. Ignáczné Ildikó szőke rövid hajjal számvitelisként kiválasztott volt a Telefongyárban, utcanépe megtámadott 1986-ban Moldován Nóra szabadköműves miatt. Varhola sorsát és férjét kihasználók református megmentését öcsém megölői, a borsodivánkai, füzesabonyi elmeosztály kommunistái Müller Péterrel ismételték 2007-ig cigányság helyetti deformációjával a mindenkori Pszichografológiai politikának.

A sportolók valamennyien belőlem vannak, beleértve Kriza Ákos református miskolci polgármestert, az összes református belőlem van születésem óta. Testnevelés elleni csapásként indultak az iskola ellen, amit a sötétkapus dögök jártak el Kodály ének-zene iskolaként a börtönnel, szlovák berendezőivel a Bertalan utcai skizopreneknek Tóth kezdettel a börtön Hunniával csikkes kommunistáival Törőcsik Mari népének a Horváth Bercis vasgyári munkásával, akivel ketten állították be az egykori pojáca kommunista margarétás erdőjét, Első villamossal együtt, már 18 éves ismétlésben ismét a könyvek végrehajtásával rajtunk.
Kolczáék a Nagy-Hecskén laktak, bolond család volt, a bolondokat is a mi áldozásunkkal emelték mint pusztai honfoglalókat Bi Aranyketrece szerint Kóbor János Katalin denevérnek a Talmudból, majd jöttek a világrészek Katalin néven és a tanyasi népek, az összes reformátussal, 1991. óta a római katolikusokkal a hunnia börtön elme után Takács Klára egykori Titus kori kezdetével az egri Zizi Magazin tanúsága szerint, ebből volt Szenes Andrea is, tüdőtőmadóimmal Verebesékkel 1995-ben.

Miután az embereket megölték, sorsukat végrehajtották ismétlésben Müllerékkel, mennek oda az odament pesti Rákóczi térnek és Humanás cseremisz pusztító népének munkahely teremtő beruházást avatni a roma parabrutális légy miniszterével. A cseremisz pusztító a Keresztöltés, mint ismeretes, kihalatta ki az emberi családomat a Rákóczi terével, amivel kezdődött a Medúza után az életem, kiszedte anyám fogait a Rákóczi tér helyett azzal, hogy a barna gyerek elviszi az anyák fogait. Itt megállt az élet, a csapások sorsát és szereplőkét folyamatosan végrehajtva itt megállnak, mint húsz évvel ezelőtt, mert Ágnesek a főszereplők, melyek mossák lepedőiket a börtönnel.

666 központ része volt az Elzett, a szociális hálózat mindenütt az országban, csak a belőlem tettek vannak ott a polgármesteri hivatalokkal együtt szerte az országban. A Telefongyár a Pataki utcában mindekori kommunistáival, Rák Katalinból Rák Barnabással és mini feleségével, Budai kivégzőivel az embereknek, amit Miskolc városa a televíziójával ismételt a börtönnel.

666 Zoltán Erika Zöld Medeiája mellett Gór Nagy Mária inysorvadást végrehajtó csapásaival, Illés doktor, amelyik közölte, hogy én verekedtem össze egy asszonykával, asszisztensnője Piroska, Nagy Katalin, Budai Borbála, menhelyből emelkedtek valamennyien Kállai színésszel együtt az elméről, rózsakeresztes rend I. emelettel, Varga Miklós István a királlyal, babái a pusztítónak, Szajkók, Barnák, Adamek Gábor zsidó fogtalanító emberáldozással megmentve, Motsilnik Katalin Mákostésztás hintás magyar kislány, Medve Marianna, fülbevalósok, orrperecesek, Kati és kerek perec Pereces teljes Rákóczi tere az összes boszorkánnyal, sivatagi néppel és felsorolhatatlan ország képviseletével, mint a Japánnal, pusztítóval szőke Kos-nő formájában.

Szamosvölgyi itt már befejezte csapásait a menhellyel Migléczinével és Miskinével, Ráskinéval együtt Dévényi Erzsébettel és Csepregi Évával, Derlánéval a náci bárányaként három gyerekesként németek közreműködése mellett.

Miután a skizopren refrén két elmével végigment az egész városon, mint egykori romániai csapások, valamennyi munkahelyen, Mohácsi Csilla és volt osztálytársam helyetti életemmel, jutalmazza Zenekakadémián a vasfüggönyös városokat, mint Mezőkövesdet és Mohácsot, a falvakkal együtt, mint tiszta falvakat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felsorolhatatlan, megcsonkításával, továbbtanulhatok, járványtemetőben, sátoraljaújhelyi, apokalipszisből, asszisztensnője, tüdőtőmadóimmal, reformátusainak, pályafenntartás, deformációjával, számviteliseket, féltékenységnek, végrehajtásával, emberáldozással, összeállították, számvitelisként, zenekakadémián, telefongyárban, kommunistáival, kihasználjanak, végrehajtották, munkahelyekkel, elmeosztályról, folytatásaként, skizopreneknek, képviseletével, katolikusokkal, rózsakeresztes, televíziójával, szirmabesenyő, szabályszerűn, szövetkabátja, boszorkánynak, igazgatónőnek, osztálytársam, sátoraljaújhelyi náci, emberek megölésével, újhelyi börtönnek, születésem utáni, hatvanas évek, kontyát fejével, zsíros lébe, kabátot mosógépben, anyám volt, zsidók által, hatórások mentésével, főmeós pinának, motoros utcanép, többi hatórás, romániai sánta, zsidó Ktsz-ből, Szamosvölgyi Péter, Hörcsig Rihárdéval, Hörcsig Mária, Hörcsigné Teréz, Hörcsig Richárd, Tátrai Mari, Kovács Erzsi, Nyúl Ica, Pán-Európai Unióval Unió, Sütő László, Dévényi Erzsébet, Ostváhné Réti Mária, Szabó Pistike, Zsidó Ktsz-ből, Kosnő Vera, Deutsch György, Deutsch Tamás, Ignáczné Ildikó, Moldován Nóra, Müller Péterrel, Kriza Ákos, Törőcsik Mari, Horváth Bercis, Kóbor János Katalin, Takács Klára, Zizi Magazin, Szenes Andrea, Katalinból Rák Barnabással, Zoltán Erika Zöld Medeiája, Nagy Mária, Nagy Katalin, Budai Borbála, Varga Miklós István, Adamek Gábor, Motsilnik Katalin Mákostésztás, Medve Marianna, Dévényi Erzsébettel, Csepregi Évával, Mohácsi Csilla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi felhők  Facebookon kaptam  Védőoltást igazoló mobilalkalm...  Isten gyűlölete  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Robert Burns: Egy százszorszép...  Igazságos Isten  Egy igazi nőt-  csak, úgy...  Facebookon kaptam  Haragos Isten  A sárgarigó fészke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zöld pirimorfit  Kellemes hetet  Köszönő lap  tavaszi vers  Facebookon kaptam  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  Létezik másfajta szeretet is  Robert Burns: Egy százszorszép...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Rodokrozit és kálcit  Jó kívánságom !  Tavaszi felhők  Shabbat Shalom * Áldott legye...  Isten gyűlölete  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép délutánt ! ........  Facebookon kaptam  Egy őrült vagy, angyali szívve...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Esti kép  Facebookon kaptam  Rózsakvarc  Facebookon kaptam  Igazságos Isten  tavaszi vers  Facebookon kaptam  Angyali szívvel...  A cukorbetegség és a fokhagyma  Pákolitz István - Babarózsa  Kalkopirit és kvarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azok boldogok, akik...  Facebookon kaptam  Mindnyájan egy akarattal együt...  Facebookon kaptam  Hajnali hangverseny  Facebookon kaptam  Png virág  Egy őrült vagy, angyali szívve...  Shabbat Shalom * Áldott legye...  Facebookon kaptam  Tudod mi a boldogság?  Nem tudom, mit tartogat számom...  Isten gyűlölete  Kvarc  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  -mikor szívünket betakarja a b...  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  Pákolitz István - Babarózsa  Ne hallgass arra!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörű csend  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Éld át az élet...  -mikor szívünket betakarja a b...  Facebookon kaptam  Ametiszt  Ha egyszer magányosnak érzed m...  Facebookon kaptam  Az igazság hirdetése  A cukorbetegség és a fokhagyma  Utas panasz  Igazságos Isten  Főzöcske  Isten haragja  Boldog születésnapot a ma ünne...  Azurit  Facebookon kaptam  Rodokrozit pirittel  A nap világosítson a szívedben  -mikor szívünket betakarja a b...  Facebookon kaptam  Már másfél évtizede tervezte &...  Isten gyűlölete  Megpróbálok úgy élni  Kellemes vasárnapot  Mai harmónia kártyám  Isten gyűlölete  Azok boldogok, akik...  Haragos Isten 
Bejegyzés Címkék
sátoraljaújhelyi náci, emberek megölésével, újhelyi börtönnek, születésem utáni, hatvanas évek, kontyát fejével, zsíros lébe, kabátot mosógépben, anyám volt, zsidók által, hatórások mentésével, főmeós pinának, motoros utcanép, többi hatórás, romániai sánta, zsidó Ktsz-ből, legkevesebb fizetségért, újhelyi Pályafenntartás, volt férjemet, római egyház, focisták valamennyien, temetői történelem, szőke Kosnő, főmérnök férje, eredeti helyszíneket, korláti központból, sportolók valamennyien, összes református, iskola ellen, sötétkapus dögök, börtön Hunniával, egykori pojáca, könyvek végrehajtásával, világrészek Katalin, tanyasi népek, összes reformátussal, római katolikusokkal, hunnia börtön, egri Zizi, embereket megölték, odament pesti, roma parabrutális, cseremisz pusztító, emberi családomat, barna gyerek, anyák fogait, csapások sorsát, szociális hálózat, belőlem tettek, polgármesteri hivatalokkal, televíziójával ismételt, összes boszorkánnyal, menhellyel Migléczinével, náci bárányaként, skizopren refrén, egész városon, vasfüggönyös városokat, falvakkal együtt, felsorolhatatlan, megcsonkításával, továbbtanulhatok, járványtemetőben, sátoraljaújhelyi, apokalipszisből, asszisztensnője, tüdőtőmadóimmal, reformátusainak, pályafenntartás, deformációjával, számviteliseket, féltékenységnek, végrehajtásával, emberáldozással, összeállították, számvitelisként, zenekakadémián, telefongyárban, kommunistáival, kihasználjanak, végrehajtották, munkahelyekkel, elmeosztályról, folytatásaként, skizopreneknek, képviseletével, katolikusokkal, rózsakeresztes, televíziójával, szirmabesenyő, szabályszerűn, szövetkabátja, boszorkánynak, igazgatónőnek, osztálytársam, szabadköműves, polgármesteri, boszorkánnyal, berendezőivel, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10
  • e Hét: 416
  • e Hónap: 4068
  • e Év: 52173
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.