Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feketebárány Deák Bill Gyula öcsém élete és halála
  2014-04-21 08:46:44, hétfő
 
   
  Deák Bill Gyulával visszamentek időben 1983-ban a nemi csapások és fajtalankodók, cigánytelep kezdetéhez. Müller Péterék ekkor pszichózist hajtottak végre az egészségügy tudtával és saját végrehajtásban, mivel már az együttesei a főnixes miskolci központnak Demjén bátyám deformálója Rózsi kezdet összes Rózsával deformálták az embereket a csapások formájára. Deák Bill Gyula cigányokkal kezdett jeruzsálemi apokalipszist az összes Gyula apa túlélőjével Gyula utcájával Miskolcnak. Időjelekbeli vastrágya hosszabbítást jelent egy lábbal létrehozva, a másik csak illúzió volt, a lába miatt támadták meg az embereket, Titot és rengeteg levágott lábút folyamatosan a cigánytelepével. Akkor kezdték emelni, addig a kapualjak alatt párzott egykori svédek felszámolójaként kutya módra, mivel kutyák módra párzik.

Lendvai Ildikót Kőszegi névvel kezdték előlről az összes bolond református bolond kezdetével az Omegának Kóbor János Katalinnal, denevérként Bi pusztai honfoglalóival a bolondoknak, Idegosztályok súlyos csapásaival.

Öcsémet a két dadogós református szomszéd sorsaként zúzták össze születése után már. Egy darabig szépen öltözködött, 1967-os Nyomorultak zsidó emeléséig meg volt engedve az ennivaló, kalap, öltöny. A libalábú szomszéd sorsát rajtunk vitték tovább Bajnai Gordon zsidói így ismételték.

Lendvait megszégyenítette az apja, a mondatát Kőszegen a logopédiai intézetben hajtották végre apán és öcsémen. Lendvai Ildikó romániai karmikus kurvaként futtatja magát a romániai csapásokkal öcsém születése óta Debrecenből, a Bizottság ekkor állította be az embergyilkos ortodoxokat és szakállas zsidókat Koko művésznővel.

Müllerék az apokaliptikus Medici Katalin Bertalan utcai Farkas börtönéből Romániának emelték a jobboldaliakat, köztük a kiliáni börtön Vonáját az öcsém arcának keresztül húzásával, mint velem a nácikat születésem óta Barna Gabriella rajtam ügyvéddé tett pesti ügyvédként praktizálóval az élen Adamek Gáborral együtt, helyettük vittek a Révész utcára lakni, mint itt Balogh Éva és Ledniczky Zsolt Led zeppelintől a művészeti sorozatokat festményekkel, Vatikánnal együtt ismétlőjével a magyar apokalipszisnek. Előzőleg lakott itt egy alkoholista pusztítója a Kos-nőnek a spanyoloktól, mint embergyilkosnak, amelyik szőke rövid hajjal szokott megjelenni, társa a bal fülemet törte össze, amibe 1995-ben a menhelytől egy hatalmas csapást kaptam jungista Melion sorsának feszületekor, majd itt ismételték 1998-ban a nemi gyalázókkal, T-né Erzsike és B.né Ágnes értelmiség legyőzőkként berendezett beázottak fejbe támadásával együtt egész Szarkaheggyel, amik már átcserélték a tetőjüket is 1998-ra.
Öcsém gyilkosai közül itt az Időjelek és Tóth-Kecskés Katalin az összes Kecskéssel van berendezve a határlezáró Varga Őrház patikájával és Varsányi lábmegrántómmal a Talmudosként az ezer éves reformátusok könyveinek és szerepeinek végrehajtójaként, valamennyi cigánytelepükkel indiai Lámás Erdős nemesség kezdetével a Vörös Oroszlánnak, valamennyi nyomorult Rákóczi téri hosszabbítása a sivatagnak vasfüggönyként, minden kutya a Józsefvárossal együtt, Puskás Katalin fifis avonos kutyáival a magukat nem áruló üres szíveseknek, minden nemi csapásával Rima Jeruzsálemnek, minden cigánnyal, aki helyett eldefomálták és összezúzták egyházi emelésükkel, ez volt a vége a fekete kenyér áldozóknak, valamennyi borsodivánkai és füzesabonyi, Nyírő Gyula elmebetegének a két elmeosztályával Csiba Gábornak romániai fogkiszedőjeként a saját könyvvel rendelkező dögöknek, mint sötétkapusnak. Saját katasztrófa védelme van 666 megyéjének. Szíve Gyuszinak,akinek tegnap lett volna a születésnapja ötször állt le sokkolása közben a cigányság nemi csapásainak, amiket most is emelnek az én gyalázásommal.

Medici Katalin okkultista vérfürdős utcája én vagyok Medici Katalin néven, az egész Bertalan és Révész utca protestánsok nélkül, ezt rendezték be a Katalin Zirkuli könyv alapján 1971-ben.

Öcsém szerelmes lett a Moldován Cipész Ktsz-ben a gépíróba. Müllerék a cigányteleppel utánozták a kislány hangját és az anyjáét, szabályszerűen csúfot űzve belőle beleléptek. Ezek a hangutánzóik démonok, ezt ismételték itt 1998-ban, vagyis öcsém gyilkosai is itt vannak berendezve a menhellyel.

Ezt követően a ricsei láger helyére tett ricsei elmeszociális osztályra szállította Kecskés Emil helyett a Bertalan utcáról nemi csapásként Pszichografológiai pán népeként az újhelyi orvosi kar, ahol megházasították a menhelyi Nagy Éva magában beszélőjével a borsodivánkai elmeosztálynak, ami miatt 1998-ban engem támadtak meg, hogy Éva magában beszél és az Őrház határlezáró kék szeműi.
1967. óta nem evett semmit az öcsém, így emelkedett Izrael az egész sivataggal apokaliptikus csapásként Borossékkal együtt a 666 központjával a mindenkori politikusoknak.

Ruhája többé nem volt, erejével a munkahelyén visszaéltek, a csapások elektromos fejűi helyett 12-szer megsokkolta az elmeosztálya Kósa Emesének Fiúk, lányok évkönyvéből felvett névvel és Bohács elmebeteg orvossal Isekutz Béla Nyírő Gyula elmeosztályával, együtt vettek részt benne. A nemi csapások, mint dr. Tűzkő Judit szőke elme pszichiáter gyilkossága nem ismert határt. Dr. Kovács Gabriella Révész utcai idegosztály főorvosa sorsát a nyolcvanas évek óta az összes Kováccsal együtt hajtják végre, minden tudtával a cigány fekete mágusokkal gyilkol, így lett főorvos is, sorsát 2001. óta ismét tartósította a népe az én gyilkolásommal.

A Feketebárány nemi csapás cigányként végig köpdösve mostohaapám áltam cigányként öcsém lett az életmű díjjal jutalmazott Deák Bill sorsaként, mikor az öcsémet megölték 2007-ben nevettek a hullaboncolók és a Feketebárányt megjutalmazták a politikusokkal 666 központjából. Iszonyatos sors, felsorolni lehetetlen a fájdalmat, a megalázást, az éhezést, az ócska ruháit a nyomorultaknak.

A győri Tóth Pszichiáter 2001-ben ismételte Zorán kislány gyalázó sorsát, amiért engem gyerekkoromban megaláztak, majd megölték az unokabátyámat a Martintelepen, akivel Zorán perverz sorsát elkezdték a főnixes 666 apokalipsziseként.

1989. után jött el a börtön függetlensége, ekkor kerültem a pricsre, meg átment a kezdeti roma Gabriella ember gyilkosság az elmeosztályához Jakubcsek nemi csapásainak, ami a Mónika Showvval születésemkor kezdődött Dávid Mónikával, azóta mennek végig a világ összes nemi csapásán szőkékkel együtt, támadásunkkal, mint a jehova Lénártné helyett a Tatárdombon boszorkányokkal, előző életükkel, mint Ádám pácini betét család sorsát is az öcsémen hajtották végre, úgy, hogy anyám lett a Rákóczi tér képviselete, ahogyan mai napig is van, sőt anyámon hajtották végre az Egy bolond százat csinál börtön Varga és Balázs könyvet is.

A Familia KFT miatt támadtak rám húsz éve, ami a család kezdete volt az apokalipszisben az üzletházózatokat nyitók, mint a Spar cigánysága az Intersparral és valamennyi jelenlegi üzlet képviselőjének csapásaival a multikkal együtt. A gyári munkásokkal való kezdet Esztergályossal ezek szerint anyám támadásával történt kommunizmusként, Szép Pál apa természetjáró csoportjának tagja Palik néven megmentve, apát támadták meg helyette. A Spar iker kezdet amerikai iker testvérpár beállítása az apokalipszisnek, ezért kaptam 1991-ben két kék Taj kártyát, bár mellettem lakott egy ikerlány pár két kutyával a Benedek utcában. Kriszta szőke hajjal Gór Nagy börtönéből a börtön fogtalanító kezdetet jelentette, Csonka Pici nemi csapása a médiának a Csonka torony országát. 1986-ban már én lettem Esztergályos Cecilia is, nekem mondta D. Erzsébet zsidó megmentett karmikus főnixes, hogy kezdjek el sálat kötni, ugyanakkor mentették a volt nemes Mariannt a tíz emeletesből, amiért engem megtámadtak, mert szerelmes volt Kaposvári Sándor budapesti nyomorultba, amelyik ügyvédnője elvette a fehér kosztümömet, mint zsidó nemi csapása a Rákóczi térnek. Valamennyi jogász és ügyvéd, rendőr, tanár, énekes, számvitelis belőlem lett meg a vámügyőrség, én semmi sem lehettem az őrházas Varga helyett, az összes Vargával együtt, amiknek a könyvein hatalmas erővel mentek végig 2004-ig Varga Imrék és valamennyi Imre Kulcsár Imre Kulcs Busta beállítás szerinti belém költözőjével a Bertalan utcai utcalányuk helyett az Imréknek.

A társadalom biztosítás az apokalipszist eltartja, mint az utcába rendezett ember gyilkos csapását a vargahegyi foglalkoztatóval együtt, mint autistákat, a parákat, mint fejre támadó nemi csapásokat, Írisz néven a romániai elmebetegeket, amik a világ apokalipszis kezdete után Írisznél támadták meg az embereket. Valamennyien nyugdíjasok már, vagy rokkantnyugdíjasok, ha valamelyiknek kevés a pénze, tőlem veszik el, mint ahogyan koldultattak a halál reformátusok Nagy Annája helyett 1995. óta húsz évig, az utcára mentem kéregetni háziruhában, ekkor a két lányom és anyám bevitetett a kórházba emberként a Talmudos csapások közé Balázsnéhoz, mint utcanéppel nagyanyámat meggyalázóhoz velem együtt, Madonnát hosszabbítójához az orosz cigánytelepnek, Pogánynéhoz, amelyiknek ufók jelentek a lakásában, ezért támadott meg a fia az Időjelekkel, Pogány Balázs 1991-ben. Egyetlen vak volt, Szajkó Karcsi Izraelből állandó berendezésként, már vakoknak és süketeknek saját kormányuk is van Teve utcai jeruzsálemi rendőrséggel együtt. Karcsi szexuális beállítottságú ajánlatokat mindenkinek tevő nyilvános házi képviselete Izraelnek, akár mint a Szajkók és Tátraik libiai zsidó Weiser asztalán meztelenül táncolók, amikkel kezdtek születésemkor libiai háborúval együtt.

Varga Ildikó szociális klubvezető velem egy évben született szőkeként, 56 éve hajtják végre rajtam a vasfüggönyös nemi csapás sorsát, tisztességre juttatva, Gyarmathy Icájával Debrecen környéki falvának Tim sem vagytok magyarok romániai cigányságként. 1987-ben elköltözésemkor az árnyékoskertiek nemi támadásakor a börtönnel Majóné férje miatt a priccsen - emeletes ágy alján - támadott meg az utcanép Erika miatt, akiből tanárnőt kreháltak, így ment hatalmas nyugdíjba is szexuális társsal. Boldog az egész világ, az egész országgal együtt, ünnepeket tartanak a vasfüggönyös parasztsággal együtt, Kósa könyv alapján.

Mi voltunk a nemi csapásai Rima Jeruzsálemnek és a bárányok is valamennyi Jézussal magyarok elleni támadás fő célpontjai, jelenleg is ezt jelenti az értelmiség legyőző média.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: végrehajtójaként, cigánytelepükkel, felszámolójaként, fogkiszedőjeként, megszégyenítette, üzletházózatokat, foglalkoztatóval, hosszabbítójához, megházasították, cigánytelepével, apokalipszisben, embergyilkosnak, kommunizmusként, boszorkányokkal, apokalipszisnek, árnyékoskertiek, elmeosztályához, elköltözésemkor, esztergályossal, elmeosztályával, lábmegrántómmal, elmeosztálynak, beállítottságú, honfoglalóival, szabályszerűen, vasfüggönyként, megjutalmazták, cigányteleppel, politikusokkal, gyilkolásommal, józsefvárossal, cigánytelepnek, politikusoknak, jobboldaliakat, képviselőjének, gyerekkoromban, nemi csapások, egészségügy tudtával, főnixes miskolci, csapások formájára, összes Gyula, lábbal létrehozva, másik csak, lába miatt, kapualjak alatt, összes bolond, darabig szépen, libalábú szomszéd, mondatát Kőszegen, logopédiai intézetben, romániai csapásokkal, embergyilkos ortodoxokat, Feketebárány Deák Bill Gyula, Deák Bill Gyulával, Müller Péterék, Deák Bill Gyula, Lendvai Ildikót Kőszegi, Omegának Kóbor János Katalinnal, Bajnai Gordon, Lendvai Ildikó, Medici Katalin Bertalan, Barna Gabriella, Adamek Gáborral, Balogh Éva, Ledniczky Zsolt Led, T-né Erzsike, Tóth-Kecskés Katalin, Varga Őrház, Lámás Erdős, Vörös Oroszlánnak, Puskás Katalin, Rima Jeruzsálemnek, Nyírő Gyula, Csiba Gábornak, Szíve Gyuszinak, Medici Katalin, Katalin Zirkuli, Moldován Cipész Ktsz-ben, Kecskés Emil, Nagy Éva, Kósa Emesének Fiúk, Isekutz Béla Nyírő Gyula, Tűzkő Judit, Kovács Gabriella Révész, Deák Bill, Tóth Pszichiáter, Mónika Showvval, Dávid Mónikával, Familia KFT, Szép Pál, Csonka Pici, Esztergályos Cecilia, Kaposvári Sándor, Varga Imrék, Imre Kulcsár Imre Kulcs Busta, Nagy Annája, Pogány Balázs, Szajkó Karcsi Izraelből, Varga Ildikó, Gyarmathy Icájával Debrecen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát!  Nincs egy rongyom se ........  Délutáni nassolás.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Időskori bőrtünetek  Facebookon kaptam  A kaktusz virága.......  Ásvány  Kellemes pihenést.....  Látogatóimnak- szeretettel.......  Szép estét kedves látogatóimna...  Áldott pénteki napot kívánok M...  A szeretet, mint kályha.....  Facebookon kaptam  Örülnünk kellene..  Édes álom  Nagyon szép.......  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Amikor nincs pénzed......  Kellemes délutáni pihenést  Kislányok  Facebookon kaptam  Az egyetlen  Jó reggelt ! .....  A legegészségesebb táplálékok(...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes pihenést.....  Kislány csokorral  Én nem lesem...  Omnia mea mecum porto  Facebookon kaptam  Rózsafüzér Szűz Mária Szent Sz...  Fáradtságunk okai  A boldogság különös dolog  Szép estét kedves látogatóimna...  Mai napi mosoly......  Az Európai Gyógyszerügynökség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Délutáni mosoly......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szerelmes asszony........  Arany  A fecskék visszatértek.......  Facebookon kaptam  Szép estét kívánok kedves Láto...  Férjhez megyünk  Szép estét  Kutyus  Áldott Vasárnapot kívánok Mind...  Áldott Vasárnapot kívánok Mind...  Az egyetlen  Vidám péntek reggelt ! ..........  Facebookon kaptam  Amikor nincs pénzed......  Naplemente  A karma körbeér  Konyhaművészet  A legegészségesebb táplálékok  A kaktusz virága.......  Kisfiú virággal  Weöres Sándor: Barangolók  Göndörke  Konyhaművészet  Energianövelő táplálékok és it...  Talicska virágokkal  Ki vigasztalja a vigasztalót?  Jó éjt !  Shigeaki Hinohara szavaival ...  A kaktusz virága.......  Ki vigasztalja a vigasztalót?  Facebookon kaptam  Az én kutyám  Naplemente  Azt mondani  Jó éjszakát!  Szép mai napot !........  Június egy szép fotóval  Legyőzhető a cukor utáni sóvár...  Az emberi lélek  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Harmonia.......  A jó pásztor  Kutyus  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az emberi lélek  Jó éjszakát!  A fecskék visszatértek.......  Kellemes napot kívánok  Harmonia.......  Rózsafüzér Szűz Mária Szent Sz...  Szép estét kívánok kedves Láto... 
Bejegyzés Címkék
nemi csapások, egészségügy tudtával, főnixes miskolci, csapások formájára, összes Gyula, lábbal létrehozva, másik csak, lába miatt, kapualjak alatt, összes bolond, darabig szépen, libalábú szomszéd, mondatát Kőszegen, logopédiai intézetben, romániai csapásokkal, embergyilkos ortodoxokat, apokaliptikus Medici, kiliáni börtön, öcsém arcának, nácikat születésem, élen Adamek, művészeti sorozatokat, magyar apokalipszisnek, alkoholista pusztítója, hatalmas csapást, nemi gyalázókkal, összes Kecskéssel, határlezáró Varga, ezer éves, sivatagnak vasfüggönyként, fekete kenyér, saját könyvvel, születésnapja ötször, cigányság nemi, egész Bertalan, cigányteleppel utánozták, kislány hangját, hangutánzóik démonok, ricsei láger, újhelyi orvosi, menhelyi Nagy, borsodivánkai elmeosztálynak, egész sivataggal, mindenkori politikusoknak, munkahelyén visszaéltek, csapások elektromos, elmeosztálya Kósa, nyolcvanas évek, összes Kováccsal, cigány fekete, életmű díjjal, öcsémet megölték, ócska ruháit, győri Tóth, börtön függetlensége, kezdeti roma, elmeosztályához Jakubcsek, világ összes, jehova Lénártné, öcsémen hajtották, család kezdete, üzletházózatokat nyitók, multikkal együtt, gyári munkásokkal, börtön fogtalanító, volt nemes, fehér kosztümömet, őrházas Varga, összes Vargával, könyvein hatalmas, társadalom biztosítás, apokalipszist eltartja, utcába rendezett, vargahegyi foglalkoztatóval, romániai elmebetegeket, világ apokalipszis, halál reformátusok, utcára mentem, kórházba emberként, orosz cigánytelepnek, évben született, vasfüggönyös nemi, árnyékoskertiek nemi, börtönnel Majóné, utcanép Erika, egész világ, egész országgal, vasfüggönyös parasztsággal, nemi csapásai, értelmiség legyőző, végrehajtójaként, cigánytelepükkel, felszámolójaként, fogkiszedőjeként, megszégyenítette, üzletházózatokat, foglalkoztatóval, hosszabbítójához, megházasították, cigánytelepével, apokalipszisben, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 20
  • e Hét: 193
  • e Hónap: 4117
  • e Év: 58847
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.