Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lábaim tönkretevése az Árnyékoskertiek cukorbetegei miatt
  2014-06-03 18:56:04, kedd
 
  1995-ben a Duna televízió egyik csillag formában égen megjelenő bolhahegyi csapása odaszegezett elektromos villámlással a földhöz a Hermann Ottó Mekatés mentás könyvén haladva végig Zétényi Lili kezdettel Pataki Attila elektromos szemekkel megjelenő hatalmas árnyékától kiszaladva az udvarra. Lábaim parkinson kóros csapásaik miatt remegni kezdtek éjjel-nappal, nem tudtam rajtuk egy pillanatig sem megállni, a gyöngyösi és más idetartozó parkinson kóros karmával rendelkezők sorsát hajtották végre rajtam az egészségüggyel, majd fel is írták a parkinson kórosok és az epilepsziások gyógyszerét, mely betegség a Talmuddal függ össze.

Már 1992-ben Miskolc városa a börtönnel - olyan családokat emelt, illetve folytatta a Rózsa kezdettel a boszorkányok, nyanyák előző életének végrehajtását, ahol boszorkányok voltak a nagymamák, az apák gyilkosok a börtönből és az anyák cigányok, ezek leszármazottait rajtunk tették emberhez méltó sorssal élőkké, koldultatásom idején végig 1990. óta ismételve a születésem óta történt eseményeket a vaskommunisták vallási ébredésével együtt, mint vasfüggönyösökkel állandóan körben járva a két utcai Vörös Oroszlánon és többi könyvén a börtönnek, így emelték az országokat is emberek megáldozásával.

1992-ben elkunyerálta tőlem az egyik kiliáni boszorkány a bőrcipőmet, amit a volt férjem vásárolt, már ezt is sajnálta tőlem az elmeosztály, átadta nekik a ruháimat, én jártam csillogó cicanadrágban egyetlen fekete blúzban melltartó nélkül, mert arra sem tellett. A melleimet azóta teszik tönkre Zalatnay Sarolta Ki az úr a házban? Vörös Oroszlános kommunista kor végrehajtása ismétlésében. Egy bőrdzsekim volt, az is az albérlőmtől, aki nem fizette az újhelyi lakás rezsijét és nem jött a ruhájáért. Már a csajok, akik szétosztották a verseket, mint Harsányiné Lőrincz Gabriella - itt emelkedett ismét az egyetemvárosba értelmiségként csodálatos fogsorral, romániai karmikusként - gyönyörű ruhákban jártak a falvak parasztjaival együtt.
Már ez végig születésem óta a borsodi karmikusok börtönének és médiájának sorsa volt, mint az is, amit műveltek 1990. decemberében Ildikó polgármester apokaliptikus csapás sorsaként a, Szandi és Zoltán Erika helyett a megyei elmeosztályok.

1997-ben már a Mici Mackós II-es elmére juttattak Simon Ilona börtön karmikus simontornyi elméje helyett, ahol legyógyszereztek, leinjekcióztak egyik cigányasszony sorsaként, rendetlenként Malekék helyett, Madonna helyett nemi csapásként és Medveczky helyett ismétlésben határozatlan Halakként. Mint írtam Vekerdivel kezdték a lírai karám neveinek emelését romániai csapásként, az összes 666 romániai csapását vasfüggönyösökkel együtt feszületükkel rajtunk végrehajtották. Itt már nem tudtak mit kezdeni velem, mert annyira remegtek a lábaim. Ezt követően elengedtek ahhoz az anyámhoz, aki soha nem szeretett, életemben először voltam nála, itt ismét előlről kezdték Simon Éva karmikus szülött sorsát, anyám engem nézett le helyette, mint ahogyan születésem óta tette. Éva már rózsakeresztes elmeosztály Jakab börtön elméletét tanulta. Átmentünk Szlovákiába gyalog, a bőrcipőben az összes körmöm vérezni kezdett, ez még a bolhahegyi Duna tévés csapások következménye volt.

2001-ben egyszer vettem fel a magas sarkú fehér szandálomat az agyi defectes Nyírő Gyula kórházban, ahol sorsukat hajtották végre az elmeosztályokkal, hogy átcserélik őket, mint zsidókat. Már alig tudtam menni benne. Ezt követően égni kezdett a talpam a csinos szandálokban, mezitláb jöttem haza a városból, annyira sütött a talmpam. Nem tudtam, mi történik a lábaimmal.

2004-ben háromszög alakban mindkét bokámat átszúrták, vérzett reggelre nagyon. Nem látta orvos, csak a gyerekemnek mutattam, ő mai napig nem hiszi el, mik történtek és történnek velem, nincs kivel megbeszélnem, hogy én vagyok a borsodiak és média romániai csapásainak a megváltója, a börtön áldozata a magyarok helyett, egész rima Jeruzsálem, amivel születésemkor indultak, ismételve Benkő Dániel médiájának tetteit anyám apja Benkő neve kezdetével.

Ezt követően a lábaim hatalmasra dagadtak, már a cukorbetegsége az Árnyékoskertieknek elő volt készítve, különösen a gyomromban és tüdőmben lévő II-es elmeosztály állatának csapása megy végig az összes elme betegségen 1998. óta a Rákóczi térrel. Még szerencse, hogy a lábaimat Deák Bill Gyula testenyészete miatt az Időjelek vashosszabbításnak nem vágták le, bár ez bármikor bekövetkezhet, mert szegényt fél lábbal hozták létbe, mint ahogyan a tompalátást fél szemmel árnyékkal a háta mögött, ezek a csapások mind védelemre szorulnak, ami miatt végig az elmeosztály támad, hogy őket, mint a szőkéket is gondolkozási nehézséggel hozta létre a két elmeosztály, nyak nélkül, mint Falusi Mariannát, Marsi Anikó szájával a Jupiter-lány kalandjainak ismétlését, melyek történetéből most az I. emeletetes űrhajó ismétléseként szabadköműves iskolákat alapítanak a féktelenek, ráérnek, senki nem bűnteti meg őket.
Tönkrement mindkét lábam, nem gipszelték be a vasgyári kórház cigányával és orvosaival a kiment bokámat sem, bokasüllyedés, hatalmas torzulás, teljes szétmenés állapota állott be, nem lehetett kapni rám többé cipőt, vége volt a nőies korszakomnak, márcsak azért is, mert a fogaimat is megcsonkították, ez már végleges, mivel inysorvadásom is van Gór Nagy Mária börtön karmás sorsaként, így maradok fenn örökké eltorzítva, az élet elszaladt velem, míg idáig eljutottam, hogy felfogtam, mi történt velem.

Ma cipőt készíttettem. Elárultam, hogy lúdtalpbetétet vettem, azért, hogy ha majd lesz alkalmi cipőm, bele tudjam tenni. A cipőkészítő egyből ment a főorvoshoz, hogy mit tettem, aki kiabálni kezdett rám, hogy ő harcol a lábaimért, én meg nem akarom hordani a cipőit. Téli bakancsnak olyat készítettek, hogy még a sárban is csúszik, teljesen sima a talpa, hatalmas nagy, széles, otromba, szégyellem felvenni, hogy én ilyen nyomorék lettem. Tavaly két csizmám ment tönkre, mert egy hét alatt betaposom. A súlypontja a hatalmas Zoltán Erika elmeosztályának puffasztott testének, amiben egy picinyke szív reménykedik, esd egészségért a belső talpra esik, ahol le van süllyedve, ezért nem érzékelem a járást télen, egyáltalán nem tudok jeges úton, hóban közlekedni, mióta a lábaimat tönkre tették. SÍrva járok a jégen, de az ortopéd cipő nagyon csúszik, kénytelen vagyok csizmát vagy hótaposót venni csúszásgátló talppal, amit hamar tönkreteszek, ezért vettem a lúdtalpbetétet. Ezt nem magyaráztam meg, hogy nem az én hibám, hogy csúszik az ortopéd cipő talpa, ha már rokkantat állítottak elő százszázalékosan belőlem, bár a város szociális osztálya szerint én nem vagyok más, mint a többi, akiket rajtam emeltek születésem óta, ugyanolyan jogok illetnek meg, mint bárki mást.

Most hozzáment a betegségeknek a magas vérnyomása után a börtönnek, mivel ezeket ismétlik, amiket 1983. óta emeltek Imrékkel a köszvény, szintén emésztési gondja a két elmeosztálynak. Ezeket az állatokat kiszedni belőlem senki nem akarja, pedig tudnak nekik parancsolni egyesek, hagytak meghalni eltorzulva minket, csupán azért, mert emberek voltunk magyarként.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, százszázalékosan, legyógyszereztek, elmeosztályának, megcsonkították, leszármazottait, egészségüggyel, lúdtalpbetétet, vaskommunisták, cukorbetegsége, elmeosztálynak, végrehajtották, rózsakeresztes, megáldozásával, leinjekcióztak, egyetemvárosba, értelmiségként, inysorvadásom, bokasüllyedés, cigányasszony, feszületükkel, betegségeknek, végrehajtását, cicanadrágban, koldultatásom, szétosztották, parasztjaival, apokaliptikus, epilepsziások, következménye, elmeosztályok, rendetlenként, szabadköműves, bekövetkezhet, születésemkor, testenyészete, parkinson kórosok, epilepsziások gyógyszerét, apák gyilkosok, anyák cigányok, vaskommunisták vallási, egyik kiliáni, volt férjem, melleimet azóta, bőrdzsekim volt, újhelyi lakás, egyetemvárosba értelmiségként, falvak parasztjaival, borsodi karmikusok, megyei elmeosztályok, lírai karám, összes körmöm, Hermann Ottó Mekatés, Zétényi Lili, Pataki Attila, Vörös Oroszlánon, Zalatnay Sarolta Ki, Vörös Oroszlános, Harsányiné Lőrincz Gabriella, Zoltán Erika, Mici Mackós II-es, Simon Ilona, Simon Éva, Átmentünk Szlovákiába, Nyírő Gyula, Benkő Dániel, Deák Bill Gyula, Falusi Mariannát, Marsi Anikó, Nagy Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Színház az egész világ,  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Alvó baby  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Esti kép  Maci az északi fény alatt  Nagy Feró megmondta?  A máj egészségét biztosító és ...  Graffiti bölcsesség  Ratkós beszületései a szereplő...  A szeretetről  Várnai Zseni - Éveim  képre írva  Esti kép  Szép estét  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az út  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Graffiti bölcsesség  Esti Ima !  Alvó cica  Devecsery László - Húsvét  Nem hazudnak  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem jár  Facebookon kaptam Krisztinától  Graffiti bölcsesség  képre írva  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Paul David Tripp Március 28  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Táplálékok a máj egészségének ...  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Sadhguru idézet  Esti kép  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Óraállítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  képre írva  Márciuzs 24.  képre írva  Esti kép  képre írva  A haj állapotának javítása egy...  üdvözöllek!  Nem hazudnak 
Bejegyzés Címkék
parkinson kórosok, epilepsziások gyógyszerét, apák gyilkosok, anyák cigányok, vaskommunisták vallási, egyik kiliáni, volt férjem, melleimet azóta, bőrdzsekim volt, újhelyi lakás, egyetemvárosba értelmiségként, falvak parasztjaival, borsodi karmikusok, megyei elmeosztályok, lírai karám, összes körmöm, bolhahegyi Duna, magas sarkú, agyi defectes, csinos szandálokban, gyerekemnek mutattam, börtön áldozata, magyarok helyett, lábaim hatalmasra, összes elme, lábaimat Deák, háta mögött, csapások mind, elmeosztály támad, vasgyári kórház, kiment bokámat, nőies korszakomnak, élet elszaladt, cipőkészítő egyből, hatalmas Zoltán, picinyke szív, belső talpra, járást télen, lábaimat tönkre, ortopéd cipő, város szociális, magas vérnyomása, állatokat kiszedni, elmeosztályokkal, százszázalékosan, legyógyszereztek, elmeosztályának, megcsonkították, leszármazottait, egészségüggyel, lúdtalpbetétet, vaskommunisták, cukorbetegsége, elmeosztálynak, végrehajtották, rózsakeresztes, megáldozásával, leinjekcióztak, egyetemvárosba, értelmiségként, inysorvadásom, bokasüllyedés, cigányasszony, feszületükkel, betegségeknek, végrehajtását, cicanadrágban, koldultatásom, szétosztották, parasztjaival, apokaliptikus, epilepsziások, következménye, elmeosztályok, rendetlenként, szabadköműves, bekövetkezhet, születésemkor, testenyészete, ismétléseként, ismétlésében, szandálokban, történetéből, csúszásgátló, készíttettem, határozatlan, polgármester, elkunyerálta, decemberében, kalandjainak, gondolkozási, boszorkányok, villámlással, végrehajtása, karmikusként, megbeszélnem, odaszegezett, korszakomnak, tönkreteszek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 309
  • e Hét: 1071
  • e Hónap: 12776
  • e Év: 51777
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.