Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Apokaliptikus csapások helyetti bemutató fillérezgetéssel
  2014-10-18 05:51:06, szombat
 
  1989. óta, a Rákóczi tér hosszabbítása óta nácikkal, amik nem lettek fóbiások, én lettem helyettük és a szőkéik helyetti mocsokkal tart a bemutatója Ménesi hosszabbításával Borsodnak az összes elmeosztály csapása helyett a lakásomban szerelőkkel, minden tönkre tételével. Három évvel ezelőttig senkit sem tudtam beengedni a lakásba, én sem tudtam kimenni egyedül az utcára, sem a boltba. Mindezt tette és művelte hatalmas erővel a Sátán népe a börtönnel, Zoltán Erika médiájával és Müller Péterék menhelyével az összes romániai-jeruzsálemi csapás megmentésével, melyek Magyarország népét megölték az emberekkel együtt. Jelenleg ez az egész média a beat, hippi, punk, pop-zenészekkel, vasfüggönyös előadókkal, amik emberhez méltó életet élnek.

Mivel három évvel ezelőttig senkit sem tudtam beengedni, nem volt megjavítva semmi. A Benedek utcáján a tégla börtönnel a Kiliánban semmi sem volt jó, sem a gáz vízáteresztő, a kádba öntöttünk forralt vizet, úgy mosakodtunk, sem a wc lehúzó. A lakást szétberhelve kaptam meg dr. Barna Gabriella kimentett apokaliptikus csapás náciként ügyvéddé tett szőke óvónővé emelt mályiban építkező testvérétől, s már kezdték rajtam a férje dührohamait, a sorsát idejövetelem után, közvetlenül Jakubcsek Gabriella nemi csapás sorsa után, amiért engem a gyerekeimnek helyette le kellett nézni. Már a három gyerekesek emelésével áldozásommal a cigányságnál járnak, amik romániai csapásokat jelentenek az inidiai nemesi vasfüggönyösöket emelő láma népe mellett.

Ezután a családi házat szétszedték, majd felrobbantották rima Jeruzsálem csapásaival, Nagy Anna halálreformátus helyetti teljes begyájtésével Jeruzsálem csapásainak ránk. Ezen idő alatt emelte a média az összes komfort nélküli házban lakó cigányt és csapást. Szenet hordtam, fát vágtam, hidegben voltam egész nap pufajkában, miközben olvastatta a Jehova és a Debrecenben kiadott bibliát Müller Péter egész nap tisztíva a csapásokat, elvive az országból őket, mivel saját az egész apokalipszis, rájuk lett volna megírva.

Mivel még a wc lehúzó sem volt jó, a kiliáni lakást megvevő Mátéék ideérve az utcai listához a Máté névhez rendetlennek kiabáltak engem az utcán szőke barátnővel. Ők hatalmas házat építettek Perecesen a börtönnel, miközben a Király névhez értek, Király Linda elmeosztályához Müller Péterékkel, valamennyi Király Rákóczi téri megtartásához, a perecesi Paviás család megmentéséhez, Pereces emeléséhez az Anna felébredése főnixes egykori történelem alapján, amiből Friderikusz Rákóczi tere van.

Én vagyok Ganxta, Malek helyett a rendetlen Halak, Malek helyett végig gyalázott a médiája születése óta, mert dög. Mary zsuzsával kezdték a rendetleneket emelni, majd átmentek Amerikába az ottani elmeosztály csapásaihoz, azok emelésével és tisztába tevésével.

Tizenhat éve, negyven éves korom óta tart a felvásárlása a fürdőszoba berendezésnek bemutatóval, a kávéfőzők vételével a kávés elmeosztály csapásainak megtartásával, állandó szelep kiégésével Szelep Rákóczi terének, kínzással, bal szemem tönkre tételével a Talmudosok helyett, Minden elromlik, mint a számítógép billentyűzetét egy alkohlista buzi miatt összeszúrkálták, mert ilyen csapást kapott, amit a fórumon rögzítettek is, éppen Müllerék teljesen kommunikációsan összezúztak, mint ahogyan be is fejezték 10 éve a fogaim végleges megcsonkításával a II-es borsodi elmeosztállyal, melyhez tartozik Margittai Ági apokaliptikus csapás Zöld horroros médiája.

Nem értem a szomszéd B-né helyetti húgycsövembe a katéter bevágását, miért akarták kiszedni a húgyhólyagomat helyette, amikor szüléskor népük levágta az asszonyok húgyhülyegját, mindenkit a vonat alá löktek, mint Latinovitsot, születésem óta engem gyaláznak és anyámat csonkíytották meg helyette, hogy a Rákóczi térnél barna gyerekek születnek, így kaptam az unokákat is a népüktől csupán azért, mert református, Halak és Ágnes a neve.

Jeruzsálem csapása egész Románia az erdélyi vasvonattal, Wass Albertékkel, minden nemessel az elméről, a székely börtönnel, Braziliával, Kubával, Vietnámmal, svédekkel, németekkel, skótokkal, amerikai hatalmas elmeosztállyal, afrikai bennszülöttekkel - amiért a többieket szárazsággal büntetik -, egész kelettel, beleértve az arabokat is, meg a törököket Indiával együtt. Indiai volt a cserepeken az egykori összes Jézus a Békesség virággal, amiből a börtön a gyilkosokkal emelkedett Müllerék menhelyével. Argentina történelmét Ravaszné Raffai Csilla helyett az Új Bekezdés rajtam kezdte el, nevetve rajtam, egyedül Csilla mondta, hogy Sajnálom a Katit már ismétlésben 1991. áprilisában, amikor Vass pszichopatáit kezdték emelni Miskolc városával, mint apokrif kommunistákat, már apokrif vallások végrehajtásával. Argentina történelme lett volna a Kállai kettős Kállai Marival és Borival, Révész utcai apokaliptikus jeruzsálemi csapásokként, az összes Kállait beleértve. A bibliai kezdet sárga focizó kutyával japán a magyarokkal és németekkel, a fekete mágus égető jehováknak, amik Kucsinka lelkét égették el pulyaszeplősítőként, s ezért itt az én szívemet égették az elmeosztályával a pulyaszeplősítőknek semmi köze nincs a történelemhez az összes jehovával együtt, mint skizopren Göncz Árpád értelmiség legyőző valdenseivel együtt. Ők valamennyien Magyarország ellenes csapást jelentenek, most emberiség felszámolóit az Ensz-szel és valamennyi börtön, elme szervezettel együtt. Elme világ-Magyarországot hoztak létre.

Miért nem elég a hatóságnak, hogy Müllernek azt mondta Kobold Tamás, hogy mit művelnek bizonyítéknak, hogy mindez az ő apokalipszisüket jelentette. Mária evangéliumát írt, imát a gyilkosokért, valamennyi Jézus várás a börtönt jelenti valamennyi vallásával adventi 130 éves berendezés szerint. Mexikó börtön karmás nép, s zöld-sárga hangyák lejárata nem magyar kislány, én lettem volna, amit Syrius kezdett el a patkányokkal, majd Hobo folytatott, hanem Puniella hatalmas házban élő színésznője a médiának, Puniella Erős Antóniát jelenti Romániából.

A borsodi Rákóczi tér ember áldozással 1961. óta gyilkol emelve az elmeosztályokat, valamennyi karmikussal együtt, mint a boszorkányokkal, helyettük való fogcsonkítással, ahogyan Máté Krisztina bemutatta, Ádámok is idetartoznak pácini kezdettel. Az olasz Rákóczi tér a sárga elmeosztályról idetartozik Kelethez.

Sétapálcája volt a kezdet Német Lehelnek és nagyapának. Dicsekszenek a megmentett elmebetegek csodálatos élettel. Mindent besoroltak elmebetegségnek, a ruha pecsételéstől kezdve a fordított nadrág felvételig, a külső deformációkat, a nyomorékságot, rokkantságot, deformációkat, jellemtelenségeket, minden miatt támadtak ránk. Nekik az ember tökéletes volt és tehetséges.

A patkányok Derláné náci bárány sorsát kb. öt éve ismételték a Herman Ottó művelődési háztól, engem rendetlen művésznek mondva, a miskolci gyámügy Malek helyett rendetlennek nyilvánított, mert a dögnek meg kellett volna szünnie Toldi Mária után majdnem ötven évvel, nem emberhez méltó sorsot élni. A csapások azóta szétmentek a világ minden országába, ezt már születésemkor elkezdték, mint Demjén Rózsi és Horváth Charli családja.

Itt a bacik menetektek a tapétán a Duna tévé csapásaiként 2001-ben, tiszta sárga lé folyt a tapétáról, majd három éve ismételték Lénártné Jucika 1961.óta megtartott Kiss Tábornok utcai sorsát egykori szomszédok tetteivel, fél tüdős férje árnyékvilág emelésével, valamennyiük könyvének végrehajtásával skizopren refrenekkel a börtön i rányítása alatt.

Mindent tönkre tesznek, fillérezgetve, mert használtan is nehezen tudok újat venni. Most mikrot tették tönkre együtt a kávéfőzővel. Nem akarok több bemutatót, nem veszek újat semmiből, amit ellopnak és tönkre tesznek. A neten fellelhető Mákvirág nő helyetti támadásom és a Hegyek lánya már megöregedett kirándulni járó börtön karmás sorsát folyamatosan ismételték, ide költözésem után kezdték előlről, a mákvirágos terítőmre kulcs lenyomatát téve, Busta Kulcs verse nyomán, mely szerint a szeretete egy kulcs volt, annyira hatalmasnak látszottam, hogy belém költözött 1986-ban. Ezt a megszállottságot, ember gyilkosságot skizopreniának nevezték el, holott az egész média és az összes politikus skizopren itt az egész megyével, valamennyi csapásával az apokalipszisnek, mik miatt állattá tettek, minden részemben csapással, valamennyiük sorsát végrehajtva a borsodivánkai elmeosztálly kommunistáival kezdve öcsém gyilkosságával és kivégzésével az egész média és Miskolc város közreműködésével.

Nem veszek mikrot, sem kávéfőzőt újat, elég nekem a bérház újítása, a gázcső csere a Tigáz részéről, állandó fillérezgetésemmel, míg ők autóval járnak és szép lakásuk van, itt van nálam az összes csapásuk születésem óta, a védelmük. 1995-ben rima Jeruzsálem csapásaiként meg kellett volna szünniük, azóta felújították a bérházaikat, most én ázom be a két szomszéd értelmiség legyőzőként berendezett helyett. A sötétkapus dög cigányok újították a tetőt, rendezték be az értelmiség legyőző elmeosztály degeneráltjai helyetti ember áldozást, amik a médiában is vannak.

Olyan erővel van rajtam körben a Rákóczi tér Mónika Show, amelyik születésem óta gyilkol és gyaláz világot a népével, hogy állandóan prüszkölök, hatalmas szörnyeteg. Izraellel kezdtek a Tatárdombi ikerházban, lökdöstek az udvaron az indiai cigányok, hog milyen érzés meggyalázottnak lenni. Valamennyi csapását a megyének megkaptam előző életük sorsával együtt a családommal a börtön csapásaival együtt születésem óta. A halál reformátusok helyetti nyomorba döntésem ismétlésben folyt 1991. óta, így vitték el őket a megyéből, mint két Gabiját Szirmabesenyőnek Gabi fogkrémként. Jobba Gabi nevével születésekor kezdődött az elme kiválasztásuk áldozásunkkal, a Gáborok Gábor áron rézágyúját jelentik rima Jeruzsálemből.
A média Benkő Dániel magyarokat megtámadó csapásaival ki-bejár az orromon, fülemen, amit a börtön tönkretett fültörés ismétlésével, minden részemen éjjel-nappal, dögökkel és fekete mágikus csapásokkal.
Minden részemet tönkre tették a súlyos elme csapások miatt a menhellyel, az elmeorvosok közreműködésével, minden szereplő helyetti megáldozásommal, az orvosok állandó elvitele mellett.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésével, apokalipszisüket, szirmabesenyőnek, bennszülöttekkel, megcsonkításával, megszállottságot, hosszabbításával, vasfüggönyösöket, fogcsonkítással, megáldozásommal, elmebetegségnek, boszorkányokkal, végrehajtásával, halálreformátus, felrobbantották, elmeosztályához, összeszúrkálták, kommunikációsan, elmeosztályokat, elmeosztályával, meggyalázottnak, apokalipszisnek, kommunistáival, gyilkosságával, elmeosztályról, skizopreniának, húgyhólyagomat, magyarországot, elmeosztállyal, billentyűzetét, megmentéséhez, megtartásához, megtartásával, apokaliptikus, rendetleneket, bizonyítéknak, szőkéik helyetti, bemutatója Ménesi, összes elmeosztály, lakásomban szerelőkkel, emberekkel együtt, egész média, tégla börtönnel, kádba öntöttünk, lakást szétberhelve, férje dührohamait, sorsát idejövetelem, gyerekeimnek helyette, három gyerekesek, cigányságnál járnak, inidiai nemesi, családi házat, Zoltán Erika, Müller Péterék, Barna Gabriella, Jakubcsek Gabriella, Nagy Anna, Müller Péter, Király Linda, Müller Péterékkel, Király Rákóczi, Friderikusz Rákóczi, Szelep Rákóczi, Margittai Ági, Wass Albertékkel, Ravaszné Raffai Csilla, Kállai Marival, Göncz Árpád, Kobold Tamás, Puniella Erős Antóniát, Máté Krisztina, Német Lehelnek, Herman Ottó, Toldi Mária, Demjén Rózsi, Horváth Charli, Lénártné Jucika, Kiss Tábornok, Busta Kulcs, Mónika Show, Gabiját Szirmabesenyőnek Gabi, Jobba Gabi, Gáborok Gábor, Benkő Dániel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Üdvözöllek az oldalamon  Könnyáztatta asszonysorsok  Síró nő  Szent-Györgyi Albert gondolata  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a miénk!  Benned is ezerféle szín van  A közszereplő  Esti kép  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Ibolya  1848. március 15-én  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Tétova lét  Alvó cica  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  A szív és a cselekvés egységes...  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Március  Szent Pio atya!  Alvó baby  Facebookon kaptam  Alvó cica  Magyarország ilyen hely.  Imádkozás Krisztus értelméért  Mély, puha álom - sárga féltés  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne engedd el kezem!  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Szép estét kedves látogatóimna...  Csörög a telefonom  A kávé  Minden jónak végeszakad egysze...  Rejtő Jenő versei  Minden jónak végeszakad egysze...  A magyar sajtó napja március 1...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Házi botox  Facebookon kaptam  Alvó cica  Atyám !  Mai harmónia kártyám  Esti kép  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Törött csészék  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Esti kép  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Kokárda  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Dóró Sándor: Ma  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szőkéik helyetti, bemutatója Ménesi, összes elmeosztály, lakásomban szerelőkkel, emberekkel együtt, egész média, tégla börtönnel, kádba öntöttünk, lakást szétberhelve, férje dührohamait, sorsát idejövetelem, gyerekeimnek helyette, három gyerekesek, cigányságnál járnak, inidiai nemesi, családi házat, összes komfort, országból őket, egész apokalipszis, kiliáni lakást, utcai listához, utcán szőke, perecesi Paviás, rendetlen Halak, médiája születése, rendetleneket emelni, ottani elmeosztály, fürdőszoba berendezésnek, kávéfőzők vételével, kávés elmeosztály, számítógép billentyűzetét, alkohlista buzi, fórumon rögzítettek, fogaim végleges, szomszéd B-né, katéter bevágását, húgyhólyagomat helyette, asszonyok húgyhülyegját, népüktől csupán, erdélyi vasvonattal, székely börtönnel, többieket szárazsággal, törököket Indiával, egykori összes, gyilkosokkal emelkedett, összes Kállait, bibliai kezdet, fekete mágus, összes jehovával, börtönt jelenti, borsodi Rákóczi, olasz Rákóczi, sárga elmeosztályról, kezdet Német, megmentett elmebetegek, ruha pecsételéstől, fordított nadrág, külső deformációkat, ember tökéletes, patkányok Derláné, miskolci gyámügy, csapások azóta, világ minden, bacik menetektek, neten fellelhető, mákvirágos terítőmre, kulcs volt, összes politikus, egész megyével, borsodivánkai elmeosztálly, bérház újítása, gázcső csere, összes csapásuk, értelmiség legyőző, indiai cigányok, megyének megkaptam, börtön csapásaival, halál reformátusok, elme kiválasztásuk, média Benkő, börtön tönkretett, súlyos elme, elmeorvosok közreműködésével, orvosok állandó, közreműködésével, apokalipszisüket, szirmabesenyőnek, bennszülöttekkel, megcsonkításával, megszállottságot, hosszabbításával, vasfüggönyösöket, fogcsonkítással, megáldozásommal, elmebetegségnek, boszorkányokkal, végrehajtásával, halálreformátus, felrobbantották, elmeosztályához, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 12255
  • e Év: 51256
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.