Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Republic borsodi berendezésben, perverzekkel együtt
  2016-11-03 21:53:47, csütörtök
 
   
  A Republic - republikánus párt -születésemkor kezdődött a Bertalan utcájába rendezve Miskolcnak, folyamatosan ismétlődik az emelkedésük. A perverzek nem emberek, embert gyaláznak. A látók látják az igazi formájukat, mint a legyekét.

1992-ben ott voltak Kiliánban, a Benedek utcában, valamilyen Isten miatt támadtak meg engem hatalmas fénnyel hetekig, még a fürdőkádban is tűzött rám gömbölyűen a fénysugár. Fábry mutatta ezt be vicces műsorban, akinek az életét folyamatosan hosszabbítják, megmentik, mert nem tehet róla, hogy nem ember. Helyette kellett volna irigyelnem a tatárdombi szomszédot, hogy fürdőszobája volt, meg mindenkit, akinek szép ruhája és ennivalója volt. Most meg azt, akinek hangja és foga van, meg szép formája, egészsége, nekem, aki egyszeri életű embernek születtem rengeteg tehetséggel. Ezek a csapások Presser Gáborral vannak a Bertalan utcába rendezve. A Talmud különféle neveken írja meg őket, mint Zebúb a húslégy meg a döglégy nevét, most nem keresem vissza. Fábry megváltozott, megtisztult, már ajándékot ad a kórházban az orvosoknak. A média hajtotta rajtam végre a két Ady apokalipszist pondrókkal, melynek bemutatásán Fábry által nevetett az egész ország. Minden részemen pondrók hemzsegtek.
A bal szememben is a Talmud csapása van már huszonegy éve, a méhemben a Rákóczi tér fertelme huszonegy éve azért, mert nála születik meg a pók népe, a tüdőmben a II-es elme Tina Turner, Madonna és a többi híresség ember áldozóinak fényenergiás testű teremtője, nyakamban az ezer éves karmikus Hunnia börtön sátánja, rajtam a menhely romániai elmeosztálya 18 éve a biblia trianoni olvastatása után, begyűjtés és begyújtás között, fejemben a menhely iszonyata, meg a füleimben. Már nem tudok járni szinte egyáltalán.. Pataky Attila és megváltozott a börtönével, már lopásról beszéli le a népét. A miskolci II-es elme hírességei azért vettek fel különféle formát, mint négert, meg mindenféle nemzetiséget világ-békesség álca mögé rejtve, hogy összekeverjék a világ népét szándékosan. Még mindig tart? - kérdezték, felvonult a média a két utcai névtár szerint, de semmit sem tettek.

1995-ben a II-es elméje a médiának azért támadott meg engem, mert a Familia KFT-ben beállították anyám hecskei kezdeti áldozóit, mint Növényit fog nélkül, Esztergályost, aki helyett magas vérnyomása lett, Szépet, mivel Szép Pál sorsával kezdtek, mint apa állítólagos barátjával, a Spar ikreket, Garamvölgyit, Csonka Picit a csonka torony országának kezdetével legyekkel.
A régi médiát akarták elszörnyülködtetni az ember gyalázásukkal és csonkításukkal.
A támadók üzleteket hoztak létre, mint írtam, mint a fogtalanítók a Sissy sorsát ismételve a Pennyt, a Spart, a Coopot a menhellyel, valamennyi coca-colás jelűvel. Ugyanígy hozták létre az összes bankot.

A kezdet miatt Erdős néven berendezett erdőnép medve kommunistája miatt folyamatosan eljárták az oroszokat, ez volt Csernobil is. Már itt új börtön karmás Medve volt beállítva a többi állatnevű mellé, mint a Nyúl, Sas, vörös róka, Szajkó, Szarka, Farkas, Kondor, Veréb, Varjú, Sólyom, Cinege. A sas sasfészekkel Újhelyben ide került berendezésre. Közben a gitárom ment végig a világon, meg a villám a villásreggeliből. Hatalmas elmeosztály emelkedett énekessé, mellettük vannak az ördögök és a pokol angyalai. Valamennyien apokalipszist hajtottak végre, sorsukat végrehajtották embereken.

Szintén Popper Péter Lexikon a szerelemről című könyve szerint léptek létbe a leszbik és a buzik, már annyira régen, hogy a miskolc-kiliáni Mucus néven magát szólító amerikai disszidens Erika barátnővel rendelkező ezer éves berendezésű Erzsébet állandóan visszatér a színfalak mögé. A buzik, akiket a börtön Markó balettes kezdetével emeltek szintén a vas népét jelentik, mint Popper által megírott összes perverz.

Nem vagyok rasszista, születésem óta áldoznak apokalipszisben a magyarok, mindezt végig tudták nézni. Az, hogy nem emberek, tény, hiszen az embereket áldozták meg ember formában, ez is tény. Hiába hangoztatja a romániai média, hogy ők az emberek, apokaliptikus csapások már ezer éve, azóta járnak körbe az egész világon. Anyám már nyolcvan évesen az utolsó ugor, nevét sokan felvették, kegyetlen rokonsága volt Olaszliszkán. Őket békén hagyták. Unokanővérem az utolsó szőke volt, az egyik legszebb a városban, barátnője Nóra az utolsó brazil szépség. Fekete ufós baleset érte ezelőtt huszonegy évvel a szép férjével, egy telefon beszélgetés után. Unokabátyámat Zorán áldozataként idehozták túsznak a Martintelepre. A széles arccsontú Kohut lányokat kihalatták, engem világ feszületre tettek emberként.

Közben folytatódik az embervérrel tisztuló országok apokaliptikus szappantisztító sorozata a Révész utcából, a Hunnia börtön elme filmjeinek képviseletével együtt Dudás név kezdettel, Meseautó film volt a kezdetük.

Annyit az amerikai elnök választásról, hogy Barack is innen lett téve, mint a jelenlegi két elnök jelölt is ide tartozik. Ábrahám Lincolnnal kezdődött,a Lin cseppjeivel az erdőnépnek Törőcsik Mari népével a Bertalan utcai világ változtatás. Eljátszanak még egy darabig. Az egyik angol együttes beállította Erzsébet királynét a tükör elé az egyik lemezén, hogy te nem vagy ember. Már száz éves is van, hogy tündököl a királyi család nagymama megáldozásával. Média tette őket gazdaggá.

Yoko Ono levetkőzött meztelenre, hogy bemutassa egyformák vagyunk, mint pók özvegye, olyan kívülről valóban, mint egy ember. Erről kellene beszélni, igazán, hogy az embereket miért ölték meg és miért áldoznak engem helyettük még mindig.

Friderikusz miatt 13 éves koromban dolgozni zavart anyám. Onnantól emelkedett a légy, a gazdagok közé. A tüdőtámadásom és hörgésem 1997-ben azért történt, mert az egri ZIZI Magazinban megrajzolták Szenes Andrea formáját, felé írva a horkoló jeleket. Nem genetikai hiba, akár a nagy pán népének, az okkultista karmikusoknak a gyilkossága, elferdülése, csapások, az egész Pszichografológia, benne a zsidók, káldeusok, parabestia, parabrutális, republic, babilon valamennyi korával, Egyiptom, arabok, mexikói pillangó jele a bűnözőknek - külön vannak a Passuth könyvei esőisten kezdettel Miskolcnak, mára már majdnem mindent eltüntetett -, de benne van a Pszichografológiában a pusztító, amelyik fasiszta volt és a náci is, bárányuk Derláné Éva a Révész utcából születésem óta embereket áldoz a családjával. Tisztulnak nagy közös áldozásban születésem óta. Ha bajuk esik, a II-es elme világ gyalázója engem támad meg. Remélem, fenn marad a magyar-romániai történelemben, hogy a legyek helyett megáldozták az embereket, meg a Rákóczi tér magyar csapásként megtisztult az egész Bibliájukkal.

1991-ben Miskolc beutalt a Mátra helyett, ahová beutalót kértem Padúr Ildikó belgyógyász által a Csanyikba, ahová a buzik és a leszbik névtárát helyezték el. Voltak rövidnadrágos vállalkozók, kommunista szerepjátékosok, szőkék, akik az odatett cigánysággal voltak együtt, ezért egyből rám támadott az elmeosztály, bár már három gyerekesek voltak születésem óta. Ott a betegek játszották nekem magnóról az Emmanuelt, nem értettem. Már Asztalos Ildikó és Zoltán Erika helyett a börtön iszonyatot hajtott végre előtte, ezt dr. Vass rám kiabálta és azt mondta, hogy aki eldobja a bumerángot, visszaszáll rá. Megérkezett a Jehova Kati, Soltészné sárga melegítőjében, amit az álmoskönyvek szerint én kaptam meg, sorsát rajtam hajtották végre, mai napig vállalkozó hófehér fogsorral, egészségben, fekete mágusként.

18 éve ismétlik a két utcai apokalipszist rajtunk, Ringasd el magad Presser Gábor népe, legyekkel a Duna tévével körbe mocskolta a lakást. Hiába énekelték a gyerekek a Ringasd el magadat a tanárnő ablaka alatt, hiába énekelték a szomszédok a hatvanhetes utcát, én nem tudtam, hogy helyettük gyilkolnak engem. A szlovák történelmet bűnözők könyvével vitték tovább a kilencvenes években, a Kilián Bertalan utcájába rendezték a szlovák Cinege nevű tolvaj szerszámos ládáját. Princzék ellopták a szerelő ládáját, még a vér is folyt a bérházban, én telefonáltam a rendőrségre egyedül. Már akkor én voltam a szerszámos láda tulajdonosa helyett az áldozat. Híres német bűnperek, Kék fény eseteit mindet berendezték a börtönnel és végre is hajtották. Sándor néven rendezték be az erdő farkasát a Révész utcára, de már itt van régóta az új romániai honfoglaló nép Farkas néven.
.
Mint írtam, a családom nevét a Pók az én német széles arccsontommal viszi tovább, meg a Rákóczi tér. Patkányok, legyek, pusztítók, elmeosztály nem házasodhatott volna emberi családokkal. A nagynéném férje bíró volt az egyik faluban, akitől szabályszerűen elmenekült. Ide lettek berendezve azóta a Bírók. Magyar Bálint ismételte ezt az időszakot.

A hatvanas években kezdték elölről Szlovákia történelmét. Üvegiskolát építettek, odavitték Farkas Gábort miskolci Bertalan utcai apokalipszist folytatni. Az egész országot Miskolc rendezte be, ezért szövetségese is a városnak. Farkas Bertalant Pácinból az újhelyi Révész utcán emelték, mert azok az oroszok, akik istápolják ide vannak berendezve a vas-Babilonnal együtt, ez volt a már elköltözött Varsányi csípő protézissel és rokkant autó jelzéssel, amit közösen tombolva ismételtek. Árvay orosz kommunistái és Nikell árnyékai megmentve, könyveiket az őzével együtt egy zsákba helyezték el a bejáratnál, megváltották őket. Én voltam az őz 1992-ben, amit meg is írtam, hogy Földes, a színész messziről a színpadról látott. Hobo elölről kezdte a hippi történelmet skizoprenként, zöld-sárga Kex számát ismételve, melyben az áll, hogy az őskígyó szemében áll egy kis leányka, mivel így kínáltak meg minden láthatatlan világban járó világ pusztítónak. Ez már a perverziót is meghaladja születésem óta. Most itt fekszem 18 éve, minden részemben eleven rontással, a gyerekeim és ismerőseim nem tudják, mi van velem, az új orvosok sem,hogy a régiek Íziszesdit játszottak, bár Ízisz jelentkezett huszonegy éve, de nem kellett nekik. Nemi szervemben, melleim alatt szorosan állandóan körbefogva Müllerék rontásai vannak. Cseh Károlyék létrehozták a 666 miskolci Bibliás földjét az áldozásommal.

Orbánnak már ember-díjat is adtak át, mint romániai kerékbetörésre szántnak református kerék alapján, amit rajtam hajtottak végre.

Én toleráns voltam mindig mindenkivel, hiszen így váltak emberré a velem való találkozás után gyerekkorom óta, de már ennek nincsen értelme, hiszen emberek megáldozásából vannak, mint Markó Iván és a fertelmesek, meg a tündérkirályfi életű borsodi cigányok. A nácik harcoltak a Rákóczi tér szőkéiért, meg a romániai cigányok, hiszen az övék, az indiai Láma cigányok meg a vas nemeseket emelték, meg az apokalipszis névtárát vették fel. A Rákóczi tér szőkéinek feladata eljárni a világot szexuális csapásként, ezért korlátozott a gondolkozásuk. Szent életet éltek, mióta az embereket támadják helyettük. Újhelyben a kezdeti Misztikus titkok helyszínét is felszámolta Miskolc, mint az ikerházat, meg a mexikói és béka kocsonyabausz üzleti sorát. Már a csapások vezetik a boltokat, a többi elment innen. Imrék a börtön könyveivel meg vannak mentve. Varjú nevekkel kezdte a börtön a könyveket ismételni 1998-ban, ahogyan 1956-ban. Itt az embereknek van egyedül ártatlanság védelmük és emberjogi bizottságuk.

Valamennyi egyházat megváltottak ellenségeitől, egymás ellen voltak létrehozva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: villásreggeliből, szappantisztító, apokalipszisben, szerepjátékosok, tündérkirályfi, megáldozásából, szabályszerűen, megáldozásával, képviseletével, kerékbetörésre, végrehajtották, csonkításukkal, összekeverjék, apokalipszist, melegítőjében, gyalázásukkal, arccsontommal, házasodhatott, hosszabbítják, esztergályost, rövidnadrágos, gondolkozásuk, martintelepre, unokabátyámat, tüdőtámadásom, apokaliptikus, kocsonyabausz, karmikusoknak, történelemben, születésemkor, skizoprenként, ellenségeitől, sasfészekkel, berendezésre, folyamatosan, áldozásommal, látók látják, igazi formájukat, életét folyamatosan, tatárdombi szomszédot, csapások Presser, döglégy nevét, média hajtotta, egész ország, többi híresség, ezer éves, menhely romániai, biblia trianoni, menhely iszonyata, miskolci II-es, világ népét, médiának azért, Presser Gáborral, Tina Turner, Pataky Attila, Familia KFT-ben, Szép Pál, Csonka Picit, Szintén Popper Péter Lexikon, Unokabátyámat Zorán, Ábrahám Lincolnnal, Törőcsik Mari, Yoko Ono, ZIZI Magazinban, Szenes Andrea, Derláné Éva, Padúr Ildikó, Asztalos Ildikó, Zoltán Erika, Jehova Kati, Presser Gábor, Kilián Bertalan, Magyar Bálint, Farkas Gábort, Farkas Bertalant Pácinból, Cseh Károlyék, Markó Iván,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt szép napot  Facebookon kaptam  Istentől megáldott Áldott Vasá...  Haragos Isten  Szendi Gábor: Pár gondolat az ...  Isten gyűlölete  A másik bohóc  Szállj el, szállj el, katicabo...  Kellemes napot  Isten haragja  Egy igazi nőt-  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Igazságos Isten  Pünkösd jelentése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Igazságos Isten  Robert Herrick: A százszorszép...  Az idő és a világ nem áll meg  Robert Burns: Egy százszorszép...  Az igazság hirdetése  Hazaértünk  Az esküvő nem házibuli  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Szeretnék egy ...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Png virág  Új hét, új nap  Facebookon kaptam  Isten gyűlölete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Védőoltást igazoló mobilalkalm...  Bölcső  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Shabbat Shalom * Áldott legye...  Megértés és hirdetés  Szusszanjunk!  Aranyosi Ervin: Szeretnék egy ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem jött el...  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Szeretettel köszöntelek oldala...  Szállj el, szállj el, katicabo...  Az egyház és Isten célja a föl...  Haragos Isten  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sárgarigó fészke  Húnyd le szemeidet . . .  Már másfél évtizede tervezte &...  Facebookon kaptam  Igazságos Isten  Bölcső  Szusszanjunk!  Robert Herrick: A százszorszép...  Már másfél évtizede tervezte &...  Facebookon kaptam  Vigyázz, mit mondasz!  Isten gyűlölete  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Azok boldogok, akik...  Rodokrozit és kálcit  Igazságos Isten  A világon a legszebb  Igazságos Isten  Nem tudom, mit tartogat számom...  Isten gyűlölete  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Rózsakvarc  Azok boldogok, akik...  Facebookon kaptam  Mátyás Ferenc: Vadvirágcsokor  Bodzavirág  Nem tudom, mit tartogat számom...  Facebookon kaptam  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  Szállj el, szállj el, katicabo...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akvamarin  Facebookon kaptam  Igazságos Isten  Citrit  Szendi Gábor: Pár gondolat az ...  Nem tudhatjuk  Nem tudhatjuk  Tavaszi kép  Isten gyűlölete  Vigyázz, mit mondasz! 
Bejegyzés Címkék
látók látják, igazi formájukat, életét folyamatosan, tatárdombi szomszédot, csapások Presser, döglégy nevét, média hajtotta, egész ország, többi híresség, ezer éves, menhely romániai, biblia trianoni, menhely iszonyata, miskolci II-es, világ népét, médiának azért, csonka torony, régi médiát, ember gyalázásukkal, támadók üzleteket, összes bankot, kezdet miatt, többi állatnevű, gitárom ment, pokol angyalai, szerelemről című, miskolc-kiliáni Mucus, színfalak mögé, börtön Markó, embereket áldozták, romániai média, egész világon, utolsó ugor, utolsó szőke, egyik legszebb, utolsó brazil, szép férjével, telefon beszélgetés, széles arccsontú, embervérrel tisztuló, amerikai elnök, erdőnépnek Törőcsik, egyik angol, egyik lemezén, királyi család, embereket miért, gazdagok közé, egri ZIZI, horkoló jeleket, okkultista karmikusoknak, egész Pszichografológia, magyar-romániai történelemben, legyek helyett, egész Bibliájukkal, leszbik névtárát, odatett cigánysággal, betegek játszották, börtön iszonyatot, álmoskönyvek szerint, tanárnő ablaka, hatvanhetes utcát, szlovák történelmet, kilencvenes években, szlovák Cinege, szerelő ládáját, rendőrségre egyedül, szerszámos láda, erdő farkasát, családom nevét, nagynéném férje, egyik faluban, hatvanas években, egész országot, újhelyi Révész, vas-Babilonnal együtt, őzével együtt, zsákba helyezték, színész messziről, színpadról látott, hippi történelmet, régiek Íziszesdit, velem való, tündérkirályfi életű, nácik harcoltak, romániai cigányok, indiai Láma, apokalipszis névtárát, világot szexuális, embereket támadják, kezdeti Misztikus, csapások vezetik, többi elment, börtön könyveivel, könyveket ismételni, villásreggeliből, szappantisztító, apokalipszisben, szerepjátékosok, tündérkirályfi, megáldozásából, szabályszerűen, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 17
  • e Hét: 310
  • e Hónap: 3962
  • e Év: 52067
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.