Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szebb a páva, mint a pulyka - Fekete média 1966 óta
  2016-11-25 13:27:45, péntek
 
   
  A hálaadás ünnepe a fekete péntekes vasfüggönyösökkel magyar nyelvi ellenséget jelez, akár az ingyom-bingyom tálibeből a tálibok, vagy az Éliás, Tóbiás egy tál gödölyéből felvett nevekkel Szenci tökéletes nyelvének felmutatása ellenségei, de így kell az ének, mint az árgyélus kismadárból magyarok áldozóiként, Érik a szőlő Bodor a levele, s rengeteg népdal, műdal, felsorolhatatlan őttörő dal alapján név berendezve a II-es elmeosztály által a Katalinokkal együtt, mint az amerikai háború Buri csatájának könyvszereplőjét elnevezte Katalinnak, megmentette a Bertalan utcai fogságából a Tóthokkal együtt, Katalin néven szintén, melyekkel kezdtek Tóth Kecskés néven nagypán pszichografológiát Ágnes asszonyokkal Katalin néven, aranykort a Babilonnal, adventi és különféle vallásokat , pusztító Tóth néven városból kivitelre került, nagy gazdagságra jutva, Lila kocsmai megkékült számozott utcai cigánysággal együtt, már Fehér neveit vették fel Székesfehérvárnak. Tóth atyafiak néven vitték ki a skizopren elmeosztályt a városból a rendszerváltáskor kezdve, 1989-ben. A szlovák Tóth atyafiak a Rákóczi tértől együtt vannak a miskolciakkal, Tóth Gabiékkal Katalin néven ember áldozással mentek végig a városon Müllerék médiájával, közvetítve a politikusoknak, akik ember áldozásból kerültek 1989-es vasfüggönyös Romániával Varga-Varsányi néven a két utcából kormányra reformátusként megmentve őket a II-es elmeosztály által az ország reformátusával együtt.

Szóval a hálaadás Romániának történik, a démonoknak, meg a halál népnek. A pávákat a matyó babák képviselik Mezőkövesden, vasak, Táncdalfesztiválba állítva Cseh által hosszabbítva.


Furcsa, hogy a mindenben Annából lett Katalin feszülete Székesfehérvárnak megváltójaként a világ összes bűnének, testben hordva el a betegségeit a csapásoknak, a börtönnel, mint Sátán népével együtt születésem óta megmentve Szabó kezdettel az ezeréves karmikus főhős, tisztes állásba juttatva, nem lehet beszélni róla, mert titok, hogy ki lett volna az ezer éves református karmikus áldozata az aszkéta ünnepi cirkusznak, kegyeletből sem, sem arról, hogyan került Lázár politikába nagyapa halálával ismételve az ember áldozást a pusztító helyett sétapálcámmal, sem arról, hogy a coca colások és kávésok nálam a kávéfőzők leégésével, szelepek kiégésével hetente hogyan kerültek a médiába skizoprenként emberek áldozásával, ki helyett gyilkolnak tompalátás kezdetével születésem óta már ismétlésében az Időjeleknek. Négyszemközt sem lehet beszélni róla senkivel, mert nincs kivel, hogy születésem óta engem gyilkolnak a népükkel. Ezek voltak a diplomások. A Rákóczi tér hatalmasra gazdagságra jutott kilencven éve, míg az embereket támadták és nyomorgatták, betegségekkel bombázták. Az emberek nyomorából, éhezéséből, minden csapásából megszülettek kilencven éve a betegségek ember formában.

Jelenleg ember áldozást ismételnek a szőke Rákóczi térrel Merlin Monrooe óta, Eperjes Erikával és a szőke nyomorultakkal, Farkas néven a románai cigánysággal együtt mennek végig az apokaliptikus utcákon és a zenéken.
Ilyen Caramell, Vad Frutti, Kistehén, meg akik azóta mentek a füvesektől a médiába a halak pszichiáter, Cser-nus kezdetével a Csereknek, Cserhátoknak, Cserhátiaknak, cseremiszeknek, mint emberiség ellenes szótagolva járó káldeusoknak a Pszichografológiából.

A Romantic a fuvaros nevén berendezve újhelyi kezdettel Romániát jelenti, Balla Bea a Bertalan utcai szexuális csapása a perverzeknek, amik Varga Öcsi pulyaszeplősítővel indultak Újhelyből a Thököly utcáról.
Van még rengeteg Varga, kommunista és mindenféle a skizoprenek között, vasfüggönyösként, istenük minden keresztútja vasrácsos feszülettel volt megjelölve.

Fehér Anna, a Vörös Oroszlán egyik főhőse helyettem és a kihalt emberek helyett szült, szaporodik a fekete mágia népe. Székesfehérvárott a nevéhez érve engem támadva helyette mindig végig mentek, de már Szegedivel kezdtek születésemkor, Szolnoknál Hú de csúf vagyok mondatával Oszternek 1973-ban jártak. Amikor a Vörös Oroszlánt ismétlésben elkezdték, vízlépcsőt építettek. Sajnos a rajtam végrehajtott 1995-ig iszonyatos két utcai apokalipszis már nincsen meg, Lépcsőfokokkal kezdődött a kommunista korok egymás utáni végrehajtása.

Most kaptam a hírt, hogy a bulgárföldi kukoricás miatti gyalázat oka a negyvenes évek ismétlésében az orosz Rákóczi téri katonai erőszak által, Jancsi, akinek a nevét felvette a városk meghalt hirtelen. Öcsém halálakor találkoztunk, mesélte, hogy végig utazta a világot, értelmiségiként, míg engem az utcanépe gyilkolt születésem óta. Ide lett berendezve.
Miatta támadott meg 1986-ban Csernobilkor Balázsné újhelyi utcanépe, meg Csepregi Éva, Zoltán Erika és valamennyi Erika és Ildikó miatt ismétlésben. ,Tegnap rendeztek adventi koncertet a három lépcsőház névtárával, mint gyerekekkel, Tóth énekessel, Mészárossal, amelyik Mónika Showként bemutatva cipel engem Kata kocsmáros sorsaként, ahol koncerteznek Grófo Időjelek megvátott testenyészeti cigányai Romániából, 18 éve boszorkányok, Király Linda helyett, Erdei nevet köztük fedeztem fel. Ők kezdték az ének és zene elleni apokalipszist 130 éve. Már saját zeneiskolájuk van, Bartókot, Kodályt tanítanak, környezetvédelmet Hermann szobor mellett, a világ pók-Bodorral kezdődő Zétényi Lilivel berendezett környezet ellenes csapásaival a Hunnia római egyházba ment börtön elmének a Révész utcából. Ember gyilkosok a sátánjukkal együtt. Régen, ezelőtt nyolcvan évig, csak egymással játszották a verseket, könyveket, zenéket, tantárgyak ellenes támadásokat, az embereket kihagyták belőle. Amerika - kivéve a kiment miskolciakat és romániai cigányokat, meg vasnemeseket - embereket nem áldozott.

Az egész világ Magyarország ellen volt berendezve, minden iskolai tantárgyat beleértve a ro-mánia részéről. De ilyet, mint amit Miskolc művelt, gyalázást az elmebetegek, ezer éves börtön karmikus könyvszereplői, vasfüggönyösök helyetti feszületre tételemmel, csípőm ismételt megrontásával az azóta rokkant vasfüggönyös Varga Rózsa néven berendezett romániai feszületes testenyészet helyett, szivárvány szövetséget kötve Romániával a II-es elme Rákóczi tere részéről, amelyik Maya masnira kötötte az esernyőit az értelmiség legyőzőknek, így rajzolta meg Urbán Tibor a forgószeleseket.


A magyar-német vasfüggönynek van egy sajátossága, amit 1966-ban vezettek be, s talán az amerikaiak sem tudják mai napig a jelentését a fekete pénteknek, a fekete médiának.
A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek november 23-29. közé esik.
Magyarországon első alkalommal 2015. november 27-én tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárolóknak
A kifejezés eredete
A fekete péntek kifejezést számos eseményre használták már a 19. század óta, amikor először az 1869-es pénzügyi válság volt az apropója. A hálaadást követő péntekre 1966 óta használják ezt a kifejezést, használata Philadelphiából ered és a sűrű közlekedésre utal. Első ismert megjelenésekor az 1965. évi fekete péntekre utalt:
1966. január -- ,,Fekete péntek" nevet adta a Philadelphiai Rendőrség a hálaadást követő napnak. Azonban ez nem egy kedveskedő név. A fekete péntekkel indul meg a karácsonyi bevásárlószezon, ami hatalmas dugókkal, a belvárosi boltokhoz siető vásárlók miatt tömött járdákkal jár.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: árkedvezményeket, könyvszereplőjét, felsorolhatatlan, vasfüggönyösként, értelmiségiként, bevásárlószezon, philadelphiából, forgószeleseket, vasfüggönyösök, könyvszereplői, politikusoknak, reformátusként, reformátusával, lépcsőfokokkal, cseremiszeknek, megjelenésekor, nyomorultakkal, magyarországon, megváltójaként, megrontásával, cserhátiaknak, zeneiskolájuk, vasfüggönynek, apokaliptikus, sétapálcámmal, miskolciakkal, születésemkor, skizoprenként, testenyészeti, betegségekkel, philadelphiai, apokalipszist, hagyományosan, csernobilkor, elmeosztályt, vasfüggönyös, hálaadás ünnepe, fekete péntekes, ingyom-bingyom tálibeből, árgyélus kismadárból, szőlő Bodor, amerikai háború, skizopren elmeosztályt, rendszerváltáskor kezdve, szlovák Tóth, városon Müllerék, ország reformátusával, hálaadás Romániának, halál népnek, matyó babák, mindenben Annából, világ összes, Tóth Kecskés, Tóth Gabiékkal Katalin, Romániával Varga-Varsányi, Merlin Monrooe, Eperjes Erikával, Ilyen Caramell, Balla Bea, Varga Öcsi, Fehér Anna, Vörös Oroszlán, Szolnoknál Hú, Vörös Oroszlánt, Csernobilkor Balázsné, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Mónika Showként, Grófo Időjelek, Király Linda, Zétényi Lilivel, Varga Rózsa, Urbán Tibor, Black Friday, Egyesült Államokban, Philadelphiai Rendőrség,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Borostyán  Kellemes délutánt kívánok  Nyugodalmas jó éjszakát kíván...  Kellemes délutánt!  Facebookon kaptam  Mangán és a pajzsmirigy egészs...  Mókusodú  Jó éjszakát!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jobb légzés és egészséges tüdő  Kellemes, szép napot!  Mangán és a pajzsmirigy egészs...  Facebookon kaptam  677 az új fertőzött, elhunyt 9...  Madarat tolláról.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Kellemes, szép napot!  Új világ.....  Png nő  Minden szépet és jó egészség...  Jó reggelt ! .......  Facebookon kaptam  Esti mese  Ametiszt  Kellemes kávézást  Néha eltévedsz . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsaszin rózsák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha figyeled a madarak dalát  Aranyosi Ervin: A fák és madar...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Madarat tolláról.....  Mókusok a fenyőfán  Szép estét kedves látogatóimna...  Orgona csokor  Még sok ilyen lépcsőt !  Az ember vajon azért fél  Jó éjszakát!  A pitypang a szerelem növénye  Szerencsés hetet......  Cica vázában  Igazság  Png rózsa csokor  Jó napot kívánok!  Demecs Norbi fotó  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  1145 az új fertőzött, elhunyt ...  Csokor vázában  Isten az igazság  Facebookon kaptam  Reykjavik, Izland.......  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni pihenést  Kellemes délutáni pihenést  Zöld korund kristály  Finom zöldséges sütemény  Mókusodú  Igazság  A pitypang a szerelem növénye  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Borostyán  Egy fakuló virág, egy ragaszto...  Néha eltévedsz . . .  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Gondolat........  Ametiszt  Egy mosoly!  Enyhülő fájdalom  Kellemes napot kívánok  Japán írisz :) Áldott Anyák na...  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam Krisztinától  Mókuska  Szép estét, jó éjt!  Csokor vázában  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó napot kívánok!  Nyugodalmas jó éjszakát kíván...  Jó reggelt ! .......  Isten az igazság  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt!  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hálaadás ünnepe, fekete péntekes, ingyom-bingyom tálibeből, árgyélus kismadárból, szőlő Bodor, amerikai háború, skizopren elmeosztályt, rendszerváltáskor kezdve, szlovák Tóth, városon Müllerék, ország reformátusával, hálaadás Romániának, halál népnek, matyó babák, mindenben Annából, világ összes, ezeréves karmikus, aszkéta ünnepi, ember áldozást, pusztító helyett, coca colások, kávéfőzők leégésével, médiába skizoprenként, embereket támadták, emberek nyomorából, betegségek ember, szőke Rákóczi, szőke nyomorultakkal, románai cigánysággal, apokaliptikus utcákon, halak pszichiáter, fuvaros nevén, skizoprenek között, kihalt emberek, fekete mágia, nevéhez érve, rajtam végrehajtott, kommunista korok, bulgárföldi kukoricás, negyvenes évek, orosz Rákóczi, nevét felvette, városk meghalt, utcanépe gyilkolt, három lépcsőház, világ pók-Bodorral, sátánjukkal együtt, embereket kihagyták, kiment miskolciakat, egész világ, ro-mánia részéről, azóta rokkant, értelmiség legyőzőknek, magyar-német vasfüggönynek, fekete pénteknek, fekete médiának, hálaadást követő, karácsonyi bevásárlási, kifejezés 1966-ban, fekete péntek, kifejezés eredete, 1869-es pénzügyi, sűrű közlekedésre, fekete péntekkel, karácsonyi bevásárlószezon, belvárosi boltokhoz, árkedvezményeket, könyvszereplőjét, felsorolhatatlan, vasfüggönyösként, értelmiségiként, bevásárlószezon, philadelphiából, forgószeleseket, vasfüggönyösök, könyvszereplői, politikusoknak, reformátusként, reformátusával, lépcsőfokokkal, cseremiszeknek, megjelenésekor, nyomorultakkal, magyarországon, megváltójaként, megrontásával, cserhátiaknak, zeneiskolájuk, vasfüggönynek, apokaliptikus, sétapálcámmal, miskolciakkal, születésemkor, skizoprenként, testenyészeti, betegségekkel, philadelphiai, apokalipszist, hagyományosan, csernobilkor, elmeosztályt, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 517
  • e Hónap: 3049
  • e Év: 51154
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.