Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor ózdi cigánytelep megjelölt homlokával
  2017-01-29 23:48:51, vasárnap
 
   
  Engem Szabó Tibor Roland által létrehozott utolsó Benkő angyal és Kohut Isten találkozása után az utolsó barackfa termés gümölcsét hozva Benkő emberek által Kohut embernek, megtörtént Liptai Klauda tort ülő Hunnia vatikán börtönével jelenleg Vénusz áldozó tudtával többszörösen felszólítva, miután Liptai démon meggyalázta és megölte az első Kohut embert, megszületett az első tisztátlan lélek, mondjuk Kozma Zuzsannája Mórnak, halakként idetetten a vérfürdősök, kéjgyilkosok utcájába, három kéjgyilkos utcanép gyerekkel megjelölve, hogy jelenleg Vénusz áldozó

Miután Liptai megölte az első embert a világon, a gyalázatából létrehozott tisztátalan lélek megtermett Sátán bibliájához emberi formában. Ekkor már folytatta a gyalázatát ember támadással az összes Halak szülöttként idetettje a világnak az okkultista vérfürdősök utcájába Vörös Oroszlános mezőkövesdi Edóval megjelölt homlokával a kéjgyilkos Halaknak, mint őrült Johannájával Kiliánnak, ez a határlezásás kezdete volt a folytatásának a vérfürdőnek a fogadásomra. Nem lehet visszaadni a Benedek utcai egykor egri csillagok magyar embereit lemészárló, meggyalázó ezer éves börtöngyilkosainak idetéve Süveges halakjaival, Ágneseivel a kurváknak, összes reformátusával a Benedek utcai iszonyatos csonkító, gyalázó gyilkosoknak, a többezer éves kivégzőit a világnak, hogy lezárták a határokat az utolsó Benkő angyal, Kohut csillagok, Istennők fogadására, folyamatosan történő gyalázásukkal, amit végrehajtottak többezer éven keresztül, amit tettek, mert az elégetés nem ér fel azzal, hogy a tökéletes, bűnt nem ismerő emberekkel így végezzenek, ahogy vannak közösen lezárt határok mellett.

Miután a három bibliája egykori Sátánnak összeállt, atya, fiú, szentlélekként, Szabó Tibor Roland az első általuk elkövetett görög első isten emberekkel együtt történő mészárlása, kivégzése, tökéletessége miatt készülve a Vénusz fogadásra zöld szemeimmel, görög isten testtel tompalátással az Időjeleivel Bródy János elmebetegnek teremtői hatalmának Ózdnak összeállt az egész kéjgyilkos vastrágya népe magyar néven az egész világon. Így fogadtak engem Szelep első görög isten meggyalázása óta létrehozott zöld szemeimmel, világ egyetem gyilkos családjával, hogy világ-könyvtárosok a vizsolyi bibliából.


A kancsal Isaora brazil légyként Szelep első görög emberek és istenek családjával történő meggyalása óta vár a fogadásomra, tompalátó szemeivel készülve Vénusz gyilkolásra.

Az első görög egykori magyar Kohut teremtő által felügyelt magyar nyelvi játékból létrehozott görög néven mindig létezett emberek, angyalok, istennők, istenek megtámadása,meggyalázása óta az Időjelek Bródy János ózdi elmebeteg teremtője készül a fogadásomra.


Minden további embergyalázásból a démonjai által a Talmudnak, mint állatoknak, újabb tisztátalan lelkek jöttek létre emberformában, mindegyik halak szülött és református összes Ágnessel együtt.

Sok ezer év telt el, míg összeállt a három bibliája egykori Sátánnak, amikből létrejött az Omega, Metro, Illés általuk világrészeket meggyalázott, megcsonkított, mai napig gyalázott tökéletességük miatt kivégzett emberek, égi angyalok, istennők, galaxisok, egész világegyetem kéjjel gyilkolói által összeállt a vastrágya néven egykori Sátán bibliájába tett okkultista vérfürdősök két utcai berendezése egész Miskolc városa névtárával.

Engem, mint egykori atlantiszi szeretet egykori Vénuszát, forgatott földöntúli lopott hatalommal fogságba ejtve Illés által homlokán megsebesítve háromágú jelével Búcsné Ilinek, többezer éve vándorol, végül ideért Turcsányinéhoz, ekkor eltörtem a vállamat Turcsányiné helyett, halott voltam már, aki forgatott a világ felett Japánt jelenti földöntúli hatalommal. Ezért üzengethettek oda a II. világháború megrendezése közben a Bertalan utcai Ágnes kurvákkal, összes halakkal, Mészáros Ágival, Bodrogi Gyulával, nácijaival Ménesi cigánytelepének, ózdi 666 központ halál cigány telepével, hozva magukkal lemészárolni Benkő Lajost tökéletessége miatt csillagként, közösen végeztek vele, utána ledobták az atombombát Japánra, üzenve nekik , hogy Káin, hol van a testvéred, tehát tudták, hogy Vénusz születik, ki forgatott a világ felett, földöntúli hatalommal bírnak genyóval ide van téve közösen Japán, amivel forgattak.

Ménesi cigánytelepe idetéve egykori kéjgyilkosok közé három gyerekes cigány indiai légyként megjelölt homlokával Illés jelének 1989-ben a Benedek utca 17 szám alatti születésemkor engem megtámadó egri csillag és emberek kéjjel kivégzői, csonkító, gyalázói központjával rendszerváltás néven Ménesi cigánytelepe feltette Japán homlokjelével, akit Illés megsebesített, Vénusz áldozással, kivégzett engem Kilián az egész országot lezárva, tudván, hogy ki vagyok, az indiai legyével Ménesinek, nem tudni mit akart.

Egész India yosé elektromos legyeivel, amik eljátszották a kezdetét a Benkő csillag, Kohut isten teremtő összeállítását, meggyalását az angyaloknak, elpusztul örökké az összes nemi szerves csapásával a világnak, ami Ménesi cigánytelepét jelenti minden szőke gennyes szervű kéjgyilkosával az egész világon.

Japán már születésemkor ott hagyott engem, mikor Bodor a pusztító megtámadott minket, kiszedve anyám fogait, tudván, hogy ki vagyok pók lányával együtt, Bodorné Rákóczi tere azt mondta rám, hogy kurva vagyok, még kirántotta a lábamat az összes sánta helyett, amik engem megtámadtak, Lucifer megsebesítette őket, mert egykori Vénuszt támadtak, már ekkor Japán elment, mert nem bírta nézni a Rákóczi téri Ágnesek, halak szülöttek és az űrpusztító felfoghatlan mészárlását.

Müller Péter Sziámi döglégy az ózdi fenevad föltöntúli energájából, megrendezve a saját kivégzését, mint döglégy elégetve a Rákóczi tere által a tisztátalan lelkeknek kurvázással történő fogadásom óta megírt rajtam végrehajtott összes szerepét, Ménesi fekete mágusi rontásaival minden részemben, itt Müller megtámadott azzal, hogy Szelep tompalátóként létrehozott görög isten testtel kancsal szemmel után jön a japán gésa Zoltán Erika, méhében sárga halál, amiből Japán van, vagyis ellopták, átcserélték az egész világot, amióta forgattak engem. NIncsen már Japán, Zoltán Erika gésa halál népe által létrehozott ózdi cigánytelep, Rákóczi tér Miskolcról.

Japánt jelenleg az okkultista vérfürdős miskolci Bertalan utcából egyedül Tóth Kecskés Katalin általuk beállított Benkő angyal mészáros jelentette. Ezt a döglégy Vénusz felfoghatlan mészárosa tudta a két utcájával, így tehette be Bródy János az időjelekbe Szelep tompalátót a fogadásomra. Szelep többezer éves gyilkos az első görög magyar nyelven emberekkel lakott terület istenének megtámadása óta Lázárral és Szabó István lyukas szívével rajtam végrehajtott világ-könyvtárával születésem óta felfoghatatlan a többezer éves gyilkosok által, amit tettek az emberekkel, galaxissal, végül velünk utoljára, ahogyan eddig is mészároltak maguk helyett.

Az ózdi cigánytelep által feltehetően Japánt Tóth Kecskés Katalin meghagyásával beállítva őt a Benkő angyalok és emberek vérfürdősei közé, az összes Kecskésével a világnak Újhelyben, amiért Müller gyilkolt, mint Babilont építők miatt, ami Amerikában készül az állatokkal, űrlényekkel, égi hatalommal Müller Péter döglégy hatalmával, megszűnt,

Ózd ellopta az egykori Japán földöntúli hatalmát, Tóth miskolci Rákóczi tere által van berendezve.


A Kohut isten utolsó Vénusz csillaga fogadására összeállt a kéjgyilkosok miskolci névtára lezárt határokkal, mészárokkal. Él még Kohut teremtő, akinek üzenget az ózdi cigánytelep ellopott földöntúli hatalmával egykori Japánnak, háromjelű homlokával megjelölt szörnyével genyónak itt van Ózd, Kohut és Benkő tökéletesek gyilkosainak okkultisra vérfürdős utcájában a Kohut és Benkő emberiség és világrészek gyilkosai által lemészárolva, méhemben a Rákóczi tér istene, Bodor Ágnes pókja, amivel járat engem Dávid Mónika kivégzőjével, Gór Nagy Mária iszonyatos bomlasztó csapásával, járatnak sátán feleségeként.

Tóth Kecskés Katalin egykori Japán földöntúli hatalmával, amivel engem forgattak a világ felett, Árvay Róza elmondása szerint, mikor idejöttem menhelyből volt örökbe fogadva, minket Újhelyben a Révészen megtámadtak, mert az egyik magyar gyilkost börtönbe vitték, mert elütött egy kislányt, itt kiderült, hogy Tóth Kecskés Katalinnak volt autó balesete. Katalin már egykori japán földöntúli erejével kancsal volt. Így történt, hogy Szelep tompalátón átcserélve Időjelek világ végi megadójaként hisztijével együtt a II-es elméjének a 666 cigánytelep által lett beállítva. Ez Szabó és Lázár népe, amivel kezdték az eltűnt világrészek előtt az első görög isten gyilkolását. Tóth Kecskés Katalin egykori Japán hatalmas földöntúli erejével velük jár azóta, amióta Japánt felszámolta Zoltán Erika miskolci Rákóczi tere, amelyik népe megáldozott engem Vénuszként minden Erikája helyett MÉnesi cigánytelepének Majóné börtönével, ezek támadtak meg engem Újhelyben.

Az egész város Sátoraljaújhelyen tudta, hogy ki vagyok, mégis végrehajtották rajtunk az összes gyilkosunk gyilkosságát folyamatosan. Godzsák Ildikó Sátán felesége miatti cipelésem Dávid Mónika kivégzője által 18 éve berendezte az elmeosztályát Godzsák Ildikó népével, hogy engem cipelnek helyette sátán feleségeként.

A Révész utcai Kohut emberek lakta egész világegyetem galaxisokkal történő iszonyatos kivégzői utcájában Vénusz áldozóként lett betéve a Hunnia börtöne a Vatikánnak. Lezárta a határokat, hogy velünk végezzen az összes Kohut Benkő gyilkosok által saját tetteik végrehajtásával egykori történelem átírásával velünk, annak ellenére, hogy még itt vagyunk ők a gyilkosaink utcájából mentek a Vatikánba Vénusz áldozásból magukkal együtt, Majöné Erika torzszülött utcalány helyetti nemesítésével, taníttatásával az összes Erika vatikáni kurvájával. Azért lett összeállítva a két utca sátán Émászával, mert valamennyien Vénusz áldozók születésem óta.


A II-es elmeosztálya Vénusz áldozói tor ünnepében 21 éve már bemutatta a kivégzőnket, mint Józsefvárost, értelmiség legyőzőként, Fenyő patológiát Romániából, Gábor Zsazsát, mint legyét Jeruzsálemnek, ami miatt anyám fejét támadták, mert a légy nem gondolkozik, Xarnus kacsaszájával lengyelek megtámadójával, öcsém támadóiként Delhusa albániájával motorjával Várkonyi könyvnek, nevetve a médiával, hogy embereket nem lehet teremteni.

Valamennyien születésem óta Vénusz áldozásból nemesednek, szépülnek. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: embergyalázásból, végrehajtásával, cigánytelepének, megsebesítette, reformátusával, megtámadójával, kéjgyilkosával, végrehajtották, rendszerváltás, taníttatásával, turcsányinéhoz, végrehajtottak, felfoghatatlan, szentlélekként, tökéletességük, összeállítását, jeruzsálemnek, folytatásának, tökéletessége, megcsonkított, nemesítésével, tompalátóként, emberformában, megsebesített, cigánytelepét, születésemkor, világrészeket, meghagyásával, elmeosztályát, gyalázásukkal, üzengethettek, kacsaszájával, tompalátással, homlokjelével, felfoghatlan, kéjgyilkosok, utolsó barackfa, első Kohut, első tisztátlan, első embert, gyalázatából létrehozott, gyalázatát ember, összes Halak, okkultista vérfürdősök, kéjgyilkos Halaknak, határlezásás kezdete, többezer éves, utolsó Benkő, három bibliája, első általuk, egész kéjgyilkos, egész világon, Orbán Viktor, Engem Szabó Tibor Roland, Kohut Isten, Liptai Klauda, Kozma Zuzsannája Mórnak, Miután Liptai, Vörös Oroszlános, Johannájával Kiliánnak, Szabó Tibor Roland, Időjeleivel Bródy János, Időjelek Bródy János, Búcsné Ilinek, Mészáros Ágival, Bodrogi Gyulával, Benkő Lajost, Egész India, Bodorné Rákóczi, Müller Péter Sziámi, Zoltán Erika, Tóth Kecskés Katalin, Bródy János, Szabó István, Japánt Tóth Kecskés Katalin, Müller Péter, Bodor Ágnes, Dávid Mónika, Nagy Mária, Árvay Róza, Tóth Kecskés Katalinnak, Godzsák Ildikó Sátán, Godzsák Ildikó, Kohut Benkő, Vatikánba Vénusz, Majöné Erika, Gábor Zsazsát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes napot kívánok  Isten gyűlölete  Szentlélek  Fűtünk  Simon István: Mécsvirág  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  A nagy urak  Facebookon kaptam  Megpróbálok úgy élni  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Az álom magában véve gyógyít. ...  Haragos Isten  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Isten gyűlölete  Haragvó Isten  Tavaszi felhők  A cukorbetegség és a fokhagyma  Isteni harag  Angyali szívvel...  Pünkösd jelentése  Haragos Isten  Haragvó Isten  tavaszi vers  Kellemes kávézást  Kvarc  Facebookon kaptam  Az álom magában véve gyógyít. ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megértés és hirdetés  Bőrtápláló tusfürdő készítése ...  Facebookon kaptam  Pünkösd jelentése  Isten törvénye: A tíz parancso...  Bőrtápláló tusfürdő készítése ...  Főzöcske  Nem jött el...  Megértés és hirdetés  Azurit  Kellemes vasárnapot  Ha egyszer magányosnak érzed m...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Köszönő lap  Citrit  Szendi Gábor: Pár gondolat az ...  tavaszi vers  Ha egyszer magányosnak érzed m...  Harmónia......  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Szép estét kedves látogatóimna...  Rodokrozit pirittel  Nem tudom, mit tartogat számom...  Sikeres fogyás rostokkal  Új hét, új nap  Tavaszi felhők  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Aranyosi Ervin: Szeretnék egy ...  Isten gyűlölete  Facebookon kaptam  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  Megértés és hirdetés  Isten gyűlölete  Haragos Isten  Küldetésünk Isten megismerteté...  A másik bohóc  tavaszi vers  Facebookon kaptam  Diós kocka  Haragos Isten  Citrit  Egyik nap, egy fiatal barátnőm...  Facebookon kaptam  Köszönő lap  Szentlélek  Az álom magában véve gyógyít. ...  Facebookon kaptam  tavaszi vers  Megértés és hirdetés  Facebookon kaptam  Isten gyűlölete  Haragos Isten  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  Isten haragja  Facebookon kaptam  Megértés és hirdetés  Kellemes kávézást  Isten gyűlölete  Látogatóimnak,- szeretettel ! ...  Kellemes kávézást  Rodokrozit pirittel  Isten haragja  Jó kívánságom !  Isten gyűlölete  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes napot kívánok 
Bejegyzés Címkék
utolsó barackfa, első Kohut, első tisztátlan, első embert, gyalázatából létrehozott, gyalázatát ember, összes Halak, okkultista vérfürdősök, kéjgyilkos Halaknak, határlezásás kezdete, többezer éves, utolsó Benkő, három bibliája, első általuk, egész kéjgyilkos, egész világon, vizsolyi bibliából, kancsal Isaora, első görög, démonjai által, vastrágya néven, vállamat Turcsányiné, világ felett, atombombát Japánra, egész országot, indiai legyével, összes nemi, pusztító megtámadott, összes sánta, űrpusztító felfoghatlan, ózdi fenevad, saját kivégzését, tisztátalan lelkeknek, japán gésa, egész világot, okkultista vérfürdős, döglégy Vénusz, időjelekbe Szelep, ózdi cigánytelep, összes Kecskésével, világnak Újhelyben, egykori Japán, kéjgyilkosok miskolci, egyik magyar, eltűnt világrészek, egész város, összes gyilkosunk, elmeosztályát Godzsák, összes Kohut, gyilkosaink utcájából, összes Erika, embergyalázásból, végrehajtásával, cigánytelepének, megsebesítette, reformátusával, megtámadójával, kéjgyilkosával, végrehajtották, rendszerváltás, taníttatásával, turcsányinéhoz, végrehajtottak, felfoghatatlan, szentlélekként, tökéletességük, összeállítását, jeruzsálemnek, folytatásának, tökéletessége, megcsonkított, nemesítésével, tompalátóként, emberformában, megsebesített, cigánytelepét, születésemkor, világrészeket, meghagyásával, elmeosztályát, gyalázásukkal, üzengethettek, kacsaszájával, tompalátással, homlokjelével, felfoghatlan, kéjgyilkosok, gyilkosainak, kivégzőjével, könyvtárával, valamennyien, világegyetem, lemészárolva, cigánytelepe, határlezásás, gyalázatából, meggyalázott, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 435
  • e Hónap: 4087
  • e Év: 52192
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.