Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pandora szelencéje
  2017-05-17 20:05:35, szerda
 
  Az Istenek történeteiről rengeteg legenda született, de fertelmesek és ha így hajtották végre a görög mítoszokat az ég csillagainak levonszása után, ez nagyon szomorú, mert az eredeti történelmet nem ismerhette meg a világ. Minden, ami sötét, szomorú, szörnyekkel, vérontással jár, a sátán világát jelenti, vagy másféle olyan hatalmat, amelyik szomorúságot és törvénytelenséget hozott a Földre.
Így rendezhették be az isteni színjáték miatt a világ-könyvtára részeként a gönci bibliának azokat az isteneket, amelyek plútóni erővel bírtak, iszonyatos erejük volt, gonoszságukról voltak híresek, mint saját Hermésze a Görög költők antológiájának, mely könyvet a Hunnia elme beavató könyvként üzemeltetett, akár az Antológia Humanát, melyhez létrehozták a cseremisz pusztítót több korban és időben is, Heródes népével együtt. Nem kérdőjelezem meg, hogy ezek a színjátékok valóban megtörténtek-e, mert bizonyára igen, hiszen minden könyvnek vannak szereplői, melyeket folyamatosan ismétlésekor az apokalipszisnek be is rendeznek szerte a világon.

Hermész Triszmegisztosz volt az első háromszor hatalmas tökéletes törvényt Egyiptomnak hozó mágus, akinek a neve feltűnt a Görög költők antológiájában, hogy borivónak, tolvajnak, meg különféle rossz erkölcsű Istennek titulálták. Hermész her mész összetétellel született meg, ami azt jelenti, hogy német behatással bírt, meszelte a sírokat, ahogyan ezt a sátán bibliájába később bele is tették, mivel Egyiptom népe az örök Idő-folyóba szállt, állandóan kereste a képes történelmi könyvek szerint az örök élet füvét, mely folyamatosan játszódott, Innin egyiptomi Istennő ismétlésével állandóan, azzal, hogy mindig mindenét elveszik, megfosztják szépségétől, ékességeitől. Hermész eredeti történelmét Hamvas Béláék ismerték, hiszen ki is adták könyvben a mágiájának az erejét, a többi fehér mágiával együtt, akár az Atlantiszival.

A horoszkópos és asztrológiai könyvek jobb tanúnak bizonyultak a régi történelmek megértéséhez, mint a költői a Hunnia Vatikánnak. Az egykori bolygókon élt Istenek, mint Vénusz történelmét megírták és megénekelték slágerekben lezárt határok mellett, így kezdték kezdetektől a történelmét annak az időnek, amikor Vénuszt fogságba vitték Atlantiszba, Plútó építette köré a piramist, mely nem egyenlő az egykori magyarok nagypiramisával, mely saját földönkívüli népének leszállópályája miatt készült. Koós János Katalin című dalában énekelték meg a hatvanas években az atlantiszi történelmet, a többi sláger elpörölésről szólt, akár a Táncdalfesztivál számai, örökös álomvilágról egészen 1971-ig, amikor hétszeres hosszabbítást kezdett el annak a Rákóczi térnek a népe, amelyik Romániából vált ki Rákóczi idejében a fekete seregből, s azóta folyamatosan apokalipszist hajt végre az ország ellen világ-könyvtárával a Vénusz támadó lyukas szívű Szabó Istvánnak. A világ-könyvtár főszereplői és szereplői nem vállalták a szerepeiket, most kerültek a könyvek, filmek lezárásra felfoghatatlan és érthetetlen cselekedeteik után.

Valójában Borsod megye, mint apokalipszis, állandó gyalázás és kommunikációs csonkítás végrehajtója ismeri az eredeti történelmet, mely nem érinti saját és általuk megírt és folyamatosan minden időben végrehajtott világ-könyvtárukat, mely tetteiket jelenti. Az előző után ledobta az az atombombát Japánra, azzal a felkiáltással, hogy hol van a bátyád Káin? Tudja a Hunnia elme népe, hogy német teremtéssel jött létre Japán, igen Pán jelentéssel, ami azt jelenti, hogy saját minden korból összerakott, holt tengeri tekercsekből épített, s ezeknek megfelelően új népeket állandóan létrehozó borsodiak, mint a jelenlegi Kelet népe megalkotói barakkosokból, különféle lényekből bibliáik egyre lejjebb, pöcegödörig épített bibliai eseményei egykori tökéletes törvény ellen jöttek létre, az emberiség megalázása és felszámolása céljából. Azzal is tisztában voltak, hogy az első égi Jeruzsálem tűzből való volt, s annak tökéletes egykori angyala Luciferként legyőzésre került, méghozzá olyan hatalmas erők által, mint a tűzben járó zöld sáskák, melynek népe jelenleg Ausztráliában él, hiszen oda is üzengetett Borsod megye a világ-könyvtára állandó ismétlése közben, melyet berendezett Miskolc városának minden lakójával, mint börtön elmével. Ennek ellenére viháncolva közvetítették ismétlésben is, hogyan hajtják végre a főszerepeket rajtam, így nemesedtek, váltak emberré egész Kelettel és a cigánysággal egyetlen nagy közös áldozásban, így épült a fesztivál város, így mentek külföldre nyaralgatni, amivel állandóan dicsekedtek is, hiszen négy emberöltő nőtt fel azóta, sőt 81 éves hosszabbítást rendeznek az olaszliszkai Benkő Sándor megtámadása óta Lévai forgószélként, akinek a sorsát rajtam ismételték a belső részeket elpusztító ínyevő baktériumával együtt Gór Nagy Máriának, gyalázatával a miskolci cigánytelepnek, akinek áldozatai a sírban fekszenek így mai napig, ahogyan én kértem segítséget a Bertalan utcája ellen a nagy Pán nevét felvevőknek Pszichografológiája alapján Szepes Máriának.
Nagy Pán nevéhez érve el kell mondani, hogy szintén német eredettel bír az egykori japán nagy potenciájú here, ami a nevének a jelentése, sőt az egész Pszichografológiát valamennyi okkultista elmebetegségével egykori hadvezéreknek, diktátoroknak, művészeknek, történelmi személyiségeknek nevéhez kapcsolta Szepes Mária, ami valóságos és igaz bizonyára, mint a törések, idegösszeroppanások, nemi elferdülések, lelki betegségek, őrültségek, elmebetegségek tárháza, melyekhez a betegségeket be is rendezték, mint az idegösszeroppanáshoz Sophia Lorenjüket zöldasszonyaként a sakk-kártyának. A karmikus betegségeket kiválasztó és miattuk ránk támadó börtön Hunniát nem lehet felfogni, amit kezdett egyből a Rákóczi terével, Zorán miatti nemi támadással.

Párizst említem még meg, melynek jelentése pá rizs lehetett szintén magyar nyelvből megalkotva, mely szerint a régi kínaiaknak mondtak a francia nemi jeruzsálemi népekkel búcsút feltehetően, melyek helyett a törést kezdték el a borsodiak, Woode Allain könyvével kezdve, illetve kerékpár balesete helyetti összetörésemmel. Franciaország a Hunnia elmét kitüntette megmentése miatt, illetve az áldozása miatt. Párizs Eifel vastornya hirdeti Borsod megye kivált Rákóczi terének vaskorát a sátán bibliájából, mely kezdetben még azzal indult, hogy vélik, megváltoztatják az Időt és a törvényt.
A sátánja a jelen bibliáknak az egész világot érinti, mint sötétség és gonoszság állandó létrehozója, így kerültek bele az egykori Benkő angyalok által képviselt Bródy apokalipszisben megírt égi kísérettel rendelkező egykori népek története, csodálatos énekesekkel és zeneszerzőkkel, akiket a Hunnia elme folyamatosan elégetett és meggyalázott, mint minden tökéletes népet, akár az itt egykor Vénusz által teremtett Mohamed népét, akit többször megtámadtak a világ-könyvtár ismétlése közben, Penelopé halálvilágának nemi gyertyás gyalázásával és a zöld fű miatti cigarettáztatásával győztek le kommunikációs bénításuk és megvakításuk mellett. Akik beöltöztek moha medve, mint régi környezetvédő ruhájába, azok a török indiai cigányokat jelentik, amit tud az egész világ, hiszen játékosok, mégis folytatják a pánik keltést. A terrorizmusnak nevezett támadása az Iker torony városának, mint amit Bodor űrpusztító nevével Ízisz néven rendezett be Borsod megye, meg a francia és többi központ füves, nemi csapás népének torünnepének megakadályozása valamennyire indokolt jeladása ez egy kis csoportnak, hiszen az egész világ a hatvanas évek óta elkábult, nem fogta fel, mi is történt valójában, milyen fertelmek fenyegették és zúzták össze a világot.

A bibliai sátán 1986-ban Csernobil napján legyőzött engem, ugyanúgy, mint Staller Ilona új-kígyós Rákóczi tere, a népek által ismeretlen sátánjával, mely kimondottan nemi gyalázóként volt földre hajítva. 18 évi kínzást köszönhettem a börtönnek, felfoghatatlan kínzásával a világ egykori törvényének és legérzékibb és legérzékenyebb szeretet Istenének. A görög Istenek óta Isteneket megtámadó és felszámoló Borsod megye tette mindezt mai napig, azóta növekedett a világ-könyvtára, engem azzal hoztak megszületni, hogy egyetlen férfit sem hagytak a világon mostanra, sőt embereket sem. A sátán bibliájának éppen az a lényege, hogy ember formában alkotta meg a népét, mint árnyékokat, melynek központja a miskolci Árnyékoskert. De szintén emberi formában jelennek meg a kígyó és viperafajzatok, legyek és űrpókok, felfoghatatlan árnyék teremtési népekkel együtt, mely kimondottan minden időben az emberek ellen irányult kihalatásuk és felszámolásuk végett. Ádámja és Évája a sátánnak, mint Hunnia Vatikán része személyiség, arc nélkül volt megteremtve nemi gyalázókkal, főszereplőjük helyetti áldozásomat filmekben rendezték be az én egykori egyik megjelenési formámmal. A borsodi sötétkapus cigányok jelentik a világ-könyvtár reformátusainak kíséretét állandó túlélőkként, melynek most az lett volna Göncz Árpád egyetlen könyvíró meghagyása bizonyítékával a sorsa gönczi bibliával, hogy el kellett volna pusztulniuk, de beálltak ellenem, rajtam végrehajtva a sorsukat. Hiába kérték Göncz Árpádot, hogy mondja el a Hunnia mondatát, hogy ha én egyszer kinyitom a számat, melyik filmből származott, mit hajtanak végre, nem nyilatkozott. A Hunnia elme börtön készült 1956-ig a világ-könyvtár megírásával előre, elégették állítólag a könyvírókat. Feldolgozták a filmeket, mindegyik szereplőnek volt egy mondata, amit kiragadtak. A médiája a miskolciaknak német feliratozással ismételte ezeket a régi filmeket, melyeket a borsodi Révész utcai kezdettel indított áldozásommal, elmondva nekem a mondatát a Meseautónak, melyet át is dolgozott bizonyíték eltüntetés miatt Talmud legyeinek főszereplésével. Hiába gyújtották fel folyamatosan a miskolci Bakterház kocsmát, senki nem gondolt bele, hogy éppen itt járnak ismétlésben. Miskolc nyugodtan küldte ki Thaiföldre és különböző vas saját maga által létrehozott termékenységi törzseihez a szexuális csapásait a munkahelyekről. Kicsi voltam, amikor a nemi vesszős törzse helyett a borsodiaknak a kerékpár vázára löktek engem, de berendezése került cigánysággal az összes vastörzse az Oláh könyvnek, melynek címe Fejezetek a szexualitás történetéből. Ez alapján Oláh Ibolya, mint Müller Péter Sziámi menhelyi patológiája, ózdi fenevad fekete mágus energiájával, nemi csapásként került az ország élére, úgy, hogy miatta engem meggyaláztak nyilvánosan, fogamat megcsonkították.

1995-ben, amikor már eltervezett volt a halálom elmeosztály keretében, a Hunnia börtön elme csapásai által, melyekről beszélni nem lehet nyíltan, mint semmiről, ami a láthatatlan világot jelenti, az egész város felvonult mellettem a Lórántffy utcán autókkal, vigyorogva rajtam, hogy nekem még kocsim sem volt, de nemcsak technikai vívmányokra nem tellett, fényesésen tartottak a kancsal Isaora egy forintos idejének kezdete óta, mivel valamennyi szappantisztító sorozatának a braziloknak én lettem a főszereplője. A bal szemem első támadója Darnyi Tamás volt a lyukas szívű világ-könyvtárosuk állandó tompalátóként, bőrszemkötővel filmekben bemutatott fia helyett.

Visszatérve nagy Pán népére, melyből egy főt tartott meg a Bertalan utca Katalin néven, arra a megállapításra jutottam, hogy Japán nem is tudott a többezer éve tartó áldozásáról az Isteneknek, embereknek. Viszont a Pandora szelencéjét a nevéhez kötöm, bár a görög költők históriáinak írói ellenkeznek ezzel, egészen mást dolgoztak ki. Pan és Dóra nevekkel függ össze a minden rosszat jelentő szelencéje a nagy Pánnak, német teremtéssel, melyhez három Dórát rendezett be Miskolc, egyik most hunyt el, állandó ión kori főszereplő volt, szerepét rajtam hajtotta végre. Hámori Ildikó a média bemutatása szerint szándékosan hosszabbított a borsodiakkal Dóra nevű lányával. Pán ezek szerint a tökéletes törvény ellen volt megalkotva, mert amikor az egykori Istenek a földre kerültek, állandó sötétségben éltek, háborúk, meg nem értések kísérték őket, sőt minden okkultista diktátor és elmebeteg létrehozásáért felelős minden időben és korban, akár a világ sakk-kártyájáért, melynek szerepeit nem vállalták a játékosok.

A világ-könyvtár Görög költők antológiája értelmetlensége része volt Ariadné, kinek labirintusát a nyíregyházi kukoricásban hajtották végre a bal bokacsontom kirántásával, de nem lehet ezen csodálkozni, hiszen Atlantiszból földrengés lett a szájban a Hunnia börtön elméjénél a jelen Magyarországnak. Az Egri csillagoknak Bornemissza, Dobó Kata és többi szereplő berendezése ellenére rajtunk hajtotta végre,általuk túsznak hozott kommunista korok végrehajtása közben vezetőmmé tett nagyobbik lányomat forrázták le a törökök helyett gulyáslevessel Hegyi Barbara elmondása szerint. A Vackor az I. B-ben berendezése is felfoghatatlan volt szétkormolásával anyám családi házának akkor, amikor odamenekültem a két gyerekkel egyszer a Kormos főszereplők helyetti áldozásunkkal.
Mivel a miskolci Rákóczi téren születnek meg a bibliai pusztítók jogosan, sőt idehozták a távol-keleti szörnyeket is a Pszichografológiai utcájukhoz, jogos a Rákóczi tér által a támadásom születésemkor azzal, hogy az embereknek elviszi a fogát az űrpók barna bőrű népének születése, sőt az 1995-ös viháncolva történő brutális kórházba vitelem a Hunnia börtön mondatával, hogy elutazom, méhembe tett űrpókjával Bodornak, húgyhólyagomba tett legyének, mert kivágták az asszonyok húgyhólyagját szüléskor. Azt követte a csonkításom, piros autókkal magukat jutalmazó elmebeteg szociális dolgozók részéről, kínzásom és gyalázásom sátán feleségeként, általam nem ismert bibliai teremtő miatt, érthetetlen és valóban mutatja, hogy ez a Hunnia börtön elme, cselekedetei kiszámíthatatlanok. Gyilkol a másik világból lakásokban, házakban tartózkodva skizopren népével, mely azt jelenti, hogy minden tagjának népe van a láthatatlan világban, övék volt a világ-könyvtár, amit nekem írtak a fórumosok, hogy skizopren refrén kísérte a könyveik végrehajtását.

A slágereket, világ-könyvtárat, filmeket lezárták már, melynek filmjeit lehetett látni a médiában, annak ellenére, hogy a filmekbe belehelyezték a magyar nyelvű mondatokat utalásként, hogy idetartoznak a Bertalan utcához, mint a Jó reggelt Vietnám filmmel a Szűcsök. Megrendezték a Csillagok háborúja és a többi szembesítő filmet egykori történelmekkel, ennek ellenére a Rákóczi tere a borsodiaknak tovább folytatta a filmek végrehajtását rajtam, sőt az ózdi 666 központja a cigánytelepének kisajátította a Csillagok háborúja médiáját a világnak és a történelmét.

Mivel a Görög költők antológiája, akár a bibliája a sátánnak két könyvét jelenti a világ-könyvtárnak, valamennyi szereplőjük berendezésre került, Hunnia elme részeként, így a bibliai nevek is, mint Ácsok, Júdások, mint tenger árja, Borsok, Simonok, Lázárok, Jakabok, mind borsodi vonzással, ezer éves gyilkosokkal, amik helyett szintén engem támadtak meg balesettel, ha velük történt valami, én lettem a hibás miatta. Belelöktek a Jakab családja miatt Miskolcnak a rozsdás szögbe, öcsémet és engem meghurcoltak a Hunnia börtönükkel. Névsorolvasást kell rendezni a könyvek szerint, lezárni mindazt, ami velünk történt, mert nincs olyan bíróság a világon még a Jupiter, egykori igazságos bíróinak megléte ellenére sem, aki mindezt fel tudná vállalni. A bibliát szándékosan írtam kisbetűvel, mert könyvecskéket jelent, világ-könyvtárát Borsod megyének többezer éve már. A bibliai Jelenések könyve a Plútó által egykor létrehozott Atlantisz énekeseinek, titánjainak történetét tartalmazza. A többi része, mint a fehér ruhákban tisztuló Ezékiel főszereplői helyett is engem áldoztak meg, de a pusztítója a végnek nem értette, mi történik itt, hogyan lettem egyszemélyben minden, mint rima Jeruzsálem, aki a szeretőinek adja a cserép ajándékait, levonsszák ruháit, házát és magát tűzzel égetik meg, miután a szeretőit ellene hozzák, mint ég seregét.

Felfoghatatlan az is, hogy a világ ezer éves nemesei ide tartoznak Nemes név berendezésével, isten hívőként Nagy Karola könyve által, magyar Hunyadi nemesnek mondva magát, s hogy az angliai alapítók ide társultak áldozásommal, mint a halál és a szőke lófarkos ufó nép párosodásából létrejöttek, amik a médiával tort ülve mutatták be eredetüket, melyek alapján én az egykori gyerekverseket írtam meg, szereplői jelenleg is be vannak rendezve a borsodiak által felvett neveikkel az áldozatuk után.

Nagy Pán Pandora szelencéje valóban tüzet, vizet, háborút, éhséget, betegségeket hozott a világra teljes erkölcsi zülléssel, mint a miskolci Rákóczi tere, mely az egész világot bemocskolta Csepregi Éva miatt, mert Éva olyat tett elsőként, amit addig senki sem. Már mindenki nemi szerveken beszél, mióta ez megtörtént, annak ellenére, hogy Évájuk ondótól szépülve volt létrehozva. A Spanyolnáthája a borsodiaknak Spanyolországban híres a csapásairól, akár a Hunnia elme börtön Vatikánja környezet, élővilág ellenes baktérium fegyvereiről és országairól.

2017. május 14,
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: személyiségeknek, spanyolországban, elmebetegségével, szétkormolásával, zöldasszonyaként, táncdalfesztivál, apokalipszisben, apokalipszisnek, leszállópályája, megváltoztatják, magyarországnak, megcsonkították, értelmetlensége, nagypiramisával, megakadályozása, reformátusainak, triszmegisztosz, főszereplésével, összetörésemmel, cigánytelepének, szappantisztító, húgyhólyagomba, feliratozással, névsorolvasást, bizonyítékával, felfoghatatlan, megállapításra, cigánytelepnek, gonoszságukról, spanyolnáthája, antológiájának, bőrszemkötővel, munkahelyekről, legérzékenyebb, antológiájában, történelmekkel, görög mítoszokat, eredeti történelmet, sátán világát, isteni színjáték, világ-könyvtára részeként, gönci bibliának, cseremisz pusztítót, színjátékok valóban, első háromszor, neve feltűnt, sátán bibliájába, örök Idő-folyóba, képes történelmi, örök élet, többi fehér, régi történelmek, Antológia Humanát, Hermész Triszmegisztosz, Hamvas Béláék, Hunnia Vatikánnak, Koós János Katalin, Szabó Istvánnak, Valójában Borsod, Benkő Sándor, Nagy Máriának, Szepes Máriának, Nagy Pán, Szepes Mária, Sophia Lorenjüket, Woode Allain, Párizs Eifel, Staller Ilona, Hunnia Vatikán, Göncz Árpád, Göncz Árpádot, Oláh Ibolya, Müller Péter Sziámi, Darnyi Tamás, Hámori Ildikó, Dobó Kata, Hegyi Barbara, Nagy Karola, Nagy Pán Pandora, Csepregi Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Paul David Tripp Március 15  Üdvözöllek az oldalamon  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Aztán itt van egy másik szerep...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Alvó baby  Síró nő  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szép estét kedves látogatóimna...  Szeüleidtől tanultad  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március  Ne feledjük: a föld jóval több...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Mindig tud adni ,  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Szeretettel  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Ibolya  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Az ünnepről  Szeretettel  Heltai Jenő: Szabadság  Esti kép  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Nemzeti  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Hernádkak  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Március 15  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Szeretettel  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Március  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Atyám !  A nemzet csak akkor...  Jó éjszakát  Rejtő Jenő versei  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  mindent a népért...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Alvó kislány  Március 15-re emlékve  A gyomorrontás tojással is kez...  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Házi botox 
Bejegyzés Címkék
görög mítoszokat, eredeti történelmet, sátán világát, isteni színjáték, világ-könyvtára részeként, gönci bibliának, cseremisz pusztítót, színjátékok valóban, első háromszor, neve feltűnt, sátán bibliájába, örök Idő-folyóba, képes történelmi, örök élet, többi fehér, régi történelmek, egykori bolygókon, történelmét annak, egykori magyarok, hatvanas években, atlantiszi történelmet, többi sláger, fekete seregből, ország ellen, világ-könyvtár főszereplői, előző után, bátyád Káin, jelenlegi Kelet, emberiség megalázása, tűzben járó, világ-könyvtára állandó, főszerepeket rajtam, cigánysággal egyetlen, fesztivál város, olaszliszkai Benkő, sorsát rajtam, belső részeket, miskolci cigánytelepnek, sírban fekszenek, egykori japán, karmikus betegségeket, régi kínaiaknak, francia nemi, törést kezdték, áldozása miatt, sátán bibliájából, jelen bibliáknak, egész világot, egykori Benkő, világ-könyvtár ismétlése, török indiai, egész világ, pánik keltést, terrorizmusnak nevezett, hatvanas évek, bibliai sátán, népek által, világ egykori, görög Istenek, világon mostanra, sátán bibliájának, miskolci Árnyékoskert, emberek ellen, borsodi sötétkapus, világ-könyvtár reformátusainak, lett volna, sorsa gönczi, világ-könyvtár megírásával, miskolciaknak német, régi filmeket, borsodi Révész, miskolci Bakterház, szexuális csapásait, nemi vesszős, kerékpár vázára, összes vastörzse, szexualitás történetéből, ország élére, halálom elmeosztály, láthatatlan világot, egész város, kancsal Isaora, forintos idejének, lyukas szívű, megállapításra jutottam, nevéhez kötöm, görög költők, minden rosszat, nagy Pánnak, média bemutatása, borsodiakkal Dóra, tökéletes törvény, egykori Istenek, földre kerültek, világ sakk-kártyájáért, világ-könyvtár Görög, nyíregyházi kukoricásban, jelen Magyarországnak, törökök helyett, miskolci Rákóczi, bibliai pusztítók, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 211
  • e Hét: 619
  • e Hónap: 12324
  • e Év: 51325
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.